aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:02 Η aretha έγραψε: #101 03-09-09 17:02 Στη συνημμένη φωτογραφία μπορείτε να δείτε και το δικό μου. Το είχα πάρει από εδώ πριν από κανένα εξάμηνο περίπου και, όπως ξανάπα, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Αφαιρεί πραγματικά πολύ περισσότερες τρίχες από τις συνηθισμένες βούρτσες, πολύ πιο γρήγορα (άρα και με λιγότερη ενόχληση για τα γατιά) και, όχι, σίγουρα δεν τα ξυρίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN4195.JPG 138,4 KB · Εμφανίσεις: 118 Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:02 Η Giannis-Vivi: #102 03-09-09 17:02 εβελυν μου εσενα σου ξυριζει??? γιατι το δοκιμασα και πραγματικα κανει πολυ καλη δουλεια το δικο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η evelynkar: #103 03-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: hehe εσενα σου κανω δωρο οτι θες...αερογραφω σχεδια σε ολα τα χερια ποδια(νυχακια ε)...λολλολλολλολ Click για ανάπτυξη... μια αερογραφία(ετσι λεγεται???) μου την χρωστάς (αστιεύομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η evelynkar: #104 03-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εβελυν μου εσενα σου ξυριζει??? γιατι το δοκιμασα και πραγματικα κανει πολυ καλη δουλεια το δικο μου... Click για ανάπτυξη... όχι, την δοκίμασα στην bailey(όπου με άφηνε) και οκ δεν βγαζει πολλες τρίχες(όλη μερα πλένεται το κορίτσι μου) αλλά την δοκίμασα κι εγώ στα μαλλιά μου και δεν κόβει...είναι ακριβώς το ίδιο με το δικό σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:15 Η Giannis-Vivi: #105 03-09-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Στη συνημμένη φωτογραφία μπορείτε να δείτε και το δικό μου. Το είχα πάρει από εδώ πριν από κανένα εξάμηνο περίπου και, όπως ξανάπα, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Αφαιρεί πραγματικά πολύ περισσότερες τρίχες από τις συνηθισμένες βούρτσες, πολύ πιο γρήγορα (άρα και με λιγότερη ενόχληση για τα γατιά) και, όχι, σίγουρα δεν τα ξυρίζει Click για ανάπτυξη... ειναι το μεσαιο το δικο σου?? γιατι που κοιταξα στο νετ κιτρινο χρωμα εχει μονο το μεσαιο...δεν ξερω εγω εμεινα πολυ ευχαριστιμενη ..πραγματικα ..χωρια που ο ρορυ τωρα που τον χτενισαμε λαμποκοπαει .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:18 Η evelynkar: #106 03-09-09 17:18 όχι κι εγώ το μικρό πήρα όπως το δικό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Η aretha έγραψε: #107 03-09-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ειναι το μεσαιο το δικο σου?? Click για ανάπτυξη... Ναι, έχω πάρει το μεσαίο, ακριβώς αυτό που βγαίνει αν πατήσεις στο λινκ που έδωσα πιο πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:31 Η zanin έγραψε: #108 03-09-09 17:31 λοιπόν, αυτά που είδα είναι σίγουρα αυθεντικά. έχω μπει και σε άλλο σάιτ και έτσι ήταν αυτά που δεν ξυρίζουν. τώρα τι να πω για τα άλλα.... πάντως εγώ θα ήθελα να το πάρω, αλλά επειδή η κατσού μου δεν μου πολυ κάθεται ούτε στο γάντι θα ήθελά να το δοκιμάσω από κάποιον άλλο... μη τα σκάσω και μετά αχρηστευτεί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:35 Η Giannis-Vivi: #109 03-09-09 17:35 Αρχική Δημοσίευση από zanin: λοιπόν, αυτά που είδα είναι σίγουρα αυθεντικά. έχω μπει και σε άλλο σάιτ και έτσι ήταν αυτά που δεν ξυρίζουν. τώρα τι να πω για τα άλλα.... πάντως εγώ θα ήθελα να το πάρω, αλλά επειδή η κατσού μου δεν μου πολυ κάθεται ούτε στο γάντι θα ήθελά να το δοκιμάσω από κάποιον άλλο... μη τα σκάσω και μετά αχρηστευτεί.... Click για ανάπτυξη... μα ουτε η λουνα μου καθοταν αλλα ειναι σαν να τη χαιδευεις..δεν τα ποναει και γενικα ο ρορυ μεχρι που γουργουριζε οσο τον χτενιζαμε...ειναι αυτο που ειπε η aretha πιο πανω οτι δεν υποφερουν ...+ το τι απο προχθες που τα χτενισα σκουπισα και δεν εχει ουτε μιση τουφιτσα στο πατωμα...σκουπιζα καθε μερα λογο τριχας τους...τωρα 2 μερες τπτ ουτε χνουδι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:51 Η πηνελοπη έγραψε: #110 03-09-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Click για ανάπτυξη... Exω πάρει το ίδιο ακριβώς απο pet shop στη Φωκίωνος Νέγρη 25ευρώ και κάνει φοβερή δουλειά και στα δύο γατούνια στο avantar μου που είναι χνουδοτότατα αλλά και στον μικρούλη μου που είναι κοντότριχος.Σταμάτησα να κυνηγάω χνούδια στο σπίτι.Σε καμία περίπτωση δεν τα κουρέυει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:56 Η Felice έγραψε: #111 04-09-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από πηνελοπη: Exω πάρει το ίδιο ακριβώς απο pet shop στη Φωκίωνος Νέγρη 25ευρώ και κάνει φοβερή δουλειά και στα δύο γατούνια στο avantar μου που είναι χνουδοτότατα αλλά και στον μικρούλη μου που είναι κοντότριχος.Σταμάτησα να κυνηγάω χνούδια στο σπίτι.Σε καμία περίπτωση δεν τα κουρέυει. Click για ανάπτυξη... Παιδιά από πού καταλαβαίνουμε ότι είναι το οriginal?Τι γράφει η υπογραφή του ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:32 Η gatouni έγραψε: #112 04-09-09 16:32 Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η elvenstar: #113 04-09-09 16:50 Οταν λες ηλεκτρική σκούπα τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:24 Η gatouni έγραψε: #114 10-09-09 17:24 Της αρέσει να την "περνάς" με την ηλεκτική σκούπα. Με το εξάρτημα για τους καναπέδες. Φυσικά στο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toufakos Εκκολαπτόμενο μέλος Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η toufakos έγραψε: #115 10-09-09 17:47 και της δικης μου της αρεσει, αλλα ειναι κουφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:55 Η kounelaki: #116 10-09-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Της αρέσει να την "περνάς" με την ηλεκτική σκούπα. Με το εξάρτημα για τους καναπέδες. Φυσικά στο χαμηλό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από toufakos: και της δικης μου της αρεσει, αλλα ειναι κουφη! Click για ανάπτυξη... Και γαμω τα γατια!Εγω πιστολακι για τα μαλλια βαζω και κανουν σαν τρελα και παλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η gatouni έγραψε: #117 11-09-09 12:35 Και γαμώ τα γατιά δε λες τίποτα!!! Όχι απλώς της αρέσει το "χτένισμα" με την ηλεκτρική, αλλά κάθε φορά που βάζω για να καθαρίσω το σπίτι έρχεται και κοπανάει το πέλμα της σκούπας με το πόδι της και νιαουρίζει επίμονα. Από ότι έχω καταλάβει προσπαθεί να μου πει άσε μαντάμ το πάτωμα και κάνε εμένα. Η δική σου toufakos, άντε είναι κουφή και δεν τρομάζει από τον ήχο, η δική μου.... μάλλον ανισόρροπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η Felice έγραψε: #118 11-09-09 12:53 Επί του θέματος. Τελικά ποιο μαγαζί είναι σίγουρο ότι διαθέτει το οriginal furminator? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #119 11-09-09 13:07 Εγώ το πήρα στην Φωκίωνος Νέγρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Η kounelaki: #120 16-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στη συνημμένη φωτογραφία μπορείτε να δείτε και το δικό μου. Το είχα πάρει από εδώ πριν από κανένα εξάμηνο περίπου και, όπως ξανάπα, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Αφαιρεί πραγματικά πολύ περισσότερες τρίχες από τις συνηθισμένες βούρτσες, πολύ πιο γρήγορα (άρα και με λιγότερη ενόχληση για τα γατιά) και, όχι, σίγουρα δεν τα ξυρίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:02 Η Giannis-Vivi: #102 03-09-09 17:02 εβελυν μου εσενα σου ξυριζει??? γιατι το δοκιμασα και πραγματικα κανει πολυ καλη δουλεια το δικο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η evelynkar: #103 03-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: hehe εσενα σου κανω δωρο οτι θες...αερογραφω σχεδια σε ολα τα χερια ποδια(νυχακια ε)...λολλολλολλολ Click για ανάπτυξη... μια αερογραφία(ετσι λεγεται???) μου την χρωστάς (αστιεύομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η evelynkar: #104 03-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εβελυν μου εσενα σου ξυριζει??? γιατι το δοκιμασα και πραγματικα κανει πολυ καλη δουλεια το δικο μου... Click για ανάπτυξη... όχι, την δοκίμασα στην bailey(όπου με άφηνε) και οκ δεν βγαζει πολλες τρίχες(όλη μερα πλένεται το κορίτσι μου) αλλά την δοκίμασα κι εγώ στα μαλλιά μου και δεν κόβει...είναι ακριβώς το ίδιο με το δικό σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:15 Η Giannis-Vivi: #105 03-09-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Στη συνημμένη φωτογραφία μπορείτε να δείτε και το δικό μου. Το είχα πάρει από εδώ πριν από κανένα εξάμηνο περίπου και, όπως ξανάπα, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Αφαιρεί πραγματικά πολύ περισσότερες τρίχες από τις συνηθισμένες βούρτσες, πολύ πιο γρήγορα (άρα και με λιγότερη ενόχληση για τα γατιά) και, όχι, σίγουρα δεν τα ξυρίζει Click για ανάπτυξη... ειναι το μεσαιο το δικο σου?? γιατι που κοιταξα στο νετ κιτρινο χρωμα εχει μονο το μεσαιο...δεν ξερω εγω εμεινα πολυ ευχαριστιμενη ..πραγματικα ..χωρια που ο ρορυ τωρα που τον χτενισαμε λαμποκοπαει .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:18 Η evelynkar: #106 03-09-09 17:18 όχι κι εγώ το μικρό πήρα όπως το δικό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Η aretha έγραψε: #107 03-09-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ειναι το μεσαιο το δικο σου?? Click για ανάπτυξη... Ναι, έχω πάρει το μεσαίο, ακριβώς αυτό που βγαίνει αν πατήσεις στο λινκ που έδωσα πιο πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:31 Η zanin έγραψε: #108 03-09-09 17:31 λοιπόν, αυτά που είδα είναι σίγουρα αυθεντικά. έχω μπει και σε άλλο σάιτ και έτσι ήταν αυτά που δεν ξυρίζουν. τώρα τι να πω για τα άλλα.... πάντως εγώ θα ήθελα να το πάρω, αλλά επειδή η κατσού μου δεν μου πολυ κάθεται ούτε στο γάντι θα ήθελά να το δοκιμάσω από κάποιον άλλο... μη τα σκάσω και μετά αχρηστευτεί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:35 Η Giannis-Vivi: #109 03-09-09 17:35 Αρχική Δημοσίευση από zanin: λοιπόν, αυτά που είδα είναι σίγουρα αυθεντικά. έχω μπει και σε άλλο σάιτ και έτσι ήταν αυτά που δεν ξυρίζουν. τώρα τι να πω για τα άλλα.... πάντως εγώ θα ήθελα να το πάρω, αλλά επειδή η κατσού μου δεν μου πολυ κάθεται ούτε στο γάντι θα ήθελά να το δοκιμάσω από κάποιον άλλο... μη τα σκάσω και μετά αχρηστευτεί.... Click για ανάπτυξη... μα ουτε η λουνα μου καθοταν αλλα ειναι σαν να τη χαιδευεις..δεν τα ποναει και γενικα ο ρορυ μεχρι που γουργουριζε οσο τον χτενιζαμε...ειναι αυτο που ειπε η aretha πιο πανω οτι δεν υποφερουν ...+ το τι απο προχθες που τα χτενισα σκουπισα και δεν εχει ουτε μιση τουφιτσα στο πατωμα...σκουπιζα καθε μερα λογο τριχας τους...τωρα 2 μερες τπτ ουτε χνουδι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:51 Η πηνελοπη έγραψε: #110 03-09-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Click για ανάπτυξη... Exω πάρει το ίδιο ακριβώς απο pet shop στη Φωκίωνος Νέγρη 25ευρώ και κάνει φοβερή δουλειά και στα δύο γατούνια στο avantar μου που είναι χνουδοτότατα αλλά και στον μικρούλη μου που είναι κοντότριχος.Σταμάτησα να κυνηγάω χνούδια στο σπίτι.Σε καμία περίπτωση δεν τα κουρέυει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:56 Η Felice έγραψε: #111 04-09-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από πηνελοπη: Exω πάρει το ίδιο ακριβώς απο pet shop στη Φωκίωνος Νέγρη 25ευρώ και κάνει φοβερή δουλειά και στα δύο γατούνια στο avantar μου που είναι χνουδοτότατα αλλά και στον μικρούλη μου που είναι κοντότριχος.Σταμάτησα να κυνηγάω χνούδια στο σπίτι.Σε καμία περίπτωση δεν τα κουρέυει. Click για ανάπτυξη... Παιδιά από πού καταλαβαίνουμε ότι είναι το οriginal?Τι γράφει η υπογραφή του ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:32 Η gatouni έγραψε: #112 04-09-09 16:32 Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η elvenstar: #113 04-09-09 16:50 Οταν λες ηλεκτρική σκούπα τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:24 Η gatouni έγραψε: #114 10-09-09 17:24 Της αρέσει να την "περνάς" με την ηλεκτική σκούπα. Με το εξάρτημα για τους καναπέδες. Φυσικά στο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toufakos Εκκολαπτόμενο μέλος Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η toufakos έγραψε: #115 10-09-09 17:47 και της δικης μου της αρεσει, αλλα ειναι κουφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:55 Η kounelaki: #116 10-09-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Της αρέσει να την "περνάς" με την ηλεκτική σκούπα. Με το εξάρτημα για τους καναπέδες. Φυσικά στο χαμηλό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από toufakos: και της δικης μου της αρεσει, αλλα ειναι κουφη! Click για ανάπτυξη... Και γαμω τα γατια!Εγω πιστολακι για τα μαλλια βαζω και κανουν σαν τρελα και παλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η gatouni έγραψε: #117 11-09-09 12:35 Και γαμώ τα γατιά δε λες τίποτα!!! Όχι απλώς της αρέσει το "χτένισμα" με την ηλεκτρική, αλλά κάθε φορά που βάζω για να καθαρίσω το σπίτι έρχεται και κοπανάει το πέλμα της σκούπας με το πόδι της και νιαουρίζει επίμονα. Από ότι έχω καταλάβει προσπαθεί να μου πει άσε μαντάμ το πάτωμα και κάνε εμένα. Η δική σου toufakos, άντε είναι κουφή και δεν τρομάζει από τον ήχο, η δική μου.... μάλλον ανισόρροπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η Felice έγραψε: #118 11-09-09 12:53 Επί του θέματος. Τελικά ποιο μαγαζί είναι σίγουρο ότι διαθέτει το οriginal furminator? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #119 11-09-09 13:07 Εγώ το πήρα στην Φωκίωνος Νέγρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Η kounelaki: #120 16-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εβελυν μου εσενα σου ξυριζει??? γιατι το δοκιμασα και πραγματικα κανει πολυ καλη δουλεια το δικο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η evelynkar: #103 03-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: hehe εσενα σου κανω δωρο οτι θες...αερογραφω σχεδια σε ολα τα χερια ποδια(νυχακια ε)...λολλολλολλολ Click για ανάπτυξη... μια αερογραφία(ετσι λεγεται???) μου την χρωστάς (αστιεύομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η evelynkar: #104 03-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εβελυν μου εσενα σου ξυριζει??? γιατι το δοκιμασα και πραγματικα κανει πολυ καλη δουλεια το δικο μου... Click για ανάπτυξη... όχι, την δοκίμασα στην bailey(όπου με άφηνε) και οκ δεν βγαζει πολλες τρίχες(όλη μερα πλένεται το κορίτσι μου) αλλά την δοκίμασα κι εγώ στα μαλλιά μου και δεν κόβει...είναι ακριβώς το ίδιο με το δικό σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:15 Η Giannis-Vivi: #105 03-09-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Στη συνημμένη φωτογραφία μπορείτε να δείτε και το δικό μου. Το είχα πάρει από εδώ πριν από κανένα εξάμηνο περίπου και, όπως ξανάπα, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Αφαιρεί πραγματικά πολύ περισσότερες τρίχες από τις συνηθισμένες βούρτσες, πολύ πιο γρήγορα (άρα και με λιγότερη ενόχληση για τα γατιά) και, όχι, σίγουρα δεν τα ξυρίζει Click για ανάπτυξη... ειναι το μεσαιο το δικο σου?? γιατι που κοιταξα στο νετ κιτρινο χρωμα εχει μονο το μεσαιο...δεν ξερω εγω εμεινα πολυ ευχαριστιμενη ..πραγματικα ..χωρια που ο ρορυ τωρα που τον χτενισαμε λαμποκοπαει .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:18 Η evelynkar: #106 03-09-09 17:18 όχι κι εγώ το μικρό πήρα όπως το δικό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Η aretha έγραψε: #107 03-09-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ειναι το μεσαιο το δικο σου?? Click για ανάπτυξη... Ναι, έχω πάρει το μεσαίο, ακριβώς αυτό που βγαίνει αν πατήσεις στο λινκ που έδωσα πιο πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:31 Η zanin έγραψε: #108 03-09-09 17:31 λοιπόν, αυτά που είδα είναι σίγουρα αυθεντικά. έχω μπει και σε άλλο σάιτ και έτσι ήταν αυτά που δεν ξυρίζουν. τώρα τι να πω για τα άλλα.... πάντως εγώ θα ήθελα να το πάρω, αλλά επειδή η κατσού μου δεν μου πολυ κάθεται ούτε στο γάντι θα ήθελά να το δοκιμάσω από κάποιον άλλο... μη τα σκάσω και μετά αχρηστευτεί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:35 Η Giannis-Vivi: #109 03-09-09 17:35 Αρχική Δημοσίευση από zanin: λοιπόν, αυτά που είδα είναι σίγουρα αυθεντικά. έχω μπει και σε άλλο σάιτ και έτσι ήταν αυτά που δεν ξυρίζουν. τώρα τι να πω για τα άλλα.... πάντως εγώ θα ήθελα να το πάρω, αλλά επειδή η κατσού μου δεν μου πολυ κάθεται ούτε στο γάντι θα ήθελά να το δοκιμάσω από κάποιον άλλο... μη τα σκάσω και μετά αχρηστευτεί.... Click για ανάπτυξη... μα ουτε η λουνα μου καθοταν αλλα ειναι σαν να τη χαιδευεις..δεν τα ποναει και γενικα ο ρορυ μεχρι που γουργουριζε οσο τον χτενιζαμε...ειναι αυτο που ειπε η aretha πιο πανω οτι δεν υποφερουν ...+ το τι απο προχθες που τα χτενισα σκουπισα και δεν εχει ουτε μιση τουφιτσα στο πατωμα...σκουπιζα καθε μερα λογο τριχας τους...τωρα 2 μερες τπτ ουτε χνουδι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:51 Η πηνελοπη έγραψε: #110 03-09-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Click για ανάπτυξη... Exω πάρει το ίδιο ακριβώς απο pet shop στη Φωκίωνος Νέγρη 25ευρώ και κάνει φοβερή δουλειά και στα δύο γατούνια στο avantar μου που είναι χνουδοτότατα αλλά και στον μικρούλη μου που είναι κοντότριχος.Σταμάτησα να κυνηγάω χνούδια στο σπίτι.Σε καμία περίπτωση δεν τα κουρέυει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:56 Η Felice έγραψε: #111 04-09-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από πηνελοπη: Exω πάρει το ίδιο ακριβώς απο pet shop στη Φωκίωνος Νέγρη 25ευρώ και κάνει φοβερή δουλειά και στα δύο γατούνια στο avantar μου που είναι χνουδοτότατα αλλά και στον μικρούλη μου που είναι κοντότριχος.Σταμάτησα να κυνηγάω χνούδια στο σπίτι.Σε καμία περίπτωση δεν τα κουρέυει. Click για ανάπτυξη... Παιδιά από πού καταλαβαίνουμε ότι είναι το οriginal?Τι γράφει η υπογραφή του ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:32 Η gatouni έγραψε: #112 04-09-09 16:32 Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η elvenstar: #113 04-09-09 16:50 Οταν λες ηλεκτρική σκούπα τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:24 Η gatouni έγραψε: #114 10-09-09 17:24 Της αρέσει να την "περνάς" με την ηλεκτική σκούπα. Με το εξάρτημα για τους καναπέδες. Φυσικά στο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toufakos Εκκολαπτόμενο μέλος Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η toufakos έγραψε: #115 10-09-09 17:47 και της δικης μου της αρεσει, αλλα ειναι κουφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:55 Η kounelaki: #116 10-09-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Της αρέσει να την "περνάς" με την ηλεκτική σκούπα. Με το εξάρτημα για τους καναπέδες. Φυσικά στο χαμηλό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από toufakos: και της δικης μου της αρεσει, αλλα ειναι κουφη! Click για ανάπτυξη... Και γαμω τα γατια!Εγω πιστολακι για τα μαλλια βαζω και κανουν σαν τρελα και παλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η gatouni έγραψε: #117 11-09-09 12:35 Και γαμώ τα γατιά δε λες τίποτα!!! Όχι απλώς της αρέσει το "χτένισμα" με την ηλεκτρική, αλλά κάθε φορά που βάζω για να καθαρίσω το σπίτι έρχεται και κοπανάει το πέλμα της σκούπας με το πόδι της και νιαουρίζει επίμονα. Από ότι έχω καταλάβει προσπαθεί να μου πει άσε μαντάμ το πάτωμα και κάνε εμένα. Η δική σου toufakos, άντε είναι κουφή και δεν τρομάζει από τον ήχο, η δική μου.... μάλλον ανισόρροπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η Felice έγραψε: #118 11-09-09 12:53 Επί του θέματος. Τελικά ποιο μαγαζί είναι σίγουρο ότι διαθέτει το οriginal furminator? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #119 11-09-09 13:07 Εγώ το πήρα στην Φωκίωνος Νέγρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Η kounelaki: #120 16-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: hehe εσενα σου κανω δωρο οτι θες...αερογραφω σχεδια σε ολα τα χερια ποδια(νυχακια ε)...λολλολλολλολ Click για ανάπτυξη... μια αερογραφία(ετσι λεγεται???) μου την χρωστάς (αστιεύομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η evelynkar: #104 03-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εβελυν μου εσενα σου ξυριζει??? γιατι το δοκιμασα και πραγματικα κανει πολυ καλη δουλεια το δικο μου... Click για ανάπτυξη... όχι, την δοκίμασα στην bailey(όπου με άφηνε) και οκ δεν βγαζει πολλες τρίχες(όλη μερα πλένεται το κορίτσι μου) αλλά την δοκίμασα κι εγώ στα μαλλιά μου και δεν κόβει...είναι ακριβώς το ίδιο με το δικό σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:15 Η Giannis-Vivi: #105 03-09-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Στη συνημμένη φωτογραφία μπορείτε να δείτε και το δικό μου. Το είχα πάρει από εδώ πριν από κανένα εξάμηνο περίπου και, όπως ξανάπα, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Αφαιρεί πραγματικά πολύ περισσότερες τρίχες από τις συνηθισμένες βούρτσες, πολύ πιο γρήγορα (άρα και με λιγότερη ενόχληση για τα γατιά) και, όχι, σίγουρα δεν τα ξυρίζει Click για ανάπτυξη... ειναι το μεσαιο το δικο σου?? γιατι που κοιταξα στο νετ κιτρινο χρωμα εχει μονο το μεσαιο...δεν ξερω εγω εμεινα πολυ ευχαριστιμενη ..πραγματικα ..χωρια που ο ρορυ τωρα που τον χτενισαμε λαμποκοπαει .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:18 Η evelynkar: #106 03-09-09 17:18 όχι κι εγώ το μικρό πήρα όπως το δικό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Η aretha έγραψε: #107 03-09-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ειναι το μεσαιο το δικο σου?? Click για ανάπτυξη... Ναι, έχω πάρει το μεσαίο, ακριβώς αυτό που βγαίνει αν πατήσεις στο λινκ που έδωσα πιο πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:31 Η zanin έγραψε: #108 03-09-09 17:31 λοιπόν, αυτά που είδα είναι σίγουρα αυθεντικά. έχω μπει και σε άλλο σάιτ και έτσι ήταν αυτά που δεν ξυρίζουν. τώρα τι να πω για τα άλλα.... πάντως εγώ θα ήθελα να το πάρω, αλλά επειδή η κατσού μου δεν μου πολυ κάθεται ούτε στο γάντι θα ήθελά να το δοκιμάσω από κάποιον άλλο... μη τα σκάσω και μετά αχρηστευτεί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:35 Η Giannis-Vivi: #109 03-09-09 17:35 Αρχική Δημοσίευση από zanin: λοιπόν, αυτά που είδα είναι σίγουρα αυθεντικά. έχω μπει και σε άλλο σάιτ και έτσι ήταν αυτά που δεν ξυρίζουν. τώρα τι να πω για τα άλλα.... πάντως εγώ θα ήθελα να το πάρω, αλλά επειδή η κατσού μου δεν μου πολυ κάθεται ούτε στο γάντι θα ήθελά να το δοκιμάσω από κάποιον άλλο... μη τα σκάσω και μετά αχρηστευτεί.... Click για ανάπτυξη... μα ουτε η λουνα μου καθοταν αλλα ειναι σαν να τη χαιδευεις..δεν τα ποναει και γενικα ο ρορυ μεχρι που γουργουριζε οσο τον χτενιζαμε...ειναι αυτο που ειπε η aretha πιο πανω οτι δεν υποφερουν ...+ το τι απο προχθες που τα χτενισα σκουπισα και δεν εχει ουτε μιση τουφιτσα στο πατωμα...σκουπιζα καθε μερα λογο τριχας τους...τωρα 2 μερες τπτ ουτε χνουδι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:51 Η πηνελοπη έγραψε: #110 03-09-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Click για ανάπτυξη... Exω πάρει το ίδιο ακριβώς απο pet shop στη Φωκίωνος Νέγρη 25ευρώ και κάνει φοβερή δουλειά και στα δύο γατούνια στο avantar μου που είναι χνουδοτότατα αλλά και στον μικρούλη μου που είναι κοντότριχος.Σταμάτησα να κυνηγάω χνούδια στο σπίτι.Σε καμία περίπτωση δεν τα κουρέυει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:56 Η Felice έγραψε: #111 04-09-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από πηνελοπη: Exω πάρει το ίδιο ακριβώς απο pet shop στη Φωκίωνος Νέγρη 25ευρώ και κάνει φοβερή δουλειά και στα δύο γατούνια στο avantar μου που είναι χνουδοτότατα αλλά και στον μικρούλη μου που είναι κοντότριχος.Σταμάτησα να κυνηγάω χνούδια στο σπίτι.Σε καμία περίπτωση δεν τα κουρέυει. Click για ανάπτυξη... Παιδιά από πού καταλαβαίνουμε ότι είναι το οriginal?Τι γράφει η υπογραφή του ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:32 Η gatouni έγραψε: #112 04-09-09 16:32 Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η elvenstar: #113 04-09-09 16:50 Οταν λες ηλεκτρική σκούπα τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:24 Η gatouni έγραψε: #114 10-09-09 17:24 Της αρέσει να την "περνάς" με την ηλεκτική σκούπα. Με το εξάρτημα για τους καναπέδες. Φυσικά στο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toufakos Εκκολαπτόμενο μέλος Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η toufakos έγραψε: #115 10-09-09 17:47 και της δικης μου της αρεσει, αλλα ειναι κουφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:55 Η kounelaki: #116 10-09-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Της αρέσει να την "περνάς" με την ηλεκτική σκούπα. Με το εξάρτημα για τους καναπέδες. Φυσικά στο χαμηλό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από toufakos: και της δικης μου της αρεσει, αλλα ειναι κουφη! Click για ανάπτυξη... Και γαμω τα γατια!Εγω πιστολακι για τα μαλλια βαζω και κανουν σαν τρελα και παλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η gatouni έγραψε: #117 11-09-09 12:35 Και γαμώ τα γατιά δε λες τίποτα!!! Όχι απλώς της αρέσει το "χτένισμα" με την ηλεκτρική, αλλά κάθε φορά που βάζω για να καθαρίσω το σπίτι έρχεται και κοπανάει το πέλμα της σκούπας με το πόδι της και νιαουρίζει επίμονα. Από ότι έχω καταλάβει προσπαθεί να μου πει άσε μαντάμ το πάτωμα και κάνε εμένα. Η δική σου toufakos, άντε είναι κουφή και δεν τρομάζει από τον ήχο, η δική μου.... μάλλον ανισόρροπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η Felice έγραψε: #118 11-09-09 12:53 Επί του θέματος. Τελικά ποιο μαγαζί είναι σίγουρο ότι διαθέτει το οriginal furminator? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #119 11-09-09 13:07 Εγώ το πήρα στην Φωκίωνος Νέγρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Η kounelaki: #120 16-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εβελυν μου εσενα σου ξυριζει??? γιατι το δοκιμασα και πραγματικα κανει πολυ καλη δουλεια το δικο μου... Click για ανάπτυξη... όχι, την δοκίμασα στην bailey(όπου με άφηνε) και οκ δεν βγαζει πολλες τρίχες(όλη μερα πλένεται το κορίτσι μου) αλλά την δοκίμασα κι εγώ στα μαλλιά μου και δεν κόβει...είναι ακριβώς το ίδιο με το δικό σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:15 Η Giannis-Vivi: #105 03-09-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Στη συνημμένη φωτογραφία μπορείτε να δείτε και το δικό μου. Το είχα πάρει από εδώ πριν από κανένα εξάμηνο περίπου και, όπως ξανάπα, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Αφαιρεί πραγματικά πολύ περισσότερες τρίχες από τις συνηθισμένες βούρτσες, πολύ πιο γρήγορα (άρα και με λιγότερη ενόχληση για τα γατιά) και, όχι, σίγουρα δεν τα ξυρίζει Click για ανάπτυξη... ειναι το μεσαιο το δικο σου?? γιατι που κοιταξα στο νετ κιτρινο χρωμα εχει μονο το μεσαιο...δεν ξερω εγω εμεινα πολυ ευχαριστιμενη ..πραγματικα ..χωρια που ο ρορυ τωρα που τον χτενισαμε λαμποκοπαει .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:18 Η evelynkar: #106 03-09-09 17:18 όχι κι εγώ το μικρό πήρα όπως το δικό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Η aretha έγραψε: #107 03-09-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ειναι το μεσαιο το δικο σου?? Click για ανάπτυξη... Ναι, έχω πάρει το μεσαίο, ακριβώς αυτό που βγαίνει αν πατήσεις στο λινκ που έδωσα πιο πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:31 Η zanin έγραψε: #108 03-09-09 17:31 λοιπόν, αυτά που είδα είναι σίγουρα αυθεντικά. έχω μπει και σε άλλο σάιτ και έτσι ήταν αυτά που δεν ξυρίζουν. τώρα τι να πω για τα άλλα.... πάντως εγώ θα ήθελα να το πάρω, αλλά επειδή η κατσού μου δεν μου πολυ κάθεται ούτε στο γάντι θα ήθελά να το δοκιμάσω από κάποιον άλλο... μη τα σκάσω και μετά αχρηστευτεί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:35 Η Giannis-Vivi: #109 03-09-09 17:35 Αρχική Δημοσίευση από zanin: λοιπόν, αυτά που είδα είναι σίγουρα αυθεντικά. έχω μπει και σε άλλο σάιτ και έτσι ήταν αυτά που δεν ξυρίζουν. τώρα τι να πω για τα άλλα.... πάντως εγώ θα ήθελα να το πάρω, αλλά επειδή η κατσού μου δεν μου πολυ κάθεται ούτε στο γάντι θα ήθελά να το δοκιμάσω από κάποιον άλλο... μη τα σκάσω και μετά αχρηστευτεί.... Click για ανάπτυξη... μα ουτε η λουνα μου καθοταν αλλα ειναι σαν να τη χαιδευεις..δεν τα ποναει και γενικα ο ρορυ μεχρι που γουργουριζε οσο τον χτενιζαμε...ειναι αυτο που ειπε η aretha πιο πανω οτι δεν υποφερουν ...+ το τι απο προχθες που τα χτενισα σκουπισα και δεν εχει ουτε μιση τουφιτσα στο πατωμα...σκουπιζα καθε μερα λογο τριχας τους...τωρα 2 μερες τπτ ουτε χνουδι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:51 Η πηνελοπη έγραψε: #110 03-09-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Click για ανάπτυξη... Exω πάρει το ίδιο ακριβώς απο pet shop στη Φωκίωνος Νέγρη 25ευρώ και κάνει φοβερή δουλειά και στα δύο γατούνια στο avantar μου που είναι χνουδοτότατα αλλά και στον μικρούλη μου που είναι κοντότριχος.Σταμάτησα να κυνηγάω χνούδια στο σπίτι.Σε καμία περίπτωση δεν τα κουρέυει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:56 Η Felice έγραψε: #111 04-09-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από πηνελοπη: Exω πάρει το ίδιο ακριβώς απο pet shop στη Φωκίωνος Νέγρη 25ευρώ και κάνει φοβερή δουλειά και στα δύο γατούνια στο avantar μου που είναι χνουδοτότατα αλλά και στον μικρούλη μου που είναι κοντότριχος.Σταμάτησα να κυνηγάω χνούδια στο σπίτι.Σε καμία περίπτωση δεν τα κουρέυει. Click για ανάπτυξη... Παιδιά από πού καταλαβαίνουμε ότι είναι το οriginal?Τι γράφει η υπογραφή του ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:32 Η gatouni έγραψε: #112 04-09-09 16:32 Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η elvenstar: #113 04-09-09 16:50 Οταν λες ηλεκτρική σκούπα τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:24 Η gatouni έγραψε: #114 10-09-09 17:24 Της αρέσει να την "περνάς" με την ηλεκτική σκούπα. Με το εξάρτημα για τους καναπέδες. Φυσικά στο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toufakos Εκκολαπτόμενο μέλος Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η toufakos έγραψε: #115 10-09-09 17:47 και της δικης μου της αρεσει, αλλα ειναι κουφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:55 Η kounelaki: #116 10-09-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Της αρέσει να την "περνάς" με την ηλεκτική σκούπα. Με το εξάρτημα για τους καναπέδες. Φυσικά στο χαμηλό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από toufakos: και της δικης μου της αρεσει, αλλα ειναι κουφη! Click για ανάπτυξη... Και γαμω τα γατια!Εγω πιστολακι για τα μαλλια βαζω και κανουν σαν τρελα και παλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η gatouni έγραψε: #117 11-09-09 12:35 Και γαμώ τα γατιά δε λες τίποτα!!! Όχι απλώς της αρέσει το "χτένισμα" με την ηλεκτρική, αλλά κάθε φορά που βάζω για να καθαρίσω το σπίτι έρχεται και κοπανάει το πέλμα της σκούπας με το πόδι της και νιαουρίζει επίμονα. Από ότι έχω καταλάβει προσπαθεί να μου πει άσε μαντάμ το πάτωμα και κάνε εμένα. Η δική σου toufakos, άντε είναι κουφή και δεν τρομάζει από τον ήχο, η δική μου.... μάλλον ανισόρροπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η Felice έγραψε: #118 11-09-09 12:53 Επί του θέματος. Τελικά ποιο μαγαζί είναι σίγουρο ότι διαθέτει το οriginal furminator? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #119 11-09-09 13:07 Εγώ το πήρα στην Φωκίωνος Νέγρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Η kounelaki: #120 16-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Στη συνημμένη φωτογραφία μπορείτε να δείτε και το δικό μου. Το είχα πάρει από εδώ πριν από κανένα εξάμηνο περίπου και, όπως ξανάπα, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Αφαιρεί πραγματικά πολύ περισσότερες τρίχες από τις συνηθισμένες βούρτσες, πολύ πιο γρήγορα (άρα και με λιγότερη ενόχληση για τα γατιά) και, όχι, σίγουρα δεν τα ξυρίζει Click για ανάπτυξη... ειναι το μεσαιο το δικο σου?? γιατι που κοιταξα στο νετ κιτρινο χρωμα εχει μονο το μεσαιο...δεν ξερω εγω εμεινα πολυ ευχαριστιμενη ..πραγματικα ..χωρια που ο ρορυ τωρα που τον χτενισαμε λαμποκοπαει .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:18 Η evelynkar: #106 03-09-09 17:18 όχι κι εγώ το μικρό πήρα όπως το δικό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Η aretha έγραψε: #107 03-09-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ειναι το μεσαιο το δικο σου?? Click για ανάπτυξη... Ναι, έχω πάρει το μεσαίο, ακριβώς αυτό που βγαίνει αν πατήσεις στο λινκ που έδωσα πιο πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:31 Η zanin έγραψε: #108 03-09-09 17:31 λοιπόν, αυτά που είδα είναι σίγουρα αυθεντικά. έχω μπει και σε άλλο σάιτ και έτσι ήταν αυτά που δεν ξυρίζουν. τώρα τι να πω για τα άλλα.... πάντως εγώ θα ήθελα να το πάρω, αλλά επειδή η κατσού μου δεν μου πολυ κάθεται ούτε στο γάντι θα ήθελά να το δοκιμάσω από κάποιον άλλο... μη τα σκάσω και μετά αχρηστευτεί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:35 Η Giannis-Vivi: #109 03-09-09 17:35 Αρχική Δημοσίευση από zanin: λοιπόν, αυτά που είδα είναι σίγουρα αυθεντικά. έχω μπει και σε άλλο σάιτ και έτσι ήταν αυτά που δεν ξυρίζουν. τώρα τι να πω για τα άλλα.... πάντως εγώ θα ήθελα να το πάρω, αλλά επειδή η κατσού μου δεν μου πολυ κάθεται ούτε στο γάντι θα ήθελά να το δοκιμάσω από κάποιον άλλο... μη τα σκάσω και μετά αχρηστευτεί.... Click για ανάπτυξη... μα ουτε η λουνα μου καθοταν αλλα ειναι σαν να τη χαιδευεις..δεν τα ποναει και γενικα ο ρορυ μεχρι που γουργουριζε οσο τον χτενιζαμε...ειναι αυτο που ειπε η aretha πιο πανω οτι δεν υποφερουν ...+ το τι απο προχθες που τα χτενισα σκουπισα και δεν εχει ουτε μιση τουφιτσα στο πατωμα...σκουπιζα καθε μερα λογο τριχας τους...τωρα 2 μερες τπτ ουτε χνουδι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:51 Η πηνελοπη έγραψε: #110 03-09-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Click για ανάπτυξη... Exω πάρει το ίδιο ακριβώς απο pet shop στη Φωκίωνος Νέγρη 25ευρώ και κάνει φοβερή δουλειά και στα δύο γατούνια στο avantar μου που είναι χνουδοτότατα αλλά και στον μικρούλη μου που είναι κοντότριχος.Σταμάτησα να κυνηγάω χνούδια στο σπίτι.Σε καμία περίπτωση δεν τα κουρέυει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:56 Η Felice έγραψε: #111 04-09-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από πηνελοπη: Exω πάρει το ίδιο ακριβώς απο pet shop στη Φωκίωνος Νέγρη 25ευρώ και κάνει φοβερή δουλειά και στα δύο γατούνια στο avantar μου που είναι χνουδοτότατα αλλά και στον μικρούλη μου που είναι κοντότριχος.Σταμάτησα να κυνηγάω χνούδια στο σπίτι.Σε καμία περίπτωση δεν τα κουρέυει. Click για ανάπτυξη... Παιδιά από πού καταλαβαίνουμε ότι είναι το οriginal?Τι γράφει η υπογραφή του ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:32 Η gatouni έγραψε: #112 04-09-09 16:32 Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η elvenstar: #113 04-09-09 16:50 Οταν λες ηλεκτρική σκούπα τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:24 Η gatouni έγραψε: #114 10-09-09 17:24 Της αρέσει να την "περνάς" με την ηλεκτική σκούπα. Με το εξάρτημα για τους καναπέδες. Φυσικά στο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toufakos Εκκολαπτόμενο μέλος Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η toufakos έγραψε: #115 10-09-09 17:47 και της δικης μου της αρεσει, αλλα ειναι κουφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:55 Η kounelaki: #116 10-09-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Της αρέσει να την "περνάς" με την ηλεκτική σκούπα. Με το εξάρτημα για τους καναπέδες. Φυσικά στο χαμηλό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από toufakos: και της δικης μου της αρεσει, αλλα ειναι κουφη! Click για ανάπτυξη... Και γαμω τα γατια!Εγω πιστολακι για τα μαλλια βαζω και κανουν σαν τρελα και παλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η gatouni έγραψε: #117 11-09-09 12:35 Και γαμώ τα γατιά δε λες τίποτα!!! Όχι απλώς της αρέσει το "χτένισμα" με την ηλεκτρική, αλλά κάθε φορά που βάζω για να καθαρίσω το σπίτι έρχεται και κοπανάει το πέλμα της σκούπας με το πόδι της και νιαουρίζει επίμονα. Από ότι έχω καταλάβει προσπαθεί να μου πει άσε μαντάμ το πάτωμα και κάνε εμένα. Η δική σου toufakos, άντε είναι κουφή και δεν τρομάζει από τον ήχο, η δική μου.... μάλλον ανισόρροπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η Felice έγραψε: #118 11-09-09 12:53 Επί του θέματος. Τελικά ποιο μαγαζί είναι σίγουρο ότι διαθέτει το οriginal furminator? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #119 11-09-09 13:07 Εγώ το πήρα στην Φωκίωνος Νέγρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Η kounelaki: #120 16-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
όχι κι εγώ το μικρό πήρα όπως το δικό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Η aretha έγραψε: #107 03-09-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ειναι το μεσαιο το δικο σου?? Click για ανάπτυξη... Ναι, έχω πάρει το μεσαίο, ακριβώς αυτό που βγαίνει αν πατήσεις στο λινκ που έδωσα πιο πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:31 Η zanin έγραψε: #108 03-09-09 17:31 λοιπόν, αυτά που είδα είναι σίγουρα αυθεντικά. έχω μπει και σε άλλο σάιτ και έτσι ήταν αυτά που δεν ξυρίζουν. τώρα τι να πω για τα άλλα.... πάντως εγώ θα ήθελα να το πάρω, αλλά επειδή η κατσού μου δεν μου πολυ κάθεται ούτε στο γάντι θα ήθελά να το δοκιμάσω από κάποιον άλλο... μη τα σκάσω και μετά αχρηστευτεί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:35 Η Giannis-Vivi: #109 03-09-09 17:35 Αρχική Δημοσίευση από zanin: λοιπόν, αυτά που είδα είναι σίγουρα αυθεντικά. έχω μπει και σε άλλο σάιτ και έτσι ήταν αυτά που δεν ξυρίζουν. τώρα τι να πω για τα άλλα.... πάντως εγώ θα ήθελα να το πάρω, αλλά επειδή η κατσού μου δεν μου πολυ κάθεται ούτε στο γάντι θα ήθελά να το δοκιμάσω από κάποιον άλλο... μη τα σκάσω και μετά αχρηστευτεί.... Click για ανάπτυξη... μα ουτε η λουνα μου καθοταν αλλα ειναι σαν να τη χαιδευεις..δεν τα ποναει και γενικα ο ρορυ μεχρι που γουργουριζε οσο τον χτενιζαμε...ειναι αυτο που ειπε η aretha πιο πανω οτι δεν υποφερουν ...+ το τι απο προχθες που τα χτενισα σκουπισα και δεν εχει ουτε μιση τουφιτσα στο πατωμα...σκουπιζα καθε μερα λογο τριχας τους...τωρα 2 μερες τπτ ουτε χνουδι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:51 Η πηνελοπη έγραψε: #110 03-09-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Click για ανάπτυξη... Exω πάρει το ίδιο ακριβώς απο pet shop στη Φωκίωνος Νέγρη 25ευρώ και κάνει φοβερή δουλειά και στα δύο γατούνια στο avantar μου που είναι χνουδοτότατα αλλά και στον μικρούλη μου που είναι κοντότριχος.Σταμάτησα να κυνηγάω χνούδια στο σπίτι.Σε καμία περίπτωση δεν τα κουρέυει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:56 Η Felice έγραψε: #111 04-09-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από πηνελοπη: Exω πάρει το ίδιο ακριβώς απο pet shop στη Φωκίωνος Νέγρη 25ευρώ και κάνει φοβερή δουλειά και στα δύο γατούνια στο avantar μου που είναι χνουδοτότατα αλλά και στον μικρούλη μου που είναι κοντότριχος.Σταμάτησα να κυνηγάω χνούδια στο σπίτι.Σε καμία περίπτωση δεν τα κουρέυει. Click για ανάπτυξη... Παιδιά από πού καταλαβαίνουμε ότι είναι το οriginal?Τι γράφει η υπογραφή του ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:32 Η gatouni έγραψε: #112 04-09-09 16:32 Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η elvenstar: #113 04-09-09 16:50 Οταν λες ηλεκτρική σκούπα τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:24 Η gatouni έγραψε: #114 10-09-09 17:24 Της αρέσει να την "περνάς" με την ηλεκτική σκούπα. Με το εξάρτημα για τους καναπέδες. Φυσικά στο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toufakos Εκκολαπτόμενο μέλος Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η toufakos έγραψε: #115 10-09-09 17:47 και της δικης μου της αρεσει, αλλα ειναι κουφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:55 Η kounelaki: #116 10-09-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Της αρέσει να την "περνάς" με την ηλεκτική σκούπα. Με το εξάρτημα για τους καναπέδες. Φυσικά στο χαμηλό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από toufakos: και της δικης μου της αρεσει, αλλα ειναι κουφη! Click για ανάπτυξη... Και γαμω τα γατια!Εγω πιστολακι για τα μαλλια βαζω και κανουν σαν τρελα και παλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η gatouni έγραψε: #117 11-09-09 12:35 Και γαμώ τα γατιά δε λες τίποτα!!! Όχι απλώς της αρέσει το "χτένισμα" με την ηλεκτρική, αλλά κάθε φορά που βάζω για να καθαρίσω το σπίτι έρχεται και κοπανάει το πέλμα της σκούπας με το πόδι της και νιαουρίζει επίμονα. Από ότι έχω καταλάβει προσπαθεί να μου πει άσε μαντάμ το πάτωμα και κάνε εμένα. Η δική σου toufakos, άντε είναι κουφή και δεν τρομάζει από τον ήχο, η δική μου.... μάλλον ανισόρροπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η Felice έγραψε: #118 11-09-09 12:53 Επί του θέματος. Τελικά ποιο μαγαζί είναι σίγουρο ότι διαθέτει το οriginal furminator? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #119 11-09-09 13:07 Εγώ το πήρα στην Φωκίωνος Νέγρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Η kounelaki: #120 16-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ειναι το μεσαιο το δικο σου?? Click για ανάπτυξη... Ναι, έχω πάρει το μεσαίο, ακριβώς αυτό που βγαίνει αν πατήσεις στο λινκ που έδωσα πιο πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:31 Η zanin έγραψε: #108 03-09-09 17:31 λοιπόν, αυτά που είδα είναι σίγουρα αυθεντικά. έχω μπει και σε άλλο σάιτ και έτσι ήταν αυτά που δεν ξυρίζουν. τώρα τι να πω για τα άλλα.... πάντως εγώ θα ήθελα να το πάρω, αλλά επειδή η κατσού μου δεν μου πολυ κάθεται ούτε στο γάντι θα ήθελά να το δοκιμάσω από κάποιον άλλο... μη τα σκάσω και μετά αχρηστευτεί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:35 Η Giannis-Vivi: #109 03-09-09 17:35 Αρχική Δημοσίευση από zanin: λοιπόν, αυτά που είδα είναι σίγουρα αυθεντικά. έχω μπει και σε άλλο σάιτ και έτσι ήταν αυτά που δεν ξυρίζουν. τώρα τι να πω για τα άλλα.... πάντως εγώ θα ήθελα να το πάρω, αλλά επειδή η κατσού μου δεν μου πολυ κάθεται ούτε στο γάντι θα ήθελά να το δοκιμάσω από κάποιον άλλο... μη τα σκάσω και μετά αχρηστευτεί.... Click για ανάπτυξη... μα ουτε η λουνα μου καθοταν αλλα ειναι σαν να τη χαιδευεις..δεν τα ποναει και γενικα ο ρορυ μεχρι που γουργουριζε οσο τον χτενιζαμε...ειναι αυτο που ειπε η aretha πιο πανω οτι δεν υποφερουν ...+ το τι απο προχθες που τα χτενισα σκουπισα και δεν εχει ουτε μιση τουφιτσα στο πατωμα...σκουπιζα καθε μερα λογο τριχας τους...τωρα 2 μερες τπτ ουτε χνουδι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:51 Η πηνελοπη έγραψε: #110 03-09-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Click για ανάπτυξη... Exω πάρει το ίδιο ακριβώς απο pet shop στη Φωκίωνος Νέγρη 25ευρώ και κάνει φοβερή δουλειά και στα δύο γατούνια στο avantar μου που είναι χνουδοτότατα αλλά και στον μικρούλη μου που είναι κοντότριχος.Σταμάτησα να κυνηγάω χνούδια στο σπίτι.Σε καμία περίπτωση δεν τα κουρέυει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:56 Η Felice έγραψε: #111 04-09-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από πηνελοπη: Exω πάρει το ίδιο ακριβώς απο pet shop στη Φωκίωνος Νέγρη 25ευρώ και κάνει φοβερή δουλειά και στα δύο γατούνια στο avantar μου που είναι χνουδοτότατα αλλά και στον μικρούλη μου που είναι κοντότριχος.Σταμάτησα να κυνηγάω χνούδια στο σπίτι.Σε καμία περίπτωση δεν τα κουρέυει. Click για ανάπτυξη... Παιδιά από πού καταλαβαίνουμε ότι είναι το οriginal?Τι γράφει η υπογραφή του ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:32 Η gatouni έγραψε: #112 04-09-09 16:32 Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η elvenstar: #113 04-09-09 16:50 Οταν λες ηλεκτρική σκούπα τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:24 Η gatouni έγραψε: #114 10-09-09 17:24 Της αρέσει να την "περνάς" με την ηλεκτική σκούπα. Με το εξάρτημα για τους καναπέδες. Φυσικά στο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toufakos Εκκολαπτόμενο μέλος Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η toufakos έγραψε: #115 10-09-09 17:47 και της δικης μου της αρεσει, αλλα ειναι κουφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:55 Η kounelaki: #116 10-09-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Της αρέσει να την "περνάς" με την ηλεκτική σκούπα. Με το εξάρτημα για τους καναπέδες. Φυσικά στο χαμηλό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από toufakos: και της δικης μου της αρεσει, αλλα ειναι κουφη! Click για ανάπτυξη... Και γαμω τα γατια!Εγω πιστολακι για τα μαλλια βαζω και κανουν σαν τρελα και παλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η gatouni έγραψε: #117 11-09-09 12:35 Και γαμώ τα γατιά δε λες τίποτα!!! Όχι απλώς της αρέσει το "χτένισμα" με την ηλεκτρική, αλλά κάθε φορά που βάζω για να καθαρίσω το σπίτι έρχεται και κοπανάει το πέλμα της σκούπας με το πόδι της και νιαουρίζει επίμονα. Από ότι έχω καταλάβει προσπαθεί να μου πει άσε μαντάμ το πάτωμα και κάνε εμένα. Η δική σου toufakos, άντε είναι κουφή και δεν τρομάζει από τον ήχο, η δική μου.... μάλλον ανισόρροπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η Felice έγραψε: #118 11-09-09 12:53 Επί του θέματος. Τελικά ποιο μαγαζί είναι σίγουρο ότι διαθέτει το οriginal furminator? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #119 11-09-09 13:07 Εγώ το πήρα στην Φωκίωνος Νέγρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Η kounelaki: #120 16-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λοιπόν, αυτά που είδα είναι σίγουρα αυθεντικά. έχω μπει και σε άλλο σάιτ και έτσι ήταν αυτά που δεν ξυρίζουν. τώρα τι να πω για τα άλλα.... πάντως εγώ θα ήθελα να το πάρω, αλλά επειδή η κατσού μου δεν μου πολυ κάθεται ούτε στο γάντι θα ήθελά να το δοκιμάσω από κάποιον άλλο... μη τα σκάσω και μετά αχρηστευτεί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:35 Η Giannis-Vivi: #109 03-09-09 17:35 Αρχική Δημοσίευση από zanin: λοιπόν, αυτά που είδα είναι σίγουρα αυθεντικά. έχω μπει και σε άλλο σάιτ και έτσι ήταν αυτά που δεν ξυρίζουν. τώρα τι να πω για τα άλλα.... πάντως εγώ θα ήθελα να το πάρω, αλλά επειδή η κατσού μου δεν μου πολυ κάθεται ούτε στο γάντι θα ήθελά να το δοκιμάσω από κάποιον άλλο... μη τα σκάσω και μετά αχρηστευτεί.... Click για ανάπτυξη... μα ουτε η λουνα μου καθοταν αλλα ειναι σαν να τη χαιδευεις..δεν τα ποναει και γενικα ο ρορυ μεχρι που γουργουριζε οσο τον χτενιζαμε...ειναι αυτο που ειπε η aretha πιο πανω οτι δεν υποφερουν ...+ το τι απο προχθες που τα χτενισα σκουπισα και δεν εχει ουτε μιση τουφιτσα στο πατωμα...σκουπιζα καθε μερα λογο τριχας τους...τωρα 2 μερες τπτ ουτε χνουδι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:51 Η πηνελοπη έγραψε: #110 03-09-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Click για ανάπτυξη... Exω πάρει το ίδιο ακριβώς απο pet shop στη Φωκίωνος Νέγρη 25ευρώ και κάνει φοβερή δουλειά και στα δύο γατούνια στο avantar μου που είναι χνουδοτότατα αλλά και στον μικρούλη μου που είναι κοντότριχος.Σταμάτησα να κυνηγάω χνούδια στο σπίτι.Σε καμία περίπτωση δεν τα κουρέυει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:56 Η Felice έγραψε: #111 04-09-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από πηνελοπη: Exω πάρει το ίδιο ακριβώς απο pet shop στη Φωκίωνος Νέγρη 25ευρώ και κάνει φοβερή δουλειά και στα δύο γατούνια στο avantar μου που είναι χνουδοτότατα αλλά και στον μικρούλη μου που είναι κοντότριχος.Σταμάτησα να κυνηγάω χνούδια στο σπίτι.Σε καμία περίπτωση δεν τα κουρέυει. Click για ανάπτυξη... Παιδιά από πού καταλαβαίνουμε ότι είναι το οriginal?Τι γράφει η υπογραφή του ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:32 Η gatouni έγραψε: #112 04-09-09 16:32 Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η elvenstar: #113 04-09-09 16:50 Οταν λες ηλεκτρική σκούπα τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:24 Η gatouni έγραψε: #114 10-09-09 17:24 Της αρέσει να την "περνάς" με την ηλεκτική σκούπα. Με το εξάρτημα για τους καναπέδες. Φυσικά στο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toufakos Εκκολαπτόμενο μέλος Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η toufakos έγραψε: #115 10-09-09 17:47 και της δικης μου της αρεσει, αλλα ειναι κουφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:55 Η kounelaki: #116 10-09-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Της αρέσει να την "περνάς" με την ηλεκτική σκούπα. Με το εξάρτημα για τους καναπέδες. Φυσικά στο χαμηλό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από toufakos: και της δικης μου της αρεσει, αλλα ειναι κουφη! Click για ανάπτυξη... Και γαμω τα γατια!Εγω πιστολακι για τα μαλλια βαζω και κανουν σαν τρελα και παλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η gatouni έγραψε: #117 11-09-09 12:35 Και γαμώ τα γατιά δε λες τίποτα!!! Όχι απλώς της αρέσει το "χτένισμα" με την ηλεκτρική, αλλά κάθε φορά που βάζω για να καθαρίσω το σπίτι έρχεται και κοπανάει το πέλμα της σκούπας με το πόδι της και νιαουρίζει επίμονα. Από ότι έχω καταλάβει προσπαθεί να μου πει άσε μαντάμ το πάτωμα και κάνε εμένα. Η δική σου toufakos, άντε είναι κουφή και δεν τρομάζει από τον ήχο, η δική μου.... μάλλον ανισόρροπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η Felice έγραψε: #118 11-09-09 12:53 Επί του θέματος. Τελικά ποιο μαγαζί είναι σίγουρο ότι διαθέτει το οriginal furminator? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #119 11-09-09 13:07 Εγώ το πήρα στην Φωκίωνος Νέγρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Η kounelaki: #120 16-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zanin: λοιπόν, αυτά που είδα είναι σίγουρα αυθεντικά. έχω μπει και σε άλλο σάιτ και έτσι ήταν αυτά που δεν ξυρίζουν. τώρα τι να πω για τα άλλα.... πάντως εγώ θα ήθελα να το πάρω, αλλά επειδή η κατσού μου δεν μου πολυ κάθεται ούτε στο γάντι θα ήθελά να το δοκιμάσω από κάποιον άλλο... μη τα σκάσω και μετά αχρηστευτεί.... Click για ανάπτυξη... μα ουτε η λουνα μου καθοταν αλλα ειναι σαν να τη χαιδευεις..δεν τα ποναει και γενικα ο ρορυ μεχρι που γουργουριζε οσο τον χτενιζαμε...ειναι αυτο που ειπε η aretha πιο πανω οτι δεν υποφερουν ...+ το τι απο προχθες που τα χτενισα σκουπισα και δεν εχει ουτε μιση τουφιτσα στο πατωμα...σκουπιζα καθε μερα λογο τριχας τους...τωρα 2 μερες τπτ ουτε χνουδι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:51 Η πηνελοπη έγραψε: #110 03-09-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Click για ανάπτυξη... Exω πάρει το ίδιο ακριβώς απο pet shop στη Φωκίωνος Νέγρη 25ευρώ και κάνει φοβερή δουλειά και στα δύο γατούνια στο avantar μου που είναι χνουδοτότατα αλλά και στον μικρούλη μου που είναι κοντότριχος.Σταμάτησα να κυνηγάω χνούδια στο σπίτι.Σε καμία περίπτωση δεν τα κουρέυει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:56 Η Felice έγραψε: #111 04-09-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από πηνελοπη: Exω πάρει το ίδιο ακριβώς απο pet shop στη Φωκίωνος Νέγρη 25ευρώ και κάνει φοβερή δουλειά και στα δύο γατούνια στο avantar μου που είναι χνουδοτότατα αλλά και στον μικρούλη μου που είναι κοντότριχος.Σταμάτησα να κυνηγάω χνούδια στο σπίτι.Σε καμία περίπτωση δεν τα κουρέυει. Click για ανάπτυξη... Παιδιά από πού καταλαβαίνουμε ότι είναι το οriginal?Τι γράφει η υπογραφή του ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:32 Η gatouni έγραψε: #112 04-09-09 16:32 Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η elvenstar: #113 04-09-09 16:50 Οταν λες ηλεκτρική σκούπα τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:24 Η gatouni έγραψε: #114 10-09-09 17:24 Της αρέσει να την "περνάς" με την ηλεκτική σκούπα. Με το εξάρτημα για τους καναπέδες. Φυσικά στο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toufakos Εκκολαπτόμενο μέλος Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η toufakos έγραψε: #115 10-09-09 17:47 και της δικης μου της αρεσει, αλλα ειναι κουφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:55 Η kounelaki: #116 10-09-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Της αρέσει να την "περνάς" με την ηλεκτική σκούπα. Με το εξάρτημα για τους καναπέδες. Φυσικά στο χαμηλό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από toufakos: και της δικης μου της αρεσει, αλλα ειναι κουφη! Click για ανάπτυξη... Και γαμω τα γατια!Εγω πιστολακι για τα μαλλια βαζω και κανουν σαν τρελα και παλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η gatouni έγραψε: #117 11-09-09 12:35 Και γαμώ τα γατιά δε λες τίποτα!!! Όχι απλώς της αρέσει το "χτένισμα" με την ηλεκτρική, αλλά κάθε φορά που βάζω για να καθαρίσω το σπίτι έρχεται και κοπανάει το πέλμα της σκούπας με το πόδι της και νιαουρίζει επίμονα. Από ότι έχω καταλάβει προσπαθεί να μου πει άσε μαντάμ το πάτωμα και κάνε εμένα. Η δική σου toufakos, άντε είναι κουφή και δεν τρομάζει από τον ήχο, η δική μου.... μάλλον ανισόρροπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η Felice έγραψε: #118 11-09-09 12:53 Επί του θέματος. Τελικά ποιο μαγαζί είναι σίγουρο ότι διαθέτει το οriginal furminator? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #119 11-09-09 13:07 Εγώ το πήρα στην Φωκίωνος Νέγρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Η kounelaki: #120 16-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αυτο πηρα εγω ,ουτε ξυριζει ουτε τπτ..και πραγματικα μου κανει πολυ καλη δουλεια...το δοκιμασα στο ρορυ και γενικα εβγαλε αρκετη τρυχα αλλα ολες νεκρες...στη λυνα μας εβγαλε πολυ λιγες... Click για ανάπτυξη... Exω πάρει το ίδιο ακριβώς απο pet shop στη Φωκίωνος Νέγρη 25ευρώ και κάνει φοβερή δουλειά και στα δύο γατούνια στο avantar μου που είναι χνουδοτότατα αλλά και στον μικρούλη μου που είναι κοντότριχος.Σταμάτησα να κυνηγάω χνούδια στο σπίτι.Σε καμία περίπτωση δεν τα κουρέυει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:56 Η Felice έγραψε: #111 04-09-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από πηνελοπη: Exω πάρει το ίδιο ακριβώς απο pet shop στη Φωκίωνος Νέγρη 25ευρώ και κάνει φοβερή δουλειά και στα δύο γατούνια στο avantar μου που είναι χνουδοτότατα αλλά και στον μικρούλη μου που είναι κοντότριχος.Σταμάτησα να κυνηγάω χνούδια στο σπίτι.Σε καμία περίπτωση δεν τα κουρέυει. Click για ανάπτυξη... Παιδιά από πού καταλαβαίνουμε ότι είναι το οriginal?Τι γράφει η υπογραφή του ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:32 Η gatouni έγραψε: #112 04-09-09 16:32 Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η elvenstar: #113 04-09-09 16:50 Οταν λες ηλεκτρική σκούπα τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:24 Η gatouni έγραψε: #114 10-09-09 17:24 Της αρέσει να την "περνάς" με την ηλεκτική σκούπα. Με το εξάρτημα για τους καναπέδες. Φυσικά στο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toufakos Εκκολαπτόμενο μέλος Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η toufakos έγραψε: #115 10-09-09 17:47 και της δικης μου της αρεσει, αλλα ειναι κουφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:55 Η kounelaki: #116 10-09-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Της αρέσει να την "περνάς" με την ηλεκτική σκούπα. Με το εξάρτημα για τους καναπέδες. Φυσικά στο χαμηλό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από toufakos: και της δικης μου της αρεσει, αλλα ειναι κουφη! Click για ανάπτυξη... Και γαμω τα γατια!Εγω πιστολακι για τα μαλλια βαζω και κανουν σαν τρελα και παλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η gatouni έγραψε: #117 11-09-09 12:35 Και γαμώ τα γατιά δε λες τίποτα!!! Όχι απλώς της αρέσει το "χτένισμα" με την ηλεκτρική, αλλά κάθε φορά που βάζω για να καθαρίσω το σπίτι έρχεται και κοπανάει το πέλμα της σκούπας με το πόδι της και νιαουρίζει επίμονα. Από ότι έχω καταλάβει προσπαθεί να μου πει άσε μαντάμ το πάτωμα και κάνε εμένα. Η δική σου toufakos, άντε είναι κουφή και δεν τρομάζει από τον ήχο, η δική μου.... μάλλον ανισόρροπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η Felice έγραψε: #118 11-09-09 12:53 Επί του θέματος. Τελικά ποιο μαγαζί είναι σίγουρο ότι διαθέτει το οriginal furminator? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #119 11-09-09 13:07 Εγώ το πήρα στην Φωκίωνος Νέγρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Η kounelaki: #120 16-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πηνελοπη: Exω πάρει το ίδιο ακριβώς απο pet shop στη Φωκίωνος Νέγρη 25ευρώ και κάνει φοβερή δουλειά και στα δύο γατούνια στο avantar μου που είναι χνουδοτότατα αλλά και στον μικρούλη μου που είναι κοντότριχος.Σταμάτησα να κυνηγάω χνούδια στο σπίτι.Σε καμία περίπτωση δεν τα κουρέυει. Click για ανάπτυξη... Παιδιά από πού καταλαβαίνουμε ότι είναι το οriginal?Τι γράφει η υπογραφή του ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:32 Η gatouni έγραψε: #112 04-09-09 16:32 Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η elvenstar: #113 04-09-09 16:50 Οταν λες ηλεκτρική σκούπα τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:24 Η gatouni έγραψε: #114 10-09-09 17:24 Της αρέσει να την "περνάς" με την ηλεκτική σκούπα. Με το εξάρτημα για τους καναπέδες. Φυσικά στο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toufakos Εκκολαπτόμενο μέλος Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η toufakos έγραψε: #115 10-09-09 17:47 και της δικης μου της αρεσει, αλλα ειναι κουφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:55 Η kounelaki: #116 10-09-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Της αρέσει να την "περνάς" με την ηλεκτική σκούπα. Με το εξάρτημα για τους καναπέδες. Φυσικά στο χαμηλό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από toufakos: και της δικης μου της αρεσει, αλλα ειναι κουφη! Click για ανάπτυξη... Και γαμω τα γατια!Εγω πιστολακι για τα μαλλια βαζω και κανουν σαν τρελα και παλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η gatouni έγραψε: #117 11-09-09 12:35 Και γαμώ τα γατιά δε λες τίποτα!!! Όχι απλώς της αρέσει το "χτένισμα" με την ηλεκτρική, αλλά κάθε φορά που βάζω για να καθαρίσω το σπίτι έρχεται και κοπανάει το πέλμα της σκούπας με το πόδι της και νιαουρίζει επίμονα. Από ότι έχω καταλάβει προσπαθεί να μου πει άσε μαντάμ το πάτωμα και κάνε εμένα. Η δική σου toufakos, άντε είναι κουφή και δεν τρομάζει από τον ήχο, η δική μου.... μάλλον ανισόρροπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η Felice έγραψε: #118 11-09-09 12:53 Επί του θέματος. Τελικά ποιο μαγαζί είναι σίγουρο ότι διαθέτει το οriginal furminator? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #119 11-09-09 13:07 Εγώ το πήρα στην Φωκίωνος Νέγρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Η kounelaki: #120 16-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η elvenstar: #113 04-09-09 16:50 Οταν λες ηλεκτρική σκούπα τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:24 Η gatouni έγραψε: #114 10-09-09 17:24 Της αρέσει να την "περνάς" με την ηλεκτική σκούπα. Με το εξάρτημα για τους καναπέδες. Φυσικά στο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toufakos Εκκολαπτόμενο μέλος Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η toufakos έγραψε: #115 10-09-09 17:47 και της δικης μου της αρεσει, αλλα ειναι κουφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:55 Η kounelaki: #116 10-09-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Της αρέσει να την "περνάς" με την ηλεκτική σκούπα. Με το εξάρτημα για τους καναπέδες. Φυσικά στο χαμηλό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από toufakos: και της δικης μου της αρεσει, αλλα ειναι κουφη! Click για ανάπτυξη... Και γαμω τα γατια!Εγω πιστολακι για τα μαλλια βαζω και κανουν σαν τρελα και παλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η gatouni έγραψε: #117 11-09-09 12:35 Και γαμώ τα γατιά δε λες τίποτα!!! Όχι απλώς της αρέσει το "χτένισμα" με την ηλεκτρική, αλλά κάθε φορά που βάζω για να καθαρίσω το σπίτι έρχεται και κοπανάει το πέλμα της σκούπας με το πόδι της και νιαουρίζει επίμονα. Από ότι έχω καταλάβει προσπαθεί να μου πει άσε μαντάμ το πάτωμα και κάνε εμένα. Η δική σου toufakos, άντε είναι κουφή και δεν τρομάζει από τον ήχο, η δική μου.... μάλλον ανισόρροπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η Felice έγραψε: #118 11-09-09 12:53 Επί του θέματος. Τελικά ποιο μαγαζί είναι σίγουρο ότι διαθέτει το οriginal furminator? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #119 11-09-09 13:07 Εγώ το πήρα στην Φωκίωνος Νέγρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Η kounelaki: #120 16-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οταν λες ηλεκτρική σκούπα τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:24 Η gatouni έγραψε: #114 10-09-09 17:24 Της αρέσει να την "περνάς" με την ηλεκτική σκούπα. Με το εξάρτημα για τους καναπέδες. Φυσικά στο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toufakos Εκκολαπτόμενο μέλος Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η toufakos έγραψε: #115 10-09-09 17:47 και της δικης μου της αρεσει, αλλα ειναι κουφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:55 Η kounelaki: #116 10-09-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Της αρέσει να την "περνάς" με την ηλεκτική σκούπα. Με το εξάρτημα για τους καναπέδες. Φυσικά στο χαμηλό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από toufakos: και της δικης μου της αρεσει, αλλα ειναι κουφη! Click για ανάπτυξη... Και γαμω τα γατια!Εγω πιστολακι για τα μαλλια βαζω και κανουν σαν τρελα και παλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η gatouni έγραψε: #117 11-09-09 12:35 Και γαμώ τα γατιά δε λες τίποτα!!! Όχι απλώς της αρέσει το "χτένισμα" με την ηλεκτρική, αλλά κάθε φορά που βάζω για να καθαρίσω το σπίτι έρχεται και κοπανάει το πέλμα της σκούπας με το πόδι της και νιαουρίζει επίμονα. Από ότι έχω καταλάβει προσπαθεί να μου πει άσε μαντάμ το πάτωμα και κάνε εμένα. Η δική σου toufakos, άντε είναι κουφή και δεν τρομάζει από τον ήχο, η δική μου.... μάλλον ανισόρροπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η Felice έγραψε: #118 11-09-09 12:53 Επί του θέματος. Τελικά ποιο μαγαζί είναι σίγουρο ότι διαθέτει το οriginal furminator? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #119 11-09-09 13:07 Εγώ το πήρα στην Φωκίωνος Νέγρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Η kounelaki: #120 16-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Της αρέσει να την "περνάς" με την ηλεκτική σκούπα. Με το εξάρτημα για τους καναπέδες. Φυσικά στο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toufakos Εκκολαπτόμενο μέλος Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η toufakos έγραψε: #115 10-09-09 17:47 και της δικης μου της αρεσει, αλλα ειναι κουφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:55 Η kounelaki: #116 10-09-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Της αρέσει να την "περνάς" με την ηλεκτική σκούπα. Με το εξάρτημα για τους καναπέδες. Φυσικά στο χαμηλό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από toufakos: και της δικης μου της αρεσει, αλλα ειναι κουφη! Click για ανάπτυξη... Και γαμω τα γατια!Εγω πιστολακι για τα μαλλια βαζω και κανουν σαν τρελα και παλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η gatouni έγραψε: #117 11-09-09 12:35 Και γαμώ τα γατιά δε λες τίποτα!!! Όχι απλώς της αρέσει το "χτένισμα" με την ηλεκτρική, αλλά κάθε φορά που βάζω για να καθαρίσω το σπίτι έρχεται και κοπανάει το πέλμα της σκούπας με το πόδι της και νιαουρίζει επίμονα. Από ότι έχω καταλάβει προσπαθεί να μου πει άσε μαντάμ το πάτωμα και κάνε εμένα. Η δική σου toufakos, άντε είναι κουφή και δεν τρομάζει από τον ήχο, η δική μου.... μάλλον ανισόρροπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η Felice έγραψε: #118 11-09-09 12:53 Επί του θέματος. Τελικά ποιο μαγαζί είναι σίγουρο ότι διαθέτει το οriginal furminator? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #119 11-09-09 13:07 Εγώ το πήρα στην Φωκίωνος Νέγρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Η kounelaki: #120 16-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και της δικης μου της αρεσει, αλλα ειναι κουφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:55 Η kounelaki: #116 10-09-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Της αρέσει να την "περνάς" με την ηλεκτική σκούπα. Με το εξάρτημα για τους καναπέδες. Φυσικά στο χαμηλό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από toufakos: και της δικης μου της αρεσει, αλλα ειναι κουφη! Click για ανάπτυξη... Και γαμω τα γατια!Εγω πιστολακι για τα μαλλια βαζω και κανουν σαν τρελα και παλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η gatouni έγραψε: #117 11-09-09 12:35 Και γαμώ τα γατιά δε λες τίποτα!!! Όχι απλώς της αρέσει το "χτένισμα" με την ηλεκτρική, αλλά κάθε φορά που βάζω για να καθαρίσω το σπίτι έρχεται και κοπανάει το πέλμα της σκούπας με το πόδι της και νιαουρίζει επίμονα. Από ότι έχω καταλάβει προσπαθεί να μου πει άσε μαντάμ το πάτωμα και κάνε εμένα. Η δική σου toufakos, άντε είναι κουφή και δεν τρομάζει από τον ήχο, η δική μου.... μάλλον ανισόρροπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η Felice έγραψε: #118 11-09-09 12:53 Επί του θέματος. Τελικά ποιο μαγαζί είναι σίγουρο ότι διαθέτει το οriginal furminator? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #119 11-09-09 13:07 Εγώ το πήρα στην Φωκίωνος Νέγρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Η kounelaki: #120 16-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Της αρέσει να την "περνάς" με την ηλεκτική σκούπα. Με το εξάρτημα για τους καναπέδες. Φυσικά στο χαμηλό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από toufakos: και της δικης μου της αρεσει, αλλα ειναι κουφη! Click για ανάπτυξη... Και γαμω τα γατια!Εγω πιστολακι για τα μαλλια βαζω και κανουν σαν τρελα και παλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η gatouni έγραψε: #117 11-09-09 12:35 Και γαμώ τα γατιά δε λες τίποτα!!! Όχι απλώς της αρέσει το "χτένισμα" με την ηλεκτρική, αλλά κάθε φορά που βάζω για να καθαρίσω το σπίτι έρχεται και κοπανάει το πέλμα της σκούπας με το πόδι της και νιαουρίζει επίμονα. Από ότι έχω καταλάβει προσπαθεί να μου πει άσε μαντάμ το πάτωμα και κάνε εμένα. Η δική σου toufakos, άντε είναι κουφή και δεν τρομάζει από τον ήχο, η δική μου.... μάλλον ανισόρροπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η Felice έγραψε: #118 11-09-09 12:53 Επί του θέματος. Τελικά ποιο μαγαζί είναι σίγουρο ότι διαθέτει το οriginal furminator? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #119 11-09-09 13:07 Εγώ το πήρα στην Φωκίωνος Νέγρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Η kounelaki: #120 16-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και γαμώ τα γατιά δε λες τίποτα!!! Όχι απλώς της αρέσει το "χτένισμα" με την ηλεκτρική, αλλά κάθε φορά που βάζω για να καθαρίσω το σπίτι έρχεται και κοπανάει το πέλμα της σκούπας με το πόδι της και νιαουρίζει επίμονα. Από ότι έχω καταλάβει προσπαθεί να μου πει άσε μαντάμ το πάτωμα και κάνε εμένα. Η δική σου toufakos, άντε είναι κουφή και δεν τρομάζει από τον ήχο, η δική μου.... μάλλον ανισόρροπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η Felice έγραψε: #118 11-09-09 12:53 Επί του θέματος. Τελικά ποιο μαγαζί είναι σίγουρο ότι διαθέτει το οriginal furminator? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #119 11-09-09 13:07 Εγώ το πήρα στην Φωκίωνος Νέγρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Η kounelaki: #120 16-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επί του θέματος. Τελικά ποιο μαγαζί είναι σίγουρο ότι διαθέτει το οriginal furminator? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #119 11-09-09 13:07 Εγώ το πήρα στην Φωκίωνος Νέγρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Η kounelaki: #120 16-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ το πήρα στην Φωκίωνος Νέγρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Η kounelaki: #120 16-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.