stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 11:36 Η stellak έγραψε: #801 08-08-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Υπογραφή, Σ.Γ.Ο.Κ.* *Σύλλογος Γατομπανιστιρτζήδων "Ο Κύκλωπας" Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε που ως μη Θεσσαλονικιά μπαίνω στα χωράφια σας αλλά θα πάθω αποπληξία από το γέλιο Λυπήσου με, είμαι στο γραφείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η Μυρτω4038: #802 08-08-08 11:38 Γεια σας και απο εμας εδω Και ενα μεγαλο καλωσορισμα στο νεο μελος απο Θεσ/νικη Υπογραφη Προσφατως εγραφεισα στο ΣΔ-Γ(Συλλογος ΔιΓατων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 15:59 Η WhiteDrum: #803 08-08-08 15:59 πάω να βάλω τις νέες φωτό του μικρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 21:23 Η Zbeebz έγραψε: #804 08-08-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Με συγχωρείτε που ως μη Θεσσαλονικιά μπαίνω στα χωράφια σας αλλά θα πάθω αποπληξία από το γέλιο Λυπήσου με, είμαι στο γραφείο... Click για ανάπτυξη... Αυτό το μπανιστιρτζίδικο το έχουμε γενικώς εμείς οι γατομανείς! Ο τίτλος του συλλόγου είναι παράφραση. Το αυθεντικό ήταν ΣΜΟΚ (σύλλογος μπανιστιρτζήδων ο Κύκλωπας) και το λέγαμε επί Δράμαλη, όταν πήγαινα ακόμα σχολείο... Δεν θυμάμαι όμως ΓΙΑΤΙ το λέγαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 21:25 Η Zbeebz έγραψε: #805 08-08-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Προσφατως εγραφεισα στο ΣΔ-Γ(Συλλογος ΔιΓατων) Click για ανάπτυξη... Σε λίγο σε βλέπω και στην εξεταστική επιτροπή!!! Πότε θα μας βάλεις εδώ μια φωτό του μικρού;;;;; (StellaK, λαμβάνεις;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 07:46 Η stellak έγραψε: #806 09-08-08 07:46 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: (StellaK, λαμβάνεις;;; ) Click για ανάπτυξη... Πρέπει οπωσδήποτε να "με στείλεις" εσύ, έτσι; Ακόμα γελάω με τους συλλόγους! Και με το ... Δράμαλη, γιατί θυμήθηκα κι εγώ τη σχολική μου ηλικία (όταν ο Δράμαλης είχε πια άσπρα μαλλιά, βέβαια) και με τις ... "αντίζηλες" που ανήκαν στο σύλλογο ΚΟ.ΧΟ.ΑΣ (εμείς τις είχαμε εγγράψει, φυσικά)! Σημ.τ.μτφ.:όπου ΚΟ.ΧΟ.ΑΣ: Κοντή, Χοντρή και Άσχημη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 12:48 Η Zbeebz έγραψε: #807 09-08-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (όταν ο Δράμαλης είχε πια άσπρα μαλλιά, βέβαια) Click για ανάπτυξη... Εσύ πάλι καλά είσαι, κόρη μ'! Όταν πήγαινα εγώ σχολείο, ο Δράμαλης είχε μαλλιά, γένια & μουστάκια κοράκου χρώμα... Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 12:58 Η Μυρτω4038: #808 09-08-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εσύ πάλι καλά είσαι, κόρη μ'! Όταν πήγαινα εγώ σχολείο, ο Δράμαλης είχε μαλλιά, γένια & μουστάκια κοράκου χρώμα... Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια!! Click για ανάπτυξη... Ζωη εισαι απιστευτη.Εγραψες! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σε λίγο σε βλέπω και στην εξεταστική επιτροπή!!! Πότε θα μας βάλεις εδώ μια φωτό του μικρού;;;;; (StellaK, λαμβάνεις;;; ) Click για ανάπτυξη... Μπορεις να μας δεις https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29214 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:06 Η jasmine έγραψε: #809 15-08-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ζωη εισαι απιστευτη.Εγραψες! Μπορεις να μας δεις https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29214 Click για ανάπτυξη... Είδες επέστρεψε από τας διακοπάς ανανεωμένη και ορεξάτη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:13 Η Zbeebz έγραψε: #810 15-08-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Είδες επέστρεψε από τας διακοπάς ανανεωμένη και ορεξάτη!!!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ, αν δεν είχα τα γατιά μου, σιγά μη γύριζα! Εκεί θα ήμουν ακόμα, στις δροσιές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:16 Η jasmine έγραψε: #811 15-08-08 23:16 Γιατί δεν τα πήρες μαζί σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:18 Η Zbeebz έγραψε: #812 15-08-08 23:18 Πού να τα τρέχω στην Κρήτη για μία βδομάδα... Όμως εδώ, ο έμπιστος γατοσίτερ μου, όποτε έκανε πολλή ζέστη, τους άναβε το air-condition! Στα πούπουλα τους είχε, τους δύο μπούληδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2008 στις 00:53 Η jasmine έγραψε: #813 16-08-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πού να τα τρέχω στην Κρήτη για μία βδομάδα... Όμως εδώ, ο έμπιστος γατοσίτερ μου, όποτε έκανε πολλή ζέστη, τους άναβε το air-condition! Στα πούπουλα τους είχε, τους δύο μπούληδες! Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ τυχερά είναι τα μπουλουκάκια σου κι ας μην έκαναν τα μπάνια τους στην Κρήτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 10:03 Η fantom-girl: #814 24-08-08 10:03 παιδες!!!!!!!!!!! τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε????? Ζωη πως ηταν η Κρητη???????? εεεεε??? πειτε παιδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 10:29 Η Μυρτω4038: #815 24-08-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: παιδες!!!!!!!!!!! τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε????? Click για ανάπτυξη... Σιγα μην εμενα πισω Εφυγα μετα απο σας και γυρισα μαλλον απο τους πρωτους Στο οικογενιακο κτημα μας επι 20ημερο ζωη και γατα(κατα το ζωη και κοτα).Τα νεα μας ειναι οτι η γατοοικογενεια μας αυξηθηκε κατα ενα μελος.Τωρα ειμαστε τρεις(βαζω και τον εαυτο μου μεσα)Το νεο μας μελος ο Αρης φαινεται φαρδυς-πλατυς στην υπογραφη μου.Επιασε ολο τον χωρο και δεν περισεψε μερος για την Μυρτουλα(φαινεται στο avatar).Καλως ηρθες λοιπον στην βαση και καλο χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 13:17 Η Μυρτω4038: #816 27-08-08 13:17 Υπαρχει κανεις εδωωω!!!Η μονη μου γραφω? Που εξαφανιστηκατε ολοι? Δωστε σημεια ζωης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η Zbeebz έγραψε: #817 27-08-08 20:34 Δουλεύουμεεεεεε.... μπουχουχουχουουουουου!!!! (άχαρο κλάμα!) Θα σε πάρω τηλ αύριο το βραδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 21:59 Η maroula έγραψε: #818 27-08-08 21:59 Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Οπως λεει και το προφίλ μου ειμαι απο Καλαμαριά η καταγωγή μου ειναι απο εκει οπως και της οικογενειας μου... Με τοσα τρεχάματα που εχω με το φοινικάκι δεν προλαβαίνω να δω ολα τα θέματα του φορουμ, θα τα λεμε συχνά οσοι μένουν Θεσσαλονίκη αλλα και απο αλλες περιοχές... Την καλησπέρα μου και την εκτίμηση μου σε ολα τα μέλη..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η Μυρτω4038: #819 27-08-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Γεια σου maroula και καλωσηρθες στην γατοκοινοτητα της Θεσ/νικης Πιστευω οτι η ενταξη σου θα ψηφιστει ομοφωνα μια που ειπες την σωστη ατακα ..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Click για ανάπτυξη... Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 07:58 Η maroula έγραψε: #820 28-08-08 07:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Click για ανάπτυξη... Τις εχω διαβάσει ολες τις απαντήσεις niki ειναι φοβερές Να ειστε καλα ολες και ολοι που συμμετέχετε..εννοειτε οτι θα χαρώ να σας γνωρίσω απο κοντα ολα τα μέλη..στην επομενη συνάντηση ειμαι μέσα. Καλως σας βρισκω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Υπογραφή, Σ.Γ.Ο.Κ.* *Σύλλογος Γατομπανιστιρτζήδων "Ο Κύκλωπας" Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε που ως μη Θεσσαλονικιά μπαίνω στα χωράφια σας αλλά θα πάθω αποπληξία από το γέλιο Λυπήσου με, είμαι στο γραφείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η Μυρτω4038: #802 08-08-08 11:38 Γεια σας και απο εμας εδω Και ενα μεγαλο καλωσορισμα στο νεο μελος απο Θεσ/νικη Υπογραφη Προσφατως εγραφεισα στο ΣΔ-Γ(Συλλογος ΔιΓατων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 15:59 Η WhiteDrum: #803 08-08-08 15:59 πάω να βάλω τις νέες φωτό του μικρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 21:23 Η Zbeebz έγραψε: #804 08-08-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Με συγχωρείτε που ως μη Θεσσαλονικιά μπαίνω στα χωράφια σας αλλά θα πάθω αποπληξία από το γέλιο Λυπήσου με, είμαι στο γραφείο... Click για ανάπτυξη... Αυτό το μπανιστιρτζίδικο το έχουμε γενικώς εμείς οι γατομανείς! Ο τίτλος του συλλόγου είναι παράφραση. Το αυθεντικό ήταν ΣΜΟΚ (σύλλογος μπανιστιρτζήδων ο Κύκλωπας) και το λέγαμε επί Δράμαλη, όταν πήγαινα ακόμα σχολείο... Δεν θυμάμαι όμως ΓΙΑΤΙ το λέγαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 21:25 Η Zbeebz έγραψε: #805 08-08-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Προσφατως εγραφεισα στο ΣΔ-Γ(Συλλογος ΔιΓατων) Click για ανάπτυξη... Σε λίγο σε βλέπω και στην εξεταστική επιτροπή!!! Πότε θα μας βάλεις εδώ μια φωτό του μικρού;;;;; (StellaK, λαμβάνεις;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 07:46 Η stellak έγραψε: #806 09-08-08 07:46 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: (StellaK, λαμβάνεις;;; ) Click για ανάπτυξη... Πρέπει οπωσδήποτε να "με στείλεις" εσύ, έτσι; Ακόμα γελάω με τους συλλόγους! Και με το ... Δράμαλη, γιατί θυμήθηκα κι εγώ τη σχολική μου ηλικία (όταν ο Δράμαλης είχε πια άσπρα μαλλιά, βέβαια) και με τις ... "αντίζηλες" που ανήκαν στο σύλλογο ΚΟ.ΧΟ.ΑΣ (εμείς τις είχαμε εγγράψει, φυσικά)! Σημ.τ.μτφ.:όπου ΚΟ.ΧΟ.ΑΣ: Κοντή, Χοντρή και Άσχημη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 12:48 Η Zbeebz έγραψε: #807 09-08-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (όταν ο Δράμαλης είχε πια άσπρα μαλλιά, βέβαια) Click για ανάπτυξη... Εσύ πάλι καλά είσαι, κόρη μ'! Όταν πήγαινα εγώ σχολείο, ο Δράμαλης είχε μαλλιά, γένια & μουστάκια κοράκου χρώμα... Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 12:58 Η Μυρτω4038: #808 09-08-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εσύ πάλι καλά είσαι, κόρη μ'! Όταν πήγαινα εγώ σχολείο, ο Δράμαλης είχε μαλλιά, γένια & μουστάκια κοράκου χρώμα... Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια!! Click για ανάπτυξη... Ζωη εισαι απιστευτη.Εγραψες! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σε λίγο σε βλέπω και στην εξεταστική επιτροπή!!! Πότε θα μας βάλεις εδώ μια φωτό του μικρού;;;;; (StellaK, λαμβάνεις;;; ) Click για ανάπτυξη... Μπορεις να μας δεις https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29214 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:06 Η jasmine έγραψε: #809 15-08-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ζωη εισαι απιστευτη.Εγραψες! Μπορεις να μας δεις https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29214 Click για ανάπτυξη... Είδες επέστρεψε από τας διακοπάς ανανεωμένη και ορεξάτη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:13 Η Zbeebz έγραψε: #810 15-08-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Είδες επέστρεψε από τας διακοπάς ανανεωμένη και ορεξάτη!!!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ, αν δεν είχα τα γατιά μου, σιγά μη γύριζα! Εκεί θα ήμουν ακόμα, στις δροσιές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:16 Η jasmine έγραψε: #811 15-08-08 23:16 Γιατί δεν τα πήρες μαζί σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:18 Η Zbeebz έγραψε: #812 15-08-08 23:18 Πού να τα τρέχω στην Κρήτη για μία βδομάδα... Όμως εδώ, ο έμπιστος γατοσίτερ μου, όποτε έκανε πολλή ζέστη, τους άναβε το air-condition! Στα πούπουλα τους είχε, τους δύο μπούληδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2008 στις 00:53 Η jasmine έγραψε: #813 16-08-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πού να τα τρέχω στην Κρήτη για μία βδομάδα... Όμως εδώ, ο έμπιστος γατοσίτερ μου, όποτε έκανε πολλή ζέστη, τους άναβε το air-condition! Στα πούπουλα τους είχε, τους δύο μπούληδες! Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ τυχερά είναι τα μπουλουκάκια σου κι ας μην έκαναν τα μπάνια τους στην Κρήτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 10:03 Η fantom-girl: #814 24-08-08 10:03 παιδες!!!!!!!!!!! τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε????? Ζωη πως ηταν η Κρητη???????? εεεεε??? πειτε παιδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 10:29 Η Μυρτω4038: #815 24-08-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: παιδες!!!!!!!!!!! τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε????? Click για ανάπτυξη... Σιγα μην εμενα πισω Εφυγα μετα απο σας και γυρισα μαλλον απο τους πρωτους Στο οικογενιακο κτημα μας επι 20ημερο ζωη και γατα(κατα το ζωη και κοτα).Τα νεα μας ειναι οτι η γατοοικογενεια μας αυξηθηκε κατα ενα μελος.Τωρα ειμαστε τρεις(βαζω και τον εαυτο μου μεσα)Το νεο μας μελος ο Αρης φαινεται φαρδυς-πλατυς στην υπογραφη μου.Επιασε ολο τον χωρο και δεν περισεψε μερος για την Μυρτουλα(φαινεται στο avatar).Καλως ηρθες λοιπον στην βαση και καλο χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 13:17 Η Μυρτω4038: #816 27-08-08 13:17 Υπαρχει κανεις εδωωω!!!Η μονη μου γραφω? Που εξαφανιστηκατε ολοι? Δωστε σημεια ζωης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η Zbeebz έγραψε: #817 27-08-08 20:34 Δουλεύουμεεεεεε.... μπουχουχουχουουουουου!!!! (άχαρο κλάμα!) Θα σε πάρω τηλ αύριο το βραδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 21:59 Η maroula έγραψε: #818 27-08-08 21:59 Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Οπως λεει και το προφίλ μου ειμαι απο Καλαμαριά η καταγωγή μου ειναι απο εκει οπως και της οικογενειας μου... Με τοσα τρεχάματα που εχω με το φοινικάκι δεν προλαβαίνω να δω ολα τα θέματα του φορουμ, θα τα λεμε συχνά οσοι μένουν Θεσσαλονίκη αλλα και απο αλλες περιοχές... Την καλησπέρα μου και την εκτίμηση μου σε ολα τα μέλη..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η Μυρτω4038: #819 27-08-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Γεια σου maroula και καλωσηρθες στην γατοκοινοτητα της Θεσ/νικης Πιστευω οτι η ενταξη σου θα ψηφιστει ομοφωνα μια που ειπες την σωστη ατακα ..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Click για ανάπτυξη... Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 07:58 Η maroula έγραψε: #820 28-08-08 07:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Click για ανάπτυξη... Τις εχω διαβάσει ολες τις απαντήσεις niki ειναι φοβερές Να ειστε καλα ολες και ολοι που συμμετέχετε..εννοειτε οτι θα χαρώ να σας γνωρίσω απο κοντα ολα τα μέλη..στην επομενη συνάντηση ειμαι μέσα. Καλως σας βρισκω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας και απο εμας εδω Και ενα μεγαλο καλωσορισμα στο νεο μελος απο Θεσ/νικη Υπογραφη Προσφατως εγραφεισα στο ΣΔ-Γ(Συλλογος ΔιΓατων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 15:59 Η WhiteDrum: #803 08-08-08 15:59 πάω να βάλω τις νέες φωτό του μικρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 21:23 Η Zbeebz έγραψε: #804 08-08-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Με συγχωρείτε που ως μη Θεσσαλονικιά μπαίνω στα χωράφια σας αλλά θα πάθω αποπληξία από το γέλιο Λυπήσου με, είμαι στο γραφείο... Click για ανάπτυξη... Αυτό το μπανιστιρτζίδικο το έχουμε γενικώς εμείς οι γατομανείς! Ο τίτλος του συλλόγου είναι παράφραση. Το αυθεντικό ήταν ΣΜΟΚ (σύλλογος μπανιστιρτζήδων ο Κύκλωπας) και το λέγαμε επί Δράμαλη, όταν πήγαινα ακόμα σχολείο... Δεν θυμάμαι όμως ΓΙΑΤΙ το λέγαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 21:25 Η Zbeebz έγραψε: #805 08-08-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Προσφατως εγραφεισα στο ΣΔ-Γ(Συλλογος ΔιΓατων) Click για ανάπτυξη... Σε λίγο σε βλέπω και στην εξεταστική επιτροπή!!! Πότε θα μας βάλεις εδώ μια φωτό του μικρού;;;;; (StellaK, λαμβάνεις;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 07:46 Η stellak έγραψε: #806 09-08-08 07:46 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: (StellaK, λαμβάνεις;;; ) Click για ανάπτυξη... Πρέπει οπωσδήποτε να "με στείλεις" εσύ, έτσι; Ακόμα γελάω με τους συλλόγους! Και με το ... Δράμαλη, γιατί θυμήθηκα κι εγώ τη σχολική μου ηλικία (όταν ο Δράμαλης είχε πια άσπρα μαλλιά, βέβαια) και με τις ... "αντίζηλες" που ανήκαν στο σύλλογο ΚΟ.ΧΟ.ΑΣ (εμείς τις είχαμε εγγράψει, φυσικά)! Σημ.τ.μτφ.:όπου ΚΟ.ΧΟ.ΑΣ: Κοντή, Χοντρή και Άσχημη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 12:48 Η Zbeebz έγραψε: #807 09-08-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (όταν ο Δράμαλης είχε πια άσπρα μαλλιά, βέβαια) Click για ανάπτυξη... Εσύ πάλι καλά είσαι, κόρη μ'! Όταν πήγαινα εγώ σχολείο, ο Δράμαλης είχε μαλλιά, γένια & μουστάκια κοράκου χρώμα... Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 12:58 Η Μυρτω4038: #808 09-08-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εσύ πάλι καλά είσαι, κόρη μ'! Όταν πήγαινα εγώ σχολείο, ο Δράμαλης είχε μαλλιά, γένια & μουστάκια κοράκου χρώμα... Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια!! Click για ανάπτυξη... Ζωη εισαι απιστευτη.Εγραψες! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σε λίγο σε βλέπω και στην εξεταστική επιτροπή!!! Πότε θα μας βάλεις εδώ μια φωτό του μικρού;;;;; (StellaK, λαμβάνεις;;; ) Click για ανάπτυξη... Μπορεις να μας δεις https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29214 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:06 Η jasmine έγραψε: #809 15-08-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ζωη εισαι απιστευτη.Εγραψες! Μπορεις να μας δεις https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29214 Click για ανάπτυξη... Είδες επέστρεψε από τας διακοπάς ανανεωμένη και ορεξάτη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:13 Η Zbeebz έγραψε: #810 15-08-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Είδες επέστρεψε από τας διακοπάς ανανεωμένη και ορεξάτη!!!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ, αν δεν είχα τα γατιά μου, σιγά μη γύριζα! Εκεί θα ήμουν ακόμα, στις δροσιές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:16 Η jasmine έγραψε: #811 15-08-08 23:16 Γιατί δεν τα πήρες μαζί σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:18 Η Zbeebz έγραψε: #812 15-08-08 23:18 Πού να τα τρέχω στην Κρήτη για μία βδομάδα... Όμως εδώ, ο έμπιστος γατοσίτερ μου, όποτε έκανε πολλή ζέστη, τους άναβε το air-condition! Στα πούπουλα τους είχε, τους δύο μπούληδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2008 στις 00:53 Η jasmine έγραψε: #813 16-08-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πού να τα τρέχω στην Κρήτη για μία βδομάδα... Όμως εδώ, ο έμπιστος γατοσίτερ μου, όποτε έκανε πολλή ζέστη, τους άναβε το air-condition! Στα πούπουλα τους είχε, τους δύο μπούληδες! Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ τυχερά είναι τα μπουλουκάκια σου κι ας μην έκαναν τα μπάνια τους στην Κρήτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 10:03 Η fantom-girl: #814 24-08-08 10:03 παιδες!!!!!!!!!!! τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε????? Ζωη πως ηταν η Κρητη???????? εεεεε??? πειτε παιδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 10:29 Η Μυρτω4038: #815 24-08-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: παιδες!!!!!!!!!!! τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε????? Click για ανάπτυξη... Σιγα μην εμενα πισω Εφυγα μετα απο σας και γυρισα μαλλον απο τους πρωτους Στο οικογενιακο κτημα μας επι 20ημερο ζωη και γατα(κατα το ζωη και κοτα).Τα νεα μας ειναι οτι η γατοοικογενεια μας αυξηθηκε κατα ενα μελος.Τωρα ειμαστε τρεις(βαζω και τον εαυτο μου μεσα)Το νεο μας μελος ο Αρης φαινεται φαρδυς-πλατυς στην υπογραφη μου.Επιασε ολο τον χωρο και δεν περισεψε μερος για την Μυρτουλα(φαινεται στο avatar).Καλως ηρθες λοιπον στην βαση και καλο χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 13:17 Η Μυρτω4038: #816 27-08-08 13:17 Υπαρχει κανεις εδωωω!!!Η μονη μου γραφω? Που εξαφανιστηκατε ολοι? Δωστε σημεια ζωης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η Zbeebz έγραψε: #817 27-08-08 20:34 Δουλεύουμεεεεεε.... μπουχουχουχουουουουου!!!! (άχαρο κλάμα!) Θα σε πάρω τηλ αύριο το βραδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 21:59 Η maroula έγραψε: #818 27-08-08 21:59 Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Οπως λεει και το προφίλ μου ειμαι απο Καλαμαριά η καταγωγή μου ειναι απο εκει οπως και της οικογενειας μου... Με τοσα τρεχάματα που εχω με το φοινικάκι δεν προλαβαίνω να δω ολα τα θέματα του φορουμ, θα τα λεμε συχνά οσοι μένουν Θεσσαλονίκη αλλα και απο αλλες περιοχές... Την καλησπέρα μου και την εκτίμηση μου σε ολα τα μέλη..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η Μυρτω4038: #819 27-08-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Γεια σου maroula και καλωσηρθες στην γατοκοινοτητα της Θεσ/νικης Πιστευω οτι η ενταξη σου θα ψηφιστει ομοφωνα μια που ειπες την σωστη ατακα ..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Click για ανάπτυξη... Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 07:58 Η maroula έγραψε: #820 28-08-08 07:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Click για ανάπτυξη... Τις εχω διαβάσει ολες τις απαντήσεις niki ειναι φοβερές Να ειστε καλα ολες και ολοι που συμμετέχετε..εννοειτε οτι θα χαρώ να σας γνωρίσω απο κοντα ολα τα μέλη..στην επομενη συνάντηση ειμαι μέσα. Καλως σας βρισκω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πάω να βάλω τις νέες φωτό του μικρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 21:23 Η Zbeebz έγραψε: #804 08-08-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Με συγχωρείτε που ως μη Θεσσαλονικιά μπαίνω στα χωράφια σας αλλά θα πάθω αποπληξία από το γέλιο Λυπήσου με, είμαι στο γραφείο... Click για ανάπτυξη... Αυτό το μπανιστιρτζίδικο το έχουμε γενικώς εμείς οι γατομανείς! Ο τίτλος του συλλόγου είναι παράφραση. Το αυθεντικό ήταν ΣΜΟΚ (σύλλογος μπανιστιρτζήδων ο Κύκλωπας) και το λέγαμε επί Δράμαλη, όταν πήγαινα ακόμα σχολείο... Δεν θυμάμαι όμως ΓΙΑΤΙ το λέγαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 21:25 Η Zbeebz έγραψε: #805 08-08-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Προσφατως εγραφεισα στο ΣΔ-Γ(Συλλογος ΔιΓατων) Click για ανάπτυξη... Σε λίγο σε βλέπω και στην εξεταστική επιτροπή!!! Πότε θα μας βάλεις εδώ μια φωτό του μικρού;;;;; (StellaK, λαμβάνεις;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 07:46 Η stellak έγραψε: #806 09-08-08 07:46 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: (StellaK, λαμβάνεις;;; ) Click για ανάπτυξη... Πρέπει οπωσδήποτε να "με στείλεις" εσύ, έτσι; Ακόμα γελάω με τους συλλόγους! Και με το ... Δράμαλη, γιατί θυμήθηκα κι εγώ τη σχολική μου ηλικία (όταν ο Δράμαλης είχε πια άσπρα μαλλιά, βέβαια) και με τις ... "αντίζηλες" που ανήκαν στο σύλλογο ΚΟ.ΧΟ.ΑΣ (εμείς τις είχαμε εγγράψει, φυσικά)! Σημ.τ.μτφ.:όπου ΚΟ.ΧΟ.ΑΣ: Κοντή, Χοντρή και Άσχημη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 12:48 Η Zbeebz έγραψε: #807 09-08-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (όταν ο Δράμαλης είχε πια άσπρα μαλλιά, βέβαια) Click για ανάπτυξη... Εσύ πάλι καλά είσαι, κόρη μ'! Όταν πήγαινα εγώ σχολείο, ο Δράμαλης είχε μαλλιά, γένια & μουστάκια κοράκου χρώμα... Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 12:58 Η Μυρτω4038: #808 09-08-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εσύ πάλι καλά είσαι, κόρη μ'! Όταν πήγαινα εγώ σχολείο, ο Δράμαλης είχε μαλλιά, γένια & μουστάκια κοράκου χρώμα... Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια!! Click για ανάπτυξη... Ζωη εισαι απιστευτη.Εγραψες! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σε λίγο σε βλέπω και στην εξεταστική επιτροπή!!! Πότε θα μας βάλεις εδώ μια φωτό του μικρού;;;;; (StellaK, λαμβάνεις;;; ) Click για ανάπτυξη... Μπορεις να μας δεις https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29214 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:06 Η jasmine έγραψε: #809 15-08-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ζωη εισαι απιστευτη.Εγραψες! Μπορεις να μας δεις https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29214 Click για ανάπτυξη... Είδες επέστρεψε από τας διακοπάς ανανεωμένη και ορεξάτη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:13 Η Zbeebz έγραψε: #810 15-08-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Είδες επέστρεψε από τας διακοπάς ανανεωμένη και ορεξάτη!!!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ, αν δεν είχα τα γατιά μου, σιγά μη γύριζα! Εκεί θα ήμουν ακόμα, στις δροσιές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:16 Η jasmine έγραψε: #811 15-08-08 23:16 Γιατί δεν τα πήρες μαζί σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:18 Η Zbeebz έγραψε: #812 15-08-08 23:18 Πού να τα τρέχω στην Κρήτη για μία βδομάδα... Όμως εδώ, ο έμπιστος γατοσίτερ μου, όποτε έκανε πολλή ζέστη, τους άναβε το air-condition! Στα πούπουλα τους είχε, τους δύο μπούληδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2008 στις 00:53 Η jasmine έγραψε: #813 16-08-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πού να τα τρέχω στην Κρήτη για μία βδομάδα... Όμως εδώ, ο έμπιστος γατοσίτερ μου, όποτε έκανε πολλή ζέστη, τους άναβε το air-condition! Στα πούπουλα τους είχε, τους δύο μπούληδες! Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ τυχερά είναι τα μπουλουκάκια σου κι ας μην έκαναν τα μπάνια τους στην Κρήτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 10:03 Η fantom-girl: #814 24-08-08 10:03 παιδες!!!!!!!!!!! τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε????? Ζωη πως ηταν η Κρητη???????? εεεεε??? πειτε παιδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 10:29 Η Μυρτω4038: #815 24-08-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: παιδες!!!!!!!!!!! τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε????? Click για ανάπτυξη... Σιγα μην εμενα πισω Εφυγα μετα απο σας και γυρισα μαλλον απο τους πρωτους Στο οικογενιακο κτημα μας επι 20ημερο ζωη και γατα(κατα το ζωη και κοτα).Τα νεα μας ειναι οτι η γατοοικογενεια μας αυξηθηκε κατα ενα μελος.Τωρα ειμαστε τρεις(βαζω και τον εαυτο μου μεσα)Το νεο μας μελος ο Αρης φαινεται φαρδυς-πλατυς στην υπογραφη μου.Επιασε ολο τον χωρο και δεν περισεψε μερος για την Μυρτουλα(φαινεται στο avatar).Καλως ηρθες λοιπον στην βαση και καλο χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 13:17 Η Μυρτω4038: #816 27-08-08 13:17 Υπαρχει κανεις εδωωω!!!Η μονη μου γραφω? Που εξαφανιστηκατε ολοι? Δωστε σημεια ζωης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η Zbeebz έγραψε: #817 27-08-08 20:34 Δουλεύουμεεεεεε.... μπουχουχουχουουουουου!!!! (άχαρο κλάμα!) Θα σε πάρω τηλ αύριο το βραδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 21:59 Η maroula έγραψε: #818 27-08-08 21:59 Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Οπως λεει και το προφίλ μου ειμαι απο Καλαμαριά η καταγωγή μου ειναι απο εκει οπως και της οικογενειας μου... Με τοσα τρεχάματα που εχω με το φοινικάκι δεν προλαβαίνω να δω ολα τα θέματα του φορουμ, θα τα λεμε συχνά οσοι μένουν Θεσσαλονίκη αλλα και απο αλλες περιοχές... Την καλησπέρα μου και την εκτίμηση μου σε ολα τα μέλη..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η Μυρτω4038: #819 27-08-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Γεια σου maroula και καλωσηρθες στην γατοκοινοτητα της Θεσ/νικης Πιστευω οτι η ενταξη σου θα ψηφιστει ομοφωνα μια που ειπες την σωστη ατακα ..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Click για ανάπτυξη... Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 07:58 Η maroula έγραψε: #820 28-08-08 07:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Click για ανάπτυξη... Τις εχω διαβάσει ολες τις απαντήσεις niki ειναι φοβερές Να ειστε καλα ολες και ολοι που συμμετέχετε..εννοειτε οτι θα χαρώ να σας γνωρίσω απο κοντα ολα τα μέλη..στην επομενη συνάντηση ειμαι μέσα. Καλως σας βρισκω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Με συγχωρείτε που ως μη Θεσσαλονικιά μπαίνω στα χωράφια σας αλλά θα πάθω αποπληξία από το γέλιο Λυπήσου με, είμαι στο γραφείο... Click για ανάπτυξη... Αυτό το μπανιστιρτζίδικο το έχουμε γενικώς εμείς οι γατομανείς! Ο τίτλος του συλλόγου είναι παράφραση. Το αυθεντικό ήταν ΣΜΟΚ (σύλλογος μπανιστιρτζήδων ο Κύκλωπας) και το λέγαμε επί Δράμαλη, όταν πήγαινα ακόμα σχολείο... Δεν θυμάμαι όμως ΓΙΑΤΙ το λέγαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 21:25 Η Zbeebz έγραψε: #805 08-08-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Προσφατως εγραφεισα στο ΣΔ-Γ(Συλλογος ΔιΓατων) Click για ανάπτυξη... Σε λίγο σε βλέπω και στην εξεταστική επιτροπή!!! Πότε θα μας βάλεις εδώ μια φωτό του μικρού;;;;; (StellaK, λαμβάνεις;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 07:46 Η stellak έγραψε: #806 09-08-08 07:46 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: (StellaK, λαμβάνεις;;; ) Click για ανάπτυξη... Πρέπει οπωσδήποτε να "με στείλεις" εσύ, έτσι; Ακόμα γελάω με τους συλλόγους! Και με το ... Δράμαλη, γιατί θυμήθηκα κι εγώ τη σχολική μου ηλικία (όταν ο Δράμαλης είχε πια άσπρα μαλλιά, βέβαια) και με τις ... "αντίζηλες" που ανήκαν στο σύλλογο ΚΟ.ΧΟ.ΑΣ (εμείς τις είχαμε εγγράψει, φυσικά)! Σημ.τ.μτφ.:όπου ΚΟ.ΧΟ.ΑΣ: Κοντή, Χοντρή και Άσχημη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 12:48 Η Zbeebz έγραψε: #807 09-08-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (όταν ο Δράμαλης είχε πια άσπρα μαλλιά, βέβαια) Click για ανάπτυξη... Εσύ πάλι καλά είσαι, κόρη μ'! Όταν πήγαινα εγώ σχολείο, ο Δράμαλης είχε μαλλιά, γένια & μουστάκια κοράκου χρώμα... Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 12:58 Η Μυρτω4038: #808 09-08-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εσύ πάλι καλά είσαι, κόρη μ'! Όταν πήγαινα εγώ σχολείο, ο Δράμαλης είχε μαλλιά, γένια & μουστάκια κοράκου χρώμα... Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια!! Click για ανάπτυξη... Ζωη εισαι απιστευτη.Εγραψες! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σε λίγο σε βλέπω και στην εξεταστική επιτροπή!!! Πότε θα μας βάλεις εδώ μια φωτό του μικρού;;;;; (StellaK, λαμβάνεις;;; ) Click για ανάπτυξη... Μπορεις να μας δεις https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29214 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:06 Η jasmine έγραψε: #809 15-08-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ζωη εισαι απιστευτη.Εγραψες! Μπορεις να μας δεις https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29214 Click για ανάπτυξη... Είδες επέστρεψε από τας διακοπάς ανανεωμένη και ορεξάτη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:13 Η Zbeebz έγραψε: #810 15-08-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Είδες επέστρεψε από τας διακοπάς ανανεωμένη και ορεξάτη!!!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ, αν δεν είχα τα γατιά μου, σιγά μη γύριζα! Εκεί θα ήμουν ακόμα, στις δροσιές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:16 Η jasmine έγραψε: #811 15-08-08 23:16 Γιατί δεν τα πήρες μαζί σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:18 Η Zbeebz έγραψε: #812 15-08-08 23:18 Πού να τα τρέχω στην Κρήτη για μία βδομάδα... Όμως εδώ, ο έμπιστος γατοσίτερ μου, όποτε έκανε πολλή ζέστη, τους άναβε το air-condition! Στα πούπουλα τους είχε, τους δύο μπούληδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2008 στις 00:53 Η jasmine έγραψε: #813 16-08-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πού να τα τρέχω στην Κρήτη για μία βδομάδα... Όμως εδώ, ο έμπιστος γατοσίτερ μου, όποτε έκανε πολλή ζέστη, τους άναβε το air-condition! Στα πούπουλα τους είχε, τους δύο μπούληδες! Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ τυχερά είναι τα μπουλουκάκια σου κι ας μην έκαναν τα μπάνια τους στην Κρήτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 10:03 Η fantom-girl: #814 24-08-08 10:03 παιδες!!!!!!!!!!! τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε????? Ζωη πως ηταν η Κρητη???????? εεεεε??? πειτε παιδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 10:29 Η Μυρτω4038: #815 24-08-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: παιδες!!!!!!!!!!! τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε????? Click για ανάπτυξη... Σιγα μην εμενα πισω Εφυγα μετα απο σας και γυρισα μαλλον απο τους πρωτους Στο οικογενιακο κτημα μας επι 20ημερο ζωη και γατα(κατα το ζωη και κοτα).Τα νεα μας ειναι οτι η γατοοικογενεια μας αυξηθηκε κατα ενα μελος.Τωρα ειμαστε τρεις(βαζω και τον εαυτο μου μεσα)Το νεο μας μελος ο Αρης φαινεται φαρδυς-πλατυς στην υπογραφη μου.Επιασε ολο τον χωρο και δεν περισεψε μερος για την Μυρτουλα(φαινεται στο avatar).Καλως ηρθες λοιπον στην βαση και καλο χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 13:17 Η Μυρτω4038: #816 27-08-08 13:17 Υπαρχει κανεις εδωωω!!!Η μονη μου γραφω? Που εξαφανιστηκατε ολοι? Δωστε σημεια ζωης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η Zbeebz έγραψε: #817 27-08-08 20:34 Δουλεύουμεεεεεε.... μπουχουχουχουουουουου!!!! (άχαρο κλάμα!) Θα σε πάρω τηλ αύριο το βραδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 21:59 Η maroula έγραψε: #818 27-08-08 21:59 Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Οπως λεει και το προφίλ μου ειμαι απο Καλαμαριά η καταγωγή μου ειναι απο εκει οπως και της οικογενειας μου... Με τοσα τρεχάματα που εχω με το φοινικάκι δεν προλαβαίνω να δω ολα τα θέματα του φορουμ, θα τα λεμε συχνά οσοι μένουν Θεσσαλονίκη αλλα και απο αλλες περιοχές... Την καλησπέρα μου και την εκτίμηση μου σε ολα τα μέλη..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η Μυρτω4038: #819 27-08-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Γεια σου maroula και καλωσηρθες στην γατοκοινοτητα της Θεσ/νικης Πιστευω οτι η ενταξη σου θα ψηφιστει ομοφωνα μια που ειπες την σωστη ατακα ..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Click για ανάπτυξη... Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 07:58 Η maroula έγραψε: #820 28-08-08 07:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Click για ανάπτυξη... Τις εχω διαβάσει ολες τις απαντήσεις niki ειναι φοβερές Να ειστε καλα ολες και ολοι που συμμετέχετε..εννοειτε οτι θα χαρώ να σας γνωρίσω απο κοντα ολα τα μέλη..στην επομενη συνάντηση ειμαι μέσα. Καλως σας βρισκω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Προσφατως εγραφεισα στο ΣΔ-Γ(Συλλογος ΔιΓατων) Click για ανάπτυξη... Σε λίγο σε βλέπω και στην εξεταστική επιτροπή!!! Πότε θα μας βάλεις εδώ μια φωτό του μικρού;;;;; (StellaK, λαμβάνεις;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 07:46 Η stellak έγραψε: #806 09-08-08 07:46 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: (StellaK, λαμβάνεις;;; ) Click για ανάπτυξη... Πρέπει οπωσδήποτε να "με στείλεις" εσύ, έτσι; Ακόμα γελάω με τους συλλόγους! Και με το ... Δράμαλη, γιατί θυμήθηκα κι εγώ τη σχολική μου ηλικία (όταν ο Δράμαλης είχε πια άσπρα μαλλιά, βέβαια) και με τις ... "αντίζηλες" που ανήκαν στο σύλλογο ΚΟ.ΧΟ.ΑΣ (εμείς τις είχαμε εγγράψει, φυσικά)! Σημ.τ.μτφ.:όπου ΚΟ.ΧΟ.ΑΣ: Κοντή, Χοντρή και Άσχημη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 12:48 Η Zbeebz έγραψε: #807 09-08-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (όταν ο Δράμαλης είχε πια άσπρα μαλλιά, βέβαια) Click για ανάπτυξη... Εσύ πάλι καλά είσαι, κόρη μ'! Όταν πήγαινα εγώ σχολείο, ο Δράμαλης είχε μαλλιά, γένια & μουστάκια κοράκου χρώμα... Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 12:58 Η Μυρτω4038: #808 09-08-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εσύ πάλι καλά είσαι, κόρη μ'! Όταν πήγαινα εγώ σχολείο, ο Δράμαλης είχε μαλλιά, γένια & μουστάκια κοράκου χρώμα... Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια!! Click για ανάπτυξη... Ζωη εισαι απιστευτη.Εγραψες! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σε λίγο σε βλέπω και στην εξεταστική επιτροπή!!! Πότε θα μας βάλεις εδώ μια φωτό του μικρού;;;;; (StellaK, λαμβάνεις;;; ) Click για ανάπτυξη... Μπορεις να μας δεις https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29214 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:06 Η jasmine έγραψε: #809 15-08-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ζωη εισαι απιστευτη.Εγραψες! Μπορεις να μας δεις https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29214 Click για ανάπτυξη... Είδες επέστρεψε από τας διακοπάς ανανεωμένη και ορεξάτη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:13 Η Zbeebz έγραψε: #810 15-08-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Είδες επέστρεψε από τας διακοπάς ανανεωμένη και ορεξάτη!!!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ, αν δεν είχα τα γατιά μου, σιγά μη γύριζα! Εκεί θα ήμουν ακόμα, στις δροσιές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:16 Η jasmine έγραψε: #811 15-08-08 23:16 Γιατί δεν τα πήρες μαζί σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:18 Η Zbeebz έγραψε: #812 15-08-08 23:18 Πού να τα τρέχω στην Κρήτη για μία βδομάδα... Όμως εδώ, ο έμπιστος γατοσίτερ μου, όποτε έκανε πολλή ζέστη, τους άναβε το air-condition! Στα πούπουλα τους είχε, τους δύο μπούληδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2008 στις 00:53 Η jasmine έγραψε: #813 16-08-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πού να τα τρέχω στην Κρήτη για μία βδομάδα... Όμως εδώ, ο έμπιστος γατοσίτερ μου, όποτε έκανε πολλή ζέστη, τους άναβε το air-condition! Στα πούπουλα τους είχε, τους δύο μπούληδες! Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ τυχερά είναι τα μπουλουκάκια σου κι ας μην έκαναν τα μπάνια τους στην Κρήτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 10:03 Η fantom-girl: #814 24-08-08 10:03 παιδες!!!!!!!!!!! τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε????? Ζωη πως ηταν η Κρητη???????? εεεεε??? πειτε παιδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 10:29 Η Μυρτω4038: #815 24-08-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: παιδες!!!!!!!!!!! τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε????? Click για ανάπτυξη... Σιγα μην εμενα πισω Εφυγα μετα απο σας και γυρισα μαλλον απο τους πρωτους Στο οικογενιακο κτημα μας επι 20ημερο ζωη και γατα(κατα το ζωη και κοτα).Τα νεα μας ειναι οτι η γατοοικογενεια μας αυξηθηκε κατα ενα μελος.Τωρα ειμαστε τρεις(βαζω και τον εαυτο μου μεσα)Το νεο μας μελος ο Αρης φαινεται φαρδυς-πλατυς στην υπογραφη μου.Επιασε ολο τον χωρο και δεν περισεψε μερος για την Μυρτουλα(φαινεται στο avatar).Καλως ηρθες λοιπον στην βαση και καλο χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 13:17 Η Μυρτω4038: #816 27-08-08 13:17 Υπαρχει κανεις εδωωω!!!Η μονη μου γραφω? Που εξαφανιστηκατε ολοι? Δωστε σημεια ζωης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η Zbeebz έγραψε: #817 27-08-08 20:34 Δουλεύουμεεεεεε.... μπουχουχουχουουουουου!!!! (άχαρο κλάμα!) Θα σε πάρω τηλ αύριο το βραδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 21:59 Η maroula έγραψε: #818 27-08-08 21:59 Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Οπως λεει και το προφίλ μου ειμαι απο Καλαμαριά η καταγωγή μου ειναι απο εκει οπως και της οικογενειας μου... Με τοσα τρεχάματα που εχω με το φοινικάκι δεν προλαβαίνω να δω ολα τα θέματα του φορουμ, θα τα λεμε συχνά οσοι μένουν Θεσσαλονίκη αλλα και απο αλλες περιοχές... Την καλησπέρα μου και την εκτίμηση μου σε ολα τα μέλη..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η Μυρτω4038: #819 27-08-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Γεια σου maroula και καλωσηρθες στην γατοκοινοτητα της Θεσ/νικης Πιστευω οτι η ενταξη σου θα ψηφιστει ομοφωνα μια που ειπες την σωστη ατακα ..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Click για ανάπτυξη... Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 07:58 Η maroula έγραψε: #820 28-08-08 07:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Click για ανάπτυξη... Τις εχω διαβάσει ολες τις απαντήσεις niki ειναι φοβερές Να ειστε καλα ολες και ολοι που συμμετέχετε..εννοειτε οτι θα χαρώ να σας γνωρίσω απο κοντα ολα τα μέλη..στην επομενη συνάντηση ειμαι μέσα. Καλως σας βρισκω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: (StellaK, λαμβάνεις;;; ) Click για ανάπτυξη... Πρέπει οπωσδήποτε να "με στείλεις" εσύ, έτσι; Ακόμα γελάω με τους συλλόγους! Και με το ... Δράμαλη, γιατί θυμήθηκα κι εγώ τη σχολική μου ηλικία (όταν ο Δράμαλης είχε πια άσπρα μαλλιά, βέβαια) και με τις ... "αντίζηλες" που ανήκαν στο σύλλογο ΚΟ.ΧΟ.ΑΣ (εμείς τις είχαμε εγγράψει, φυσικά)! Σημ.τ.μτφ.:όπου ΚΟ.ΧΟ.ΑΣ: Κοντή, Χοντρή και Άσχημη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 12:48 Η Zbeebz έγραψε: #807 09-08-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (όταν ο Δράμαλης είχε πια άσπρα μαλλιά, βέβαια) Click για ανάπτυξη... Εσύ πάλι καλά είσαι, κόρη μ'! Όταν πήγαινα εγώ σχολείο, ο Δράμαλης είχε μαλλιά, γένια & μουστάκια κοράκου χρώμα... Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 12:58 Η Μυρτω4038: #808 09-08-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εσύ πάλι καλά είσαι, κόρη μ'! Όταν πήγαινα εγώ σχολείο, ο Δράμαλης είχε μαλλιά, γένια & μουστάκια κοράκου χρώμα... Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια!! Click για ανάπτυξη... Ζωη εισαι απιστευτη.Εγραψες! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σε λίγο σε βλέπω και στην εξεταστική επιτροπή!!! Πότε θα μας βάλεις εδώ μια φωτό του μικρού;;;;; (StellaK, λαμβάνεις;;; ) Click για ανάπτυξη... Μπορεις να μας δεις https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29214 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:06 Η jasmine έγραψε: #809 15-08-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ζωη εισαι απιστευτη.Εγραψες! Μπορεις να μας δεις https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29214 Click για ανάπτυξη... Είδες επέστρεψε από τας διακοπάς ανανεωμένη και ορεξάτη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:13 Η Zbeebz έγραψε: #810 15-08-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Είδες επέστρεψε από τας διακοπάς ανανεωμένη και ορεξάτη!!!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ, αν δεν είχα τα γατιά μου, σιγά μη γύριζα! Εκεί θα ήμουν ακόμα, στις δροσιές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:16 Η jasmine έγραψε: #811 15-08-08 23:16 Γιατί δεν τα πήρες μαζί σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:18 Η Zbeebz έγραψε: #812 15-08-08 23:18 Πού να τα τρέχω στην Κρήτη για μία βδομάδα... Όμως εδώ, ο έμπιστος γατοσίτερ μου, όποτε έκανε πολλή ζέστη, τους άναβε το air-condition! Στα πούπουλα τους είχε, τους δύο μπούληδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2008 στις 00:53 Η jasmine έγραψε: #813 16-08-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πού να τα τρέχω στην Κρήτη για μία βδομάδα... Όμως εδώ, ο έμπιστος γατοσίτερ μου, όποτε έκανε πολλή ζέστη, τους άναβε το air-condition! Στα πούπουλα τους είχε, τους δύο μπούληδες! Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ τυχερά είναι τα μπουλουκάκια σου κι ας μην έκαναν τα μπάνια τους στην Κρήτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 10:03 Η fantom-girl: #814 24-08-08 10:03 παιδες!!!!!!!!!!! τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε????? Ζωη πως ηταν η Κρητη???????? εεεεε??? πειτε παιδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 10:29 Η Μυρτω4038: #815 24-08-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: παιδες!!!!!!!!!!! τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε????? Click για ανάπτυξη... Σιγα μην εμενα πισω Εφυγα μετα απο σας και γυρισα μαλλον απο τους πρωτους Στο οικογενιακο κτημα μας επι 20ημερο ζωη και γατα(κατα το ζωη και κοτα).Τα νεα μας ειναι οτι η γατοοικογενεια μας αυξηθηκε κατα ενα μελος.Τωρα ειμαστε τρεις(βαζω και τον εαυτο μου μεσα)Το νεο μας μελος ο Αρης φαινεται φαρδυς-πλατυς στην υπογραφη μου.Επιασε ολο τον χωρο και δεν περισεψε μερος για την Μυρτουλα(φαινεται στο avatar).Καλως ηρθες λοιπον στην βαση και καλο χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 13:17 Η Μυρτω4038: #816 27-08-08 13:17 Υπαρχει κανεις εδωωω!!!Η μονη μου γραφω? Που εξαφανιστηκατε ολοι? Δωστε σημεια ζωης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η Zbeebz έγραψε: #817 27-08-08 20:34 Δουλεύουμεεεεεε.... μπουχουχουχουουουουου!!!! (άχαρο κλάμα!) Θα σε πάρω τηλ αύριο το βραδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 21:59 Η maroula έγραψε: #818 27-08-08 21:59 Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Οπως λεει και το προφίλ μου ειμαι απο Καλαμαριά η καταγωγή μου ειναι απο εκει οπως και της οικογενειας μου... Με τοσα τρεχάματα που εχω με το φοινικάκι δεν προλαβαίνω να δω ολα τα θέματα του φορουμ, θα τα λεμε συχνά οσοι μένουν Θεσσαλονίκη αλλα και απο αλλες περιοχές... Την καλησπέρα μου και την εκτίμηση μου σε ολα τα μέλη..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η Μυρτω4038: #819 27-08-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Γεια σου maroula και καλωσηρθες στην γατοκοινοτητα της Θεσ/νικης Πιστευω οτι η ενταξη σου θα ψηφιστει ομοφωνα μια που ειπες την σωστη ατακα ..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Click για ανάπτυξη... Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 07:58 Η maroula έγραψε: #820 28-08-08 07:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Click για ανάπτυξη... Τις εχω διαβάσει ολες τις απαντήσεις niki ειναι φοβερές Να ειστε καλα ολες και ολοι που συμμετέχετε..εννοειτε οτι θα χαρώ να σας γνωρίσω απο κοντα ολα τα μέλη..στην επομενη συνάντηση ειμαι μέσα. Καλως σας βρισκω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: (όταν ο Δράμαλης είχε πια άσπρα μαλλιά, βέβαια) Click για ανάπτυξη... Εσύ πάλι καλά είσαι, κόρη μ'! Όταν πήγαινα εγώ σχολείο, ο Δράμαλης είχε μαλλιά, γένια & μουστάκια κοράκου χρώμα... Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 12:58 Η Μυρτω4038: #808 09-08-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εσύ πάλι καλά είσαι, κόρη μ'! Όταν πήγαινα εγώ σχολείο, ο Δράμαλης είχε μαλλιά, γένια & μουστάκια κοράκου χρώμα... Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια!! Click για ανάπτυξη... Ζωη εισαι απιστευτη.Εγραψες! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σε λίγο σε βλέπω και στην εξεταστική επιτροπή!!! Πότε θα μας βάλεις εδώ μια φωτό του μικρού;;;;; (StellaK, λαμβάνεις;;; ) Click για ανάπτυξη... Μπορεις να μας δεις https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29214 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:06 Η jasmine έγραψε: #809 15-08-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ζωη εισαι απιστευτη.Εγραψες! Μπορεις να μας δεις https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29214 Click για ανάπτυξη... Είδες επέστρεψε από τας διακοπάς ανανεωμένη και ορεξάτη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:13 Η Zbeebz έγραψε: #810 15-08-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Είδες επέστρεψε από τας διακοπάς ανανεωμένη και ορεξάτη!!!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ, αν δεν είχα τα γατιά μου, σιγά μη γύριζα! Εκεί θα ήμουν ακόμα, στις δροσιές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:16 Η jasmine έγραψε: #811 15-08-08 23:16 Γιατί δεν τα πήρες μαζί σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:18 Η Zbeebz έγραψε: #812 15-08-08 23:18 Πού να τα τρέχω στην Κρήτη για μία βδομάδα... Όμως εδώ, ο έμπιστος γατοσίτερ μου, όποτε έκανε πολλή ζέστη, τους άναβε το air-condition! Στα πούπουλα τους είχε, τους δύο μπούληδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2008 στις 00:53 Η jasmine έγραψε: #813 16-08-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πού να τα τρέχω στην Κρήτη για μία βδομάδα... Όμως εδώ, ο έμπιστος γατοσίτερ μου, όποτε έκανε πολλή ζέστη, τους άναβε το air-condition! Στα πούπουλα τους είχε, τους δύο μπούληδες! Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ τυχερά είναι τα μπουλουκάκια σου κι ας μην έκαναν τα μπάνια τους στην Κρήτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 10:03 Η fantom-girl: #814 24-08-08 10:03 παιδες!!!!!!!!!!! τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε????? Ζωη πως ηταν η Κρητη???????? εεεεε??? πειτε παιδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 10:29 Η Μυρτω4038: #815 24-08-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: παιδες!!!!!!!!!!! τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε????? Click για ανάπτυξη... Σιγα μην εμενα πισω Εφυγα μετα απο σας και γυρισα μαλλον απο τους πρωτους Στο οικογενιακο κτημα μας επι 20ημερο ζωη και γατα(κατα το ζωη και κοτα).Τα νεα μας ειναι οτι η γατοοικογενεια μας αυξηθηκε κατα ενα μελος.Τωρα ειμαστε τρεις(βαζω και τον εαυτο μου μεσα)Το νεο μας μελος ο Αρης φαινεται φαρδυς-πλατυς στην υπογραφη μου.Επιασε ολο τον χωρο και δεν περισεψε μερος για την Μυρτουλα(φαινεται στο avatar).Καλως ηρθες λοιπον στην βαση και καλο χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 13:17 Η Μυρτω4038: #816 27-08-08 13:17 Υπαρχει κανεις εδωωω!!!Η μονη μου γραφω? Που εξαφανιστηκατε ολοι? Δωστε σημεια ζωης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η Zbeebz έγραψε: #817 27-08-08 20:34 Δουλεύουμεεεεεε.... μπουχουχουχουουουουου!!!! (άχαρο κλάμα!) Θα σε πάρω τηλ αύριο το βραδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 21:59 Η maroula έγραψε: #818 27-08-08 21:59 Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Οπως λεει και το προφίλ μου ειμαι απο Καλαμαριά η καταγωγή μου ειναι απο εκει οπως και της οικογενειας μου... Με τοσα τρεχάματα που εχω με το φοινικάκι δεν προλαβαίνω να δω ολα τα θέματα του φορουμ, θα τα λεμε συχνά οσοι μένουν Θεσσαλονίκη αλλα και απο αλλες περιοχές... Την καλησπέρα μου και την εκτίμηση μου σε ολα τα μέλη..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η Μυρτω4038: #819 27-08-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Γεια σου maroula και καλωσηρθες στην γατοκοινοτητα της Θεσ/νικης Πιστευω οτι η ενταξη σου θα ψηφιστει ομοφωνα μια που ειπες την σωστη ατακα ..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Click για ανάπτυξη... Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 07:58 Η maroula έγραψε: #820 28-08-08 07:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Click για ανάπτυξη... Τις εχω διαβάσει ολες τις απαντήσεις niki ειναι φοβερές Να ειστε καλα ολες και ολοι που συμμετέχετε..εννοειτε οτι θα χαρώ να σας γνωρίσω απο κοντα ολα τα μέλη..στην επομενη συνάντηση ειμαι μέσα. Καλως σας βρισκω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εσύ πάλι καλά είσαι, κόρη μ'! Όταν πήγαινα εγώ σχολείο, ο Δράμαλης είχε μαλλιά, γένια & μουστάκια κοράκου χρώμα... Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια!! Click για ανάπτυξη... Ζωη εισαι απιστευτη.Εγραψες! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σε λίγο σε βλέπω και στην εξεταστική επιτροπή!!! Πότε θα μας βάλεις εδώ μια φωτό του μικρού;;;;; (StellaK, λαμβάνεις;;; ) Click για ανάπτυξη... Μπορεις να μας δεις https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29214 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:06 Η jasmine έγραψε: #809 15-08-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ζωη εισαι απιστευτη.Εγραψες! Μπορεις να μας δεις https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29214 Click για ανάπτυξη... Είδες επέστρεψε από τας διακοπάς ανανεωμένη και ορεξάτη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:13 Η Zbeebz έγραψε: #810 15-08-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Είδες επέστρεψε από τας διακοπάς ανανεωμένη και ορεξάτη!!!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ, αν δεν είχα τα γατιά μου, σιγά μη γύριζα! Εκεί θα ήμουν ακόμα, στις δροσιές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:16 Η jasmine έγραψε: #811 15-08-08 23:16 Γιατί δεν τα πήρες μαζί σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:18 Η Zbeebz έγραψε: #812 15-08-08 23:18 Πού να τα τρέχω στην Κρήτη για μία βδομάδα... Όμως εδώ, ο έμπιστος γατοσίτερ μου, όποτε έκανε πολλή ζέστη, τους άναβε το air-condition! Στα πούπουλα τους είχε, τους δύο μπούληδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2008 στις 00:53 Η jasmine έγραψε: #813 16-08-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πού να τα τρέχω στην Κρήτη για μία βδομάδα... Όμως εδώ, ο έμπιστος γατοσίτερ μου, όποτε έκανε πολλή ζέστη, τους άναβε το air-condition! Στα πούπουλα τους είχε, τους δύο μπούληδες! Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ τυχερά είναι τα μπουλουκάκια σου κι ας μην έκαναν τα μπάνια τους στην Κρήτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 10:03 Η fantom-girl: #814 24-08-08 10:03 παιδες!!!!!!!!!!! τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε????? Ζωη πως ηταν η Κρητη???????? εεεεε??? πειτε παιδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 10:29 Η Μυρτω4038: #815 24-08-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: παιδες!!!!!!!!!!! τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε????? Click για ανάπτυξη... Σιγα μην εμενα πισω Εφυγα μετα απο σας και γυρισα μαλλον απο τους πρωτους Στο οικογενιακο κτημα μας επι 20ημερο ζωη και γατα(κατα το ζωη και κοτα).Τα νεα μας ειναι οτι η γατοοικογενεια μας αυξηθηκε κατα ενα μελος.Τωρα ειμαστε τρεις(βαζω και τον εαυτο μου μεσα)Το νεο μας μελος ο Αρης φαινεται φαρδυς-πλατυς στην υπογραφη μου.Επιασε ολο τον χωρο και δεν περισεψε μερος για την Μυρτουλα(φαινεται στο avatar).Καλως ηρθες λοιπον στην βαση και καλο χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 13:17 Η Μυρτω4038: #816 27-08-08 13:17 Υπαρχει κανεις εδωωω!!!Η μονη μου γραφω? Που εξαφανιστηκατε ολοι? Δωστε σημεια ζωης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η Zbeebz έγραψε: #817 27-08-08 20:34 Δουλεύουμεεεεεε.... μπουχουχουχουουουουου!!!! (άχαρο κλάμα!) Θα σε πάρω τηλ αύριο το βραδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 21:59 Η maroula έγραψε: #818 27-08-08 21:59 Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Οπως λεει και το προφίλ μου ειμαι απο Καλαμαριά η καταγωγή μου ειναι απο εκει οπως και της οικογενειας μου... Με τοσα τρεχάματα που εχω με το φοινικάκι δεν προλαβαίνω να δω ολα τα θέματα του φορουμ, θα τα λεμε συχνά οσοι μένουν Θεσσαλονίκη αλλα και απο αλλες περιοχές... Την καλησπέρα μου και την εκτίμηση μου σε ολα τα μέλη..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η Μυρτω4038: #819 27-08-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Γεια σου maroula και καλωσηρθες στην γατοκοινοτητα της Θεσ/νικης Πιστευω οτι η ενταξη σου θα ψηφιστει ομοφωνα μια που ειπες την σωστη ατακα ..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Click για ανάπτυξη... Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 07:58 Η maroula έγραψε: #820 28-08-08 07:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Click για ανάπτυξη... Τις εχω διαβάσει ολες τις απαντήσεις niki ειναι φοβερές Να ειστε καλα ολες και ολοι που συμμετέχετε..εννοειτε οτι θα χαρώ να σας γνωρίσω απο κοντα ολα τα μέλη..στην επομενη συνάντηση ειμαι μέσα. Καλως σας βρισκω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ζωη εισαι απιστευτη.Εγραψες! Μπορεις να μας δεις https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29214 Click για ανάπτυξη... Είδες επέστρεψε από τας διακοπάς ανανεωμένη και ορεξάτη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:13 Η Zbeebz έγραψε: #810 15-08-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Είδες επέστρεψε από τας διακοπάς ανανεωμένη και ορεξάτη!!!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ, αν δεν είχα τα γατιά μου, σιγά μη γύριζα! Εκεί θα ήμουν ακόμα, στις δροσιές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:16 Η jasmine έγραψε: #811 15-08-08 23:16 Γιατί δεν τα πήρες μαζί σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:18 Η Zbeebz έγραψε: #812 15-08-08 23:18 Πού να τα τρέχω στην Κρήτη για μία βδομάδα... Όμως εδώ, ο έμπιστος γατοσίτερ μου, όποτε έκανε πολλή ζέστη, τους άναβε το air-condition! Στα πούπουλα τους είχε, τους δύο μπούληδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2008 στις 00:53 Η jasmine έγραψε: #813 16-08-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πού να τα τρέχω στην Κρήτη για μία βδομάδα... Όμως εδώ, ο έμπιστος γατοσίτερ μου, όποτε έκανε πολλή ζέστη, τους άναβε το air-condition! Στα πούπουλα τους είχε, τους δύο μπούληδες! Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ τυχερά είναι τα μπουλουκάκια σου κι ας μην έκαναν τα μπάνια τους στην Κρήτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 10:03 Η fantom-girl: #814 24-08-08 10:03 παιδες!!!!!!!!!!! τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε????? Ζωη πως ηταν η Κρητη???????? εεεεε??? πειτε παιδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 10:29 Η Μυρτω4038: #815 24-08-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: παιδες!!!!!!!!!!! τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε????? Click για ανάπτυξη... Σιγα μην εμενα πισω Εφυγα μετα απο σας και γυρισα μαλλον απο τους πρωτους Στο οικογενιακο κτημα μας επι 20ημερο ζωη και γατα(κατα το ζωη και κοτα).Τα νεα μας ειναι οτι η γατοοικογενεια μας αυξηθηκε κατα ενα μελος.Τωρα ειμαστε τρεις(βαζω και τον εαυτο μου μεσα)Το νεο μας μελος ο Αρης φαινεται φαρδυς-πλατυς στην υπογραφη μου.Επιασε ολο τον χωρο και δεν περισεψε μερος για την Μυρτουλα(φαινεται στο avatar).Καλως ηρθες λοιπον στην βαση και καλο χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 13:17 Η Μυρτω4038: #816 27-08-08 13:17 Υπαρχει κανεις εδωωω!!!Η μονη μου γραφω? Που εξαφανιστηκατε ολοι? Δωστε σημεια ζωης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η Zbeebz έγραψε: #817 27-08-08 20:34 Δουλεύουμεεεεεε.... μπουχουχουχουουουουου!!!! (άχαρο κλάμα!) Θα σε πάρω τηλ αύριο το βραδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 21:59 Η maroula έγραψε: #818 27-08-08 21:59 Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Οπως λεει και το προφίλ μου ειμαι απο Καλαμαριά η καταγωγή μου ειναι απο εκει οπως και της οικογενειας μου... Με τοσα τρεχάματα που εχω με το φοινικάκι δεν προλαβαίνω να δω ολα τα θέματα του φορουμ, θα τα λεμε συχνά οσοι μένουν Θεσσαλονίκη αλλα και απο αλλες περιοχές... Την καλησπέρα μου και την εκτίμηση μου σε ολα τα μέλη..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η Μυρτω4038: #819 27-08-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Γεια σου maroula και καλωσηρθες στην γατοκοινοτητα της Θεσ/νικης Πιστευω οτι η ενταξη σου θα ψηφιστει ομοφωνα μια που ειπες την σωστη ατακα ..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Click για ανάπτυξη... Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 07:58 Η maroula έγραψε: #820 28-08-08 07:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Click για ανάπτυξη... Τις εχω διαβάσει ολες τις απαντήσεις niki ειναι φοβερές Να ειστε καλα ολες και ολοι που συμμετέχετε..εννοειτε οτι θα χαρώ να σας γνωρίσω απο κοντα ολα τα μέλη..στην επομενη συνάντηση ειμαι μέσα. Καλως σας βρισκω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Είδες επέστρεψε από τας διακοπάς ανανεωμένη και ορεξάτη!!!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ, αν δεν είχα τα γατιά μου, σιγά μη γύριζα! Εκεί θα ήμουν ακόμα, στις δροσιές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:16 Η jasmine έγραψε: #811 15-08-08 23:16 Γιατί δεν τα πήρες μαζί σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:18 Η Zbeebz έγραψε: #812 15-08-08 23:18 Πού να τα τρέχω στην Κρήτη για μία βδομάδα... Όμως εδώ, ο έμπιστος γατοσίτερ μου, όποτε έκανε πολλή ζέστη, τους άναβε το air-condition! Στα πούπουλα τους είχε, τους δύο μπούληδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2008 στις 00:53 Η jasmine έγραψε: #813 16-08-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πού να τα τρέχω στην Κρήτη για μία βδομάδα... Όμως εδώ, ο έμπιστος γατοσίτερ μου, όποτε έκανε πολλή ζέστη, τους άναβε το air-condition! Στα πούπουλα τους είχε, τους δύο μπούληδες! Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ τυχερά είναι τα μπουλουκάκια σου κι ας μην έκαναν τα μπάνια τους στην Κρήτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 10:03 Η fantom-girl: #814 24-08-08 10:03 παιδες!!!!!!!!!!! τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε????? Ζωη πως ηταν η Κρητη???????? εεεεε??? πειτε παιδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 10:29 Η Μυρτω4038: #815 24-08-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: παιδες!!!!!!!!!!! τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε????? Click για ανάπτυξη... Σιγα μην εμενα πισω Εφυγα μετα απο σας και γυρισα μαλλον απο τους πρωτους Στο οικογενιακο κτημα μας επι 20ημερο ζωη και γατα(κατα το ζωη και κοτα).Τα νεα μας ειναι οτι η γατοοικογενεια μας αυξηθηκε κατα ενα μελος.Τωρα ειμαστε τρεις(βαζω και τον εαυτο μου μεσα)Το νεο μας μελος ο Αρης φαινεται φαρδυς-πλατυς στην υπογραφη μου.Επιασε ολο τον χωρο και δεν περισεψε μερος για την Μυρτουλα(φαινεται στο avatar).Καλως ηρθες λοιπον στην βαση και καλο χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 13:17 Η Μυρτω4038: #816 27-08-08 13:17 Υπαρχει κανεις εδωωω!!!Η μονη μου γραφω? Που εξαφανιστηκατε ολοι? Δωστε σημεια ζωης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η Zbeebz έγραψε: #817 27-08-08 20:34 Δουλεύουμεεεεεε.... μπουχουχουχουουουουου!!!! (άχαρο κλάμα!) Θα σε πάρω τηλ αύριο το βραδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 21:59 Η maroula έγραψε: #818 27-08-08 21:59 Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Οπως λεει και το προφίλ μου ειμαι απο Καλαμαριά η καταγωγή μου ειναι απο εκει οπως και της οικογενειας μου... Με τοσα τρεχάματα που εχω με το φοινικάκι δεν προλαβαίνω να δω ολα τα θέματα του φορουμ, θα τα λεμε συχνά οσοι μένουν Θεσσαλονίκη αλλα και απο αλλες περιοχές... Την καλησπέρα μου και την εκτίμηση μου σε ολα τα μέλη..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η Μυρτω4038: #819 27-08-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Γεια σου maroula και καλωσηρθες στην γατοκοινοτητα της Θεσ/νικης Πιστευω οτι η ενταξη σου θα ψηφιστει ομοφωνα μια που ειπες την σωστη ατακα ..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Click για ανάπτυξη... Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 07:58 Η maroula έγραψε: #820 28-08-08 07:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Click για ανάπτυξη... Τις εχω διαβάσει ολες τις απαντήσεις niki ειναι φοβερές Να ειστε καλα ολες και ολοι που συμμετέχετε..εννοειτε οτι θα χαρώ να σας γνωρίσω απο κοντα ολα τα μέλη..στην επομενη συνάντηση ειμαι μέσα. Καλως σας βρισκω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί δεν τα πήρες μαζί σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2008 στις 23:18 Η Zbeebz έγραψε: #812 15-08-08 23:18 Πού να τα τρέχω στην Κρήτη για μία βδομάδα... Όμως εδώ, ο έμπιστος γατοσίτερ μου, όποτε έκανε πολλή ζέστη, τους άναβε το air-condition! Στα πούπουλα τους είχε, τους δύο μπούληδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2008 στις 00:53 Η jasmine έγραψε: #813 16-08-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πού να τα τρέχω στην Κρήτη για μία βδομάδα... Όμως εδώ, ο έμπιστος γατοσίτερ μου, όποτε έκανε πολλή ζέστη, τους άναβε το air-condition! Στα πούπουλα τους είχε, τους δύο μπούληδες! Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ τυχερά είναι τα μπουλουκάκια σου κι ας μην έκαναν τα μπάνια τους στην Κρήτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 10:03 Η fantom-girl: #814 24-08-08 10:03 παιδες!!!!!!!!!!! τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε????? Ζωη πως ηταν η Κρητη???????? εεεεε??? πειτε παιδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 10:29 Η Μυρτω4038: #815 24-08-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: παιδες!!!!!!!!!!! τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε????? Click για ανάπτυξη... Σιγα μην εμενα πισω Εφυγα μετα απο σας και γυρισα μαλλον απο τους πρωτους Στο οικογενιακο κτημα μας επι 20ημερο ζωη και γατα(κατα το ζωη και κοτα).Τα νεα μας ειναι οτι η γατοοικογενεια μας αυξηθηκε κατα ενα μελος.Τωρα ειμαστε τρεις(βαζω και τον εαυτο μου μεσα)Το νεο μας μελος ο Αρης φαινεται φαρδυς-πλατυς στην υπογραφη μου.Επιασε ολο τον χωρο και δεν περισεψε μερος για την Μυρτουλα(φαινεται στο avatar).Καλως ηρθες λοιπον στην βαση και καλο χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 13:17 Η Μυρτω4038: #816 27-08-08 13:17 Υπαρχει κανεις εδωωω!!!Η μονη μου γραφω? Που εξαφανιστηκατε ολοι? Δωστε σημεια ζωης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η Zbeebz έγραψε: #817 27-08-08 20:34 Δουλεύουμεεεεεε.... μπουχουχουχουουουουου!!!! (άχαρο κλάμα!) Θα σε πάρω τηλ αύριο το βραδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 21:59 Η maroula έγραψε: #818 27-08-08 21:59 Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Οπως λεει και το προφίλ μου ειμαι απο Καλαμαριά η καταγωγή μου ειναι απο εκει οπως και της οικογενειας μου... Με τοσα τρεχάματα που εχω με το φοινικάκι δεν προλαβαίνω να δω ολα τα θέματα του φορουμ, θα τα λεμε συχνά οσοι μένουν Θεσσαλονίκη αλλα και απο αλλες περιοχές... Την καλησπέρα μου και την εκτίμηση μου σε ολα τα μέλη..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η Μυρτω4038: #819 27-08-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Γεια σου maroula και καλωσηρθες στην γατοκοινοτητα της Θεσ/νικης Πιστευω οτι η ενταξη σου θα ψηφιστει ομοφωνα μια που ειπες την σωστη ατακα ..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Click για ανάπτυξη... Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 07:58 Η maroula έγραψε: #820 28-08-08 07:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Click για ανάπτυξη... Τις εχω διαβάσει ολες τις απαντήσεις niki ειναι φοβερές Να ειστε καλα ολες και ολοι που συμμετέχετε..εννοειτε οτι θα χαρώ να σας γνωρίσω απο κοντα ολα τα μέλη..στην επομενη συνάντηση ειμαι μέσα. Καλως σας βρισκω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πού να τα τρέχω στην Κρήτη για μία βδομάδα... Όμως εδώ, ο έμπιστος γατοσίτερ μου, όποτε έκανε πολλή ζέστη, τους άναβε το air-condition! Στα πούπουλα τους είχε, τους δύο μπούληδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2008 στις 00:53 Η jasmine έγραψε: #813 16-08-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πού να τα τρέχω στην Κρήτη για μία βδομάδα... Όμως εδώ, ο έμπιστος γατοσίτερ μου, όποτε έκανε πολλή ζέστη, τους άναβε το air-condition! Στα πούπουλα τους είχε, τους δύο μπούληδες! Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ τυχερά είναι τα μπουλουκάκια σου κι ας μην έκαναν τα μπάνια τους στην Κρήτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 10:03 Η fantom-girl: #814 24-08-08 10:03 παιδες!!!!!!!!!!! τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε????? Ζωη πως ηταν η Κρητη???????? εεεεε??? πειτε παιδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 10:29 Η Μυρτω4038: #815 24-08-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: παιδες!!!!!!!!!!! τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε????? Click για ανάπτυξη... Σιγα μην εμενα πισω Εφυγα μετα απο σας και γυρισα μαλλον απο τους πρωτους Στο οικογενιακο κτημα μας επι 20ημερο ζωη και γατα(κατα το ζωη και κοτα).Τα νεα μας ειναι οτι η γατοοικογενεια μας αυξηθηκε κατα ενα μελος.Τωρα ειμαστε τρεις(βαζω και τον εαυτο μου μεσα)Το νεο μας μελος ο Αρης φαινεται φαρδυς-πλατυς στην υπογραφη μου.Επιασε ολο τον χωρο και δεν περισεψε μερος για την Μυρτουλα(φαινεται στο avatar).Καλως ηρθες λοιπον στην βαση και καλο χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 13:17 Η Μυρτω4038: #816 27-08-08 13:17 Υπαρχει κανεις εδωωω!!!Η μονη μου γραφω? Που εξαφανιστηκατε ολοι? Δωστε σημεια ζωης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η Zbeebz έγραψε: #817 27-08-08 20:34 Δουλεύουμεεεεεε.... μπουχουχουχουουουουου!!!! (άχαρο κλάμα!) Θα σε πάρω τηλ αύριο το βραδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 21:59 Η maroula έγραψε: #818 27-08-08 21:59 Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Οπως λεει και το προφίλ μου ειμαι απο Καλαμαριά η καταγωγή μου ειναι απο εκει οπως και της οικογενειας μου... Με τοσα τρεχάματα που εχω με το φοινικάκι δεν προλαβαίνω να δω ολα τα θέματα του φορουμ, θα τα λεμε συχνά οσοι μένουν Θεσσαλονίκη αλλα και απο αλλες περιοχές... Την καλησπέρα μου και την εκτίμηση μου σε ολα τα μέλη..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η Μυρτω4038: #819 27-08-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Γεια σου maroula και καλωσηρθες στην γατοκοινοτητα της Θεσ/νικης Πιστευω οτι η ενταξη σου θα ψηφιστει ομοφωνα μια που ειπες την σωστη ατακα ..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Click για ανάπτυξη... Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 07:58 Η maroula έγραψε: #820 28-08-08 07:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Click για ανάπτυξη... Τις εχω διαβάσει ολες τις απαντήσεις niki ειναι φοβερές Να ειστε καλα ολες και ολοι που συμμετέχετε..εννοειτε οτι θα χαρώ να σας γνωρίσω απο κοντα ολα τα μέλη..στην επομενη συνάντηση ειμαι μέσα. Καλως σας βρισκω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πού να τα τρέχω στην Κρήτη για μία βδομάδα... Όμως εδώ, ο έμπιστος γατοσίτερ μου, όποτε έκανε πολλή ζέστη, τους άναβε το air-condition! Στα πούπουλα τους είχε, τους δύο μπούληδες! Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ τυχερά είναι τα μπουλουκάκια σου κι ας μην έκαναν τα μπάνια τους στην Κρήτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 10:03 Η fantom-girl: #814 24-08-08 10:03 παιδες!!!!!!!!!!! τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε????? Ζωη πως ηταν η Κρητη???????? εεεεε??? πειτε παιδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 10:29 Η Μυρτω4038: #815 24-08-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: παιδες!!!!!!!!!!! τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε????? Click για ανάπτυξη... Σιγα μην εμενα πισω Εφυγα μετα απο σας και γυρισα μαλλον απο τους πρωτους Στο οικογενιακο κτημα μας επι 20ημερο ζωη και γατα(κατα το ζωη και κοτα).Τα νεα μας ειναι οτι η γατοοικογενεια μας αυξηθηκε κατα ενα μελος.Τωρα ειμαστε τρεις(βαζω και τον εαυτο μου μεσα)Το νεο μας μελος ο Αρης φαινεται φαρδυς-πλατυς στην υπογραφη μου.Επιασε ολο τον χωρο και δεν περισεψε μερος για την Μυρτουλα(φαινεται στο avatar).Καλως ηρθες λοιπον στην βαση και καλο χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 13:17 Η Μυρτω4038: #816 27-08-08 13:17 Υπαρχει κανεις εδωωω!!!Η μονη μου γραφω? Που εξαφανιστηκατε ολοι? Δωστε σημεια ζωης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η Zbeebz έγραψε: #817 27-08-08 20:34 Δουλεύουμεεεεεε.... μπουχουχουχουουουουου!!!! (άχαρο κλάμα!) Θα σε πάρω τηλ αύριο το βραδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 21:59 Η maroula έγραψε: #818 27-08-08 21:59 Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Οπως λεει και το προφίλ μου ειμαι απο Καλαμαριά η καταγωγή μου ειναι απο εκει οπως και της οικογενειας μου... Με τοσα τρεχάματα που εχω με το φοινικάκι δεν προλαβαίνω να δω ολα τα θέματα του φορουμ, θα τα λεμε συχνά οσοι μένουν Θεσσαλονίκη αλλα και απο αλλες περιοχές... Την καλησπέρα μου και την εκτίμηση μου σε ολα τα μέλη..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η Μυρτω4038: #819 27-08-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Γεια σου maroula και καλωσηρθες στην γατοκοινοτητα της Θεσ/νικης Πιστευω οτι η ενταξη σου θα ψηφιστει ομοφωνα μια που ειπες την σωστη ατακα ..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Click για ανάπτυξη... Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 07:58 Η maroula έγραψε: #820 28-08-08 07:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Click για ανάπτυξη... Τις εχω διαβάσει ολες τις απαντήσεις niki ειναι φοβερές Να ειστε καλα ολες και ολοι που συμμετέχετε..εννοειτε οτι θα χαρώ να σας γνωρίσω απο κοντα ολα τα μέλη..στην επομενη συνάντηση ειμαι μέσα. Καλως σας βρισκω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδες!!!!!!!!!!! τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε????? Ζωη πως ηταν η Κρητη???????? εεεεε??? πειτε παιδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 10:29 Η Μυρτω4038: #815 24-08-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: παιδες!!!!!!!!!!! τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε????? Click για ανάπτυξη... Σιγα μην εμενα πισω Εφυγα μετα απο σας και γυρισα μαλλον απο τους πρωτους Στο οικογενιακο κτημα μας επι 20ημερο ζωη και γατα(κατα το ζωη και κοτα).Τα νεα μας ειναι οτι η γατοοικογενεια μας αυξηθηκε κατα ενα μελος.Τωρα ειμαστε τρεις(βαζω και τον εαυτο μου μεσα)Το νεο μας μελος ο Αρης φαινεται φαρδυς-πλατυς στην υπογραφη μου.Επιασε ολο τον χωρο και δεν περισεψε μερος για την Μυρτουλα(φαινεται στο avatar).Καλως ηρθες λοιπον στην βαση και καλο χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 13:17 Η Μυρτω4038: #816 27-08-08 13:17 Υπαρχει κανεις εδωωω!!!Η μονη μου γραφω? Που εξαφανιστηκατε ολοι? Δωστε σημεια ζωης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η Zbeebz έγραψε: #817 27-08-08 20:34 Δουλεύουμεεεεεε.... μπουχουχουχουουουουου!!!! (άχαρο κλάμα!) Θα σε πάρω τηλ αύριο το βραδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 21:59 Η maroula έγραψε: #818 27-08-08 21:59 Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Οπως λεει και το προφίλ μου ειμαι απο Καλαμαριά η καταγωγή μου ειναι απο εκει οπως και της οικογενειας μου... Με τοσα τρεχάματα που εχω με το φοινικάκι δεν προλαβαίνω να δω ολα τα θέματα του φορουμ, θα τα λεμε συχνά οσοι μένουν Θεσσαλονίκη αλλα και απο αλλες περιοχές... Την καλησπέρα μου και την εκτίμηση μου σε ολα τα μέλη..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η Μυρτω4038: #819 27-08-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Γεια σου maroula και καλωσηρθες στην γατοκοινοτητα της Θεσ/νικης Πιστευω οτι η ενταξη σου θα ψηφιστει ομοφωνα μια που ειπες την σωστη ατακα ..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Click για ανάπτυξη... Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 07:58 Η maroula έγραψε: #820 28-08-08 07:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Click για ανάπτυξη... Τις εχω διαβάσει ολες τις απαντήσεις niki ειναι φοβερές Να ειστε καλα ολες και ολοι που συμμετέχετε..εννοειτε οτι θα χαρώ να σας γνωρίσω απο κοντα ολα τα μέλη..στην επομενη συνάντηση ειμαι μέσα. Καλως σας βρισκω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: παιδες!!!!!!!!!!! τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε????? Click για ανάπτυξη... Σιγα μην εμενα πισω Εφυγα μετα απο σας και γυρισα μαλλον απο τους πρωτους Στο οικογενιακο κτημα μας επι 20ημερο ζωη και γατα(κατα το ζωη και κοτα).Τα νεα μας ειναι οτι η γατοοικογενεια μας αυξηθηκε κατα ενα μελος.Τωρα ειμαστε τρεις(βαζω και τον εαυτο μου μεσα)Το νεο μας μελος ο Αρης φαινεται φαρδυς-πλατυς στην υπογραφη μου.Επιασε ολο τον χωρο και δεν περισεψε μερος για την Μυρτουλα(φαινεται στο avatar).Καλως ηρθες λοιπον στην βαση και καλο χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 13:17 Η Μυρτω4038: #816 27-08-08 13:17 Υπαρχει κανεις εδωωω!!!Η μονη μου γραφω? Που εξαφανιστηκατε ολοι? Δωστε σημεια ζωης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η Zbeebz έγραψε: #817 27-08-08 20:34 Δουλεύουμεεεεεε.... μπουχουχουχουουουουου!!!! (άχαρο κλάμα!) Θα σε πάρω τηλ αύριο το βραδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 21:59 Η maroula έγραψε: #818 27-08-08 21:59 Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Οπως λεει και το προφίλ μου ειμαι απο Καλαμαριά η καταγωγή μου ειναι απο εκει οπως και της οικογενειας μου... Με τοσα τρεχάματα που εχω με το φοινικάκι δεν προλαβαίνω να δω ολα τα θέματα του φορουμ, θα τα λεμε συχνά οσοι μένουν Θεσσαλονίκη αλλα και απο αλλες περιοχές... Την καλησπέρα μου και την εκτίμηση μου σε ολα τα μέλη..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η Μυρτω4038: #819 27-08-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Γεια σου maroula και καλωσηρθες στην γατοκοινοτητα της Θεσ/νικης Πιστευω οτι η ενταξη σου θα ψηφιστει ομοφωνα μια που ειπες την σωστη ατακα ..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Click για ανάπτυξη... Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 07:58 Η maroula έγραψε: #820 28-08-08 07:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Click για ανάπτυξη... Τις εχω διαβάσει ολες τις απαντήσεις niki ειναι φοβερές Να ειστε καλα ολες και ολοι που συμμετέχετε..εννοειτε οτι θα χαρώ να σας γνωρίσω απο κοντα ολα τα μέλη..στην επομενη συνάντηση ειμαι μέσα. Καλως σας βρισκω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υπαρχει κανεις εδωωω!!!Η μονη μου γραφω? Που εξαφανιστηκατε ολοι? Δωστε σημεια ζωης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η Zbeebz έγραψε: #817 27-08-08 20:34 Δουλεύουμεεεεεε.... μπουχουχουχουουουουου!!!! (άχαρο κλάμα!) Θα σε πάρω τηλ αύριο το βραδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 21:59 Η maroula έγραψε: #818 27-08-08 21:59 Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Οπως λεει και το προφίλ μου ειμαι απο Καλαμαριά η καταγωγή μου ειναι απο εκει οπως και της οικογενειας μου... Με τοσα τρεχάματα που εχω με το φοινικάκι δεν προλαβαίνω να δω ολα τα θέματα του φορουμ, θα τα λεμε συχνά οσοι μένουν Θεσσαλονίκη αλλα και απο αλλες περιοχές... Την καλησπέρα μου και την εκτίμηση μου σε ολα τα μέλη..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η Μυρτω4038: #819 27-08-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Γεια σου maroula και καλωσηρθες στην γατοκοινοτητα της Θεσ/νικης Πιστευω οτι η ενταξη σου θα ψηφιστει ομοφωνα μια που ειπες την σωστη ατακα ..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Click για ανάπτυξη... Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 07:58 Η maroula έγραψε: #820 28-08-08 07:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Click για ανάπτυξη... Τις εχω διαβάσει ολες τις απαντήσεις niki ειναι φοβερές Να ειστε καλα ολες και ολοι που συμμετέχετε..εννοειτε οτι θα χαρώ να σας γνωρίσω απο κοντα ολα τα μέλη..στην επομενη συνάντηση ειμαι μέσα. Καλως σας βρισκω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δουλεύουμεεεεεε.... μπουχουχουχουουουουου!!!! (άχαρο κλάμα!) Θα σε πάρω τηλ αύριο το βραδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 21:59 Η maroula έγραψε: #818 27-08-08 21:59 Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Οπως λεει και το προφίλ μου ειμαι απο Καλαμαριά η καταγωγή μου ειναι απο εκει οπως και της οικογενειας μου... Με τοσα τρεχάματα που εχω με το φοινικάκι δεν προλαβαίνω να δω ολα τα θέματα του φορουμ, θα τα λεμε συχνά οσοι μένουν Θεσσαλονίκη αλλα και απο αλλες περιοχές... Την καλησπέρα μου και την εκτίμηση μου σε ολα τα μέλη..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η Μυρτω4038: #819 27-08-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Γεια σου maroula και καλωσηρθες στην γατοκοινοτητα της Θεσ/νικης Πιστευω οτι η ενταξη σου θα ψηφιστει ομοφωνα μια που ειπες την σωστη ατακα ..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Click για ανάπτυξη... Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 07:58 Η maroula έγραψε: #820 28-08-08 07:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Click για ανάπτυξη... Τις εχω διαβάσει ολες τις απαντήσεις niki ειναι φοβερές Να ειστε καλα ολες και ολοι που συμμετέχετε..εννοειτε οτι θα χαρώ να σας γνωρίσω απο κοντα ολα τα μέλη..στην επομενη συνάντηση ειμαι μέσα. Καλως σας βρισκω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Οπως λεει και το προφίλ μου ειμαι απο Καλαμαριά η καταγωγή μου ειναι απο εκει οπως και της οικογενειας μου... Με τοσα τρεχάματα που εχω με το φοινικάκι δεν προλαβαίνω να δω ολα τα θέματα του φορουμ, θα τα λεμε συχνά οσοι μένουν Θεσσαλονίκη αλλα και απο αλλες περιοχές... Την καλησπέρα μου και την εκτίμηση μου σε ολα τα μέλη..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:24 Η Μυρτω4038: #819 27-08-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Γεια σου maroula και καλωσηρθες στην γατοκοινοτητα της Θεσ/νικης Πιστευω οτι η ενταξη σου θα ψηφιστει ομοφωνα μια που ειπες την σωστη ατακα ..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Click για ανάπτυξη... Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 07:58 Η maroula έγραψε: #820 28-08-08 07:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Click για ανάπτυξη... Τις εχω διαβάσει ολες τις απαντήσεις niki ειναι φοβερές Να ειστε καλα ολες και ολοι που συμμετέχετε..εννοειτε οτι θα χαρώ να σας γνωρίσω απο κοντα ολα τα μέλη..στην επομενη συνάντηση ειμαι μέσα. Καλως σας βρισκω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από maroula: Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά.... Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης... Γεια σου maroula και καλωσηρθες στην γατοκοινοτητα της Θεσ/νικης Πιστευω οτι η ενταξη σου θα ψηφιστει ομοφωνα μια που ειπες την σωστη ατακα ..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια Click για ανάπτυξη... Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 07:58 Η maroula έγραψε: #820 28-08-08 07:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Click για ανάπτυξη... Τις εχω διαβάσει ολες τις απαντήσεις niki ειναι φοβερές Να ειστε καλα ολες και ολοι που συμμετέχετε..εννοειτε οτι θα χαρώ να σας γνωρίσω απο κοντα ολα τα μέλη..στην επομενη συνάντηση ειμαι μέσα. Καλως σας βρισκω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από niki: Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ... Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε Καλωσηρες και παλι Click για ανάπτυξη... Τις εχω διαβάσει ολες τις απαντήσεις niki ειναι φοβερές Να ειστε καλα ολες και ολοι που συμμετέχετε..εννοειτε οτι θα χαρώ να σας γνωρίσω απο κοντα ολα τα μέλη..στην επομενη συνάντηση ειμαι μέσα. Καλως σας βρισκω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.