staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:58 Η staman2 έγραψε: #81 02-09-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το ειπα απο οταν λεγατε να το παρετε...Τον καημενο τον Σεβαχουλινο...Θα παω να το παρω το λιλα λουκουμι! Click για ανάπτυξη... Ααα έτσι εσύ πονήρω!??? Θα μου το πάρεις το λιλά λουκούμι??? Καλέ το μωρό μου το μάδησα. Του έχει μείνει το μισό τρίχωμα. Και το γούσταρε που τον χτένιζα κι εγώ δώστου και δώστου το ίδιο και τον Τιμυ. Τα μαδησα τα ζωάκια. Ευτυχώς το κατάλαβα μετά τον ΤΙμυ και τον Σεβαχ και δεν προχώρησα στα περσικά γιατι τοτε ο Πέρσης θα καταντουσε σαν εκεινα τα τσουρομαδημένα γατόνια των καρτουν Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι αλλα μου ειχε πει η Ρενέ ότι δεν κανει για γατες με υποστρωμα κι οτι αυτη το δοκιμασε σε μια της γατα παλιοτερα και φρικαρε.Χε χε ηταν δολιοφθορα για να σας φαω λαχανο στην εκθεση αλλα το ανακαλυψατε νωρις. Click για ανάπτυξη... Μα ειναι φριχτό εργαλείο. Ξυρίζει κανονικοτατα. Εκοψα και μια κλωστή που είχα πρόχειρη και τα μαλλιά μου για να το δοκιμάσω μ΄αυτο. Αισχρό. Δεν καταλαβαίνω γιατι το διαφημίζουν έτσι. Πετάξαμε τα χρήματά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:31 Η aretha έγραψε: #82 03-09-09 08:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ειναι φριχτό εργαλείο. Ξυρίζει κανονικοτατα. Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά, πώς είναι δυνατόν; Μιλάμε σίγουρα όλες για το ίδιο; Εγώ χρησιμοποιώ τακτικότατα το δικό μου εδώ και κάνα εξάμηνο περίπου, και στα δύο γατιά, τον Πορδίτσο που είναι κοντότριχος και το Κουνάβι που είναι ημιμακρύτριχο, και ούτε έχει μαδηθεί ούτε έχει "ξυριστεί" κανένα απ'τα δύο τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:46 Η stellak έγραψε: #83 03-09-09 08:46 Τα ίδια με την Αλίκη κι εμείς. 2 κοντόντριχα Νινομελάκια καλοχτενισμένα. Ούτε ξυρισμένα, ούτε μαδημένα, ούτε τίποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:12 Η zanin έγραψε: #84 03-09-09 10:12 γίνεται να βάλετε και οι μεν που δεν ξυρίζει και οι δε που ξυρίζει την τρίχα φωτο με τα δοντάκια αλλά και το σχέδιο του furminator , καθώς και κόστος και τόπο αγοράς; απλά για να δούμε αν υπάρχουν διαφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:17 Η staman2 έγραψε: #85 03-09-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τα ίδια με την Αλίκη κι εμείς. 2 κοντόντριχα Νινομελάκια καλοχτενισμένα. Ούτε ξυρισμένα, ούτε μαδημένα, ούτε τίποτε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε παιδιά, πώς είναι δυνατόν; Μιλάμε σίγουρα όλες για το ίδιο; Εγώ χρησιμοποιώ τακτικότατα το δικό μου εδώ και κάνα εξάμηνο περίπου, και στα δύο γατιά, τον Πορδίτσο που είναι κοντότριχος και το Κουνάβι που είναι ημιμακρύτριχο, και ούτε έχει μαδηθεί ούτε έχει "ξυριστεί" κανένα απ'τα δύο τους... Click για ανάπτυξη... Κορίτσια δεν ξέρω αλλα εγω με το εργαλείο αυτο τα μάδησα τα γατουνια μου σας λέω... Δεν ειναι ιδέα μου. και το καταλαβα γιατι πραγματικά ελαττώθηκε η τρίχα τους και ειναι κοντότριχα και φάνηκε αμέσως. Στον Πέρση ας πούμε ίσως θα το καταλαβαινα μετά απο πολλες φορές αλλα στον Σεβαχουλη και στον Τιμάκο φανηκε αμέσως... Τα ειδε και η Γιουλη και εμεις στο σπίτι στενοχωρηθήκαμε ... τι να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:52 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #86 03-09-09 13:52 Πως είναι βρε παιδιά αυτό το εργαλείο;Και τα δικά μου ημιμακρύτριχα είναι..θα τους κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η Giannis-Vivi: #87 03-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε παιδιά, πώς είναι δυνατόν; Μιλάμε σίγουρα όλες για το ίδιο; Εγώ χρησιμοποιώ τακτικότατα το δικό μου εδώ και κάνα εξάμηνο περίπου, και στα δύο γατιά, τον Πορδίτσο που είναι κοντότριχος και το Κουνάβι που είναι ημιμακρύτριχο, και ούτε έχει μαδηθεί ούτε έχει "ξυριστεί" κανένα απ'τα δύο τους... Click για ανάπτυξη... aretha μου και εγω που το πηρα ουτε ξυριζει ουτε τπτ..το δοκιμασα στα μαλια μου(η αληθεια ειναι οτι φοβηθικα μετα απο αυτα που γραψανε τα κοριτσια) εβαλα κλωστες μεχρι και χαρτι αλλα τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:14 Η zanin έγραψε: #88 03-09-09 15:14 και ξαναλέω: γίνεται να βάλετε και οι μεν που δεν ξυρίζει και οι δε που ξυρίζει την τρίχα φωτο με τα δοντάκια αλλά και το σχέδιο του furminator , καθώς και κόστος και τόπο αγοράς; απλά για να δούμε αν υπάρχουν διαφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #89 03-09-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από zanin: και ξαναλέω: γίνεται να βάλετε και οι μεν που δεν ξυρίζει και οι δε που ξυρίζει την τρίχα φωτο με τα δοντάκια αλλά και το σχέδιο του furminator , καθώς και κόστος και τόπο αγοράς; απλά για να δούμε αν υπάρχουν διαφορές. Click για ανάπτυξη... μαλλον ειναι απασχολημενοι αυτοι τη στιγμη και οι μεν και οι δε, φανταζομαι οταν θα μπορεσουν θα βαλουν φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:30 Η zanin έγραψε: #90 03-09-09 15:30 καλά ναι το καάλαβα, απλά το υπενθύμισα γιτί μπορεί να είναι διαφορετκά τα προϊντα και αυτα που ξυρίζουν είτε να είναι πιο φτηνά ή μούφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:53 Η avtwvia έγραψε: #91 03-09-09 15:53 Δυστυχως κυκλοφορουν πολλες απομιμησεις της εν λογω χτενας.. Αναστασια επεσες στην περιπτωση δυστυχως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #92 03-09-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δυστυχως κυκλοφορουν πολλες απομιμησεις της εν λογω χτενας.. Αναστασια επεσες στην περιπτωση δυστυχως.. Click για ανάπτυξη... ελα ρε???? μα ειναι ΟΛΟΙΔΙΟτο λεω γιατι πηρα το ιδιο κι οταν ειδα πως "ξυριζει" σταματησα κατευθειαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η Giannis-Vivi: #93 03-09-09 16:03 το βγαζω φωτο τωρα και την ανεβαζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η Giannis-Vivi: #94 03-09-09 16:11 αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Felice έγραψε: #95 03-09-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Click για ανάπτυξη... Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η Giannis-Vivi: #96 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:26 Η Felice έγραψε: #97 03-09-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Click για ανάπτυξη... Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:40 Η Giannis-Vivi: #98 03-09-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι δεν εψαξα και τρελλα να το βρω εδω ελλαδα...πηγα σε αυτα τα 3 μαγαζια και στο 2 μαλιστα με βγαλαν και τρελη οτι ειναι το original ασχετα αν ειχε αλλο χρωμα η χτενα πιο μεγαλα δοντια και καμια σχεση με furminator..δεν αγοραζω απο το e-bay αλλα καπου ακουσα για 45 ευρο εδω ελλαδα ,και λεω σιγα μην δωσω 45 ευρο...η εβελυν (να ναι καλα η κοπελα) μου το παραγγειλε απο το e-bay και μαζι με τα σταλτικα μου πηγε 16 ευρο..μου το στειλαν σπιτι με τη μια και χωρις να ανχοθω η να με φανε οι δρομοι στα pet shop μεχρι να βρω το original... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Η evelynkar: #99 03-09-09 16:48 παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:00 Η Giannis-Vivi: #100 03-09-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Click για ανάπτυξη... hehe εσενα σου κανω δωρο οτι θες...αερογραφω σχεδια σε ολα τα χερια ποδια(νυχακια ε)...λολλολλολλολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το ειπα απο οταν λεγατε να το παρετε...Τον καημενο τον Σεβαχουλινο...Θα παω να το παρω το λιλα λουκουμι! Click για ανάπτυξη... Ααα έτσι εσύ πονήρω!??? Θα μου το πάρεις το λιλά λουκούμι??? Καλέ το μωρό μου το μάδησα. Του έχει μείνει το μισό τρίχωμα. Και το γούσταρε που τον χτένιζα κι εγώ δώστου και δώστου το ίδιο και τον Τιμυ. Τα μαδησα τα ζωάκια. Ευτυχώς το κατάλαβα μετά τον ΤΙμυ και τον Σεβαχ και δεν προχώρησα στα περσικά γιατι τοτε ο Πέρσης θα καταντουσε σαν εκεινα τα τσουρομαδημένα γατόνια των καρτουν Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι αλλα μου ειχε πει η Ρενέ ότι δεν κανει για γατες με υποστρωμα κι οτι αυτη το δοκιμασε σε μια της γατα παλιοτερα και φρικαρε.Χε χε ηταν δολιοφθορα για να σας φαω λαχανο στην εκθεση αλλα το ανακαλυψατε νωρις. Click για ανάπτυξη... Μα ειναι φριχτό εργαλείο. Ξυρίζει κανονικοτατα. Εκοψα και μια κλωστή που είχα πρόχειρη και τα μαλλιά μου για να το δοκιμάσω μ΄αυτο. Αισχρό. Δεν καταλαβαίνω γιατι το διαφημίζουν έτσι. Πετάξαμε τα χρήματά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:31 Η aretha έγραψε: #82 03-09-09 08:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ειναι φριχτό εργαλείο. Ξυρίζει κανονικοτατα. Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά, πώς είναι δυνατόν; Μιλάμε σίγουρα όλες για το ίδιο; Εγώ χρησιμοποιώ τακτικότατα το δικό μου εδώ και κάνα εξάμηνο περίπου, και στα δύο γατιά, τον Πορδίτσο που είναι κοντότριχος και το Κουνάβι που είναι ημιμακρύτριχο, και ούτε έχει μαδηθεί ούτε έχει "ξυριστεί" κανένα απ'τα δύο τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:46 Η stellak έγραψε: #83 03-09-09 08:46 Τα ίδια με την Αλίκη κι εμείς. 2 κοντόντριχα Νινομελάκια καλοχτενισμένα. Ούτε ξυρισμένα, ούτε μαδημένα, ούτε τίποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:12 Η zanin έγραψε: #84 03-09-09 10:12 γίνεται να βάλετε και οι μεν που δεν ξυρίζει και οι δε που ξυρίζει την τρίχα φωτο με τα δοντάκια αλλά και το σχέδιο του furminator , καθώς και κόστος και τόπο αγοράς; απλά για να δούμε αν υπάρχουν διαφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:17 Η staman2 έγραψε: #85 03-09-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τα ίδια με την Αλίκη κι εμείς. 2 κοντόντριχα Νινομελάκια καλοχτενισμένα. Ούτε ξυρισμένα, ούτε μαδημένα, ούτε τίποτε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε παιδιά, πώς είναι δυνατόν; Μιλάμε σίγουρα όλες για το ίδιο; Εγώ χρησιμοποιώ τακτικότατα το δικό μου εδώ και κάνα εξάμηνο περίπου, και στα δύο γατιά, τον Πορδίτσο που είναι κοντότριχος και το Κουνάβι που είναι ημιμακρύτριχο, και ούτε έχει μαδηθεί ούτε έχει "ξυριστεί" κανένα απ'τα δύο τους... Click για ανάπτυξη... Κορίτσια δεν ξέρω αλλα εγω με το εργαλείο αυτο τα μάδησα τα γατουνια μου σας λέω... Δεν ειναι ιδέα μου. και το καταλαβα γιατι πραγματικά ελαττώθηκε η τρίχα τους και ειναι κοντότριχα και φάνηκε αμέσως. Στον Πέρση ας πούμε ίσως θα το καταλαβαινα μετά απο πολλες φορές αλλα στον Σεβαχουλη και στον Τιμάκο φανηκε αμέσως... Τα ειδε και η Γιουλη και εμεις στο σπίτι στενοχωρηθήκαμε ... τι να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:52 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #86 03-09-09 13:52 Πως είναι βρε παιδιά αυτό το εργαλείο;Και τα δικά μου ημιμακρύτριχα είναι..θα τους κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η Giannis-Vivi: #87 03-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε παιδιά, πώς είναι δυνατόν; Μιλάμε σίγουρα όλες για το ίδιο; Εγώ χρησιμοποιώ τακτικότατα το δικό μου εδώ και κάνα εξάμηνο περίπου, και στα δύο γατιά, τον Πορδίτσο που είναι κοντότριχος και το Κουνάβι που είναι ημιμακρύτριχο, και ούτε έχει μαδηθεί ούτε έχει "ξυριστεί" κανένα απ'τα δύο τους... Click για ανάπτυξη... aretha μου και εγω που το πηρα ουτε ξυριζει ουτε τπτ..το δοκιμασα στα μαλια μου(η αληθεια ειναι οτι φοβηθικα μετα απο αυτα που γραψανε τα κοριτσια) εβαλα κλωστες μεχρι και χαρτι αλλα τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:14 Η zanin έγραψε: #88 03-09-09 15:14 και ξαναλέω: γίνεται να βάλετε και οι μεν που δεν ξυρίζει και οι δε που ξυρίζει την τρίχα φωτο με τα δοντάκια αλλά και το σχέδιο του furminator , καθώς και κόστος και τόπο αγοράς; απλά για να δούμε αν υπάρχουν διαφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #89 03-09-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από zanin: και ξαναλέω: γίνεται να βάλετε και οι μεν που δεν ξυρίζει και οι δε που ξυρίζει την τρίχα φωτο με τα δοντάκια αλλά και το σχέδιο του furminator , καθώς και κόστος και τόπο αγοράς; απλά για να δούμε αν υπάρχουν διαφορές. Click για ανάπτυξη... μαλλον ειναι απασχολημενοι αυτοι τη στιγμη και οι μεν και οι δε, φανταζομαι οταν θα μπορεσουν θα βαλουν φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:30 Η zanin έγραψε: #90 03-09-09 15:30 καλά ναι το καάλαβα, απλά το υπενθύμισα γιτί μπορεί να είναι διαφορετκά τα προϊντα και αυτα που ξυρίζουν είτε να είναι πιο φτηνά ή μούφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:53 Η avtwvia έγραψε: #91 03-09-09 15:53 Δυστυχως κυκλοφορουν πολλες απομιμησεις της εν λογω χτενας.. Αναστασια επεσες στην περιπτωση δυστυχως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #92 03-09-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δυστυχως κυκλοφορουν πολλες απομιμησεις της εν λογω χτενας.. Αναστασια επεσες στην περιπτωση δυστυχως.. Click για ανάπτυξη... ελα ρε???? μα ειναι ΟΛΟΙΔΙΟτο λεω γιατι πηρα το ιδιο κι οταν ειδα πως "ξυριζει" σταματησα κατευθειαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η Giannis-Vivi: #93 03-09-09 16:03 το βγαζω φωτο τωρα και την ανεβαζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η Giannis-Vivi: #94 03-09-09 16:11 αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Felice έγραψε: #95 03-09-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Click για ανάπτυξη... Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η Giannis-Vivi: #96 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:26 Η Felice έγραψε: #97 03-09-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Click για ανάπτυξη... Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:40 Η Giannis-Vivi: #98 03-09-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι δεν εψαξα και τρελλα να το βρω εδω ελλαδα...πηγα σε αυτα τα 3 μαγαζια και στο 2 μαλιστα με βγαλαν και τρελη οτι ειναι το original ασχετα αν ειχε αλλο χρωμα η χτενα πιο μεγαλα δοντια και καμια σχεση με furminator..δεν αγοραζω απο το e-bay αλλα καπου ακουσα για 45 ευρο εδω ελλαδα ,και λεω σιγα μην δωσω 45 ευρο...η εβελυν (να ναι καλα η κοπελα) μου το παραγγειλε απο το e-bay και μαζι με τα σταλτικα μου πηγε 16 ευρο..μου το στειλαν σπιτι με τη μια και χωρις να ανχοθω η να με φανε οι δρομοι στα pet shop μεχρι να βρω το original... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Η evelynkar: #99 03-09-09 16:48 παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:00 Η Giannis-Vivi: #100 03-09-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Click για ανάπτυξη... hehe εσενα σου κανω δωρο οτι θες...αερογραφω σχεδια σε ολα τα χερια ποδια(νυχακια ε)...λολλολλολλολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ειναι φριχτό εργαλείο. Ξυρίζει κανονικοτατα. Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά, πώς είναι δυνατόν; Μιλάμε σίγουρα όλες για το ίδιο; Εγώ χρησιμοποιώ τακτικότατα το δικό μου εδώ και κάνα εξάμηνο περίπου, και στα δύο γατιά, τον Πορδίτσο που είναι κοντότριχος και το Κουνάβι που είναι ημιμακρύτριχο, και ούτε έχει μαδηθεί ούτε έχει "ξυριστεί" κανένα απ'τα δύο τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:46 Η stellak έγραψε: #83 03-09-09 08:46 Τα ίδια με την Αλίκη κι εμείς. 2 κοντόντριχα Νινομελάκια καλοχτενισμένα. Ούτε ξυρισμένα, ούτε μαδημένα, ούτε τίποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:12 Η zanin έγραψε: #84 03-09-09 10:12 γίνεται να βάλετε και οι μεν που δεν ξυρίζει και οι δε που ξυρίζει την τρίχα φωτο με τα δοντάκια αλλά και το σχέδιο του furminator , καθώς και κόστος και τόπο αγοράς; απλά για να δούμε αν υπάρχουν διαφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:17 Η staman2 έγραψε: #85 03-09-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τα ίδια με την Αλίκη κι εμείς. 2 κοντόντριχα Νινομελάκια καλοχτενισμένα. Ούτε ξυρισμένα, ούτε μαδημένα, ούτε τίποτε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε παιδιά, πώς είναι δυνατόν; Μιλάμε σίγουρα όλες για το ίδιο; Εγώ χρησιμοποιώ τακτικότατα το δικό μου εδώ και κάνα εξάμηνο περίπου, και στα δύο γατιά, τον Πορδίτσο που είναι κοντότριχος και το Κουνάβι που είναι ημιμακρύτριχο, και ούτε έχει μαδηθεί ούτε έχει "ξυριστεί" κανένα απ'τα δύο τους... Click για ανάπτυξη... Κορίτσια δεν ξέρω αλλα εγω με το εργαλείο αυτο τα μάδησα τα γατουνια μου σας λέω... Δεν ειναι ιδέα μου. και το καταλαβα γιατι πραγματικά ελαττώθηκε η τρίχα τους και ειναι κοντότριχα και φάνηκε αμέσως. Στον Πέρση ας πούμε ίσως θα το καταλαβαινα μετά απο πολλες φορές αλλα στον Σεβαχουλη και στον Τιμάκο φανηκε αμέσως... Τα ειδε και η Γιουλη και εμεις στο σπίτι στενοχωρηθήκαμε ... τι να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:52 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #86 03-09-09 13:52 Πως είναι βρε παιδιά αυτό το εργαλείο;Και τα δικά μου ημιμακρύτριχα είναι..θα τους κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η Giannis-Vivi: #87 03-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε παιδιά, πώς είναι δυνατόν; Μιλάμε σίγουρα όλες για το ίδιο; Εγώ χρησιμοποιώ τακτικότατα το δικό μου εδώ και κάνα εξάμηνο περίπου, και στα δύο γατιά, τον Πορδίτσο που είναι κοντότριχος και το Κουνάβι που είναι ημιμακρύτριχο, και ούτε έχει μαδηθεί ούτε έχει "ξυριστεί" κανένα απ'τα δύο τους... Click για ανάπτυξη... aretha μου και εγω που το πηρα ουτε ξυριζει ουτε τπτ..το δοκιμασα στα μαλια μου(η αληθεια ειναι οτι φοβηθικα μετα απο αυτα που γραψανε τα κοριτσια) εβαλα κλωστες μεχρι και χαρτι αλλα τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:14 Η zanin έγραψε: #88 03-09-09 15:14 και ξαναλέω: γίνεται να βάλετε και οι μεν που δεν ξυρίζει και οι δε που ξυρίζει την τρίχα φωτο με τα δοντάκια αλλά και το σχέδιο του furminator , καθώς και κόστος και τόπο αγοράς; απλά για να δούμε αν υπάρχουν διαφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #89 03-09-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από zanin: και ξαναλέω: γίνεται να βάλετε και οι μεν που δεν ξυρίζει και οι δε που ξυρίζει την τρίχα φωτο με τα δοντάκια αλλά και το σχέδιο του furminator , καθώς και κόστος και τόπο αγοράς; απλά για να δούμε αν υπάρχουν διαφορές. Click για ανάπτυξη... μαλλον ειναι απασχολημενοι αυτοι τη στιγμη και οι μεν και οι δε, φανταζομαι οταν θα μπορεσουν θα βαλουν φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:30 Η zanin έγραψε: #90 03-09-09 15:30 καλά ναι το καάλαβα, απλά το υπενθύμισα γιτί μπορεί να είναι διαφορετκά τα προϊντα και αυτα που ξυρίζουν είτε να είναι πιο φτηνά ή μούφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:53 Η avtwvia έγραψε: #91 03-09-09 15:53 Δυστυχως κυκλοφορουν πολλες απομιμησεις της εν λογω χτενας.. Αναστασια επεσες στην περιπτωση δυστυχως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #92 03-09-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δυστυχως κυκλοφορουν πολλες απομιμησεις της εν λογω χτενας.. Αναστασια επεσες στην περιπτωση δυστυχως.. Click για ανάπτυξη... ελα ρε???? μα ειναι ΟΛΟΙΔΙΟτο λεω γιατι πηρα το ιδιο κι οταν ειδα πως "ξυριζει" σταματησα κατευθειαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η Giannis-Vivi: #93 03-09-09 16:03 το βγαζω φωτο τωρα και την ανεβαζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η Giannis-Vivi: #94 03-09-09 16:11 αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Felice έγραψε: #95 03-09-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Click για ανάπτυξη... Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η Giannis-Vivi: #96 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:26 Η Felice έγραψε: #97 03-09-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Click για ανάπτυξη... Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:40 Η Giannis-Vivi: #98 03-09-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι δεν εψαξα και τρελλα να το βρω εδω ελλαδα...πηγα σε αυτα τα 3 μαγαζια και στο 2 μαλιστα με βγαλαν και τρελη οτι ειναι το original ασχετα αν ειχε αλλο χρωμα η χτενα πιο μεγαλα δοντια και καμια σχεση με furminator..δεν αγοραζω απο το e-bay αλλα καπου ακουσα για 45 ευρο εδω ελλαδα ,και λεω σιγα μην δωσω 45 ευρο...η εβελυν (να ναι καλα η κοπελα) μου το παραγγειλε απο το e-bay και μαζι με τα σταλτικα μου πηγε 16 ευρο..μου το στειλαν σπιτι με τη μια και χωρις να ανχοθω η να με φανε οι δρομοι στα pet shop μεχρι να βρω το original... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Η evelynkar: #99 03-09-09 16:48 παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:00 Η Giannis-Vivi: #100 03-09-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Click για ανάπτυξη... hehe εσενα σου κανω δωρο οτι θες...αερογραφω σχεδια σε ολα τα χερια ποδια(νυχακια ε)...λολλολλολλολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα ίδια με την Αλίκη κι εμείς. 2 κοντόντριχα Νινομελάκια καλοχτενισμένα. Ούτε ξυρισμένα, ούτε μαδημένα, ούτε τίποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:12 Η zanin έγραψε: #84 03-09-09 10:12 γίνεται να βάλετε και οι μεν που δεν ξυρίζει και οι δε που ξυρίζει την τρίχα φωτο με τα δοντάκια αλλά και το σχέδιο του furminator , καθώς και κόστος και τόπο αγοράς; απλά για να δούμε αν υπάρχουν διαφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:17 Η staman2 έγραψε: #85 03-09-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τα ίδια με την Αλίκη κι εμείς. 2 κοντόντριχα Νινομελάκια καλοχτενισμένα. Ούτε ξυρισμένα, ούτε μαδημένα, ούτε τίποτε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε παιδιά, πώς είναι δυνατόν; Μιλάμε σίγουρα όλες για το ίδιο; Εγώ χρησιμοποιώ τακτικότατα το δικό μου εδώ και κάνα εξάμηνο περίπου, και στα δύο γατιά, τον Πορδίτσο που είναι κοντότριχος και το Κουνάβι που είναι ημιμακρύτριχο, και ούτε έχει μαδηθεί ούτε έχει "ξυριστεί" κανένα απ'τα δύο τους... Click για ανάπτυξη... Κορίτσια δεν ξέρω αλλα εγω με το εργαλείο αυτο τα μάδησα τα γατουνια μου σας λέω... Δεν ειναι ιδέα μου. και το καταλαβα γιατι πραγματικά ελαττώθηκε η τρίχα τους και ειναι κοντότριχα και φάνηκε αμέσως. Στον Πέρση ας πούμε ίσως θα το καταλαβαινα μετά απο πολλες φορές αλλα στον Σεβαχουλη και στον Τιμάκο φανηκε αμέσως... Τα ειδε και η Γιουλη και εμεις στο σπίτι στενοχωρηθήκαμε ... τι να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:52 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #86 03-09-09 13:52 Πως είναι βρε παιδιά αυτό το εργαλείο;Και τα δικά μου ημιμακρύτριχα είναι..θα τους κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η Giannis-Vivi: #87 03-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε παιδιά, πώς είναι δυνατόν; Μιλάμε σίγουρα όλες για το ίδιο; Εγώ χρησιμοποιώ τακτικότατα το δικό μου εδώ και κάνα εξάμηνο περίπου, και στα δύο γατιά, τον Πορδίτσο που είναι κοντότριχος και το Κουνάβι που είναι ημιμακρύτριχο, και ούτε έχει μαδηθεί ούτε έχει "ξυριστεί" κανένα απ'τα δύο τους... Click για ανάπτυξη... aretha μου και εγω που το πηρα ουτε ξυριζει ουτε τπτ..το δοκιμασα στα μαλια μου(η αληθεια ειναι οτι φοβηθικα μετα απο αυτα που γραψανε τα κοριτσια) εβαλα κλωστες μεχρι και χαρτι αλλα τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:14 Η zanin έγραψε: #88 03-09-09 15:14 και ξαναλέω: γίνεται να βάλετε και οι μεν που δεν ξυρίζει και οι δε που ξυρίζει την τρίχα φωτο με τα δοντάκια αλλά και το σχέδιο του furminator , καθώς και κόστος και τόπο αγοράς; απλά για να δούμε αν υπάρχουν διαφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #89 03-09-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από zanin: και ξαναλέω: γίνεται να βάλετε και οι μεν που δεν ξυρίζει και οι δε που ξυρίζει την τρίχα φωτο με τα δοντάκια αλλά και το σχέδιο του furminator , καθώς και κόστος και τόπο αγοράς; απλά για να δούμε αν υπάρχουν διαφορές. Click για ανάπτυξη... μαλλον ειναι απασχολημενοι αυτοι τη στιγμη και οι μεν και οι δε, φανταζομαι οταν θα μπορεσουν θα βαλουν φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:30 Η zanin έγραψε: #90 03-09-09 15:30 καλά ναι το καάλαβα, απλά το υπενθύμισα γιτί μπορεί να είναι διαφορετκά τα προϊντα και αυτα που ξυρίζουν είτε να είναι πιο φτηνά ή μούφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:53 Η avtwvia έγραψε: #91 03-09-09 15:53 Δυστυχως κυκλοφορουν πολλες απομιμησεις της εν λογω χτενας.. Αναστασια επεσες στην περιπτωση δυστυχως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #92 03-09-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δυστυχως κυκλοφορουν πολλες απομιμησεις της εν λογω χτενας.. Αναστασια επεσες στην περιπτωση δυστυχως.. Click για ανάπτυξη... ελα ρε???? μα ειναι ΟΛΟΙΔΙΟτο λεω γιατι πηρα το ιδιο κι οταν ειδα πως "ξυριζει" σταματησα κατευθειαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η Giannis-Vivi: #93 03-09-09 16:03 το βγαζω φωτο τωρα και την ανεβαζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η Giannis-Vivi: #94 03-09-09 16:11 αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Felice έγραψε: #95 03-09-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Click για ανάπτυξη... Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η Giannis-Vivi: #96 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:26 Η Felice έγραψε: #97 03-09-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Click για ανάπτυξη... Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:40 Η Giannis-Vivi: #98 03-09-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι δεν εψαξα και τρελλα να το βρω εδω ελλαδα...πηγα σε αυτα τα 3 μαγαζια και στο 2 μαλιστα με βγαλαν και τρελη οτι ειναι το original ασχετα αν ειχε αλλο χρωμα η χτενα πιο μεγαλα δοντια και καμια σχεση με furminator..δεν αγοραζω απο το e-bay αλλα καπου ακουσα για 45 ευρο εδω ελλαδα ,και λεω σιγα μην δωσω 45 ευρο...η εβελυν (να ναι καλα η κοπελα) μου το παραγγειλε απο το e-bay και μαζι με τα σταλτικα μου πηγε 16 ευρο..μου το στειλαν σπιτι με τη μια και χωρις να ανχοθω η να με φανε οι δρομοι στα pet shop μεχρι να βρω το original... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Η evelynkar: #99 03-09-09 16:48 παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:00 Η Giannis-Vivi: #100 03-09-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Click για ανάπτυξη... hehe εσενα σου κανω δωρο οτι θες...αερογραφω σχεδια σε ολα τα χερια ποδια(νυχακια ε)...λολλολλολλολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γίνεται να βάλετε και οι μεν που δεν ξυρίζει και οι δε που ξυρίζει την τρίχα φωτο με τα δοντάκια αλλά και το σχέδιο του furminator , καθώς και κόστος και τόπο αγοράς; απλά για να δούμε αν υπάρχουν διαφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:17 Η staman2 έγραψε: #85 03-09-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τα ίδια με την Αλίκη κι εμείς. 2 κοντόντριχα Νινομελάκια καλοχτενισμένα. Ούτε ξυρισμένα, ούτε μαδημένα, ούτε τίποτε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε παιδιά, πώς είναι δυνατόν; Μιλάμε σίγουρα όλες για το ίδιο; Εγώ χρησιμοποιώ τακτικότατα το δικό μου εδώ και κάνα εξάμηνο περίπου, και στα δύο γατιά, τον Πορδίτσο που είναι κοντότριχος και το Κουνάβι που είναι ημιμακρύτριχο, και ούτε έχει μαδηθεί ούτε έχει "ξυριστεί" κανένα απ'τα δύο τους... Click για ανάπτυξη... Κορίτσια δεν ξέρω αλλα εγω με το εργαλείο αυτο τα μάδησα τα γατουνια μου σας λέω... Δεν ειναι ιδέα μου. και το καταλαβα γιατι πραγματικά ελαττώθηκε η τρίχα τους και ειναι κοντότριχα και φάνηκε αμέσως. Στον Πέρση ας πούμε ίσως θα το καταλαβαινα μετά απο πολλες φορές αλλα στον Σεβαχουλη και στον Τιμάκο φανηκε αμέσως... Τα ειδε και η Γιουλη και εμεις στο σπίτι στενοχωρηθήκαμε ... τι να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:52 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #86 03-09-09 13:52 Πως είναι βρε παιδιά αυτό το εργαλείο;Και τα δικά μου ημιμακρύτριχα είναι..θα τους κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η Giannis-Vivi: #87 03-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε παιδιά, πώς είναι δυνατόν; Μιλάμε σίγουρα όλες για το ίδιο; Εγώ χρησιμοποιώ τακτικότατα το δικό μου εδώ και κάνα εξάμηνο περίπου, και στα δύο γατιά, τον Πορδίτσο που είναι κοντότριχος και το Κουνάβι που είναι ημιμακρύτριχο, και ούτε έχει μαδηθεί ούτε έχει "ξυριστεί" κανένα απ'τα δύο τους... Click για ανάπτυξη... aretha μου και εγω που το πηρα ουτε ξυριζει ουτε τπτ..το δοκιμασα στα μαλια μου(η αληθεια ειναι οτι φοβηθικα μετα απο αυτα που γραψανε τα κοριτσια) εβαλα κλωστες μεχρι και χαρτι αλλα τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:14 Η zanin έγραψε: #88 03-09-09 15:14 και ξαναλέω: γίνεται να βάλετε και οι μεν που δεν ξυρίζει και οι δε που ξυρίζει την τρίχα φωτο με τα δοντάκια αλλά και το σχέδιο του furminator , καθώς και κόστος και τόπο αγοράς; απλά για να δούμε αν υπάρχουν διαφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #89 03-09-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από zanin: και ξαναλέω: γίνεται να βάλετε και οι μεν που δεν ξυρίζει και οι δε που ξυρίζει την τρίχα φωτο με τα δοντάκια αλλά και το σχέδιο του furminator , καθώς και κόστος και τόπο αγοράς; απλά για να δούμε αν υπάρχουν διαφορές. Click για ανάπτυξη... μαλλον ειναι απασχολημενοι αυτοι τη στιγμη και οι μεν και οι δε, φανταζομαι οταν θα μπορεσουν θα βαλουν φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:30 Η zanin έγραψε: #90 03-09-09 15:30 καλά ναι το καάλαβα, απλά το υπενθύμισα γιτί μπορεί να είναι διαφορετκά τα προϊντα και αυτα που ξυρίζουν είτε να είναι πιο φτηνά ή μούφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:53 Η avtwvia έγραψε: #91 03-09-09 15:53 Δυστυχως κυκλοφορουν πολλες απομιμησεις της εν λογω χτενας.. Αναστασια επεσες στην περιπτωση δυστυχως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #92 03-09-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δυστυχως κυκλοφορουν πολλες απομιμησεις της εν λογω χτενας.. Αναστασια επεσες στην περιπτωση δυστυχως.. Click για ανάπτυξη... ελα ρε???? μα ειναι ΟΛΟΙΔΙΟτο λεω γιατι πηρα το ιδιο κι οταν ειδα πως "ξυριζει" σταματησα κατευθειαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η Giannis-Vivi: #93 03-09-09 16:03 το βγαζω φωτο τωρα και την ανεβαζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η Giannis-Vivi: #94 03-09-09 16:11 αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Felice έγραψε: #95 03-09-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Click για ανάπτυξη... Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η Giannis-Vivi: #96 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:26 Η Felice έγραψε: #97 03-09-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Click για ανάπτυξη... Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:40 Η Giannis-Vivi: #98 03-09-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι δεν εψαξα και τρελλα να το βρω εδω ελλαδα...πηγα σε αυτα τα 3 μαγαζια και στο 2 μαλιστα με βγαλαν και τρελη οτι ειναι το original ασχετα αν ειχε αλλο χρωμα η χτενα πιο μεγαλα δοντια και καμια σχεση με furminator..δεν αγοραζω απο το e-bay αλλα καπου ακουσα για 45 ευρο εδω ελλαδα ,και λεω σιγα μην δωσω 45 ευρο...η εβελυν (να ναι καλα η κοπελα) μου το παραγγειλε απο το e-bay και μαζι με τα σταλτικα μου πηγε 16 ευρο..μου το στειλαν σπιτι με τη μια και χωρις να ανχοθω η να με φανε οι δρομοι στα pet shop μεχρι να βρω το original... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Η evelynkar: #99 03-09-09 16:48 παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:00 Η Giannis-Vivi: #100 03-09-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Click για ανάπτυξη... hehe εσενα σου κανω δωρο οτι θες...αερογραφω σχεδια σε ολα τα χερια ποδια(νυχακια ε)...λολλολλολλολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τα ίδια με την Αλίκη κι εμείς. 2 κοντόντριχα Νινομελάκια καλοχτενισμένα. Ούτε ξυρισμένα, ούτε μαδημένα, ούτε τίποτε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε παιδιά, πώς είναι δυνατόν; Μιλάμε σίγουρα όλες για το ίδιο; Εγώ χρησιμοποιώ τακτικότατα το δικό μου εδώ και κάνα εξάμηνο περίπου, και στα δύο γατιά, τον Πορδίτσο που είναι κοντότριχος και το Κουνάβι που είναι ημιμακρύτριχο, και ούτε έχει μαδηθεί ούτε έχει "ξυριστεί" κανένα απ'τα δύο τους... Click για ανάπτυξη... Κορίτσια δεν ξέρω αλλα εγω με το εργαλείο αυτο τα μάδησα τα γατουνια μου σας λέω... Δεν ειναι ιδέα μου. και το καταλαβα γιατι πραγματικά ελαττώθηκε η τρίχα τους και ειναι κοντότριχα και φάνηκε αμέσως. Στον Πέρση ας πούμε ίσως θα το καταλαβαινα μετά απο πολλες φορές αλλα στον Σεβαχουλη και στον Τιμάκο φανηκε αμέσως... Τα ειδε και η Γιουλη και εμεις στο σπίτι στενοχωρηθήκαμε ... τι να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:52 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #86 03-09-09 13:52 Πως είναι βρε παιδιά αυτό το εργαλείο;Και τα δικά μου ημιμακρύτριχα είναι..θα τους κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η Giannis-Vivi: #87 03-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε παιδιά, πώς είναι δυνατόν; Μιλάμε σίγουρα όλες για το ίδιο; Εγώ χρησιμοποιώ τακτικότατα το δικό μου εδώ και κάνα εξάμηνο περίπου, και στα δύο γατιά, τον Πορδίτσο που είναι κοντότριχος και το Κουνάβι που είναι ημιμακρύτριχο, και ούτε έχει μαδηθεί ούτε έχει "ξυριστεί" κανένα απ'τα δύο τους... Click για ανάπτυξη... aretha μου και εγω που το πηρα ουτε ξυριζει ουτε τπτ..το δοκιμασα στα μαλια μου(η αληθεια ειναι οτι φοβηθικα μετα απο αυτα που γραψανε τα κοριτσια) εβαλα κλωστες μεχρι και χαρτι αλλα τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:14 Η zanin έγραψε: #88 03-09-09 15:14 και ξαναλέω: γίνεται να βάλετε και οι μεν που δεν ξυρίζει και οι δε που ξυρίζει την τρίχα φωτο με τα δοντάκια αλλά και το σχέδιο του furminator , καθώς και κόστος και τόπο αγοράς; απλά για να δούμε αν υπάρχουν διαφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #89 03-09-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από zanin: και ξαναλέω: γίνεται να βάλετε και οι μεν που δεν ξυρίζει και οι δε που ξυρίζει την τρίχα φωτο με τα δοντάκια αλλά και το σχέδιο του furminator , καθώς και κόστος και τόπο αγοράς; απλά για να δούμε αν υπάρχουν διαφορές. Click για ανάπτυξη... μαλλον ειναι απασχολημενοι αυτοι τη στιγμη και οι μεν και οι δε, φανταζομαι οταν θα μπορεσουν θα βαλουν φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:30 Η zanin έγραψε: #90 03-09-09 15:30 καλά ναι το καάλαβα, απλά το υπενθύμισα γιτί μπορεί να είναι διαφορετκά τα προϊντα και αυτα που ξυρίζουν είτε να είναι πιο φτηνά ή μούφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:53 Η avtwvia έγραψε: #91 03-09-09 15:53 Δυστυχως κυκλοφορουν πολλες απομιμησεις της εν λογω χτενας.. Αναστασια επεσες στην περιπτωση δυστυχως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #92 03-09-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δυστυχως κυκλοφορουν πολλες απομιμησεις της εν λογω χτενας.. Αναστασια επεσες στην περιπτωση δυστυχως.. Click για ανάπτυξη... ελα ρε???? μα ειναι ΟΛΟΙΔΙΟτο λεω γιατι πηρα το ιδιο κι οταν ειδα πως "ξυριζει" σταματησα κατευθειαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η Giannis-Vivi: #93 03-09-09 16:03 το βγαζω φωτο τωρα και την ανεβαζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η Giannis-Vivi: #94 03-09-09 16:11 αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Felice έγραψε: #95 03-09-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Click για ανάπτυξη... Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η Giannis-Vivi: #96 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:26 Η Felice έγραψε: #97 03-09-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Click για ανάπτυξη... Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:40 Η Giannis-Vivi: #98 03-09-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι δεν εψαξα και τρελλα να το βρω εδω ελλαδα...πηγα σε αυτα τα 3 μαγαζια και στο 2 μαλιστα με βγαλαν και τρελη οτι ειναι το original ασχετα αν ειχε αλλο χρωμα η χτενα πιο μεγαλα δοντια και καμια σχεση με furminator..δεν αγοραζω απο το e-bay αλλα καπου ακουσα για 45 ευρο εδω ελλαδα ,και λεω σιγα μην δωσω 45 ευρο...η εβελυν (να ναι καλα η κοπελα) μου το παραγγειλε απο το e-bay και μαζι με τα σταλτικα μου πηγε 16 ευρο..μου το στειλαν σπιτι με τη μια και χωρις να ανχοθω η να με φανε οι δρομοι στα pet shop μεχρι να βρω το original... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Η evelynkar: #99 03-09-09 16:48 παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:00 Η Giannis-Vivi: #100 03-09-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Click για ανάπτυξη... hehe εσενα σου κανω δωρο οτι θες...αερογραφω σχεδια σε ολα τα χερια ποδια(νυχακια ε)...λολλολλολλολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πως είναι βρε παιδιά αυτό το εργαλείο;Και τα δικά μου ημιμακρύτριχα είναι..θα τους κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η Giannis-Vivi: #87 03-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε παιδιά, πώς είναι δυνατόν; Μιλάμε σίγουρα όλες για το ίδιο; Εγώ χρησιμοποιώ τακτικότατα το δικό μου εδώ και κάνα εξάμηνο περίπου, και στα δύο γατιά, τον Πορδίτσο που είναι κοντότριχος και το Κουνάβι που είναι ημιμακρύτριχο, και ούτε έχει μαδηθεί ούτε έχει "ξυριστεί" κανένα απ'τα δύο τους... Click για ανάπτυξη... aretha μου και εγω που το πηρα ουτε ξυριζει ουτε τπτ..το δοκιμασα στα μαλια μου(η αληθεια ειναι οτι φοβηθικα μετα απο αυτα που γραψανε τα κοριτσια) εβαλα κλωστες μεχρι και χαρτι αλλα τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:14 Η zanin έγραψε: #88 03-09-09 15:14 και ξαναλέω: γίνεται να βάλετε και οι μεν που δεν ξυρίζει και οι δε που ξυρίζει την τρίχα φωτο με τα δοντάκια αλλά και το σχέδιο του furminator , καθώς και κόστος και τόπο αγοράς; απλά για να δούμε αν υπάρχουν διαφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #89 03-09-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από zanin: και ξαναλέω: γίνεται να βάλετε και οι μεν που δεν ξυρίζει και οι δε που ξυρίζει την τρίχα φωτο με τα δοντάκια αλλά και το σχέδιο του furminator , καθώς και κόστος και τόπο αγοράς; απλά για να δούμε αν υπάρχουν διαφορές. Click για ανάπτυξη... μαλλον ειναι απασχολημενοι αυτοι τη στιγμη και οι μεν και οι δε, φανταζομαι οταν θα μπορεσουν θα βαλουν φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:30 Η zanin έγραψε: #90 03-09-09 15:30 καλά ναι το καάλαβα, απλά το υπενθύμισα γιτί μπορεί να είναι διαφορετκά τα προϊντα και αυτα που ξυρίζουν είτε να είναι πιο φτηνά ή μούφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:53 Η avtwvia έγραψε: #91 03-09-09 15:53 Δυστυχως κυκλοφορουν πολλες απομιμησεις της εν λογω χτενας.. Αναστασια επεσες στην περιπτωση δυστυχως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #92 03-09-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δυστυχως κυκλοφορουν πολλες απομιμησεις της εν λογω χτενας.. Αναστασια επεσες στην περιπτωση δυστυχως.. Click για ανάπτυξη... ελα ρε???? μα ειναι ΟΛΟΙΔΙΟτο λεω γιατι πηρα το ιδιο κι οταν ειδα πως "ξυριζει" σταματησα κατευθειαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η Giannis-Vivi: #93 03-09-09 16:03 το βγαζω φωτο τωρα και την ανεβαζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η Giannis-Vivi: #94 03-09-09 16:11 αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Felice έγραψε: #95 03-09-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Click για ανάπτυξη... Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η Giannis-Vivi: #96 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:26 Η Felice έγραψε: #97 03-09-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Click για ανάπτυξη... Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:40 Η Giannis-Vivi: #98 03-09-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι δεν εψαξα και τρελλα να το βρω εδω ελλαδα...πηγα σε αυτα τα 3 μαγαζια και στο 2 μαλιστα με βγαλαν και τρελη οτι ειναι το original ασχετα αν ειχε αλλο χρωμα η χτενα πιο μεγαλα δοντια και καμια σχεση με furminator..δεν αγοραζω απο το e-bay αλλα καπου ακουσα για 45 ευρο εδω ελλαδα ,και λεω σιγα μην δωσω 45 ευρο...η εβελυν (να ναι καλα η κοπελα) μου το παραγγειλε απο το e-bay και μαζι με τα σταλτικα μου πηγε 16 ευρο..μου το στειλαν σπιτι με τη μια και χωρις να ανχοθω η να με φανε οι δρομοι στα pet shop μεχρι να βρω το original... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Η evelynkar: #99 03-09-09 16:48 παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:00 Η Giannis-Vivi: #100 03-09-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Click για ανάπτυξη... hehe εσενα σου κανω δωρο οτι θες...αερογραφω σχεδια σε ολα τα χερια ποδια(νυχακια ε)...λολλολλολλολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε παιδιά, πώς είναι δυνατόν; Μιλάμε σίγουρα όλες για το ίδιο; Εγώ χρησιμοποιώ τακτικότατα το δικό μου εδώ και κάνα εξάμηνο περίπου, και στα δύο γατιά, τον Πορδίτσο που είναι κοντότριχος και το Κουνάβι που είναι ημιμακρύτριχο, και ούτε έχει μαδηθεί ούτε έχει "ξυριστεί" κανένα απ'τα δύο τους... Click για ανάπτυξη... aretha μου και εγω που το πηρα ουτε ξυριζει ουτε τπτ..το δοκιμασα στα μαλια μου(η αληθεια ειναι οτι φοβηθικα μετα απο αυτα που γραψανε τα κοριτσια) εβαλα κλωστες μεχρι και χαρτι αλλα τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:14 Η zanin έγραψε: #88 03-09-09 15:14 και ξαναλέω: γίνεται να βάλετε και οι μεν που δεν ξυρίζει και οι δε που ξυρίζει την τρίχα φωτο με τα δοντάκια αλλά και το σχέδιο του furminator , καθώς και κόστος και τόπο αγοράς; απλά για να δούμε αν υπάρχουν διαφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #89 03-09-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από zanin: και ξαναλέω: γίνεται να βάλετε και οι μεν που δεν ξυρίζει και οι δε που ξυρίζει την τρίχα φωτο με τα δοντάκια αλλά και το σχέδιο του furminator , καθώς και κόστος και τόπο αγοράς; απλά για να δούμε αν υπάρχουν διαφορές. Click για ανάπτυξη... μαλλον ειναι απασχολημενοι αυτοι τη στιγμη και οι μεν και οι δε, φανταζομαι οταν θα μπορεσουν θα βαλουν φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:30 Η zanin έγραψε: #90 03-09-09 15:30 καλά ναι το καάλαβα, απλά το υπενθύμισα γιτί μπορεί να είναι διαφορετκά τα προϊντα και αυτα που ξυρίζουν είτε να είναι πιο φτηνά ή μούφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:53 Η avtwvia έγραψε: #91 03-09-09 15:53 Δυστυχως κυκλοφορουν πολλες απομιμησεις της εν λογω χτενας.. Αναστασια επεσες στην περιπτωση δυστυχως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #92 03-09-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δυστυχως κυκλοφορουν πολλες απομιμησεις της εν λογω χτενας.. Αναστασια επεσες στην περιπτωση δυστυχως.. Click για ανάπτυξη... ελα ρε???? μα ειναι ΟΛΟΙΔΙΟτο λεω γιατι πηρα το ιδιο κι οταν ειδα πως "ξυριζει" σταματησα κατευθειαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η Giannis-Vivi: #93 03-09-09 16:03 το βγαζω φωτο τωρα και την ανεβαζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η Giannis-Vivi: #94 03-09-09 16:11 αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Felice έγραψε: #95 03-09-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Click για ανάπτυξη... Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η Giannis-Vivi: #96 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:26 Η Felice έγραψε: #97 03-09-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Click για ανάπτυξη... Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:40 Η Giannis-Vivi: #98 03-09-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι δεν εψαξα και τρελλα να το βρω εδω ελλαδα...πηγα σε αυτα τα 3 μαγαζια και στο 2 μαλιστα με βγαλαν και τρελη οτι ειναι το original ασχετα αν ειχε αλλο χρωμα η χτενα πιο μεγαλα δοντια και καμια σχεση με furminator..δεν αγοραζω απο το e-bay αλλα καπου ακουσα για 45 ευρο εδω ελλαδα ,και λεω σιγα μην δωσω 45 ευρο...η εβελυν (να ναι καλα η κοπελα) μου το παραγγειλε απο το e-bay και μαζι με τα σταλτικα μου πηγε 16 ευρο..μου το στειλαν σπιτι με τη μια και χωρις να ανχοθω η να με φανε οι δρομοι στα pet shop μεχρι να βρω το original... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Η evelynkar: #99 03-09-09 16:48 παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:00 Η Giannis-Vivi: #100 03-09-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Click για ανάπτυξη... hehe εσενα σου κανω δωρο οτι θες...αερογραφω σχεδια σε ολα τα χερια ποδια(νυχακια ε)...λολλολλολλολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και ξαναλέω: γίνεται να βάλετε και οι μεν που δεν ξυρίζει και οι δε που ξυρίζει την τρίχα φωτο με τα δοντάκια αλλά και το σχέδιο του furminator , καθώς και κόστος και τόπο αγοράς; απλά για να δούμε αν υπάρχουν διαφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #89 03-09-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από zanin: και ξαναλέω: γίνεται να βάλετε και οι μεν που δεν ξυρίζει και οι δε που ξυρίζει την τρίχα φωτο με τα δοντάκια αλλά και το σχέδιο του furminator , καθώς και κόστος και τόπο αγοράς; απλά για να δούμε αν υπάρχουν διαφορές. Click για ανάπτυξη... μαλλον ειναι απασχολημενοι αυτοι τη στιγμη και οι μεν και οι δε, φανταζομαι οταν θα μπορεσουν θα βαλουν φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:30 Η zanin έγραψε: #90 03-09-09 15:30 καλά ναι το καάλαβα, απλά το υπενθύμισα γιτί μπορεί να είναι διαφορετκά τα προϊντα και αυτα που ξυρίζουν είτε να είναι πιο φτηνά ή μούφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:53 Η avtwvia έγραψε: #91 03-09-09 15:53 Δυστυχως κυκλοφορουν πολλες απομιμησεις της εν λογω χτενας.. Αναστασια επεσες στην περιπτωση δυστυχως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #92 03-09-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δυστυχως κυκλοφορουν πολλες απομιμησεις της εν λογω χτενας.. Αναστασια επεσες στην περιπτωση δυστυχως.. Click για ανάπτυξη... ελα ρε???? μα ειναι ΟΛΟΙΔΙΟτο λεω γιατι πηρα το ιδιο κι οταν ειδα πως "ξυριζει" σταματησα κατευθειαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η Giannis-Vivi: #93 03-09-09 16:03 το βγαζω φωτο τωρα και την ανεβαζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η Giannis-Vivi: #94 03-09-09 16:11 αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Felice έγραψε: #95 03-09-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Click για ανάπτυξη... Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η Giannis-Vivi: #96 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:26 Η Felice έγραψε: #97 03-09-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Click για ανάπτυξη... Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:40 Η Giannis-Vivi: #98 03-09-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι δεν εψαξα και τρελλα να το βρω εδω ελλαδα...πηγα σε αυτα τα 3 μαγαζια και στο 2 μαλιστα με βγαλαν και τρελη οτι ειναι το original ασχετα αν ειχε αλλο χρωμα η χτενα πιο μεγαλα δοντια και καμια σχεση με furminator..δεν αγοραζω απο το e-bay αλλα καπου ακουσα για 45 ευρο εδω ελλαδα ,και λεω σιγα μην δωσω 45 ευρο...η εβελυν (να ναι καλα η κοπελα) μου το παραγγειλε απο το e-bay και μαζι με τα σταλτικα μου πηγε 16 ευρο..μου το στειλαν σπιτι με τη μια και χωρις να ανχοθω η να με φανε οι δρομοι στα pet shop μεχρι να βρω το original... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Η evelynkar: #99 03-09-09 16:48 παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:00 Η Giannis-Vivi: #100 03-09-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Click για ανάπτυξη... hehe εσενα σου κανω δωρο οτι θες...αερογραφω σχεδια σε ολα τα χερια ποδια(νυχακια ε)...λολλολλολλολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zanin: και ξαναλέω: γίνεται να βάλετε και οι μεν που δεν ξυρίζει και οι δε που ξυρίζει την τρίχα φωτο με τα δοντάκια αλλά και το σχέδιο του furminator , καθώς και κόστος και τόπο αγοράς; απλά για να δούμε αν υπάρχουν διαφορές. Click για ανάπτυξη... μαλλον ειναι απασχολημενοι αυτοι τη στιγμη και οι μεν και οι δε, φανταζομαι οταν θα μπορεσουν θα βαλουν φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:30 Η zanin έγραψε: #90 03-09-09 15:30 καλά ναι το καάλαβα, απλά το υπενθύμισα γιτί μπορεί να είναι διαφορετκά τα προϊντα και αυτα που ξυρίζουν είτε να είναι πιο φτηνά ή μούφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:53 Η avtwvia έγραψε: #91 03-09-09 15:53 Δυστυχως κυκλοφορουν πολλες απομιμησεις της εν λογω χτενας.. Αναστασια επεσες στην περιπτωση δυστυχως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #92 03-09-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δυστυχως κυκλοφορουν πολλες απομιμησεις της εν λογω χτενας.. Αναστασια επεσες στην περιπτωση δυστυχως.. Click για ανάπτυξη... ελα ρε???? μα ειναι ΟΛΟΙΔΙΟτο λεω γιατι πηρα το ιδιο κι οταν ειδα πως "ξυριζει" σταματησα κατευθειαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η Giannis-Vivi: #93 03-09-09 16:03 το βγαζω φωτο τωρα και την ανεβαζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η Giannis-Vivi: #94 03-09-09 16:11 αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Felice έγραψε: #95 03-09-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Click για ανάπτυξη... Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η Giannis-Vivi: #96 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:26 Η Felice έγραψε: #97 03-09-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Click για ανάπτυξη... Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:40 Η Giannis-Vivi: #98 03-09-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι δεν εψαξα και τρελλα να το βρω εδω ελλαδα...πηγα σε αυτα τα 3 μαγαζια και στο 2 μαλιστα με βγαλαν και τρελη οτι ειναι το original ασχετα αν ειχε αλλο χρωμα η χτενα πιο μεγαλα δοντια και καμια σχεση με furminator..δεν αγοραζω απο το e-bay αλλα καπου ακουσα για 45 ευρο εδω ελλαδα ,και λεω σιγα μην δωσω 45 ευρο...η εβελυν (να ναι καλα η κοπελα) μου το παραγγειλε απο το e-bay και μαζι με τα σταλτικα μου πηγε 16 ευρο..μου το στειλαν σπιτι με τη μια και χωρις να ανχοθω η να με φανε οι δρομοι στα pet shop μεχρι να βρω το original... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Η evelynkar: #99 03-09-09 16:48 παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:00 Η Giannis-Vivi: #100 03-09-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Click για ανάπτυξη... hehe εσενα σου κανω δωρο οτι θες...αερογραφω σχεδια σε ολα τα χερια ποδια(νυχακια ε)...λολλολλολλολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλά ναι το καάλαβα, απλά το υπενθύμισα γιτί μπορεί να είναι διαφορετκά τα προϊντα και αυτα που ξυρίζουν είτε να είναι πιο φτηνά ή μούφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:53 Η avtwvia έγραψε: #91 03-09-09 15:53 Δυστυχως κυκλοφορουν πολλες απομιμησεις της εν λογω χτενας.. Αναστασια επεσες στην περιπτωση δυστυχως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #92 03-09-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δυστυχως κυκλοφορουν πολλες απομιμησεις της εν λογω χτενας.. Αναστασια επεσες στην περιπτωση δυστυχως.. Click για ανάπτυξη... ελα ρε???? μα ειναι ΟΛΟΙΔΙΟτο λεω γιατι πηρα το ιδιο κι οταν ειδα πως "ξυριζει" σταματησα κατευθειαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η Giannis-Vivi: #93 03-09-09 16:03 το βγαζω φωτο τωρα και την ανεβαζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η Giannis-Vivi: #94 03-09-09 16:11 αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Felice έγραψε: #95 03-09-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Click για ανάπτυξη... Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η Giannis-Vivi: #96 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:26 Η Felice έγραψε: #97 03-09-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Click για ανάπτυξη... Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:40 Η Giannis-Vivi: #98 03-09-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι δεν εψαξα και τρελλα να το βρω εδω ελλαδα...πηγα σε αυτα τα 3 μαγαζια και στο 2 μαλιστα με βγαλαν και τρελη οτι ειναι το original ασχετα αν ειχε αλλο χρωμα η χτενα πιο μεγαλα δοντια και καμια σχεση με furminator..δεν αγοραζω απο το e-bay αλλα καπου ακουσα για 45 ευρο εδω ελλαδα ,και λεω σιγα μην δωσω 45 ευρο...η εβελυν (να ναι καλα η κοπελα) μου το παραγγειλε απο το e-bay και μαζι με τα σταλτικα μου πηγε 16 ευρο..μου το στειλαν σπιτι με τη μια και χωρις να ανχοθω η να με φανε οι δρομοι στα pet shop μεχρι να βρω το original... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Η evelynkar: #99 03-09-09 16:48 παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:00 Η Giannis-Vivi: #100 03-09-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Click για ανάπτυξη... hehe εσενα σου κανω δωρο οτι θες...αερογραφω σχεδια σε ολα τα χερια ποδια(νυχακια ε)...λολλολλολλολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δυστυχως κυκλοφορουν πολλες απομιμησεις της εν λογω χτενας.. Αναστασια επεσες στην περιπτωση δυστυχως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #92 03-09-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δυστυχως κυκλοφορουν πολλες απομιμησεις της εν λογω χτενας.. Αναστασια επεσες στην περιπτωση δυστυχως.. Click για ανάπτυξη... ελα ρε???? μα ειναι ΟΛΟΙΔΙΟτο λεω γιατι πηρα το ιδιο κι οταν ειδα πως "ξυριζει" σταματησα κατευθειαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η Giannis-Vivi: #93 03-09-09 16:03 το βγαζω φωτο τωρα και την ανεβαζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η Giannis-Vivi: #94 03-09-09 16:11 αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Felice έγραψε: #95 03-09-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Click για ανάπτυξη... Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η Giannis-Vivi: #96 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:26 Η Felice έγραψε: #97 03-09-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Click για ανάπτυξη... Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:40 Η Giannis-Vivi: #98 03-09-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι δεν εψαξα και τρελλα να το βρω εδω ελλαδα...πηγα σε αυτα τα 3 μαγαζια και στο 2 μαλιστα με βγαλαν και τρελη οτι ειναι το original ασχετα αν ειχε αλλο χρωμα η χτενα πιο μεγαλα δοντια και καμια σχεση με furminator..δεν αγοραζω απο το e-bay αλλα καπου ακουσα για 45 ευρο εδω ελλαδα ,και λεω σιγα μην δωσω 45 ευρο...η εβελυν (να ναι καλα η κοπελα) μου το παραγγειλε απο το e-bay και μαζι με τα σταλτικα μου πηγε 16 ευρο..μου το στειλαν σπιτι με τη μια και χωρις να ανχοθω η να με φανε οι δρομοι στα pet shop μεχρι να βρω το original... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Η evelynkar: #99 03-09-09 16:48 παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:00 Η Giannis-Vivi: #100 03-09-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Click για ανάπτυξη... hehe εσενα σου κανω δωρο οτι θες...αερογραφω σχεδια σε ολα τα χερια ποδια(νυχακια ε)...λολλολλολλολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δυστυχως κυκλοφορουν πολλες απομιμησεις της εν λογω χτενας.. Αναστασια επεσες στην περιπτωση δυστυχως.. Click για ανάπτυξη... ελα ρε???? μα ειναι ΟΛΟΙΔΙΟτο λεω γιατι πηρα το ιδιο κι οταν ειδα πως "ξυριζει" σταματησα κατευθειαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η Giannis-Vivi: #93 03-09-09 16:03 το βγαζω φωτο τωρα και την ανεβαζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η Giannis-Vivi: #94 03-09-09 16:11 αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Felice έγραψε: #95 03-09-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Click για ανάπτυξη... Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η Giannis-Vivi: #96 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:26 Η Felice έγραψε: #97 03-09-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Click για ανάπτυξη... Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:40 Η Giannis-Vivi: #98 03-09-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι δεν εψαξα και τρελλα να το βρω εδω ελλαδα...πηγα σε αυτα τα 3 μαγαζια και στο 2 μαλιστα με βγαλαν και τρελη οτι ειναι το original ασχετα αν ειχε αλλο χρωμα η χτενα πιο μεγαλα δοντια και καμια σχεση με furminator..δεν αγοραζω απο το e-bay αλλα καπου ακουσα για 45 ευρο εδω ελλαδα ,και λεω σιγα μην δωσω 45 ευρο...η εβελυν (να ναι καλα η κοπελα) μου το παραγγειλε απο το e-bay και μαζι με τα σταλτικα μου πηγε 16 ευρο..μου το στειλαν σπιτι με τη μια και χωρις να ανχοθω η να με φανε οι δρομοι στα pet shop μεχρι να βρω το original... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Η evelynkar: #99 03-09-09 16:48 παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:00 Η Giannis-Vivi: #100 03-09-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Click για ανάπτυξη... hehe εσενα σου κανω δωρο οτι θες...αερογραφω σχεδια σε ολα τα χερια ποδια(νυχακια ε)...λολλολλολλολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το βγαζω φωτο τωρα και την ανεβαζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η Giannis-Vivi: #94 03-09-09 16:11 αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Felice έγραψε: #95 03-09-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Click για ανάπτυξη... Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η Giannis-Vivi: #96 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:26 Η Felice έγραψε: #97 03-09-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Click για ανάπτυξη... Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:40 Η Giannis-Vivi: #98 03-09-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι δεν εψαξα και τρελλα να το βρω εδω ελλαδα...πηγα σε αυτα τα 3 μαγαζια και στο 2 μαλιστα με βγαλαν και τρελη οτι ειναι το original ασχετα αν ειχε αλλο χρωμα η χτενα πιο μεγαλα δοντια και καμια σχεση με furminator..δεν αγοραζω απο το e-bay αλλα καπου ακουσα για 45 ευρο εδω ελλαδα ,και λεω σιγα μην δωσω 45 ευρο...η εβελυν (να ναι καλα η κοπελα) μου το παραγγειλε απο το e-bay και μαζι με τα σταλτικα μου πηγε 16 ευρο..μου το στειλαν σπιτι με τη μια και χωρις να ανχοθω η να με φανε οι δρομοι στα pet shop μεχρι να βρω το original... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Η evelynkar: #99 03-09-09 16:48 παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:00 Η Giannis-Vivi: #100 03-09-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Click για ανάπτυξη... hehe εσενα σου κανω δωρο οτι θες...αερογραφω σχεδια σε ολα τα χερια ποδια(νυχακια ε)...λολλολλολλολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Felice έγραψε: #95 03-09-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Click για ανάπτυξη... Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η Giannis-Vivi: #96 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:26 Η Felice έγραψε: #97 03-09-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Click για ανάπτυξη... Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:40 Η Giannis-Vivi: #98 03-09-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι δεν εψαξα και τρελλα να το βρω εδω ελλαδα...πηγα σε αυτα τα 3 μαγαζια και στο 2 μαλιστα με βγαλαν και τρελη οτι ειναι το original ασχετα αν ειχε αλλο χρωμα η χτενα πιο μεγαλα δοντια και καμια σχεση με furminator..δεν αγοραζω απο το e-bay αλλα καπου ακουσα για 45 ευρο εδω ελλαδα ,και λεω σιγα μην δωσω 45 ευρο...η εβελυν (να ναι καλα η κοπελα) μου το παραγγειλε απο το e-bay και μαζι με τα σταλτικα μου πηγε 16 ευρο..μου το στειλαν σπιτι με τη μια και χωρις να ανχοθω η να με φανε οι δρομοι στα pet shop μεχρι να βρω το original... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Η evelynkar: #99 03-09-09 16:48 παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:00 Η Giannis-Vivi: #100 03-09-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Click για ανάπτυξη... hehe εσενα σου κανω δωρο οτι θες...αερογραφω σχεδια σε ολα τα χερια ποδια(νυχακια ε)...λολλολλολλολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Click για ανάπτυξη... Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η Giannis-Vivi: #96 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:26 Η Felice έγραψε: #97 03-09-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Click για ανάπτυξη... Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:40 Η Giannis-Vivi: #98 03-09-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι δεν εψαξα και τρελλα να το βρω εδω ελλαδα...πηγα σε αυτα τα 3 μαγαζια και στο 2 μαλιστα με βγαλαν και τρελη οτι ειναι το original ασχετα αν ειχε αλλο χρωμα η χτενα πιο μεγαλα δοντια και καμια σχεση με furminator..δεν αγοραζω απο το e-bay αλλα καπου ακουσα για 45 ευρο εδω ελλαδα ,και λεω σιγα μην δωσω 45 ευρο...η εβελυν (να ναι καλα η κοπελα) μου το παραγγειλε απο το e-bay και μαζι με τα σταλτικα μου πηγε 16 ευρο..μου το στειλαν σπιτι με τη μια και χωρις να ανχοθω η να με φανε οι δρομοι στα pet shop μεχρι να βρω το original... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Η evelynkar: #99 03-09-09 16:48 παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:00 Η Giannis-Vivi: #100 03-09-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Click για ανάπτυξη... hehe εσενα σου κανω δωρο οτι θες...αερογραφω σχεδια σε ολα τα χερια ποδια(νυχακια ε)...λολλολλολλολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από που το πήρες? Απο το εξωτερικό μέσω σιτε?Εσεις κορίτσια που είχατε πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:26 Η Felice έγραψε: #97 03-09-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Click για ανάπτυξη... Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:40 Η Giannis-Vivi: #98 03-09-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι δεν εψαξα και τρελλα να το βρω εδω ελλαδα...πηγα σε αυτα τα 3 μαγαζια και στο 2 μαλιστα με βγαλαν και τρελη οτι ειναι το original ασχετα αν ειχε αλλο χρωμα η χτενα πιο μεγαλα δοντια και καμια σχεση με furminator..δεν αγοραζω απο το e-bay αλλα καπου ακουσα για 45 ευρο εδω ελλαδα ,και λεω σιγα μην δωσω 45 ευρο...η εβελυν (να ναι καλα η κοπελα) μου το παραγγειλε απο το e-bay και μαζι με τα σταλτικα μου πηγε 16 ευρο..μου το στειλαν σπιτι με τη μια και χωρις να ανχοθω η να με φανε οι δρομοι στα pet shop μεχρι να βρω το original... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Η evelynkar: #99 03-09-09 16:48 παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:00 Η Giannis-Vivi: #100 03-09-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Click για ανάπτυξη... hehe εσενα σου κανω δωρο οτι θες...αερογραφω σχεδια σε ολα τα χερια ποδια(νυχακια ε)...λολλολλολλολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: απο το e-bay με βοηθησε η εβελυν να το παρω..εδω που πηγα σε 3 pet shop δεν το ειχαν ,ειχαν κατι παρομιο αλλα οχι το ιδιο...απλα πριν το δοκιμασω στα ζουζουνακια μου δοκιμασα στα μαλια μου,τπτ,μετα πηρα κλωστες ,τπτ και παλι και μετα σε χαρτι και παλι τπτ.. Click για ανάπτυξη... Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:40 Η Giannis-Vivi: #98 03-09-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι δεν εψαξα και τρελλα να το βρω εδω ελλαδα...πηγα σε αυτα τα 3 μαγαζια και στο 2 μαλιστα με βγαλαν και τρελη οτι ειναι το original ασχετα αν ειχε αλλο χρωμα η χτενα πιο μεγαλα δοντια και καμια σχεση με furminator..δεν αγοραζω απο το e-bay αλλα καπου ακουσα για 45 ευρο εδω ελλαδα ,και λεω σιγα μην δωσω 45 ευρο...η εβελυν (να ναι καλα η κοπελα) μου το παραγγειλε απο το e-bay και μαζι με τα σταλτικα μου πηγε 16 ευρο..μου το στειλαν σπιτι με τη μια και χωρις να ανχοθω η να με φανε οι δρομοι στα pet shop μεχρι να βρω το original... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Η evelynkar: #99 03-09-09 16:48 παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:00 Η Giannis-Vivi: #100 03-09-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Click για ανάπτυξη... hehe εσενα σου κανω δωρο οτι θες...αερογραφω σχεδια σε ολα τα χερια ποδια(νυχακια ε)...λολλολλολλολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τότε να υποθέσω ότι τα ελληνικά είναι τα μούφα? Πώ πώ! καλά που με προλάβατε και θα πήγαινα στην αθηνα σε ένα petshop να το πάρω. Τελικά εσεις κορίτσια που έχετε το πρόβλημα από που το πήρατε? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι δεν εψαξα και τρελλα να το βρω εδω ελλαδα...πηγα σε αυτα τα 3 μαγαζια και στο 2 μαλιστα με βγαλαν και τρελη οτι ειναι το original ασχετα αν ειχε αλλο χρωμα η χτενα πιο μεγαλα δοντια και καμια σχεση με furminator..δεν αγοραζω απο το e-bay αλλα καπου ακουσα για 45 ευρο εδω ελλαδα ,και λεω σιγα μην δωσω 45 ευρο...η εβελυν (να ναι καλα η κοπελα) μου το παραγγειλε απο το e-bay και μαζι με τα σταλτικα μου πηγε 16 ευρο..μου το στειλαν σπιτι με τη μια και χωρις να ανχοθω η να με φανε οι δρομοι στα pet shop μεχρι να βρω το original... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Η evelynkar: #99 03-09-09 16:48 παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:00 Η Giannis-Vivi: #100 03-09-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Click για ανάπτυξη... hehe εσενα σου κανω δωρο οτι θες...αερογραφω σχεδια σε ολα τα χερια ποδια(νυχακια ε)...λολλολλολλολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:00 Η Giannis-Vivi: #100 03-09-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Click για ανάπτυξη... hehe εσενα σου κανω δωρο οτι θες...αερογραφω σχεδια σε ολα τα χερια ποδια(νυχακια ε)...λολλολλολλολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παρούσα!!! πάντως όποια θέλει εξυπηρέτηση να μου πει, να το κανονίσουμε Click για ανάπτυξη... hehe εσενα σου κανω δωρο οτι θες...αερογραφω σχεδια σε ολα τα χερια ποδια(νυχακια ε)...λολλολλολλολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.