Eλευθερία στο μπαλκόνι

• Thread starter Thread starter aretha
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Θέλουμε την θετική σας σκέψη και ηθική συμπαράσταση, παρακαλώ! :)
Εννοείται ότι την έχετε και περιμένουμε εναγωνίως φωτορεπορτάζ από τις οχυρώσεις σας!!

(εμένα με ξετρέλανε πάντως η τεχνική ορολογία σου!) :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

@ruko......
Ρούλα έχω την εντύπωση οτι έκανες το σύστημα με ένα σπάρο 2 τριγώνια!!!!¨:lol::lol:
Πέτυχες το μπαλκόνι Σκιάχτρο!!!!! Και για περιστέρια, και για γάτες.. ισως και για κανα κλέφτη!!!:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εννοείται... Τίποτα δεν είναι τυχαίο.:cool:

Σωστά είναι και οι κλέφτες!Φαντάζεσε να σου κλέψουν τα γατούνια και να σου ζητούν λεφτά!!:lol:

πλάκα - πλάκα όταν μια καλή μου φίλη ήταν μωράκι στην κούνια, μπήκε ένας κλέφτης σπίτι, η μητέρα της είχε και γατούλη στο σπίτι και μωρό, ο γατούλης λοιπόν αυτός του έκανε την μούρη κρέας στην κυριολεξία και όπου φύγει φύγει......

πλάκα - πλάκα όταν μια καλή μου φίλη ήταν μωράκι στην κούνια, μπήκε ένας κλέφτης σπίτι, η μητέρα της είχε και γατούλη στο σπίτι και μωρό, ο γατούλης λοιπόν αυτός του έκανε την μούρη κρέας στην κυριολεξία και όπου φύγει φύγει......

Ορίστε και μετά σου λένε για σκυλιά φύλακες! Πάρτε μια τέτοια γάτα και δεν έχετε να φοβάστε τίποτα!:lol::up:

Εμένα ο δικός μου θα αρχίσει να τους κάνει κόλπα και να παίζει μαζί τους:)

Φωτό οχυρωματικών

Βάζω εδώ τρεις φωτό για να δείτε το σύστημα.
Ο Beeb επέστρεψε σήμερα από τις διακοπές του και είναι κατασαστισμένος που βλέπει τις μπροστινές μπαλκονόπορτες ανοιχτές! Από τη σαστιμάρα του ξέχασε και να σκαρφαλώσει στις κουρτίνες... Φτου, φτου να μην τον ματιάσω!
Ο πορτοκαλί κύκλος στη μεσαία δείχνει το καλωδιόκαρφο!

Συνημμένα

• Εικόνα000.jpg
    Εικόνα000.jpg
    31,1 KB · Εμφανίσεις: 61
  • Εικόνα001.jpg
    Εικόνα001.jpg
    18 KB · Εμφανίσεις: 73
  • Εικόνα002.jpg
    Εικόνα002.jpg
    28,6 KB · Εμφανίσεις: 57
Από τη σαστιμάρα του ξέχασε και να σκαρφαλώσει στις κουρτίνες...

:lol::lol::lol::lol::lol::inlove::inlove:

Με γειά σας!:up: Θα το καταδιασκεδάσουν τα μικρά - μόλις ξεπεράσουν το αρχικό σοκ δηλαδή.:P

Βάζω εδώ τρεις φωτό για να δείτε το σύστημα.
Ο Beeb επέστρεψε σήμερα από τις διακοπές του και είναι κατασαστισμένος που βλέπει τις μπροστινές μπαλκονόπορτες ανοιχτές! Από τη σαστιμάρα του ξέχασε και να σκαρφαλώσει στις κουρτίνες... Φτου, φτου να μην τον ματιάσω!
Ο πορτοκαλί κύκλος στη μεσαία δείχνει το καλωδιόκαρφο!

Ωραία κατασκευή! :up: Καλές βόλτες τώρα:D

Μπράβο Zbeebz....έγινε τέλειο....άντε καλά γλέντια στον μικρό πάνθηρα τώρα!!!:up:

Με γειά σας!! :)

Καλά, ο Beeb έχει χαζέψει εντελώς απ' τη χαρά του. Αυτή τη στιγμή λαγοκοιμάται χυμένος έξω από τη μπαλκονόπορτα του "γραφείου" μου. Έμεινε στο μπαλκόνι πάνω από ένα δίωρο σερί!
Το μόνο που με ανησυχεί είναι πως μεταξύ της δικής μου και της διπλανής πολυκατοικίας έχει μια χαραμάδα κι εκεί μέσα φωλιάζουν αυτά τα καφέ πουλιά που μοιάζουν με χελιδόνια. Αυτά, για να πάνε στις φωλιές τους, ρίχνουν μια γυροβολιά πετώντας στο ύψος του μπαλκονιού μου. Λέτε να την κάνει τη μαΚακία ο Beebikman-Rastaman;
Περιμένω να δω τι θα γίνει όταν θα γυρίσουν τα πουλιά για ύπνο, κατά τη δύση του ηλίου.

Βλέπω είχε μεγάλο σουξέ το μπαλκόνι!:up: Η Άσπρη το τίμησε καθόλου;

Όσο για τα πουλιά, υποθέτω ότι θα σταματήσουν τις βόλτες πάνω απ' το μπαλκόνι σου τώρα που υπάρχουν γάτες. Μπορεί και να μετακομίσουν τελείως, καμιά φορά το κάνουν αν κάποιος τα ενοχλεί.:hmm:

Βλέπω είχε μεγάλο σουξέ το μπαλκόνι!:up: Η Άσπρη το τίμησε καθόλου;

Όσο για τα πουλιά, υποθέτω ότι θα σταματήσουν τις βόλτες πάνω απ' το μπαλκόνι σου τώρα που υπάρχουν γάτες. Μπορεί και να μετακομίσουν τελείως, καμιά φορά το κάνουν αν κάποιος τα ενοχλεί.:hmm:
Η Άσπρη είναι πολύ κουλ σχετικά με το μπαλκόνι. Να σκεφτείς, αυτή έμαθε να βγαίνει στο μπαλκόνι (μαζί κι η Ράου τότε) με το μπαλκόνι... γυμνό!!! Τσίτσιδο!!! ΑΑΑΑΑΑ :blink:
Από τότε που έκανε την εγχείρηση (23 Μαϊου) μέχρι που ξανάφερα τον Beeb σπίτι, δεν είχα ντιπ πλέγμα στο μπαλκόνι.
Δεν πολυβγαίνει γενικά... Και καλύτερα, γιατί οι άσπρες "γατούλες με τις ροζ μυτούλες" πολλές φορές παθαίνουν κακά πράγματα όταν εκτίθενται στον ήλιο.
Περιττό να σου πω ότι ο γάτος είναι ακόμα αραγμένος εκεί, έξω απ' τη μπαλκονόπορτα! :lol::lol:

Η Άσπρη είναι πολύ κουλ σχετικά με το μπαλκόνι. Να σκεφτείς, αυτή έμαθε να βγαίνει στο μπαλκόνι (μαζί κι η Ράου τότε) με το μπαλκόνι... γυμνό!!! Τσίτσιδο!!! ΑΑΑΑΑΑ :blink:

Το ίδιο και ο Φένστερ. Αλλά αυτές ήταν αθώες εποχές, πριν αρχίσουμε να μπαίνουμε στο mycat και να διαβάζουμε ιστορίες τρόμου για γατιά που πέφτουν από μπαλκόνια. Από τότε, Γκουαντάναμο.:P:P

Βρε γμτ, εγώ στο βάθος εξακολουθώ να πιστεύω ότι... τους κόβει. Την έχουν την αίσθηση.
Κι αν τα δούμε να περπατάνε λ.χ. στην κουπαστή, εμείς είμαστε που τρομάζουμε, όχι αυτά. Γι' αυτά η κουπαστή είναι... λεωφόρος.
Και πέφτουν μόνο αν είναι πολύ μικρά ή αν τους βγει ξαφνικά κάποιος πετούμενος πειρασμός και είναι ιδιαιτέρως ζωηρά (όπως ο Beeb, καλή του ώρα!).

Παλιοτερα ειχα εναν ασπρο γατο,τον Αρη,ο οποιος περπατουσε πανω στα καγκελα του μπαλκονιου και καθοταν στις γωνιες τους για να χαζευει τον κοσμο που περναει απο κατω!!Σημειωτεον,μενω στον πρωτο οροφο!Ποτε δεν επεσε και δεν προσπαθησε να πηδηξει και δεν ηταν στειρωμενος!!Βεβαια,οταν ηρθαμε σε αυτο το σπιτι ηταν ηδη 1 ετους.Δεν ξερω τι θα εκανε μικρουλης.Μακαρι να ειναι και η Leia ετσι!!!!

Ο γατούλης ασφαλώς θα ήταν άνετος, αλλά εγώ θα πάθαινα έμφραγμα αν έβλεπα να κάνουν κάτι τέτοιο τα δικά μου! Μένω στον 4ο και σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης, οπότε... Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! :blink:
Ουουουου εξεξεξ! :lol:

Για καποιο περιεργο λογο,του ειχα τρελη εμπιστοσυνη και το θεωρουσα φυσιολογικο να περπαταει ανετος στο καγκελο..εμεις μενουμε σε πεζοδρομο και εχει πολλους περαστικους.Μια φορα μονο τρομαξα οταν ενα κοριτσακι που περνουσε απο κατω ειδε τον Αρη στη γωνια να καθεται και φωναζε "πεσε γατουλα,πεσε γατουλα"!!!!Οχι να μην πεσει,φωναζα εγω και ο γατος μπηκε σε πειρασμο!!!Ευτυχως τελικα δεν επεσε!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back