giannis_sa
Νεοφερμένο μέλος
βουτιξα το δαχτηλο μου στην ακρη 2-3 φορες και το εγλυψε.
φανικε να του αρεσει αλλα τωρα δε θελει αλλο...
ειναι δυνατον να του φτανει τοσο λιγο η απλος αρνητε να φαει???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis_sa
Νεοφερμένο μέλος
και τωρα εγω ειμαι καβαλα και η μαμα του σε ενα χωριο πριν την θεσνικη...
τι να κανω?
τωρα κοιματε παλι στην αγγαλια μου...
giannis_sa
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Τη δευτερα παρε απο πετ σοπ ( αν δεν εχουν πηγαινε σε αλλο αντι να παρεις κατι αλλο που δεν αθ κανει )
- κονσερβούλα i/d της hills η intestinal της royal canin ( ρυθμίζουν τα νεαρα στομαχάκια τους και τα εντερικα)
- ξηρή τροφη στο μικρό σακουλάκι intestinal της royal canin
- γάλα γάτας απο την ίδια εταιρεια ( το πιο καλο και σιγουρο απο οσο εχουμε δοκιμασει στο σωματειο)αν δεις οτι δεν γλυφει την κονσερβα, η για να το αναμειξεις με την κροκετα affinity οταν σε μια δυο βδομαδες θα περασει σε καθαρα ξηρη τροφη. Πρωτα μουσκευουμε στο γαλα τη κροκεττα κι οσο παει μειωνουμε το μουσκεμα μεχρι που ειναι τελειως ξηρη κι ετσι τρωει πλεον ξηρη οταν εχει αρχισει να δαγκώνει και την χρειαζεται για τα δοντακια.
- frontline spray για ψύλλους και εξωπαράσιτα... οταν σε καμμια βδομαδα ειναι ανετο και νιωθει ασφαλες σπιτι σου του κανεις ενα ψεκασματακι ολόσωμο.
- αλοιφή για τα σκουληκακια στη κοιλιά banmith ή flυtelmium.. η δευτερη ειναι πιο ευχρηστη. Θα του δινεις οσο σου πουν αναλογα με το βαρος του τρεις μερες σερι και μετα 15 μερες αλλο ενα τριήμερο και εισαι καλυμένος για καιρό.
Γενικα:
_καλο ειναι να το δει συντομα γιατρος ( παντα τα μικρα ειναι ψιλοευαισθητουτσικα)
_χορτασε το σε αγγαλλια και χαδι και παρτο μαζι σου να κοιμηθειτε δεν ειναι ετοιμο να μεινει μονο ακομα.. σε καμμια βδομαδα βλεπουμε παλι. Γενικα αστο να υπαρχει διπλα σου η πανω σου οσο πιο πολύ μπορεις χωρις κανενα ανχος... πως κανουν οι αφρικανες μητερες που δουλευουν και το κουβαλανε στη πλατη? αυτο σε γατακι εηνα πραμα... οτι θελεις παλι εδω ειμαστε
Jeannine
Δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
giannis_sa
Νεοφερμένο μέλος
δοκιμασα ρυζονερο να το δοσω με την συριγγα αλλα δεν του αρεσε καθολου...
μετα το εδωσα απο το whiskas το γαλα με συριγγα και ηπιε γυρο στα 10 ml.
δεν ειναι λιγο για γατακι 4 εβδομαδων???
τι λετε???
elvenstar
Επιφανές μέλος
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Οσο για το γάλα, 10 ml δεν είναι κι άσχημα..τουλάχιστον δε θα πάθει αφυδάτωση που είναι μεγάλος κίνδυνος για μικρά γατάκια.
giannis_sa
Νεοφερμένο μέλος
μου εξηγησαν πολλα που δεν ηξερα,και ευχαριστω πολυ...
αλλα το γατακι μου δε λεει να φαει καλα...
ελπιζω οτι απο αυριο που θα συνηθησει το καινουριο του σπιτι και την απουσια της μαμας του περισσοτερο να φαει κατι...
ειναι δυνατον να πηναει , να εχει τοσα φαγητα μπροστα του και να μη τρωει κατι???
πολυ με στεναχωρει.......
δε ξερω....
giannis_sa
Νεοφερμένο μέλος
του εβαλα λιγο κονσερβα στο στομα, το εγλυψε και το εφτησε...
μια φορα το κοματιασε με τα δοντακια το αλλα παλι δε το καταπιε...
Elena_p
Δραστήριο μέλος
ειναι δυνατον να πηναει , να εχει τοσα φαγητα μπροστα του και να μη τρωει κατι???
πολυ με στεναχωρει.......
δε ξερω....
Eιναι δυνατόν από τη στιγμή που πρώτη φορά στη ζωή του βλέπει φαγητό. Φαντάσου το σαν ένα μωρό 9 μηνών..οσα φαγητά και να του'βαζες μπροστά του, θα περίμενε να θηλάσει από τη μαμά.
Γι'αυτό τα γατάκια δεν τα δίνουν τόσο μικρά. Τουλάχιστον άλλες 2-3 εβδομάδες έπρεπε να μείνει με τη μαμά του (το λιγότερο).
Elena_p
Δραστήριο μέλος
δυστυχος ειναι 28 ημερων το γατακι μου εμενα ομως...
του εβαλα λιγο κονσερβα στο στομα, το εγλυψε και το εφτησε...
μια φορα το κοματιασε με τα δοντακια το αλλα παλι δε το καταπιε...
Και 28 ημερών μπορεί να φάει..απλά θέλει υπομονή μεγάλη.
Βάλε και καμιά φωτό να τον δούμε

elvenstar
Επιφανές μέλος
giannis_sa
Νεοφερμένο μέλος
λιγο γαλατακι που ηπιε μονο....
τωρα ξυπνησε....να δοκιμασω να του δωσω λιγο γαλατακι ακομα???
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι δώστου τουλαχιστον να έχει υγρα να μην αφυδατωθείμα ουτε νερακι δε δοκιμαζει εμενα.....
λιγο γαλατακι που ηπιε μονο....
τωρα ξυπνησε....να δοκιμασω να του δωσω λιγο γαλατακι ακομα???
elvenstar
Επιφανές μέλος
giannis_sa
Νεοφερμένο μέλος
αλλο τοσο γαλατακι περιπου...
τωρα ειμαι καπος πιο ηρεμος γιατι ξερω οτι εχει φαει κατι...
αυριο παλι...
τωρα εχει χαδια και υπνο...
οταν το χαιδευω και κανει σαν να γουργουρισμα τι ειναι???φοβαται??σαν να τρεμει καπος...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool