staman2
Περιβόητο μέλος
Ειναι πραγματικά ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ !!! Με το καλό να το δεχθεις καλή μου!!!!Ορίστε το ένα από τα δύο μωρά στα οποία αναφέρθηκε η κυρία sabi και μέλλων συγκάτοικος μουΗ αδερφούλα του είναι κι αυτή μια κουκλίτσα!
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
Ειναι πραγματικά ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ !!! Με το καλό να το δεχθεις καλή μου!!!!![]()
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια
Ορίστε και μια φωτογραφία στο νέο του σπίτι 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος

MissKit
Επιφανές μέλος
Άσχετο, αλλά τα γατάκια σου είναι απίθανα!

Luna
Περιβόητο μέλος

Τρελαινομαι οταν βλεπω μικρα chinchilla-κια!!!!

MissKit
Επιφανές μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος

μου τρεχουν τα σαλια με τα μωρα αυτης της ρατσας!! οταν ειχα δει φωτογραφιες απο την sabi που ανεβαζε περσυ φωναζα μεσα στο σπιτι!!!

απο οτι βλεπω μοιαζει με τον μπαμπακα του εε????
MissKit
Επιφανές μέλος

Είναι υπέροχα όχι μόνο ως προς την εμφάνισή τους που σίγουρα για πολλούς είναι εντυπωσιακή αλλά και ως προς το χαρακτήρα τους. Νιώθω τυχερή που ζω μαζί με ένα τέτοιο πλάσμα!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτο το φτερο το εχω και γω ,τρελαινονται στο παιχνιδι με αυτο!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool