LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Εν το μεταξυ μολις ακουσε για ΛΟΚ ηδη πηρε τα πανω του.
Ενω μεχρι τωρα δεν ειχε ανεβει ποτε σε παγκο κουζινας[δεν τα ειχε καταφερει να πηδηξει ποτε τοσο ψηλα
]πριν 5 λεπτα ανεβηκε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ενω μεχρι τωρα δεν ειχε ανεβει ποτε σε παγκο κουζινας[δεν τα ειχε καταφερει να πηδηξει ποτε τοσο ψηλα]πριν 5 λεπτα ανεβηκε
![]()
Καλά δεν το συζητάω λίγο παρέα με τον beeb και σε λίγο δεν θα πιάνεται......

Λοιπόν καλήνύχτα από μένα κορίτσια και τα λέμε αύριο....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ΚαληνυχταΚαλά δεν το συζητάω λίγο παρέα με τον beeb και σε λίγο δεν θα πιάνεται......
Λοιπόν καλήνύχτα από μένα κορίτσια και τα λέμε αύριο....![]()

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εμάς ο δικός μας ο επαρχιώτης ο Χαλκιδικιώτης γεννήθηκε ξεψάρωτος! Παίρνει φόρα από το καπάκι της καφετιέρας και πηδάει στο ντουλάπι πάνω απ' τον νεροχύτη που είναι αρκετά ψηλά, και χωρίς την καφετιέρα αποκλείεται να τα κατάφερνε...
Ενω μεχρι τωρα δεν ειχε ανεβει ποτε σε παγκο κουζινας[δεν τα ειχε καταφερει να πηδηξει ποτε τοσο ψηλα]πριν 5 λεπτα ανεβηκε
![]()
Λοιπόν, σιγά-σιγά λέω να την κάνω. Αύριο έχω να ξυπνήσω νωρίς και το πρωινό ξύπνημα δεν είναι ό,τι καλύτερο για μένα...

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα πάω και σε δημόσια υπηρεσία. Ή μήπως να στείλω τον Beeb με ένα πληρεξούσιο;;;

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Γκουντ νάιτ! Μπι γουέλκαμ!!!!Καλά δεν το συζητάω λίγο παρέα με τον beeb και σε λίγο δεν θα πιάνεται......
Λοιπόν καλήνύχτα από μένα κορίτσια και τα λέμε αύριο....![]()

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

[/quote]Καλυτερα.
Καληνυχτα.Κι εγω αυριο 7πμ ξυπναω
Raisa
Περιβόητο μέλος
Εγω ουτε να κουνηθω δεν μπορω παντως.......μια σοδιτσα παρακαλω![]()
Αμέεεεσως, έρχεται

μια σόδα στο 3 παρακαλώ

Εγώ νιώθω πως θα γίνω διαβητική και μόνο που κοιτάζω το (κλειστό) ψυγείο μου!![]()
Κάνε πως δεν τα βλέπεις...

.

Γκουντ νάιτ! Μπι γουέλκαμ!!!!![]()
Θα μου μάθετε και μένα αγγλικά;;;;

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Που ειναι η σοδα μου,οεο?Αμέεεεσως, έρχεταιμια σόδα στο 3 παρακαλώ
![]()

Ακομη την περιμενω

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Σοδα ζητησα οχι παγοΜη βιαζεσαι καλε! την εβαλε στο ψυγειο η κοπελα να ερθει στη σωστη θερμοκρασια !!!

Τοση ωρα δεν ηρθε στη σωστη θερμοκρασια...
Οσο για εσενα,προσεχε καλα,θα βαλω μια ωραια φωτο εδω να την δεις πριν πας για φαγητο....
Την εχω και προχειρη
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αγγλικά όχι, αλλά επειδή μου είπαν ότι δεν ξέρεις καθοοοοοόλου γερμανικά, θα σου μάθω εγώ τα καλύτερα γερμανικά που άκουσες ποτέ!Θα μου μάθετε και μένα αγγλικά;;;;![]()
Μάθημα πρώτον: Langsam den Vieloel (= σιγά τον πολυέλαιο!)

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Σόδα; Παράγγειλα ένα βυτιοφόροΠου ειναι η σοδα μου,οεο?
Ακομη την περιμενω![]()
αλλά έμαθα το πρωί πως έχουν απεργία, λέει! 
Με εγκάρδιους διαβητικούς χαιρετισμούς σε LIFE και NiaR,
Zbeebz
Raisa
Περιβόητο μέλος
Μάθημα πρώτον: Langsam den Vieloel (= σιγά τον πολυέλαιο!)![]()
Τι βλέπουν τα μάτια μου

Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά;

Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !!

(= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα)

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Τι ατασθαλία, τι, τι, τι;;;;;:cry:Εγω εκανα κι αλλη ατασθαλια χθες βραδυ Ζωη.......
Υπογραφή,
η σκ/////περίεργη! (έμοιασα τον Beeb!)
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Γνωστή λέξη μου φαινόταν αυτό το Unterricht, αλλά τόσες κοπάνες που είχα κάνει απ' το Γκαίτε, πού να το θυμάμαι! Καλά που το 'γραψες και μου έσωσες την υπόληψη!Τι βλέπουν τα μάτια μου
Πού έμαθες τόοοοοοοσο καλά γερμανικά;
Es scheint, es wird ein interessanter Deutschunterricht !!
(= φαίνεται ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον μάθημα)![]()

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Στην πυρά! Στην πυρά!Αργα το βραδυ εφαγα και λιγο παγωτο:greycat:
Πλησιαζουν οι δυσκολες μερες και ειμαι συνεχεια με ενα γλυκο στο χερι
![]()

Καλά, πλάκα με κάνεις τώρα;;;; Αν εγώ φάω παγωτό, είναι ατασθαλία. Αν εσύ φας παγωτό... δεν είναι, πώς να το κάνουμε!!!
Εγώ τα τσακίζω ασχέτως δυσκόλων ημερών...

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Και για να ΣΕ πω κι εγω κατι αλλο τωρα.
Εμενα θα μου μαθεις Τουρκικα η δεν ξες??

fantom-girl
Δραστήριο μέλος

John is dringing john is serving = Γιαννης πινει Γιαννης κερναει
he charge it on rooster =τα φορτωσε στον κοκορα
no cat no damage!!!!! = ουτε γατα ουτε ζημια
the people has it drum and he secreat pride = ο κοσμος το εχει τουμπανο και αυτος κριφο καμαρι!!!!!!!!
OH MY GOD (OMG) = ΟΟΟΟΟΟ Θεε μου
ΑWAY FROM KEYBOARD (AFK) =ειμαι μακρια απο τον υπολογιστη
An apple = ενα μηλο
hey Anna an apple = εεεε Αννα ενα μηλο
a cat =μια γατα
the cat - η γατα
my cat = η δικη μου γατα
that cat = εκεινη η γατα
this cat =αυτη η γατα
cat = γατα!!!!!!!!
me = εγω
you = εσυ
he = αυτος
she = αυτη
it = αυτο
we = εμεις
you = εσεις (περιπου)
they = αυτοι
βαρεθηκα για μαθηματα παρτε τηλ η στειλτε π.μ αντε τωρα!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool