Ιωαννα47
Νεοφερμένο μέλος
)Οσοι fan υπαρχουν,πρωσελθετε!!!!!

I LOVE CSI!,
Μαρια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιωαννα47
Νεοφερμένο μέλος
Μαράκι δεν ξέρεις;;;;;;;;;;;τι ειναι αυτο το CSI?![]()

Έλα και θα μου βγουν τα μάτια..!!
Είναι τηλεοπτική εκπομπή Δράσης στο Σκαι
. Μου θυμήζει κάποιος και πότε είναι;

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Χεχε, ναι κι εγώ!Ειναι το σι ες άι το βελπω καμιααααα φορα οταν δεν εχω υπνο![]()

Ιωαννα47
Νεοφερμένο μέλος
),αρχιζει απο τις 21:00-24:00.CSI:NY=21:00-22:00
CSI MIAMI=22:00-23:00
CSI LAS VEGAS=24:00-01:OO
(Αναμεσα στο miami και στο las vegas προβαλεται η νεα σειρα DEXTER[23:00-24:00])
Ιωαννα47
Νεοφερμένο μέλος
Εχω αποφασησει να ασχοληθω με την εγκληματολογια στο μελλον(θελω να γινω εγκληματολογος-ψυχολογος),γι'αυτο αυτες οι σειρες για εμενα ειναι λιγον πολυν εκπαιδευτικες.
Χεχε!!!Εγω και να νυσταζω καθομαι και τα βλεπω και τα 3!Εχω αποφασησει να ασχοληθω με την εγκληματολογια στο μελλον(θελω να γινω εγκληματολογος-ψυχολογος),γι'αυτο αυτες οι σειρες για εμενα ειναι λιγον πολυν εκπαιδευτικες.
![]()
Τι δε γίνεσαι κι εγκληματίας να τελειώνουμε!!

Φυσικά και κάνω πλάκα, ε, μη το πάρει κανείς στα σοβαρά!

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Χεχε!!!Τι δε γίνεσαι κι εγκληματίας να τελειώνουμε!!
![]()
![]()
Φυσικά και κάνω πλάκα, ε, μη το πάρει κανείς στα σοβαρά!![]()

Ιωαννα47
Νεοφερμένο μέλος

Serial killer να γινουμε σαν τον Dexter.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ευχαριστώ! Ευχαριστώ!
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Και φυσικα δηλωνω huuuuuuuuuuuuuuge fan του William Petersen!

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Δειτε και κατι σχετικο: https://www.youtube.com/watch?v=glvGfQnx3DI

julia
Διακεκριμένο μέλος
εμενα μου αρεσει το csi miami αλλα δεν τρελαινομαι κιολας. Οποτε μου την βαρεσει θα το δω. Τα αλλα csi δεν μου αρεσουν καθολου.
Δειτε και κατι σχετικο: https://www.youtube.com/watch?v=glvGfQnx3DI![]()
Και εμένα μου αρέσουν, και αν κρατηθώ ξύπνια τα βλέπω

Πράγματι κάποια πράγματα είναι τραβηγμένα απο τα μαλλιά και όντως αυτό με τον Τζίμ Κάρευ είναι όντως έτσι... γελάω και εγώ με κάτι τέτοιες "αμερικανιές"

Κατα τα άλλα είναι συμπαθητικές σειρές, και σίγουρα καλύτερες απο κάτι άλλες κρύες ελληνικές σειρές, που δεν αντέχω ούτε δευτερόλεπτο απο το υψηλό επίπεδό τους....

Επίσης καλό, είναι το grays anatomy....και το ER.

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Κατα τα άλλα είναι συμπαθητικές σειρές, και σίγουρα καλύτερες απο κάτι άλλες κρύες ελληνικές σειρές, που δεν αντέχω ούτε δευτερόλεπτο απο το υψηλό επίπεδό τους....
Επίσης καλό, είναι το grays anatomy....και το ER.![]()
συμφωνω απολυτα!! Παλια εβλεπα πολυ το medium αλλα μετα ειχα διαβασμα και δεν προλαβαινα να βλεπω, οποτε τα εκοψα ολα. Τωρα μονο south park βλεπω και anime. Οι ελληνικες σειρες ειναι τελειως χαλια
Το flashpoint ειναι επισης καλουτσικο. Μ' αρεσει πιο πολυ απο το csi γιατι επικεντρωνεται περισσοτερο σε συναισθηματα (ειναι παρομοια σειρα με το csi).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προσωπικά μου κεντρίζουν πολύ περισσότερο το ενδιαφέρον από οποιαδήποτε ελληνική σειρα.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Ιωαννα47
Νεοφερμένο μέλος
).Το μιαμι μου αρεσει γιατι εχει ωραιες υποθεσεις και επειδη παιζει ο Τζοναθαν Τογκο,ο οποιος υποδυεται τον Ραιαν(στον 8 κυκλο,θα απαγαγουν τον Ριαν και θα τον σπασουν στο ξυλο,γιατι δεν δεχεται να "κρυψει" καποια στοιχεια που συνδεουν το θυμα με το δολοφονο της υποθεσης...).Το λας βεγκας μου αρεσει,αλλα οχι και τοσο πολυ,γιατι μου την σπαει λιγο η Καθριν.Εχετε δει το επεισοδια που απηγαγαν τον Νικ και τον εθαψαν ζωντανο???Σε εκεινο το επεισοδειο με ειχε πιασει αγωνια για το αν θα τον σωσουν.Επισης καλες παρομοιες σειρες ειναι:1)Criminal Minds(ειναι με το F.B.I) και 2)BONES(το οποιο προβληθηκε το καλοκαιρι του 2008).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

ΥΓ όσο για τον Καρευ ευχαρίστως θα τον πλάκωνα στις κλοτσιές
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool