Jeannine
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Ζορίτσα κρίμα τα καημενούλια! Γιάννη τώρα θυμήθηκα ότι όταν πήρα τα δικάμου σπίτι είχα πάρει από τον κτηνίατρο ένα "αποσμητικό" που το βάζεις στην πρίζα κ έχει "άρωμα" φερομόνης κ βοηθάει το καινούργιο γατάκι να εγκληματιστεί καλύτερα
Ναι ειναι σπανιοςΤι καλός ο πεθερός!!! Μπράβο του!
...θα τα δωσουμε ολα για να τα μεγαλωσουμε!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Ευχαριστουμε...Άντε να σας ζήσουν τα μωρούλια Zorica!

giannis_sa
Νεοφερμένο μέλος
και καλο κουραγιο γιατι εγω εχω μονο ενα και τα εχω χασει...
zorica
Διάσημο μέλος
Για αυτο και το εγραψα στο δικο σου ποστ..εφαγε καθολου το μικρουλι σου?αντε καλος τα δεχτηκατε...
και καλο κουραγιο γιατι εγω εχω μονο ενα και τα εχω χασει...

giannis_sa
Νεοφερμένο μέλος
ξοιπνησε εφαγε λιγο γαλα και μετα αρχισε να γκρινιαζει πολυ...συνεχια...
φανταστικα οτι θελει να παει τουαλετα του και το πηγα στην αμμο...
εκατσε κανα δυο λεπτα εκει ...μυρισε καλα καλα και μετα βγηκε και πηγε στην γωνια στο χαλι και κατουρησε...δεν το προλαβα...
μολις κατουρησε το πηγα ξανα στην αμμο...
λετε να καταλαβε κατι???
Jeannine
Δραστήριο μέλος
giannis_sa
Νεοφερμένο μέλος
να κατουρησει ηθελε...
μετα που του εδηξα την αμμο πηγε και κατουρησε εκει...

πολυ χαρηκα και για αυτο...τρωει το γαλατακι του,κανει την αναγκη του,ειναι παιχνιδιαρικο,ειναι και ηρεμο...ολα καλα!!!
αλλα αυριο οπως και να εχει θα παμε στο γιατρο...
θα παμε και ας μην εχει τιποτα...
moukelis
Επιφανές μέλος
Αύριο οπωσδήποτε γιατρό,να σε κατατοπίσει.Να μας λες νέα του!
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
κατουρησε στο χαλι...
ξοιπνησε εφαγε λιγο γαλα και μετα αρχισε να γκρινιαζει πολυ...συνεχια...
φανταστικα οτι θελει να παει τουαλετα του και το πηγα στην αμμο...
εκατσε κανα δυο λεπτα εκει ...μυρισε καλα καλα και μετα βγηκε και πηγε στην γωνια στο χαλι και κατουρησε...δεν το προλαβα...
μολις κατουρησε το πηγα ξανα στην αμμο...
λετε να καταλαβε κατι???
΄σκούπισε τα ούρα με ένα χαρτάκι και βάλτο στην άμμο για να μυρίζει την οσμή του!
giannis_sa
Νεοφερμένο μέλος
πως παει με τον κτηνιατρο?
θα μου κανει και κανα βιβλιαρακι με τις απισκεψεις?
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα τι καταπληκτική φωτο είναι αυτή στην υπογραφή σου! Ακριβώς όπως φαντάζομαι τα γατουλίνια: αγγελάκια! Τα αγγελάκια μας είναι΄, τόσο γλυκά τόσο αθώα, τόσο άδολα!Κάνει,εκτός κι αν είναι δική σου η εταιρεία![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Διαβασα γρήγορα το θέμα.... καπου ειδα να αναφέρεται το frontline για τους ψύλλους και τα αλλα εξωτρεικα παράσιτα....
ΜΗΝ!!!!!!!!!!!!!!!!
ειναι πολύ μικρό ακόμα.. προσφατα πεθαναν γατάκι απο το ιδιο φαρμακο, στις οδηγιες λεει καθαρά οτι κανει και για τα μικρά... αλλα θελει πολύ προσοχη... να μην γινεται απευθειας.. πανω τους και οχι σε μεγαλη ποσοτητα...
Μπορει να τα σκοτώσει η πολύ εντονη μυρωδιά.... .... μολις δυναμωσουν και μεγαλωσουν καλά, τα ψεκαζεις και καλά.. . σε καμια περιπτωση δεν τα κανεις μουσκεμα....
Επισης μην φοβασαι οτι θα πανε πανω σου.....
Ελπιζω να σε προλάβω...

aretha
Περιβόητο μέλος
Ένας καλός τρόπος να του βάλεις frontline όταν είναι τόσο μικρό, είναι να φορέσεις πλαστικά γάντια, να ψεκάσεις πάνω στα γάντια την ποσότητα που πρέπει (γράφει πάνω στη συσκευασία δοσολογία) και να το χαϊδέψεις μετά με τα γάντια σε όλο του το σώμα και στο κεφαλάκι του.θελει πολύ προσοχη... να μην γινεται απευθειας.. πανω τους και οχι σε μεγαλη ποσοτητα...
Εναλλακτικά, μπορείς και να το πας στον κτηνίατρο να το φροντίσει εκείνος.

giannis_sa
Νεοφερμένο μέλος
Το κοίταξε, το άκουσε με τα ακουστικά, πήρε θερμοκρασία, μας έκανε και ένα βιβλιάριο και δώσαμε και στο γατί μια αλοιφή για εσωτερικά παράσιτα... Συγκεκριμένα την Banminth... Είναι μια σύριγγα με κίτρινη κρεμούλα. Μήπως δεν έπρεπε από τόσο μικρό;
Και ήταν και νηστικό...
Η κτηνίατρος δεν μου γέμισε και πολύ το μάτι...
A... ξέχασα να πω για το κόστος...
Η αλοιφή είχε 4 ευρώ και η επίσκεψη 20 ευρώ!!!!
Σύνολο 24... Πολλά δεν είναι;
moukelis
Επιφανές μέλος
λοιπόν πήγα στο κτηνίατρο πριν από λίγο...
το κοίταξε,το άκουσε με τα ακουστικά,πήρε θερμοκρασία,μας έκανε και ένα βιβλιάριο και δώσαμε και στο γατί μια αλοιφή για εσωτερικά παράσιτα...
συγκεκριμένα την Banminth...
είναι μια σύριγγα με κίτρινη κρεμούλα...
μήπως δεν έπρεπε από τόσο μικρό ?
και ήταν και νηστικό....
η κτηνίατρος δε μου γέμισε και πολύ το μάτι ........
Εμάς ο κτηνίατρος μας είπε να του κάνουμε αποπαρασίτωση μετά τον ένα μήνα,και ακόμα καλύτερα μετά τις 40 μέρες,εσωτερική και εξωτερική.Εκτός βέβαια αν συντρέχει λόγος,έχει πάθει ήδη κάτι από τα σκουληκάκια,αυτό όμως θα το έβλεπες,από το ότι θα είχε διάρροιες κτλ.Η κρεμούλα που σου έδωσε είναι ειδική για μικρά,και θέλει επανάληψη.Δεν δοκιμάζεις αφού δε σου γέμισε το μάτι και κάποιον άλλο;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool