aporw
Διακεκριμένο μέλος
Τώρα τις είδα τις στολές!!Έχουν μεγάλη πλάκα!!!
Να δω ποια γατόνια κάθονται για να τα φορέσουν!!!!
![]()

εγω το αποφασισα! θα παρω στο Λουκουμα τη φορεσια απο το ναυτακι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Και μετά θα τραγουδάτε τραγούδια από το ''Η Αλίκη στο Ναυτικό'''εγω το αποφασισα! θα παρω στο Λουκουμα τη φορεσια απο το ναυτακι!
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Και μετά θα τραγουδάτε τραγούδια από το ''Η Αλίκη στο Ναυτικό'''![]()

ναι ναι!
αλλωστε το υγρο στοιχειο το κατεχουμε περιφημα!

natalouko
Επιφανές μέλος
Α, γι αυτό διάλεξες αυτή την στολή!!!!ναι ναι!
αλλωστε το υγρο στοιχειο το κατεχουμε περιφημα!
![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Α, γι αυτό διάλεξες αυτή την στολή!!!!![]()
εμ βεβαια..
πλατσα πλουτσα!

samis
Δραστήριο μέλος
PPαγορασα σημερα βαλεριανα και εβαλα 2-3 σταγονες να μυρισει αλλα τπτ σαν να μην τρεχει τπτ, δεν αντεδρασε καθολου οπως οταν ειχα παρει το catnip.
Ασχετο τωρα κατι αλλο, εβλεπα πριν απο λιγο ενα βιντεακι με γατες που νιαουριζαν και ξαφνικα αρχισε να κανει σαν τρελο να νιαουριζει κ ανεβηκε εκει που εινε το λαπτοπ xexexexe μηπως δεν κανει να την βαζω να ακουει γατισια νιαουριζματα?? μηπως ζηλευει γιατι νομιζει οτι εχει αλλη γατα?? γιατι οταν ηρθε με νιαουριζε κ με κοιτουσε κ εκανε σαν τρελο

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

samis
Δραστήριο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

βλεπω διαβαζει και η καραμελα mycat!!

samis
Δραστήριο μέλος
και ο γιατρός είπε πλεον σταγόνες να της βάζω μερα παρα μεραΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
samis
Δραστήριο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος

με την καραμελα και τον ραμσακο εχω αρχισει να ερωτευομαι τα περσακια..

aporw
Διακεκριμένο μέλος
φτου φτου φτου με τα τσισα εχει να τα κανει πανω απο εβδομαδα και κακακια 3 μερες....![]()
μπραβο ρε γιωργο..

αντε να αραιωνουμε σιγα σιγα στο γκρουπ των κατουρημενων γονεων..
να μενουμε λιγοι και καλοι!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ΤΕΛΕΙΑ!!!φτου φτου φτου με τα τσισα εχει να τα κανει πανω απο εβδομαδα και κακακια 3 μερες....![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος

δεν μου λες Γιωργο εσυ χρησιμοποιησες μονο το feliway ή και τιποτα αλλο?
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
και ακομη δεν εχει μακρινει το τριχωμα της καραμελας..κατσε να δεις τι υπεροχη θα γινει σε λιγο καιροειναι μια κουκλαρα!με την καραμελα και τον ραμσακο εχω αρχισει να ερωτευομαι τα περσακια..
![]()

εγω εχω αδυναμια στα περσακια απο παντα, αλλα κι εγω στο ραμση και στην καραμελα την περισσοτερη

samis
Δραστήριο μέλος
μπραβο ρε γιωργο..αντε να αραιωνουμε σιγα σιγα στο γκρουπ των κατουρημενων γονεων..
να μενουμε λιγοι και καλοι!
![]()
ε οχι ρεεεεε

απ την μια δεν θελω να σας αφοισω

κορσιτιτσια εχτες τα ξυμερωματα πρωτη φορα που κοιμωμουν ανεβηκε επανω μου και μου εκανε "ζημαρακια" κανα 2-3 λεπτα και μετα ξαπλωσε... ειναι καλο τωρα αυτο???
επισης τις 3 τελευταιες μερες το πρωι 30 -60 λεπτα πριν ξυπνησω αρχιζει να κανει κατι μμμμμμμμ (σαν νιαουρισμα αλλα με κλιστο στομα) και να με ξυπναει και να της λεω τι ειναι να ανεβαινει στο κρεβατι και μετα μολις κοιμαμε παλι τα ιδια... γιατι το κανει αυτο και με ξυπναει ολη την ωρα???
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
νιωθει ολο και πιο καλα μαζι σου!!!ε οχι ρεεεεεαπ την μια δεν θελω να σας αφοισω
κορσιτιτσια εχτες τα ξυμερωματα πρωτη φορα που κοιμωμουν ανεβηκε επανω μου και μου εκανε "ζημαρακια" κανα 2-3 λεπτα και μετα ξαπλωσε... ειναι καλο τωρα αυτο???
επισης τις 3 τελευταιες μερες το πρωι 30 -60 λεπτα πριν ξυπνησω αρχιζει να κανει κατι μμμμμμμμ (σαν νιαουρισμα αλλα με κλιστο στομα) και να με ξυπναει και να της λεω τι ειναι να ανεβαινει στο κρεβατι και μετα μολις κοιμαμε παλι τα ιδια... γιατι το κανει αυτο και με ξυπναει ολη την ωρα???

τα ζυμαρακια τα κανουν οταν ειναι χαρουμενες

το αλλο με το περιεργο xουρχουρισμα και το ξυπνημα το κανει και η δικια μου..ερχεται στο προσωπο μου και χουρχουριζει εντονα και μετα παει και κοιμαται..μαλλον θελει σημασια!

samis
Δραστήριο μέλος
την περισσοτερη δουλεια την εκανε το feliway, αν και ειχε 2 κρουσματα μετα απο αυτο αλλα ελατωθηκαν κατα πολυ.....Μαλλον ολα ηταν θεμα στειρωσης!δεν μου λες Γιωργο εσυ χρησιμοποιησες μονο το feliway ή και τιποτα αλλο?
![]()
και ακομη δεν εχει μακρινει το τριχωμα της καραμελας..κατσε να δεις τι υπεροχη θα γινει σε λιγο καιρο
εγω εχω αδυναμια στα περσακια απο παντα, αλλα κι εγω στο ραμση και στην καραμελα την περισσοτερη![]()
κουρεμενη μου την δωσαν την καιμενη
που εχει φωτος να δω τον ραμση???αν και η καραμελα δεν ειναι καθαροαιμη, στην τελευταια επισκεψη μου ειπε οτι λογο της ρατσας της εχει τα πρωβληματα τως περσικων και οτι πρεπει ο παππους να ηταν καθαροαιμος περσος. Λεει οτι ηταν απο σπιτι σηγουρα και επηδη δεν γενηθηκε καθαροαιμο να το πεταξαν
.Τα 2 χρωμματα που εχει ειναι καθαρα της ρατσας ειπαι και το ενα το κιτρινο ειναι απο κεραμυδογατες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool