ομιλούμε γαληκά
Πολύ δραστήριο μέλος
Και η Eurovision είναι τελικά μουσικός διαγωνισμός. Όσο και αν το κοινό τα τελευταία χρόνια έδινε περισσότερη σημασία στην εμφάνιση των καλλιτεχνών, φέτος η συμμετοχή των επιτροπών είναι 50%, πράγμα που σημαίνει ότι εκτός από τις σκοπιμότητες θα λάβουν υπόψιν και τη μουσική.
Ο Σάκης μας βρέθηκε σε δύσκολες συγκυρίες, δεδομένου μάλιστα ότι έχει ανέβει ο πήχυς φέτος, αλλά του αξίζει το καλλίτερο γιατί αξιοποίησε στο έπακρο αυτό που του ανέθεσαν να κάνει. Πιστεύω ότι εκτός από εμφάνιση έχει τη δυνατότητα να τραγουδήσει άψογα, πλην όμως δεν ευθύνεται αυτός επειδή του έδωσαν ένα "φτωχό" τραγούδι.
Είμαι φαν του όχι για τη μουσική του, που είναι "πιασάρικη" αλλά σε μένα αδιάφορη, γιατί δεν είναι ψώνιο, δεν είναι μίζερος, είναι άρτιος επαγγελματίας και άριστος στο είδος που υπηρετεί. Και το κυριότερο: είναι άνθρωπος με ευθύ βλέμμα, πάντα χαμογελαστός και λαμπερός, με λάμψη που προέρχεται όχι από τα στολίδια αλλά από αυτό που διαθέτει εσωτεριικά.
Εν κατακλείδι ένα έχω να πω
S A K I S

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Viel Gluck Grienchenland!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Και στα Γερμανικα.....πως ειναι?Και στα
ομιλούμε γαληκά
Πολύ δραστήριο μέλος
SAKIS
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτα ειναι γαλλικα γιατι εγω αλλιως το εγραψαViel Glück
SAKIS

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Και στα Γερμανικα.....πως ειναι?
Viel Glück
SAKIS
Το έγραψα πιο πάνω.Δεν το είδατε;
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι ,πως ειναι;Το έγραψα πιο πάνω.Δεν το είδατε;
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
To gluck έχει 2 τελίτσες από πάνω,αλλά δεν ξέρω να τις βάζω!
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
ααα...στα ΚρητηκαΠάνε λίγα μηνύματα πιο πάνω και θα το βρεις!Αλλά στο ξαναβάζω!
To gluck έχει 2 τελίτσες από πάνω,αλλά δεν ξέρω να τις βάζω!
Καλη επιτυχια μορ συντεχνε,χαχαχα

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
ααα...στα Κρητηκα
Καλη επιτυχια μορ συντεχνε,χαχαχα![]()

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Οι κριτικές επιτροπές θα ...μαυρίσουν τον Σάκη

Πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Σάκη Ρουβά στον σημερινό τελικό. Να βάλουμε τα πράγματα στην θέση του. Το τραγούδι είναι κακό ως μέτριο. Ο ίδιος ο Ρουβάς το κάνει να φαίνεται εντυπωσιακό. Όμως επειδή σήμερα το 50% των ψήφων πάει από την κριτική επιτροπή κάθε χώρας και το άλλο από τον κόσμο τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Αυτό σημαίνει ότι από τις κριτικές επιτροπές θα είμαστε κομμένοι από χέρι. Κανένα σοβαρό μέλος της επιτροπής δεν θέλει να ξυπνήσει...έξυπνα αλλά το καλύτερο κομμάτι. Άρα ο Ρουβάς εκεί θα...
χάσει και θα πάρουν πόντους η Αγγλία και η Γαλλία που έχουν τεράστια ονόματα στην συμμετοχή τους. Πολύ γνωστά και ποιοτικά ονόματα. Δεν γίνεται να μετέχει στο τραγούδι της Βρετανίας ο άνθρωπος που έγραψε το φάντασμα της Όπερας και το "cats" και να τον αγνοήσουν. Το κακό είναι ότι τον Γουέμπερ δεν τον ξέρουν τα κοριτσάκια ή τα αγοράκια που ψηφίζουν σε μηνύματα.
Η συνέχεια σε λίγο. Απλά σας δώσαμε μια γεύση να καταλάβετε ότι πρέπει να δώσουμε βαρύτητα στις κριτικές επιτροπές. Και εκεί δεν μας βολεύει. Δεν έχουμε τραγούδι. Μόνο ο πληθυσμός θα μας σώσει....
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

Ωραία νέα έρχονται από τη Ρωσία. Τα προγνωστικά, θεωρούν φυσικά φαβορί το Νορβηγό, που τον δίνουν 1 προς 3. Όσο για τον Σάκη...
τον έχουν μέσα στην δεκάδα. Να ανησυχούμε;
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
:Πρώτα τα μεγάλα φαβορί, όπως η Νορβιγία ή η Ουκρανία δε μου άρεσαν καθόλου.
Η Νορβιγία έχει μια καλή σκηνική παρουσία αλλά κάτι της λείπει.Τι νομίζετε;

Την ουκρανία πάλι την θεωρώ πολύ ''φτηνή''.
Δεν είναι πολύ χαλια μετά από λίγη σκέψη βέβαια.
Όσο για τη Τουρκία της εύχομαι τα καλήτερα!!

Τωρα ο Σάκης δεν παίζεται
αλλά θα προτιμούσα κάποιο άλλο τραγούδι.Μου άρεσε περισσότερο η Καλομοίρα πέρσι!!
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
Για την Εστονια τι λετε?
![]()
απλα συμπαθητικο, δεν ειναι και παρα πολυ καλο
ασε που εχω βαρεθει τα βιολια, φοβερο οργανο δε λεω, αλλα μας εχουν ζαλισει. σε λιγο θα πρεπει να εισαι βιολονιστας για να παρεις μερος στη γιουροβιζιον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
(άσχετο το σχόλιο με την γιουροβίζιον αλλά ήθελα να το πω
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν λέτε για τη νεράιδα μπορείτε να βρείτε και άλλες εδώ.PATSOUKAKI ωραία υπογραφή(άσχετο το σχόλιο με την γιουροβίζιον αλλά ήθελα να το πω
)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool