stellak
Διάσημο μέλος
Υπογραφή,
Σ.Γ.Ο.Κ.*
*Σύλλογος Γατομπανιστιρτζήδων "Ο Κύκλωπας"
Με συγχωρείτε που ως μη Θεσσαλονικιά μπαίνω στα χωράφια σας αλλά θα πάθω αποπληξία από το γέλιο

Λυπήσου με, είμαι στο γραφείο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και ενα μεγαλο καλωσορισμα στο νεο μελος απο Θεσ/νικη
Υπογραφη
Προσφατως εγραφεισα στο ΣΔ-Γ(Συλλογος ΔιΓατων)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αυτό το μπανιστιρτζίδικο το έχουμε γενικώς εμείς οι γατομανείς!Με συγχωρείτε που ως μη Θεσσαλονικιά μπαίνω στα χωράφια σας αλλά θα πάθω αποπληξία από το γέλιοΛυπήσου με, είμαι στο γραφείο...
![]()

Ο τίτλος του συλλόγου είναι παράφραση. Το αυθεντικό ήταν ΣΜΟΚ (σύλλογος μπανιστιρτζήδων ο Κύκλωπας) και το λέγαμε επί Δράμαλη, όταν πήγαινα ακόμα σχολείο... Δεν θυμάμαι όμως ΓΙΑΤΙ το λέγαμε!!!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Σε λίγο σε βλέπω και στην εξεταστική επιτροπή!!!Προσφατως εγραφεισα στο ΣΔ-Γ(Συλλογος ΔιΓατων)![]()

Πότε θα μας βάλεις εδώ μια φωτό του μικρού;;;;; (StellaK, λαμβάνεις;;; 
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Πρέπει οπωσδήποτε να "με στείλεις" εσύ, έτσι;(StellaK, λαμβάνεις;;;)
Ακόμα γελάω με τους συλλόγους! Και με το ... Δράμαλη, γιατί θυμήθηκα κι εγώ τη σχολική μου ηλικία (όταν ο Δράμαλης είχε πια άσπρα μαλλιά, βέβαια
) και με τις ... "αντίζηλες" που ανήκαν στο σύλλογο ΚΟ.ΧΟ.ΑΣ (εμείς τις είχαμε εγγράψει, φυσικά)! Σημ.τ.μτφ.:όπου ΚΟ.ΧΟ.ΑΣ: Κοντή, Χοντρή και Άσχημη

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εσύ πάλι καλά είσαι, κόρη μ'! Όταν πήγαινα εγώ σχολείο, ο Δράμαλης είχε μαλλιά, γένια & μουστάκια κοράκου χρώμα...(όταν ο Δράμαλης είχε πια άσπρα μαλλιά, βέβαια)

Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εσύ πάλι καλά είσαι, κόρη μ'! Όταν πήγαινα εγώ σχολείο, ο Δράμαλης είχε μαλλιά, γένια & μουστάκια κοράκου χρώμα...
Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια!!![]()

Ζωη εισαι απιστευτη.Εγραψες!Μπορεις να μας δεις https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29214Σε λίγο σε βλέπω και στην εξεταστική επιτροπή!!!Πότε θα μας βάλεις εδώ μια φωτό του μικρού;;;;; (StellaK, λαμβάνεις;;;
)
jasmine
Δραστήριο μέλος
Είδες επέστρεψε από τας διακοπάς ανανεωμένη και ορεξάτη!!!!!
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μωρέ, αν δεν είχα τα γατιά μου, σιγά μη γύριζα!Είδες επέστρεψε από τας διακοπάς ανανεωμένη και ορεξάτη!!!!!

Εκεί θα ήμουν ακόμα, στις δροσιές...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine
Δραστήριο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Όμως εδώ, ο έμπιστος γατοσίτερ μου, όποτε έκανε πολλή ζέστη, τους άναβε το air-condition! Στα πούπουλα τους είχε, τους δύο μπούληδες!

jasmine
Δραστήριο μέλος
Πού να τα τρέχω στην Κρήτη για μία βδομάδα...
Όμως εδώ, ο έμπιστος γατοσίτερ μου, όποτε έκανε πολλή ζέστη, τους άναβε το air-condition! Στα πούπουλα τους είχε, τους δύο μπούληδες!![]()
Πολύ πολύ τυχερά είναι τα μπουλουκάκια σου κι ας μην έκαναν τα μπάνια τους στην Κρήτη!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος

τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα
νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε????? Ζωη πως ηταν η Κρητη???????? εεεεε??? πειτε παιδες!!!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
παιδες!!!!!!!!!!!
τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα
νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε?????
Σιγα μην εμενα πισω

Εφυγα μετα απο σας και γυρισα μαλλον απο τους πρωτους
Στο οικογενιακο κτημα μας επι 20ημερο ζωη και γατα(κατα το ζωη και κοτα)
.Τα νεα μας ειναι οτι η γατοοικογενεια μας αυξηθηκε κατα ενα μελος.
Τωρα ειμαστε τρεις(βαζω και τον εαυτο μου μεσα
)Το νεο μας μελος ο Αρης φαινεται φαρδυς-πλατυς στην υπογραφη μου.Επιασε ολο τον χωρο και δεν περισεψε μερος για την Μυρτουλα(φαινεται στο avatar).
Καλως ηρθες λοιπον στην βασηκαι καλο χειμωνα

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η μονη μου γραφω?
Που εξαφανιστηκατε ολοι?

Δωστε σημεια ζωης!!!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Θα σε πάρω τηλ αύριο το βραδάκι!
maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης...

Οπως λεει και το προφίλ μου ειμαι απο Καλαμαριά η καταγωγή μου ειναι απο εκει οπως και της οικογενειας μου...
Με τοσα τρεχάματα που εχω με το φοινικάκι δεν προλαβαίνω να δω ολα τα θέματα του φορουμ, θα τα λεμε συχνά οσοι μένουν Θεσσαλονίκη αλλα και απο αλλες περιοχές...
Την καλησπέρα μου και την εκτίμηση μου σε ολα τα μέλη..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά....
Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης...
Γεια σου maroula και καλωσηρθες στην γατοκοινοτητα της Θεσ/νικης
Πιστευω οτι η ενταξη σου θα ψηφιστει ομοφωνα μια που ειπες την σωστη ατακα
..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια![]()
Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες

Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων

Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ...

Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο Σεπτεμβρη
Αν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε

Καλωσηρες και παλι

maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες
Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων
Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ...
Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο ΣεπτεμβρηΑν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε
Καλωσηρες και παλι![]()
Τις εχω διαβάσει ολες τις απαντήσεις niki ειναι φοβερές

Να ειστε καλα ολες και ολοι που συμμετέχετε..εννοειτε οτι θα χαρώ να σας γνωρίσω απο κοντα ολα τα μέλη..στην επομενη συνάντηση ειμαι μέσα.
Καλως σας βρισκω..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool