H νεφρική ανεπάρκεια στις γάτες

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ωραίος!Είναι ίδιο σχέδιο και οι δυο;Τιγράκια;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο καπουτσίνος έχει διαφορετικό χρώμα.. Το χρώμα του καφέ "καπουτσίνο"! Θα βρώ και μία έγχρωμη φωτογραφία να βάλω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να και μία έγχρωμη! Έχει βγεί με κλειστά μάτια όμως. Τον ενοχλεί το φλάς:P

Συνημμένα

• 1.JPG
    1.JPG
    9,7 KB · Εμφανίσεις: 80
Θα περιμένουμε!Μήπως μοιάζει με τον Butters μας;

Να και μία έγχρωμη! Έχει βγεί με κλειστά μάτια όμως. Τον ενοχλεί το φλάς:P
Δε φαίνεται τίποτα...:(

Α οκ τώρα φαίνεται.Είναι ΚΟΥΚΛΟΣ,να τον χαιρεσαι!:up:

Ευχαριστώ! Έχει τα χρώματα γάτας Σιάμ, πρέπει να είναι διασταύρωση.. Τον είχαμε βρει στον δρόμο το 1998 και απο τότε έγινε μέλος της οικογένειασ μας. Και οι δικές σου είναι πολύ όμορφες! Οι μπλέ ρωσικές είναι απο τις αγαπημένες μου μετά τις Σιάμ.

Σ'ευχαριστώ!Διασταυρωση λίγο δύσκολο,επειδή αν οι Σιαμ ζευγαρώσουν με κεραμιδόγατο,συνηθως γεννούν κατάμαυρα γατάκια.Ο Σείριος που βλέπεις στην υπογραφή μου δεν είναι μπλε ρωσική,δεν είναι καν ράτσας,μαλλον...ταράτσας!:DΗ Μόιρα που είναι επίσης στη υπογραφή μου,είναι Σιαμεζούλα,με κοντή ουρίτσα.

:D:D :D Αν και ταράτσας είναι πολύ όμορφος. Και η Μόιρα επίσης!Όταν ήμουν μικρή είχαμε μία του Σιάμ. Πανέμορφες γάτες αλλά αρκετά δύστροπες!

Ναι ε;Τέτοια λέγε μου...Θα μας έρθει τον Αυγουστο να κάνει παρέα στον ταραχοποιό Σείριο.Λες να κάνουν συμμορία;:lol:

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά οι Σιαμέζες γάτες δύσκολα κάνουν παρέα με άλλες ,είναι αρκετά μοναχικές και σνόμπ... Δέν θέλω βέβαια να είμαι απόλυτη ,κάθε γάτα έχει διαφορετική προσωπικότητα. Αλλά και μία φίλη μου που έχει Σιάμ μου λέει ότι δεν είναι ιδιαίτερα φιλικη με τις άλλες γάτες.

Η δική μας έχει μεγαλώσει με επτά αδερφάκια,τη μαμά της και τη γιαγιά της και τη θεία της...Άμα δε βγει κοινωνική με όλες αυτές τις γάτες,τι να πω!:D

Να σου ζήσουν και τα δύο!!!:)

:) Ευχαριστώ πολύ! Και εσένα! Απ΄ότι είδα στο προφίλ σου έχεις 2 γατάκια.

Ίσως ο Καπουτσίνο δεν είναι φτιαγμένος για τα φώτα της δημοσιότητας:D

:D Και η δικιά σου γατούλα πάντως δεν πάει πίσω! Μέσα στις πέρλες και τα βελούδα τη βλέπω στη φωτό!!!! :lol:

Έχω ρωτήσει ήδη τον γιατρό του γιά κάποια εναλλακτική τροφή και μου είπε να δοκίμαζα να του δώσω κάποιο μπιφτέκι καλά ψημένο αλλά ούτε αυτο το έφαγε.. Το μόνο που τρώει με ευχαρίστηση είναι καπνιστή γαλοπούλα που έχει έντονη μυρωδιά και γεύση αλλά κανονικά απαγορεύεται στη νεφρική ανεπάρκεια γιατί έχει πολύ αλάτι. Το καλό είναι ότι πίνει αρκετό νερό από μόνος του! Ευχαριστώ πολύ πάντως για τη συμβουλή! :)
Πάντως ξέρω ότι γενικά στην νεφρική ανεπάρκεια τα κρέατα δεν κάνουν καλό δεν ξέρω αν είανι διαφορετικά για τις γάτες πάντως η πρωτεΐνες και τα λευκώματα πρέπει να αποφεύγονται μήπως να ρωτούσες ξανά τον γιατρό σου ή καποιον από τους γιτρους του mycat για την διατροφή, όσο για το ότι δεν θέλει να φάει είναι λογικό όσο είναι αυξημένες οι τιμές θα νιώθει αυτό το κλσικό "φούσκωμα" των νεφρών νομίζω ότι αρχικα θα πρέπει να πέσει η ουρία κ η κρεατινίνη κ μετά να αρχίσει να τρώει. Επίσης θα πρέπει να δώσεις πολύ προσοχή στη διατροφή του γιατι η νεφρική ανεπάρκεια στη γάτα δεν είναι εύκολη υπόθεση μια κ δεν γίνεται αιμοκάθαρση στις γάτες. Το ότι πίνει νερό είναι πάρα πολύ λογικό και πάρα πολύ καλό επίσης μια κ είναι το μοναδικό φάρμακο για τα νεφρά.

:D Και η δικιά σου γατούλα πάντως δεν πάει πίσω! Μέσα στις πέρλες και τα βελούδα τη βλέπω στη φωτό!!!! :lol:
Ευχαριστώ πολύ! Και εσένα! Απ΄ότι είδα στο προφίλ σου έχεις 2 γατάκια.

Βασικά έχω μία, αυτή με της πέρλες είναι η Λούσυ αλλά μεγάλωσα και την Μάχη που τώρα μένει με την μαμά γιατί έφυγα απο το πατρικό μου και μένω μόνη.
Δυστυχώς δεν κατάφερα να την πείσω να πάρω και τις δύο:/:

Έτσι είναι με τις μαμάδες... Στην αρχή μας το παίζουν δύσκολες όταν φέρνουμε κανένα γατάκι στο σπίτι και μετά δεν μπορούν χωρίς αυτό! Να φανταστείς η μητέρα μου πίνει κάθε πρωί καφέ παρέα με το Καπουτσίνο! :D

:lol::lol::lol:!
Μήπως γι' αυτό του δώσατε αυτότ ο όνομα;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back