kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εχεις δικιο αν και εγω αντεξα και το ειδα ολο μονο και μονο γιατι εκτος απο της σκηνες ειναι φοβερο ντοκιμαντερ με απιστευτη αφηγηση.Ας το δουνε ολοι να ξυπνησουν γιατι μερικοι προτημουν την αγνοια. Απο κει και περα θα ειναι επιλογη τους ο τροπος ζωης που θα ζησουν.Εχω αδικο?οχι ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ το ειδα ενω το προχωρουσα πιδωντας σκηνες, αλλα καταλαβα οτι γεινετε χαμος. δεν αντεχετε μαλον καποιος να το δει ολλο γιατι σου προκαλουν οι σκηνες εμετο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
οπως ειπα και πριν δεν το ειδα ολο. το ειδα με περικοπες και με χωρις ηχω γιατι ειναι αργα και κοιματε η συζηγος μου καποια στιγμη ισος το δω ολο κανονικα παρολο που καταλαβα οτι ειναι μεγαλης διαρκιας. αλλα τι σημασια εχει λιγος πολλυ ολοι γνωριζουμε τι γεινετε γενικα παγκοσμιος με τετοια θεματα κακοποιησης ζωων.σημασια ειναι οχι μονο η καταγκελιες αλλα η δραση.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. να μιοσουμε την καταναλωση κρεατος.ετσι ισος καποιοι απο αυτους να αναγκαστουν να αλαξουν και δουλεια.Εχεις δικιο αν και εγω αντεξα και το ειδα ολο μονο και μονο γιατι εκτος απο της σκηνες ειναι φοβερο ντοκιμαντερ με απιστευτη αφηγηση.Ας το δουνε ολοι να ξυπνησουν γιατι μερικοι προτημουν την αγνοια. Απο κει και περα θα ειναι επιλογη τους ο τροπος ζωης που θα ζησουν.Εχω αδικο?
προσωπικα πλλυ σπανια τρωω κρεας. παρολα αυτα χερω ακρας υγειας και με πολλυ ψηλο σιδερο στον αιματοκριτη μου. γιατι καθε φωρα που θα τρωω κρεας να τρωω την αγωνια και τον βασανησμο του ζωου πριν σφαγη. ασεμε και μου ερχετε εμετος τωρα παιδακι μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Μια χαρα σε βρισκω! Αλλα να σε διορθωσω σε κατι καλε μου...Δεν τα γνωριζουν ολοι!Ακομα και ατομα που θελουν να λεγονται "φιλοζωοι!" Πρεπει να επαναπροσδιωρισουμε επιτελους τον ορο φιλοζωια!Φιλοζωος δε λεγεται καποιος που απλα ταιζει αδεσποτα ή εχει στο σπιτι του 2 γατες και παραλληλα διαχωριζει τα ζωα τρωγοντας βοοηδει και αρνακια!Φιλοζωος ειναι οποιος αγαπα ΟΛΑ τα ζωα και δε τα διαχωριζει! ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ!οπως ειπα και πριν δεν το ειδα ολο. το ειδα με περικοπες και με χωρις ηχω γιατι ειναι αργα και κοιματε η συζηγος μου καποια στιγμη ισος το δω ολο κανονικα παρολο που καταλαβα οτι ειναι μεγαλης διαρκιας. αλλα τι σημασια εχει λιγος πολλυ ολοι γνωριζουμε τι γεινετε γενικα παγκοσμιος με τετοια θεματα κακοποιησης ζωων.σημασια ειναι οχι μονο η καταγκελιες αλλα η δραση.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. να μιοσουμε την καταναλωση κρεατος.ετσι ισος καποιοι απο αυτους να αναγκαστουν να αλαξουν και δουλεια.
προσωπικα πλλυ σπανια τρωω κρεας. παρολα αυτα χερω ακρας υγειας και με πολλυ ψηλο σιδερο στον αιματοκριτη μου. γιατι καθε φωρα που θα τρωω κρεας να τρωω την αγωνια και τον βασανησμο του ζωου πριν σφαγη. ασεμε και μου ερχετε εμετος τωρα παιδακι μου
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Επισης ΦΙΛΟΖΩΙΑ ειναι μια ολοκληρη σταση ζωης,που περιλαμβανει την καταργηση της χρησημοποιησης καθε προιοντος που εχει προκαλεσει βασανισμο στα ζωα!Οπως π.χ. τα καλυντικα που ειναι δοκιμασμενα σε ζωα!Ακομη και ο ζελες που βαζουμε στα μαλλια μας ειναι δοκιμασμενος στα ματακια καποιου κουνελιου.Τα κουνελακια στα εργαστηρια εχουν μεσο ορο ζωης μια εβδομαδα.Πολλα μαλιστα πεθαινουν στη 2η μερα της ζωης τους,τυφλωνονται,δηληριαζονται και τους ξυριζουν το τριχωμα για να ριξουν στο δερμα τους καθε ειδους χημικο.....αφου πρωτα τους εχουν αφαιρεσει τις φωνητικες χορδες για να μην ενοχλουνται απο τα ουρλιαχτα των ζωων...Μια χαρα σε βρισκω! Αλλα να σε διορθωσω σε κατι καλε μου...Δεν τα γνωριζουν ολοι!Ακομα και ατομα που θελουν να λεγονται "φιλοζωοι!" Πρεπει να επαναπροσδιωρισουμε επιτελους τον ορο φιλοζωια!Φιλοζωος δε λεγεται καποιος που απλα ταιζει αδεσποτα ή εχει στο σπιτι του 2 γατες και παραλληλα διαχωριζει τα ζωα τρωγοντας βοοηδει και αρνακια!Φιλοζωος ειναι οποιος αγαπα ΟΛΑ τα ζωα και δε τα διαχωριζει! ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ!
kounelaki
Περιβόητο μέλος
drf
Δραστήριο μέλος
Και δεν εναι μονο κουνελια ειναι γατες,σκυλακια,πηθικοι....πολλα αδεσποτα καταληγουν στα εργαστηρια για να φοραει το καθε μαλ@@@σμενο make up!![]()
Ελενα δεν έχεις κανένα προϊόν από καμία από αυτές τις εταιρίες;

https://home.netcom.com/~axleplus/stuff/hotstuff/company.html
https://search.caringconsumer.com/search_list_icons.aspx?Donottest=-1&Product=0&Dotest=8
μπορεί να μη τις γνωρίζεις ως ονόματα αλλά σίγουρα θα έχεις κάποιο προϊοντάκι τους

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εχω.Ειπα,δε βγαζω τον εαυτο μου απο αυτο.Βεβαια πια δεν ψωνιζω απο καποιες συγκεκριμενες εταιριες που εχω ακουσει οτι βασανιζουν ζωα.Η αλλαγη θα ξεκινησει απο εμας!Να αλλαξουμε σταση ζωης.Υπαρχουν προιοντα μη δοκιμασμενα σε ζωα με σημα το κουνελακι.Προσωπικα εχω σαμπουαν τετοιο,με αρωμα μελι και ειμαι πολυ ευχαριστημενη!Ελενα δεν έχεις κανένα προϊόν από καμία από αυτές τις εταιρίες;
https://home.netcom.com/~axleplus/stuff/hotstuff/company.html
https://search.caringconsumer.com/search_list_icons.aspx?Donottest=-1&Product=0&Dotest=8
μπορεί να μη τις γνωρίζεις ως ονόματα αλλά σίγουρα θα έχεις κάποιο προϊοντάκι τους![]()
chaton22
Νεοφερμένο μέλος
δεν εχω λογια...μακαρι να μπορουσαμε να κανουμε κατι ολοι μας και να σταματησει αυτο το πραγμα:cry:ελεος ρε παιδια:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ τωρα επειτρεψε μου να σε διορθοσω λιγο και εγω οι ετεριες που λενε οτι δεν κανουν πειραματα σε ζωα να ξερεις οτι ειναι ψεμα γιατι οταν βγαζουν ενα καινουριο προιον το δεινουν και το δοκιμαζουν αλλα εργαστηρια που ειναι αποκληστηκα για τετοια πραγματα στο εξωτερικο. αυτο το ξερω συγουρα εδω και αρκετα χρονια ακομα και το σαμπουαν με μελι και αυτο δοκιμαζετε σε εργαστηρια πανω στα ζωα. και εγω με σαμπουαν παιδικο λουζωμαι με χαμομιλη. απλα το γραφουν αυτο οτι δεν γεινωντε πειραματα σε κουνελια ακριβος επειδη η εταιρια αυτη δεν εχει δικα της εργαστηρια με πειραματοζωα. αλλα δινουν την δουλεια να την κανουν αλλοιΕχω.Ειπα,δε βγαζω τον εαυτο μου απο αυτο.Βεβαια πια δεν ψωνιζω απο καποιες συγκεκριμενες εταιριες που εχω ακουσει οτι βασανιζουν ζωα.Η αλλαγη θα ξεκινησει απο εμας!Να αλλαξουμε σταση ζωης.Υπαρχουν προιοντα μη δοκιμασμενα σε ζωα με σημα το κουνελακι.Προσωπικα εχω σαμπουαν τετοιο,με αρωμα μελι και ειμαι πολυ ευχαριστημενη!
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Θεε μου τι ανθρωποι!!!Αλλοι να πεταν τα κουταβια στους καδους (!), τα αλλα να εχουν στην κυολεξια γινει παγοκολονες και να καθονται να τα κοιταν, το αλλο το κακομοιρο ειχε κολυσει στο στιμεντο... Δε μπορω να συνεχισω! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry::cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: !!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι θα μπορούσε να γίνει? Ωραία να κόψουμε το κρέας και τα καλυντικά. Και?Μόνο αυτά νομίζετε ότι είναι? Τα ρούχα θα τα κόψουμε? Η' μήπως θα φοράμε συνθετικά? Και τα συνθετικά φτιάχνονται από πετρέλαιο δεν θα μολύνουμε με άλλο τρόπο τον πλανήτη?Το κινητό που έχει μπεί πια στην ζωή μας και τώρα πια δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς αυτό πως νομίζετε ότι έχουν γίνει τα πειράματα των ραδιοκυμάτων που εκπέμπουν?
Την πρώτη φορά που είχα δει το ντοκυμαντερ είχα επηρεαστει τόσο πολύ. Εκείνο τον καιρό έμπαινα και στο σιτε της greenpeace. Είχα πάρει απόφαση και πεί ότι θα προσπαθήσω να κάνω ότι μπορώ αλλά ανακάλυψα όταν πήγα στο σούπερ μαρκετ να ψωνίσω ότι δεν γινόταν να αγοράσω τίποτα από εκεί μέσα. Έφαγα 1 1/2 ώρα μόνο να διαβάζω ετικετες προιόντων. Στο τέλος είχα απογοητευτεί τόσο πολύ. Ενώ χρειαζόμουν καποια Α προιόντα έφυγα από το μαγαζί μόνο με 2. Απο τα μαγαζιά με τα βιολογικά δεν γίνεται να ψωνίζω αποκλειστικά γιατί για την τσέπη μου είναι πάρα πολύ ακριβά. Περιοδικά ψωνίζω φρούτα και λαχανικά. Αλλά τι κάνουμε με όλα τα άλλα που μας χρειάζονται καθημερινά? Ότι και να σκεφτείς που χρησιμοποιούμε βγαίνει από ζώα ή έχουν πεθάνει ζώα από την μόλυνση της παραγωγης του.
Το άλλο το σκεφτήκατε ότι άμα είστε κατα των θανάτων των ζώων τότε με τι θα ταίσετε τις γάτες σας?
Μην το πάρετε στραβά και νομίσετε ότι είμαι κατά των όσων έχουν ειπωθεί εδώ μέσα. Συμφωνώ. Όμως επειδή μία περίοδο είχα προσπαθήσει να το κάνω πράξη μετα λύπης μου ανακάλυψα ότι δεν γίνεται.

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ πάλι παιδιά πιστέυω ότι είναι αδύνατο να γίνει κάτι γιατί η ζωή του ανθρώπου εξαρτάται αποκλειστικά από τα ζώα.
Τι θα μπορούσε να γίνει? Ωραία να κόψουμε το κρέας και τα καλυντικά. Και?Μόνο αυτά νομίζετε ότι είναι? Τα ρούχα θα τα κόψουμε? Η' μήπως θα φοράμε συνθετικά? Και τα συνθετικά φτιάχνονται από πετρέλαιο δεν θα μολύνουμε με άλλο τρόπο τον πλανήτη?Το κινητό που έχει μπεί πια στην ζωή μας και τώρα πια δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς αυτό πως νομίζετε ότι έχουν γίνει τα πειράματα των ραδιοκυμάτων που εκπέμπουν?
Την πρώτη φορά που είχα δει το ντοκυμαντερ είχα επηρεαστει τόσο πολύ. Εκείνο τον καιρό έμπαινα και στο σιτε της greenpeace. Είχα πάρει απόφαση και πεί ότι θα προσπαθήσω να κάνω ότι μπορώ αλλά ανακάλυψα όταν πήγα στο σούπερ μαρκετ να ψωνίσω ότι δεν γινόταν να αγοράσω τίποτα από εκεί μέσα. Έφαγα 1 1/2 ώρα μόνο να διαβάζω ετικετες προιόντων. Στο τέλος είχα απογοητευτεί τόσο πολύ. Ενώ χρειαζόμουν καποια Α προιόντα έφυγα από το μαγαζί μόνο με 2. Απο τα μαγαζιά με τα βιολογικά δεν γίνεται να ψωνίζω αποκλειστικά γιατί για την τσέπη μου είναι πάρα πολύ ακριβά. Περιοδικά ψωνίζω φρούτα και λαχανικά. Αλλά τι κάνουμε με όλα τα άλλα που μας χρειάζονται καθημερινά? Ότι και να σκεφτείς που χρησιμοποιούμε βγαίνει από ζώα ή έχουν πεθάνει ζώα από την μόλυνση της παραγωγης του.
Το άλλο το σκεφτήκατε ότι άμα είστε κατα των θανάτων των ζώων τότε με τι θα ταίσετε τις γάτες σας?
Μην το πάρετε στραβά και νομίσετε ότι είμαι κατά των όσων έχουν ειπωθεί εδώ μέσα. Συμφωνώ. Όμως επειδή μία περίοδο είχα προσπαθήσει να το κάνω πράξη μετα λύπης μου ανακάλυψα ότι δεν γίνεται.![]()
Έγραψες ακριβώς τις σκέψεις μου!!!
Η ταινία είναι αποκαλυπτική όντως και θα έπρεπε να τη δούμε όλοι. Όμως εστιάζει στο βασανισμό 10 ειδών μόνο. Είναι κι αυτό ένα είδος ρατσισμού. Δηλαδή λυπόμαστε μόνο τα ζώα που έχουν πρόσωπο και μεγάλα μάτια? Τελικά όμως τι σκοτώνει περισσότερα είδη? Η κτηνοτροφία, η γεωργία ή η βιομηχανία?
Η κτηνοτροφία σκοτώνει 5 είδη: κότες, γαλοπούλες, αιγοπρόβατα, βοοειδή και χοίρους. Η γεωργία όμως? Πόσες περιοχές του πλανήτη θα είναι νεκρές έρημοι σε λίγα χρόνια? Τα έντομα, φυτά, ερπετά, πουλιά, ψάρια και υδρόβιοι οργανισμοί που αφανίζονται κατά εκατομμύρια από την αλόγιστη χρήση λιπασμάτων, φυτοφαρμάκων και νερού έχουν λιγότερη σημασία γιατί δεν είναι όμορφα?
Αν δεν φας κρέας τι θα φας? Γαλακτοκομικά? Αυγά? Μα, τα ζώα που εκτρέφονται για αυτό το λόγο βασανίζονται πολύ περισσότερο (και για όλη τους τη ζωούλα) από όσα προορίζονται για σφαγή...
Ωραία, ούτε αυγά και γάλα. Τότε τι? Σόγια? Δημητριακά? Τεράστιες μονοκαλλιέργιες μεταλλαγμένων που έχουν καταστρέψει τον πλανήτη. Και όχι, δεν κυκλοφορεί στην αγορά μη μεταλλαγμένη σόγια, ούτε καλαμπόκι...
Βιολογικά? Ναι, ευχαρίστως αλλά με 700 και 1000 ευρώ το μήνα, δε γίνεται...
Ρούχα και παπούτσια? Αν όχι δερμάτινα τότε τι? Η δερματίνη είναι πετροχημικό. Το ίδιο και όλα τα συνθετικά ρούχα. Και η βιομηχανία του πετρελαίου είναι από τις πιο ρυπογόνες. Άσε που είναι υπεύθυνα για δερματίτιδες και άλλες αλλεργίες και δεν είναι βιοδιασπώμενα.
Βαμβάκι? Ελάτε μια βόλτα από το Θεσσαλικό κάμπο σε λίγα χρόνια. Δε θα ζει τίποτε. Ήδη θαλασσινό νερό βγάζουν οι γεωτρήσεις...
Φάρμακα? Δεν θα παίρνουμε φάρμακα? Ποιος νομίζετε ότι τα δοκιμάζει?
Δε τα λέω όλα αυτά για να μην κάνουμε καμμιά προσπάθεια. Ίσα-ίσα, δεν τρώω πολύ κρέας, από καλλυντικά σχεδόν τίποτε(άσχετο αλλά για τα προϊόντα κορρέ τι έχετε ακούσει?), προσπαθώ να αγοράζω βιολογικά προϊόντα, κάνω ομοιοπαθητική εδώ και 17 χρόνια, αρνούμαι να βάλω κλιματιστικό, ανακυκλώνω όσα μπορώ, έβαλα ενεργειακές λάμπες, θα αλλάξω και κουφώματα, ό,τι πέσει στην αντίληψή μου το προσπαθώ. Αλλά ώρες-ώρες νιώθω ότι κάνω μια τρύπα στο νερό...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
συμφωνω απολιτα μαζι σου ΠΟΥΠΟΥΛΙΝΑ.οταν υπαρχει συνηδηση οικολογικη ολα ειναι εφηκτα και δυνατον να γεινουνοχι,αννα μου,δεν κανεις καμμια τρυπα στο νερο...αν ΟΛΟΙ εκαναν παρομοια πραγματα,σιγουρα θα ηταν πολυ καλυτερη η κατασταση.Το θεμα ειναι οτι πρεπει,οσο το δυνατον περισσοτεροι να εχουν περιβαλλοντικη( εξοιπακουεται και φιλοζωικη) συνειδηση.Μπορουμε να κανουμε πολλα πραγματα...δεν χρειαζεται να ειμαστε ακραιοι,μπορουμε να εχουμε και καποια ειδη ζωων προς καταναλωση,αντε τα βασικα( κοτοπουλα,χοιρους,βοοειδη,αρνι...τελος),δεν χρειαζεται να εξολοθρευουμαι ολο το ζωικο βασιλειο(βλεπε ασιατικες χωρες)οπως καρχαριες,φαλαινες,ελαφια,κλπ...και αυτα που τα εκτρεφουμε θα πρεπει να τα εχουε σε΄''ανθρωπινες'' συνθηκες και οχι στοιβαγμενα σε ανηλιαγα μερη κλπ...απο αυτα τα ειδη φτιαγνονται και τα δερματινα..επισης ο θανατος τους να ειναι ανωδυνος και να μην στρεσαρονται τα ζωα,και μην μου πει κανεις οτι αυτα δεν γινονται,γιατι εφαρμοζονται με απολυτη επιτυχια στη σουηδια...δεν συζηταμε για κυνηγι και εκτροφη για γουνες,αυτα να απαγορευτουν εντελως ....ναι,ειναι δυσκολο να μην υπαρχει καθολου κρεας στη ζωη μας,ομως αυτα που προανεφερα ειναι απολυτως εφικτα![]()
negative
Δραστήριο μέλος
Την μοιρολατρία δεν μπορώ να την ασπαστώ.Όλοι μας είμαστε υπεύθυνοι για ότι συμβαίνει σε τούτο τον πλανήτη.Όλοι μας.
Σε αυτό το ντοκιμαντέρ ανακαλύπτει κανείς ένα νέο είδος ανθρώπου.
Ο υπερκαταναλωτισμός και ασυδοσία είναι δυο από τις τόσες πηγές κακού των όσων είδαμε.
Μπορούμε να ζήσουμε με λιγότερα αγαθά.Μπορούμε να φάμε λιγότερες φορές κρέας σε μια εβδομάδα.Μπορούμε να σκοτώσουμε μόνο όταν πραγματικά το χρειαζόμαστε και μπορούμε να το κάνουμε με ανώδυνους τρόπους δείχνοντας τον απαιτούμενο σεβασμό στην ζωή του κάθε ζώου.
Δεν είναι δυνατόν να σφάζονται ζώα με αυτόν τον τρόπο!!!
Δεν είναι δυνατόν να σκοτώνουμε όλα τα είδη του ζωικού βασιλείου επειδή κάποιοι έχουν παρανοήσει!!!
Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε όλα τα ζώα ως τροφή ή ένδυση!!!
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Ασχετο,πως μπορουμε να ελενξουμε οτι τα δερματα που αγοραζουμε-σε παπουτσια πχ δεν ειναι απο Ινδια αλλα απο ζωα που σφαγηκαν για κρεας;;;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Συμφωνω απολυτα,κρεας το ελαχιστο δυνατο-προσωπικα τρωω ψαρι και κοτοπουλο,τετραποδα δεν τρωω-μεσα στην εβδομαδα.απο κει κ περα να γινει κατι για τις συνθηκες διαβιωσης τους και τον τροπο θανατωσης.
Ασχετο,πως μπορουμε να ελενξουμε οτι τα δερματα που αγοραζουμε-σε παπουτσια πχ δεν ειναι απο Ινδια αλλα απο ζωα που σφαγηκαν για κρεας;;;
τα απλα δερματινα,ειναι απο τα μοσχαρια και τα χοιρινα που εκτρεφονται για τροφη και αφου τα σκοτωσουν εκμεταλλευονται και το δερμα τους .τωρα,αν δεις καποιο δερματινο που μοιαζει με φιδι η κροκοδειλο...ε,ναι...σιγουρα αυτο δεν ειναι μοσχαρι...και να μην το παρεις βεβαια,ουτε καστορινα να παιρνεις
....να δουμε ποτε θα σταματησει αυτο το αισχος που γινεται στην καστορια...και μην πει κανεις ''μα πως θα ζησουν ?'' κατα 1ον,δεν χρειαζεται να κλεισουν τα μαγαζια τους..μπορουν να εμπορευονται συνθετικες γουνες,και κατα 2ον...δεν καταλαβα..με αυτο το σκεπτικο και τα σκληρα ναρκωτικα να τα εχουμε ελευθερα...πως θα ζησουν τοσες οικογενειες των εμπορων!!!! ε οχι,δεν ειναι σκεπτικο αυτο!! και εδω μπορουμε να κανουμε πολλα,να μην αγοραζει κανεις γουνες και γουνινα αντικειμενα,ισχυει ο νομος της προσφορας και της ζητησηςοοοσο ψωνιζουμε,τοσο θα σκοτωνουν για γουνες,οταν κανεις δεν θα περνει,τοτε θα το συνειδητοποιησουνε και θα το γυρισουνε στη συνθετικη...οποιος αγοραζει γουνες,και ειμαι καθετη σε αυτο,συμμετεχει στο εγκλημα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool