MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

• Thread starter Thread starter Zbeebz
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ελα όποτε θέλεις εδώ θα έιμαι και μήν νομίζεις δεν είναι τόσο τραγικά τα πραγματα... θα γίνουν όλα μία χαρα......:lol::lol::lol::lol::lol:
Πάντως εγώ θα σε πάρω τηλ αύριο, όπως και να 'χει!
Τώρα λέω σιγά-σιγά να πάω για ύπνο. Αύριο πρέπει να ξυπνήσω σχετικά νωρίς και να εργαστώ... Έχω και οδοντίατρο το απόγευμα...

ΥΓ Καλέ τι πλάκα έχει η Κλειώ στο άβαταρ! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάντως εγώ θα σε πάρω τηλ αύριο, όπως και να 'χει!
Τώρα λέω σιγά-σιγά να πάω για ύπνο. Αύριο πρέπει να ξυπνήσω σχετικά νωρίς και να εργαστώ... Έχω και οδοντίατρο το απόγευμα...

ΥΓ Καλέ τι πλάκα έχει η Κλειώ στο άβαταρ! :D

ναι το μωρό μου είδες τι φάτσα που έχω εγώ για γάτα???
και να με πάρεις όποτε θέλεις εδώ θα είμαι ......
Be welcome....:up::up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι το μωρό μου είδες τι φάτσα που έχω εγώ για γάτα???
και να με πάρεις όποτε θέλεις εδώ θα είμαι ......
Be welcome....:up::up::up::up::up:
Γιες, γιες, μπι γουέλκαμ!!!! :lol::lol::lol::lol:
Κορίτσια (και αγόρια) σας καληνυχτίζω! Τα ξαναλέμε στην αυριανή εκπομπή! :):):) Μπάιιιιιιιιιι

καλα μου κορίτσια βρήκα μία πολυ καλή γιατρό στην περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης που αναλαμβάνει στειρώσεις αδέσποτων ζώων και με φιλοξενία μίας μέρας στο ιατρείο και με την ίδια τιμή της στείρωσης..... η στείρωση στα αδέσποτα θυληκά είναι 75 ευρώ..... είναι όμως ένα άτομο που την εμπιστεύτηκα από την πρώτη φορά που την είδα... και μετά από ερωτήσεις την εκτίμησα περισσότερο..... Επίσης η ίδια της έχει μία περσική πανέμορφη γατούλα τώρα το μόνο που μένει έιναι να μπαίνει και στο mycat......:up::up::up::up::up:

Ε, πες μας κιόλας ποια είναι:up:...μη μας αφήνεις έτσι:|

Υ.Γ. Τώρα το είδα και στη λίστα που έχουμε:redface:

Πού πρέπει να πάω για να βρώ τη λίστα;Δε θυμάμαι που την είχα δει.:redface:

Η λίστα είναι εδώ ;)

Ευχαριστώ πολύ.Άργησα αλλά τη βρήκα.Μόλις μεγαλώσουν τα γατάκια (είναι ακόμα 3.5 εβδομάδων) πρέπει να στειρώσω και της 2 γατομαμάδες. Πήγαινα σε έναν κτηνίατρο στην Α.Ηλιούπολη αλλά έχω καιρό να πάω και τώρα το θυμήθηκα για χειρουργείο είχε άλλον, εξωτερικό.

η μανα μου θελει να με στειλει ενα μωρακι

ειναι μολις 2 εβδομαδων ισως και μικροτερη το ονομα της ειναι Ρακισμ.
οσο για την ρατσα σας το φυλαω εκπληξη!!!!!!

Καλησπερα καρντασινες μου ολα καλα?:D:D:D
Δεν βλεπω κινηση σημερα, ακομα δεν ξεμπλεξατε με το τρεξιμο της ημερας να καθισετε στο myCat να χαλαρωσετε;):up::up:

Καλησπέρα,μία γάτα ανέβηκε στο δέντρο,που κολάει στο μπαλκόνι, και οι 2 μαμάδες προσπαθούν να την αναχαιτήσουν .

Καλησπερα καρντασινες μου ολα καλα?:D:D:D
Δεν βλεπω κινηση σημερα, ακομα δεν ξεμπλεξατε με το τρεξιμο της ημερας να καθισετε στο myCat να χαλαρωσετε;):up::up:

Καλησπέρα και από μένα....τι κάνετε;
Νίκι μου εγώ μέσα είμαι σχεδόν όλη μέρα...οι άλλοι είναι αφαντοι σήμερα...εσύ τι κάνεις;

Καλησπέρα και από μένα....τι κάνετε;
Νίκι μου εγώ μέσα είμαι σχεδόν όλη μέρα...οι άλλοι είναι αφαντοι σήμερα...εσύ τι κάνεις;

Προσπαθω να αλλαξω την φωτογραφια της Μυρτουλας στην υπογραφη.
Αυτη η επεξεργασια εικονας πολυ με μπερδευει.Για να δουμε αν τα καταφερω?:hmm:Ραισα ολα καλα?:D

Προσπαθω να αλλαξω την φωτογραφια της Μυρτουλας στην υπογραφη.
Αυτη η επεξεργασια εικονας πολυ με μπερδευει.Για να δουμε αν τα καταφερω?:hmm:Ραισα ολα καλα?:D
Νίκιιιιιι θες βοήθεια;:D

Νίκιιιιιι θες βοήθεια;:D

Σε ευχαριστω moukelis αλλα η φωτο της Μυρτουλας που ηθελα να βαλω ειναι απο ψηφιακη και μου ζηταει μεγεθος 500-180 εγω με το IrfanView το κανω 237-150(η κατι τετοιο) και παλι μου λεει οτι εχει μεγαλο μεγεθος
Ασε που ετσι η φωτο δειχνει τελειως χαλια.Μονο με το κινητο φωτο μαλλον μπορεις να βαλεις που εχουν μικρο μεγεθος:hmm:

Σε ευχαριστω moukelis αλλα η φωτο της Μυρτουλας που ηθελα να βαλω ειναι απο ψηφιακη και μου ζηταει μεγεθος 500-180 εγω με το IrfanView το κανω 237-150(η κατι τετοιο) και παλι μου λεει οτι εχει μεγαλο μεγεθος
Ασε που ετσι η φωτο δειχνει τελειως χαλια.Μονο με το κινητο φωτο μαλλον μπορεις να βαλεις που εχουν μικρο μεγεθος:hmm:
Αν θες στείλε τη μου η ανέβασέ τη στο gallery να στη φτιάξω.Ή αν έχεις κάποια άλλη που φαίνεται πιο καλά βάλε εκείνη να στην κόψω.

Κορίτσιαααα! Απόψε δεν θα πω πολλά γιατί η Άσπρη μου έκανε το μπράτσο μου ακουμπιστήρι και δεν θέλω να της χαλάσω το ραχάτι της! :inlove: Ο Beeb αράζει μέσα. Μάλλον βλέπει τηλεόραση! :lol:

Μετα απο πολλες σκεψεις και αφου διαβασα πολλα posts τι θα λεγατε να διωργανωσουμε εναν μινι διαγωνισμο που να αφορα τισ γατουλες και τα εσωδα που θα μαζευτουν να δωθουν σε φιλοζωικο σωματιο της επιλογης μας αλλα και θα δωθουν βραβεια στα 3 πρωτα γατακια αυτο θα μπορουσε να πραγματοποιηθει σε διαφορες πολεις τησ Ελλαδας οπως στην Θεσσαλονικη την Λαρισσα τηνΑθηνα την Πατρα αλλα και οπου μπορουν να μαζευτουν γατοφιλοι

ο διαγωνισμος δεν ειναι μονο για καθαροαιμα αλλα για ολες τισ πανεμορφες γατουλες μας .Αν δουμε οτι το πραγμα δουλευει θα μπορουσαμε να κανουμε εναν μικρο συλλογο ο οποιος θα εχει μελη και θα μπορουν καθε χρονο να διαγωνιζωνται. Η κριτικη επιτροπη θα μπορυσε να εκλεχθει μεσα απο το φορουμ αλλα με τον ορο οτι δεν θα μπορει να διαγωνιστει .

ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΗ
τα εσωδα θα δωθουν σε φιλοζωικο σωματιο τησ επιλογησ μας

Μετα απο πολλες σκεψεις και αφου διαβασα πολλα posts τι θα λεγατε να διωργανωσουμε εναν μινι διαγωνισμο που να αφορα τισ γατουλες και τα εσωδα που θα μαζευτουν να δωθουν σε φιλοζωικο σωματιο της επιλογης μας αλλα και θα δωθουν βραβεια στα 3 πρωτα γατακια αυτο θα μπορουσε να πραγματοποιηθει σε διαφορες πολεις τησ Ελλαδας οπως στην Θεσσαλονικη την Λαρισσα τηνΑθηνα την Πατρα αλλα και οπου μπορουν να μαζευτουν γατοφιλοι

ο διαγωνισμος δεν ειναι μονο για καθαροαιμα αλλα για ολες τισ πανεμορφες γατουλες μας .Αν δουμε οτι το πραγμα δουλευει θα μπορουσαμε να κανουμε εναν μικρο συλλογο ο οποιος θα εχει μελη και θα μπορουν καθε χρονο να διαγωνιζωνται. Η κριτικη επιτροπη θα μπορυσε να εκλεχθει μεσα απο το φορουμ αλλα με τον ορο οτι δεν θα μπορει να διαγωνιστει .

ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΗ
τα εσωδα θα δωθουν σε φιλοζωικο σωματιο τησ επιλογησ μας

Καθε καινουργια ιδεα ειναι ευπροσδεκτη και φυσικα συζητησιμη.:)
Απλα εγω δεν καταλαβα το κοματι εσοδα,εννοεις οτι θα γινει ενα ειδος εκθεσης -διαγωνισμου με εισητηριο για το κοινο-επισκεπτες?

Καθε καινουργια ιδεα ειναι ευπροσδεκτη και φυσικα συζητησιμη.:)
Απλα εγω δεν καταλαβα το κοματι εσοδα,εννοεις οτι θα γινει ενα ειδος εκθεσης -διαγωνισμου με εισητηριο για το κοινο-επισκεπτες?

ετσι ακριβως θα τυπωσουμε εισητηρια κατι σαν την εισοδο εγω σκευτομαι καπου στα 3 η 5 ευρω για την καθε γατα ή εισοδο το οποιο θα το κοβει το σωματειο που θα αποφασισουμε σε αυτο βεβαια θα μπορουσε να βοηθησει η giasmin . Θα μπορουσαμε να αποφασισουμε και ποσα ακριβως λεφτα θα διαθεσουμε και για τα βραβεια τι βραβεια θα ειναι κ.τ.λ :rolleyes:
αλλα αυτο θελει σχεδιασμο εγω παντως θα ελεγα να πρωτιμισουμε να κανουμε τον διαγωνισμο ετσι ωστε να μην χρειαστει να δωσει ο καθε διαγωνιζομενος πανω απο 10 ευρω ετσι ωστε να μαζευτουμε

σκεφτομαι να ειναι ενας διαγωνισμος που θα ειναι του τυπου "φερε και εναν φιλο" αυτο ειναι πολυ διμοφλες στην Αμερικη ο καθε ενας φερνει μαζι του και εναν φιλο ο οποιος και αυτος πληρωνει εισοδο αλλα γνωριζει πραγματα για τα κατοικιδια π.χ και ετσι ισως καταφερεις και να υιοθετισει ενα αδεσποτο .
πειτε προτασεις τα διαφιμιστικα μπορει να μας τα κανει η μαγισσα ισως και τα εισιτηρια......

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back