MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

• Thread starter Thread starter LIFE
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
:lol::lol::lol:
Εν το μεταξυ μολις ακουσε για ΛΟΚ ηδη πηρε τα πανω του.
Ενω μεχρι τωρα δεν ειχε ανεβει ποτε σε παγκο κουζινας[δεν τα ειχε καταφερει να πηδηξει ποτε τοσο ψηλα:blink:]πριν 5 λεπτα ανεβηκε:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ενω μεχρι τωρα δεν ειχε ανεβει ποτε σε παγκο κουζινας[δεν τα ειχε καταφερει να πηδηξει ποτε τοσο ψηλα:blink:]πριν 5 λεπτα ανεβηκε:blink:

Καλά δεν το συζητάω λίγο παρέα με τον beeb και σε λίγο δεν θα πιάνεται......:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λοιπόν καλήνύχτα από μένα κορίτσια και τα λέμε αύριο....:P:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά δεν το συζητάω λίγο παρέα με τον beeb και σε λίγο δεν θα πιάνεται......:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καληνυχτα:)

Εμάς ο δικός μας ο επαρχιώτης ο Χαλκιδικιώτης γεννήθηκε ξεψάρωτος! Παίρνει φόρα από το καπάκι της καφετιέρας και πηδάει στο ντουλάπι πάνω απ' τον νεροχύτη που είναι αρκετά ψηλά, και χωρίς την καφετιέρα αποκλείεται να τα κατάφερνε...
Λοιπόν, σιγά-σιγά λέω να την κάνω. Αύριο έχω να ξυπνήσω νωρίς και το πρωινό ξύπνημα δεν είναι ό,τι καλύτερο για μένα... :(
Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα πάω και σε δημόσια υπηρεσία. Ή μήπως να στείλω τον Beeb με ένα πληρεξούσιο;;; :lol::lol::lol:

Γκουντ νάιτ! Μπι γουέλκαμ!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα πάω και σε δημόσια υπηρεσία. Ή μήπως να στείλω τον Beeb με ένα πληρεξούσιο;;; :lol::lol::lol:[/quote]
Καλυτερα.
Καληνυχτα.Κι εγω αυριο 7πμ ξυπναω :down:

Εγω ουτε να κουνηθω δεν μπορω παντως.......μια σοδιτσα παρακαλω:lol:

Αμέεεεσως, έρχεται:lol::lol::lol: μια σόδα στο 3 παρακαλώ:P:P:P

Εγώ νιώθω πως θα γίνω διαβητική και μόνο που κοιτάζω το (κλειστό) ψυγείο μου!:lol:

Κάνε πως δεν τα βλέπεις...:whistle::whistle:.:P:lol::lol:

Γκουντ νάιτ! Μπι γουέλκαμ!!!! :lol:

Θα μου μάθετε και μένα αγγλικά;;;; :blink::lol:

Αμέεεεσως, έρχεται:lol::lol::lol: μια σόδα στο 3 παρακαλώ:P:P:P
Που ειναι η σοδα μου,οεο?:hmm:
Ακομη την περιμενω:P

Μη βιαζεσαι καλε! την εβαλε στο ψυγειο η κοπελα να ερθει στη σωστη θερμοκρασια !!!

Μη βιαζεσαι καλε! την εβαλε στο ψυγειο η κοπελα να ερθει στη σωστη θερμοκρασια !!!
Σοδα ζητησα οχι παγο:blink:
Τοση ωρα δεν ηρθε στη σωστη θερμοκρασια...
Οσο για εσενα,προσεχε καλα,θα βαλω μια ωραια φωτο εδω να την δεις πριν πας για φαγητο....:P Την εχω και προχειρη:cool:

Θα μου μάθετε και μένα αγγλικά;;;; :blink::lol:
Αγγλικά όχι, αλλά επειδή μου είπαν ότι δεν ξέρεις καθοοοοοόλου γερμανικά, θα σου μάθω εγώ τα καλύτερα γερμανικά που άκουσες ποτέ!
Μάθημα πρώτον: Langsam den Vieloel (= σιγά τον πολυέλαιο!):P:lol::lol:

Που ειναι η σοδα μου,οεο?:hmm:
Ακομη την περιμενω:P
Σόδα; Παράγγειλα ένα βυτιοφόρο :) αλλά έμαθα το πρωί πως έχουν απεργία, λέει! :blink:
Με εγκάρδιους διαβητικούς χαιρετισμούς σε LIFE και NiaR,
Zbeebz

Μάθημα πρώτον: Langsam den Vieloel (= σιγά τον πολυέλαιο!):P:lol::lol:

Τι βλέπουν τα μάτια μου:blink::blink::blink::blink:
Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά;:P:lol::lol::lol:
Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !!:D
(= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα):P:lol::lol:

:cry:Εγω εκανα κι αλλη ατασθαλια χθες βραδυ Ζωη.......

:cry:Εγω εκανα κι αλλη ατασθαλια χθες βραδυ Ζωη.......
Τι ατασθαλία, τι, τι, τι;;;;;
Υπογραφή,
η σκ/////περίεργη! (έμοιασα τον Beeb!)

Τι βλέπουν τα μάτια μου:blink::blink::blink::blink:
Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά;:P:lol::lol::lol:
Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !!:D
(= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα):P:lol::lol:
Γνωστή λέξη μου φαινόταν αυτό το Unterricht, αλλά τόσες κοπάνες που είχα κάνει απ' το Γκαίτε, πού να το θυμάμαι! Καλά που το 'γραψες και μου έσωσες την υπόληψη! :lol:

Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat:
Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι
:lol::lol:

Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat:
Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι
:lol::lol:
Στην πυρά! Στην πυρά! :lol::lol::lol:
Καλά, πλάκα με κάνεις τώρα;;;; Αν εγώ φάω παγωτό, είναι ατασθαλία. Αν εσύ φας παγωτό... δεν είναι, πώς να το κάνουμε!!!
Εγώ τα τσακίζω ασχέτως δυσκόλων ημερών... :whistle:

Ασε μας μωρε.....:P
Και για να ΣΕ πω κι εγω κατι αλλο τωρα.
Εμενα θα μου μαθεις Τουρκικα η δεν ξες??:rolleyes:

you are sleeping the sleep of justice (right) = κοιμασε ή καλυτερα κοιμαστε τον υπνο του δικαιου :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

John is dringing john is serving = Γιαννης πινει Γιαννης κερναει

he charge it on rooster =τα φορτωσε στον κοκορα

no cat no damage!!!!! = ουτε γατα ουτε ζημια

the people has it drum and he secreat pride = ο κοσμος το εχει τουμπανο και αυτος κριφο καμαρι!!!!!!!!

OH MY GOD (OMG) = ΟΟΟΟΟΟ Θεε μου

ΑWAY FROM KEYBOARD (AFK) =ειμαι μακρια απο τον υπολογιστη

An apple = ενα μηλο

hey Anna an apple = εεεε Αννα ενα μηλο

a cat =μια γατα

the cat - η γατα

my cat = η δικη μου γατα

that cat = εκεινη η γατα

this cat =αυτη η γατα

cat = γατα!!!!!!!!

me = εγω
you = εσυ
he = αυτος
she = αυτη
it = αυτο
we = εμεις
you = εσεις (περιπου)
they = αυτοι

βαρεθηκα για μαθηματα παρτε τηλ η στειλτε π.μ αντε τωρα!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back