Raisa
Περιβόητο μέλος
Αν η τιμή είναι για αγορά σκύλου+ βασική υπακοή είναι τσιμπιμένη(αρκετά). Αν όμως περιλαμβάνει και εκπαίδευση για συνοδό τυφλού είναι πολύ καλή. Βασικά δεν μπορεί να υπάρξει εκπαίδευση για συνοδεία ατόμου με ειδικές ανάγκες χωρίς να προηγηθεί βασική υπακοή.
Για τέτοια περίπτωση το χάσκι αποκλείεται λόγο ιδιοσυγκρασίας. Να προτιμήσετε λαμπραντόρ, γκόλντεν ριτρίβερ, γερμανικό ποιμενικό. Ελλάδα, απ΄όσο ξέρω, δεν υπάρχει τέτοιος εκπαιδευτής. Ένας μόνο είναι για σκυλιά διάσωσης.
Ναι και γω έτσι ξέρω!!!! Περιμένω να δω τι θα πει η yasmin

Εκτος αυτού ξέρω ότι για την εκπαίδευση συνοδού τυφλού πρέπει και το μελλοντικό αφεντικό να παραβρίσκεται στην εκπαίδευση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από ένα σημείο και μετά. Είναι λίγο χρονοβόρα η διαδικασία εκπαίδευσης. Το μελλοντικό αφεντικό παραβρίσκεται προς το τέλος και ο λόγος είναι να εξικιωθεί το μεν αφεντικό με τις εντολές ενώ το σκυλί να συνηθίσει το καινούργιο αφεντικό και τον τρόπο που δίνει τις εντολές.Εκτος αυτού ξέρω ότι για την εκπαίδευση συνοδού τυφλού πρέπει και το μελλοντικό αφεντικό να παραβρίσκεται στην εκπαίδευση![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας παδιά!!!!!!!!!!
Κι εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
![]()
Καλώς όρισες kittykat. Ετοιμάσου τότε και εσύ για συνάντηση στις επόμενες μέρες. Αρκεί να βολέψει κάπου ανάμεσα σε εξεταστικές και διακοπές μερικών μελών.
Πως είναι το γατάκι; Τι ηλικία έχει και γιατί δεν μπορείς να το κρατήσεις;
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Χαλαρά! Μέσα!Τι θα λέγατε για Κυριακή 1/Ιουνίου????
2 Ιουνίου αρχίζει η εξεταστική μου![]()

rose94
Νεοφερμένο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Γεια σας παδιά!!!!!!!!!!
![]()
Γειά σου και καλώς όρισες στην παρέα

Ελπίζω να σε γνωρίσουμε και από κοντά στον καφέ που λέμε να οργανώσουμε...πότε ακριβώς δεν ξέρω ακόμα αλλά σύντομα

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καλως ηρθες kittykat στο myCat.Θα χαρουμε να σε γνωρισουμε και απο κονταΓεια σας παδιά!!!!!!!!!!
![]()

Και εγω μεσα ειμαιΤι θα λέγατε για Κυριακή 1/Ιουνίου????
Κυριακη απογευμα, ο καιρος τωρα ειναι θαυμασιος μπορουμε να πιουμε το καφεδακι μας εξω και κατω απο τις τεντες.Να τα ξαναπουμε και να γνωρισουμε τα νεα μελη.Λοιπον δηλωστε συμετοχη και προτεινεται μερη

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
απο εμένα εντάξειΤι θα λέγατε για Κυριακή 1/Ιουνίου????

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Το γατάκι είναι μια χαρά!!!!!!! είναι περίπου 3 μηνών και είναι αρσενικό! Δεν μπορώ να το κρατήσω γιατί ή μαμά μου είναι της άποψης ότι τα ζώα πρέπει να είναι στο φυσικό τους περιβάλλον και όχι κλεισμένα μέσα στο σπίτι.....οπότε......αν και έχω δεθεί μαζί του από την πρώτη στιγμή θα πρέπει να το δώσουμε....![]()
Καλώς όρισες και κρίμα που δεν μπορείς να κρατήσεις το γατάκι σου ευχομε να σε δούμε από κοντά και αν βρεις ένα καλό σπίτι για το γατάκι σου......

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Ναι και γω έτσι ξέρω!!!! Περιμένω να δω τι θα πει η yasmin
Εκτος αυτού ξέρω ότι για την εκπαίδευση συνοδού τυφλού πρέπει και το μελλοντικό αφεντικό να παραβρίσκεται στην εκπαίδευση![]()
η τιμη ειναι για Γερμανικο ποιμενικο και μονο βασικη εκπαιδευση
οχι συνοδια.........δεν ενδιαφερομαι τοσο για συνοδια αλλα περισσοτερο για βασικη υπακοη. και εγω για αυτα τα τρια λεω γκολντεν,γερμανικο,βεγικο και ισως και λαμπραντορ ......δεν ενδιαφερομαι για καθαροαιμια αλλα για ενα σκυλο με καλο χαρακτηρα που να ειναι ηρεμος.

ΜΕΣΑ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΜΑΓΙΣΣΑ ΣΦΙΝΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Όλοι, ακόμα κι οι τουρίστες, ξέρουν πού είναι η Αριστοτέλους!

Επίσης, όλους τους βολεύει, είτε μένουν δυτικά είτε ανατολικά.
Fantom, έχει και σφηνάκια... χιχιχιχι
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Προτείνω το Vibrato, Βασ. Ηρακλείου με Αριστοτέλους... επειδή είναι πανεύκολο να το βρει κανείς!
Όλοι, ακόμα κι οι τουρίστες, ξέρουν πού είναι η Αριστοτέλους!
Επίσης, όλους τους βολεύει, είτε μένουν δυτικά είτε ανατολικά.
Fantom, έχει και σφηνάκια... χιχιχιχι
Ναι το θυμαμαι.Στο διαδρομες βρηκα τα ακριβη στοιχεια
Vibrato Aριστοτελους 12 & Βασ. Ηρακλειου τηλ.2310222908
Σιγουρα λειτουργει?

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Τελευταία φορά που το είδα λειτουργούσε, αλλά... μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες!!!Ναι το θυμαμαι.Στο διαδρομες βρηκα τα ακριβη στοιχεια
Vibrato Aριστοτελους 12 & Βασ. Ηρακλειου τηλ.2310222908
Σιγουρα λειτουργει?![]()

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Αν ξεμπερδέψεις νωρίτερα, φόρα αυτιά γάτας για να σε γνωρίσουμε και λάβε θέση στο εν λόγω μαγαζί!

Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Σκέψου και το άλλο. Εκεί που ο μαγαζάτωρ σκοτώνει μύγες, ξαφνικά στο μαγαζί μπαίνει ένα λεφούσι κι όλοι φοράνε αυτιά γάτας...

Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Και καληνυχτώ... Ελπίζω την Κυριακή:
1. Να βρούμε ανοιχτό το μαγαζί και
2. Να περάσουμε ακόμα καλύτερα από την προηγούμενη φορά!
'Νταξ, λαέ;;;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool