Eurovision 2009

Ο Σάκης έχει μακράν το καλλίτερο show σε σχέση με τις άλλες συμμετοχές κι επίσης πιστεύω ότι είναι ο πιο λαμπερός καλλιτέχνης από αυτούς που εμφανίζονται. Δυστυχώς όμως άλλες συνθέσεις είναι καλλίτερες από το τραγούδι που του έδωσαν να τραγουδήσει. Προσέξτε τί λέμε για το Σάκη: θέλουμε να τον δούμε. Δεν λέμε θέλουμε να τον ακούσουμε.
Και η Eurovision είναι τελικά μουσικός διαγωνισμός. Όσο και αν το κοινό τα τελευταία χρόνια έδινε περισσότερη σημασία στην εμφάνιση των καλλιτεχνών, φέτος η συμμετοχή των επιτροπών είναι 50%, πράγμα που σημαίνει ότι εκτός από τις σκοπιμότητες θα λάβουν υπόψιν και τη μουσική.

Ο Σάκης μας βρέθηκε σε δύσκολες συγκυρίες, δεδομένου μάλιστα ότι έχει ανέβει ο πήχυς φέτος, αλλά του αξίζει το καλλίτερο γιατί αξιοποίησε στο έπακρο αυτό που του ανέθεσαν να κάνει. Πιστεύω ότι εκτός από εμφάνιση έχει τη δυνατότητα να τραγουδήσει άψογα, πλην όμως δεν ευθύνεται αυτός επειδή του έδωσαν ένα "φτωχό" τραγούδι.

Είμαι φαν του όχι για τη μουσική του, που είναι "πιασάρικη" αλλά σε μένα αδιάφορη, γιατί δεν είναι ψώνιο, δεν είναι μίζερος, είναι άρτιος επαγγελματίας και άριστος στο είδος που υπηρετεί. Και το κυριότερο: είναι άνθρωπος με ευθύ βλέμμα, πάντα χαμογελαστός και λαμπερός, με λάμψη που προέρχεται όχι από τα στολίδια αλλά από αυτό που διαθέτει εσωτεριικά.

Εν κατακλείδι ένα έχω να πω

καλή επιτυχία

S A K I S

:up::up::up::up::up::up::up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και στα Γερμανικά:

Viel Gluck Grienchenland!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Viel Glück
SAKIS

Και στα Γερμανικα.....πως ειναι?

Viel Glück

SAKIS​

Το έγραψα πιο πάνω.Δεν το είδατε;

Πάνε λίγα μηνύματα πιο πάνω και θα το βρεις!Αλλά στο ξαναβάζω!

Και στα Γερμανικά:

To gluck έχει 2 τελίτσες από πάνω,αλλά δεν ξέρω να τις βάζω!

Ο θεσμος αυτος εχει ξεφτιλιστει αλλα θα το δω οπως και ναχει.Υποστηριζω Νορβηγια αλλα ως πρωην χορευτρια oriental θα ευχαριστηθω πολυ και την παρουσια της Τουρκιας!;)

Πάνε λίγα μηνύματα πιο πάνω και θα το βρεις!Αλλά στο ξαναβάζω!

Και στα Γερμανικά:

To gluck έχει 2 τελίτσες από πάνω,αλλά δεν ξέρω να τις βάζω!

ααα...στα Κρητηκα
Καλη επιτυχια μορ συντεχνε,χαχαχα:lol:

Άσχημα νέα!Ωρίστε τι βρήκα!

Οι κριτικές επιτροπές θα ...μαυρίσουν τον Σάκη

Πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Σάκη Ρουβά στον σημερινό τελικό. Να βάλουμε τα πράγματα στην θέση του. Το τραγούδι είναι κακό ως μέτριο. Ο ίδιος ο Ρουβάς το κάνει να φαίνεται εντυπωσιακό. Όμως επειδή σήμερα το 50% των ψήφων πάει από την κριτική επιτροπή κάθε χώρας και το άλλο από τον κόσμο τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Αυτό σημαίνει ότι από τις κριτικές επιτροπές θα είμαστε κομμένοι από χέρι. Κανένα σοβαρό μέλος της επιτροπής δεν θέλει να ξυπνήσει...έξυπνα αλλά το καλύτερο κομμάτι. Άρα ο Ρουβάς εκεί θα...

χάσει και θα πάρουν πόντους η Αγγλία και η Γαλλία που έχουν τεράστια ονόματα στην συμμετοχή τους. Πολύ γνωστά και ποιοτικά ονόματα. Δεν γίνεται να μετέχει στο τραγούδι της Βρετανίας ο άνθρωπος που έγραψε το φάντασμα της Όπερας και το "cats" και να τον αγνοήσουν. Το κακό είναι ότι τον Γουέμπερ δεν τον ξέρουν τα κοριτσάκια ή τα αγοράκια που ψηφίζουν σε μηνύματα.
Η συνέχεια σε λίγο. Απλά σας δώσαμε μια γεύση να καταλάβετε ότι πρέπει να δώσουμε βαρύτητα στις κριτικές επιτροπές. Και εκεί δεν μας βολεύει. Δεν έχουμε τραγούδι. Μόνο ο πληθυσμός θα μας σώσει....

Τα προγνωστικά τώρα, θέλουν τον Σάκη μέσα στην δεκάδα!

Ωραία νέα έρχονται από τη Ρωσία. Τα προγνωστικά, θεωρούν φυσικά φαβορί το Νορβηγό, που τον δίνουν 1 προς 3. Όσο για τον Σάκη...

τον έχουν μέσα στην δεκάδα. Να ανησυχούμε;

εεεε...λιγο:|

Γειά σας! Είμαι και εγώ εδώ και ετοιμάζω τους σχολιασμούς μου:P:

Πρώτα τα μεγάλα φαβορί, όπως η Νορβιγία ή η Ουκρανία δε μου άρεσαν καθόλου.

Η Νορβιγία έχει μια καλή σκηνική παρουσία αλλά κάτι της λείπει.Τι νομίζετε;:hmm:
img650x367.jpg

Την ουκρανία πάλι την θεωρώ πολύ ''φτηνή''.:hmm:Δεν είναι πολύ χαλια μετά από λίγη σκέψη βέβαια.:)
svetlana+loboda+025a.jpg

Όσο για τη Τουρκία της εύχομαι τα καλήτερα!!:up:
Hadise-big-RESIZE-800-450-fit.jpg

Τωρα ο Σάκης δεν παίζεται:up: αλλά θα προτιμούσα κάποιο άλλο τραγούδι.Μου άρεσε περισσότερο η Καλομοίρα πέρσι!!:up:

0135663150085.jpg

Για την Εστονια τι λετε?
watch

Για την Εστονια τι λετε?
watch

απλα συμπαθητικο, δεν ειναι και παρα πολυ καλο :) ασε που εχω βαρεθει τα βιολια, φοβερο οργανο δε λεω, αλλα μας εχουν ζαλισει. σε λιγο θα πρεπει να εισαι βιολονιστας για να παρεις μερος στη γιουροβιζιον :down::down::down:

PATSOUKAKI ωραία υπογραφή:up: (άσχετο το σχόλιο με την γιουροβίζιον αλλά ήθελα να το πω:D )

PATSOUKAKI ωραία υπογραφή:up: (άσχετο το σχόλιο με την γιουροβίζιον αλλά ήθελα να το πω:D )
Αν λέτε για τη νεράιδα μπορείτε να βρείτε και άλλες εδώ.:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back