CSI 4 ever!!!!

Ιωαννα47

Νεοφερμένο μέλος

Η Ιωαννα47 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
Οπως καταλαβατε απο τον τιτλο,αυτο το θεματακι ανοιχτηκε για ολους οσους ειναι φαν της τηλεοπτικης σειρας CSI.Σε αυτο το θεμα περιεχονται και οι 3 αγαπημενες σειρες CSI,δηλαδη:CSI(εννοω το csi las vegas),CSI:MIAMI και CSI:NY.Απο εχθες το βραδυ το ΣΚΑΙ προβαλει τα επισοδεια των τελευταιων κυκλων αυτων των επιτυχημενων σειρων.Εδω μπορουμε να συζηταμε για τους ηθοποιους των σειρων,για τα επεισοδια και για οτι αλλο θελετε(σχετικα με το CSI....:D)
Οσοι fan υπαρχουν,πρωσελθετε!!!!!:up::up::up:

I LOVE CSI!,
Μαρια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι ειναι αυτο το CSI?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι αστυνομικο-εγκληματολογικη σειρα.

τι ειναι αυτο το CSI?:hmm:
Μαράκι δεν ξέρεις;;;;;;;;;;; :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
Έλα και θα μου βγουν τα μάτια..!! :lol: :lol: :lol: Είναι τηλεοπτική εκπομπή Δράσης στο Σκαι ;). Μου θυμήζει κάποιος και πότε είναι; :redface: :P :lol:

Ειναι το σι ες άι το βελπω καμιααααα φορα οταν δεν εχω υπνο:happy:

Ειναι το σι ες άι το βελπω καμιααααα φορα οταν δεν εχω υπνο:happy:
Χεχε, ναι κι εγώ! :lol: :lol: :lol:

Συμφωνα με το προγραμμα του ΣΚΑΙ,η σειρα προβαλεται καθε τριτη(CSI Night...:up:),αρχιζει απο τις 21:00-24:00.
CSI:NY=21:00-22:00
CSI MIAMI=22:00-23:00
CSI LAS VEGAS=24:00-01:OO
(Αναμεσα στο miami και στο las vegas προβαλεται η νεα σειρα DEXTER[23:00-24:00])

Εγω και να νυσταζω καθομαι και τα βλεπω και τα 3!:DΕχω αποφασησει να ασχοληθω με την εγκληματολογια στο μελλον(θελω να γινω εγκληματολογος-ψυχολογος),γι'αυτο αυτες οι σειρες για εμενα ειναι λιγον πολυν εκπαιδευτικες.:P

Εγω και να νυσταζω καθομαι και τα βλεπω και τα 3!:DΕχω αποφασησει να ασχοληθω με την εγκληματολογια στο μελλον(θελω να γινω εγκληματολογος-ψυχολογος),γι'αυτο αυτες οι σειρες για εμενα ειναι λιγον πολυν εκπαιδευτικες.:P
Χεχε!!! :lol: Τι δε γίνεσαι κι εγκληματίας να τελειώνουμε!! :lol: :lol: :lol:
Φυσικά και κάνω πλάκα, ε, μη το πάρει κανείς στα σοβαρά! :lol:

Χεχε!!! :lol: Τι δε γίνεσαι κι εγκληματίας να τελειώνουμε!! :lol: :lol: :lol:
Φυσικά και κάνω πλάκα, ε, μη το πάρει κανείς στα σοβαρά! :lol:
:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:Serial killer να γινουμε σαν τον Dexter.

Axxxxxx,ανοιξες μεγαλο θεμα τωρα.Μιλας σε φανατικη του CSI Las Vegas,ειδα τους 5πρωτους κυκλους σερι σε dvd και καπακι 4 κυκλους Μαιαμι.Για Ν Υork δεν τρελαινομαι αλλα οταν το πετυχαινω το βλεπω.
Και φυσικα δηλωνω huuuuuuuuuuuuuuge fan του William Petersen!:redface::redface::redface:

εμενα μου αρεσει το csi miami αλλα δεν τρελαινομαι κιολας. Οποτε μου την βαρεσει θα το δω. Τα αλλα csi δεν μου αρεσουν καθολου.
Δειτε και κατι σχετικο: https://www.youtube.com/watch?v=glvGfQnx3DI :lol:

εμενα μου αρεσει το csi miami αλλα δεν τρελαινομαι κιολας. Οποτε μου την βαρεσει θα το δω. Τα αλλα csi δεν μου αρεσουν καθολου.
Δειτε και κατι σχετικο: https://www.youtube.com/watch?v=glvGfQnx3DI :lol:

Και εμένα μου αρέσουν, και αν κρατηθώ ξύπνια τα βλέπω:)

Πράγματι κάποια πράγματα είναι τραβηγμένα απο τα μαλλιά και όντως αυτό με τον Τζίμ Κάρευ είναι όντως έτσι... γελάω και εγώ με κάτι τέτοιες "αμερικανιές":lol::lol::up::up:

Κατα τα άλλα είναι συμπαθητικές σειρές, και σίγουρα καλύτερες απο κάτι άλλες κρύες ελληνικές σειρές, που δεν αντέχω ούτε δευτερόλεπτο απο το υψηλό επίπεδό τους....:/::P

Επίσης καλό, είναι το grays anatomy....και το ER. :)

Κατα τα άλλα είναι συμπαθητικές σειρές, και σίγουρα καλύτερες απο κάτι άλλες κρύες ελληνικές σειρές, που δεν αντέχω ούτε δευτερόλεπτο απο το υψηλό επίπεδό τους....:/::P

Επίσης καλό, είναι το grays anatomy....και το ER. :)

συμφωνω απολυτα!! Παλια εβλεπα πολυ το medium αλλα μετα ειχα διαβασμα και δεν προλαβαινα να βλεπω, οποτε τα εκοψα ολα. Τωρα μονο south park βλεπω και anime. Οι ελληνικες σειρες ειναι τελειως χαλια :( Το flashpoint ειναι επισης καλουτσικο. Μ' αρεσει πιο πολυ απο το csi γιατι επικεντρωνεται περισσοτερο σε συναισθηματα (ειναι παρομοια σειρα με το csi).

Και εγώ λοιπόν το παραδέχομαι!!! Είμαι τρελή fan όλων των CSI αλλά κυρίως του Las Vegas!! Κόλλησα πριν από 3-4 χρόνια που τυχαία πήρα ένα dvd και μετά αυτό ήταν!!! Κάθε μέρα έβλεπα με την ξαδέρφη μου 3 τουλάχιστον επεισόδια!!! Για όσους έχουν nova έχει τον καινούριο κύκλο του miami!!
Προσωπικά μου κεντρίζουν πολύ περισσότερο το ενδιαφέρον από οποιαδήποτε ελληνική σειρα.

εγω βρισκω το βεγκας παρα πολυ καλο, εχω δει ολους τους κυκλους σε dvd, το νεα υορκη αρκετα καλο αλλα το μαιαμι το βρηκα χαλια...σορρυ αν πληγωνω τους μαιαμι φaνς αλλα δε μ'αρεσε....:/:

Εμενα το νεα υορκη δεν μου αρεσει παρα πολυ.(το βλεπω μονο και μονο επειδη μου αρεσει ο ηθοποιος που παιζει σε αυτη την σειρα τον Danny...:redface:).Το μιαμι μου αρεσει γιατι εχει ωραιες υποθεσεις και επειδη παιζει ο Τζοναθαν Τογκο,ο οποιος υποδυεται τον Ραιαν(στον 8 κυκλο,θα απαγαγουν τον Ριαν και θα τον σπασουν στο ξυλο,γιατι δεν δεχεται να "κρυψει" καποια στοιχεια που συνδεουν το θυμα με το δολοφονο της υποθεσης...).Το λας βεγκας μου αρεσει,αλλα οχι και τοσο πολυ,γιατι μου την σπαει λιγο η Καθριν.Εχετε δει το επεισοδια που απηγαγαν τον Νικ και τον εθαψαν ζωντανο???Σε εκεινο το επεισοδειο με ειχε πιασει αγωνια για το αν θα τον σωσουν.Επισης καλες παρομοιες σειρες ειναι:1)Criminal Minds(ειναι με το F.B.I) και 2)BONES(το οποιο προβληθηκε το καλοκαιρι του 2008).

Εγώ είμαι φαν όλων των CSI καθώς κ του NCSI μάλιστα κατεβάζω κ τις σειρές για να τις βλέπω χορταστικά γιατί το 3ωρο του ΣΚΑΙ δν μου φτάνει:lol:
ΥΓ όσο για τον Καρευ ευχαρίστως θα τον πλάκωνα στις κλοτσιές

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back