MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

• Thread starter Thread starter popi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Τι είδαν τα ματάκια μου;στείλε αμέσως κάτω την Κλειώ, και αναλαμάνω εγώ τα πάντα μέχρι να γεννησει και να χαρίσουμε τα μωρά και μετά βλέπουμε αν θα στην ξαναδώσω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και όσο για την Κλειώ την αγάπήσα για την μικρούλα της φατσούλα και την θλίψη που ειχαν τα ματάκια της από την πεινα......και θα την αγαπω ότι και να είναι.....:lol::lol::lol::lol::lol:

Mόνο θλίψη δεν έχουν τα μάτια της πια της κούκλας σου!
Δεν ξέρω αν είναι όντως ράτσας αλλά είναι από τα ωραιότερα γατιά έβερ!:up::up::up::up::up::up:
(κι η αλήθεια είναι ότι ξέρω διάφορα που είναι ράτσας αλλά δεν έχουν ούτε τη μισή της χάρη και τσαχπινιά!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κορίτσια, αγόρια, θα πάτε στην Αριστοτέλους γι αυτόν τον διαβόητο Χαμπαρκασ ή πως τον λένε? Αυτόν που άφησε να ψοφήσει το σκυλί εννοώ.

Mόνο θλίψη δεν έχουν τα μάτια της πια της κούκλας σου!
Δεν ξέρω αν είναι όντως ράτσας αλλά είναι από τα ωραιότερα γατιά έβερ!:up::up::up::up::up::up:
(κι η αλήθεια είναι ότι ξέρω διάφορα που είναι ράτσας αλλά δεν έχουν ούτε τη μισή της χάρη και τσαχπινιά!)

Ax Marmanga μου το ξέρεις πολύ καλά την αδύναμία που έχω στο ζουζούνι μου και πως τρελαινόμαστε όλοι στο σπίτι για αυτήν δεν ξερω αν είναι ράτσας ή ταράτσας αλλά για μένα είναι η πριγκίπισσά μου:up::up::up::up:

Κορίτσιαααααα! Όλες σχεδόν παρούσες, βλέπω!!! :):):)
Εκτός από τη Νίκη που μου στέλνει φωτογραφίες!

Μπα... μέχρι να το πω, η γκαντέμω, φύγανε! :blink:

Καλέ δεν φύγανε, εδώ είναι!!! :up:

Καλέ δεν φύγανε, εδώ είναι!!! :up:
Εγω ουτε να κουνηθω δεν μπορω παντως.......μια σοδιτσα παρακαλω:lol:

Εγώ νιώθω πως θα γίνω διαβητική και μόνο που κοιτάζω το (κλειστό) ψυγείο μου!:lol:

Εγώ νιώθω πως θα γίνω διαβητική και μόνο που κοιτάζω το (κλειστό) ψυγείο μου!:lol:
Εγω προσπαθησα παντως οσο μπορουσα,δεν μπορεις να πεις:lol:

Ποιος είναι αυτός ο μπιμπερωμένος μπέμπης που έχεις στην υπογραφή σου;;; :inlove:

Ποιος είναι αυτός ο μπιμπερωμένος μπέμπης που έχεις στην υπογραφή σου;;; :inlove:
Μπεμπα ειναι..η Μαιρη μου.Ηταν με κλειστα ματια οταν τη βρηκα:baby:

Και την Άσπρη μου τη βρήκε η φίλη μου η Πένυ στη γειτονιά της έτσι, μωρό-μωρό, με τον λώρο ακόμα χλωρό και μάτια κατάκλειστα, πεταμένη στα σκουπίδια... μαζί με τις 3 αδερφές της!
Πόσο είναι τώρα η Μαίρη;

Και την Άσπρη μου τη βρήκε η φίλη μου η Πένυ στη γειτονιά της έτσι, μωρό-μωρό, με τον λώρο ακόμα χλωρό και μάτια κατάκλειστα, πεταμένη στα σκουπίδια... μαζί με τις 3 αδερφές της!
Πόσο είναι τώρα η Μαίρη;
Τον προηγουμενο μηνα εγινε 1 ετους:)
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=25163

Κι εδω ο Μαλιος ,αυτος ειναι 11 μηνων
https://www.mypetz.gr/threads/Γάτος-μαχητής.220853/

Τον προηγουμενο μηνα εγινε 1 ετους:)
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=25163

Κι εδω ο Μαλιος ,αυτος ειναι 11 μηνων
https://www.mypetz.gr/threads/Γάτος-μαχητής.220853/
Να τους χαίρεσαι τους κουρκουμπινόπουλους! :) Ο Μάλιος είναι ακριβώς συνομίληκος με τον Beeb, τον μαύρο μου... θα πάνε μαζί φαντάροι, δηλαδή! :lol:

Ναι:lol:....απλα ο δικος μου ειναι πιο στριμμενος:P

Ναι:lol:....απλα ο δικος μου ειναι πιο στριμμενος:P
Τότε ο δικός σου θα γίνει δόκιμος! :lol::lol::lol: Και θα καταπιέζει με ΣΩΒΕ τον δικό μου!!! :lol::lol::lol::lol:
Γιατί στριμμένο καλέ, το παιδί;;;;

Μεγαλη ιστορια...:D
Τον βρηκα πολυ αρρωστο,ετοιμο να πεθανει .Ηταν 2 μηνων 400 γρμ και καταχαρακωμενος απο τις αλλες γατες...Ε,μετα οταν εγινε καλά δεν δεχοταν αλλο ζωο στον ιδιο χωρο,μαζι του...Αλλα ακομη και σε εμας οταν τον πιασει,δοκιμαζει τα νυχακια του για να σκαρφαλωσει πανω μας.Εχω κατι τρυπες εγω:lol::lol::lol:

Μεγαλη ιστορια...:D
Τον βρηκα πολυ αρρωστο,ετοιμο να πεθανει .Ηταν 2 μηνων 400 γρμ και καταχαρακωμενος απο τις αλλες γατες...Ε,μετα οταν εγινε καλά δεν δεχοταν αλλο ζωο στον ιδιο χωρο,μαζι του...Αλλα ακομη και σε εμας οταν τον πιασει,δοκιμαζει τα νυχακια του για να σκαρφαλωσει πανω μας.Εχω κατι τρυπες εγω:lol::lol::lol:
Και τον Beeb τον βρήκαν οι γονείς μου περίπου 2 μηνών, κι αυτός ήταν περίπου 400 γρ! Ήταν κάτω από έναν κάδο σκουπιδιών κι ολόγυρα "παραμόνευαν" 2-3 αδέσποτοι σκύλοι που αν τον έβλεπαν θα τον κατάπιναν σαν χάπι. Και τι κάνει το γατίδιον; Τρέχει στα πόδια των γονιών μου που δεν μπόρεσαν να του αντισταθούν...
Ξέρεις τι; Θα τους στείλουμε στα ΛΟΚ! Διότι:
1. Θα σκαρφαλώνουν, θα πηδάνε (με την αθώα έννοια!), θα τρέχουν, θα τρώνε καλά, αλλά βασικά θα σωθούν οι καναπέδες μας!
2. Κάθε που θα έχει παρέλαση, θα τους παινεύει ο παρουσιαστής με αποτέλεσμα να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να ξεπεράσουν τα όποια ψυχικά τραύματα από τη βρεφική τους ηλικία!
Εσύ τι λες;;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back