Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αν ήταν έτσι άσπρος-άσπρος και καλοζωισμένος και το μπαλκόνι χαμηλά, κι εγώ θα προσπαθούσα να τον βάλω σε πειρασμό... για να τον απαγάγω!!!Για καποιο περιεργο λογο,του ειχα τρελη εμπιστοσυνη και το θεωρουσα φυσιολογικο να περπαταει ανετος στο καγκελο..εμεις μενουμε σε πεζοδρομο και εχει πολλους περαστικους.Μια φορα μονο τρομαξα οταν ενα κοριτσακι που περνουσε απο κατω ειδε τον Αρη στη γωνια να καθεται και φωναζε "πεσε γατουλα,πεσε γατουλα"!!!!Οχι να μην πεσει,φωναζα εγω και ο γατος μπηκε σε πειρασμο!!!Ευτυχως τελικα δεν επεσε!!!

Έχω ένα μικρό κόλλημα με τα άσπρα γατιά...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Ηταν ασπρος με πορτοκαλι ουρα και μπλε ματια!!!!!Αδεσποτο που το μαζεψε ο αντρας μου τοτε απο το στρατοπεδο των Μεγαρων και μου τον εφερε δωρο(ειχε κρυφτει κατω απο το κρεβατι του για ζεστη).Δυστυχως εφυγε πριν προλαβω να τον στειρωσω (απο την πορτα ομως σαν κυριος)Αν ήταν έτσι άσπρος-άσπρος και καλοζωισμένος και το μπαλκόνι χαμηλά, κι εγώ θα προσπαθούσα να τον βάλω σε πειρασμό... για να τον απαγάγω!!!Έχω ένα μικρό κόλλημα με τα άσπρα γατιά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ηταν ασπρος με πορτοκαλι ουρα και μπλε ματια!!!!!Αδεσποτο που το μαζεψε ο αντρας μου τοτε απο το στρατοπεδο των Μεγαρων και μου τον εφερε δωρο(ειχε κρυφτει κατω απο το κρεβατι του για ζεστη).Δυστυχως εφυγε πριν προλαβω να τον στειρωσω (απο την πορτα ομως σαν κυριος)
Η πορτοκαλί ουρά θα έκανε ωραία αντίθεση με τα γαλανά μάτια πάνω στο άσπρο φόντο...Η πορνογιαγιά φαντάζεται!!!

Καλή του ώρα, του γατούλη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Και δεν μπορεσα ποτε να βρω τροπο να στερεωσω εκεινο το κομματι για να μην μπορει να χωθει απο κατω, που ηταν και η αγαπημενη της ασχολια

ruko
Διάσημο μέλος
Αν είναι καλά τεντωμένο το πλέγμα, δεν έχει περιθώριο να το σπρώξει η γάτα και να βγει έξω. Αλλά πρέπει να βάλεις μερικά από αυτά τα πλαστικά πιαστράκια και στην κάτω μεριά. Μήπως είχες βάλει μόνο στη μέση;Αν ανησυχείς, μπορείς να κόψεις μια λεπτή λωρίδα πλέγματος και να τη στερεώσεις κάτω από τη μέσα μεριά, σαν επιπλέον εμπόδιο. Κι εγώ είχα σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά τελικά είδα ότι δεν χρειάζεται.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Και ερωτώ, ποία η θέσις μου;
Να κάθομαι από πάνω σαν τον χάρο; Δεν λέει!
Να κλειστούμε όλοι μέσα σαν τα ποντίκια; Κι αυτό δεν λέει!
Να τον αφήσω να κάνει ό,τι γουστάρει με τη λογική "και τι θα κάνει πια"; Το σκέφτηκα, αλλά αν γίνει καμιά στραβή;
Όταν ήταν 3-4 μηνών, που είχε ξεγλιστρίσει κι έμεινε 2 ώρες μόνος του κλεισμένος στο πίσω μπαλκόνι, δεν φούνταρε. Λες να φουντάρει τώρα που κοντεύει να χρονίσει;
Καμιά ιδέα βρε παιδιά;
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Niki, εκεί δεν έκανα τίποτα ιδιαίτερο. Αν χρειαστεί, θα βάλω μερικά ακόμα απ' αυτά που το συγκρατούν. Εμένα το πρόβλημα είναι το σκαρφάλωμα. Δεν έχω γάτο, έχω κομμάντο!Πολυ ωραια το οχυρωματικα εργα Zbeebz απλα εχω μια απορια πως στερεωνεται το κατω κομματι του πλεγματος,αυτο αναμεσα στο τελος του καγκελου και την αρχη του μαμραρου?Στο παλιο το σπιτι που ειχα αντιστοιχο πλεγμα στο μπαλκονι η Μυρτουλα(μικροτερη τοτε) χωνοταν κατω απο το πλεγμα και εβγαζε εξω το κεφαλακι της ,μερος του σωματος και με τα μπροστινα της ποδαρακια ακουμπουσε στο μαρμαρο
Και δεν μπορεσα ποτε να βρω τροπο να στερεωσω εκεινο το κομματι για να μην μπορει να χωθει απο κατω, που ηταν και η αγαπημενη της ασχολια![]()

natalo9
Δραστήριο μέλος
Niki, εκεί δεν έκανα τίποτα ιδιαίτερο. Αν χρειαστεί, θα βάλω μερικά ακόμα απ' αυτά που το συγκρατούν. Εμένα το πρόβλημα είναι το σκαρφάλωμα. Δεν έχω γάτο, έχω κομμάντο!![]()
Ποιος απο απο τα δυο κουκλια που εχεις στην υπογραφη είναι ο κομμαντο?

Παντως εμας μια φορα που εκανε εξερευνηση στο περβαζι του μπαλκονιου οταν ηταν μωρο, τον ειδε η μανα μου, πατησε τσιριδα (κλασικα), εβαλε ο μπαμπας ενα πλεγμα και απο τοτε μόνο το κοιταει..
Μάλλον η τσιριδα εγραψε στο υποσυνειδητο του Λαζαράκου..

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ο κομμάντο είναι ο μαύρος, ο Beeb! Είναι ατρόμητος ακροβάτης εξερευνητής! Ελπίζω να μην του κατέβει να κάνει ελεύθερη πτώση από τον τέταρτο γιατί, όχι τίποτ' άλλο, εγώ ούτε αλεξίπτωτο έχω ούτε πουλάδες μοιράζω!Ποιος απο απο τα δυο κουκλια που εχεις στην υπογραφη είναι ο κομμαντο?
Παντως εμας μια φορα που εκανε εξερευνηση στο περβαζι του μπαλκονιου οταν ηταν μωρο, τον ειδε η μανα μου, πατησε τσιριδα (κλασικα), εβαλε ο μπαμπας ενα πλεγμα και απο τοτε μόνο το κοιταει..
Μάλλον η τσιριδα εγραψε στο υποσυνειδητο του Λαζαράκου..![]()
Η Άσπρη μου είναι γατί-αρνί και ποτέ δεν έκανε ακροβατικά στο μπαλκόνι...
Τώρα θα ξανανοίξω την πόρτα για να δω τι θα κάνει το τερατίδιον.
ΥΓ Ο Λαζαράκος είναι το υπέροχο πλάσμα στο άβαταρ;
ruko
Διάσημο μέλος
Ο διάτανος το σκαρφάλωσε! Άργησε, αλλά το σκαρφάλωσε αφού είχε βραδιάσει και μετά!

Όσο περνάει ο καιρός, τον συμπαθώ περισσότερο τον Beeb!

Πέρα από την πλάκα, θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο. Και τα δικά μου επιχείρησαν να το σκαρφαλώσουν, αλλά είδαν ότι δεν είναι καθόλου βολικό και εγκατέλειψαν την προσπάθεια. Οπότε βλέποντας και κάνοντας.

Δοκίμασε και τη μέθοδο της natalo.

natalo9
Δραστήριο μέλος
Ο κομμάντο είναι ο μαύρος, ο Beeb! Είναι ατρόμητος ακροβάτης εξερευνητής! Ελπίζω να μην του κατέβει να κάνει ελεύθερη πτώση από τον τέταρτο γιατί, όχι τίποτ' άλλο, εγώ ούτε αλεξίπτωτο έχω ούτε πουλάδες μοιράζω!
Η Άσπρη μου είναι γατί-αρνί και ποτέ δεν έκανε ακροβατικά στο μπαλκόνι...
Τώρα θα ξανανοίξω την πόρτα για να δω τι θα κάνει το τερατίδιον.
ΥΓ Ο Λαζαράκος είναι το υπέροχο πλάσμα στο άβαταρ;
Oχι..ο δικος μου ειναι ενα κλασικο αδεσποτακι ριγε που μπηκε στη μηχανη του αυτοκινητου μου και το ταξιδεψα απο 8εσσαλονικη..Λιτοχωρο! Φωτο του εχω στο link στην υπογραφη..
Παντως δεν μπορεις να πεις..εχεις ποικιλία! και σε όμορφιά και σε συμπεριφορα..για να μην βαριέσαι!!

ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος

!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Όμορφος είναι κι ο Λαζαράκος! Τον είδα! Εύχομαι να περνάτε πάντα καλά μαζί... χωρίς πολλές-πολλές ταρζανιές όπως εμείς, καλή ώρα!Oχι..ο δικος μου ειναι ενα κλασικο αδεσποτακι ριγε που μπηκε στη μηχανη του αυτοκινητου μου και το ταξιδεψα απο 8εσσαλονικη..Λιτοχωρο! Φωτο του εχω στο link στην υπογραφη..
Παντως δεν μπορεις να πεις..εχεις ποικιλία! και σε όμορφιά και σε συμπεριφορα..για να μην βαριέσαι!!![]()

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Υπάρχουν κάτι πλαστικές "αγκαθωτές" (όχι αιχμηρές!) κατασκευές που βάζουν στα περβάζια για να μην κάθονται τα περιστέρια. Αν κάποιος βάλει τέτοιες κατά μήκος της κουπαστής του μπαλκονιού, δεν εμποδίζει α) τα πουλιά να κάθονται και β) τα γατιά να σουλατσάρουν;;;;
Το έχει ψάξει κανείς αυτό;;;
(Ένα πολύ πιθανό "μείον" είναι ότι πιθανότατα μαζεύουν βρωμιά. Επίσης δεν ξέρω μήπως είναι ακριβές.)
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
σαν αυτό εδώ λες? https://www.crocus.co.uk/product/_/o...rip-intruder-cat-excluder/classid.2000006096/παιδιά εγώ δεν έχω πλέγμα στο μπαλκόνι, έχω όμως πλέξει αναρριχώμενα στα κάγκελα από άκρη σάκρη και μάλον τις ενοχλούν στο σκαρφάλομα γιατί δεν το έχουν επιχειρήσει

αχ πρέπει να πάω να βουτήξω την ψυφιακή να σας δείξω

αν πετύχω και καμία καλή έξω από το δρόμο που να φαίνονται 2 φατσούλες πίσω από την πρασινάδα να σας κοιτάνε θα είναι τέλεια χαχαχχ

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Στο περίπου ναι, αυτά που είδα εδώ (σε παράθυρα Θεσσαλονικιώτικης καφετερίας που βρίσκεται σε όροφο) είναι λίγο διαφορετικά, από ασπροδιαφανές πλαστικό.
Τα έχει δοκιμάσει κανένας;;;
Τα αναρριχώμενα φαίνονται ωραία λύση, αλλά εδώ που μένω εγώ μόνο μολόχες πιάνουν!
Επίσης το μπαλκόνι μου είναι μάλλον μικρό για τέτοια... αν πιάσουν, λέμε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν το έχω δοκιμάσει αλλά μπορείς να ρωτήσεις και αυτούς στην καφετέρια για το αν έχει αποτέλεσμα και από που το πήραν και πόσο, για την μπίχλα που θα μαζέβει θα μπορείς να το περνάς που και που με το λάστιχο αν έχεις βρύση στο μπαλκόνικάτι άλλο που δεν τους αρέσει είναι η τενία διπλής όψης αλλά σε εμένα που το δοκίμασα στο πάγκο της κουζίνας δεν έχει πιάσει

τώρα αυτό για τις μολόχες να ξέρεις ότι πάντα υπάρχουν λύσεις, αν θες βέβαια να διαθέσεις μία γωνία στην άκρη του μπαλκονιού σου
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Όσο για το άλλο, θα περιμένω λίγο μήπως και βρεθεί κανένα μέλος που να το έχει δοκιμάσει. Είμαι λίγο διστακτική να το βάλω γιατί α) δεν έχω βρύση στο μπαλκόνι (στις παλιές πολυκατοικίες προέβλεπαν να έχεις υπηρέτρια και να κουβαλάει το νερό απ' τη βρύση!) και β) όντως, φοβάμαι ότι θα είναι ολίγον... μπιχλοσυλλέκτης!

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

δοκίμασε την τενία διπλής όψης για αρχή που είναι κάτι ποιό απλό και αν δεν κάνει την πετάς, έτσι κ αλιώς δεν θα χρειάζεται να την έχεις μόνιμα στο κάγκελο, αρκεί να δει ο γατούλης σου ότι εκεί το να περπατάς δεν είναι κάτι ευχάριστο και μετά αν όντως έχει πρόβλημα με αυτό δεν θα το επιχειρήσει ξανά να αναίβει

natalo9
Δραστήριο μέλος

Νομιζω θα ειναι οτι πρεπει για τον ταρζαν που ανεβαινει στον παγκο της κουζινας και σουλατσαρει..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool