moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreadcat
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreadcat
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Δε φαίνεται τίποτα...Να και μία έγχρωμη! Έχει βγεί με κλειστά μάτια όμως. Τον ενοχλεί το φλάς![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

dreadcat
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Μόιρα που είναι επίσης στη υπογραφή μου,είναι Σιαμεζούλα,με κοντή ουρίτσα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreadcat
Νεοφερμένο μέλος

Αν και ταράτσας είναι πολύ όμορφος. Και η Μόιρα επίσης!Όταν ήμουν μικρή είχαμε μία του Σιάμ. Πανέμορφες γάτες αλλά αρκετά δύστροπες!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

dreadcat
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος

dreadcat
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ πολύ! Και εσένα! Απ΄ότι είδα στο προφίλ σου έχεις 2 γατάκια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος

dreadcat
Νεοφερμένο μέλος
Και η δικιά σου γατούλα πάντως δεν πάει πίσω! Μέσα στις πέρλες και τα βελούδα τη βλέπω στη φωτό!!!! 
elvenstar
Επιφανές μέλος
Πάντως ξέρω ότι γενικά στην νεφρική ανεπάρκεια τα κρέατα δεν κάνουν καλό δεν ξέρω αν είανι διαφορετικά για τις γάτες πάντως η πρωτεΐνες και τα λευκώματα πρέπει να αποφεύγονται μήπως να ρωτούσες ξανά τον γιατρό σου ή καποιον από τους γιτρους του mycat για την διατροφή, όσο για το ότι δεν θέλει να φάει είναι λογικό όσο είναι αυξημένες οι τιμές θα νιώθει αυτό το κλσικό "φούσκωμα" των νεφρών νομίζω ότι αρχικα θα πρέπει να πέσει η ουρία κ η κρεατινίνη κ μετά να αρχίσει να τρώει. Επίσης θα πρέπει να δώσεις πολύ προσοχή στη διατροφή του γιατι η νεφρική ανεπάρκεια στη γάτα δεν είναι εύκολη υπόθεση μια κ δεν γίνεται αιμοκάθαρση στις γάτες. Το ότι πίνει νερό είναι πάρα πολύ λογικό και πάρα πολύ καλό επίσης μια κ είναι το μοναδικό φάρμακο για τα νεφρά.Έχω ρωτήσει ήδη τον γιατρό του γιά κάποια εναλλακτική τροφή και μου είπε να δοκίμαζα να του δώσω κάποιο μπιφτέκι καλά ψημένο αλλά ούτε αυτο το έφαγε.. Το μόνο που τρώει με ευχαρίστηση είναι καπνιστή γαλοπούλα που έχει έντονη μυρωδιά και γεύση αλλά κανονικά απαγορεύεται στη νεφρική ανεπάρκεια γιατί έχει πολύ αλάτι. Το καλό είναι ότι πίνει αρκετό νερό από μόνος του! Ευχαριστώ πολύ πάντως για τη συμβουλή!![]()
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ πολύ! Και εσένα! Απ΄ότι είδα στο προφίλ σου έχεις 2 γατάκια.Και η δικιά σου γατούλα πάντως δεν πάει πίσω! Μέσα στις πέρλες και τα βελούδα τη βλέπω στη φωτό!!!!
![]()
Βασικά έχω μία, αυτή με της πέρλες είναι η Λούσυ αλλά μεγάλωσα και την Μάχη που τώρα μένει με την μαμά γιατί έφυγα απο το πατρικό μου και μένω μόνη.
Δυστυχώς δεν κατάφερα να την πείσω να πάρω και τις δύο

dreadcat
Νεοφερμένο μέλος

ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος

!Μήπως γι' αυτό του δώσατε αυτότ ο όνομα;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool