julia
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
των γατιών μας, γιατί έτσι την πάτησα κι εγώ. Στο προηγούμενο σπίτι μου είχα το Φένστερ ελεύθερο στο μπαλκόνι και ποτέ δεν έκανε τίποτα. Αλλά τώρα που είμαι σε καινούργιο σπίτι, είχαμε δύο
πτώσεις, μια του Φένστερ και άλλη μια του Ρουμποτύρη. Ο λόγος είναι ότι ο από κάτω έχει καναρίνια και προφανώς τα δικά μου διαολίζονται. Τώρα τα έχω κλειδαμπαρωμένα μέσα, μόνο όταν χιόνισε τα έβγαλα λίγο για να δουν πώς είναι.
μια καλη λυση που την εχω δει σε μπαλκονι ειναι να βαλεις στα κενα τετραγωνα υαλοτουβλο,δηλαδη να σου τα περασει καποιος που ξερει.ειναι φθηνα και απ'εξω δεν φαινεται η διαφορα
Νομίζω πως το κυριότερο πρόβλημα δεν είναι να μην περάσουν ανάμεσα απ' τα ανοίγματα, αλλά να μην σκαρφαλώσουν στην κουπαστή.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ουρανία, τι ηλικία έχει τώρα ο Αιμίλιος; Είναι ζωηρός;Τώρα με τον Αιμίλιο δεν τον αφήνω με τίποτα μόνο του σε μπαλκόνι. Δεν έχει βγεί ακόμα κάν και σκέφτομαι όταν επιστρέψω Αθήνα να βάλω πλέγμα τουλάχιστον σε ένα μπαλκόνι για να βγαίνει
Ρωτάω γιατί θέλω να συγκρίνω με τον δικό μου 10μηνο τερατούλη...

moukelis
Επιφανές μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ουρανία, τι ηλικία έχει τώρα ο Αιμίλιος; Είναι ζωηρός;
Ρωτάω γιατί θέλω να συγκρίνω με τον δικό μου 10μηνο τερατούλη...![]()
3 μηνών περίπου και πολύ ζωηρός

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Κι εγώ όταν ήταν 3 μηνών τον είχα αποκλείσει από το μπαλκόνι διότι ήταν και3 μηνών περίπου και πολύ ζωηρός![]()
μα και εντελώς μουρλόγατο!
Πιστεύω πως θέλουν κάποια προσοχή και περιορισμό μέχρι να περάσουν την μουρλή τους ηλικία
, δηλαδή μέχρι 7-8 μηνών, ίσως και παραπάνω, ανάλογα με τον χαρακτήρα του γατιού.Εγώ πάντως σιγά-σιγά τον ξεψαρώνω τον δικό μου.
Καλοκαίρι έρχεται, δεν γίνεται να επιζήσουμε ανάμεσα στα μπετά με κλειστές μπαλκονόπορτες...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cofouli
Νεοφερμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχουμε βάλει πλέγμα μεν, από το καιρό που είχαμε το Φάτσα μας.
Ο Φάτσας 'ήταν ήρεμος, τον άφηνα έξω χωρίς 2η σκέψη. Ακόμα και όταν λείπαμε από το σπίτι.
Με τον Φρίξο φοβάμαι όμως...
Το πλέγμα εξέχει λίγο από την κουπαστή, αλλά το θέμα είναι πως έχω παντού γλάστρες και μπορεί εύκολα να ανέβει στη γλάστρα και από εκεί, αν θελήσει, να σκαρφαλώσει στο πλέγμα και να πηδήξει.
Κατά λάθος δεν γίνεται, θα πρεπει να το θελήσει και να το κάνει, γιατί απαιτεί σκαρφάλωμα, δεν γίνεται με ένα σάλτο να φτάσει στη κουπαστή.
Αλλά με δαύτον δεν είμαι ήσυχη ποτέ.
Τον άφησα πρώτη φορά το ΣΚ να βγει στη βεράντα. Ήμουν δίπλα του συνέχεια, όταν ξεθάρρεψε άρχισε να τρέχει πάνω-κάτω σαν κατσίκι.

Πήγε η καρδιά μου στη κούλουρη και τον έβαλα μέσα.
Λουράκι δοκίμασα αλλά κάνει σαν τρελός, δεν το μπορεί καθόλου.
Ίσως είμαι υπερβολική, αλλά φοβάμαι ρε γμτ.
Και πλησιάζει και καλοκαίρι...δεν θέλω να κλειστούμε σαν ποντίκια μέσα

Δε νομίζω πως υπάρχει λύση να είμαι ειλικρινής. Και δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχώ ή αν είμαι υπερβολική.

Νεκταρια
Διάσημο μέλος

Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βαλε καφασωτα οπως εγω![]()
Νεκταρία μου, Βοήθησε λίγο την ανίδεη και ανεπρόκοπη φριξομάνα...
Έχεις καμιά φωτό? Τι εστί καφασωτά?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δεν μπορώ να δω τις εικόνες που ανέβασε η Γιούλη...![]()
Οι φωτογραφίες φαινόταν... τις είχε δει και η Niar αλλά ξαφνικά ούτε σε εμένα εμφανίζονται...
... τις ξαναστέλνω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω τέτοιες στο ένα σημείο της βεράντας, αλλά στο άλλο είναι πρόβλημα.
Φοβάμαι και την αντίδραση των άλλων κατοίκων της πολυκατοικίας...θεωρητικά απαγορεύεται να αλλάζουμε τη "φάτσα" των μπαλκονιών. Και κάτι τέτοιο είναι μεγάλη παρέμβαση.

Θα το σκεφτώ όμως σοβαρά.
Thank you

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
αλλα σταθερες.Θα τα βρεις στο Πρακτικερ η στο ΚαρφουρΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ειναι οι περγκολες που ανοιγοκλεινουναλλα σταθερες.Θα τα βρεις στο Πρακτικερ η στο Καρφουρ
Nαι , ναι, και εμένα σταθερές είναι. Τις είχα πάρει από το πρακτικερ.
Ευχαριστώ πολύ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool