H καραμέλα

και εγω ειδικο πειρα αλλα μου φαινεται χοντρος μπροστα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εδω και κανα δυο μερες η καραμελα κανει σαν να τρελαθηκε, δηλ. εκει που καθετε αρχιζει να τρεχει σαν χαζο στο σπιτι λες και το κυνηγαει καπιος, το κανει και οταν παω να την χαϊδέψω καποιες φορες... τι θελει να πει ο ποιητης??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό σου μοιάζει σα να τρελλάθηκε; :P
Εμείς το έχουμε συνηθίσει! :lol:

για μενα ολα αυτα ειναι πρωτογνωρα και με ξαφνιαζουν:)

Ο Λιο βγαζει και στριγκλιες οταν παιζει,λεω παει ειναι αναρμοστο το παιδι μου!!:P:blink:.

Αυτό σου μοιάζει σα να τρελλάθηκε; :P
Εμείς το έχουμε συνηθίσει! :lol:
Συμφωνώ απόλυτα με την Άντζελα!!!:):):)Αυτή είναι η καθημερινότητά μας!!!:lol::lol::lol:

Παιζει το κοριιιιιιιιτσι! Εκτος αμα κυνηγαει καμια μυγα:rolleyes: Παντως σιγουρα δε θα χρειαστει ηρεμιστικα, κρατα τα καλου κακου γιατι εσυ μπορει και να τα χρειαστεις:lol:

Μαλλον πρωτη φορα την ειδες να παιζει μου φαινεται!:lol::lol::lol:

μαλλον :P:lol::lol::lol: τωρα εχει πάθη ενα κόλλημα με της πλαστικές σακούλες, οπου βλέπει της δαγκώνει:blink::lol::lol::lol:

μαλλον :P:lol::lol::lol: τωρα εχει πάθη ενα κόλλημα με της πλαστικές σακούλες, οπου βλέπει της δαγκώνει:blink::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:...............μια απο τα ιδια.....επισης η πουπου,χωνεται και μεσα....μαλιστα μια φορα ,πως το κατορθωσε το τερας και περασε το κεφαλι της στο χερουλι....το αποτελεσμα ηταν οτι μετα δεν μπορουσε να τη βγαλει,και ετρεχε πανω κατω μεσα στο σπιτι....με τη σακουλα μαζι...:lol::lol::lol:

τρελοκομεια εντελος χεχεεχχε:lol::lol::lol:

τρελοκομεια εντελος χεχεεχχε:lol::lol::lol:

τρελοκομεια....δεν θα πει τιποτα!!!!!!!....μονο που στο τελος....θα κλεισουν εμας μεσα...αντι για αυτα!!!!:lol::lol::lol:

το σκασμενο εμενα κανει μερικες φορες σαν τρελο με περιγυριζει η έρχεται διπλά μου και μόλις πάω να το χαϊδέψω φευγει λες και θελω να το σκοτώσω, :blink::lol::lol:το βραδυ παλυ εκει που κοιμάμαι άρχετε και με νιαουρίζει οπου την βλέπω πρόσωπο με πρόσωπο και μόλις παω να την χαιδεψω μιας που έχασα τον ύπνο μου γέρνει τον κολο της και ξαπλώνει σχεδόν στα μουτρα μου:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:...............μια απο τα ιδια.....επισης η πουπου,χωνεται και μεσα....μαλιστα μια φορα ,πως το κατορθωσε το τερας και περασε το κεφαλι της στο χερουλι....το αποτελεσμα ηταν οτι μετα δεν μπορουσε να τη βγαλει,και ετρεχε πανω κατω μεσα στο σπιτι....με τη σακουλα μαζι...:lol::lol::lol:

κι ο Λουκουμας μια φορα απο την λαιμαργια του ειχε χωσει την κεφαλα του μεσα σε ενα σακουλακι απο πατατακια!:blink: και μετα δεν μπορουσε να το βγαλει και κυκλοφορουσε με αυτο!:blink::lol::lol::lol:

το σκασμενο εμενα κανει μερικες φορες σαν τρελο με περιγυριζει η έρχεται διπλά μου και μόλις πάω να το χαϊδέψω φευγει λες και θελω να το σκοτώσω, :blink::lol::lol:το βραδυ παλυ εκει που κοιμάμαι άρχετε και με νιαουρίζει οπου την βλέπω πρόσωπο με πρόσωπο και μόλις παω να την χαιδεψω μιας που έχασα τον ύπνο μου γέρνει τον κολο της και ξαπλώνει σχεδόν στα μουτρα μου:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol:
Σου λεει ναι μεν θα σου κανω τη χαρη να ξαπλωσω διπλα σου αλλα μην παρεις και θαρρος:lol::lol:
aporw
κι ο Λουκουμας μια φορα απο την λαιμαργια του ειχε χωσει την κεφαλα του μεσα σε ενα σακουλακι απο πατατακια!:blink: και μετα δεν μπορουσε να το βγαλει και κυκλοφορουσε με αυτο!:blink::lol::lol::lol:
Μια φορα στην μονοκατοικια που εμενα, ακουγα ενα ασταματητο ΤΑΠ-ΤΑΠ-ΤΑΠ απο την αυλη και η μαμα μου νομιζε ειναι αρουραιος.Τελικα βρηκα μια αδεσποτη πορτοκαλι που ειχε χωσει το κεφαλι σε μια αδεια κονσερβα που βρηκε στα σκουπιδια(απο τον γατο που ειχα τοτε) με τα χιλια ζορια καταφερα να της το βγαλω αφου τρομαζε,εσπρωχνε και χωνοταν παλι μεσα:blink:Τελικα με το που την εβγαλα εξαφανιστηκε σαν καπνος. Και να πω οτι δεν τους εβαζα φαγητο;!

Αυτό δεν είναι το γατι μου!!!!!!:blink::blink: Έχει μεταμορφωθεί σε κατι άλλο……. Βοήθεια…. Τρέχει από εδω και από εκει παω να την χαϊδέψω και με δαγκώνει (δεν ποναει βεβαια, δεν δαγκώνουν δυνατά οι γατες η αυτη απαλα το κανει?) εχω ένα χαλακι και το δαγκωνη το σπρώχνει… γιατι ετσι η απότομη αλλαγή:blink::blink:

Αυτό δεν είναι το γατι μου!!!!!!:blink::blink: Έχει μεταμορφωθεί σε κατι άλλο……. Βοήθεια…. Τρέχει από εδω και από εκει παω να την χαϊδέψω και με δαγκώνει (δεν ποναει βεβαια, δεν δαγκώνουν δυνατά οι γατες η αυτη απαλα το κανει?) εχω ένα χαλακι και το δαγκωνη το σπρώχνει… γιατι ετσι η απότομη αλλαγή:blink::blink:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: βρε ΠΑΙΖΕΙΙΙΙ!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλε.............ειναι χαρουμενο το κοριτσι!!!!!!!:up::up::up:........καλο ειναι αυτο.....εμενα το κανουν αυτο οταν ειναι μια χαρα και υγειεστατα....να χαιρεσαι...εσυ εξαλλου δεν παραπονιοσουν οτι ειναι πολυ.....δεν θυμαμαι τωρα...:lol::lol::lol:....αλλα καπως τελος παντων στην αρχη???:lol::lol::lol:....ε...τωρα...εχεις γατα!!!!!:up::up::up:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: βρε ΠΑΙΖΕΙΙΙΙ!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

βρε εβελυν...βρε εβελυν..........μια ζωη....συμπιπτουμε στις απαντησεις!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

ετσι ξαφνικα απ την μια στιγμη στην αλλη??? εδω ηταν τοσο υσηχο τοσο καιρο, οταν το επερνα στην αγγαλια δεν εκανε τπτ, τωρα.................... τρελαθηκε!!:hmm::hmm::lol::lol::lol::lol:

καλε.............ειναι χαρουμενο το κοριτσι!!!!!!!:up::up::up:........καλο ειναι αυτο.....εμενα το κανουν αυτο οταν ειναι μια χαρα και υγειεστατα....να χαιρεσαι...εσυ εξαλλου δεν παραπονιοσουν οτι ειναι πολυ.....δεν θυμαμαι τωρα...:lol::lol::lol:....αλλα καπως τελος παντων στην αρχη???:lol::lol::lol:....ε...τωρα...εχεις γατα!!!!!:up::up::up:

κατι ενδιαμεσο δεν μπωρο να εχω???:lol::lol:.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back