Eurovision 2009

• Thread starter Thread starter vickymoon
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Με κατάλαβες έ; Λοιπόν έλα να μιλήσουμε για τα φορέματα που φορούσαν στην Γιουροβίζιον:):P
εμενα μου αρεσε η ντανα ιντερνασιοναλ:up::up: και ρουχο υπεραπαραγωγη χολυγουντ:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με κατάλαβες έ; Λοιπόν έλα να μιλήσουμε για τα φορέματα που φορούσαν στην Γιουροβίζιον:):P

τωρα που λετε για φορεματα, η χαντισε η τουρκαλα θα φορεσει κατι που θα μιλει ολη η ευρωπη γι'αυτο :hmm::hmm::hmm: μωρε μπας και βγει τσιτσιδι :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχα ! υποθετω ειχατε κατσει σε φιλικο σπιτι για να δειτε γιουροβιζιον κ εκει γνωριστηκατε. αρα ? η γιοροβιζιον σας φερνει πιο....κοντα :lol::lol:
οχι, ειχα παει σ ενα παρτυ (ηταν του κωνσταντινου και ελενης) και χορευαμε

εμενα μου αρεσε η ντανα ιντερνασιοναλ:up::up: και ρουχο υπεραπαραγωγη χολυγουντ:up::up:
Βρεεεεε πήγες πολύ παλιά κ θα μας καταλάβουν έλα πιο κοντά σ αυτόν τον αιώνα
οχι, ειχα παει σ ενα παρτυ (ηταν του κωνσταντινου και ελενης) και χορευαμε
όχι μεταξύ μας με άντρες:P
τωρα που λετε για φορεματα, η χαντισε η τουρκαλα θα φορεσει κατι που θα μιλει ολη η ευρωπη γι'αυτο :hmm::hmm::hmm: μωρε μπας και βγει τσιτσιδι :hmm:
Μπα δεν νομίζω για να συζητηθεί θα πρέπει να βγει με καμιά πανοπλία γιατί τσιτσίδι βγαίνουν όλες

Να σας βάλω εγώ ένα φόρεμα που τους είχε ταράξει όλους το 2003(τραγουδάρα είχαμε).Τώρα όποιες φοράνε αυτά τα φορέματα τις λένε και μπράβο!:mad:(Ουκρανία,Τουρκία κλπ)

Βρεεεεε πήγες πολύ παλιά κ θα μας καταλάβουν έλα πιο κοντά σ αυτόν τον αιώνα
ωραια πιο κοντα στον αιωνα μας

"κι αβαντι ντο φαφαφα
σολ φα σολ φα μι ντο σι σι σι σι
ντο σι ντο σι σισι ντοοοοοοοο
ντο φα φα φαααααααα
ντο σιιιιιιιιι"

και επισης

"με οτοστοπ οτοστοπ
τα συνορα ειναι ανοιχτααααααα"

ή επισης

"hold me nowwwwww
λαλα λα λα λα λαααα λα
hold me nowwwwwwww"

ακομα πιο παλιο δεν θα το θυμαται κανεις:lol::lol:

"j aime j aime la vieeeeeeee"

πλησιασα την εποχη μας:hmm::hmm:

πλησιασα την εποχη μας:hmm::hmm:
Ναι ναι πλησίασες να σου πω κ ένα δυσάρεστο!
Πέθανε ο Βενιζέλος:P

Ναι ναι πλησίασες να σου πω κ ένα δυσάρεστο!
Πέθανε ο Βενιζέλος:P
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: πότε??????

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: πότε??????
Ε δεν πάει κ πολύ καιρός, Ασε άσε δράμα δεν ξέρω κ τι να ψηφίσω τώρα. Μάλλον Σάκη:lol::lol:

Μιας και μιλάμε για τραγούδια και στυλιστικές επιλογές (καλά, έχω πεθάνει στα γέλια με τα σχόλιά σας) εμένα μου άρεσε πέρισυ ο Γερμανός με τη λαμέ καμπαρντίνα που έτρεχε γύρω γύρω στη σκηνή και φώναζε Sieben sieben eins zwei - sieben sieben drei :lol: Πολύ γέλιο... και φυσικά είχα ψηφίσει το chiki-chiki!!! Αυτή τη χρονιά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, θα τα δω και θα τα ακούσω όλα πρώτη φορά τις μέρες του διαγωνισμού

(και πάλι: ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ)

Μιας και μιλάμε για τραγούδια και στυλιστικές επιλογές (καλά, έχω πεθάνει στα γέλια με τα σχόλιά σας) εμένα μου άρεσε πέρισυ ο Γερμανός με τη λαμέ καμπαρντίνα που έτρεχε γύρω γύρω στη σκηνή και φώναζε Sieben sieben eins zwei - sieben sieben drei :lol: Πολύ γέλιο... και φυσικά είχα ψηφίσει το chiki-chiki!!! Αυτή τη χρονιά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, θα τα δω και θα τα ακούσω όλα πρώτη φορά τις μέρες του διαγωνισμού

(και πάλι: ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ)

Βασικά αν λέτε εκείνον με το αστέρι στο κεφάλι ήταν το 2007 από την Ουκρανία!

Τα τραγούδια που μου αρέσουν εμένα φέτος είναι Γαλλία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη και Εσθονία. Το τραγούδι της Νορβηγίας συμπαθητικό αλλά ο τραγουδιστής δε μου κάθεται καλά, πολύ δήθεν μου φαίνεται:confused:
Ο Σάκης ελπίζω να σκίσει:inlove:

Τα τραγούδια που μου αρέσουν εμένα φέτος είναι Γαλλία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη και Εσθονία. Το τραγούδι της Νορβηγίας συμπαθητικό αλλά ο τραγουδιστής δε μου κάθεται καλά, πολύ δήθεν μου φαίνεται:confused:

Kι εγώ!Η Γιουροβίζιον αγκεν στην Ελλάδα!

τωρα θα γινω συγχρονη:lol::lol:

"θα ναι σαν να μπαιιιιιιιιιιινει η ανοιξηηηηηηηη
θα ναι ουρανου κατανυξηηηηηηηηηη
λαλλαλαλαλαλλλλαααααααααα"

"λιγο κρασι λιγο θαλασσα και τ αγορι μουυυυυυυυυυυυ
λιγο κρασι λιγο θαλασσα και τ αγορι μουυυυυυυυυ"

τωρα θα γινω συγχρονη:lol::lol:

"θα ναι σαν να μπαιιιιιιιιιιινει η ανοιξηηηηηηηη
θα ναι ουρανου κατανυξηηηηηηηηηη
λαλλαλαλαλαλλλλαααααααααα"

"λιγο κρασι λιγο θαλασσα και τ αγορι μουυυυυυυυυυυυ
λιγο κρασι λιγο θαλασσα και τ αγορι μουυυυυυυυυ"

:lol::lol::lol:

:inlove::inlove::inlove::inlove: θα σκισει, θα χασουν το φως τους οι ευρωπαιοι λεμε :rolleyes::rolleyes:

μελινα και εμενα μ'αρεσε ο ουκρανος "sieben sieben allullou" :lol::lol: με το αστερι στο κεφαλι, το τραγουδι του αζερμπαιτζαν σ'αρεσε? με το διαβολο κ τον αγγελο ? τι τραγουδαρα :up:

:inlove::inlove::inlove::inlove: θα σκισει, θα χασουν το φως τους οι ευρωπαιοι λεμε :rolleyes::rolleyes:

Εμένα με ενοχλεί που το STAR και όλες οι κότες στα πρωινάδικα κοροιδεύουν το Σάκη.Δεν είναι ότι είμαι μεγάλη φαν,αλλά όταν στέλνεις ένα τραγούδι πρέπει να το υποστιρίζεις και να μην το κοροιδεύεις,ούτε αυτό-όυτε και τον τραγουδιστή που εκπροσωπεί τη χώρα σου!

Εμένα με ενοχλεί που το STAR και όλες οι κότες στα πρωινάδικα κοροιδεύουν το Σάκη.Δεν είναι ότι είμαι μεγάλη φαν,αλλά όταν στέλνεις ένα τραγούδι πρέπει να το υποστιρίζεις και να μην το κοροιδεύεις,ούτε αυτό-όυτε και τον τραγουδιστή που εκπροσωπεί τη χώρα σου!

αστους να λενε μωρε τους βαρεμενους, μια χαρα θα παμε :up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back