Eλευθερία στο μπαλκόνι

ευτυχως που γυρισε!οσο για το αδυνατισμα ξερω τι λες και η γκριζουλα μας εχει αδυνατισει μετα τη γεννα.δωσε της τροφη για γατακια και αλοιφη νουτρι πλας να παρει τα πανω της.τα μωρα τα βρικατε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μας έδωσες μεγάλη χαρά!δες τα βυζάκια της!έχουν γάλα ;είναι σαλιωμένα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπραβο!!!!
:) :up: :up:
Χαιρομαι και για εσενα και για τη γατουλα!!!

Αφού γύρισε σώα πάλι καλά! Όσο για το αδυνάτισμα με λίγο καλόπιασμα και λίγο παραπάνω φαγητό θα πάρει τα πάνω της.

Τον τελευταίο καιρό κατάλαβα πώς περνάει τη μέρα της η Αργυρώ, τις ώρες που λείπω!
Οχι δεν παίζει με το Σίβα....Αυτός κοιμάται σχεδόν ολο το πρωι!

Είναι συνέχεια στο μικρό μπαλκόνι, στο οποίο βγαίνει από το ειδικό πορτάκι. Εκεί είναι η αμμολεκάνη τους.
ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ? Απλά επειδή βρίσκω πολλές σκοτωμένες μύγες εκεί! Και όταν γυρίζω μου εμφανίζεται από το μπαλκονάκι για "χαιρετούρες" η μικρή με τα περίεργα της "NIIIIIIII"!:P
Κυνηγός !!!!:lol:

Κολάζ (δεν κατάφερα να τους πετύχω μαζί χτες), με τα γατόνια-κουτσομπόλες στο μπαλκόνι!
Πλάκα έχει όταν παίρνει την ίδια ακριβώς στάση και ο σκυλάκος από κάτω!:)

:lol::lol:Πολύ πλάκα οι κουτσομπόλες σου Ισμήνη!!!

:lol::lol::lol: Τελικά όλες οι γάτες είναι κουτσομπόλες!
Μερικές την στήνουν σε ένα παράθυρο όλη μέρα και παρακολουθούν ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει.:hmm:

:lol::lol::lol: Τελικά όλες οι γάτες είναι κουτσομπόλες!
Πραγματικά! Τα δικά μου τα τρώει η περιέργεια και για τα τεκταινόμενα εντός σπιτιού. Μην ακούσουν κανέναν ασυνήθιστο θόρυβο ή ντουλάπια ν'ανοιγοκλείνουν, έρχονται τρέχοντας να επιθεωρήσουν!!:lol: :rolleyes:

Μήπως έχετε καμμιά ιδέα για το πως να κλείσω τα κενά τετραγωνάκια που έχω στο μπαλκόνι? Για να καταλάβετε είναι τρυπούλες 10Χ10 εκ. σε σειρά μέσα στο μπετόν του μπαλκονιού και την προηγούμενη φορά είδε ένα πουλάκι η μικρή και πήδηξε να το πιάσει. Την βούτηξα στο τσακ κι από τότε βγαίνει έξω μόνο όταν την κρατάω στην αγκαλιά μου.

Εννοείται!!! Έλεγχος μέσα-έξω 24 ώρες το 24ωρο!

Μήπως έχετε καμμιά ιδέα για το πως να κλείσω τα κενά τετραγωνάκια που έχω στο μπαλκόνι? Για να καταλάβετε είναι τρυπούλες 10Χ10 εκ. σε σειρά μέσα στο μπετόν του μπαλκονιού και την προηγούμενη φορά είδε ένα πουλάκι η μικρή και πήδηξε να το πιάσει. Την βούτηξα στο τσακ κι από τότε βγαίνει έξω μόνο όταν την κρατάω στην αγκαλιά μου.

Είναι πολλά?? Γλαστράκια ας πούμε μικρά δεν χωράνε??

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ

Καλημέρα σε όλους, το πρόβλημα της ελευθερίας στο μπαλκόνι το αντιμετωπίζουμε και εμείς, ο γατος μου ο Αστέρης την έχει καταβρεί να πηγαίνει στα διπλανά μπαλκόνια παρ'όλα τα διαχωριστικά των μπαλκονιών/προστατευτικά που του έχουμε βάλει για να μην φεύγει! Την κάνει ισορροπώντας στο κάγκελο του μπαλκονιού σαν κύριος, παρακαλώ!!!

Ώς εδώ καλά πήγαινε την βολτούλα του, καθόταν στα διπλανά μπαλκόνια (το δικόμας του έπεφτε λίγο βλέπετε) και γυρνούσε! Την Κυριακή όμως κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό! Σας λέω αυτό το περιστατικό, για να ξέρετε τι κινδύνους επιφυλάσσει μια τέτοια "αθώα" βόλτα!

Γυρίζει που λέτε ο καλός σου από την βολτούλα του και στρώνεται στον καναπέ, σημειωτέον ότι ο Αστέρης είναι ένα κάτασπρο γατί (με τα μπάνια του το χτένισμα του κλπ, φωτό έχει δημοσιεύσει η αδερφή μου ώς Χρύσακ αγγλικοι χαρακτήρες), και αρχίσει να κάνει "μπανάκι" σηκώνει το κεφάλι του και τί λέτε πως είδα? 'Ένα κατάμαυρο πράγμα ακριβώς κάτω από το σαγόνι του, πρώτο σόκ: βλέπω ότι έχει και αίμα και έχει κάνει μια πληγή!
Δεύτερο και χειρότερο: το πράγμα αυτό ήταν ένα τσιμπούρι, έτοιμο να χωθεί στο δερματάκι του!!

Το τι έπαθα καταλαβαίνετε, κατευθείαν του έβγαλα αντισηπτικά, τεραμυκκίνη κλπ τον έψαξα παντού, κατεύθειαν του έκανα μπανιο μαζί και όλη του την προίκα!!!!!! Τίποτα ήταν ένα και μοναδικό!

Τώρα πώς βρέθηκε πάνω στο γατί μου μήν τα ρωτάτε, σε όλο τον 1ο όροφο της πολυκατοικίας που μένω δέν υπάρχει σκυλί, στον τρίτο όμως υπάρχει, δέν ξέρω αν αυτά τα μαμούνια πετάνε, και βρέθηκε είτε μέσα σε λουλούδι είτε στο πάτωμα των δίπλα μπαλκονιών.

Εννοείται ότι θα τον πάω και στον κτηνίατρο να τον δεί για να έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο!

Ευχαριστώ που "ακούσατε" τον πόνο μου!!!!!;)

Το ζήτημα λοιπόν είναι πώς το μπαλκόνι επιφυλάσσει διάφορες εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους!
:rolleyes:;)

Ίσως χωράνε γλαστράκια αλλά θα είναι ελαφριά και θα τα πετάξει κάτω σίγουρα. Θέλω κάτι πιο σταθερό, όπως συρματόπλεγμα, αλλά πως θα το στερεώσω πάνω στο σοβά? Σκεφτόμουν και κυβάκια από κάποιο υλικό που να μη φθείρετε από τη βροχή (δεν το έχω προσδιορίσει ακόμη) που να σφηνώσουν ανάμεσα. Που να τα βρω όμως?

Mπορείς να στερεώσεις πλέγμα εξωτερικά με καρφιά, ή καλαμωτή εσωτερικά, δένοντας τη.
Η ιδέα με τα γλαστράκια είναι πολύ ωραία αισθητικά, αλλά δύσκολο να πραγματοποιηθεί, νομίζω:hmm:

μην ανησυχεις Σοφια,δεν χρειαζεται να τον πας σε κτηνιατρο,το οτι τον ψεκασες ειναι αρκετο.ετυχε.οι γατες δεν κολλανε τσιμπουρια.

Η καλαμωτή είναι και ωραία αισθητικά πιστεύω. Εγώ είχα βάλει στο προηγούμενο σπίτι πλέγμα πλαστικό που το έδενα ή πέρναγα ξυλαράκια να το κάνω πιο στέρεο σε κάμια σημεία. Μια αηδία ήταν συνολικά αλλά δούλεψε. Απλά θέλει παρατήρησει μετά γιατί βρίσκουν απίστευτους τρόπους να ξεφεύγουν, σαν τον Χουντίνι! :)

Δεν αξίζει να βάλω καλαμωτή γιατί το κομμάτι αυτό του μπαλκονιού είναι χτισμένο ως ψηλά και έχει μόνο αυτά τα μικρά κενά, γύρω στα 5 πρέπει να είναι. Στο υπόλοιπο που είναι με κάγκελα έχω βάλει πλαστικό πλέγμα και δεν δείχνει να θέλει να πηδήξει, βλέπει απλά σαν τις δικές σας στα 2 ποδαράκια. Οπότε προσανατολίζομαι στην ιδέα με τα κυβάκια. Για εξωτερική επέμβαση το ξεχνάω, θα με φάνε μέχρι να τα ξηλώσω. Λέτε να το ψάξω για plexiglass κατασκευή? Έχετε κανέναν υπόψη σας?

Τα γλαστράκια μπορείς να τα κολλήσεις πάνω στο τσιμέντο...Αλλιώς να κολλήσεις κάτι άλλο, βότσαλα ας πούμε μεγάλα...:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back