Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Απ' όσο ξέρω, ναι. Μόνο την ώρα μένει να ορίσουμε. Μου είπαν πως συνήθως βρισκόμαστε κατά τις 6. Το βράδυ που θα μπει ο περισσότερος κόσμος θα το σιγουρέψουμε κι αυτό!Tελικά έκλεισε για Κυριακή 1 Ιουνίου το απόγευμα στο Vibrato;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Tελικά έκλεισε για Κυριακή 1 Ιουνίου το απόγευμα στο Vibrato;
Ναι....Κυριακή 1 Ιουνίου 18.00 η ώρα!!!!!
Στέλνω μήνυμα σε όλους....ελπίζω να έρθουν

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Απ' όσο ξέρω, ναι. Μόνο την ώρα μένει να ορίσουμε. Μου είπαν πως συνήθως βρισκόμαστε κατά τις 6. Το βράδυ που θα μπει ο περισσότερος κόσμος θα το σιγουρέψουμε κι αυτό!![]()
Να το ορισουμε παλι για τις 6.Εκτος αν θελετε λογω ζεστης να πουμε 7?
Που εισαστε παρτε θεση

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ναι....Κυριακή 1 Ιουνίου 18.00 η ώρα!!!!!
Στέλνω μήνυμα σε όλους....ελπίζω να έρθουν![]()
Raisa με προλαβες
Ολα καλα?

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ας μιλήσουν καλύτερα όσοι μένουν πιο μακριά, να πουν αυτοί πότε τους βολεύει καλύτερα.

Α, τελικά το φιξάραμε για τις 6; ΟΚ!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ δεν θα προσπαθήσω να επηρεάσω κατάσταση γιατί μένω πολύ κοντά και δεν με πειράζει ό,τι ώρα και να είναι...
Ας μιλήσουν καλύτερα όσοι μένουν πιο μακριά, να πουν αυτοί πότε τους βολεύει καλύτερα.
Α, τελικά το φιξάραμε για τις 6; ΟΚ!
Απο μενα Ο.Κ

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Οι άλλοι ιστοί που στάλθηκαν μαζί για βιοψία ήταν όλοι "φυσιολογικοί"!!!!
Η μπατλερίνα ακόμα χορεύει από χαρά!

Αύριο θα γυρίσει και ο Beeb!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μυρτούλα και Niki, εδώ Άσπρη. Σήμερα η μπατλερίνα μου με πήγε στον γιατρό. Είμαι καλά, είμαι καλά! Το ογκίδιο σε μέγεθος χοντρής φακής ήταν κακό, αλλά ήταν καταμόναχο, είχε καλή διαφοροποίηση και η κατάταξή του ήταν στο GRADE I, όχι ΙΙ που ήταν το προηγούμενο, το μεγάλο!
Καταπληκτηκα νεα

Η Μυρτουλα και εγω στελνουμε στην Ασπρη ολη μας την θετικη ενεργεια να μην βγει αλλο κακο ουτε σε μεγεθος κεφαλης καρφιτσας.

Πολλα φιλακια στην μουσουδιτσα του Beeb που ξενιτευτηκε για χαρη της Ασπρης.

Raisa
Περιβόητο μέλος
Μυρτούλα και Niki, εδώ Άσπρη. Σήμερα η μπατλερίνα μου με πήγε στον γιατρό. Είμαι καλά, είμαι καλά! Το ογκίδιο σε μέγεθος χοντρής φακής ήταν κακό, αλλά ήταν καταμόναχο, είχε καλή διαφοροποίηση και η κατάταξή του ήταν στο GRADE I, όχι ΙΙ που ήταν το προηγούμενο, το μεγάλο!
Αφού αναφέρεσαι μόνο στη Νικι και Μυρτούλα εγώ δεν απαντώ

....δε με νιάζει

Σούπερ νέα !!!!!

Και πες στην μπατλερίνα σου να μη χορεύει πολύ ...είναι αργά και ο κόσμος κοιμάται

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Και πες στην μπατλερίνα σου να μη χορεύει πολύ ...είναι αργά και ο κόσμος κοιμάται

[/quote]

Ακομη δεν πηγε 11 η ωρα δικαιουτε αλλα 10 λεπτα χορου

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΤΕΛΕΙΑ!!!!! (ναι, φωνάζω, κι ας είναι και αργά! Η γειτονιά μου θα με συγχωρέσει)

Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Πόσες συναντήσεις έχετε κάνει μέχρι τώρα στην Θεσσαλονίκη?
Τρεις μεχρι τωρα.Μια τον Γενναρη,μια τον Φλεβαρη και μια τελευταια τον
Απριλιο λιγο πριν το Πασχα.Αυτη θα ειναι η τεταρτη

Ελπιζουμε να σε γνωρισουμε απο κοντα?

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
ταμ-τιρί ζεστές! (δις)
Εδώ μπατλερίνα! Είπα να σταματήσω τώρα τον χορό για να μη μου κουβαλήσουν τα εκατά!
Raisa, η Άσπρη το έστειλε το μήνυμα, όχι εγώ... Νομίζεις πως εγώ κάνω κουμάντο εδώ μέσα;;; Όλη μέρα στις φάπες με έχει η Ασπροπουλίνα!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Και μάλιστα μου είπε ξανά ότι ίσως να μην ξαναβγάλει τέτοιο πράγμα ποτέ! Μακάρι!!!ΤΕΛΕΙΑ!!!!! (ναι, φωνάζω, κι ας είναι και αργά! Η γειτονιά μου θα με συγχωρέσει)
![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ΤΕΛΕΙΑ!!!!! (ναι, φωνάζω, κι ας είναι και αργά! Η γειτονιά μου θα με συγχωρέσει)
![]()
Καλε οι ωρες κοινης ησυχιας ειναι 23.00-7.30 το πρωι και 15.00-17.00
Μου τα εμαθε καλα μια πολυ ιδιοτροπη γειτονισσα που ειχα στο παλιο το σπιτι.
Περνουσε την ωρα της με το αυτι κολημενο στον τοιχο
Τωρα τους θερινους μηνες μπορει να ειναι λιγο διαφορετικες

Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ταμ-τιρί τυρόπιτις,
ταμ-τιρί ζεστές! (δις)
Εδώ μπατλερίνα! Είπα να σταματήσω τώρα τον χορό για να μη μου κουβαλήσουν τα εκατά!
Raisa, η Άσπρη το έστειλε το μήνυμα, όχι εγώ... Νομίζεις πως εγώ κάνω κουμάντο εδώ μέσα;;; Όλη μέρα στις φάπες με έχει η Ασπροπουλίνα!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool