Chinchilla-maniacs

• Thread starter Thread starter staman2
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ορίστε το ένα από τα δύο μωρά στα οποία αναφέρθηκε η κυρία sabi και μέλλων συγκάτοικος μου:inlove: Η αδερφούλα του είναι κι αυτή μια κουκλίτσα!

S7300163.jpg
Ειναι πραγματικά ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ !!! Με το καλό να το δεχθεις καλή μου!!!!:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι πραγματικά ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ !!! Με το καλό να το δεχθεις καλή μου!!!!:clapup:

Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια :D Ορίστε και μια φωτογραφία στο νέο του σπίτι :D

S7301591.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το πηρες???? ειναι πανεμορφο!!! να σου ζησει και να ειναι χαρουμενο παντα!!:P

Ναι τον έχω περίπου δύο εβδομάδες! Σ'ευχαριστώ πολύ!!!
Άσχετο, αλλά τα γατάκια σου είναι απίθανα! :inlove::inlove:

Ευχαριστωωωωω!!!:redface::D
Τρελαινομαι οταν βλεπω μικρα chinchilla-κια!!!!:P

Κάνε μια επίσκεψη στο θέμα μας να δεις κι άλλες αν θέλεις! Ο Marc δείχνει να έχει καταλάβει τι πρέπει να κάνει όταν τον τραβάω φωτογραφίες και ποζάρει σαν επαγγελματίας :lol::lol:

μολις διαβασα και τις 14 σελιδες και ειδα και ολα τα video!!! σαν ψευτικος ειναι!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
μου τρεχουν τα σαλια με τα μωρα αυτης της ρατσας!! οταν ειχα δει φωτογραφιες απο την sabi που ανεβαζε περσυ φωναζα μεσα στο σπιτι!!!:lol::lol::lol::lol:
απο οτι βλεπω μοιαζει με τον μπαμπακα του εε????

Ε γιος του είναι, να μην πάρει κάτι κι από αυτόν;; :redface:
Είναι υπέροχα όχι μόνο ως προς την εμφάνισή τους που σίγουρα για πολλούς είναι εντυπωσιακή αλλά και ως προς το χαρακτήρα τους. Νιώθω τυχερή που ζω μαζί με ένα τέτοιο πλάσμα! :inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα το κουκλος ειναι αυτος!! :clapup:Αυτο το φτερο το εχω και γω ,τρελαινονται στο παιχνιδι με αυτο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back