Help!!! Γατάκι 4 εβδομάδων!!!!

του εχω βαλει μια "afinity advance".
ειναι πολυ μικρα κοματακια...
να παω να του παρω γαλα για γατακια μηπως?

πο εχει μπει και εχει κοιμηθει μεσα στο μπατζακι απο το παντελονι μου....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλυτερα να ξεκοψει τελειως απο το γαλα θα ελεγα. Το afinity advance δεν το ξερω..μπορεις να λιωσεις ενα κομματακι και να το αλοιψεις στο μουσουδακι του...η αν δεν του αρεσει, δοκιμασε κατι με εντονη μυρωδια..κονσερβα τονο π.χ. Αν τελευταια φορα θηλασε σημερα το πρωι, πρεπει να πειναει.
Αν κοιμαται, αστον να κοιμηθει και δωστου να φαει οταν ξυπνησει.
Και εφοσον ειναι τοσο μικρο, μην περιμενεις και θαυματα με την αμμο. Θα χρειαστεις πολληηηηηηηη υπομονη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δοκίμασε να τη μουσκέψεις με λίγο νεράκι,ή να την ανακατέψεις με κονσέρβα.Αν δεις ότι και πάλι δεν τρώει,πάρε γαλατάκι για μωρά.Μα καλά δεν προνόησαν αυτοί που το είχαν;Τι θα έτρωγε όταν θα το έπαιρνες άμα θήλαζε μόνο;

παω για να προλαβω ανοιχτο το super...
γινεται να μου προτηνεται καμια μαρκα για γαλατακι η κονσερβα???

Από το μαρκετ δεν είναι και ότι καλύτερο...Προτιμησε της whiskas για μωρά,γάλα ειδικό για μωράκια δεν έχει,μόνο ένα της whiskas που και πάλι δεν καλύπτει τις ανάγκες του.Αλλά μέχρι να βρεις τη Δευτέρα κάποιο γιατρό να πάρεις μια ειδική και θρεπτική για γατάκια,πάρε μία που να γράφει πάνω ότι είναι για μωρά.ΜΗΝ του δώσεις αγελαδινό γάλα με τίποτα.

παω για να προλαβω ανοιχτο το super...
γινεται να μου προτηνεται καμια μαρκα για γαλατακι η κονσερβα???

Γαλατα για μωρα δεν ξερω για να πω την αληθεια..αλλα ολο και καποιο θα βρεις. Ενα καλο για γατακια ειναι το pappylait αλλα νομιζω υπαρχει μονο στα φαρμακεια.
Απο κονσερβα, ψαξε καποια που να λεει 'για μικρα γατακια'..αλλα το σημαντικο ειναι να αρχισει να τρωει το γατακι...παρτου 2-3 με διαφορετικη γευση.
Και σε καμια περιπτωση αγελαδινο γαλα...εγω γενικα το φοβαμαι το γαλα στα γατακια...να το χρησιμοποιησεις ΜΟΝΟ αν οι κονσερβες αποτυχουν.

απτην ωρα που εφηγα μεχρι και τωρα ακομα κοιματε...
ειναι λογικο να κοιματε και κατα την διαρκεια της ημερας τοσο πολυ?

λοιπον πηρα γαλατακι whiskas...κονσερβα τονο whiskas...
σαρδελα σαλτσα wiskas...
και μια αλλη συσκευασια whiskas junior που εχει 4 πακετα...
ενα με παπια...ενα με πουλερικα...ενα με αρνακι και ενα με κουνελι...
και λεει οτι ειναι πληρης τροφη για γατακια απο 1 εωσ 12 μηνων...

κατα τι ωρα να το δοσω να φαει??οταν ξυπνηση?

Κουράζονται πολύ πολύ εύκολα,γι'αυτο κοιμάται.Θα έλεγα να μην του δώσεις κουνέλι και αρνί,εμένα ακόμα και μεγάλο μου έκανε διάρροιες.Να προτιμήσεις τα πουλερικά.Άντε να δούμε,μάλλον θα ξυπνήσει και θα φάει.

γαλατακι οχι?
να του βαλω φαι μεσα στο μπολακι του ή να του το ταιζω εγω λιγο λιγο?
αν το βαλω στο πιατακι του δηλαδη , θα το μυρισει και θα παει να φαι???

Δεν ξέρω,ανάλογα την όρεξή του και την πείνα του.Αν δεις ότι δεν τρώει δοκίμασε να του πασαλείψεις λίγη κονσέρβα στο πατουσάκι του ,θα τη φάει προσπαθώντας να καθαριστεί.Βάλε του και γαλατάκι,όλο και κάτι θα φάει...

υπάρχει μια τροφή της Royal Canine για γατάκια μέχρι 4 μηνών που είναι πολύ μικρή κροκέτα και πιο εύκολη να την φάει.Επίσης δεν πρέπει να βάλεις αμπούλα για τα εξωπαράσιτα σε γατάκια μικρότερα των 9 βδομάδων.Άστο για αργότερα, αλλά θα στα πει και ο κτηνίατρος αυτα!

απτην ωρα που εφηγα μεχρι και τωρα ακομα κοιματε...
ειναι λογικο να κοιματε και κατα την διαρκεια της ημερας τοσο πολυ?

λοιπον πηρα γαλατακι whiskas...κονσερβα τονο whiskas...
σαρδελα σαλτσα wiskas...
και μια αλλη συσκευασια whiskas junior που εχει 4 πακετα...
ενα με παπια...ενα με πουλερικα...ενα με αρνακι και ενα με κουνελι...
και λεει οτι ειναι πληρης τροφη για γατακια απο 1 εωσ 12 μηνων...

κατα τι ωρα να το δοσω να φαει??οταν ξυπνηση?

επίσης θα σου πρότεινα να μην παίρνεις κονσέρβες απο σουπερ μαρκετ αλλά από καλές εταιρείες, καθώς οι πρώτες έχουν εθιστικές ουσίες και η γάτα σου θα συνηθίσει να τρώει μόο τέτοιες.Καλύτερα κροκέτα βρεγμένη με το γαλατάκι!Καλό ξεκίνημα με το καλό, και όλα να πανε καλά με τη χνουδομπάλίτσα σου!

giannis Τι έγινε τελικά με το γατάκι; Έφαγε;

κοιματε ακομα...
μηπος πρεπει να το ξυπνησω και να το ταισω??
κοιματε πολυ ωρα...

κοιματε ακομα...
μηπος πρεπει να το ξυπνησω και να το ταισω??
κοιματε πολυ ωρα...
δεν ξέρω ξύπνησέ το αν κ τα μωρά κοιμούνται όλη μέρα. Μήπως να το ξαναπήγαινες στην μαμά κ να το έπερνες αργότερα όταν θα ολοκληρωθεί ο απογαλακτισμός; κάνε μία προσπαθεια κ ξύπνησέ το να φάει Και πες μας τι έγινε. Λογικά θα είναι κ λίγο φοβησμένο που έφυγε απο το σπίτι του κ από τη μαμά του.

της κονσερβουλεσ και αυτα τα φακελακια της wiskas αν τα ανοιξω και δε φαγοθουν χαλανε?
αν οχι ποσο κρατανε και χρειαζοντε ψυγειο?

τωρα θα τον ξυπνησω.........

της κονσερβουλεσ και αυτα τα φακελακια της wiskas αν τα ανοιξω και δε φαγοθουν χαλανε?
αν οχι ποσο κρατανε και χρειαζοντε ψυγειο?

τωρα θα τον ξυπνησω.........
ναι χαλάνε μετά από λίγο ξερένωνται. Επειδή είναι μωρό καλύτερα να τα βάλεις στο ψυγείο κ να τα ζεστένεις λίγο πριν φάει όμως δεν χρειάζεται να τα ανοίξεις όλα μαζί ένα τη φορά. Άλλωστε θα δεις όταν αρχίσει να τρώει θα έχει διαολεμένη όρεξη έτσι κάνουν τα περιότερα μωρά. Το ξύπνησες;

το γαλα πανω γραφει "συμπηρωματικη τροφη για γατες και γατακια ανω των 6 εβδομαδων"
εμενα ειναι 4 εβδομαδων...
να του βαλω να δοκιμασει???

Καλο ειναι να μην δινεις τετοιες τροφες σε μικρα αν εχεις εκεινη τη αφφινιτυ ειναι απειρως κα;λυτερη αυτα εχουν μεταλλαγμενα μεσα και πειραζουν στο στομαχι του. Οτιδηποτε απορια εχεις εχουμε στο σωματειο ειδικους σε μικρα γατακια που θα σου πουν ( για συμπεριφορα και τροφες) κι απο το τηλεφωνο οτι χρειαστεις, πες μου να σου δωσω τηλεφωνα. Υπαρχουν και καλοι κτηνιατροι οταν χρειαστεις μην ανχωνεσαι που κοιμαται αρκει να ειναι ορεξατο οταν ξυπναει

ναι θα χρειαζομουν πολυ το τηλεφωνο καποιου...
τωρα θα δοκιμασω γαλα...
του εδωσα αυτο με τα πουλερικα...το βαζει στο στομα του και το φτηνει..
μαλλον δεν ξερει να καταπηνει...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back