vickymoon
Διάσημο μέλος
εμενα μου αρεσε η ντανα ιντερνασιοναλΜε κατάλαβες έ; Λοιπόν έλα να μιλήσουμε για τα φορέματα που φορούσαν στην Γιουροβίζιον![]()

και ρουχο υπεραπαραγωγη χολυγουντ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Με κατάλαβες έ; Λοιπόν έλα να μιλήσουμε για τα φορέματα που φορούσαν στην Γιουροβίζιον![]()
τωρα που λετε για φορεματα, η χαντισε η τουρκαλα θα φορεσει κατι που θα μιλει ολη η ευρωπη γι'αυτο

μωρε μπας και βγει τσιτσιδι 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
οχι, ειχα παει σ ενα παρτυ (ηταν του κωνσταντινου και ελενης) και χορευαμεαχα ! υποθετω ειχατε κατσει σε φιλικο σπιτι για να δειτε γιουροβιζιον κ εκει γνωριστηκατε. αρα ? η γιοροβιζιον σας φερνει πιο....κοντα![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος
Βρεεεεε πήγες πολύ παλιά κ θα μας καταλάβουν έλα πιο κοντά σ αυτόν τον αιώναεμενα μου αρεσε η ντανα ιντερνασιοναλκαι ρουχο υπεραπαραγωγη χολυγουντ
![]()
όχι μεταξύ μας με άντρεςοχι, ειχα παει σ ενα παρτυ (ηταν του κωνσταντινου και ελενης) και χορευαμε

Μπα δεν νομίζω για να συζητηθεί θα πρέπει να βγει με καμιά πανοπλία γιατί τσιτσίδι βγαίνουν όλεςτωρα που λετε για φορεματα, η χαντισε η τουρκαλα θα φορεσει κατι που θα μιλει ολη η ευρωπη γι'αυτομωρε μπας και βγει τσιτσιδι
![]()
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Με κατάλαβες έ; Λοιπόν έλα να μιλήσουμε για τα φορέματα που φορούσαν στην Γιουροβίζιον![]()
Να σας βάλω εγώ ένα φόρεμα που τους είχε ταράξει όλους το 2003(τραγουδάρα είχαμε).Τώρα όποιες φοράνε αυτά τα φορέματα τις λένε και μπράβο!
(Ουκρανία,Τουρκία κλπ)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
ωραια πιο κοντα στον αιωνα μαςΒρεεεεε πήγες πολύ παλιά κ θα μας καταλάβουν έλα πιο κοντά σ αυτόν τον αιώνα
"κι αβαντι ντο φαφαφα
σολ φα σολ φα μι ντο σι σι σι σι
ντο σι ντο σι σισι ντοοοοοοοο
ντο φα φα φαααααααα
ντο σιιιιιιιιι"
και επισης
"με οτοστοπ οτοστοπ
τα συνορα ειναι ανοιχτααααααα"
ή επισης
"hold me nowwwwww
λαλα λα λα λα λαααα λα
hold me nowwwwwwww"
ακομα πιο παλιο δεν θα το θυμαται κανεις

"j aime j aime la vieeeeeeee"
πλησιασα την εποχη μας

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι ναι πλησίασες να σου πω κ ένα δυσάρεστο!πλησιασα την εποχη μας![]()
Πέθανε ο Βενιζέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: πότε??????Ναι ναι πλησίασες να σου πω κ ένα δυσάρεστο!
Πέθανε ο Βενιζέλος![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ε δεν πάει κ πολύ καιρός, Ασε άσε δράμα δεν ξέρω κ τι να ψηφίσω τώρα. Μάλλον Σάκη:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: πότε??????

Melini
Διάσημο μέλος
Πολύ γέλιο... και φυσικά είχα ψηφίσει το chiki-chiki!!! Αυτή τη χρονιά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, θα τα δω και θα τα ακούσω όλα πρώτη φορά τις μέρες του διαγωνισμού(και πάλι: ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ)
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Μιας και μιλάμε για τραγούδια και στυλιστικές επιλογές (καλά, έχω πεθάνει στα γέλια με τα σχόλιά σας) εμένα μου άρεσε πέρισυ ο Γερμανός με τη λαμέ καμπαρντίνα που έτρεχε γύρω γύρω στη σκηνή και φώναζε Sieben sieben eins zwei - sieben sieben dreiΠολύ γέλιο... και φυσικά είχα ψηφίσει το chiki-chiki!!! Αυτή τη χρονιά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, θα τα δω και θα τα ακούσω όλα πρώτη φορά τις μέρες του διαγωνισμού
(και πάλι: ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ)
Βασικά αν λέτε εκείνον με το αστέρι στο κεφάλι ήταν το 2007 από την Ουκρανία!
Louiza26
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Σάκης ελπίζω να σκίσει

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Τα τραγούδια που μου αρέσουν εμένα φέτος είναι Γαλλία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη και Εσθονία. Το τραγούδι της Νορβηγίας συμπαθητικό αλλά ο τραγουδιστής δε μου κάθεται καλά, πολύ δήθεν μου φαίνεται
Ο Σάκης ελπίζω να σκίσει![]()
Kι εγώ!Η Γιουροβίζιον αγκεν στην Ελλάδα!
vickymoon
Διάσημο μέλος

"θα ναι σαν να μπαιιιιιιιιιιινει η ανοιξηηηηηηηη
θα ναι ουρανου κατανυξηηηηηηηηηη
λαλλαλαλαλαλλλλαααααααααα"
"λιγο κρασι λιγο θαλασσα και τ αγορι μουυυυυυυυυυυυ
λιγο κρασι λιγο θαλασσα και τ αγορι μουυυυυυυυυ"
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
τωρα θα γινω συγχρονη
"θα ναι σαν να μπαιιιιιιιιιιινει η ανοιξηηηηηηηη
θα ναι ουρανου κατανυξηηηηηηηηηη
λαλλαλαλαλαλλλλαααααααααα"
"λιγο κρασι λιγο θαλασσα και τ αγορι μουυυυυυυυυυυυ
λιγο κρασι λιγο θαλασσα και τ αγορι μουυυυυυυυυ"

ιβανα
Επιφανές μέλος
Ο Σάκης ελπίζω να σκίσει![]()

θα σκισει, θα χασουν το φως τους οι ευρωπαιοι λεμε 

ιβανα
Επιφανές μέλος

με το αστερι στο κεφαλι, το τραγουδι του αζερμπαιτζαν σ'αρεσε? με το διαβολο κ τον αγγελο ? τι τραγουδαρα 
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
θα σκισει, θα χασουν το φως τους οι ευρωπαιοι λεμε
![]()
Εμένα με ενοχλεί που το STAR και όλες οι κότες στα πρωινάδικα κοροιδεύουν το Σάκη.Δεν είναι ότι είμαι μεγάλη φαν,αλλά όταν στέλνεις ένα τραγούδι πρέπει να το υποστιρίζεις και να μην το κοροιδεύεις,ούτε αυτό-όυτε και τον τραγουδιστή που εκπροσωπεί τη χώρα σου!
ιβανα
Επιφανές μέλος
Εμένα με ενοχλεί που το STAR και όλες οι κότες στα πρωινάδικα κοροιδεύουν το Σάκη.Δεν είναι ότι είμαι μεγάλη φαν,αλλά όταν στέλνεις ένα τραγούδι πρέπει να το υποστιρίζεις και να μην το κοροιδεύεις,ούτε αυτό-όυτε και τον τραγουδιστή που εκπροσωπεί τη χώρα σου!
αστους να λενε μωρε τους βαρεμενους, μια χαρα θα παμε

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
αστους να λενε μωρε τους βαρεμενους, μια χαρα θα παμε![]()
Το ελπίιζω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool