Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλε στείλτο μου και μένα στο μειλ μου
ΟΚ, στείλε μου σε πμ το μειλ σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Και το σίριαλ στην τιβί ήταν καλό, μολονότι δεν το έβλεπα και πολύ τότε. Η Βαλάση ήταν τέλεια Λωξάντρα!Καλέ κυρία εμείς δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε;μόνο τα καρντάσια;Γιατί γιαβρί μου και 'μεις από την Πόλη καλη άνθρωποι είμαστε Α(στακάτο της Λωξάντρας,υπέροχο βιβλίο)
Και θυμάσαι που περιέγραφε πως έρχονταν τα γατιά για τάισμα "με τις ουρές κατάρτια";;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Αντε να συγκεντρωθούμε????

Evita_thess
Νεοφερμένο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Δηλώνω παρούσα, απλώς για λίγες μέρες ακόμα θα είμαι "ντε λα καραχωσιέν" από δουλειά!
Υπογραφή,
Γιακουμίνα απ' το καρνάγιο
Raisa
Περιβόητο μέλος
Δεν ξέρω τι θα εμφανιστεί και πού...............είναι τα πρώτα μου 5 λεπτά εδώ μέσα.........και εγώ από Θεσσαλονίκη, ελπίζω να τα λέμε
Καλώς ήρθες Εβίτα

Και μεις ελπίζουμε να σε έχουμε συχνά στην παρέα

Μαγισσούλα...όλοι κοπάνα την κάνουν.
...αίσχος
εγώ λέω να παίρνουμε απουσίες καθημερινά
...και με 10 αδικαιολόγητες να διαγράφονται

ζουμπουλία
Νεοφερμένο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Καλώς ήρθες Εβίτα
Και μεις ελπίζουμε να σε έχουμε συχνά στην παρέα
Μαγισσούλα...όλοι κοπάνα την κάνουν....αίσχος
![]()
εγώ λέω να παίρνουμε απουσίες καθημερινά...και με 10 αδικαιολόγητες να διαγράφονται
![]()
Από το mycat η από την Θεσσαλονίκη????

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καλως ηρθες καρντασινα,ακου αν μπορεις να γινεις μελος του κλαμπ?Θελει και ερωτημα,και βεβαια μπορεις.Μπορεις να μοιραστεις μαζι μας την αγαπη για αυτα τα μικρα και ομορφα αιλουροειδη.Καλη περιηγηση στο mycatΑναρωτιέμαι αν ΄μπορώ να γίνω μέλος του κλαμπ! είμαι απο την θεσσαλονίκη γέννημα θρέμμα αλλα τα τελευταία χρόνια ζω αλλού. Πιάνονται αυτοί οι θεσσαλονικείς;!

Τωρα εχεις γατουλα?

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Να κανονισουμε ακομη μια συναντηση πριν το Πασχα, μας περνει ο χρονος.Να μπορεσουν να'ρθουν και τα καινουργια μελη να γνωριστουμε απο κονταΚορίτσια που είστε??? η Raisa είπε ότι είμαστε 55 ενεργά μέλοι που είναι οι υπόλοιποι?????
Αντε να συγκεντρωθούμε????![]()

Evita_thess
Νεοφερμένο μέλος

Δηλώνω και εγω συμμετοχή
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί?
Δηλώνω και εγω συμμετοχή
έχουμε ήδη οργανωσει 2 με αρκετή επιτυχία θα έλεγα συνήθως επειδή η συνάντηση γίνεται σε κοινόχριστους χώρους καφέ ας πούμε δεν τα έχουμε μαζί εκτός από φωτο και στην καρδιά μας......
αλλά δεν έιναι η σελιδα αυτή μόνο για τις συναντήσεις αλλά και για να λέμε τα νέα της δικής μας πόλης.....
Ετσι για να είμαστε σε επαφή σε ένα γεια σε ένα κάτι που μπορεί να αφορά εμας από αυτην την πόλη....
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Και εσύ πόπι μέχρι να τα καταφέρεις σαν πρόεδρος στις τσιπρίτσες και Θεσσαλονικιά σε χρίζω επίτιμο μέλλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ναι για.Εχουμε κανει δυο συναντησεις μεχρι στιγμης με καποια μελη απο Θεσσαλονικη.Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί?
Δηλώνω και εγω συμμετοχή
Αλλα δυστυχως χωρις τα γατουλια μας ,τουλαχιστον οχι ακομη

Evita_thess
Νεοφερμένο μέλος
Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Να κανονισουμε ακομη μια συναντηση πριν το Πασχα, μας περνει ο χρονος.Να μπορεσουν να'ρθουν και τα καινουργια μελη να γνωριστουμε απο κοντα![]()
Συμφωνώ και γω Νικι....

Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα.
Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω.
Ευχαριστώ πολύ για το μωρό μου ....... είναι το γατάκι που με βρήκε και το μαζεψα από τον δρόμο η Κλειώ μου αν θες διάβασε εδώ την ιστορία μας..
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Συμφωνώ και γω Νικι....
Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου![]()
Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα??????

Raisa
Περιβόητο μέλος
Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα??????![]()
Πού το πρόβλημα καλέ.....τόσο το καλύτερο...θα μαζευτούμε σρ σένα να σου κάνουμε και παρέα

Πάμε τότε για το επόμενο ΣΚ 19 ή 20 Απριλίου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool