MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

athina_elpida σου εστειλα π.μ. ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι έγινε βρε καρντάσια;;;;:confused:
Πολύ πεσμένει η ομάδα βλέπω.....δε ΜΕ λέτε τι πάθατε;;;:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην ανησυχείς, εδώ, καραδοκούμε!
Καλέ πού θα βρω μαύρα ρούχα για την άλλη Κυριακή; Να κλέψω κάνα ράσο από τον παπά της ενορίας;;;
Δέκα χρόνια τώρα έχω μια άσπρη γάτα. Από πού κι ως πού να προτιμώ τα μαύρα ρούχα;;;; [[ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ]] = συγκαλυμμένος πανικός :blink:

Κάτι για καφέ δεν λέγατε?
------------------------------------

Φυσικά και θέλω λινκς. Οσο για το πόσο το θέλω... πόσο πρέπει να είναι για να προσαρμοστεί το δυνατόν καλύτερα με εμένα που δεν έχω καμμιά εμπειρία από γάτες? και στο διαμέρισμα? και με ελάχιστο χρόνο μέσα στην ημέρα λόγω δουλειάς? Ενήλικο μου είπαν ότι πρέπει να είναι. Δεν ξέρω πόσο.
Έλα σε επαφή με τη Yasmin, έχει δυο -τρία όπως τα θες και αναλαμβάνει την προσαρμογή τους σε νέο περιβάλλον.

Κάτι για καφέ δεν λέγατε?
------------------------------------

Ναι καλή μου λέμε για καφέ!!!:)
Δες σχετικά με το θέμα και εδώ Ελπίζω να μπορείς να έρθεις !:up:

Χιούστον, γουίβ γκοτ ε πρόμπλεμ...

Ως κάτοικος της περιοχής, πρόσεξα πως το Φρουτότυπο ήταν κλειστό τις 2-3 τελευταίες μέρες. Σήμερα ήταν πάλι κλειστό. Ρωτήσαμε στο γειτονικό περίπτερο και μας είπαν πως "έχει κλείσει". :blink:
Επομένως μάλλον πρέπει να βρούμε άλλο μαγαζί... :hmm:
Εγώ είχα προτείνει και κάποια άλλα της εγγύς περιοχής (γιατί γειτονιά μου είναι). Ρίξτε τους μια ματιά, συνγατιώτες και συνγατιώτισσες, για να μην μείνουμε άστεγες και χαρμανιασμένες για καφεδάκι! :)

Πού είναι τα ζώδια, οέο

Προσπάθησα να το βρω μα δεν το βρήκα. Γι' αυτό βάζω το εν λόγω site εδώ προς ενημέρωση. Είναι
www.astro.com/horoskop και πάνω στη μπλε μπάρα θα βρείτε επιλογή γλώσσας. Έχει σίγουρα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά και 1-2 ακόμα λιγότερο συνηθισμένες. Καλό ψάξιμο! :)

Επίσης, κατόπιν απαίτησης του γκουρμέ κοινού, σας αποκαλύπτω τι προτείνει ο Μαμαλάκης για το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή του Πάσχα κι ας κλαίει ο Μαμαλάκης, να μην μου το έλεγε να μην τον ρουφιάνευα!;)
Μ. Σάββατο, 12 και 5 τα μεσάνυχτα: Σούπα δεινοσαύρου βελουτέ με σαλάτα μαρούλι που έτρωγε ο δεινόσαυρος όταν ζούσε (ζωή σε λόγου μας).
Κυριακή του Πάσχα: Αντί για πτιφούρ, με τον καφέ, κοκορέτσι από δεινόσαυρο.
Πρώτο πιάτο: δεινόσαυρος καπαμά
Δεύτερο πιάτο: δεινόσαυρος κατσαρόλας με άσπρη σάλτσα
Επιδόρπιο: δεινόσαυρος καραμελέ:sick: ή δεινόσαυρος γκλασέ με παγωτό καϊμάκι
Χωνευτικό: γρανίτα από δεινόσαυρο με φύλλο μέντας

Το απόγευμα της Κυριακής τελούμε μνημόσυνο του δεινόσαυρου γιατί είμαστε και πολιτισμένοι, διάτανε!
Κι όπως λέει και το λαϊκό δίστιχο:
"Αυτά είπε ο Καρράς
και πέθανε, ο φουκαράς!" :D
:lol:

Γεννήσαμε!!!
Η ρουφιάνα η Κάρδο γέννησε τρεις γιους ενώ έλειπα. Έχασα την τελευταία γέννα στο σπίτι:cry::cry::cry:... Το καθικίδιο ο αδερφός μου έβγαλε το πρώτο Γιάννη και το 2ο Σιν-Τσαν.. Το τρίτο δεν ξέρουμε... Καμιά ιδέα? Άσπρος με γκρι πιτσιλιές είναι... Του είπα να τον πούμε Βάιο ένεκα η Κυριακή των Βαΐων και γέλασε... Είναι τρε μπαναλ το Βάιος... Ενώ το Γιάννης! Λέει Περιτο που σημαίνει σκυλάκος στα ισπανικά... Α, επίσης το Γιάννης μας πέφτει λέει κοινότυπο... Καμιά ιδέα? Όχι γλυκά ονόματα όμως καθότι άντρακλες.:lol:

Aρίστος;
Λιόντας; (Εκ του Λιόντα του Ληστή -εκείνου που πιάσανε στο Πήλιο στην Αργαλαστή...)
Αγησίλαος;
:P:P:P

Να κόψει το κεφάλι να βρει μόνος του βασικά... Λέει, όχι γλυκά (του είπα να το πούμε Βρασίδα και λύσσαξε, λες και δε μας έφτανε η μόρφα που τον δέρνει), όχι ελληνικά, να είναι style. Ε κι εγώ μετά λέω κάτι τούρκικο που δεν μπορώ να πω εδώ.:P:down:
Ατή τη στιγμή πλένει η μαμά τη μαύρη κόρη κι η κόρη το μαύρο γιο... Είναι γλύκες!

Εμένα βασικά μου αρέσουν τα ονόματα απο γιαπωνέζικες σειρές anime, οπότε μπορώ να σου προτείνω κάτι απο αυτές. Απο την σειρά bleach τα: Abarai (Renji), Aizen, Kira...είναι πολυ cool χαρακτήρες και ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνεις...άμα θες και άλλα πες μου :cool::P

Γεννήσαμε!!!
Η ρουφιάνα η Κάρδο γέννησε τρεις γιους ενώ έλειπα. Έχασα την τελευταία γέννα στο σπίτι:cry::cry::cry:... Το καθικίδιο ο αδερφός μου έβγαλε το πρώτο Γιάννη και το 2ο Σιν-Τσαν.. Το τρίτο δεν ξέρουμε... Καμιά ιδέα? Άσπρος με γκρι πιτσιλιές είναι... Του είπα να τον πούμε Βάιο ένεκα η Κυριακή των Βαΐων και γέλασε... Είναι τρε μπαναλ το Βάιος... Ενώ το Γιάννης! Λέει Περιτο που σημαίνει σκυλάκος στα ισπανικά... Α, επίσης το Γιάννης μας πέφτει λέει κοινότυπο... Καμιά ιδέα? Όχι γλυκά ονόματα όμως καθότι άντρακλες.:lol:
Ωραία! Εύχομαι τα καλύτερα για το αυξημένο γατόσογο! :up:
Ονόματα τώρα:
Μήτσος; Φώντας; Μανώλης; Μπα, αυτό μπορεί να πέφτει και μεγάλο. Βάγγος; Νότης; Αλέκος; Κώστας που έχει και πολλά "σ"; Νίκος;

Να κόψει το κεφάλι να βρει μόνος του βασικά... Λέει, όχι γλυκά (του είπα να το πούμε Βρασίδα και λύσσαξε, λες και δε μας έφτανε η μόρφα που τον δέρνει), όχι ελληνικά, να είναι style. Ε κι εγώ μετά λέω κάτι τούρκικο που δεν μπορώ να πω εδώ.:P:down:
Ατή τη στιγμή πλένει η μαμά τη μαύρη κόρη κι η κόρη το μαύρο γιο... Είναι γλύκες!
Αμάν, αυτό τώρα το είδα. Μα γιατί όχι ελληνικά ονόματα; Το style θα το έχουν έτσι κι αλλιώς "από τη μάνα τους"!!!

Μαρία μου, να σας ζήσουν τα μωράκια!!!:up:
Κρίμα που έχασες τη γέννα...αλλά τι να σου κάνω; Καφέ ήθελες:P:lol:
Όσο για όνομα, σημφωνώ με τον γλωσσοδέτη:P να βάλετε ελληνικό όνομα, έχουμε τόσο ωραία!

Όσο για όνομα, σημφωνώ με τον γλωσσοδέτη:P να βάλετε ελληνικό όνομα, έχουμε τόσο ωραία!
Ωχωχωχ. Ελπίζω να μη μου μείνει αυτό το "γλωσσοδέτης"! Πάει η τιμή μου, πάει το κούτελο, ωιμέ, βαβαί και ιαταταί! :blink:

Τη περασμένη τρίτη το πρωι οι "φιλόζωοι" της πόλης και τα σωματεια ειχαν μια συνάντηση με το Δήμο θεσσαλονίκης σε σχεση με τις αδεσποτες γατες ξκαι τη σειρωση η οποια δεν κατεληξε σε κατι... τους απαντησε ο αντιδήμαρχος κατι μη συγκεκκριμενο και δεν δεσμευτηκε σε δρασεις.

Σημερα Δευτερα στις 20.00 στα Goodys Βενιζέλου με τσιμισκή θα ξανασυναντηθουνε για να δουνε πως και τι θα κανουνε προκειμενου να γινει κατι με το δήμο οσοι ενδιαφερεστε για το θεμα μπορειτε να ερθετε.

Δυστυχώς τα έρμα είναι εγγόνια του αδερφού μου, όχι δικά μου, οπότε αποφασίζει αυτός και θέλει να το πούμε σκύλο παιδιά το παιδί! Βασικά, τα περισσότερα γατιά αυτός τα βαφτίζει και τα ονόματα είναι από χαρακτήρες σε σειρές που του αρέσουν... Οπότε τώρα του ψιλοαρέσει και το Ορέστης, αλλά επιμένει στο σκύλος... Αβάφτιστο θα μας φύγει το παιδί από'δω...

Εντωμεταξύ, μόλις της πήγα να φάει εκεί της φανταστικής μάνας. Σηκώθηκε κανονικά να φάει και έσκασε κάτω τα γατάκια. Γύρισε, τους έριξε ένα αδιάφορο πλην υποτιμητικό βλέμμα και συνέχισε κανονικά να τρώει... Τι να πω...

Α και κάτι άσχετο. Μια φίλη μου ρωτάει που έχει γύρο της προκοπής στη Θεσσαλονίκη? Είναι και δική μου απορία, βασικά...

Α και κάτι άσχετο. Μια φίλη μου ρωτάει που έχει γύρο της προκοπής στη Θεσσαλονίκη? Είναι και δική μου απορία, βασικά...
Μαρία, για τη γάτα μην ανησυχείς, έτσι κάνουν, και ξέρουν αυτές τι κάνουν. Έτσι κι αλλιώς στη φάση που είναι πρέπει να τρώει καλά-για να έχουν και τα :baby: να φάνε! :)
Όσο για γύρο, εγώ ξέρω ένα αξιοπρεπές μαγαζί στην εγγύς γειτονιά μου, περίπου γωνία Εθνικής Αμύνης και Σβώλου: λέγεται "Γιοκ μπαλίκ" και έχει διάφορα σουβλακογυροπιτοειδή. Είναι ακριβώς απέναντι από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Επίσης είναι ένα άλλο στην Παύλου Μελά, κοντά στον Λευκό Πύργο, στη γωνία απέναντι από την Alpha Bank, κολλητά με το παρκάκι και δυο βήματα από τη στάση "Λευκός Πύργος".

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back