LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 00:53 Η LIFE έγραψε: #301 12-05-08 00:53 Εν το μεταξυ μολις ακουσε για ΛΟΚ ηδη πηρε τα πανω του. Ενω μεχρι τωρα δεν ειχε ανεβει ποτε σε παγκο κουζινας[δεν τα ειχε καταφερει να πηδηξει ποτε τοσο ψηλα]πριν 5 λεπτα ανεβηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 00:56 Η μαγισσα έγραψε: #302 12-05-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Εν το μεταξυ μολις ακουσε για ΛΟΚ ηδη πηρε τα πανω του. Ενω μεχρι τωρα δεν ειχε ανεβει ποτε σε παγκο κουζινας[δεν τα ειχε καταφερει να πηδηξει ποτε τοσο ψηλα]πριν 5 λεπτα ανεβηκε Click για ανάπτυξη... Καλά δεν το συζητάω λίγο παρέα με τον beeb και σε λίγο δεν θα πιάνεται...... Λοιπόν καλήνύχτα από μένα κορίτσια και τα λέμε αύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 00:57 Η LIFE έγραψε: #303 12-05-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλά δεν το συζητάω λίγο παρέα με τον beeb και σε λίγο δεν θα πιάνεται...... Λοιπόν καλήνύχτα από μένα κορίτσια και τα λέμε αύριο.... Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 01:01 Η Zbeebz έγραψε: #304 12-05-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Εν το μεταξυ μολις ακουσε για ΛΟΚ ηδη πηρε τα πανω του. Ενω μεχρι τωρα δεν ειχε ανεβει ποτε σε παγκο κουζινας[δεν τα ειχε καταφερει να πηδηξει ποτε τοσο ψηλα]πριν 5 λεπτα ανεβηκε Click για ανάπτυξη... Εμάς ο δικός μας ο επαρχιώτης ο Χαλκιδικιώτης γεννήθηκε ξεψάρωτος! Παίρνει φόρα από το καπάκι της καφετιέρας και πηδάει στο ντουλάπι πάνω απ' τον νεροχύτη που είναι αρκετά ψηλά, και χωρίς την καφετιέρα αποκλείεται να τα κατάφερνε... Λοιπόν, σιγά-σιγά λέω να την κάνω. Αύριο έχω να ξυπνήσω νωρίς και το πρωινό ξύπνημα δεν είναι ό,τι καλύτερο για μένα... Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα πάω και σε δημόσια υπηρεσία. Ή μήπως να στείλω τον Beeb με ένα πληρεξούσιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 01:02 Η Zbeebz έγραψε: #305 12-05-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλά δεν το συζητάω λίγο παρέα με τον beeb και σε λίγο δεν θα πιάνεται...... Λοιπόν καλήνύχτα από μένα κορίτσια και τα λέμε αύριο.... Click για ανάπτυξη... Γκουντ νάιτ! Μπι γουέλκαμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 01:05 Η LIFE έγραψε: #306 12-05-08 01:05 Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα πάω και σε δημόσια υπηρεσία. Ή μήπως να στείλω τον Beeb με ένα πληρεξούσιο;;; [/quote] Καλυτερα. Καληνυχτα.Κι εγω αυριο 7πμ ξυπναω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η Raisa έγραψε: #307 12-05-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Εγω ουτε να κουνηθω δεν μπορω παντως.......μια σοδιτσα παρακαλω Click για ανάπτυξη... Αμέεεεσως, έρχεται μια σόδα στο 3 παρακαλώ Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ νιώθω πως θα γίνω διαβητική και μόνο που κοιτάζω το (κλειστό) ψυγείο μου! Click για ανάπτυξη... Κάνε πως δεν τα βλέπεις.... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Γκουντ νάιτ! Μπι γουέλκαμ!!!! Click για ανάπτυξη... Θα μου μάθετε και μένα αγγλικά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:22 Η LIFE έγραψε: #308 12-05-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αμέεεεσως, έρχεται μια σόδα στο 3 παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Που ειναι η σοδα μου,οεο? Ακομη την περιμενω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η NiaR έγραψε: #309 12-05-08 14:24 Μη βιαζεσαι καλε! την εβαλε στο ψυγειο η κοπελα να ερθει στη σωστη θερμοκρασια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:26 Η LIFE έγραψε: #310 12-05-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μη βιαζεσαι καλε! την εβαλε στο ψυγειο η κοπελα να ερθει στη σωστη θερμοκρασια !!! Click για ανάπτυξη... Σοδα ζητησα οχι παγο Τοση ωρα δεν ηρθε στη σωστη θερμοκρασια... Οσο για εσενα,προσεχε καλα,θα βαλω μια ωραια φωτο εδω να την δεις πριν πας για φαγητο.... Την εχω και προχειρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:55 Η Zbeebz έγραψε: #311 12-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μου μάθετε και μένα αγγλικά;;;; Click για ανάπτυξη... Αγγλικά όχι, αλλά επειδή μου είπαν ότι δεν ξέρεις καθοοοοοόλου γερμανικά, θα σου μάθω εγώ τα καλύτερα γερμανικά που άκουσες ποτέ! Μάθημα πρώτον: Langsam den Vieloel (= σιγά τον πολυέλαιο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:58 Η Zbeebz έγραψε: #312 12-05-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Που ειναι η σοδα μου,οεο? Ακομη την περιμενω Click για ανάπτυξη... Σόδα; Παράγγειλα ένα βυτιοφόρο αλλά έμαθα το πρωί πως έχουν απεργία, λέει! Με εγκάρδιους διαβητικούς χαιρετισμούς σε LIFE και NiaR, Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:23 Η Raisa έγραψε: #313 12-05-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάθημα πρώτον: Langsam den Vieloel (= σιγά τον πολυέλαιο!) Click για ανάπτυξη... Τι βλέπουν τα μάτια μου Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά; Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !! (= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:24 Η LIFE έγραψε: #314 12-05-08 16:24 :cry:Εγω εκανα κι αλλη ατασθαλια χθες βραδυ Ζωη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:51 Η Zbeebz έγραψε: #315 12-05-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: :cry:Εγω εκανα κι αλλη ατασθαλια χθες βραδυ Ζωη....... Click για ανάπτυξη... Τι ατασθαλία, τι, τι, τι;;;;; Υπογραφή, η σκ/////περίεργη! (έμοιασα τον Beeb!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:53 Η Zbeebz έγραψε: #316 12-05-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι βλέπουν τα μάτια μου Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά; Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !! (= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα) Click για ανάπτυξη... Γνωστή λέξη μου φαινόταν αυτό το Unterricht, αλλά τόσες κοπάνες που είχα κάνει απ' το Γκαίτε, πού να το θυμάμαι! Καλά που το 'γραψες και μου έσωσες την υπόληψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:53 Η LIFE έγραψε: #317 12-05-08 16:53 Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η Zbeebz έγραψε: #318 12-05-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Click για ανάπτυξη... Στην πυρά! Στην πυρά! Καλά, πλάκα με κάνεις τώρα;;;; Αν εγώ φάω παγωτό, είναι ατασθαλία. Αν εσύ φας παγωτό... δεν είναι, πώς να το κάνουμε!!! Εγώ τα τσακίζω ασχέτως δυσκόλων ημερών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:57 Η LIFE έγραψε: #319 12-05-08 16:57 Ασε μας μωρε..... Και για να ΣΕ πω κι εγω κατι αλλο τωρα. Εμενα θα μου μαθεις Τουρκικα η δεν ξες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:03 Η fantom-girl: #320 12-05-08 17:03 you are sleeping the sleep of justice (right) = κοιμασε ή καλυτερα κοιμαστε τον υπνο του δικαιου John is dringing john is serving = Γιαννης πινει Γιαννης κερναει he charge it on rooster =τα φορτωσε στον κοκορα no cat no damage!!!!! = ουτε γατα ουτε ζημια the people has it drum and he secreat pride = ο κοσμος το εχει τουμπανο και αυτος κριφο καμαρι!!!!!!!! OH MY GOD (OMG) = ΟΟΟΟΟΟ Θεε μου ΑWAY FROM KEYBOARD (AFK) =ειμαι μακρια απο τον υπολογιστη An apple = ενα μηλο hey Anna an apple = εεεε Αννα ενα μηλο a cat =μια γατα the cat - η γατα my cat = η δικη μου γατα that cat = εκεινη η γατα this cat =αυτη η γατα cat = γατα!!!!!!!! me = εγω you = εσυ he = αυτος she = αυτη it = αυτο we = εμεις you = εσεις (περιπου) they = αυτοι βαρεθηκα για μαθηματα παρτε τηλ η στειλτε π.μ αντε τωρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εν το μεταξυ μολις ακουσε για ΛΟΚ ηδη πηρε τα πανω του. Ενω μεχρι τωρα δεν ειχε ανεβει ποτε σε παγκο κουζινας[δεν τα ειχε καταφερει να πηδηξει ποτε τοσο ψηλα]πριν 5 λεπτα ανεβηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 00:56 Η μαγισσα έγραψε: #302 12-05-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Εν το μεταξυ μολις ακουσε για ΛΟΚ ηδη πηρε τα πανω του. Ενω μεχρι τωρα δεν ειχε ανεβει ποτε σε παγκο κουζινας[δεν τα ειχε καταφερει να πηδηξει ποτε τοσο ψηλα]πριν 5 λεπτα ανεβηκε Click για ανάπτυξη... Καλά δεν το συζητάω λίγο παρέα με τον beeb και σε λίγο δεν θα πιάνεται...... Λοιπόν καλήνύχτα από μένα κορίτσια και τα λέμε αύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 00:57 Η LIFE έγραψε: #303 12-05-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλά δεν το συζητάω λίγο παρέα με τον beeb και σε λίγο δεν θα πιάνεται...... Λοιπόν καλήνύχτα από μένα κορίτσια και τα λέμε αύριο.... Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 01:01 Η Zbeebz έγραψε: #304 12-05-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Εν το μεταξυ μολις ακουσε για ΛΟΚ ηδη πηρε τα πανω του. Ενω μεχρι τωρα δεν ειχε ανεβει ποτε σε παγκο κουζινας[δεν τα ειχε καταφερει να πηδηξει ποτε τοσο ψηλα]πριν 5 λεπτα ανεβηκε Click για ανάπτυξη... Εμάς ο δικός μας ο επαρχιώτης ο Χαλκιδικιώτης γεννήθηκε ξεψάρωτος! Παίρνει φόρα από το καπάκι της καφετιέρας και πηδάει στο ντουλάπι πάνω απ' τον νεροχύτη που είναι αρκετά ψηλά, και χωρίς την καφετιέρα αποκλείεται να τα κατάφερνε... Λοιπόν, σιγά-σιγά λέω να την κάνω. Αύριο έχω να ξυπνήσω νωρίς και το πρωινό ξύπνημα δεν είναι ό,τι καλύτερο για μένα... Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα πάω και σε δημόσια υπηρεσία. Ή μήπως να στείλω τον Beeb με ένα πληρεξούσιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 01:02 Η Zbeebz έγραψε: #305 12-05-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλά δεν το συζητάω λίγο παρέα με τον beeb και σε λίγο δεν θα πιάνεται...... Λοιπόν καλήνύχτα από μένα κορίτσια και τα λέμε αύριο.... Click για ανάπτυξη... Γκουντ νάιτ! Μπι γουέλκαμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 01:05 Η LIFE έγραψε: #306 12-05-08 01:05 Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα πάω και σε δημόσια υπηρεσία. Ή μήπως να στείλω τον Beeb με ένα πληρεξούσιο;;; [/quote] Καλυτερα. Καληνυχτα.Κι εγω αυριο 7πμ ξυπναω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η Raisa έγραψε: #307 12-05-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Εγω ουτε να κουνηθω δεν μπορω παντως.......μια σοδιτσα παρακαλω Click για ανάπτυξη... Αμέεεεσως, έρχεται μια σόδα στο 3 παρακαλώ Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ νιώθω πως θα γίνω διαβητική και μόνο που κοιτάζω το (κλειστό) ψυγείο μου! Click για ανάπτυξη... Κάνε πως δεν τα βλέπεις.... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Γκουντ νάιτ! Μπι γουέλκαμ!!!! Click για ανάπτυξη... Θα μου μάθετε και μένα αγγλικά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:22 Η LIFE έγραψε: #308 12-05-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αμέεεεσως, έρχεται μια σόδα στο 3 παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Που ειναι η σοδα μου,οεο? Ακομη την περιμενω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η NiaR έγραψε: #309 12-05-08 14:24 Μη βιαζεσαι καλε! την εβαλε στο ψυγειο η κοπελα να ερθει στη σωστη θερμοκρασια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:26 Η LIFE έγραψε: #310 12-05-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μη βιαζεσαι καλε! την εβαλε στο ψυγειο η κοπελα να ερθει στη σωστη θερμοκρασια !!! Click για ανάπτυξη... Σοδα ζητησα οχι παγο Τοση ωρα δεν ηρθε στη σωστη θερμοκρασια... Οσο για εσενα,προσεχε καλα,θα βαλω μια ωραια φωτο εδω να την δεις πριν πας για φαγητο.... Την εχω και προχειρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:55 Η Zbeebz έγραψε: #311 12-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μου μάθετε και μένα αγγλικά;;;; Click για ανάπτυξη... Αγγλικά όχι, αλλά επειδή μου είπαν ότι δεν ξέρεις καθοοοοοόλου γερμανικά, θα σου μάθω εγώ τα καλύτερα γερμανικά που άκουσες ποτέ! Μάθημα πρώτον: Langsam den Vieloel (= σιγά τον πολυέλαιο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:58 Η Zbeebz έγραψε: #312 12-05-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Που ειναι η σοδα μου,οεο? Ακομη την περιμενω Click για ανάπτυξη... Σόδα; Παράγγειλα ένα βυτιοφόρο αλλά έμαθα το πρωί πως έχουν απεργία, λέει! Με εγκάρδιους διαβητικούς χαιρετισμούς σε LIFE και NiaR, Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:23 Η Raisa έγραψε: #313 12-05-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάθημα πρώτον: Langsam den Vieloel (= σιγά τον πολυέλαιο!) Click για ανάπτυξη... Τι βλέπουν τα μάτια μου Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά; Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !! (= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:24 Η LIFE έγραψε: #314 12-05-08 16:24 :cry:Εγω εκανα κι αλλη ατασθαλια χθες βραδυ Ζωη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:51 Η Zbeebz έγραψε: #315 12-05-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: :cry:Εγω εκανα κι αλλη ατασθαλια χθες βραδυ Ζωη....... Click για ανάπτυξη... Τι ατασθαλία, τι, τι, τι;;;;; Υπογραφή, η σκ/////περίεργη! (έμοιασα τον Beeb!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:53 Η Zbeebz έγραψε: #316 12-05-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι βλέπουν τα μάτια μου Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά; Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !! (= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα) Click για ανάπτυξη... Γνωστή λέξη μου φαινόταν αυτό το Unterricht, αλλά τόσες κοπάνες που είχα κάνει απ' το Γκαίτε, πού να το θυμάμαι! Καλά που το 'γραψες και μου έσωσες την υπόληψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:53 Η LIFE έγραψε: #317 12-05-08 16:53 Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η Zbeebz έγραψε: #318 12-05-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Click για ανάπτυξη... Στην πυρά! Στην πυρά! Καλά, πλάκα με κάνεις τώρα;;;; Αν εγώ φάω παγωτό, είναι ατασθαλία. Αν εσύ φας παγωτό... δεν είναι, πώς να το κάνουμε!!! Εγώ τα τσακίζω ασχέτως δυσκόλων ημερών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:57 Η LIFE έγραψε: #319 12-05-08 16:57 Ασε μας μωρε..... Και για να ΣΕ πω κι εγω κατι αλλο τωρα. Εμενα θα μου μαθεις Τουρκικα η δεν ξες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:03 Η fantom-girl: #320 12-05-08 17:03 you are sleeping the sleep of justice (right) = κοιμασε ή καλυτερα κοιμαστε τον υπνο του δικαιου John is dringing john is serving = Γιαννης πινει Γιαννης κερναει he charge it on rooster =τα φορτωσε στον κοκορα no cat no damage!!!!! = ουτε γατα ουτε ζημια the people has it drum and he secreat pride = ο κοσμος το εχει τουμπανο και αυτος κριφο καμαρι!!!!!!!! OH MY GOD (OMG) = ΟΟΟΟΟΟ Θεε μου ΑWAY FROM KEYBOARD (AFK) =ειμαι μακρια απο τον υπολογιστη An apple = ενα μηλο hey Anna an apple = εεεε Αννα ενα μηλο a cat =μια γατα the cat - η γατα my cat = η δικη μου γατα that cat = εκεινη η γατα this cat =αυτη η γατα cat = γατα!!!!!!!! me = εγω you = εσυ he = αυτος she = αυτη it = αυτο we = εμεις you = εσεις (περιπου) they = αυτοι βαρεθηκα για μαθηματα παρτε τηλ η στειλτε π.μ αντε τωρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Εν το μεταξυ μολις ακουσε για ΛΟΚ ηδη πηρε τα πανω του. Ενω μεχρι τωρα δεν ειχε ανεβει ποτε σε παγκο κουζινας[δεν τα ειχε καταφερει να πηδηξει ποτε τοσο ψηλα]πριν 5 λεπτα ανεβηκε Click για ανάπτυξη... Καλά δεν το συζητάω λίγο παρέα με τον beeb και σε λίγο δεν θα πιάνεται...... Λοιπόν καλήνύχτα από μένα κορίτσια και τα λέμε αύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 00:57 Η LIFE έγραψε: #303 12-05-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλά δεν το συζητάω λίγο παρέα με τον beeb και σε λίγο δεν θα πιάνεται...... Λοιπόν καλήνύχτα από μένα κορίτσια και τα λέμε αύριο.... Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 01:01 Η Zbeebz έγραψε: #304 12-05-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Εν το μεταξυ μολις ακουσε για ΛΟΚ ηδη πηρε τα πανω του. Ενω μεχρι τωρα δεν ειχε ανεβει ποτε σε παγκο κουζινας[δεν τα ειχε καταφερει να πηδηξει ποτε τοσο ψηλα]πριν 5 λεπτα ανεβηκε Click για ανάπτυξη... Εμάς ο δικός μας ο επαρχιώτης ο Χαλκιδικιώτης γεννήθηκε ξεψάρωτος! Παίρνει φόρα από το καπάκι της καφετιέρας και πηδάει στο ντουλάπι πάνω απ' τον νεροχύτη που είναι αρκετά ψηλά, και χωρίς την καφετιέρα αποκλείεται να τα κατάφερνε... Λοιπόν, σιγά-σιγά λέω να την κάνω. Αύριο έχω να ξυπνήσω νωρίς και το πρωινό ξύπνημα δεν είναι ό,τι καλύτερο για μένα... Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα πάω και σε δημόσια υπηρεσία. Ή μήπως να στείλω τον Beeb με ένα πληρεξούσιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 01:02 Η Zbeebz έγραψε: #305 12-05-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλά δεν το συζητάω λίγο παρέα με τον beeb και σε λίγο δεν θα πιάνεται...... Λοιπόν καλήνύχτα από μένα κορίτσια και τα λέμε αύριο.... Click για ανάπτυξη... Γκουντ νάιτ! Μπι γουέλκαμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 01:05 Η LIFE έγραψε: #306 12-05-08 01:05 Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα πάω και σε δημόσια υπηρεσία. Ή μήπως να στείλω τον Beeb με ένα πληρεξούσιο;;; [/quote] Καλυτερα. Καληνυχτα.Κι εγω αυριο 7πμ ξυπναω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η Raisa έγραψε: #307 12-05-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Εγω ουτε να κουνηθω δεν μπορω παντως.......μια σοδιτσα παρακαλω Click για ανάπτυξη... Αμέεεεσως, έρχεται μια σόδα στο 3 παρακαλώ Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ νιώθω πως θα γίνω διαβητική και μόνο που κοιτάζω το (κλειστό) ψυγείο μου! Click για ανάπτυξη... Κάνε πως δεν τα βλέπεις.... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Γκουντ νάιτ! Μπι γουέλκαμ!!!! Click για ανάπτυξη... Θα μου μάθετε και μένα αγγλικά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:22 Η LIFE έγραψε: #308 12-05-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αμέεεεσως, έρχεται μια σόδα στο 3 παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Που ειναι η σοδα μου,οεο? Ακομη την περιμενω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η NiaR έγραψε: #309 12-05-08 14:24 Μη βιαζεσαι καλε! την εβαλε στο ψυγειο η κοπελα να ερθει στη σωστη θερμοκρασια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:26 Η LIFE έγραψε: #310 12-05-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μη βιαζεσαι καλε! την εβαλε στο ψυγειο η κοπελα να ερθει στη σωστη θερμοκρασια !!! Click για ανάπτυξη... Σοδα ζητησα οχι παγο Τοση ωρα δεν ηρθε στη σωστη θερμοκρασια... Οσο για εσενα,προσεχε καλα,θα βαλω μια ωραια φωτο εδω να την δεις πριν πας για φαγητο.... Την εχω και προχειρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:55 Η Zbeebz έγραψε: #311 12-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μου μάθετε και μένα αγγλικά;;;; Click για ανάπτυξη... Αγγλικά όχι, αλλά επειδή μου είπαν ότι δεν ξέρεις καθοοοοοόλου γερμανικά, θα σου μάθω εγώ τα καλύτερα γερμανικά που άκουσες ποτέ! Μάθημα πρώτον: Langsam den Vieloel (= σιγά τον πολυέλαιο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:58 Η Zbeebz έγραψε: #312 12-05-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Που ειναι η σοδα μου,οεο? Ακομη την περιμενω Click για ανάπτυξη... Σόδα; Παράγγειλα ένα βυτιοφόρο αλλά έμαθα το πρωί πως έχουν απεργία, λέει! Με εγκάρδιους διαβητικούς χαιρετισμούς σε LIFE και NiaR, Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:23 Η Raisa έγραψε: #313 12-05-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάθημα πρώτον: Langsam den Vieloel (= σιγά τον πολυέλαιο!) Click για ανάπτυξη... Τι βλέπουν τα μάτια μου Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά; Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !! (= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:24 Η LIFE έγραψε: #314 12-05-08 16:24 :cry:Εγω εκανα κι αλλη ατασθαλια χθες βραδυ Ζωη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:51 Η Zbeebz έγραψε: #315 12-05-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: :cry:Εγω εκανα κι αλλη ατασθαλια χθες βραδυ Ζωη....... Click για ανάπτυξη... Τι ατασθαλία, τι, τι, τι;;;;; Υπογραφή, η σκ/////περίεργη! (έμοιασα τον Beeb!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:53 Η Zbeebz έγραψε: #316 12-05-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι βλέπουν τα μάτια μου Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά; Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !! (= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα) Click για ανάπτυξη... Γνωστή λέξη μου φαινόταν αυτό το Unterricht, αλλά τόσες κοπάνες που είχα κάνει απ' το Γκαίτε, πού να το θυμάμαι! Καλά που το 'γραψες και μου έσωσες την υπόληψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:53 Η LIFE έγραψε: #317 12-05-08 16:53 Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η Zbeebz έγραψε: #318 12-05-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Click για ανάπτυξη... Στην πυρά! Στην πυρά! Καλά, πλάκα με κάνεις τώρα;;;; Αν εγώ φάω παγωτό, είναι ατασθαλία. Αν εσύ φας παγωτό... δεν είναι, πώς να το κάνουμε!!! Εγώ τα τσακίζω ασχέτως δυσκόλων ημερών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:57 Η LIFE έγραψε: #319 12-05-08 16:57 Ασε μας μωρε..... Και για να ΣΕ πω κι εγω κατι αλλο τωρα. Εμενα θα μου μαθεις Τουρκικα η δεν ξες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:03 Η fantom-girl: #320 12-05-08 17:03 you are sleeping the sleep of justice (right) = κοιμασε ή καλυτερα κοιμαστε τον υπνο του δικαιου John is dringing john is serving = Γιαννης πινει Γιαννης κερναει he charge it on rooster =τα φορτωσε στον κοκορα no cat no damage!!!!! = ουτε γατα ουτε ζημια the people has it drum and he secreat pride = ο κοσμος το εχει τουμπανο και αυτος κριφο καμαρι!!!!!!!! OH MY GOD (OMG) = ΟΟΟΟΟΟ Θεε μου ΑWAY FROM KEYBOARD (AFK) =ειμαι μακρια απο τον υπολογιστη An apple = ενα μηλο hey Anna an apple = εεεε Αννα ενα μηλο a cat =μια γατα the cat - η γατα my cat = η δικη μου γατα that cat = εκεινη η γατα this cat =αυτη η γατα cat = γατα!!!!!!!! me = εγω you = εσυ he = αυτος she = αυτη it = αυτο we = εμεις you = εσεις (περιπου) they = αυτοι βαρεθηκα για μαθηματα παρτε τηλ η στειλτε π.μ αντε τωρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλά δεν το συζητάω λίγο παρέα με τον beeb και σε λίγο δεν θα πιάνεται...... Λοιπόν καλήνύχτα από μένα κορίτσια και τα λέμε αύριο.... Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 01:01 Η Zbeebz έγραψε: #304 12-05-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Εν το μεταξυ μολις ακουσε για ΛΟΚ ηδη πηρε τα πανω του. Ενω μεχρι τωρα δεν ειχε ανεβει ποτε σε παγκο κουζινας[δεν τα ειχε καταφερει να πηδηξει ποτε τοσο ψηλα]πριν 5 λεπτα ανεβηκε Click για ανάπτυξη... Εμάς ο δικός μας ο επαρχιώτης ο Χαλκιδικιώτης γεννήθηκε ξεψάρωτος! Παίρνει φόρα από το καπάκι της καφετιέρας και πηδάει στο ντουλάπι πάνω απ' τον νεροχύτη που είναι αρκετά ψηλά, και χωρίς την καφετιέρα αποκλείεται να τα κατάφερνε... Λοιπόν, σιγά-σιγά λέω να την κάνω. Αύριο έχω να ξυπνήσω νωρίς και το πρωινό ξύπνημα δεν είναι ό,τι καλύτερο για μένα... Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα πάω και σε δημόσια υπηρεσία. Ή μήπως να στείλω τον Beeb με ένα πληρεξούσιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 01:02 Η Zbeebz έγραψε: #305 12-05-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλά δεν το συζητάω λίγο παρέα με τον beeb και σε λίγο δεν θα πιάνεται...... Λοιπόν καλήνύχτα από μένα κορίτσια και τα λέμε αύριο.... Click για ανάπτυξη... Γκουντ νάιτ! Μπι γουέλκαμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 01:05 Η LIFE έγραψε: #306 12-05-08 01:05 Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα πάω και σε δημόσια υπηρεσία. Ή μήπως να στείλω τον Beeb με ένα πληρεξούσιο;;; [/quote] Καλυτερα. Καληνυχτα.Κι εγω αυριο 7πμ ξυπναω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η Raisa έγραψε: #307 12-05-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Εγω ουτε να κουνηθω δεν μπορω παντως.......μια σοδιτσα παρακαλω Click για ανάπτυξη... Αμέεεεσως, έρχεται μια σόδα στο 3 παρακαλώ Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ νιώθω πως θα γίνω διαβητική και μόνο που κοιτάζω το (κλειστό) ψυγείο μου! Click για ανάπτυξη... Κάνε πως δεν τα βλέπεις.... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Γκουντ νάιτ! Μπι γουέλκαμ!!!! Click για ανάπτυξη... Θα μου μάθετε και μένα αγγλικά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:22 Η LIFE έγραψε: #308 12-05-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αμέεεεσως, έρχεται μια σόδα στο 3 παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Που ειναι η σοδα μου,οεο? Ακομη την περιμενω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η NiaR έγραψε: #309 12-05-08 14:24 Μη βιαζεσαι καλε! την εβαλε στο ψυγειο η κοπελα να ερθει στη σωστη θερμοκρασια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:26 Η LIFE έγραψε: #310 12-05-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μη βιαζεσαι καλε! την εβαλε στο ψυγειο η κοπελα να ερθει στη σωστη θερμοκρασια !!! Click για ανάπτυξη... Σοδα ζητησα οχι παγο Τοση ωρα δεν ηρθε στη σωστη θερμοκρασια... Οσο για εσενα,προσεχε καλα,θα βαλω μια ωραια φωτο εδω να την δεις πριν πας για φαγητο.... Την εχω και προχειρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:55 Η Zbeebz έγραψε: #311 12-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μου μάθετε και μένα αγγλικά;;;; Click για ανάπτυξη... Αγγλικά όχι, αλλά επειδή μου είπαν ότι δεν ξέρεις καθοοοοοόλου γερμανικά, θα σου μάθω εγώ τα καλύτερα γερμανικά που άκουσες ποτέ! Μάθημα πρώτον: Langsam den Vieloel (= σιγά τον πολυέλαιο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:58 Η Zbeebz έγραψε: #312 12-05-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Που ειναι η σοδα μου,οεο? Ακομη την περιμενω Click για ανάπτυξη... Σόδα; Παράγγειλα ένα βυτιοφόρο αλλά έμαθα το πρωί πως έχουν απεργία, λέει! Με εγκάρδιους διαβητικούς χαιρετισμούς σε LIFE και NiaR, Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:23 Η Raisa έγραψε: #313 12-05-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάθημα πρώτον: Langsam den Vieloel (= σιγά τον πολυέλαιο!) Click για ανάπτυξη... Τι βλέπουν τα μάτια μου Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά; Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !! (= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:24 Η LIFE έγραψε: #314 12-05-08 16:24 :cry:Εγω εκανα κι αλλη ατασθαλια χθες βραδυ Ζωη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:51 Η Zbeebz έγραψε: #315 12-05-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: :cry:Εγω εκανα κι αλλη ατασθαλια χθες βραδυ Ζωη....... Click για ανάπτυξη... Τι ατασθαλία, τι, τι, τι;;;;; Υπογραφή, η σκ/////περίεργη! (έμοιασα τον Beeb!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:53 Η Zbeebz έγραψε: #316 12-05-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι βλέπουν τα μάτια μου Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά; Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !! (= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα) Click για ανάπτυξη... Γνωστή λέξη μου φαινόταν αυτό το Unterricht, αλλά τόσες κοπάνες που είχα κάνει απ' το Γκαίτε, πού να το θυμάμαι! Καλά που το 'γραψες και μου έσωσες την υπόληψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:53 Η LIFE έγραψε: #317 12-05-08 16:53 Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η Zbeebz έγραψε: #318 12-05-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Click για ανάπτυξη... Στην πυρά! Στην πυρά! Καλά, πλάκα με κάνεις τώρα;;;; Αν εγώ φάω παγωτό, είναι ατασθαλία. Αν εσύ φας παγωτό... δεν είναι, πώς να το κάνουμε!!! Εγώ τα τσακίζω ασχέτως δυσκόλων ημερών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:57 Η LIFE έγραψε: #319 12-05-08 16:57 Ασε μας μωρε..... Και για να ΣΕ πω κι εγω κατι αλλο τωρα. Εμενα θα μου μαθεις Τουρκικα η δεν ξες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:03 Η fantom-girl: #320 12-05-08 17:03 you are sleeping the sleep of justice (right) = κοιμασε ή καλυτερα κοιμαστε τον υπνο του δικαιου John is dringing john is serving = Γιαννης πινει Γιαννης κερναει he charge it on rooster =τα φορτωσε στον κοκορα no cat no damage!!!!! = ουτε γατα ουτε ζημια the people has it drum and he secreat pride = ο κοσμος το εχει τουμπανο και αυτος κριφο καμαρι!!!!!!!! OH MY GOD (OMG) = ΟΟΟΟΟΟ Θεε μου ΑWAY FROM KEYBOARD (AFK) =ειμαι μακρια απο τον υπολογιστη An apple = ενα μηλο hey Anna an apple = εεεε Αννα ενα μηλο a cat =μια γατα the cat - η γατα my cat = η δικη μου γατα that cat = εκεινη η γατα this cat =αυτη η γατα cat = γατα!!!!!!!! me = εγω you = εσυ he = αυτος she = αυτη it = αυτο we = εμεις you = εσεις (περιπου) they = αυτοι βαρεθηκα για μαθηματα παρτε τηλ η στειλτε π.μ αντε τωρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Εν το μεταξυ μολις ακουσε για ΛΟΚ ηδη πηρε τα πανω του. Ενω μεχρι τωρα δεν ειχε ανεβει ποτε σε παγκο κουζινας[δεν τα ειχε καταφερει να πηδηξει ποτε τοσο ψηλα]πριν 5 λεπτα ανεβηκε Click για ανάπτυξη... Εμάς ο δικός μας ο επαρχιώτης ο Χαλκιδικιώτης γεννήθηκε ξεψάρωτος! Παίρνει φόρα από το καπάκι της καφετιέρας και πηδάει στο ντουλάπι πάνω απ' τον νεροχύτη που είναι αρκετά ψηλά, και χωρίς την καφετιέρα αποκλείεται να τα κατάφερνε... Λοιπόν, σιγά-σιγά λέω να την κάνω. Αύριο έχω να ξυπνήσω νωρίς και το πρωινό ξύπνημα δεν είναι ό,τι καλύτερο για μένα... Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα πάω και σε δημόσια υπηρεσία. Ή μήπως να στείλω τον Beeb με ένα πληρεξούσιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 01:02 Η Zbeebz έγραψε: #305 12-05-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλά δεν το συζητάω λίγο παρέα με τον beeb και σε λίγο δεν θα πιάνεται...... Λοιπόν καλήνύχτα από μένα κορίτσια και τα λέμε αύριο.... Click για ανάπτυξη... Γκουντ νάιτ! Μπι γουέλκαμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 01:05 Η LIFE έγραψε: #306 12-05-08 01:05 Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα πάω και σε δημόσια υπηρεσία. Ή μήπως να στείλω τον Beeb με ένα πληρεξούσιο;;; [/quote] Καλυτερα. Καληνυχτα.Κι εγω αυριο 7πμ ξυπναω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η Raisa έγραψε: #307 12-05-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Εγω ουτε να κουνηθω δεν μπορω παντως.......μια σοδιτσα παρακαλω Click για ανάπτυξη... Αμέεεεσως, έρχεται μια σόδα στο 3 παρακαλώ Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ νιώθω πως θα γίνω διαβητική και μόνο που κοιτάζω το (κλειστό) ψυγείο μου! Click για ανάπτυξη... Κάνε πως δεν τα βλέπεις.... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Γκουντ νάιτ! Μπι γουέλκαμ!!!! Click για ανάπτυξη... Θα μου μάθετε και μένα αγγλικά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:22 Η LIFE έγραψε: #308 12-05-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αμέεεεσως, έρχεται μια σόδα στο 3 παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Που ειναι η σοδα μου,οεο? Ακομη την περιμενω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η NiaR έγραψε: #309 12-05-08 14:24 Μη βιαζεσαι καλε! την εβαλε στο ψυγειο η κοπελα να ερθει στη σωστη θερμοκρασια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:26 Η LIFE έγραψε: #310 12-05-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μη βιαζεσαι καλε! την εβαλε στο ψυγειο η κοπελα να ερθει στη σωστη θερμοκρασια !!! Click για ανάπτυξη... Σοδα ζητησα οχι παγο Τοση ωρα δεν ηρθε στη σωστη θερμοκρασια... Οσο για εσενα,προσεχε καλα,θα βαλω μια ωραια φωτο εδω να την δεις πριν πας για φαγητο.... Την εχω και προχειρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:55 Η Zbeebz έγραψε: #311 12-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μου μάθετε και μένα αγγλικά;;;; Click για ανάπτυξη... Αγγλικά όχι, αλλά επειδή μου είπαν ότι δεν ξέρεις καθοοοοοόλου γερμανικά, θα σου μάθω εγώ τα καλύτερα γερμανικά που άκουσες ποτέ! Μάθημα πρώτον: Langsam den Vieloel (= σιγά τον πολυέλαιο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:58 Η Zbeebz έγραψε: #312 12-05-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Που ειναι η σοδα μου,οεο? Ακομη την περιμενω Click για ανάπτυξη... Σόδα; Παράγγειλα ένα βυτιοφόρο αλλά έμαθα το πρωί πως έχουν απεργία, λέει! Με εγκάρδιους διαβητικούς χαιρετισμούς σε LIFE και NiaR, Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:23 Η Raisa έγραψε: #313 12-05-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάθημα πρώτον: Langsam den Vieloel (= σιγά τον πολυέλαιο!) Click για ανάπτυξη... Τι βλέπουν τα μάτια μου Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά; Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !! (= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:24 Η LIFE έγραψε: #314 12-05-08 16:24 :cry:Εγω εκανα κι αλλη ατασθαλια χθες βραδυ Ζωη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:51 Η Zbeebz έγραψε: #315 12-05-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: :cry:Εγω εκανα κι αλλη ατασθαλια χθες βραδυ Ζωη....... Click για ανάπτυξη... Τι ατασθαλία, τι, τι, τι;;;;; Υπογραφή, η σκ/////περίεργη! (έμοιασα τον Beeb!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:53 Η Zbeebz έγραψε: #316 12-05-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι βλέπουν τα μάτια μου Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά; Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !! (= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα) Click για ανάπτυξη... Γνωστή λέξη μου φαινόταν αυτό το Unterricht, αλλά τόσες κοπάνες που είχα κάνει απ' το Γκαίτε, πού να το θυμάμαι! Καλά που το 'γραψες και μου έσωσες την υπόληψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:53 Η LIFE έγραψε: #317 12-05-08 16:53 Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η Zbeebz έγραψε: #318 12-05-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Click για ανάπτυξη... Στην πυρά! Στην πυρά! Καλά, πλάκα με κάνεις τώρα;;;; Αν εγώ φάω παγωτό, είναι ατασθαλία. Αν εσύ φας παγωτό... δεν είναι, πώς να το κάνουμε!!! Εγώ τα τσακίζω ασχέτως δυσκόλων ημερών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:57 Η LIFE έγραψε: #319 12-05-08 16:57 Ασε μας μωρε..... Και για να ΣΕ πω κι εγω κατι αλλο τωρα. Εμενα θα μου μαθεις Τουρκικα η δεν ξες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:03 Η fantom-girl: #320 12-05-08 17:03 you are sleeping the sleep of justice (right) = κοιμασε ή καλυτερα κοιμαστε τον υπνο του δικαιου John is dringing john is serving = Γιαννης πινει Γιαννης κερναει he charge it on rooster =τα φορτωσε στον κοκορα no cat no damage!!!!! = ουτε γατα ουτε ζημια the people has it drum and he secreat pride = ο κοσμος το εχει τουμπανο και αυτος κριφο καμαρι!!!!!!!! OH MY GOD (OMG) = ΟΟΟΟΟΟ Θεε μου ΑWAY FROM KEYBOARD (AFK) =ειμαι μακρια απο τον υπολογιστη An apple = ενα μηλο hey Anna an apple = εεεε Αννα ενα μηλο a cat =μια γατα the cat - η γατα my cat = η δικη μου γατα that cat = εκεινη η γατα this cat =αυτη η γατα cat = γατα!!!!!!!! me = εγω you = εσυ he = αυτος she = αυτη it = αυτο we = εμεις you = εσεις (περιπου) they = αυτοι βαρεθηκα για μαθηματα παρτε τηλ η στειλτε π.μ αντε τωρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλά δεν το συζητάω λίγο παρέα με τον beeb και σε λίγο δεν θα πιάνεται...... Λοιπόν καλήνύχτα από μένα κορίτσια και τα λέμε αύριο.... Click για ανάπτυξη... Γκουντ νάιτ! Μπι γουέλκαμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 01:05 Η LIFE έγραψε: #306 12-05-08 01:05 Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα πάω και σε δημόσια υπηρεσία. Ή μήπως να στείλω τον Beeb με ένα πληρεξούσιο;;; [/quote] Καλυτερα. Καληνυχτα.Κι εγω αυριο 7πμ ξυπναω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η Raisa έγραψε: #307 12-05-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Εγω ουτε να κουνηθω δεν μπορω παντως.......μια σοδιτσα παρακαλω Click για ανάπτυξη... Αμέεεεσως, έρχεται μια σόδα στο 3 παρακαλώ Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ νιώθω πως θα γίνω διαβητική και μόνο που κοιτάζω το (κλειστό) ψυγείο μου! Click για ανάπτυξη... Κάνε πως δεν τα βλέπεις.... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Γκουντ νάιτ! Μπι γουέλκαμ!!!! Click για ανάπτυξη... Θα μου μάθετε και μένα αγγλικά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:22 Η LIFE έγραψε: #308 12-05-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αμέεεεσως, έρχεται μια σόδα στο 3 παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Που ειναι η σοδα μου,οεο? Ακομη την περιμενω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η NiaR έγραψε: #309 12-05-08 14:24 Μη βιαζεσαι καλε! την εβαλε στο ψυγειο η κοπελα να ερθει στη σωστη θερμοκρασια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:26 Η LIFE έγραψε: #310 12-05-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μη βιαζεσαι καλε! την εβαλε στο ψυγειο η κοπελα να ερθει στη σωστη θερμοκρασια !!! Click για ανάπτυξη... Σοδα ζητησα οχι παγο Τοση ωρα δεν ηρθε στη σωστη θερμοκρασια... Οσο για εσενα,προσεχε καλα,θα βαλω μια ωραια φωτο εδω να την δεις πριν πας για φαγητο.... Την εχω και προχειρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:55 Η Zbeebz έγραψε: #311 12-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μου μάθετε και μένα αγγλικά;;;; Click για ανάπτυξη... Αγγλικά όχι, αλλά επειδή μου είπαν ότι δεν ξέρεις καθοοοοοόλου γερμανικά, θα σου μάθω εγώ τα καλύτερα γερμανικά που άκουσες ποτέ! Μάθημα πρώτον: Langsam den Vieloel (= σιγά τον πολυέλαιο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:58 Η Zbeebz έγραψε: #312 12-05-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Που ειναι η σοδα μου,οεο? Ακομη την περιμενω Click για ανάπτυξη... Σόδα; Παράγγειλα ένα βυτιοφόρο αλλά έμαθα το πρωί πως έχουν απεργία, λέει! Με εγκάρδιους διαβητικούς χαιρετισμούς σε LIFE και NiaR, Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:23 Η Raisa έγραψε: #313 12-05-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάθημα πρώτον: Langsam den Vieloel (= σιγά τον πολυέλαιο!) Click για ανάπτυξη... Τι βλέπουν τα μάτια μου Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά; Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !! (= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:24 Η LIFE έγραψε: #314 12-05-08 16:24 :cry:Εγω εκανα κι αλλη ατασθαλια χθες βραδυ Ζωη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:51 Η Zbeebz έγραψε: #315 12-05-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: :cry:Εγω εκανα κι αλλη ατασθαλια χθες βραδυ Ζωη....... Click για ανάπτυξη... Τι ατασθαλία, τι, τι, τι;;;;; Υπογραφή, η σκ/////περίεργη! (έμοιασα τον Beeb!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:53 Η Zbeebz έγραψε: #316 12-05-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι βλέπουν τα μάτια μου Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά; Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !! (= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα) Click για ανάπτυξη... Γνωστή λέξη μου φαινόταν αυτό το Unterricht, αλλά τόσες κοπάνες που είχα κάνει απ' το Γκαίτε, πού να το θυμάμαι! Καλά που το 'γραψες και μου έσωσες την υπόληψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:53 Η LIFE έγραψε: #317 12-05-08 16:53 Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η Zbeebz έγραψε: #318 12-05-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Click για ανάπτυξη... Στην πυρά! Στην πυρά! Καλά, πλάκα με κάνεις τώρα;;;; Αν εγώ φάω παγωτό, είναι ατασθαλία. Αν εσύ φας παγωτό... δεν είναι, πώς να το κάνουμε!!! Εγώ τα τσακίζω ασχέτως δυσκόλων ημερών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:57 Η LIFE έγραψε: #319 12-05-08 16:57 Ασε μας μωρε..... Και για να ΣΕ πω κι εγω κατι αλλο τωρα. Εμενα θα μου μαθεις Τουρκικα η δεν ξες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:03 Η fantom-girl: #320 12-05-08 17:03 you are sleeping the sleep of justice (right) = κοιμασε ή καλυτερα κοιμαστε τον υπνο του δικαιου John is dringing john is serving = Γιαννης πινει Γιαννης κερναει he charge it on rooster =τα φορτωσε στον κοκορα no cat no damage!!!!! = ουτε γατα ουτε ζημια the people has it drum and he secreat pride = ο κοσμος το εχει τουμπανο και αυτος κριφο καμαρι!!!!!!!! OH MY GOD (OMG) = ΟΟΟΟΟΟ Θεε μου ΑWAY FROM KEYBOARD (AFK) =ειμαι μακρια απο τον υπολογιστη An apple = ενα μηλο hey Anna an apple = εεεε Αννα ενα μηλο a cat =μια γατα the cat - η γατα my cat = η δικη μου γατα that cat = εκεινη η γατα this cat =αυτη η γατα cat = γατα!!!!!!!! me = εγω you = εσυ he = αυτος she = αυτη it = αυτο we = εμεις you = εσεις (περιπου) they = αυτοι βαρεθηκα για μαθηματα παρτε τηλ η στειλτε π.μ αντε τωρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα πάω και σε δημόσια υπηρεσία. Ή μήπως να στείλω τον Beeb με ένα πληρεξούσιο;;; [/quote] Καλυτερα. Καληνυχτα.Κι εγω αυριο 7πμ ξυπναω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η Raisa έγραψε: #307 12-05-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Εγω ουτε να κουνηθω δεν μπορω παντως.......μια σοδιτσα παρακαλω Click για ανάπτυξη... Αμέεεεσως, έρχεται μια σόδα στο 3 παρακαλώ Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ νιώθω πως θα γίνω διαβητική και μόνο που κοιτάζω το (κλειστό) ψυγείο μου! Click για ανάπτυξη... Κάνε πως δεν τα βλέπεις.... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Γκουντ νάιτ! Μπι γουέλκαμ!!!! Click για ανάπτυξη... Θα μου μάθετε και μένα αγγλικά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:22 Η LIFE έγραψε: #308 12-05-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αμέεεεσως, έρχεται μια σόδα στο 3 παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Που ειναι η σοδα μου,οεο? Ακομη την περιμενω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η NiaR έγραψε: #309 12-05-08 14:24 Μη βιαζεσαι καλε! την εβαλε στο ψυγειο η κοπελα να ερθει στη σωστη θερμοκρασια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:26 Η LIFE έγραψε: #310 12-05-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μη βιαζεσαι καλε! την εβαλε στο ψυγειο η κοπελα να ερθει στη σωστη θερμοκρασια !!! Click για ανάπτυξη... Σοδα ζητησα οχι παγο Τοση ωρα δεν ηρθε στη σωστη θερμοκρασια... Οσο για εσενα,προσεχε καλα,θα βαλω μια ωραια φωτο εδω να την δεις πριν πας για φαγητο.... Την εχω και προχειρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:55 Η Zbeebz έγραψε: #311 12-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μου μάθετε και μένα αγγλικά;;;; Click για ανάπτυξη... Αγγλικά όχι, αλλά επειδή μου είπαν ότι δεν ξέρεις καθοοοοοόλου γερμανικά, θα σου μάθω εγώ τα καλύτερα γερμανικά που άκουσες ποτέ! Μάθημα πρώτον: Langsam den Vieloel (= σιγά τον πολυέλαιο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:58 Η Zbeebz έγραψε: #312 12-05-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Που ειναι η σοδα μου,οεο? Ακομη την περιμενω Click για ανάπτυξη... Σόδα; Παράγγειλα ένα βυτιοφόρο αλλά έμαθα το πρωί πως έχουν απεργία, λέει! Με εγκάρδιους διαβητικούς χαιρετισμούς σε LIFE και NiaR, Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:23 Η Raisa έγραψε: #313 12-05-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάθημα πρώτον: Langsam den Vieloel (= σιγά τον πολυέλαιο!) Click για ανάπτυξη... Τι βλέπουν τα μάτια μου Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά; Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !! (= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:24 Η LIFE έγραψε: #314 12-05-08 16:24 :cry:Εγω εκανα κι αλλη ατασθαλια χθες βραδυ Ζωη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:51 Η Zbeebz έγραψε: #315 12-05-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: :cry:Εγω εκανα κι αλλη ατασθαλια χθες βραδυ Ζωη....... Click για ανάπτυξη... Τι ατασθαλία, τι, τι, τι;;;;; Υπογραφή, η σκ/////περίεργη! (έμοιασα τον Beeb!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:53 Η Zbeebz έγραψε: #316 12-05-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι βλέπουν τα μάτια μου Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά; Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !! (= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα) Click για ανάπτυξη... Γνωστή λέξη μου φαινόταν αυτό το Unterricht, αλλά τόσες κοπάνες που είχα κάνει απ' το Γκαίτε, πού να το θυμάμαι! Καλά που το 'γραψες και μου έσωσες την υπόληψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:53 Η LIFE έγραψε: #317 12-05-08 16:53 Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η Zbeebz έγραψε: #318 12-05-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Click για ανάπτυξη... Στην πυρά! Στην πυρά! Καλά, πλάκα με κάνεις τώρα;;;; Αν εγώ φάω παγωτό, είναι ατασθαλία. Αν εσύ φας παγωτό... δεν είναι, πώς να το κάνουμε!!! Εγώ τα τσακίζω ασχέτως δυσκόλων ημερών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:57 Η LIFE έγραψε: #319 12-05-08 16:57 Ασε μας μωρε..... Και για να ΣΕ πω κι εγω κατι αλλο τωρα. Εμενα θα μου μαθεις Τουρκικα η δεν ξες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:03 Η fantom-girl: #320 12-05-08 17:03 you are sleeping the sleep of justice (right) = κοιμασε ή καλυτερα κοιμαστε τον υπνο του δικαιου John is dringing john is serving = Γιαννης πινει Γιαννης κερναει he charge it on rooster =τα φορτωσε στον κοκορα no cat no damage!!!!! = ουτε γατα ουτε ζημια the people has it drum and he secreat pride = ο κοσμος το εχει τουμπανο και αυτος κριφο καμαρι!!!!!!!! OH MY GOD (OMG) = ΟΟΟΟΟΟ Θεε μου ΑWAY FROM KEYBOARD (AFK) =ειμαι μακρια απο τον υπολογιστη An apple = ενα μηλο hey Anna an apple = εεεε Αννα ενα μηλο a cat =μια γατα the cat - η γατα my cat = η δικη μου γατα that cat = εκεινη η γατα this cat =αυτη η γατα cat = γατα!!!!!!!! me = εγω you = εσυ he = αυτος she = αυτη it = αυτο we = εμεις you = εσεις (περιπου) they = αυτοι βαρεθηκα για μαθηματα παρτε τηλ η στειλτε π.μ αντε τωρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Εγω ουτε να κουνηθω δεν μπορω παντως.......μια σοδιτσα παρακαλω Click για ανάπτυξη... Αμέεεεσως, έρχεται μια σόδα στο 3 παρακαλώ Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ νιώθω πως θα γίνω διαβητική και μόνο που κοιτάζω το (κλειστό) ψυγείο μου! Click για ανάπτυξη... Κάνε πως δεν τα βλέπεις.... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Γκουντ νάιτ! Μπι γουέλκαμ!!!! Click για ανάπτυξη... Θα μου μάθετε και μένα αγγλικά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:22 Η LIFE έγραψε: #308 12-05-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αμέεεεσως, έρχεται μια σόδα στο 3 παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Που ειναι η σοδα μου,οεο? Ακομη την περιμενω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η NiaR έγραψε: #309 12-05-08 14:24 Μη βιαζεσαι καλε! την εβαλε στο ψυγειο η κοπελα να ερθει στη σωστη θερμοκρασια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:26 Η LIFE έγραψε: #310 12-05-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μη βιαζεσαι καλε! την εβαλε στο ψυγειο η κοπελα να ερθει στη σωστη θερμοκρασια !!! Click για ανάπτυξη... Σοδα ζητησα οχι παγο Τοση ωρα δεν ηρθε στη σωστη θερμοκρασια... Οσο για εσενα,προσεχε καλα,θα βαλω μια ωραια φωτο εδω να την δεις πριν πας για φαγητο.... Την εχω και προχειρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:55 Η Zbeebz έγραψε: #311 12-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μου μάθετε και μένα αγγλικά;;;; Click για ανάπτυξη... Αγγλικά όχι, αλλά επειδή μου είπαν ότι δεν ξέρεις καθοοοοοόλου γερμανικά, θα σου μάθω εγώ τα καλύτερα γερμανικά που άκουσες ποτέ! Μάθημα πρώτον: Langsam den Vieloel (= σιγά τον πολυέλαιο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:58 Η Zbeebz έγραψε: #312 12-05-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Που ειναι η σοδα μου,οεο? Ακομη την περιμενω Click για ανάπτυξη... Σόδα; Παράγγειλα ένα βυτιοφόρο αλλά έμαθα το πρωί πως έχουν απεργία, λέει! Με εγκάρδιους διαβητικούς χαιρετισμούς σε LIFE και NiaR, Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:23 Η Raisa έγραψε: #313 12-05-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάθημα πρώτον: Langsam den Vieloel (= σιγά τον πολυέλαιο!) Click για ανάπτυξη... Τι βλέπουν τα μάτια μου Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά; Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !! (= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:24 Η LIFE έγραψε: #314 12-05-08 16:24 :cry:Εγω εκανα κι αλλη ατασθαλια χθες βραδυ Ζωη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:51 Η Zbeebz έγραψε: #315 12-05-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: :cry:Εγω εκανα κι αλλη ατασθαλια χθες βραδυ Ζωη....... Click για ανάπτυξη... Τι ατασθαλία, τι, τι, τι;;;;; Υπογραφή, η σκ/////περίεργη! (έμοιασα τον Beeb!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:53 Η Zbeebz έγραψε: #316 12-05-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι βλέπουν τα μάτια μου Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά; Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !! (= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα) Click για ανάπτυξη... Γνωστή λέξη μου φαινόταν αυτό το Unterricht, αλλά τόσες κοπάνες που είχα κάνει απ' το Γκαίτε, πού να το θυμάμαι! Καλά που το 'γραψες και μου έσωσες την υπόληψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:53 Η LIFE έγραψε: #317 12-05-08 16:53 Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η Zbeebz έγραψε: #318 12-05-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Click για ανάπτυξη... Στην πυρά! Στην πυρά! Καλά, πλάκα με κάνεις τώρα;;;; Αν εγώ φάω παγωτό, είναι ατασθαλία. Αν εσύ φας παγωτό... δεν είναι, πώς να το κάνουμε!!! Εγώ τα τσακίζω ασχέτως δυσκόλων ημερών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:57 Η LIFE έγραψε: #319 12-05-08 16:57 Ασε μας μωρε..... Και για να ΣΕ πω κι εγω κατι αλλο τωρα. Εμενα θα μου μαθεις Τουρκικα η δεν ξες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:03 Η fantom-girl: #320 12-05-08 17:03 you are sleeping the sleep of justice (right) = κοιμασε ή καλυτερα κοιμαστε τον υπνο του δικαιου John is dringing john is serving = Γιαννης πινει Γιαννης κερναει he charge it on rooster =τα φορτωσε στον κοκορα no cat no damage!!!!! = ουτε γατα ουτε ζημια the people has it drum and he secreat pride = ο κοσμος το εχει τουμπανο και αυτος κριφο καμαρι!!!!!!!! OH MY GOD (OMG) = ΟΟΟΟΟΟ Θεε μου ΑWAY FROM KEYBOARD (AFK) =ειμαι μακρια απο τον υπολογιστη An apple = ενα μηλο hey Anna an apple = εεεε Αννα ενα μηλο a cat =μια γατα the cat - η γατα my cat = η δικη μου γατα that cat = εκεινη η γατα this cat =αυτη η γατα cat = γατα!!!!!!!! me = εγω you = εσυ he = αυτος she = αυτη it = αυτο we = εμεις you = εσεις (περιπου) they = αυτοι βαρεθηκα για μαθηματα παρτε τηλ η στειλτε π.μ αντε τωρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αμέεεεσως, έρχεται μια σόδα στο 3 παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Που ειναι η σοδα μου,οεο? Ακομη την περιμενω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η NiaR έγραψε: #309 12-05-08 14:24 Μη βιαζεσαι καλε! την εβαλε στο ψυγειο η κοπελα να ερθει στη σωστη θερμοκρασια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:26 Η LIFE έγραψε: #310 12-05-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μη βιαζεσαι καλε! την εβαλε στο ψυγειο η κοπελα να ερθει στη σωστη θερμοκρασια !!! Click για ανάπτυξη... Σοδα ζητησα οχι παγο Τοση ωρα δεν ηρθε στη σωστη θερμοκρασια... Οσο για εσενα,προσεχε καλα,θα βαλω μια ωραια φωτο εδω να την δεις πριν πας για φαγητο.... Την εχω και προχειρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:55 Η Zbeebz έγραψε: #311 12-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μου μάθετε και μένα αγγλικά;;;; Click για ανάπτυξη... Αγγλικά όχι, αλλά επειδή μου είπαν ότι δεν ξέρεις καθοοοοοόλου γερμανικά, θα σου μάθω εγώ τα καλύτερα γερμανικά που άκουσες ποτέ! Μάθημα πρώτον: Langsam den Vieloel (= σιγά τον πολυέλαιο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:58 Η Zbeebz έγραψε: #312 12-05-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Που ειναι η σοδα μου,οεο? Ακομη την περιμενω Click για ανάπτυξη... Σόδα; Παράγγειλα ένα βυτιοφόρο αλλά έμαθα το πρωί πως έχουν απεργία, λέει! Με εγκάρδιους διαβητικούς χαιρετισμούς σε LIFE και NiaR, Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:23 Η Raisa έγραψε: #313 12-05-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάθημα πρώτον: Langsam den Vieloel (= σιγά τον πολυέλαιο!) Click για ανάπτυξη... Τι βλέπουν τα μάτια μου Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά; Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !! (= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:24 Η LIFE έγραψε: #314 12-05-08 16:24 :cry:Εγω εκανα κι αλλη ατασθαλια χθες βραδυ Ζωη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:51 Η Zbeebz έγραψε: #315 12-05-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: :cry:Εγω εκανα κι αλλη ατασθαλια χθες βραδυ Ζωη....... Click για ανάπτυξη... Τι ατασθαλία, τι, τι, τι;;;;; Υπογραφή, η σκ/////περίεργη! (έμοιασα τον Beeb!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:53 Η Zbeebz έγραψε: #316 12-05-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι βλέπουν τα μάτια μου Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά; Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !! (= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα) Click για ανάπτυξη... Γνωστή λέξη μου φαινόταν αυτό το Unterricht, αλλά τόσες κοπάνες που είχα κάνει απ' το Γκαίτε, πού να το θυμάμαι! Καλά που το 'γραψες και μου έσωσες την υπόληψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:53 Η LIFE έγραψε: #317 12-05-08 16:53 Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η Zbeebz έγραψε: #318 12-05-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Click για ανάπτυξη... Στην πυρά! Στην πυρά! Καλά, πλάκα με κάνεις τώρα;;;; Αν εγώ φάω παγωτό, είναι ατασθαλία. Αν εσύ φας παγωτό... δεν είναι, πώς να το κάνουμε!!! Εγώ τα τσακίζω ασχέτως δυσκόλων ημερών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:57 Η LIFE έγραψε: #319 12-05-08 16:57 Ασε μας μωρε..... Και για να ΣΕ πω κι εγω κατι αλλο τωρα. Εμενα θα μου μαθεις Τουρκικα η δεν ξες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:03 Η fantom-girl: #320 12-05-08 17:03 you are sleeping the sleep of justice (right) = κοιμασε ή καλυτερα κοιμαστε τον υπνο του δικαιου John is dringing john is serving = Γιαννης πινει Γιαννης κερναει he charge it on rooster =τα φορτωσε στον κοκορα no cat no damage!!!!! = ουτε γατα ουτε ζημια the people has it drum and he secreat pride = ο κοσμος το εχει τουμπανο και αυτος κριφο καμαρι!!!!!!!! OH MY GOD (OMG) = ΟΟΟΟΟΟ Θεε μου ΑWAY FROM KEYBOARD (AFK) =ειμαι μακρια απο τον υπολογιστη An apple = ενα μηλο hey Anna an apple = εεεε Αννα ενα μηλο a cat =μια γατα the cat - η γατα my cat = η δικη μου γατα that cat = εκεινη η γατα this cat =αυτη η γατα cat = γατα!!!!!!!! me = εγω you = εσυ he = αυτος she = αυτη it = αυτο we = εμεις you = εσεις (περιπου) they = αυτοι βαρεθηκα για μαθηματα παρτε τηλ η στειλτε π.μ αντε τωρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μη βιαζεσαι καλε! την εβαλε στο ψυγειο η κοπελα να ερθει στη σωστη θερμοκρασια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:26 Η LIFE έγραψε: #310 12-05-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μη βιαζεσαι καλε! την εβαλε στο ψυγειο η κοπελα να ερθει στη σωστη θερμοκρασια !!! Click για ανάπτυξη... Σοδα ζητησα οχι παγο Τοση ωρα δεν ηρθε στη σωστη θερμοκρασια... Οσο για εσενα,προσεχε καλα,θα βαλω μια ωραια φωτο εδω να την δεις πριν πας για φαγητο.... Την εχω και προχειρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:55 Η Zbeebz έγραψε: #311 12-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μου μάθετε και μένα αγγλικά;;;; Click για ανάπτυξη... Αγγλικά όχι, αλλά επειδή μου είπαν ότι δεν ξέρεις καθοοοοοόλου γερμανικά, θα σου μάθω εγώ τα καλύτερα γερμανικά που άκουσες ποτέ! Μάθημα πρώτον: Langsam den Vieloel (= σιγά τον πολυέλαιο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:58 Η Zbeebz έγραψε: #312 12-05-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Που ειναι η σοδα μου,οεο? Ακομη την περιμενω Click για ανάπτυξη... Σόδα; Παράγγειλα ένα βυτιοφόρο αλλά έμαθα το πρωί πως έχουν απεργία, λέει! Με εγκάρδιους διαβητικούς χαιρετισμούς σε LIFE και NiaR, Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:23 Η Raisa έγραψε: #313 12-05-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάθημα πρώτον: Langsam den Vieloel (= σιγά τον πολυέλαιο!) Click για ανάπτυξη... Τι βλέπουν τα μάτια μου Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά; Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !! (= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:24 Η LIFE έγραψε: #314 12-05-08 16:24 :cry:Εγω εκανα κι αλλη ατασθαλια χθες βραδυ Ζωη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:51 Η Zbeebz έγραψε: #315 12-05-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: :cry:Εγω εκανα κι αλλη ατασθαλια χθες βραδυ Ζωη....... Click για ανάπτυξη... Τι ατασθαλία, τι, τι, τι;;;;; Υπογραφή, η σκ/////περίεργη! (έμοιασα τον Beeb!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:53 Η Zbeebz έγραψε: #316 12-05-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι βλέπουν τα μάτια μου Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά; Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !! (= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα) Click για ανάπτυξη... Γνωστή λέξη μου φαινόταν αυτό το Unterricht, αλλά τόσες κοπάνες που είχα κάνει απ' το Γκαίτε, πού να το θυμάμαι! Καλά που το 'γραψες και μου έσωσες την υπόληψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:53 Η LIFE έγραψε: #317 12-05-08 16:53 Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η Zbeebz έγραψε: #318 12-05-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Click για ανάπτυξη... Στην πυρά! Στην πυρά! Καλά, πλάκα με κάνεις τώρα;;;; Αν εγώ φάω παγωτό, είναι ατασθαλία. Αν εσύ φας παγωτό... δεν είναι, πώς να το κάνουμε!!! Εγώ τα τσακίζω ασχέτως δυσκόλων ημερών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:57 Η LIFE έγραψε: #319 12-05-08 16:57 Ασε μας μωρε..... Και για να ΣΕ πω κι εγω κατι αλλο τωρα. Εμενα θα μου μαθεις Τουρκικα η δεν ξες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:03 Η fantom-girl: #320 12-05-08 17:03 you are sleeping the sleep of justice (right) = κοιμασε ή καλυτερα κοιμαστε τον υπνο του δικαιου John is dringing john is serving = Γιαννης πινει Γιαννης κερναει he charge it on rooster =τα φορτωσε στον κοκορα no cat no damage!!!!! = ουτε γατα ουτε ζημια the people has it drum and he secreat pride = ο κοσμος το εχει τουμπανο και αυτος κριφο καμαρι!!!!!!!! OH MY GOD (OMG) = ΟΟΟΟΟΟ Θεε μου ΑWAY FROM KEYBOARD (AFK) =ειμαι μακρια απο τον υπολογιστη An apple = ενα μηλο hey Anna an apple = εεεε Αννα ενα μηλο a cat =μια γατα the cat - η γατα my cat = η δικη μου γατα that cat = εκεινη η γατα this cat =αυτη η γατα cat = γατα!!!!!!!! me = εγω you = εσυ he = αυτος she = αυτη it = αυτο we = εμεις you = εσεις (περιπου) they = αυτοι βαρεθηκα για μαθηματα παρτε τηλ η στειλτε π.μ αντε τωρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μη βιαζεσαι καλε! την εβαλε στο ψυγειο η κοπελα να ερθει στη σωστη θερμοκρασια !!! Click για ανάπτυξη... Σοδα ζητησα οχι παγο Τοση ωρα δεν ηρθε στη σωστη θερμοκρασια... Οσο για εσενα,προσεχε καλα,θα βαλω μια ωραια φωτο εδω να την δεις πριν πας για φαγητο.... Την εχω και προχειρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:55 Η Zbeebz έγραψε: #311 12-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μου μάθετε και μένα αγγλικά;;;; Click για ανάπτυξη... Αγγλικά όχι, αλλά επειδή μου είπαν ότι δεν ξέρεις καθοοοοοόλου γερμανικά, θα σου μάθω εγώ τα καλύτερα γερμανικά που άκουσες ποτέ! Μάθημα πρώτον: Langsam den Vieloel (= σιγά τον πολυέλαιο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:58 Η Zbeebz έγραψε: #312 12-05-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Που ειναι η σοδα μου,οεο? Ακομη την περιμενω Click για ανάπτυξη... Σόδα; Παράγγειλα ένα βυτιοφόρο αλλά έμαθα το πρωί πως έχουν απεργία, λέει! Με εγκάρδιους διαβητικούς χαιρετισμούς σε LIFE και NiaR, Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:23 Η Raisa έγραψε: #313 12-05-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάθημα πρώτον: Langsam den Vieloel (= σιγά τον πολυέλαιο!) Click για ανάπτυξη... Τι βλέπουν τα μάτια μου Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά; Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !! (= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:24 Η LIFE έγραψε: #314 12-05-08 16:24 :cry:Εγω εκανα κι αλλη ατασθαλια χθες βραδυ Ζωη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:51 Η Zbeebz έγραψε: #315 12-05-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: :cry:Εγω εκανα κι αλλη ατασθαλια χθες βραδυ Ζωη....... Click για ανάπτυξη... Τι ατασθαλία, τι, τι, τι;;;;; Υπογραφή, η σκ/////περίεργη! (έμοιασα τον Beeb!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:53 Η Zbeebz έγραψε: #316 12-05-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι βλέπουν τα μάτια μου Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά; Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !! (= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα) Click για ανάπτυξη... Γνωστή λέξη μου φαινόταν αυτό το Unterricht, αλλά τόσες κοπάνες που είχα κάνει απ' το Γκαίτε, πού να το θυμάμαι! Καλά που το 'γραψες και μου έσωσες την υπόληψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:53 Η LIFE έγραψε: #317 12-05-08 16:53 Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η Zbeebz έγραψε: #318 12-05-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Click για ανάπτυξη... Στην πυρά! Στην πυρά! Καλά, πλάκα με κάνεις τώρα;;;; Αν εγώ φάω παγωτό, είναι ατασθαλία. Αν εσύ φας παγωτό... δεν είναι, πώς να το κάνουμε!!! Εγώ τα τσακίζω ασχέτως δυσκόλων ημερών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:57 Η LIFE έγραψε: #319 12-05-08 16:57 Ασε μας μωρε..... Και για να ΣΕ πω κι εγω κατι αλλο τωρα. Εμενα θα μου μαθεις Τουρκικα η δεν ξες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:03 Η fantom-girl: #320 12-05-08 17:03 you are sleeping the sleep of justice (right) = κοιμασε ή καλυτερα κοιμαστε τον υπνο του δικαιου John is dringing john is serving = Γιαννης πινει Γιαννης κερναει he charge it on rooster =τα φορτωσε στον κοκορα no cat no damage!!!!! = ουτε γατα ουτε ζημια the people has it drum and he secreat pride = ο κοσμος το εχει τουμπανο και αυτος κριφο καμαρι!!!!!!!! OH MY GOD (OMG) = ΟΟΟΟΟΟ Θεε μου ΑWAY FROM KEYBOARD (AFK) =ειμαι μακρια απο τον υπολογιστη An apple = ενα μηλο hey Anna an apple = εεεε Αννα ενα μηλο a cat =μια γατα the cat - η γατα my cat = η δικη μου γατα that cat = εκεινη η γατα this cat =αυτη η γατα cat = γατα!!!!!!!! me = εγω you = εσυ he = αυτος she = αυτη it = αυτο we = εμεις you = εσεις (περιπου) they = αυτοι βαρεθηκα για μαθηματα παρτε τηλ η στειλτε π.μ αντε τωρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μου μάθετε και μένα αγγλικά;;;; Click για ανάπτυξη... Αγγλικά όχι, αλλά επειδή μου είπαν ότι δεν ξέρεις καθοοοοοόλου γερμανικά, θα σου μάθω εγώ τα καλύτερα γερμανικά που άκουσες ποτέ! Μάθημα πρώτον: Langsam den Vieloel (= σιγά τον πολυέλαιο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:58 Η Zbeebz έγραψε: #312 12-05-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Που ειναι η σοδα μου,οεο? Ακομη την περιμενω Click για ανάπτυξη... Σόδα; Παράγγειλα ένα βυτιοφόρο αλλά έμαθα το πρωί πως έχουν απεργία, λέει! Με εγκάρδιους διαβητικούς χαιρετισμούς σε LIFE και NiaR, Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:23 Η Raisa έγραψε: #313 12-05-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάθημα πρώτον: Langsam den Vieloel (= σιγά τον πολυέλαιο!) Click για ανάπτυξη... Τι βλέπουν τα μάτια μου Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά; Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !! (= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:24 Η LIFE έγραψε: #314 12-05-08 16:24 :cry:Εγω εκανα κι αλλη ατασθαλια χθες βραδυ Ζωη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:51 Η Zbeebz έγραψε: #315 12-05-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: :cry:Εγω εκανα κι αλλη ατασθαλια χθες βραδυ Ζωη....... Click για ανάπτυξη... Τι ατασθαλία, τι, τι, τι;;;;; Υπογραφή, η σκ/////περίεργη! (έμοιασα τον Beeb!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:53 Η Zbeebz έγραψε: #316 12-05-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι βλέπουν τα μάτια μου Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά; Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !! (= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα) Click για ανάπτυξη... Γνωστή λέξη μου φαινόταν αυτό το Unterricht, αλλά τόσες κοπάνες που είχα κάνει απ' το Γκαίτε, πού να το θυμάμαι! Καλά που το 'γραψες και μου έσωσες την υπόληψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:53 Η LIFE έγραψε: #317 12-05-08 16:53 Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η Zbeebz έγραψε: #318 12-05-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Click για ανάπτυξη... Στην πυρά! Στην πυρά! Καλά, πλάκα με κάνεις τώρα;;;; Αν εγώ φάω παγωτό, είναι ατασθαλία. Αν εσύ φας παγωτό... δεν είναι, πώς να το κάνουμε!!! Εγώ τα τσακίζω ασχέτως δυσκόλων ημερών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:57 Η LIFE έγραψε: #319 12-05-08 16:57 Ασε μας μωρε..... Και για να ΣΕ πω κι εγω κατι αλλο τωρα. Εμενα θα μου μαθεις Τουρκικα η δεν ξες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:03 Η fantom-girl: #320 12-05-08 17:03 you are sleeping the sleep of justice (right) = κοιμασε ή καλυτερα κοιμαστε τον υπνο του δικαιου John is dringing john is serving = Γιαννης πινει Γιαννης κερναει he charge it on rooster =τα φορτωσε στον κοκορα no cat no damage!!!!! = ουτε γατα ουτε ζημια the people has it drum and he secreat pride = ο κοσμος το εχει τουμπανο και αυτος κριφο καμαρι!!!!!!!! OH MY GOD (OMG) = ΟΟΟΟΟΟ Θεε μου ΑWAY FROM KEYBOARD (AFK) =ειμαι μακρια απο τον υπολογιστη An apple = ενα μηλο hey Anna an apple = εεεε Αννα ενα μηλο a cat =μια γατα the cat - η γατα my cat = η δικη μου γατα that cat = εκεινη η γατα this cat =αυτη η γατα cat = γατα!!!!!!!! me = εγω you = εσυ he = αυτος she = αυτη it = αυτο we = εμεις you = εσεις (περιπου) they = αυτοι βαρεθηκα για μαθηματα παρτε τηλ η στειλτε π.μ αντε τωρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Που ειναι η σοδα μου,οεο? Ακομη την περιμενω Click για ανάπτυξη... Σόδα; Παράγγειλα ένα βυτιοφόρο αλλά έμαθα το πρωί πως έχουν απεργία, λέει! Με εγκάρδιους διαβητικούς χαιρετισμούς σε LIFE και NiaR, Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:23 Η Raisa έγραψε: #313 12-05-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάθημα πρώτον: Langsam den Vieloel (= σιγά τον πολυέλαιο!) Click για ανάπτυξη... Τι βλέπουν τα μάτια μου Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά; Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !! (= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:24 Η LIFE έγραψε: #314 12-05-08 16:24 :cry:Εγω εκανα κι αλλη ατασθαλια χθες βραδυ Ζωη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:51 Η Zbeebz έγραψε: #315 12-05-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: :cry:Εγω εκανα κι αλλη ατασθαλια χθες βραδυ Ζωη....... Click για ανάπτυξη... Τι ατασθαλία, τι, τι, τι;;;;; Υπογραφή, η σκ/////περίεργη! (έμοιασα τον Beeb!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:53 Η Zbeebz έγραψε: #316 12-05-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι βλέπουν τα μάτια μου Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά; Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !! (= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα) Click για ανάπτυξη... Γνωστή λέξη μου φαινόταν αυτό το Unterricht, αλλά τόσες κοπάνες που είχα κάνει απ' το Γκαίτε, πού να το θυμάμαι! Καλά που το 'γραψες και μου έσωσες την υπόληψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:53 Η LIFE έγραψε: #317 12-05-08 16:53 Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η Zbeebz έγραψε: #318 12-05-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Click για ανάπτυξη... Στην πυρά! Στην πυρά! Καλά, πλάκα με κάνεις τώρα;;;; Αν εγώ φάω παγωτό, είναι ατασθαλία. Αν εσύ φας παγωτό... δεν είναι, πώς να το κάνουμε!!! Εγώ τα τσακίζω ασχέτως δυσκόλων ημερών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:57 Η LIFE έγραψε: #319 12-05-08 16:57 Ασε μας μωρε..... Και για να ΣΕ πω κι εγω κατι αλλο τωρα. Εμενα θα μου μαθεις Τουρκικα η δεν ξες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:03 Η fantom-girl: #320 12-05-08 17:03 you are sleeping the sleep of justice (right) = κοιμασε ή καλυτερα κοιμαστε τον υπνο του δικαιου John is dringing john is serving = Γιαννης πινει Γιαννης κερναει he charge it on rooster =τα φορτωσε στον κοκορα no cat no damage!!!!! = ουτε γατα ουτε ζημια the people has it drum and he secreat pride = ο κοσμος το εχει τουμπανο και αυτος κριφο καμαρι!!!!!!!! OH MY GOD (OMG) = ΟΟΟΟΟΟ Θεε μου ΑWAY FROM KEYBOARD (AFK) =ειμαι μακρια απο τον υπολογιστη An apple = ενα μηλο hey Anna an apple = εεεε Αννα ενα μηλο a cat =μια γατα the cat - η γατα my cat = η δικη μου γατα that cat = εκεινη η γατα this cat =αυτη η γατα cat = γατα!!!!!!!! me = εγω you = εσυ he = αυτος she = αυτη it = αυτο we = εμεις you = εσεις (περιπου) they = αυτοι βαρεθηκα για μαθηματα παρτε τηλ η στειλτε π.μ αντε τωρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάθημα πρώτον: Langsam den Vieloel (= σιγά τον πολυέλαιο!) Click για ανάπτυξη... Τι βλέπουν τα μάτια μου Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά; Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !! (= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:24 Η LIFE έγραψε: #314 12-05-08 16:24 :cry:Εγω εκανα κι αλλη ατασθαλια χθες βραδυ Ζωη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:51 Η Zbeebz έγραψε: #315 12-05-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: :cry:Εγω εκανα κι αλλη ατασθαλια χθες βραδυ Ζωη....... Click για ανάπτυξη... Τι ατασθαλία, τι, τι, τι;;;;; Υπογραφή, η σκ/////περίεργη! (έμοιασα τον Beeb!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:53 Η Zbeebz έγραψε: #316 12-05-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι βλέπουν τα μάτια μου Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά; Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !! (= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα) Click για ανάπτυξη... Γνωστή λέξη μου φαινόταν αυτό το Unterricht, αλλά τόσες κοπάνες που είχα κάνει απ' το Γκαίτε, πού να το θυμάμαι! Καλά που το 'γραψες και μου έσωσες την υπόληψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:53 Η LIFE έγραψε: #317 12-05-08 16:53 Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η Zbeebz έγραψε: #318 12-05-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Click για ανάπτυξη... Στην πυρά! Στην πυρά! Καλά, πλάκα με κάνεις τώρα;;;; Αν εγώ φάω παγωτό, είναι ατασθαλία. Αν εσύ φας παγωτό... δεν είναι, πώς να το κάνουμε!!! Εγώ τα τσακίζω ασχέτως δυσκόλων ημερών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:57 Η LIFE έγραψε: #319 12-05-08 16:57 Ασε μας μωρε..... Και για να ΣΕ πω κι εγω κατι αλλο τωρα. Εμενα θα μου μαθεις Τουρκικα η δεν ξες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:03 Η fantom-girl: #320 12-05-08 17:03 you are sleeping the sleep of justice (right) = κοιμασε ή καλυτερα κοιμαστε τον υπνο του δικαιου John is dringing john is serving = Γιαννης πινει Γιαννης κερναει he charge it on rooster =τα φορτωσε στον κοκορα no cat no damage!!!!! = ουτε γατα ουτε ζημια the people has it drum and he secreat pride = ο κοσμος το εχει τουμπανο και αυτος κριφο καμαρι!!!!!!!! OH MY GOD (OMG) = ΟΟΟΟΟΟ Θεε μου ΑWAY FROM KEYBOARD (AFK) =ειμαι μακρια απο τον υπολογιστη An apple = ενα μηλο hey Anna an apple = εεεε Αννα ενα μηλο a cat =μια γατα the cat - η γατα my cat = η δικη μου γατα that cat = εκεινη η γατα this cat =αυτη η γατα cat = γατα!!!!!!!! me = εγω you = εσυ he = αυτος she = αυτη it = αυτο we = εμεις you = εσεις (περιπου) they = αυτοι βαρεθηκα για μαθηματα παρτε τηλ η στειλτε π.μ αντε τωρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
:cry:Εγω εκανα κι αλλη ατασθαλια χθες βραδυ Ζωη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:51 Η Zbeebz έγραψε: #315 12-05-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: :cry:Εγω εκανα κι αλλη ατασθαλια χθες βραδυ Ζωη....... Click για ανάπτυξη... Τι ατασθαλία, τι, τι, τι;;;;; Υπογραφή, η σκ/////περίεργη! (έμοιασα τον Beeb!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:53 Η Zbeebz έγραψε: #316 12-05-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι βλέπουν τα μάτια μου Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά; Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !! (= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα) Click για ανάπτυξη... Γνωστή λέξη μου φαινόταν αυτό το Unterricht, αλλά τόσες κοπάνες που είχα κάνει απ' το Γκαίτε, πού να το θυμάμαι! Καλά που το 'γραψες και μου έσωσες την υπόληψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:53 Η LIFE έγραψε: #317 12-05-08 16:53 Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η Zbeebz έγραψε: #318 12-05-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Click για ανάπτυξη... Στην πυρά! Στην πυρά! Καλά, πλάκα με κάνεις τώρα;;;; Αν εγώ φάω παγωτό, είναι ατασθαλία. Αν εσύ φας παγωτό... δεν είναι, πώς να το κάνουμε!!! Εγώ τα τσακίζω ασχέτως δυσκόλων ημερών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:57 Η LIFE έγραψε: #319 12-05-08 16:57 Ασε μας μωρε..... Και για να ΣΕ πω κι εγω κατι αλλο τωρα. Εμενα θα μου μαθεις Τουρκικα η δεν ξες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:03 Η fantom-girl: #320 12-05-08 17:03 you are sleeping the sleep of justice (right) = κοιμασε ή καλυτερα κοιμαστε τον υπνο του δικαιου John is dringing john is serving = Γιαννης πινει Γιαννης κερναει he charge it on rooster =τα φορτωσε στον κοκορα no cat no damage!!!!! = ουτε γατα ουτε ζημια the people has it drum and he secreat pride = ο κοσμος το εχει τουμπανο και αυτος κριφο καμαρι!!!!!!!! OH MY GOD (OMG) = ΟΟΟΟΟΟ Θεε μου ΑWAY FROM KEYBOARD (AFK) =ειμαι μακρια απο τον υπολογιστη An apple = ενα μηλο hey Anna an apple = εεεε Αννα ενα μηλο a cat =μια γατα the cat - η γατα my cat = η δικη μου γατα that cat = εκεινη η γατα this cat =αυτη η γατα cat = γατα!!!!!!!! me = εγω you = εσυ he = αυτος she = αυτη it = αυτο we = εμεις you = εσεις (περιπου) they = αυτοι βαρεθηκα για μαθηματα παρτε τηλ η στειλτε π.μ αντε τωρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: :cry:Εγω εκανα κι αλλη ατασθαλια χθες βραδυ Ζωη....... Click για ανάπτυξη... Τι ατασθαλία, τι, τι, τι;;;;; Υπογραφή, η σκ/////περίεργη! (έμοιασα τον Beeb!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:53 Η Zbeebz έγραψε: #316 12-05-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι βλέπουν τα μάτια μου Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά; Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !! (= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα) Click για ανάπτυξη... Γνωστή λέξη μου φαινόταν αυτό το Unterricht, αλλά τόσες κοπάνες που είχα κάνει απ' το Γκαίτε, πού να το θυμάμαι! Καλά που το 'γραψες και μου έσωσες την υπόληψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:53 Η LIFE έγραψε: #317 12-05-08 16:53 Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η Zbeebz έγραψε: #318 12-05-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Click για ανάπτυξη... Στην πυρά! Στην πυρά! Καλά, πλάκα με κάνεις τώρα;;;; Αν εγώ φάω παγωτό, είναι ατασθαλία. Αν εσύ φας παγωτό... δεν είναι, πώς να το κάνουμε!!! Εγώ τα τσακίζω ασχέτως δυσκόλων ημερών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:57 Η LIFE έγραψε: #319 12-05-08 16:57 Ασε μας μωρε..... Και για να ΣΕ πω κι εγω κατι αλλο τωρα. Εμενα θα μου μαθεις Τουρκικα η δεν ξες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:03 Η fantom-girl: #320 12-05-08 17:03 you are sleeping the sleep of justice (right) = κοιμασε ή καλυτερα κοιμαστε τον υπνο του δικαιου John is dringing john is serving = Γιαννης πινει Γιαννης κερναει he charge it on rooster =τα φορτωσε στον κοκορα no cat no damage!!!!! = ουτε γατα ουτε ζημια the people has it drum and he secreat pride = ο κοσμος το εχει τουμπανο και αυτος κριφο καμαρι!!!!!!!! OH MY GOD (OMG) = ΟΟΟΟΟΟ Θεε μου ΑWAY FROM KEYBOARD (AFK) =ειμαι μακρια απο τον υπολογιστη An apple = ενα μηλο hey Anna an apple = εεεε Αννα ενα μηλο a cat =μια γατα the cat - η γατα my cat = η δικη μου γατα that cat = εκεινη η γατα this cat =αυτη η γατα cat = γατα!!!!!!!! me = εγω you = εσυ he = αυτος she = αυτη it = αυτο we = εμεις you = εσεις (περιπου) they = αυτοι βαρεθηκα για μαθηματα παρτε τηλ η στειλτε π.μ αντε τωρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι βλέπουν τα μάτια μου Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά; Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !! (= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα) Click για ανάπτυξη... Γνωστή λέξη μου φαινόταν αυτό το Unterricht, αλλά τόσες κοπάνες που είχα κάνει απ' το Γκαίτε, πού να το θυμάμαι! Καλά που το 'γραψες και μου έσωσες την υπόληψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:53 Η LIFE έγραψε: #317 12-05-08 16:53 Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η Zbeebz έγραψε: #318 12-05-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Click για ανάπτυξη... Στην πυρά! Στην πυρά! Καλά, πλάκα με κάνεις τώρα;;;; Αν εγώ φάω παγωτό, είναι ατασθαλία. Αν εσύ φας παγωτό... δεν είναι, πώς να το κάνουμε!!! Εγώ τα τσακίζω ασχέτως δυσκόλων ημερών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:57 Η LIFE έγραψε: #319 12-05-08 16:57 Ασε μας μωρε..... Και για να ΣΕ πω κι εγω κατι αλλο τωρα. Εμενα θα μου μαθεις Τουρκικα η δεν ξες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:03 Η fantom-girl: #320 12-05-08 17:03 you are sleeping the sleep of justice (right) = κοιμασε ή καλυτερα κοιμαστε τον υπνο του δικαιου John is dringing john is serving = Γιαννης πινει Γιαννης κερναει he charge it on rooster =τα φορτωσε στον κοκορα no cat no damage!!!!! = ουτε γατα ουτε ζημια the people has it drum and he secreat pride = ο κοσμος το εχει τουμπανο και αυτος κριφο καμαρι!!!!!!!! OH MY GOD (OMG) = ΟΟΟΟΟΟ Θεε μου ΑWAY FROM KEYBOARD (AFK) =ειμαι μακρια απο τον υπολογιστη An apple = ενα μηλο hey Anna an apple = εεεε Αννα ενα μηλο a cat =μια γατα the cat - η γατα my cat = η δικη μου γατα that cat = εκεινη η γατα this cat =αυτη η γατα cat = γατα!!!!!!!! me = εγω you = εσυ he = αυτος she = αυτη it = αυτο we = εμεις you = εσεις (περιπου) they = αυτοι βαρεθηκα για μαθηματα παρτε τηλ η στειλτε π.μ αντε τωρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η Zbeebz έγραψε: #318 12-05-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Click για ανάπτυξη... Στην πυρά! Στην πυρά! Καλά, πλάκα με κάνεις τώρα;;;; Αν εγώ φάω παγωτό, είναι ατασθαλία. Αν εσύ φας παγωτό... δεν είναι, πώς να το κάνουμε!!! Εγώ τα τσακίζω ασχέτως δυσκόλων ημερών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:57 Η LIFE έγραψε: #319 12-05-08 16:57 Ασε μας μωρε..... Και για να ΣΕ πω κι εγω κατι αλλο τωρα. Εμενα θα μου μαθεις Τουρκικα η δεν ξες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:03 Η fantom-girl: #320 12-05-08 17:03 you are sleeping the sleep of justice (right) = κοιμασε ή καλυτερα κοιμαστε τον υπνο του δικαιου John is dringing john is serving = Γιαννης πινει Γιαννης κερναει he charge it on rooster =τα φορτωσε στον κοκορα no cat no damage!!!!! = ουτε γατα ουτε ζημια the people has it drum and he secreat pride = ο κοσμος το εχει τουμπανο και αυτος κριφο καμαρι!!!!!!!! OH MY GOD (OMG) = ΟΟΟΟΟΟ Θεε μου ΑWAY FROM KEYBOARD (AFK) =ειμαι μακρια απο τον υπολογιστη An apple = ενα μηλο hey Anna an apple = εεεε Αννα ενα μηλο a cat =μια γατα the cat - η γατα my cat = η δικη μου γατα that cat = εκεινη η γατα this cat =αυτη η γατα cat = γατα!!!!!!!! me = εγω you = εσυ he = αυτος she = αυτη it = αυτο we = εμεις you = εσεις (περιπου) they = αυτοι βαρεθηκα για μαθηματα παρτε τηλ η στειλτε π.μ αντε τωρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat: Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι Click για ανάπτυξη... Στην πυρά! Στην πυρά! Καλά, πλάκα με κάνεις τώρα;;;; Αν εγώ φάω παγωτό, είναι ατασθαλία. Αν εσύ φας παγωτό... δεν είναι, πώς να το κάνουμε!!! Εγώ τα τσακίζω ασχέτως δυσκόλων ημερών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:57 Η LIFE έγραψε: #319 12-05-08 16:57 Ασε μας μωρε..... Και για να ΣΕ πω κι εγω κατι αλλο τωρα. Εμενα θα μου μαθεις Τουρκικα η δεν ξες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:03 Η fantom-girl: #320 12-05-08 17:03 you are sleeping the sleep of justice (right) = κοιμασε ή καλυτερα κοιμαστε τον υπνο του δικαιου John is dringing john is serving = Γιαννης πινει Γιαννης κερναει he charge it on rooster =τα φορτωσε στον κοκορα no cat no damage!!!!! = ουτε γατα ουτε ζημια the people has it drum and he secreat pride = ο κοσμος το εχει τουμπανο και αυτος κριφο καμαρι!!!!!!!! OH MY GOD (OMG) = ΟΟΟΟΟΟ Θεε μου ΑWAY FROM KEYBOARD (AFK) =ειμαι μακρια απο τον υπολογιστη An apple = ενα μηλο hey Anna an apple = εεεε Αννα ενα μηλο a cat =μια γατα the cat - η γατα my cat = η δικη μου γατα that cat = εκεινη η γατα this cat =αυτη η γατα cat = γατα!!!!!!!! me = εγω you = εσυ he = αυτος she = αυτη it = αυτο we = εμεις you = εσεις (περιπου) they = αυτοι βαρεθηκα για μαθηματα παρτε τηλ η στειλτε π.μ αντε τωρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ασε μας μωρε..... Και για να ΣΕ πω κι εγω κατι αλλο τωρα. Εμενα θα μου μαθεις Τουρκικα η δεν ξες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:03 Η fantom-girl: #320 12-05-08 17:03 you are sleeping the sleep of justice (right) = κοιμασε ή καλυτερα κοιμαστε τον υπνο του δικαιου John is dringing john is serving = Γιαννης πινει Γιαννης κερναει he charge it on rooster =τα φορτωσε στον κοκορα no cat no damage!!!!! = ουτε γατα ουτε ζημια the people has it drum and he secreat pride = ο κοσμος το εχει τουμπανο και αυτος κριφο καμαρι!!!!!!!! OH MY GOD (OMG) = ΟΟΟΟΟΟ Θεε μου ΑWAY FROM KEYBOARD (AFK) =ειμαι μακρια απο τον υπολογιστη An apple = ενα μηλο hey Anna an apple = εεεε Αννα ενα μηλο a cat =μια γατα the cat - η γατα my cat = η δικη μου γατα that cat = εκεινη η γατα this cat =αυτη η γατα cat = γατα!!!!!!!! me = εγω you = εσυ he = αυτος she = αυτη it = αυτο we = εμεις you = εσεις (περιπου) they = αυτοι βαρεθηκα για μαθηματα παρτε τηλ η στειλτε π.μ αντε τωρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
you are sleeping the sleep of justice (right) = κοιμασε ή καλυτερα κοιμαστε τον υπνο του δικαιου John is dringing john is serving = Γιαννης πινει Γιαννης κερναει he charge it on rooster =τα φορτωσε στον κοκορα no cat no damage!!!!! = ουτε γατα ουτε ζημια the people has it drum and he secreat pride = ο κοσμος το εχει τουμπανο και αυτος κριφο καμαρι!!!!!!!! OH MY GOD (OMG) = ΟΟΟΟΟΟ Θεε μου ΑWAY FROM KEYBOARD (AFK) =ειμαι μακρια απο τον υπολογιστη An apple = ενα μηλο hey Anna an apple = εεεε Αννα ενα μηλο a cat =μια γατα the cat - η γατα my cat = η δικη μου γατα that cat = εκεινη η γατα this cat =αυτη η γατα cat = γατα!!!!!!!! me = εγω you = εσυ he = αυτος she = αυτη it = αυτο we = εμεις you = εσεις (περιπου) they = αυτοι βαρεθηκα για μαθηματα παρτε τηλ η στειλτε π.μ αντε τωρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.