nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝΟΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Χαιρομαι και για εσενα και για τη γατουλα!!!
anabou
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Οχι δεν παίζει με το Σίβα....Αυτός κοιμάται σχεδόν ολο το πρωι!
Είναι συνέχεια στο μικρό μπαλκόνι, στο οποίο βγαίνει από το ειδικό πορτάκι. Εκεί είναι η αμμολεκάνη τους.
ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ? Απλά επειδή βρίσκω πολλές σκοτωμένες μύγες εκεί! Και όταν γυρίζω μου εμφανίζεται από το μπαλκονάκι για "χαιρετούρες" η μικρή με τα περίεργα της "NIIIIIIII"!

Κυνηγός !!!!

Ismini
Διάσημο μέλος
Πλάκα έχει όταν παίρνει την ίδια ακριβώς στάση και ο σκυλάκος από κάτω!

mimikaki
Διάσημο μέλος

Πολύ πλάκα οι κουτσομπόλες σου Ισμήνη!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος

Τελικά όλες οι γάτες είναι κουτσομπόλες!Μερικές την στήνουν σε ένα παράθυρο όλη μέρα και παρακολουθούν ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει.

aretha
Περιβόητο μέλος
Πραγματικά! Τα δικά μου τα τρώει η περιέργεια και για τα τεκταινόμενα εντός σπιτιού. Μην ακούσουν κανέναν ασυνήθιστο θόρυβο ή ντουλάπια ν'ανοιγοκλείνουν, έρχονται τρέχοντας να επιθεωρήσουν!!Τελικά όλες οι γάτες είναι κουτσομπόλες!

catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Μήπως έχετε καμμιά ιδέα για το πως να κλείσω τα κενά τετραγωνάκια που έχω στο μπαλκόνι? Για να καταλάβετε είναι τρυπούλες 10Χ10 εκ. σε σειρά μέσα στο μπετόν του μπαλκονιού και την προηγούμενη φορά είδε ένα πουλάκι η μικρή και πήδηξε να το πιάσει. Την βούτηξα στο τσακ κι από τότε βγαίνει έξω μόνο όταν την κρατάω στην αγκαλιά μου.
Είναι πολλά?? Γλαστράκια ας πούμε μικρά δεν χωράνε??
ΣΟΦΙΑ1
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα σε όλους, το πρόβλημα της ελευθερίας στο μπαλκόνι το αντιμετωπίζουμε και εμείς, ο γατος μου ο Αστέρης την έχει καταβρεί να πηγαίνει στα διπλανά μπαλκόνια παρ'όλα τα διαχωριστικά των μπαλκονιών/προστατευτικά που του έχουμε βάλει για να μην φεύγει! Την κάνει ισορροπώντας στο κάγκελο του μπαλκονιού σαν κύριος, παρακαλώ!!!
Ώς εδώ καλά πήγαινε την βολτούλα του, καθόταν στα διπλανά μπαλκόνια (το δικόμας του έπεφτε λίγο βλέπετε) και γυρνούσε! Την Κυριακή όμως κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό! Σας λέω αυτό το περιστατικό, για να ξέρετε τι κινδύνους επιφυλάσσει μια τέτοια "αθώα" βόλτα!
Γυρίζει που λέτε ο καλός σου από την βολτούλα του και στρώνεται στον καναπέ, σημειωτέον ότι ο Αστέρης είναι ένα κάτασπρο γατί (με τα μπάνια του το χτένισμα του κλπ, φωτό έχει δημοσιεύσει η αδερφή μου ώς Χρύσακ αγγλικοι χαρακτήρες), και αρχίσει να κάνει "μπανάκι" σηκώνει το κεφάλι του και τί λέτε πως είδα? 'Ένα κατάμαυρο πράγμα ακριβώς κάτω από το σαγόνι του, πρώτο σόκ: βλέπω ότι έχει και αίμα και έχει κάνει μια πληγή!
Δεύτερο και χειρότερο: το πράγμα αυτό ήταν ένα τσιμπούρι, έτοιμο να χωθεί στο δερματάκι του!!
Το τι έπαθα καταλαβαίνετε, κατευθείαν του έβγαλα αντισηπτικά, τεραμυκκίνη κλπ τον έψαξα παντού, κατεύθειαν του έκανα μπανιο μαζί και όλη του την προίκα!!!!!! Τίποτα ήταν ένα και μοναδικό!
Τώρα πώς βρέθηκε πάνω στο γατί μου μήν τα ρωτάτε, σε όλο τον 1ο όροφο της πολυκατοικίας που μένω δέν υπάρχει σκυλί, στον τρίτο όμως υπάρχει, δέν ξέρω αν αυτά τα μαμούνια πετάνε, και βρέθηκε είτε μέσα σε λουλούδι είτε στο πάτωμα των δίπλα μπαλκονιών.
Εννοείται ότι θα τον πάω και στον κτηνίατρο να τον δεί για να έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο!
Ευχαριστώ που "ακούσατε" τον πόνο μου!!!!!

Το ζήτημα λοιπόν είναι πώς το μπαλκόνι επιφυλάσσει διάφορες εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους!

catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Η ιδέα με τα γλαστράκια είναι πολύ ωραία αισθητικά, αλλά δύσκολο να πραγματοποιηθεί, νομίζω

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος

catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool