H καραμέλα

πιστεψε με, αυτη η "κριση" σε λιγο θα σταματησει:lol::lol: ετσι γατες σε 10 λεπτα το πολυ κουραζονται :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτο με το δαγκωμα που μου κανει που δεν ποναει, μεχρι εκει δαγκωνουν η αμα θελουν και ποιο πολυ??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτο με το δαγκωμα που μου κανει που δεν ποναει, μεχρι εκει δαγκωνουν η αμα θελουν και ποιο πολυ??
αμα θελουν να δαγκωσουν δυνατα, θα το κανουν ,και θα κανουν και ζημια:P
το δαγκωμα μεχρι το σημειο που να μην πονας, ειναι για παιχνιδι:)

καθε μερα παθαίνω και περισσότερη πλακα με την καραμελα, οταν μπαίνω σπιτι έρχεται και τρίβετε επάνω μου, :)εχτες το βραδυ κανα 2 φορες που κοιμόμουν την ενιωσα να μου κανει μασαζ απ την πλατη μεχρι τα ποδια και μετα ξάπλωσε διπλα στα πόδια μου.:):):)
να ρωτήσω τα hairballs πως είναι?? βρηκα ενα περίεργο πρασινο πραγμα ομογενοποιημένο κ ειπα αρχικα μην εινε σκατουλακι αλλα μετα σκέφτηκα μηπως ειναι η hairballs

καθε μερα παθαίνω και περισσότερη πλακα με την καραμελα, οταν μπαίνω σπιτι έρχεται και τρίβετε επάνω μου, :)εχτες το βραδυ κανα 2 φορες που κοιμόμουν την ενιωσα να μου κανει μασαζ απ την πλατη μεχρι τα ποδια και μετα ξάπλωσε διπλα στα πόδια μου.:):):)
να ρωτήσω τα hairballs πως είναι?? βρηκα ενα περίεργο πρασινο πραγμα ομογενοποιημένο κ ειπα αρχικα μην εινε σκατουλακι αλλα μετα σκέφτηκα μηπως ειναι η hairballs
Τριχόμπαλες δεν έχω δει, γιατί τους δίνω παστούλα!!!:):):)Αλλά απ΄ότι έχω ακούσει από κάποιον εδώ, μάλλον σαν σκατουλάκι πρέπει να μοιάζει.:hmm::hmm::hmm::hmm:

οποτε αυτο θα ειναι, εγω της εχω φυτεψει ενα χορτο και τρωει

οποτε αυτο θα ειναι, εγω της εχω φυτεψει ενα χορτο και τρωει
Και εγώ τους δίνω χορταράκι!!!!:P:P:PΑλλά σε εμάς δεν έκανε τόση καλή δουλειά όσο η πάστα.;););)

Η δικη σου που ειναι μακρυτριχη θα χρειαστει και παστουλα,ειδικα οταν αρχισει να ριχνει τριχωμα.;)

μονο ο γιατρος δεινει αυτήν την παστα?? αλήθεια ποτε ρίχνει τριχωμα? εμενα να πω την αληθεια δεν μαδαει καθόλου.... αφου οταν την χτενίζω αφήνει πολυ ληγο χνούδι

μονο ο γιατρος δεινει αυτήν την παστα?? αλήθεια ποτε ρίχνει τριχωμα? εμενα να πω την αληθεια δεν μαδαει καθόλου.... αφου οταν την χτενίζω αφήνει πολυ ληγο χνούδι
Την πάστα την αγοράζω από pet shop και τους την δίνω 1 φορά την εβδομάδα!!!:):):)

Οχι,τη βρισκεις και σε πετ σοπ.Γυρω στον Απριλη νομιζω θα αρχισει να ριχνει.Λογικο ειναι να μη μαδαει τωρα,ειναι χειμωνας βρε!Τα δικα μου εχουν γινει σαν φλοκατες,δε μπαινει μεσα η χτενα!

ειδα πριν λιγο την καραμελλα μπροστα απ την εξοπορτα στην γωνια να ξινη το πατομα και με τα δυο της χερια μανιαδως για 2-3 λεπτα και μετα σταματισε και εφυγε.... ηθελε να κανει τπτ κακα ι ασχετο?

τι το ειπα ....... την ειδα να μπαινει μες στο μπάνιο και να θέλει να μπει στην μπανιέρα αλλα ειδε οτι ειχε νερο και δεν πήδηξε.
Την ξανάκουσα να ξύνει το πάτωμα και πήγα να δω και τι ειδα? Τα ειχε κανει στο πατωμα μετα από 2 εβδομαδες…

εν τω μεταξύ πριν 10 λεπτά μπηκε στην αμμολεκανη της αλλα δεν εκανε τπτ….. και εχω παρατηρήσει ότι όταν μπαινει και τα κανει τα κακακια της στην αμμολεκανη σκάβει με τα χερια της το πλαστικο της αμμολεκανης κανα 3λεπτο (όχι στο χωμα)

Μηπως ειναι μικρη η αμμολεκανη της;Ειναι καθαρη η αμμος της;

να το δεις απο την θετικη μερια.....το οτι ειχε δυο βδομαδες να τα κανει εκτος...ειναι πολυ θετικο!!:):)....ειπαμε...που και που μπορει να τη θυμαται τη συνηθεια της....δυο χρονια τα εκανε εκτος...αρκει να ειναι μια στο τοσο....:)

η αμολεκανη ειναι κλειστου τυπου και ειναι κανονικη,απο οτι ειδα ομως οταν πειγα να την καθαρισω μετα ειχε 4 μεγαλους σβολους απο τσισα.Συνηθως καθε βραδυ που τα καθαριζω εχει 2, οποτε μηπως αυτο εφτεγε.

ναι εφη μου ουτε του παπα να το πεις:) μια χαρα ειναι, και 2 εβδομαδες χωρις τσισα....

Oταν το καμαρι μου :rolleyes::lol: ξυνει το πατωμα μπροστα στην πορτα του μπανιου πεταγομαι πανω πανικοβλητη και τον βγαζω στη βεραντα να ηρεμησει,αλλιως τα κανει επι τοπου.:down:

τωρα το εμαθα και εγω :P :lol::lol:

Το παθημα γινεται μαθημα!:rolleyes::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back