roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
συγνωμη ΠΟΥΠΟΥΛΙΝ αλλα παλλι συμφωνω μαζι σου. τι να κανω εγω φταιω που εχεις δηκιο?τα απλα δερματινα,ειναι απο τα μοσχαρια και τα χοιρινα που εκτρεφονται για τροφη και αφου τα σκοτωσουν εκμεταλλευονται και το δερμα τους .τωρα,αν δεις καποιο δερματινο που μοιαζει με φιδι η κροκοδειλο...ε,ναι...σιγουρα αυτο δεν ειναι μοσχαρι...και να μην το παρεις βεβαια,ουτε καστορινα να παιρνεις....να δουμε ποτε θα σταματησει αυτο το αισχος που γινεται στην καστορια...και μην πει κανεις ''μα πως θα ζησουν ?'' κατα 1ον,δεν χρειαζεται να κλεισουν τα μαγαζια τους..μπορουν να εμπορευονται συνθετικες γουνες,και κατα 2ον...δεν καταλαβα..με αυτο το σκεπτικο και τα σκληρα ναρκωτικα να τα εχουμε ελευθερα...πως θα ζησουν τοσες οικογενειες των εμπορων!!!! ε οχι,δεν ειναι σκεπτικο αυτο!! και εδω μπορουμε να κανουμε πολλα,να μην αγοραζει κανεις γουνες και γουνινα αντικειμενα,ισχυει ο νομος της προσφορας και της ζητησηςοοοσο ψωνιζουμε,τοσο θα σκοτωνουν για γουνες,οταν κανεις δεν θα περνει,τοτε θα το συνειδητοποιησουνε και θα το γυρισουνε στη συνθετικη...οποιος αγοραζει γουνες,και ειμαι καθετη σε αυτο,συμμετεχει στο εγκλημα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εννοειται οτι συμφωνω,το μονο δερματινο προιον που αγοραζω ειναι παπουτσια,αλλα πως ξερουμε οτι ειναι απο φαγωσιμες αγελαδες κι οχι αυτες απο Ινδια που δειχνει στο ντοκιμαντερ;;;
βρε χαζουλα(...

)...ειδικα απο την ινδια ,αγελαδα αποκλειεται να ειναι,γιατι στην ινδια η αγελαδα θεωρειται ζωο ΙΕΡΟ!!!εκει η αγελαδα,χαιρει ακραν εκτιμησεως και σεβασμου,τιμωρησε αμα την πειραξεις 
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Τα βγαζουν απο Ινδια,αλλα ζωντανα κι ετοιμοθανατα κι αλλα πεθαμενα απο την ταλαιπωρια και μετα τα σφαζουν,δες το ντοκιμαντερ,θα σου ανοιξει τα ματια!!!
βρε νονικα μου,το ντοκιμαντερ ειπα οτι δεν θα το δω...και εξηγω τους λογους στις προηγουμενες σελιδες.Εκτος των αλλων τιποτα απολυτως δεν εχει να μου προσφερει,περα απο τον πονο να βλεπω ζωα να υποφερουν...τα ματια μου,ειναι εδω και χρονια ορθανοικτα...εχω δει παρα πολλα ντοκιμαντερ και βλεπω παντα,ουτως η αλλως απο κει και περα,σημασια εχει το τι κανουμε στην πραξη εμεις...το οτι καποιοι παρανομουνε δεν ειναι στο δικο μας χερι να κανουμε κατι ομως στο ξαναλεω,οποιον τον ενδιαφερει να μην συμμετεχει σε αυτο το εγκλημα,μπορει να μην αγοραζει καθολου δερματινα...εγω,μια χαρα ζω και χωρις αυτα....

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Αν μπορουσα θα εβαζα ολους τους εφηβους στα σχολεια να το δουν,θα εφευγαν κλαιγοντας μεν αλλα καποιοι απο αυτους θα εξελισσονταν σε καλυτερους ενηλικες.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ετσι ειπα κι εγω στην αρχη,οτι τα ξερω ολα κι οτι δεν υπαρχει λογος να το δω,οτι θα ηταν μαζοχιστικο αλλα δεν ειναι ετσι,καποια πραγματα δεν τα ηξερα,οπως αυτο για τα δερματα απο Ινδια.Χαιρομαι που το ειδα κι ας με πονεσαν οι σκηνες γιατι ενημερωθηκα ακομα περισσοτερο και μπορω να τα μεταβιβασω-με λεπτομεριες,οχι γενικολογιες-και σε τριτους.
Αν μπορουσα θα εβαζα ολους τους εφηβους στα σχολεια να το δουν,θα εφευγαν κλαιγοντας μεν αλλα καποιοι απο αυτους θα εξελισσονταν σε καλυτερους ενηλικες.
για τα σχολεια ΣΥΜΦΟΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ...ναι,θα επρεπε οπωσδηποτε να το δουν...και ας μην ξεχναμε οτι τα παιδια σε αυτη την ηλικια ειναι πολυ πιο σκληρα απο εμας( καποιους τουλαχιστον)...ναι , στα σχολεια θα επιανε τοπο αυτο το ντοκιμαντερ...αυτο εννοουσα οταν ελεγα οτι αυτο το βιντεο πρεπει να μπαινει καπου που να πιανει τοπο...

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Το εχω παρει πολυ στα ζεστα!

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Για τα φαρμακα εχουν ηδη ολα δοκιμαστει σε ζωα.Δεν ξερω πως να κρινω το συγκεκριμενο θεμα,νομιζω δυστυχως πως ειναι αναγκαιο κακο,το μονο που θα ηθελα ειναι να μην υποφερουν και καποια τεστ να γινονται σε καλλιεργειες κυτταρων αντι σε ζωα,να ελαχιστοποιηθουν τα θυματα στα εργαστηρια.

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
1)Στην Καστοριά εδώ και χρόνια έχουν εξαφανιστεί όλα τα εργαστήρια της γούνας και έχει μείνει μόνο το 1/10 των εργαστηρίων. Όλα τα δερμάτινα σήμερα φτιάχνονται στην ρωσία αλλά την κυριότητα του εμπορίου την έχει κλασικά και σε αυτό η Κίνα.τα απλα δερματινα,ειναι απο τα μοσχαρια και τα χοιρινα που εκτρεφονται για τροφη και αφου τα σκοτωσουν εκμεταλλευονται και το δερμα τους .τωρα,αν δεις καποιο δερματινο που μοιαζει με φιδι η κροκοδειλο...ε,ναι...σιγουρα αυτο δεν ειναι μοσχαρι...και να μην το παρεις βεβαια,ουτε καστορινα να παιρνεις....να δουμε ποτε θα σταματησει αυτο το αισχος που γινεται στην καστορια...και μην πει κανεις ''μα πως θα ζησουν ?'' κατα 1ον,δεν χρειαζεται να κλεισουν τα μαγαζια τους..μπορουν να εμπορευονται συνθετικες γουνες,και κατα 2ον...δεν καταλαβα..με αυτο το σκεπτικο και τα σκληρα ναρκωτικα να τα εχουμε ελευθερα...πως θα ζησουν τοσες οικογενειες των εμπορων!!!! ε οχι,δεν ειναι σκεπτικο αυτο!! και εδω μπορουμε να κανουμε πολλα,να μην αγοραζει κανεις γουνες και γουνινα αντικειμενα,ισχυει ο νομος της προσφορας και της ζητησηςοοοσο ψωνιζουμε,τοσο θα σκοτωνουν για γουνες,οταν κανεις δεν θα περνει,τοτε θα το συνειδητοποιησουνε και θα το γυρισουνε στη συνθετικη...οποιος αγοραζει γουνες,και ειμαι καθετη σε αυτο,συμμετεχει στο εγκλημα...
2)Και για την κατασκευή της γούνας έχουν δημιουργηθεί εκτροφεία. Πάει ο παλιός καιρός που τα άγρια ζώα ήταν σε αφθονία.
3) Οι συνθετικές γούνες κατασκευάζονται και αυτές από πετρέλαιο = 0 προστασία περιβάλλοντος .
Για πέσμου τώρα πως γίνεται εμείς από εδώ να σταματησουμε την κυριαρχεία της Κίνας στο εμπόριο (και συνεπώς να τους δημιουργήσουμε και πρόβλημα) όταν όλα μα όλα τα μπλουζάκια, παντελόνια, ηλεκτρικές συσκευές, laptoρ και αξεσουάρ που αγοράζουμε καθημερινά προέρχονται από την Κίνα.Και μην μου πεις ότι με τον πλουσιο μισθό που έχουμε θα πάμε όλοι να πάρουμε ευρωπαικά γιατί θα είναι ένα μεγάλο ψέμα.Εγώ δεν πιστεύω ότι ο μικρός κοινός απλός πολίτης θα μπορούσε να σταματήσει αυτό το έγλημα που γίνεται καθημερινά γιατί δεν έχουμε τα όπλα. Όλα μα όλα που αγοράζουμε προέρχονται από αυτου του είδους την αγορά. Ξέρεις πως θα γινόταν να το σταματήσουμε? Άμα όλοι το πέρναμε απόφαση και ο καθένας έφευγε από την πολη και έφτιαχνε το δικό του αγρόκτημα με τα δικά του αγαθά. Και καθαρα θα ήταν και έτσι θα τους έδειχνες ότι δεν επιθυμείς να εξαρτάσαι από αυτούς. Πιστεύεις όμως ότι ο κόσμος θα διάλεγε ποτέ τον παλιό καλό τροπο ζωής. Εδώ καθημερινά ακούμε και βλέπουμε ανθρώπους που παρόλο την μεγάλη τεχνολογία που έχουμε μέσα στο σπίτι θεωρούν ότι κουράστηκαν. Που να πάρουν παιδί μου αυτοί απόφαση να κάνουν στροφή στην ζωή τους . Γιαυτό σου λέω ότι δεν πιστεύω να γίνει κάτι. Άστο καλύτερα

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
2)Και για την κατασκευή της γούνας έχουν δημιουργηθεί εκτροφεία. Πάει ο παλιός καιρός που τα άγρια ζώα ήταν σε αφθονία.
3) Οι συνθετικές γούνες κατασκευάζονται και αυτές από πετρέλαιο = 0 προστασία περιβάλλοντος .
καταρχην..το οτι φτιαχνονται τα δερματινα σε ρωσια και κινα...τι παει να πει...οτι πρεπει να συνεχισουμε,εμεις εδω,να εχουμε γουναραδικα????????? καθολου δεν το καταλαβαινω...μακαρι να καταργηθουν ΠΑΝΤΟΥ...
η μονη διαφορα που βρισκω στα εκτροφεια ειναι οτι ,επειδη δεν παιρνουν τα αγρια ζωα( υποτιθεται...)αυτα δεν κυνδηνευουν απο εξαφανιση...ωραια...και τα ζωα του εκτροφειου??? ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ???? εχουν λιγοτερα δικαιωματα απο τα αλλα???.αυτα ΔΕΝ ΠΟΝΑΝΕ?? ΔΕΝ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ??? ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ???????/..........και ο λογος???? για να κοκορευθει η καθε ψωναρα οτι εχει γουνα????..........οχι...για μενα ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα...κανενα εκτροφειο ...κανενα γουναραδικο..τελος,να σταματησει καποτε αυτο το αισχος!!!
το οτι ειπα να εμπορευονται οι γουναραδες συνθετικη γουνα...το λεω μονο και μονο ως απαντηση στο πως θα ζησουν...ας εμπορευτουν κατι αλλο.....και αν το παρουμε και αλλιως,η συνθετικη γουνα σε πειραζει??? ΟΛΑ τα αλλα συνθετικα ρουχα και υφασματα και ολα τα πλαστικα...αυτα δεν σε πειραζουν??? αυτα,δεν εχουν πετρελαιο??...γιατι στεκεσαι μονο στη συνθετικη γουνα????
και ναι.........να τελειωνουμε και με το 1/10 των εργαστηριων γουνας στην καστορια....αν και δεν ειμαι καθολου σιγουρη για το ποσοστο αυτο....εχω γνωστο απο την καστορια( και μαλιστα εχει γουναραδικο η οικογενεια του)...και τα ξερω αρκετα καλα τα πραγματα.......μηπως θες να μαθεις τι μου απαντησε οταν τον ρωτησα πως σκοτωνουν τα ζωα του εκτροφειου ??????
φιλικα....

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Πρωκτικη ηλεκτροπληξια?:cry::cry::cry:[quote=Felice;402736]1)Στην Καστοριά εδώ και χρόνια έχουν εξαφανιστεί όλα τα εργαστήρια της γούνας και έχει μείνει μόνο το 1/10 των εργαστηρίων. Όλα τα δερμάτινα σήμερα φτιάχνονται στην ρωσία αλλά την κυριότητα του εμπορίου την έχει κλασικά και σε αυτό η Κίνα.
καταρχην..το οτι φτιαχνονται τα δερματινα σε ρωσια και κινα...τι παει να πει...οτι πρεπει να συνεχισουμε,εμεις εδω,να εχουμε γουναραδικα????????? καθολου δεν το καταλαβαινω...μακαρι να καταργηθουν ΠΑΝΤΟΥ...
η μονη διαφορα που βρισκω στα εκτροφεια ειναι οτι ,επειδη δεν παιρνουν τα αγρια ζωα( υποτιθεται...)αυτα δεν κυνδηνευουν απο εξαφανιση...ωραια...και τα ζωα του εκτροφειου??? ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ???? εχουν λιγοτερα δικαιωματα απο τα αλλα???.αυτα ΔΕΝ ΠΟΝΑΝΕ?? ΔΕΝ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ??? ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ???????/..........και ο λογος???? για να κοκορευθει η καθε ψωναρα οτι εχει γουνα????..........οχι...για μενα ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα...κανενα εκτροφειο ...κανενα γουναραδικο..τελος,να σταματησει καποτε αυτο το αισχος!!!
το οτι ειπα να εμπορευονται οι γουναραδες συνθετικη γουνα...το λεω μονο και μονο ως απαντηση στο πως θα ζησουν...ας εμπορευτουν κατι αλλο.....και αν το παρουμε και αλλιως,η συνθετικη γουνα σε πειραζει??? ΟΛΑ τα αλλα συνθετικα ρουχα και υφασματα και ολα τα πλαστικα...αυτα δεν σε πειραζουν??? αυτα,δεν εχουν πετρελαιο??...γιατι στεκεσαι μονο στη συνθετικη γουνα????
και ναι.........να τελειωνουμε και με το 1/10 των εργαστηριων γουνας στην καστορια....αν και δεν ειμαι καθολου σιγουρη για το ποσοστο αυτο....εχω γνωστο απο την καστορια( και μαλιστα εχει γουναραδικο η οικογενεια του)...και τα ξερω αρκετα καλα τα πραγματα.......μηπως θες να μαθεις τι μου απαντησε οταν τον ρωτησα πως σκοτωνουν τα ζωα του εκτροφειου ??????
φιλικα....![]()
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
φρικη...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool