Help!!! Γατάκι 4 εβδομάδων!!!!

Τι καλός ο πεθερός!!! Μπράβο του!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζορίτσα κρίμα τα καημενούλια! Γιάννη τώρα θυμήθηκα ότι όταν πήρα τα δικάμου σπίτι είχα πάρει από τον κτηνίατρο ένα "αποσμητικό" που το βάζεις στην πρίζα κ έχει "άρωμα" φερομόνης κ βοηθάει το καινούργιο γατάκι να εγκληματιστεί καλύτερα

Τι καλός ο πεθερός!!! Μπράβο του!
Ναι ειναι σπανιος:up:...θα τα δωσουμε ολα για να τα μεγαλωσουμε!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άντε να σας ζήσουν τα μωρούλια Zorica!

αντε καλος τα δεχτηκατε...
και καλο κουραγιο γιατι εγω εχω μονο ενα και τα εχω χασει...

αντε καλος τα δεχτηκατε...
και καλο κουραγιο γιατι εγω εχω μονο ενα και τα εχω χασει...
Για αυτο και το εγραψα στο δικο σου ποστ..εφαγε καθολου το μικρουλι σου?:up:;)

κατουρησε στο χαλι...
ξοιπνησε εφαγε λιγο γαλα και μετα αρχισε να γκρινιαζει πολυ...συνεχια...
φανταστικα οτι θελει να παει τουαλετα του και το πηγα στην αμμο...
εκατσε κανα δυο λεπτα εκει ...μυρισε καλα καλα και μετα βγηκε και πηγε στην γωνια στο χαλι και κατουρησε...δεν το προλαβα...
μολις κατουρησε το πηγα ξανα στην αμμο...
λετε να καταλαβε κατι???

Δεν το πας σε κανένα κτηνίατρο αύριο;; Καλές οι συμβουλές μέσω τηλεφώνου και μέσω mycat, αλλά μπορεί το μικρουλάκι κάτι να έχει στην υγεία του και να μπορεί να διαπιστωθεί μόνο με επίσκεψη στο γιατρό... Για να γκρινιάζει τόσο επίμονα όπως λες, ίσως πονάει κάπου.

οχι ολα ok...
να κατουρησει ηθελε...
μετα που του εδηξα την αμμο πηγε και κατουρησε εκει...:up:
πολυ χαρηκα και για αυτο...τρωει το γαλατακι του,κανει την αναγκη του,ειναι παιχνιδιαρικο,ειναι και ηρεμο...ολα καλα!!!

αλλα αυριο οπως και να εχει θα παμε στο γιατρο...
θα παμε και ας μην εχει τιποτα...

Είδες που όλα θα πάνε καλά;
Αύριο οπωσδήποτε γιατρό,να σε κατατοπίσει.Να μας λες νέα του!

δεν ξέρω αν σου έχει πει κάποιος πιο πάνω για να βάλεις ένα ρολόι στη φωλίτσα του.Οι χτύποι ενός ρολογιού προσομοιάζουν με τους χτύπους της καρδιάς και τα μικρά γατακια και κουταβάκια ηρεμούν γιατι νομίζουν ότι ακουν τη μαμα τους.Μπορείς να το βάλεις κάτω από την κουβέρτα ή το μαξιλαράκι που του έχεις βάλει στη φωλίτσα του.Δώσε του λίγο χρόνο, είναι δυσκολο που το πηρες τόσο μικρό αλλά εχουν μεγαλώσει πολλά γατάκια σε ανθρώπινα χέρια και απο 15 ημερών.Το να κοιμαται συχνά σε αυτή την ηλικία είναι πολύ συνηθισμένο, μην ανησυχεις αν κατουράει, τρώει και είναι ευδιάθετο όσο είναι ξύπνιο!Καλη συνέχεια:up:

κατουρησε στο χαλι...
ξοιπνησε εφαγε λιγο γαλα και μετα αρχισε να γκρινιαζει πολυ...συνεχια...
φανταστικα οτι θελει να παει τουαλετα του και το πηγα στην αμμο...
εκατσε κανα δυο λεπτα εκει ...μυρισε καλα καλα και μετα βγηκε και πηγε στην γωνια στο χαλι και κατουρησε...δεν το προλαβα...
μολις κατουρησε το πηγα ξανα στην αμμο...
λετε να καταλαβε κατι???

΄σκούπισε τα ούρα με ένα χαρτάκι και βάλτο στην άμμο για να μυρίζει την οσμή του!

αυριο που θα παω στο γιατρο περιπου ποσο θα μου παρει?
πως παει με τον κτηνιατρο?
θα μου κανει και κανα βιβλιαρακι με τις απισκεψεις?

Κάνει,εκτός κι αν είναι δική σου η εταιρεία:D
Μα τι καταπληκτική φωτο είναι αυτή στην υπογραφή σου! Ακριβώς όπως φαντάζομαι τα γατουλίνια: αγγελάκια! Τα αγγελάκια μας είναι΄, τόσο γλυκά τόσο αθώα, τόσο άδολα!

Είναι ανάλογα με τον γιατρό η επίσκεψη.Θα σου ετοιμάσει ένα βιβλιάριο όπου θα γράφει τους εμβολιασμούς,τις αποπαρασιτώσεις κτλ.Δεν ξέρω αν στο κάνει με την πρώτη επίσκεψη ή με το πρωτο εμβόλιο.

Συνήθως το βιβλιάριο ανοίγει όταν γίνεται το εμβόλιο ή όταν γίνεται η αποπαρασίτωση αλλιώς δεν έχει νόημα. Δεν πιστεύω να σου πάρει χρήματα για να κοιτάξει μόνο το γατάκι εκτός κ αν σου πει για τπτ εξετάσεις. Πάρε κ καμία τροφή για το μικρούλη κ όλα θα πάνε καλά;)

Καλημέρα και μπράβω σου που το πείρες!!!:)

Διαβασα γρήγορα το θέμα.... καπου ειδα να αναφέρεται το frontline για τους ψύλλους και τα αλλα εξωτρεικα παράσιτα....

ΜΗΝ!!!!!!!!!!!!!!!!
ειναι πολύ μικρό ακόμα.. προσφατα πεθαναν γατάκι απο το ιδιο φαρμακο, στις οδηγιες λεει καθαρά οτι κανει και για τα μικρά... αλλα θελει πολύ προσοχη... να μην γινεται απευθειας.. πανω τους και οχι σε μεγαλη ποσοτητα...

Μπορει να τα σκοτώσει η πολύ εντονη μυρωδιά.... .... μολις δυναμωσουν και μεγαλωσουν καλά, τα ψεκαζεις και καλά.. . σε καμια περιπτωση δεν τα κανεις μουσκεμα....

Επισης μην φοβασαι οτι θα πανε πανω σου.....

Ελπιζω να σε προλάβω...:hmm:

θελει πολύ προσοχη... να μην γινεται απευθειας.. πανω τους και οχι σε μεγαλη ποσοτητα...
Ένας καλός τρόπος να του βάλεις frontline όταν είναι τόσο μικρό, είναι να φορέσεις πλαστικά γάντια, να ψεκάσεις πάνω στα γάντια την ποσότητα που πρέπει (γράφει πάνω στη συσκευασία δοσολογία) και να το χαϊδέψεις μετά με τα γάντια σε όλο του το σώμα και στο κεφαλάκι του.
Εναλλακτικά, μπορείς και να το πας στον κτηνίατρο να το φροντίσει εκείνος. :)

Λοιπόν πήγα στον κτηνίατρο πριν από λίγο...
Το κοίταξε, το άκουσε με τα ακουστικά, πήρε θερμοκρασία, μας έκανε και ένα βιβλιάριο και δώσαμε και στο γατί μια αλοιφή για εσωτερικά παράσιτα... Συγκεκριμένα την Banminth... Είναι μια σύριγγα με κίτρινη κρεμούλα. Μήπως δεν έπρεπε από τόσο μικρό;
Και ήταν και νηστικό...
Η κτηνίατρος δεν μου γέμισε και πολύ το μάτι...

A... ξέχασα να πω για το κόστος...
Η αλοιφή είχε 4 ευρώ και η επίσκεψη 20 ευρώ!!!!
Σύνολο 24... Πολλά δεν είναι;

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
λοιπόν πήγα στο κτηνίατρο πριν από λίγο...
το κοίταξε,το άκουσε με τα ακουστικά,πήρε θερμοκρασία,μας έκανε και ένα βιβλιάριο και δώσαμε και στο γατί μια αλοιφή για εσωτερικά παράσιτα...
συγκεκριμένα την Banminth...
είναι μια σύριγγα με κίτρινη κρεμούλα...
μήπως δεν έπρεπε από τόσο μικρό ?
και ήταν και νηστικό....
η κτηνίατρος δε μου γέμισε και πολύ το μάτι ........
:hmm:Εμάς ο κτηνίατρος μας είπε να του κάνουμε αποπαρασίτωση μετά τον ένα μήνα,και ακόμα καλύτερα μετά τις 40 μέρες,εσωτερική και εξωτερική.Εκτός βέβαια αν συντρέχει λόγος,έχει πάθει ήδη κάτι από τα σκουληκάκια,αυτό όμως θα το έβλεπες,από το ότι θα είχε διάρροιες κτλ.Η κρεμούλα που σου έδωσε είναι ειδική για μικρά,και θέλει επανάληψη.Δεν δοκιμάζεις αφού δε σου γέμισε το μάτι και κάποιον άλλο;;)

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back