Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
λεπτομέρειες εφη![]()
χμ........καλα.........εγω φταιω βρε.........που σε ενημερωνω.......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samis
Δραστήριο μέλος
) της royal canine την persian 30 feline breed nutrition και την sterilised 37Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αγορασα να δοκιαμασω (η καραμελα) της royal canine την persian 30 feline breed nutrition και την sterilised 37
καλα.........δοκιαμασε την........

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
και η sterilised ειναι πολυ καλη, απλα ειναι λιγο πιο ειδικη για προβληματα περσικων η Persian 30..
samis
Δραστήριο μέλος

) δεν νιαούρισε καθολου και κυριως δεν εκανε καθολου εμετο, αφου πηγε και κανονικα να τα κανει στην λεκανη της.Το μονο που το ενα ματι της ειναι κλειστο για καποιο λογο...

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
τι εννοεις ειναι κλειστο?μια χαρα το βραδυ η καραμελα, της εβαλα λιγο κονσερβα που το καταβρόχθισε, μετα ηρθε και κοιμήθηκε ολο το βραδυ πανω στα ποδια μου που δεν το εχει κανει ποτε (ακίνητος ολο το βραδυ μην πέσει) δεν νιαούρισε καθολου και κυριως δεν εκανε καθολου εμετο, αφου πηγε και κανονικα να τα κανει στην λεκανη της.
Το μονο που το ενα ματι της ειναι κλειστο για καποιο λογο...![]()

samis
Δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

....δωσε της την αντιβιωση για οσο πει ο γιατρος και απλα να την κοιτας σε εκεινο το σημειο για να βλεπεις αν ολα πηγαινουν καλα....

natalouko
Επιφανές μέλος

Αύριο θα είναι περδίκι!!!

samis
Δραστήριο μέλος

, της έδωσα την αντιβιωση με την σύριγγα ( με τα 1000 ζορια) και της καθαρισα την πληγή. μια χαρα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
τι μουτρακια βρε, καμια σχεση ολο χαδια θελει και να κουρνιάζετε διπλά μου, της έδωσα την αντιβιωση με την σύριγγα ( με τα 1000 ζορια) και της καθαρισα την πληγή. μια χαρα
![]()

.....ε.ναι μωρε,τι νομιζεις...καταλαβαινουν αυτα....τι τους καναμε???

samis
Δραστήριο μέλος

το καιμενο με αυτα που περασε πριν την παρω και τον πονο που τραβηξε με τα ματακια της, τωρα κιχ δεν βγαζει μονο ψιλοκουναει την ουρα της.... σιγουρα θα ποναει η πληγη της επεμβασηςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αφου ετσι μοθ ειπε ο γιατροςτο καιμενο με αυτα που περασε πριν την παρω και τον πονο που τραβηξε με τα ματακια της, τωρα κιχ δεν βγαζει μονο ψιλοκουναει την ουρα της.... σιγουρα θα ποναει η πληγη της επεμβασης
ναι......το ξερω οτι σου το ειπε ο γιατρος...
.......απλα σε.........πειραζω......

μπα....ο δικος μου ο γιατρος παντως μου ειπε οτι δεν τους ποναει ιδιαιτερα...ειδικα αφου της εκανε και παυσιπονη ενεση....περισσοτερο ειναι η ταλαιπωρια...και η ναρκωση.....ετσι μου ειπε....τι να σου πω...

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
αυτο δεν ισχυει..πολλες περιπτωσεις ουρολιθιασης εγιναν σε θηλυκα γατια..το καλυτερο ειναι μια σωστη διατροφη για να αποφυγεις οποιοδηποτε προβλημα..
Σαμυ οι τροφές για στειρωμένα εκτός των άλλων έχουν και μειωμένα λιπαρά, γιατί μετά την στείρωση οι γάτες έχουν την τάση να παίρνουν ευκολότερα βάρος.

Χαίρομαι πολύ που η Καραμελίτσα αναρρώνει καλά, από την επέμβαση.

Τελικά των πόσων μιλιγκράμ Amoxil της δίνεις?

Μπράβο σου που κατάφερες να της το δώσεις με σύριγγα...δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα.

samis
Δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

samis
Δραστήριο μέλος

επισης ισα που ανοιγη τα μάτια της ειδικα το ενα που το εχει συνεχώς κλειστώ
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
άκεφη και κοιμάται ολη την ωρα, μολις παω να την χαϊδέψω ποιο κατω απ τον λαιμό της νιαουρίζει και κανει να με δαγκώσει, μάλλον ποναει εκει![]()
επισης ισα που ανοιγη τα μάτια της ειδικα το ενα που το εχει συνεχώς κλειστώ
γιατι να ποναει πιο κατω απο το λαιμο της???

.....δεν μου αρεσει καθολου η περιγραφη που μου κανεις.......εμενα και τα δυο μου,απο την επομενη μερα χοροπηδαγαν σαν κατσικια...καλα,η πουπου σχεδον χοροπηδαγε απο την πρωτη........

...την πληγη την κοιταξες??? πως σου φαινεται??? εχει κανενα πρηξιμο,πυον...τιποτα τετοιο???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samis
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool