samis
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samis
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angela
Δραστήριο μέλος

Εμείς το έχουμε συνηθίσει!

samis
Δραστήριο μέλος

Lio
Νεοφερμένο μέλος

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Συμφωνώ απόλυτα με την Άντζελα!!!Αυτό σου μοιάζει σα να τρελλάθηκε;
Εμείς το έχουμε συνηθίσει!![]()

Αυτή είναι η καθημερινότητά μας!!!

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Παντως σιγουρα δε θα χρειαστει ηρεμιστικα, κρατα τα καλου κακου γιατι εσυ μπορει και να τα χρειαστεις
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

samis
Δραστήριο μέλος

τωρα εχει πάθη ενα κόλλημα με της πλαστικές σακούλες, οπου βλέπει της δαγκώνει

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
μαλλοντωρα εχει πάθη ενα κόλλημα με της πλαστικές σακούλες, οπου βλέπει της δαγκώνει
![]()

...............μια απο τα ιδια.....επισης η πουπου,χωνεται και μεσα....μαλιστα μια φορα ,πως το κατορθωσε το τερας και περασε το κεφαλι της στο χερουλι....το αποτελεσμα ηταν οτι μετα δεν μπορουσε να τη βγαλει,και ετρεχε πανω κατω μεσα στο σπιτι....με τη σακουλα μαζι...

samis
Δραστήριο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
τρελοκομεια εντελος χεχεεχχε![]()
τρελοκομεια....δεν θα πει τιποτα!!!!!!!....μονο που στο τελος....θα κλεισουν εμας μεσα...αντι για αυτα!!!!

samis
Δραστήριο μέλος

το βραδυ παλυ εκει που κοιμάμαι άρχετε και με νιαουρίζει οπου την βλέπω πρόσωπο με πρόσωπο και μόλις παω να την χαιδεψω μιας που έχασα τον ύπνο μου γέρνει τον κολο της και ξαπλώνει σχεδόν στα μουτρα μου

aporw
Διακεκριμένο μέλος
...............μια απο τα ιδια.....επισης η πουπου,χωνεται και μεσα....μαλιστα μια φορα ,πως το κατορθωσε το τερας και περασε το κεφαλι της στο χερουλι....το αποτελεσμα ηταν οτι μετα δεν μπορουσε να τη βγαλει,και ετρεχε πανω κατω μεσα στο σπιτι....με τη σακουλα μαζι...
![]()
κι ο Λουκουμας μια φορα απο την λαιμαργια του ειχε χωσει την κεφαλα του μεσα σε ενα σακουλακι απο πατατακια!
και μετα δεν μπορουσε να το βγαλει και κυκλοφορουσε με αυτο!

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
το σκασμενο εμενα κανει μερικες φορες σαν τρελο με περιγυριζει η έρχεται διπλά μου και μόλις πάω να το χαϊδέψω φευγει λες και θελω να το σκοτώσω,το βραδυ παλυ εκει που κοιμάμαι άρχετε και με νιαουρίζει οπου την βλέπω πρόσωπο με πρόσωπο και μόλις παω να την χαιδεψω μιας που έχασα τον ύπνο μου γέρνει τον κολο της και ξαπλώνει σχεδόν στα μουτρα μου
![]()

Σου λεει ναι μεν θα σου κανω τη χαρη να ξαπλωσω διπλα σου αλλα μην παρεις και θαρρος

Μια φορα στην μονοκατοικια που εμενα, ακουγα ενα ασταματητο ΤΑΠ-ΤΑΠ-ΤΑΠ απο την αυλη και η μαμα μου νομιζε ειναι αρουραιος.Τελικα βρηκα μια αδεσποτη πορτοκαλι που ειχε χωσει το κεφαλι σε μια αδεια κονσερβα που βρηκε στα σκουπιδια(απο τον γατο που ειχα τοτε) με τα χιλια ζορια καταφερα να της το βγαλω αφου τρομαζε,εσπρωχνε και χωνοταν παλι μεσαaporw
κι ο Λουκουμας μια φορα απο την λαιμαργια του ειχε χωσει την κεφαλα του μεσα σε ενα σακουλακι απο πατατακια!και μετα δεν μπορουσε να το βγαλει και κυκλοφορουσε με αυτο!
![]()
Τελικα με το που την εβγαλα εξαφανιστηκε σαν καπνος. Και να πω οτι δεν τους εβαζα φαγητο;!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samis
Δραστήριο μέλος

Έχει μεταμορφωθεί σε κατι άλλο……. Βοήθεια…. Τρέχει από εδω και από εκει παω να την χαϊδέψω και με δαγκώνει (δεν ποναει βεβαια, δεν δαγκώνουν δυνατά οι γατες η αυτη απαλα το κανει?) εχω ένα χαλακι και το δαγκωνη το σπρώχνει… γιατι ετσι η απότομη αλλαγή

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Αυτό δεν είναι το γατι μου!!!!!!Έχει μεταμορφωθεί σε κατι άλλο……. Βοήθεια…. Τρέχει από εδω και από εκει παω να την χαϊδέψω και με δαγκώνει (δεν ποναει βεβαια, δεν δαγκώνουν δυνατά οι γατες η αυτη απαλα το κανει?) εχω ένα χαλακι και το δαγκωνη το σπρώχνει… γιατι ετσι η απότομη αλλαγή
![]()

βρε ΠΑΙΖΕΙΙΙΙ!!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αυτό δεν είναι το γατι μου!!!!!!Έχει μεταμορφωθεί σε κατι άλλο……. Βοήθεια…. Τρέχει από εδω και από εκει παω να την χαϊδέψω και με δαγκώνει (δεν ποναει βεβαια, δεν δαγκώνουν δυνατά οι γατες η αυτη απαλα το κανει?) εχω ένα χαλακι και το δαγκωνη το σπρώχνει… γιατι ετσι η απότομη αλλαγή
![]()
καλε.............ειναι χαρουμενο το κοριτσι!!!!!!!

........καλο ειναι αυτο.....εμενα το κανουν αυτο οταν ειναι μια χαρα και υγειεστατα....να χαιρεσαι...εσυ εξαλλου δεν παραπονιοσουν οτι ειναι πολυ.....δεν θυμαμαι τωρα...

....αλλα καπως τελος παντων στην αρχη???

....ε...τωρα...εχεις γατα!!!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
βρε ΠΑΙΖΕΙΙΙΙ!!!!
![]()
βρε εβελυν...βρε εβελυν..........μια ζωη....συμπιπτουμε στις απαντησεις!!!!!!!

samis
Δραστήριο μέλος

καλε.............ειναι χαρουμενο το κοριτσι!!!!!!!........καλο ειναι αυτο.....εμενα το κανουν αυτο οταν ειναι μια χαρα και υγειεστατα....να χαιρεσαι...εσυ εξαλλου δεν παραπονιοσουν οτι ειναι πολυ.....δεν θυμαμαι τωρα...
....αλλα καπως τελος παντων στην αρχη???
....ε...τωρα...εχεις γατα!!!!!
![]()
κατι ενδιαμεσο δεν μπωρο να εχω???

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool