evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
αν ηταν υποσιτυσμενη λογικο να τρωει στην αρχη παραπανω και τωρα λιγοτερο πιστευω..αλλα επειδη ποτε δεν ξερουμε γι αυτο λεω μια γενικη εξεταση αιματος θα εδειχνε πολλαναι..αλλα η καραμελα ομως ετρωγε πολυ περισσοτερο...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αν ηταν υποσιτυσμενη λογικο να τρωει στην αρχη παραπανω και τωρα λιγοτερο πιστευω..αλλα επειδη ποτε δεν ξερουμε γι αυτο λεω μια γενικη εξεταση αιματος θα εδειχνε πολλα![]()
και εσυ βρε...που το ξερεις αν εχει αρχισει να χανει βαρος;...ειναι γνωστο οτι οι αντρες δεν φημιζονται για την παρατηρητικοτητα τους...

...σορυ γιωργο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samis
Δραστήριο μέλος
evelynkar οχι δεν εκανε ακομα PKD αν και ειχα αναφαιρει αν χρειαζετε να κανει αιματολογικες και ειχε πει οχι. Θα τον ξαναρωτησω στο επομενο ραντευου συγκεκριμενα.
Παντως απο ορεξη για παιχνιδι ειναι μια χαρα... μαλλον διαιτα κανει το κοριτσι μου

Μολις τωρα μπεικε στην αμολεκανη να κανει τα κακα της και νομιζω οτι ακουσα και ενα πουρτ.

aporw
Διακεκριμένο μέλος
μολις μηλησα με τον γιατρο και μου ειπε οτι ειναι φυσικο να πειγενει ανα 2 μερες οπως του τα ειπα. Βαρος δεν εχει χασει απλα σταθεροποιητε μαλλον γιατι απο 1800 που την πειρα τςρα πρεπει να ειναι στα 3 κιλα.
evelynkar οχι δεν εκανε ακομα PKD αν και ειχα αναφαιρει αν χρειαζετε να κανει αιματολογικες και ειχε πει οχι. Θα τον ξαναρωτησω στο επομενο ραντευου συγκεκριμενα.
Παντως απο ορεξη για παιχνιδι ειναι μια χαρα... μαλλον διαιτα κανει το κοριτσι μου
Μολις τωρα μπεικε στην αμολεκανη να κανει τα κακα της και νομιζω οτι ακουσα και ενα πουρτ.![]()
οριστε που ανησυχουσες!

το κοριτσι σου εδωσε σημα οτι ολα ειναι καλα!

samis
Δραστήριο μέλος
ενοεις οτι το πουρτ η αλλιως κλασιμο ειναι το σημα???οριστε που ανησυχουσες!το κοριτσι σου εδωσε σημα οτι ολα ειναι καλα!
![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ενοεις οτι το πουρτ η αλλιως κλασιμο ειναι το σημα???![]()
μπορει να ειναι για την σιμωνη.....

Hlianna
Διάσημο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
πειραζει που εγω τωρα την ανακαλυψα την καραμελα?τι ομορφια ειναι αυτη καλε????![]()
πειραζει.........θα σας βαλουμε προστιμο...

Hlianna
Διάσημο μέλος
πειραζει.........θα σας βαλουμε προστιμο...![]()
αι μαρη εσυ κατευθειαν..
ειναι και doll face η κυρια ή μου φαινεται?
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
κι εμενα μου φαινεται doll face η καραμελιτσααι μαρη εσυ κατευθειαν..ειναι και doll face η κυρια ή μου φαινεται?
![]()

Hlianna
Διάσημο μέλος
κι εμενα μου φαινεται doll face η καραμελιτσα![]()
και εμεις doll face ειμαστε...
ειναι πανεμορφηηηηηηηη
φτου φτουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
αληθεια?? νομιζα οτι ειστε peki face..oτι και να ειναι η fluffy ειναι κουκλα!και εμεις doll face ειμαστε...ειναι πανεμορφηηηηηηηη
φτου φτου

samis
Δραστήριο μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
αληθεια?? νομιζα οτι ειστε peki face..oτι και να ειναι η fluffy ειναι κουκλα!![]()
οχι καλε που ειμαστε peki face..και να πω την μαυρη μμου αληθεια οτι σπανια θα βρω περσικο που θα μου αρεσει..

οσο και να σου φαινεται περιεργο που εχω περσικο δεν μου αρεσουν γενικα ολα..η αδερφη της φλαφυ ας πουμε ηταν peki face και δεν μου αρεσε..οποτε θελει ειναι dollface συνηθως ειναι ξινηface![]()

καλοοοοοοοοοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
κι εμενα μ αρεσουν περισσοτερο τα doll face, μπορει ομως καμια φορα να πεσω σε peki που να μ αρεσειοχι καλε που ειμαστε peki face..και να πω την μαυρη μμου αληθεια οτι σπανια θα βρω περσικο που θα μου αρεσει..οσο και να σου φαινεται περιεργο που εχω περσικο δεν μου αρεσουν γενικα ολα..η αδερφη της φλαφυ ας πουμε ηταν peki face και δεν μου αρεσε..

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
οποτε θελει ειναι dollface συνηθως ειναι ξινηface![]()

γελαω μεν,αλλα θα επρεπε να ντρεπεσαι παλιοπραγμα....που θαβεις την καραμελιτσα μας...το μαστιγιο....φερτε μου το μαστιγιο!!!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
αντε που ειναι ξινη η καραμελα μας, με την κακια στο στομα εισαι!!οποτε θελει ειναι dollface συνηθως ειναι ξινηface![]()

Hlianna
Διάσημο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
και η bailey που δεν ειναι περσικη , ετσι ειναιαν εχει γινει πρωτη φορα μπαμπας ειναι λογικο να την λεει ξινη ρε παιδια..τα περσικα ειναι πιο ανεξαρτητα και ερχονται για χαδια μονο οταν θελουν αυτα..

Hlianna
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool