aretha
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
μια αερογραφία(ετσι λεγεται???hehe εσενα σου κανω δωρο οτι θες...αερογραφω σχεδια σε ολα τα χερια ποδια(νυχακια ε)...λολλολλολλολ![]()
) μου την χρωστάς

(αστιεύομαι)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
όχι, την δοκίμασα στην bailey(όπου με άφηνε) και οκ δεν βγαζει πολλες τρίχες(όλη μερα πλένεται το κορίτσι μου) αλλά την δοκίμασα κι εγώ στα μαλλιά μου και δεν κόβει...είναι ακριβώς το ίδιο με το δικό σουεβελυν μου εσενα σου ξυριζει??? γιατι το δοκιμασα και πραγματικα κανει πολυ καλη δουλεια το δικο μου...
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
ειναι το μεσαιο το δικο σου?? γιατι που κοιταξα στο νετ κιτρινο χρωμα εχει μονο το μεσαιο...δεν ξερω εγω εμεινα πολυ ευχαριστιμενη ..πραγματικα ..χωρια που ο ρορυ τωρα που τον χτενισαμε λαμποκοπαει ..Στη συνημμένη φωτογραφία μπορείτε να δείτε και το δικό μου. Το είχα πάρει από εδώ πριν από κανένα εξάμηνο περίπου και, όπως ξανάπα, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Αφαιρεί πραγματικά πολύ περισσότερες τρίχες από τις συνηθισμένες βούρτσες, πολύ πιο γρήγορα (άρα και με λιγότερη ενόχληση για τα γατιά) και, όχι, σίγουρα δεν τα ξυρίζει![]()
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Ναι, έχω πάρει το μεσαίο, ακριβώς αυτό που βγαίνει αν πατήσεις στο λινκ που έδωσα πιο πάνω.ειναι το μεσαιο το δικο σου??
zanin
Διάσημο μέλος
τώρα τι να πω για τα άλλα....
πάντως εγώ θα ήθελα να το πάρω, αλλά επειδή η κατσού μου δεν μου πολυ κάθεται ούτε στο γάντι θα ήθελά να το δοκιμάσω από κάποιον άλλο...
μη τα σκάσω και μετά αχρηστευτεί....

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
μα ουτε η λουνα μου καθοταν αλλα ειναι σαν να τη χαιδευεις..δεν τα ποναει και γενικα ο ρορυ μεχρι που γουργουριζε οσο τον χτενιζαμε...ειναι αυτο που ειπε η aretha πιο πανω οτι δεν υποφερουν ...+ το τι απο προχθες που τα χτενισα σκουπισα και δεν εχει ουτε μιση τουφιτσα στο πατωμα...σκουπιζα καθε μερα λογο τριχας τους...τωρα 2 μερες τπτ ουτε χνουδι..λοιπόν, αυτά που είδα είναι σίγουρα αυθεντικά. έχω μπει και σε άλλο σάιτ και έτσι ήταν αυτά που δεν ξυρίζουν.
τώρα τι να πω για τα άλλα....
πάντως εγώ θα ήθελα να το πάρω, αλλά επειδή η κατσού μου δεν μου πολυ κάθεται ούτε στο γάντι θα ήθελά να το δοκιμάσω από κάποιον άλλο...
μη τα σκάσω και μετά αχρηστευτεί....![]()
πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Exω πάρει το ίδιο ακριβώς απο pet shop στη Φωκίωνος Νέγρη 25ευρώ και κάνει φοβερή δουλειά και στα δύο γατούνια στο avantar μου που είναι χνουδοτότατα αλλά και στον μικρούλη μου που είναι κοντότριχος.Σταμάτησα να κυνηγάω χνούδια στο σπίτι.Σε καμία περίπτωση δεν τα κουρέυει.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά από πού καταλαβαίνουμε ότι είναι το οriginal?Τι γράφει η υπογραφή του ?Exω πάρει το ίδιο ακριβώς απο pet shop στη Φωκίωνος Νέγρη 25ευρώ και κάνει φοβερή δουλειά και στα δύο γατούνια στο avantar μου που είναι χνουδοτότατα αλλά και στον μικρούλη μου που είναι κοντότριχος.Σταμάτησα να κυνηγάω χνούδια στο σπίτι.Σε καμία περίπτωση δεν τα κουρέυει.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος

toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Της αρέσει να την "περνάς" με την ηλεκτική σκούπα. Με το εξάρτημα για τους καναπέδες. Φυσικά στο χαμηλό.![]()
και της δικης μου της αρεσει, αλλα ειναι κουφη!

Και γαμω τα γατια!Εγω πιστολακι για τα μαλλια βαζω και κανουν σαν τρελα και παλαβα!
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος

Όχι απλώς της αρέσει το "χτένισμα" με την ηλεκτρική, αλλά κάθε φορά που βάζω για να καθαρίσω το σπίτι έρχεται και κοπανάει το πέλμα της σκούπας με το πόδι της και νιαουρίζει επίμονα.
Από ότι έχω καταλάβει προσπαθεί να μου πει άσε μαντάμ το πάτωμα και κάνε εμένα.

Η δική σου toufakos, άντε είναι κουφή και δεν τρομάζει από τον ήχο, η δική μου.... μάλλον ανισόρροπη.

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελικά ποιο μαγαζί είναι σίγουρο ότι διαθέτει το οriginal furminator?
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εδώ και ένα μήνα περίπου το πήραμε και μείς. Και όχι δεν ξυρίζει (το δοκίμασα στα μαλλιά μου). Βγάζει άπειρη ποσότητα τρίχας. Μετά τη δοκιμή του νομίζω ότι όλες οι άλλες βούρτσες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Σίντυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζεται όταν τη χτενίζω με αυτό, προτιμά την παλιά βούρτσα της ή την ηλεκτρική σκούπα οπότε το έχουμε μοιράσει μια furminator, μια παλιά βούρτσα, μια ηλ. σκούπα.![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool