MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

• Thread starter Thread starter Zbeebz
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Να σου το πω και γερμανικά;;;; :D
Sie hat mich in die φάπεν!!! Und die σφαλιάρεν!!!! :lol::lol::lol:

Καλε πειτε το και στο ελληνικα για μας τους ανεπιδευκτους μαθησεως της γερμανικης:hmm:;) :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μυρτούλα και Niki, εδώ Άσπρη. Σήμερα η μπατλερίνα μου με πήγε στον γιατρό. Είμαι καλά, είμαι καλά! Το ογκίδιο σε μέγεθος χοντρής φακής ήταν κακό, αλλά ήταν καταμόναχο, είχε καλή διαφοροποίηση και η κατάταξή του ήταν στο GRADE I, όχι ΙΙ που ήταν το προηγούμενο, το μεγάλο!
Οι άλλοι ιστοί που στάλθηκαν μαζί για βιοψία ήταν όλοι "φυσιολογικοί"!!!!
Η μπατλερίνα ακόμα χορεύει από χαρά! :up::up::up::up:
Αύριο θα γυρίσει και ο Beeb!
Μπραβο Ζωη:)
Αντε και με το καλο να γυρισει κι ο γατουλης σας σπιτι και τα 2 ζουζουνια να ειναι και παλι μαζι και καλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλε πειτε το και στο ελληνικα για μας τους ανεπιδευκτους μαθησεως της γερμανικης:hmm:;) :lol:
Μαθημάτεν παραδίδεν Κυριακή!!! :lol::lol::lol::lol:

Μπραβο Ζωη:)
Αντε και με το καλο να γυρισει κι ο γατουλης σας σπιτι και τα 2 ζουζουνια να ειναι και παλι μαζι και καλα.
Αμήν! Έκανα και οχυρώσεις στο μπαλκόνι για να βγαίνει ο Beeb χωρίς να με κοψοχολιάζει... :)

Να σου το πω και γερμανικά;;;; :D
Sie hat mich in die φάπεν!!! Und die σφαλιάρεν!!!! :lol::lol::lol:

Μάθημα 2ο: Σφαλιάρες = Ohrfeigen
Nίκι κράτα σημειώσεις θα σας βάλω διαγώνισμα τέλος του μήνα:P:lol::lol::lol:

Αμήν! Έκανα και οχυρώσεις στο μπαλκόνι για να βγαίνει ο Beeb χωρίς να με κοψοχολιάζει... :)
Μπραβο:up:

Μάθημα 2ο: Σφαλιάρες = Ohrfeigen
Nίκι κράτα σημειώσεις θα σας βάλω διαγώνισμα τέλος του μήνα:P:lol::lol::lol:

:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:ειναι υποχρεωτικα τα μαθηματα γιατι εγω σκοπευω να παρω ενα ωραιοτατο F :/::/::/::/::/::/:

:blink::blink::blink:ειναι υποχρεωτικα τα μαθηματα γιατι εγω σκοπευω να παρω ενα ωραιοτατο F :/::/:

Ε, αφού το σκοπεύεις θα το πάρεις, εγώ δε χαλάω χατίρια:P:P:lol::lol::lol::lol::lol::up:

Ε, αφού το σκοπεύεις θα το πάρεις, εγώ δε χαλάω χατίρια
:P

κοριτσια και αγορια μετα απο 3 χρονια παραμονης μου στην υπεροχη χωρα μας καταφερα να παρω το 2ο μεταπτυχιακο μου :cool::cool:
Σημερα ελαβα την ειδοποιηση για να ορκιστω πραγμα το οποιο δεν πολυ καταλαβαινω γιατι γινεται.......... .Αλλα αυτο που βασικα δεν καταλαβαινω ειναι οτι μου στελνουν το μαιλ στισ 28 και θελουν να απαντισω μεχρι τισ 30 :down:Επισης επρεπε να παρω τηλ για να μου πουν με την βαθμο το πηρα :/:και τελος δεν με ενοιμερωσαν αν τελικα περασα στο doctorate ........ δηλαδη και εκεινο 2 μερες πριν γινω δεκτη θα με το πουν??????? μεσα στο μαιλ επισης λεει κατι για ενα¨"λογο" τι ειναι αυτο ????? :blink::blink:και μαλιστα πρεπει να τουσ ενημερωσω μεχρι την Παρασκευη και τι θα λεω στον λογο.....?????????????????? :blink::blink: (εγω λεω να πω για τισ γατες) :happy: ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ :mad:

τελος θελω να ρωτησω η Mesogion street , Paradisos Amarousiou 151 που ειναι???????????????:blink::blink::blink:

Γκελμεντίν σε μπελμεντίν... (άσμα από ταινία με Ξανθόπουλο!)
Ο ξενιτεμένος επέστρεψε!
Βρήκε τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές και μπαινοβγαίνει!

Συνημμένα

• 080303_1146.jpg
    080303_1146.jpg
    12,7 KB · Εμφανίσεις: 6
:P

κοριτσια και αγορια μετα απο 3 χρονια παραμονης μου στην υπεροχη χωρα μας καταφερα να παρω το 2ο μεταπτυχιακο μου :cool::cool:
Σημερα ελαβα την ειδοποιηση για να ορκιστω πραγμα το οποιο δεν πολυ καταλαβαινω γιατι γινεται.......... .Αλλα αυτο που βασικα δεν καταλαβαινω ειναι οτι μου στελνουν το μαιλ στισ 28 και θελουν να απαντισω μεχρι τισ 30 :down:Επισης επρεπε να παρω τηλ για να μου πουν με την βαθμο το πηρα :/:και τελος δεν με ενοιμερωσαν αν τελικα περασα στο doctorate ........ δηλαδη και εκεινο 2 μερες πριν γινω δεκτη θα με το πουν??????? μεσα στο μαιλ επισης λεει κατι για ενα¨"λογο" τι ειναι αυτο ????? :blink::blink:και μαλιστα πρεπει να τουσ ενημερωσω μεχρι την Παρασκευη και τι θα λεω στον λογο.....?????????????????? :blink::blink: (εγω λεω να πω για τισ γατες) :happy: ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ :mad:

τελος θελω να ρωτησω η Mesogion street , Paradisos Amarousiou 151 που ειναι???????????????:blink::blink::blink:

Συγχαρητήρια βρε!
Η οδός αυτή είναι στην Αθήνα! Εκεί πρέπει να πας? Δες στο www.driveme.gr βάλε οδό και αριθμό και θα σου δείξει!

Συγχαρητήρια βρε!
Η οδός αυτή είναι στην Αθήνα! Εκεί πρέπει να πας? Δες στο www.driveme.gr βάλε οδό και αριθμό και θα σου δείξει!

:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

ΑΘΗΝΑ???????????????????????????????????????????????????????????

:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

ΑΘΗΝΑ???????????????????????????????????????????????????????????
Ω, ναι, στην Αθήνα, χοντρικά στα βόρεια προάστεια...
Συγχαρητήρια κι από μένα! :up::up:

:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω

:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω

Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη!

Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη!

:P απλα δεν θελω να το πιστεψω.........

Ένα ταξιδάκι είναι! Μπορεί να συναντήσεις και κάποιες από τις Αθηναίες φίλες μας ;)

Δουλέυω εκεί κοντα!!!!! ..σχετικά πάντα....:P

Ξερω απέξω τραίνα λεοφωρεία κλπ κλπ!!!:) οτι θες πές.....

Να είδες? Ήδη βρήκες ανταπόκριση. Άντε μη το σκέφτεσαι. Ένα ωραίο ταξιδάκι είναι!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back