spring
Νεοφερμένο μέλος
..όμως τα λουλουδάκια δεν τα βλέπω καλά
...αν κρίνω απ τον Μπιάνκο, που το μπαλκόνι θέλει 3 φορές τη μέρα σκούπισμα από το χώμα και τα φύλλα που πετάει απ τις γλάστρες...!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
plathido
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπερα!το ζητημα μου για το οποιο ζηταω τη συμβουλη σας ειναι σε σχεση με το μπαλκονι και πως το καλυπτεις.
αποφασισα φετος να μην παρω τα γατακια μαζι μου για το τις μερες του καλοκαιριου που θα λειψωκαι θα ερχεται δυο φορες την ημερα μια φιλη για να τα φροντιζει,ωστοσο επειδη αγαπουν τη βεραντα και τα λουλουδια πολυ αλλα και για λογους ζεστης πηρα να βαλω το ειδικο πορτακι στη μπαλκονοπορτα για να βγαινουν οποτε θελουν.Οσο ειμαι εγω βεβαια δεν υπαρχει θεμα γιατι τους προσεχω,για οταν λειπω ομως πρεπει να βρεθει ενας τροπος για να καλυφθουν τα κενα.Εχω καλαμια μεχρι το χειλος του καγκελοθ αλλα θελω να καλυφθει και το υπολοιπο για το φοβο του αλματος.Το προβλημα μου ειναι οτι δεν ξερω ποιο ειναι το καταλληλο υλικο,διχτυ πλεγμα και αν πλεγμα με ποσο κενο αναμεσα στις τρυπες,μπορουν να σκαρφαλωσουν... ολα αυτα οποιος ξερει ας με ενημερωσει για τον καταλληλοτερο τροπο και τα υλικα!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝΟΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
Βγήκα ,λοιπόν έξω από το κέντρο ,πήγα σε προάστεια και είδα ότι τα περισσότερα σπίτια είχαν προβεί σε τέτοιες κατασκευές όπως πλαίσια στις μπαλκονόπορτες ,παράθυρα και ξύλινες πέργολες από άκρη σε άκρη του μπαλκονιού.Σύντομα θα σας στείλω φωτογραφίες
spring
Νεοφερμένο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Χτες μας λαχτάρησε πάλι η Αρήθα.
Επειδή περνούσε στο μπαλκόνι των διπλανών, φτιάξαμε ένα κάθετο διαχωριστικό 3 μέτρα ψηλό. Ε, λοιπόν το τέρας χτες κατάφερε να σκαρφαλώσει πάνω στο διαχωριστικό και να ανέβει... ΣΤΗΝ ΤΕΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ
Ναι, στην τέντα!
Στον 4ο όροφο, καμιά 15ριά μέτρα πάνω απ' το δρόμο.
Ευτυχώς την πήραμε χαμπάρι αμέσως και -ακόμα ευτυχέστερα- το κατάλαβε κι η ίδια ότι εκεί που ήταν κινδύνευε και κοκκάλωσε επί τόπου. Την κατεβάσαμε με τη σκάλα, αφού χάσαμε 10 χρόνια απ' τη ζωή μας λόγω τρομάρας. Νομίζω ότι και η Αρήθα πρέπει να 'χασε τη μια από τις εννιά ζωές της χτες
Φανήκαμε πολύ πολύ τυχεροί...
anabou
Διάσημο μέλος
Φαντάζομαι τρομάρα που θα πήρατε κι εσείς και η Αρήθα. Αφού δεν έπαθε τίποτα πάλι καλά. Ελπίζω να της έγινε μάθημα και να μην το ξαναεπιχειρήσει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
ασυγκρατητο το πουλακι μου
αντε μηπως μετα την στειρωση ηρεμησει και ηρεμησετε και εσεις ε οκ και οι δικιες μου κανουν ταρζανιες αλλα οχι σε αυτο το σημειο
απαππα τρομαρα που θα πηρατε ολοι μαζι τελος καλο ολα καλα ομως 
χριστινα
Διάσημο μέλος
Παλι καλα που δεν ειχατε χειροτερα.
Αλλα μπαλκονια εχετε σπιτι; Μηπως κανεις να μη την αφηνε σε αυτο.
Εγω μονο ενα ανοιγω απο τα 4 του σπιτιου. Και σε ενα αλλο τοποθετησα πλεγμα απο τη μια μερια του τοιχου στην αλλη και το στερεωσα με καρφακια ωστε να μπορω να το ανοιγω αλλα να μη βγαινουν τα γατακια. Κι αν θελω να βγω τραβαω το πλεγμα απο τα καρφακια που ειναι στερεωμενο, απο τη μια μερια και ανοιγει σαν πορτα περιπου.
Lora
Νεοφερμένο μέλος
Παιδιά σας ζηλεύω, η δικια μου η γάτα εκτός από τη φοβία που έχει γενικά με τους ανθρωπους, ελιναι και αλανιάρα. Την είχα σε μπαλκόνι στο 2ο όροφο που από το διπλανό του είναι ξεχωριστό και έχει κενό ενδιάμεσα, και δεν κατοικείται. Η δικια μου πηδούσε όταν ήθελε να ζευγαρωσειστο δίπλα. Την μάλωσα, την άφησα, χίλια δυο δοκίμασα μέχρι που στην προσπάθειά της να γυρίσει έπεσε κάτω. Έμεινε έγκυος γύρισε και ξανά τα ίδια. Ο άντρας μου λέει ότι ψάχνει ένα ασφαλές μέρος να γεννήσει και βρήκε το δίπλα μπαλκόνι στο οποίο δεν έχουμε πρόσβαση. Σήμερα πάλι έπεσε κάτω και κατευθείαν πήγε και κρύφτηκε στα χόρτα.(Το σπίτι είναι έξω από την πόλη), πήγε ο άντρας μου να την φωνάξει, την βρήκε, γαντζώθηκε πάνω στο δέντρο, του έκανε χχχχ, τελικά την πιάνει, την βάζει στο σπιτάκι της και μετά του φεύγει και χάνεται στα χωράφια. Τι φταίει; Τι την έπιασε; Πως να την κάνω να ηρεμήσει, αν την ξαναβρώ....

ruko
Διάσημο μέλος
Μακάρι να γυρίσει από μόνη της. Ίσως η επιθετικότητα να οφείλεται στο ότι είναι έγγυος.
Πάντως, όταν την πιάσετε, καλό θα είναι να τη στειρώσετε, αλλιώς θα τα έχετε συνέχεια αυτά.
χριστινα
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Αχ, κι εμείς εκεί έχουμε εναποθέσει όλες μας τις ελπίδες...Τι λες τωρα πολυ ατιθαση ειναι η αρηθα σουασυγκρατητο το πουλακι μου
αντε μηπως μετα την στειρωση ηρεμησει και ηρεμησετε και εσεις
Αλλά η κτηνίατρος μας είπε ότι πρέπει πρώτα να κλείσει τους 8 μήνες, άρα από Σεπτέμβριο...Χριστίνα, είχαμε ΚΑΙ χειρότερα,Ε, ναι κι εγω να το εβλεπα αυτο θα παθαινα κατι σε ανακοπη, κατι σε λιποθυμια τουλαχιστον!!!
Παλι καλα που δεν ειχατε χειροτερα.
τις μέρες που δε λειτουργούσε το mycat. Ξανανέβηκε στην τέντα και από κει πήδηξε στη βεράντα του από πάνω, στον 5ο όροφο. Το χειρότερο ήταν ότι μέχρι να πάρουμε χαμπάρι πού βρίσκεται, νομίζαμε ότι είχε πέσει κάτω και είχα κατέβει στο δρόμο με 45 βαθμούς σαν την τρελή να τη φωνάζω... Τελικά την είδε ο "μπαμπάς" της και την κατέβασε με τη σκάλα. Το μόνο καλό στην υπόθεση είναι ότι δε δείχνει διαθέσεις φυγής, απλώς εξερεύνησης. Δεν απομακρύνεται δηλαδή, απλώς σκαρφαλώνει για παιχνίδι, και κάθεται και μας χαζεύει από ψηλά. Το κακό είναι ότι δε συνειδητοποιεί πόσο επικίνδυνο είναι
Τώρα σκέφτομαι να δοκιμάσω καινούρια στρατηγική, αφού τα οχυρωματικά έργα δε φαίνεται να έχουν αποτέλεσμα. Θα της πάρω ένα σαμαράκι με λουράκι, να δω αν το ανέχεται.
Lora, συμφωνώ απόλυτα με τη ruko και τη χριστίνα. Ελπίζω να γυρίσει γρήγορα!!
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σχετικα με την στειρωση εμας ο κτηνιατρος μασ ειχε πει οτι πρεπει να κλεισει τους 7 οποτε στην φαιδρα την καναμε στους 7.5 μηνες να μην την εχει μεσα στον καυσωνα το καλοκαιριΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Πχ. κι ο Σιβα στειρωμένος ειναι αλλα στο προηγούμενο σπίτι ηθελε να πηγαίνει δίπλα.
Η γατα του μπαμπα μου τα ιδια...
Προσοχή θέλει και υπομονή....
aretha
Περιβόητο μέλος
Δεν λες στον μπαμπα της να παει για πυροσβεστης ... αν δεν ειναι ηδη ... μια χαρα την δουλευει την σκαλα ..Σχετικα με την στειρωση εμας ο κτηνιατρος μασ ειχε πει οτι πρεπει να κλεισει τους 7 οποτε στην φαιδρα την καναμε στους 7.5 μηνες να μην την εχει μεσα στον καυσωνα το καλοκαιρι
Λες, ε; Θα του το προτείνω!! Τον βοηθάει λίγο και το ύψος του, είναι 1.95, βάλε και 2.5 μέτρα η σκάλα...
Όσο να 'ναι είναι χρήσιμος στο σπίτι!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ανεβηκε η γατουλα σας στο δεντρο; Στη σκεπη; Σε τεντα.... Για περιπτωσεις που χριζουν αμεσης επεμβασης, παρακαλω επικοινωνειστε.....
Καλε θα βγαζει και λεφτα. Εγω παντως θα τα εδινα!!!
Παιδια εγω αν δεν μπορω να αποκλεισω ενα μπαλκονι που ειναι επικυνδινο, απλα δεν το ανοιγω ποτε. Η το ανοιγω μονο κλειδωνοντας το δωματιο (με τα γατια εκτος) και για λιγο. Αληθεια απο τα 4 μονο το 1 μενει ανοιχτο σπιτι. Τα 2 χωρις παντζουρι (δεν εχουν) ανοιγουν σπανια και στο αλλο το μπατζουτρι ειναι ισοβια κλειστο.
Ευτυχως δεν με εχουν πεταξει εκτος σπιτιου οι υπολοιποι
Τι να κανω;; Να ρισκαρω καμια πτωση; Πανω απο το πτωμα μου. Μπαλκονια γιοκ..... Το ενα, μη επικυνδινο ειναι μονιμα ανοιχτο. Αρκει
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
αρχισε να νιαουριζει και για να την κατεβασουμε.δεν ξερω τι να κανω.ειναι η μεγαλυτερη χαρα της το μπαλκονι.ειδικα τωρα που εχει ζεστη το βραδυ κοιμαται εξω πανω σε μια καρεκλα.και οταν ξημερωνει ερχεται στο κρεβββατι μας.ψεκασαμε την καλαμωτη με απωθητικο σπρευ αλλα τιποτα.ειμαστε στον 3 και κατω ειναι πεζοδρομιο.φοβαμαι αλλα ελπιζω να της περασουν οι τασεις φυγης.να ρωτησω και κατι ασχετο.αν της ερθει οιστρος πριν τους 7-8 μηνες που πρεπει να γινει η στειρωση τι κανουμε?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
πιστευω με το καιρο θα ηρεμησειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
πριν την Ιολη που σε ρωταγα για τα σιαμ ολα ροδινα μου τα ελεγες
ειπα και εγω ετσι θα ειναι
Οταν περιγραφεις την λιλα νομιζω οτι μιλαμε για την Ιολη το θεικο ειναι αλλο οτι αν κανεις το λαθος και την μαλωσεις μετα την ποιανει το παραπονο και αρχιζει τα μιουυυυ οποτε την επομενη φορα το σκεφτεσαι καλα πριν την μαλωσεις ... ασε που την μαλωνεις και σε κοιταει λες και αυτο που εκανε ηταν απολυτα φυσιολογικο και στο τελος αναρωτιεσαι μηπως δεν ηταν τοσο κακο και δεν επρεπε να την μαλωσω ... 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool