Help!!! Γατάκι 4 εβδομάδων!!!!

με το γαλα κατι πηγε να γινει αλλα το παρατησε και αυτο...
βουτιξα το δαχτηλο μου στην ακρη 2-3 φορες και το εγλυψε.
φανικε να του αρεσει αλλα τωρα δε θελει αλλο...
ειναι δυνατον να του φτανει τοσο λιγο η απλος αρνητε να φαει???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως να το έδινες στη μανούλα του για μερικές μέρες ακόμα και να τους έλεγες να του δίνουν ξηρά τροφή εναλλάξ για να μπορεί να φάει όταν έρθει ξανά σε σένα;:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η οικογενεια που το ειχαι ηθελαν να το παρω απο την προιγουμενη βδομαδα για να φανταστητε...
και τωρα εγω ειμαι καβαλα και η μαμα του σε ενα χωριο πριν την θεσνικη...
τι να κανω?
τωρα κοιματε παλι στην αγγαλια μου...

γινεται να εχω το τηλεφωνο καποιου ιδικου οπως ειπαι και ο χρηστης "yasmin1gr" ???

6979780445

Λοιπόν σου τα γράφω εδω:

Τη δευτερα παρε απο πετ σοπ ( αν δεν εχουν πηγαινε σε αλλο αντι να παρεις κατι αλλο που δεν αθ κανει )
- κονσερβούλα i/d της hills η intestinal της royal canin ( ρυθμίζουν τα νεαρα στομαχάκια τους και τα εντερικα)
- ξηρή τροφη στο μικρό σακουλάκι intestinal της royal canin
- γάλα γάτας απο την ίδια εταιρεια ( το πιο καλο και σιγουρο απο οσο εχουμε δοκιμασει στο σωματειο)αν δεις οτι δεν γλυφει την κονσερβα, η για να το αναμειξεις με την κροκετα affinity οταν σε μια δυο βδομαδες θα περασει σε καθαρα ξηρη τροφη. Πρωτα μουσκευουμε στο γαλα τη κροκεττα κι οσο παει μειωνουμε το μουσκεμα μεχρι που ειναι τελειως ξηρη κι ετσι τρωει πλεον ξηρη οταν εχει αρχισει να δαγκώνει και την χρειαζεται για τα δοντακια.
- frontline spray για ψύλλους και εξωπαράσιτα... οταν σε καμμια βδομαδα ειναι ανετο και νιωθει ασφαλες σπιτι σου του κανεις ενα ψεκασματακι ολόσωμο.
- αλοιφή για τα σκουληκακια στη κοιλιά banmith ή flυtelmium.. η δευτερη ειναι πιο ευχρηστη. Θα του δινεις οσο σου πουν αναλογα με το βαρος του τρεις μερες σερι και μετα 15 μερες αλλο ενα τριήμερο και εισαι καλυμένος για καιρό.

Γενικα:
_καλο ειναι να το δει συντομα γιατρος ( παντα τα μικρα ειναι ψιλοευαισθητουτσικα)
_χορτασε το σε αγγαλλια και χαδι και παρτο μαζι σου να κοιμηθειτε δεν ειναι ετοιμο να μεινει μονο ακομα.. σε καμμια βδομαδα βλεπουμε παλι. Γενικα αστο να υπαρχει διπλα σου η πανω σου οσο πιο πολύ μπορεις χωρις κανενα ανχος... πως κανουν οι αφρικανες μητερες που δουλευουν και το κουβαλανε στη πλατη? αυτο σε γατακι εηνα πραμα... οτι θελεις παλι εδω ειμαστε

Πώς πάει το μπεμπάκι σου;;

Αυτό αναρωτιόμουν και εγώ τι να κάνει το μωράκι;

λιγο δυσκολα...
δοκιμασα ρυζονερο να το δοσω με την συριγγα αλλα δεν του αρεσε καθολου...
μετα το εδωσα απο το whiskas το γαλα με συριγγα και ηπιε γυρο στα 10 ml.
δεν ειναι λιγο για γατακι 4 εβδομαδων???
τι λετε???

Μάλλον κανονικά έπρεπε να τρώει πολύ. Τι έγινε με τα τηλ. που σου έδωσε η Γιασμίν βρήκες κανέναν;

Ξαναδοκίμασε με την κονσέρβα...στην ανάγκη άνοιξε του το στόμα και βάλε μέσα ένα πολύυυυυυυ μικρό κομματάκι (μην το πνίξεις κιόλας)...το είχα κάνει αυτό με γατάκι 35 ημερών και σιγά σιγά άρχισε να τρώει.
Οσο για το γάλα, 10 ml δεν είναι κι άσχημα..τουλάχιστον δε θα πάθει αφυδάτωση που είναι μεγάλος κίνδυνος για μικρά γατάκια.

ναι μιλισα και με τη yasmin και με ενα ιατριο στην αθηνα...
μου εξηγησαν πολλα που δεν ηξερα,και ευχαριστω πολυ...
αλλα το γατακι μου δε λεει να φαει καλα...
ελπιζω οτι απο αυριο που θα συνηθησει το καινουριο του σπιτι και την απουσια της μαμας του περισσοτερο να φαει κατι...
ειναι δυνατον να πηναει , να εχει τοσα φαγητα μπροστα του και να μη τρωει κατι???
πολυ με στεναχωρει.......
δε ξερω....

δυστυχος ειναι 28 ημερων το γατακι μου εμενα ομως...
του εβαλα λιγο κονσερβα στο στομα, το εγλυψε και το εφτησε...
μια φορα το κοματιασε με τα δοντακια το αλλα παλι δε το καταπιε...

ειναι δυνατον να πηναει , να εχει τοσα φαγητα μπροστα του και να μη τρωει κατι???
πολυ με στεναχωρει.......
δε ξερω....

Eιναι δυνατόν από τη στιγμή που πρώτη φορά στη ζωή του βλέπει φαγητό. Φαντάσου το σαν ένα μωρό 9 μηνών..οσα φαγητά και να του'βαζες μπροστά του, θα περίμενε να θηλάσει από τη μαμά.
Γι'αυτό τα γατάκια δεν τα δίνουν τόσο μικρά. Τουλάχιστον άλλες 2-3 εβδομάδες έπρεπε να μείνει με τη μαμά του (το λιγότερο).

δυστυχος ειναι 28 ημερων το γατακι μου εμενα ομως...
του εβαλα λιγο κονσερβα στο στομα, το εγλυψε και το εφτησε...
μια φορα το κοματιασε με τα δοντακια το αλλα παλι δε το καταπιε...

Και 28 ημερών μπορεί να φάει..απλά θέλει υπομονή μεγάλη.
Βάλε και καμιά φωτό να τον δούμε:)

Ναι μωρε είναι πολύ μικρούλη κ θέλει κ άνθρωπο με πειρα σε μωράκια. Μπορεί να του έπεσαν κ όλα μαζί αλλαγή περιβάλλοντος ξεκοψε από τη μαμα τα αδελφάκια κ άλλαξε κ διατροφή. Πράγματι ίχως αύριο ξημερώσει μια άλλη μέρα. Πάντως όπως είπε κ η Γιασμίν που είναι πολύ έμπειρη σ αυτά πρέπει να το πας κ σε ένα γιατρό τη Δευτέρα το καημενάκι. Εγώ πιστεύω πάντως ότι θα συν΄θίσει το σπιτι σου κ θα είναι καλύτερα κ τα δικά μου όταν τα πείρα έκανα μέρες να φάνε μόνο νεράκι έπιναν ειδικά η Candy που ήταν κ μωρό

μα ουτε νερακι δε δοκιμαζει εμενα.....
λιγο γαλατακι που ηπιε μονο....
τωρα ξυπνησε....να δοκιμασω να του δωσω λιγο γαλατακι ακομα???

μα ουτε νερακι δε δοκιμαζει εμενα.....
λιγο γαλατακι που ηπιε μονο....
τωρα ξυπνησε....να δοκιμασω να του δωσω λιγο γαλατακι ακομα???
Ναι δώστου τουλαχιστον να έχει υγρα να μην αφυδατωθεί

Έγω σε ένα γατάκι που βρήκα κ ήταν πολύ μικρό το είχεπαρατήσει η μαμά του το τάιζα με την συριγκα με το ζόρι γάλα αρκετά συχνα μέχρι που πήρε τα πάνω του. Ίσως είναι πολύ στεναχωρημένο το καημένο

ωραια ξαναφαγαμε...
αλλο τοσο γαλατακι περιπου...
τωρα ειμαι καπος πιο ηρεμος γιατι ξερω οτι εχει φαει κατι...
αυριο παλι...
τωρα εχει χαδια και υπνο...
οταν το χαιδευω και κανει σαν να γουργουρισμα τι ειναι???φοβαται??σαν να τρεμει καπος...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back