Furminator

Σας το ειπα απο οταν λεγατε να το παρετε...:(Τον καημενο τον Σεβαχουλινο...Θα παω να το παρω το λιλα λουκουμι!:P
Ααα έτσι εσύ πονήρω!??? Θα μου το πάρεις το λιλά λουκούμι??? Καλέ το μωρό μου το μάδησα. Του έχει μείνει το μισό τρίχωμα. Και το γούσταρε που τον χτένιζα κι εγώ δώστου και δώστου το ίδιο και τον Τιμυ. Τα μαδησα τα ζωάκια. Ευτυχώς το κατάλαβα μετά τον ΤΙμυ και τον Σεβαχ και δεν προχώρησα στα περσικά γιατι τοτε ο Πέρσης θα καταντουσε σαν εκεινα τα τσουρομαδημένα γατόνια των καρτουν:lol::lol::):mad:

Οχι αλλα μου ειχε πει η Ρενέ ότι δεν κανει για γατες με υποστρωμα κι οτι αυτη το δοκιμασε σε μια της γατα παλιοτερα και φρικαρε.Χε χε ηταν δολιοφθορα για να σας φαω λαχανο στην εκθεση αλλα το ανακαλυψατε νωρις.:P
Μα ειναι φριχτό εργαλείο. Ξυρίζει κανονικοτατα. Εκοψα και μια κλωστή που είχα πρόχειρη και τα μαλλιά μου για να το δοκιμάσω μ΄αυτο. Αισχρό. Δεν καταλαβαίνω γιατι το διαφημίζουν έτσι. Πετάξαμε τα χρήματά μας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα ειναι φριχτό εργαλείο. Ξυρίζει κανονικοτατα.
Βρε παιδιά, πώς είναι δυνατόν; Μιλάμε σίγουρα όλες για το ίδιο; :blink:
Εγώ χρησιμοποιώ τακτικότατα το δικό μου εδώ και κάνα εξάμηνο περίπου, και στα δύο γατιά, τον Πορδίτσο που είναι κοντότριχος και το Κουνάβι που είναι ημιμακρύτριχο, και ούτε έχει μαδηθεί ούτε έχει "ξυριστεί" κανένα απ'τα δύο τους...:blink::blink: :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα ίδια με την Αλίκη κι εμείς. 2 κοντόντριχα Νινομελάκια καλοχτενισμένα. Ούτε ξυρισμένα, ούτε μαδημένα, ούτε τίποτε! :)

γίνεται να βάλετε και οι μεν που δεν ξυρίζει και οι δε που ξυρίζει την τρίχα φωτο με τα δοντάκια αλλά και το σχέδιο του furminator , καθώς και κόστος και τόπο αγοράς;:D

απλά για να δούμε αν υπάρχουν διαφορές.:)

Τα ίδια με την Αλίκη κι εμείς. 2 κοντόντριχα Νινομελάκια καλοχτενισμένα. Ούτε ξυρισμένα, ούτε μαδημένα, ούτε τίποτε! :)

Εγώ χρησιμοποιώ τακτικότατα το δικό μου εδώ και κάνα εξάμηνο περίπου, και στα δύο γατιά, τον Πορδίτσο που είναι κοντότριχος και το Κουνάβι που είναι ημιμακρύτριχο, και ούτε έχει μαδηθεί ούτε έχει "ξυριστεί" κανένα απ'τα δύο τους...:blink::blink: :hmm:
Κορίτσια δεν ξέρω αλλα εγω με το εργαλείο αυτο τα μάδησα τα γατουνια μου σας λέω... Δεν ειναι ιδέα μου. και το καταλαβα γιατι πραγματικά ελαττώθηκε η τρίχα τους και ειναι κοντότριχα και φάνηκε αμέσως. Στον Πέρση ας πούμε ίσως θα το καταλαβαινα μετά απο πολλες φορές αλλα στον Σεβαχουλη και στον Τιμάκο φανηκε αμέσως... Τα ειδε και η Γιουλη και εμεις στο σπίτι στενοχωρηθήκαμε ... τι να πω. :):(

Πως είναι βρε παιδιά αυτό το εργαλείο;Και τα δικά μου ημιμακρύτριχα είναι..θα τους κάνει;:):)

aretha μου και εγω που το πηρα ουτε ξυριζει ουτε τπτ..το δοκιμασα στα μαλια μου(η αληθεια ειναι οτι φοβηθικα μετα απο αυτα που γραψανε τα κοριτσια) εβαλα κλωστες μεχρι και χαρτι αλλα τπτ..:hmm::hmm::hmm:

και ξαναλέω:

γίνεται να βάλετε και οι μεν που δεν ξυρίζει και οι δε που ξυρίζει την τρίχα φωτο με τα δοντάκια αλλά και το σχέδιο του furminator , καθώς και κόστος και τόπο αγοράς;:D

και ξαναλέω:

μαλλον ειναι απασχολημενοι αυτοι τη στιγμη και οι μεν και οι δε, φανταζομαι οταν θα μπορεσουν θα βαλουν φωτο
:D

καλά ναι το καάλαβα, απλά το υπενθύμισα γιτί μπορεί να είναι διαφορετκά τα προϊντα και αυτα που ξυρίζουν είτε να είναι πιο φτηνά ή μούφες:hmm:

Δυστυχως κυκλοφορουν πολλες απομιμησεις της εν λογω χτενας..:/:
Αναστασια επεσες στην περιπτωση δυστυχως..:(

Δυστυχως κυκλοφορουν πολλες απομιμησεις της εν λογω χτενας..:/:
Αναστασια επεσες στην περιπτωση δυστυχως..:(
:blink::blink::blink:ελα ρε???? μα ειναι ΟΛΟΙΔΙΟ:(το λεω γιατι πηρα το ιδιο κι οταν ειδα πως "ξυριζει" σταματησα κατευθειαν:/:

το βγαζω φωτο τωρα και την ανεβαζω..:)

αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες...

αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες...
Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε?

Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε?
απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ..

απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ..
Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα?
Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω.
Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε?

Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα?
Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω.
Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε?
η αληθεια ειναι οτι δεν εψαξα και τρελλα να το βρω εδω ελλαδα...πηγα σε αυτα τα 3 μαγαζια και στο 2 μαλιστα με βγαλαν και τρελη οτι ειναι το original ασχετα αν ειχε αλλο χρωμα η χτενα πιο μεγαλα δοντια και καμια σχεση με furminator..δεν αγοραζω απο το e-bay αλλα καπου ακουσα για 45 ευρο εδω ελλαδα ,και λεω σιγα μην δωσω 45 ευρο...η εβελυν (να ναι καλα η κοπελα) μου το παραγγειλε απο το e-bay και μαζι με τα σταλτικα μου πηγε 16 ευρο..μου το στειλαν σπιτι με τη μια και χωρις να ανχοθω η να με φανε οι δρομοι στα pet shop μεχρι να βρω το original...

παρούσα!!!:D πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε:)

παρούσα!!!:D πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε:)
hehe εσενα σου κανω δωρο οτι θες...αερογραφω σχεδια σε ολα τα χερια ποδια(νυχακια ε)...λολλολλολλολ:lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back