MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

Καλημερα Σαλλονικιες!!!
Ζωη λες να κανουμε μια συναντηση "γατογιουρο 2008" ???? ωραια θα ειναι !!! καφετερια με μεγααααλη οθονη να βρουμε μονο :)
Τα βλέπεις κι εσύ;;;; Βρήκα σύντροφο-ψωνάρα;;;; :up:
Έχω πάντως μια υποψία ότι δεν θα βρούμε μεγάλη υποστήριξη από τις υπόλοιπες... :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα βλέπεις κι εσύ;;;; Βρήκα σύντροφο-ψωνάρα;;;; :up:
Έχω πάντως μια υποψία ότι δεν θα βρούμε μεγάλη υποστήριξη από τις υπόλοιπες... :hmm:

ΑΑΑΑΑ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ!!!! :up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οταν μιλατε για ποδοσφαιροφιλους βαλτε κι εμενα στον καταλογο...Παρακολουθω αγωνες ποδοσφαιρου απο παιδι...Παλιοτερα καθομουν κι εριχνα και μπινελικια,οταν επαιζε η ομαδα μου[βλεπε Παναθηναικος]Φυσικα βλεπω και την Εθνικη μας:up:
Αν ψαχνετε οθονη εχω σπιτι:lol::lol::lol::lol:
1 40αρα και μια 37 αρα τηλεοραση lcd-tft:P:P:P:P

Προς Niar και LIFE: κορίτσια, μεγάλη νέκρα έπεσε από τότε που αναφέραμε ποδόσφαιρο. Φοβάμαι ότι οι υπόλοιπες το παίζουν η σιωπή τους προς απάντησή μας!!! Κοινώς μας γράψανε... :P:lol::lol::lol:

ΥΓ Παναθηναϊκός;;; :hmm:Αυτό για τα δεδομένα της Θεσ/νίκης σε κάνει ολίγον rara avis! Βέβαια εμένα δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα/κύπελλο, βλέπω μόνο τις μεγάλες οργανώσεις.
Αλλά... Παναθηναϊκός;;; :hmm::hmm:Έλα Χριστέ και μπούκωνε κι εγώ να καταπίνω!

κι εγώ κι εγώ,στο 2004 το έβλεπα μόνη ,ααα φέτος κλείνουμε 100 χρόνια Ηρακλής ολέ

Προς Niar και LIFE: κορίτσια, μεγάλη νέκρα έπεσε από τότε που αναφέραμε ποδόσφαιρο. Φοβάμαι ότι οι υπόλοιπες το παίζουν η σιωπή τους προς απάντησή μας!!! Κοινώς μας γράψανε... :P:lol::lol::lol:

ΥΓ Παναθηναϊκός;;; :hmm:Αυτό για τα δεδομένα της Θεσ/νίκης σε κάνει ολίγον rara avis! Βέβαια εμένα δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα/κύπελλο, βλέπω μόνο τις μεγάλες οργανώσεις.
Αλλά... Παναθηναϊκός;;; :hmm::hmm:Έλα Χριστέ και μπούκωνε κι εγώ να καταπίνω!
:lol::lol::lol::lol:
Σε καταλαβαινω........το εχω γραψει και παλιοτερα,αλλα μαλλον δεν εμπαινες εσυ τοτε.Η μαμα μου ειναι Θεσσαλονικια[κι εγω εδω γεννηθηκα κ μεγαλωσα] αλλα ο μπαμπας μου γεννηθηκε και εζησε ως τα 16 του στην Κορινθο.Αυτος εφερε το μικροβιο του Παναθηναικου,κολλησε ξαδερφια-αδερφο[ολα μεγαλυτερα απο εμενα]Εγω λοιπον τι θα εβγαινα????Παλια πριν τα παιδια ετρεχα και σε ματς με τον αδερφο μου---:P

Κορίτσια, πρέπει να οργανωθούμε για το Euro. Όχι απαραίτητα από την αρχή, γιατί έχει 2 ματς κάθε μέρα, αλλά τουλάχιστον από τη φάση των 8 και μετά, κάτι δεν πρέπει να κάνουμε;;; :hmm:Τι λέτε;

ναι ναι:up::up::up:

σιγά-σιγά να μαθαίνουμε πως γίνετε ο καφές βιενουα:D:D:D

Και μακάρι να χρειαστεί να μάθουμε και πώς σερβίρεται ο βιενουά στο ΚΥΠΕΛΛΟ!!!! :up::up::up:
Ας είμαστε αισιόδοξοι! :D Πολύ θα ήθελα να ξαναγίνει ο ίδιος τζερτζελές, όπως είχε γίνει το 2004...

Κορίτσια, πρέπει να οργανωθούμε για το Euro. Όχι απαραίτητα από την αρχή, γιατί έχει 2 ματς κάθε μέρα, αλλά τουλάχιστον από τη φάση των 8 και μετά, κάτι δεν πρέπει να κάνουμε;;; :hmm:Τι λέτε;

Και εμεις οι μη ποδοσφαιροφιλοι τι θα κανουμε?Θα κυνηγαμε ακριδες με τον Beeb?;):lol::lol:
Δεν πειραζει ας ειναι,ας μπουμε ως χωρα στους οκτω και θα παρακολουθω και εγω τους αγωνες:up::up:
Ετσι ειχα κανει και το 2004:lol:

εεεεεεε οοοοοο θελω στο κυπελλο καφε βιενουααααααααααααα

ΕΕΕ τα μαθατε οι αλλοι πηραν στην ομαδα ντεντεκτιβ . Μα γιατι ρε???? Αμα χαουν την μπαλα να παει να τουσ την βρει!!!!!! \:up::up::up::up::up::up::up:\

EUROOOOOOOOOOOOOOOOO CUPPPPPPPPPP:up::up::up::up::up::up::up:

ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!!
καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν":lol:

K

Kαι θα κλάψουν βεβαίως βεβαίως του Ρεχάνγκελ όχι του Θεμιστοκλέος (συγνώμη επιρεασμενη απο ΕΚ είχαμε εχτές τις επιδείξης και μπερδέυτηκα):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! :blink:
Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! :P:lol::lol:

Τελικά για τους 8 είμαστε:
Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! :D

Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! :blink:
Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! :P:lol::lol:

Τελικά για τους 8 είμαστε:
Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! :D

εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω???????????????

Και για τέρψιν πριν τους αγώνες

https://www.youtube.com/watch?v=1dSdh5mMQ98

εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω???????????????
Μη μου πεις ότι δεν βλέπεις τα ματς του Euro;;;;; :blink::blink::blink:
Είδα κάτι ενθουσιώδη σχόλια για τον καφέ βιενουά. Ήταν προσποίηση;;;;:blink::blink::blink::blink:

και αν ζω στην ξελογιαστρα την Αθηνα

και γωωωω......:up::up::up: σαλονικιος ειμαι παιδια
αλλα η δουλεια με εφερε στην Αθηνα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back