samis
Δραστήριο μέλος

σιμωνη το σκ να κανονισουμε να σου φερω τον γατοφωρο, βολτες την κανω στο αμαξι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
σορρυ αλλα νομιζω μλκιες σου ειπε για το χρωμακουρεμενη μου την δωσαν την καιμενηπου εχει φωτος να δω τον ραμση???
αν και η καραμελα δεν ειναι καθαροαιμη, στην τελευταια επισκεψη μου ειπε οτι λογο της ρατσας της εχει τα πρωβληματα τως περσικων και οτι πρεπει ο παππους να ηταν καθαροαιμος περσος. Λεει οτι ηταν απο σπιτι σηγουρα και επηδη δεν γενηθηκε καθαροαιμο να το πεταξαν.
Τα 2 χρωμματα που εχει ειναι καθαρα της ρατσας ειπαι και το ενα το κιτρινο ειναι απο κεραμυδογατες.
υπαρχει σαν χρωμα και το πορτοκαλι και το καλικο σε περσικα καθαροαιμα!για δες εδω
και το πιο ξεβαμμενο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ευχαριστω, να σαι καλα!!!evelyn διαβασα πριν το τοπικ που πρωτο πειρες την δικια σου καλα πολυ κουκλα και τα ματια της δεν παιζωντε![]()

samis
Δραστήριο μέλος
παντως απο οτι προσεξα ο κατω γναθος στα καθαροαιμα ειναι λιγο ανεβασμενος προς τα πανωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
samis
Δραστήριο μέλος

πηγα να της κοψω τα νυχια της και κανει σαν τρελο μονο που την ακουμπαω πεταγεται και τσιριζει
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
να ξερεις παντως οτι το χρωμα της καραμελας ειναι απο τα αγαπημενα μουδεν τα ηξερα αυτα εδιαφερον οτι υπαρχουν διαφορετικα ειδη περσικων....
πηγα να της κοψω τα νυχια της και κανει σαν τρελο μονο που την ακουμπαω πεταγεται και τσιριζει
τυχεροι ειστε και οι 2 που συναντηθηκατε
και η bailey δεν τα παει καλα στο κοψιμο των νυχιων..συνηθως το κανω οταν κοιμαται..και οσα δεν προλαβω την επομενη μερα

και επειδη και η δικια μου γατα βαριεται γενικως να παιζει, βρηκα επιτελους ενα παιχνιδι που την ενθουσιαζει λιγο(μην φανταστεις, παλι ξαπλωνοντας παιζει
). πηρα ενα κορδονι παπουτσιου και το εδεσα σε ενα καλαμι και την ενθουσιασε, αν θες δοκιμασε αυτο να δεις αν πιανει στην καραμελα..
samis
Δραστήριο μέλος
να ξερεις παντως οτι το χρωμα της καραμελας ειναι απο τα αγαπημενα μουτυχεροι ειστε και οι 2 που συναντηθηκατε
και η bailey δεν τα παει καλα στο κοψιμο των νυχιων..συνηθως το κανω οταν κοιμαται..και οσα δεν προλαβω την επομενη μερα
και επειδη και η δικια μου γατα βαριεται γενικως να παιζει, βρηκα επιτελους ενα παιχνιδι που την ενθουσιαζει λιγο(μην φανταστεις, παλι ξαπλωνοντας παιζει). πηρα ενα κορδονι παπουτσιου και το εδεσα σε ενα καλαμι και την ενθουσιασε, αν θες δοκιμασε αυτο να δεις αν πιανει στην καραμελα..
![]()
πλακα κανεις και δεν ξυπναει οταν της τα κοβεις???? εγω λιγο απο πανω της να παω οταν κοιματε και ξυπναει

καλα εχω ακι εγω ενα κορδονι που της το κουναω αλλα παιζει για κανα 30 sec. πριν που την ανεβαζα στο γραφειο μπροστα απ την οθονη ενθουσιαστηκε με το βελακι του ποντικιου πρωσπαθουσε να το ακουμπηση με την πατουσα της χεεχεχεχ και κουνουσε το κεφαλη της περα δωθε

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ξυπναει, αλλα μεχρι να συνειδητοποιησει τι συμβαινει θα τις κοψω 2-3 νυχακιαπλακα κανεις και δεν ξυπναει οταν της τα κοβεις???? εγω λιγο απο πανω της να παω οταν κοιματε και ξυπναεικαλα εχω ακι εγω ενα κορδονι που της το κουναω αλλα παιζει για κανα 30 sec. πριν που την ανεβαζα στο γραφειο μπροστα απ την οθονη ενθουσιαστηκε με το βελακι του ποντικιου πρωσπαθουσε να το ακουμπηση με την πατουσα της χεεχεχεχ και κουνουσε το κεφαλη της περα δωθε
![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εδώ το συνήθισε η στρίτζω Μυρτώ.
Προσοχή όμως μην τις τραυματίσετε.

moukelis
Επιφανές μέλος
Samis εμενα για περσικη μου φαινεται,στην επομενη εκθεση αν θες φερε τη να τη δει καποιος κριτης και να σε διαφωτισει,και να της βγαλεις και τα χαρτια της αν ειναι οντως καθαροαιμη.
Οσο για τα νυχια,δεν ειναι κατι δυσκολο αρκει να μην τα κοβετε πολυ μεσα.Εγω και των τεσσαρων μονη μου τα κοβω.
samis
Δραστήριο μέλος
Οσο για τα νυχια,δεν ειναι κατι δυσκολο αρκει να μην τα κοβετε πολυ μεσα.Εγω και των τεσσαρων μονη μου τα κοβω.
θα πρέπει να συνηθίσει γιατι μόλις παω να της το ακουμπήσω κάνει σαν τρελο και πετάγεται
moukelis
Επιφανές μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος

Είναι πολύ πολύ όμορφη!!

Και χαίρομαι που ηρεμήσετε από τις κουτσουκέλες!!!

samis
Δραστήριο μέλος
Ναι,σιγα σιγα δινε της και καμια λιχουδια.Το να σε αφησει η γατα να ανοιξεις τα μαξιλαρακια της και να βγαλεις το νυχι ειναι ενδειξη εμπιστοσυνης.
να σε ρωτήσω εχω παρει ενα κόπτη νυχιών απ το petshop αλλα μου φαίνεται χοντρο μπροστά, μπορώ να χρησιμοποιήσω κανονικό νυχοκόπτη??
Τι κούκλα που είναι η Καραμέλα!!!!Είναι πολύ πολύ όμορφη!!
Και χαίρομαι που ηρεμήσετε από τις κουτσουκέλες!!!![]()
σε ευχαριστω πολυ ναταλουκο
εχτες ηταν το πρωτο βραδυ που δεν εβαλα το πλαστικο καλιμα στον καναπε.... ελπιζω να να εκανα καλα και να ειναι μονιμο
natalouko
Επιφανές μέλος
εχτες ηταν το πρωτο βραδυ που δεν εβαλα το πλαστικο καλιμα στον καναπε.... ελπιζω να να εκανα καλα και να ειναι μονιμο
[/quote]Εγώ στο εύχομαι!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ειναι στρογγυλεμενος μπροστα;Θα δεις οτι θα σε διευκολυνει πολυ περισσοτερο ο ειδικος νυχοκοπτης,δε βολευει ο απλος.
εγω με απλο κοβω τα νυχια του Λουκουμα..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
που εχει φωτος να δω τον ραμση???