Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:39 Η Zbeebz έγραψε: #641 06-06-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημερα Σαλλονικιες!!! Ζωη λες να κανουμε μια συναντηση "γατογιουρο 2008" ???? ωραια θα ειναι !!! καφετερια με μεγααααλη οθονη να βρουμε μονο Click για ανάπτυξη... Τα βλέπεις κι εσύ;;;; Βρήκα σύντροφο-ψωνάρα;;;; Έχω πάντως μια υποψία ότι δεν θα βρούμε μεγάλη υποστήριξη από τις υπόλοιπες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:51 Η NiaR έγραψε: #642 06-06-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τα βλέπεις κι εσύ;;;; Βρήκα σύντροφο-ψωνάρα;;;; Έχω πάντως μια υποψία ότι δεν θα βρούμε μεγάλη υποστήριξη από τις υπόλοιπες... Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 15:15 Η LIFE έγραψε: #643 06-06-08 15:15 Οταν μιλατε για ποδοσφαιροφιλους βαλτε κι εμενα στον καταλογο...Παρακολουθω αγωνες ποδοσφαιρου απο παιδι...Παλιοτερα καθομουν κι εριχνα και μπινελικια,οταν επαιζε η ομαδα μου[βλεπε Παναθηναικος]Φυσικα βλεπω και την Εθνικη μας Αν ψαχνετε οθονη εχω σπιτι 1 40αρα και μια 37 αρα τηλεοραση lcd-tft Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 22:06 Η Zbeebz έγραψε: #644 06-06-08 22:06 Προς Niar και LIFE: κορίτσια, μεγάλη νέκρα έπεσε από τότε που αναφέραμε ποδόσφαιρο. Φοβάμαι ότι οι υπόλοιπες το παίζουν η σιωπή τους προς απάντησή μας!!! Κοινώς μας γράψανε... ΥΓ Παναθηναϊκός;;; Αυτό για τα δεδομένα της Θεσ/νίκης σε κάνει ολίγον rara avis! Βέβαια εμένα δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα/κύπελλο, βλέπω μόνο τις μεγάλες οργανώσεις. Αλλά... Παναθηναϊκός;;; Έλα Χριστέ και μπούκωνε κι εγώ να καταπίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 23:55 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #645 06-06-08 23:55 κι εγώ κι εγώ,στο 2004 το έβλεπα μόνη ,ααα φέτος κλείνουμε 100 χρόνια Ηρακλής ολέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 23:55 Η LIFE έγραψε: #646 06-06-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προς Niar και LIFE: κορίτσια, μεγάλη νέκρα έπεσε από τότε που αναφέραμε ποδόσφαιρο. Φοβάμαι ότι οι υπόλοιπες το παίζουν η σιωπή τους προς απάντησή μας!!! Κοινώς μας γράψανε... ΥΓ Παναθηναϊκός;;; Αυτό για τα δεδομένα της Θεσ/νίκης σε κάνει ολίγον rara avis! Βέβαια εμένα δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα/κύπελλο, βλέπω μόνο τις μεγάλες οργανώσεις. Αλλά... Παναθηναϊκός;;; Έλα Χριστέ και μπούκωνε κι εγώ να καταπίνω! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω........το εχω γραψει και παλιοτερα,αλλα μαλλον δεν εμπαινες εσυ τοτε.Η μαμα μου ειναι Θεσσαλονικια[κι εγω εδω γεννηθηκα κ μεγαλωσα] αλλα ο μπαμπας μου γεννηθηκε και εζησε ως τα 16 του στην Κορινθο.Αυτος εφερε το μικροβιο του Παναθηναικου,κολλησε ξαδερφια-αδερφο[ολα μεγαλυτερα απο εμενα]Εγω λοιπον τι θα εβγαινα????Παλια πριν τα παιδια ετρεχα και σε ματς με τον αδερφο μου--- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 23:59 Η Zbeebz έγραψε: #647 06-06-08 23:59 Κορίτσια, πρέπει να οργανωθούμε για το Euro. Όχι απαραίτητα από την αρχή, γιατί έχει 2 ματς κάθε μέρα, αλλά τουλάχιστον από τη φάση των 8 και μετά, κάτι δεν πρέπει να κάνουμε;;; Τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:00 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #648 07-06-08 00:00 ναι ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η Zbeebz έγραψε: #649 07-06-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ναι ναι Click για ανάπτυξη... Γατο-Euro, που είπε και η Niar! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:05 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #650 07-06-08 00:05 σιγά-σιγά να μαθαίνουμε πως γίνετε ο καφές βιενουα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:10 Η Zbeebz έγραψε: #651 07-06-08 00:10 Και μακάρι να χρειαστεί να μάθουμε και πώς σερβίρεται ο βιενουά στο ΚΥΠΕΛΛΟ!!!! Ας είμαστε αισιόδοξοι! Πολύ θα ήθελα να ξαναγίνει ο ίδιος τζερτζελές, όπως είχε γίνει το 2004... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:29 Η Μυρτω4038: #652 07-06-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια, πρέπει να οργανωθούμε για το Euro. Όχι απαραίτητα από την αρχή, γιατί έχει 2 ματς κάθε μέρα, αλλά τουλάχιστον από τη φάση των 8 και μετά, κάτι δεν πρέπει να κάνουμε;;; Τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Και εμεις οι μη ποδοσφαιροφιλοι τι θα κανουμε?Θα κυνηγαμε ακριδες με τον Beeb? Δεν πειραζει ας ειναι,ας μπουμε ως χωρα στους οκτω και θα παρακολουθω και εγω τους αγωνες Ετσι ειχα κανει και το 2004 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 02:57 Η fantom-girl: #653 07-06-08 02:57 εεεεεεε οοοοοο θελω στο κυπελλο καφε βιενουααααααααααααα ΕΕΕ τα μαθατε οι αλλοι πηραν στην ομαδα ντεντεκτιβ . Μα γιατι ρε???? Αμα χαουν την μπαλα να παει να τουσ την βρει!!!!!! \\ EUROOOOOOOOOOOOOOOOO CUPPPPPPPPPP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 07:41 Η NiaR έγραψε: #654 07-06-08 07:41 ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 09:42 Η μαγισσα έγραψε: #655 07-06-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Click για ανάπτυξη... K Kαι θα κλάψουν βεβαίως βεβαίως του Ρεχάνγκελ όχι του Θεμιστοκλέος (συγνώμη επιρεασμενη απο ΕΚ είχαμε εχτές τις επιδείξης και μπερδέυτηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 17:47 Η Zbeebz έγραψε: #656 07-06-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Click για ανάπτυξη... Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 01:40 Η fantom-girl: #657 08-06-08 01:40 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Click για ανάπτυξη... εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 11:05 Η jasmine έγραψε: #658 08-06-08 11:05 Και για τέρψιν πριν τους αγώνες https://www.youtube.com/watch?v=1dSdh5mMQ98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #659 08-06-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Click για ανάπτυξη... Μη μου πεις ότι δεν βλέπεις τα ματς του Euro;;;;; Είδα κάτι ενθουσιώδη σχόλια για τον καφέ βιενουά. Ήταν προσποίηση;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 18:05 Ο pan8hras έγραψε: #660 08-06-08 18:05 και αν ζω στην ξελογιαστρα την Αθηνα και γωωωω...... σαλονικιος ειμαι παιδια αλλα η δουλεια με εφερε στην Αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημερα Σαλλονικιες!!! Ζωη λες να κανουμε μια συναντηση "γατογιουρο 2008" ???? ωραια θα ειναι !!! καφετερια με μεγααααλη οθονη να βρουμε μονο Click για ανάπτυξη... Τα βλέπεις κι εσύ;;;; Βρήκα σύντροφο-ψωνάρα;;;; Έχω πάντως μια υποψία ότι δεν θα βρούμε μεγάλη υποστήριξη από τις υπόλοιπες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:51 Η NiaR έγραψε: #642 06-06-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τα βλέπεις κι εσύ;;;; Βρήκα σύντροφο-ψωνάρα;;;; Έχω πάντως μια υποψία ότι δεν θα βρούμε μεγάλη υποστήριξη από τις υπόλοιπες... Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 15:15 Η LIFE έγραψε: #643 06-06-08 15:15 Οταν μιλατε για ποδοσφαιροφιλους βαλτε κι εμενα στον καταλογο...Παρακολουθω αγωνες ποδοσφαιρου απο παιδι...Παλιοτερα καθομουν κι εριχνα και μπινελικια,οταν επαιζε η ομαδα μου[βλεπε Παναθηναικος]Φυσικα βλεπω και την Εθνικη μας Αν ψαχνετε οθονη εχω σπιτι 1 40αρα και μια 37 αρα τηλεοραση lcd-tft Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 22:06 Η Zbeebz έγραψε: #644 06-06-08 22:06 Προς Niar και LIFE: κορίτσια, μεγάλη νέκρα έπεσε από τότε που αναφέραμε ποδόσφαιρο. Φοβάμαι ότι οι υπόλοιπες το παίζουν η σιωπή τους προς απάντησή μας!!! Κοινώς μας γράψανε... ΥΓ Παναθηναϊκός;;; Αυτό για τα δεδομένα της Θεσ/νίκης σε κάνει ολίγον rara avis! Βέβαια εμένα δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα/κύπελλο, βλέπω μόνο τις μεγάλες οργανώσεις. Αλλά... Παναθηναϊκός;;; Έλα Χριστέ και μπούκωνε κι εγώ να καταπίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 23:55 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #645 06-06-08 23:55 κι εγώ κι εγώ,στο 2004 το έβλεπα μόνη ,ααα φέτος κλείνουμε 100 χρόνια Ηρακλής ολέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 23:55 Η LIFE έγραψε: #646 06-06-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προς Niar και LIFE: κορίτσια, μεγάλη νέκρα έπεσε από τότε που αναφέραμε ποδόσφαιρο. Φοβάμαι ότι οι υπόλοιπες το παίζουν η σιωπή τους προς απάντησή μας!!! Κοινώς μας γράψανε... ΥΓ Παναθηναϊκός;;; Αυτό για τα δεδομένα της Θεσ/νίκης σε κάνει ολίγον rara avis! Βέβαια εμένα δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα/κύπελλο, βλέπω μόνο τις μεγάλες οργανώσεις. Αλλά... Παναθηναϊκός;;; Έλα Χριστέ και μπούκωνε κι εγώ να καταπίνω! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω........το εχω γραψει και παλιοτερα,αλλα μαλλον δεν εμπαινες εσυ τοτε.Η μαμα μου ειναι Θεσσαλονικια[κι εγω εδω γεννηθηκα κ μεγαλωσα] αλλα ο μπαμπας μου γεννηθηκε και εζησε ως τα 16 του στην Κορινθο.Αυτος εφερε το μικροβιο του Παναθηναικου,κολλησε ξαδερφια-αδερφο[ολα μεγαλυτερα απο εμενα]Εγω λοιπον τι θα εβγαινα????Παλια πριν τα παιδια ετρεχα και σε ματς με τον αδερφο μου--- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 23:59 Η Zbeebz έγραψε: #647 06-06-08 23:59 Κορίτσια, πρέπει να οργανωθούμε για το Euro. Όχι απαραίτητα από την αρχή, γιατί έχει 2 ματς κάθε μέρα, αλλά τουλάχιστον από τη φάση των 8 και μετά, κάτι δεν πρέπει να κάνουμε;;; Τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:00 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #648 07-06-08 00:00 ναι ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η Zbeebz έγραψε: #649 07-06-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ναι ναι Click για ανάπτυξη... Γατο-Euro, που είπε και η Niar! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:05 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #650 07-06-08 00:05 σιγά-σιγά να μαθαίνουμε πως γίνετε ο καφές βιενουα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:10 Η Zbeebz έγραψε: #651 07-06-08 00:10 Και μακάρι να χρειαστεί να μάθουμε και πώς σερβίρεται ο βιενουά στο ΚΥΠΕΛΛΟ!!!! Ας είμαστε αισιόδοξοι! Πολύ θα ήθελα να ξαναγίνει ο ίδιος τζερτζελές, όπως είχε γίνει το 2004... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:29 Η Μυρτω4038: #652 07-06-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια, πρέπει να οργανωθούμε για το Euro. Όχι απαραίτητα από την αρχή, γιατί έχει 2 ματς κάθε μέρα, αλλά τουλάχιστον από τη φάση των 8 και μετά, κάτι δεν πρέπει να κάνουμε;;; Τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Και εμεις οι μη ποδοσφαιροφιλοι τι θα κανουμε?Θα κυνηγαμε ακριδες με τον Beeb? Δεν πειραζει ας ειναι,ας μπουμε ως χωρα στους οκτω και θα παρακολουθω και εγω τους αγωνες Ετσι ειχα κανει και το 2004 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 02:57 Η fantom-girl: #653 07-06-08 02:57 εεεεεεε οοοοοο θελω στο κυπελλο καφε βιενουααααααααααααα ΕΕΕ τα μαθατε οι αλλοι πηραν στην ομαδα ντεντεκτιβ . Μα γιατι ρε???? Αμα χαουν την μπαλα να παει να τουσ την βρει!!!!!! \\ EUROOOOOOOOOOOOOOOOO CUPPPPPPPPPP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 07:41 Η NiaR έγραψε: #654 07-06-08 07:41 ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 09:42 Η μαγισσα έγραψε: #655 07-06-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Click για ανάπτυξη... K Kαι θα κλάψουν βεβαίως βεβαίως του Ρεχάνγκελ όχι του Θεμιστοκλέος (συγνώμη επιρεασμενη απο ΕΚ είχαμε εχτές τις επιδείξης και μπερδέυτηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 17:47 Η Zbeebz έγραψε: #656 07-06-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Click για ανάπτυξη... Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 01:40 Η fantom-girl: #657 08-06-08 01:40 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Click για ανάπτυξη... εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 11:05 Η jasmine έγραψε: #658 08-06-08 11:05 Και για τέρψιν πριν τους αγώνες https://www.youtube.com/watch?v=1dSdh5mMQ98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #659 08-06-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Click για ανάπτυξη... Μη μου πεις ότι δεν βλέπεις τα ματς του Euro;;;;; Είδα κάτι ενθουσιώδη σχόλια για τον καφέ βιενουά. Ήταν προσποίηση;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 18:05 Ο pan8hras έγραψε: #660 08-06-08 18:05 και αν ζω στην ξελογιαστρα την Αθηνα και γωωωω...... σαλονικιος ειμαι παιδια αλλα η δουλεια με εφερε στην Αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τα βλέπεις κι εσύ;;;; Βρήκα σύντροφο-ψωνάρα;;;; Έχω πάντως μια υποψία ότι δεν θα βρούμε μεγάλη υποστήριξη από τις υπόλοιπες... Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 15:15 Η LIFE έγραψε: #643 06-06-08 15:15 Οταν μιλατε για ποδοσφαιροφιλους βαλτε κι εμενα στον καταλογο...Παρακολουθω αγωνες ποδοσφαιρου απο παιδι...Παλιοτερα καθομουν κι εριχνα και μπινελικια,οταν επαιζε η ομαδα μου[βλεπε Παναθηναικος]Φυσικα βλεπω και την Εθνικη μας Αν ψαχνετε οθονη εχω σπιτι 1 40αρα και μια 37 αρα τηλεοραση lcd-tft Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 22:06 Η Zbeebz έγραψε: #644 06-06-08 22:06 Προς Niar και LIFE: κορίτσια, μεγάλη νέκρα έπεσε από τότε που αναφέραμε ποδόσφαιρο. Φοβάμαι ότι οι υπόλοιπες το παίζουν η σιωπή τους προς απάντησή μας!!! Κοινώς μας γράψανε... ΥΓ Παναθηναϊκός;;; Αυτό για τα δεδομένα της Θεσ/νίκης σε κάνει ολίγον rara avis! Βέβαια εμένα δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα/κύπελλο, βλέπω μόνο τις μεγάλες οργανώσεις. Αλλά... Παναθηναϊκός;;; Έλα Χριστέ και μπούκωνε κι εγώ να καταπίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 23:55 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #645 06-06-08 23:55 κι εγώ κι εγώ,στο 2004 το έβλεπα μόνη ,ααα φέτος κλείνουμε 100 χρόνια Ηρακλής ολέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 23:55 Η LIFE έγραψε: #646 06-06-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προς Niar και LIFE: κορίτσια, μεγάλη νέκρα έπεσε από τότε που αναφέραμε ποδόσφαιρο. Φοβάμαι ότι οι υπόλοιπες το παίζουν η σιωπή τους προς απάντησή μας!!! Κοινώς μας γράψανε... ΥΓ Παναθηναϊκός;;; Αυτό για τα δεδομένα της Θεσ/νίκης σε κάνει ολίγον rara avis! Βέβαια εμένα δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα/κύπελλο, βλέπω μόνο τις μεγάλες οργανώσεις. Αλλά... Παναθηναϊκός;;; Έλα Χριστέ και μπούκωνε κι εγώ να καταπίνω! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω........το εχω γραψει και παλιοτερα,αλλα μαλλον δεν εμπαινες εσυ τοτε.Η μαμα μου ειναι Θεσσαλονικια[κι εγω εδω γεννηθηκα κ μεγαλωσα] αλλα ο μπαμπας μου γεννηθηκε και εζησε ως τα 16 του στην Κορινθο.Αυτος εφερε το μικροβιο του Παναθηναικου,κολλησε ξαδερφια-αδερφο[ολα μεγαλυτερα απο εμενα]Εγω λοιπον τι θα εβγαινα????Παλια πριν τα παιδια ετρεχα και σε ματς με τον αδερφο μου--- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 23:59 Η Zbeebz έγραψε: #647 06-06-08 23:59 Κορίτσια, πρέπει να οργανωθούμε για το Euro. Όχι απαραίτητα από την αρχή, γιατί έχει 2 ματς κάθε μέρα, αλλά τουλάχιστον από τη φάση των 8 και μετά, κάτι δεν πρέπει να κάνουμε;;; Τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:00 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #648 07-06-08 00:00 ναι ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η Zbeebz έγραψε: #649 07-06-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ναι ναι Click για ανάπτυξη... Γατο-Euro, που είπε και η Niar! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:05 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #650 07-06-08 00:05 σιγά-σιγά να μαθαίνουμε πως γίνετε ο καφές βιενουα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:10 Η Zbeebz έγραψε: #651 07-06-08 00:10 Και μακάρι να χρειαστεί να μάθουμε και πώς σερβίρεται ο βιενουά στο ΚΥΠΕΛΛΟ!!!! Ας είμαστε αισιόδοξοι! Πολύ θα ήθελα να ξαναγίνει ο ίδιος τζερτζελές, όπως είχε γίνει το 2004... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:29 Η Μυρτω4038: #652 07-06-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια, πρέπει να οργανωθούμε για το Euro. Όχι απαραίτητα από την αρχή, γιατί έχει 2 ματς κάθε μέρα, αλλά τουλάχιστον από τη φάση των 8 και μετά, κάτι δεν πρέπει να κάνουμε;;; Τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Και εμεις οι μη ποδοσφαιροφιλοι τι θα κανουμε?Θα κυνηγαμε ακριδες με τον Beeb? Δεν πειραζει ας ειναι,ας μπουμε ως χωρα στους οκτω και θα παρακολουθω και εγω τους αγωνες Ετσι ειχα κανει και το 2004 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 02:57 Η fantom-girl: #653 07-06-08 02:57 εεεεεεε οοοοοο θελω στο κυπελλο καφε βιενουααααααααααααα ΕΕΕ τα μαθατε οι αλλοι πηραν στην ομαδα ντεντεκτιβ . Μα γιατι ρε???? Αμα χαουν την μπαλα να παει να τουσ την βρει!!!!!! \\ EUROOOOOOOOOOOOOOOOO CUPPPPPPPPPP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 07:41 Η NiaR έγραψε: #654 07-06-08 07:41 ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 09:42 Η μαγισσα έγραψε: #655 07-06-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Click για ανάπτυξη... K Kαι θα κλάψουν βεβαίως βεβαίως του Ρεχάνγκελ όχι του Θεμιστοκλέος (συγνώμη επιρεασμενη απο ΕΚ είχαμε εχτές τις επιδείξης και μπερδέυτηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 17:47 Η Zbeebz έγραψε: #656 07-06-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Click για ανάπτυξη... Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 01:40 Η fantom-girl: #657 08-06-08 01:40 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Click για ανάπτυξη... εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 11:05 Η jasmine έγραψε: #658 08-06-08 11:05 Και για τέρψιν πριν τους αγώνες https://www.youtube.com/watch?v=1dSdh5mMQ98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #659 08-06-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Click για ανάπτυξη... Μη μου πεις ότι δεν βλέπεις τα ματς του Euro;;;;; Είδα κάτι ενθουσιώδη σχόλια για τον καφέ βιενουά. Ήταν προσποίηση;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 18:05 Ο pan8hras έγραψε: #660 08-06-08 18:05 και αν ζω στην ξελογιαστρα την Αθηνα και γωωωω...... σαλονικιος ειμαι παιδια αλλα η δουλεια με εφερε στην Αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οταν μιλατε για ποδοσφαιροφιλους βαλτε κι εμενα στον καταλογο...Παρακολουθω αγωνες ποδοσφαιρου απο παιδι...Παλιοτερα καθομουν κι εριχνα και μπινελικια,οταν επαιζε η ομαδα μου[βλεπε Παναθηναικος]Φυσικα βλεπω και την Εθνικη μας Αν ψαχνετε οθονη εχω σπιτι 1 40αρα και μια 37 αρα τηλεοραση lcd-tft Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 22:06 Η Zbeebz έγραψε: #644 06-06-08 22:06 Προς Niar και LIFE: κορίτσια, μεγάλη νέκρα έπεσε από τότε που αναφέραμε ποδόσφαιρο. Φοβάμαι ότι οι υπόλοιπες το παίζουν η σιωπή τους προς απάντησή μας!!! Κοινώς μας γράψανε... ΥΓ Παναθηναϊκός;;; Αυτό για τα δεδομένα της Θεσ/νίκης σε κάνει ολίγον rara avis! Βέβαια εμένα δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα/κύπελλο, βλέπω μόνο τις μεγάλες οργανώσεις. Αλλά... Παναθηναϊκός;;; Έλα Χριστέ και μπούκωνε κι εγώ να καταπίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 23:55 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #645 06-06-08 23:55 κι εγώ κι εγώ,στο 2004 το έβλεπα μόνη ,ααα φέτος κλείνουμε 100 χρόνια Ηρακλής ολέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 23:55 Η LIFE έγραψε: #646 06-06-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προς Niar και LIFE: κορίτσια, μεγάλη νέκρα έπεσε από τότε που αναφέραμε ποδόσφαιρο. Φοβάμαι ότι οι υπόλοιπες το παίζουν η σιωπή τους προς απάντησή μας!!! Κοινώς μας γράψανε... ΥΓ Παναθηναϊκός;;; Αυτό για τα δεδομένα της Θεσ/νίκης σε κάνει ολίγον rara avis! Βέβαια εμένα δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα/κύπελλο, βλέπω μόνο τις μεγάλες οργανώσεις. Αλλά... Παναθηναϊκός;;; Έλα Χριστέ και μπούκωνε κι εγώ να καταπίνω! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω........το εχω γραψει και παλιοτερα,αλλα μαλλον δεν εμπαινες εσυ τοτε.Η μαμα μου ειναι Θεσσαλονικια[κι εγω εδω γεννηθηκα κ μεγαλωσα] αλλα ο μπαμπας μου γεννηθηκε και εζησε ως τα 16 του στην Κορινθο.Αυτος εφερε το μικροβιο του Παναθηναικου,κολλησε ξαδερφια-αδερφο[ολα μεγαλυτερα απο εμενα]Εγω λοιπον τι θα εβγαινα????Παλια πριν τα παιδια ετρεχα και σε ματς με τον αδερφο μου--- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 23:59 Η Zbeebz έγραψε: #647 06-06-08 23:59 Κορίτσια, πρέπει να οργανωθούμε για το Euro. Όχι απαραίτητα από την αρχή, γιατί έχει 2 ματς κάθε μέρα, αλλά τουλάχιστον από τη φάση των 8 και μετά, κάτι δεν πρέπει να κάνουμε;;; Τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:00 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #648 07-06-08 00:00 ναι ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η Zbeebz έγραψε: #649 07-06-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ναι ναι Click για ανάπτυξη... Γατο-Euro, που είπε και η Niar! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:05 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #650 07-06-08 00:05 σιγά-σιγά να μαθαίνουμε πως γίνετε ο καφές βιενουα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:10 Η Zbeebz έγραψε: #651 07-06-08 00:10 Και μακάρι να χρειαστεί να μάθουμε και πώς σερβίρεται ο βιενουά στο ΚΥΠΕΛΛΟ!!!! Ας είμαστε αισιόδοξοι! Πολύ θα ήθελα να ξαναγίνει ο ίδιος τζερτζελές, όπως είχε γίνει το 2004... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:29 Η Μυρτω4038: #652 07-06-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια, πρέπει να οργανωθούμε για το Euro. Όχι απαραίτητα από την αρχή, γιατί έχει 2 ματς κάθε μέρα, αλλά τουλάχιστον από τη φάση των 8 και μετά, κάτι δεν πρέπει να κάνουμε;;; Τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Και εμεις οι μη ποδοσφαιροφιλοι τι θα κανουμε?Θα κυνηγαμε ακριδες με τον Beeb? Δεν πειραζει ας ειναι,ας μπουμε ως χωρα στους οκτω και θα παρακολουθω και εγω τους αγωνες Ετσι ειχα κανει και το 2004 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 02:57 Η fantom-girl: #653 07-06-08 02:57 εεεεεεε οοοοοο θελω στο κυπελλο καφε βιενουααααααααααααα ΕΕΕ τα μαθατε οι αλλοι πηραν στην ομαδα ντεντεκτιβ . Μα γιατι ρε???? Αμα χαουν την μπαλα να παει να τουσ την βρει!!!!!! \\ EUROOOOOOOOOOOOOOOOO CUPPPPPPPPPP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 07:41 Η NiaR έγραψε: #654 07-06-08 07:41 ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 09:42 Η μαγισσα έγραψε: #655 07-06-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Click για ανάπτυξη... K Kαι θα κλάψουν βεβαίως βεβαίως του Ρεχάνγκελ όχι του Θεμιστοκλέος (συγνώμη επιρεασμενη απο ΕΚ είχαμε εχτές τις επιδείξης και μπερδέυτηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 17:47 Η Zbeebz έγραψε: #656 07-06-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Click για ανάπτυξη... Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 01:40 Η fantom-girl: #657 08-06-08 01:40 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Click για ανάπτυξη... εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 11:05 Η jasmine έγραψε: #658 08-06-08 11:05 Και για τέρψιν πριν τους αγώνες https://www.youtube.com/watch?v=1dSdh5mMQ98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #659 08-06-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Click για ανάπτυξη... Μη μου πεις ότι δεν βλέπεις τα ματς του Euro;;;;; Είδα κάτι ενθουσιώδη σχόλια για τον καφέ βιενουά. Ήταν προσποίηση;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 18:05 Ο pan8hras έγραψε: #660 08-06-08 18:05 και αν ζω στην ξελογιαστρα την Αθηνα και γωωωω...... σαλονικιος ειμαι παιδια αλλα η δουλεια με εφερε στην Αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προς Niar και LIFE: κορίτσια, μεγάλη νέκρα έπεσε από τότε που αναφέραμε ποδόσφαιρο. Φοβάμαι ότι οι υπόλοιπες το παίζουν η σιωπή τους προς απάντησή μας!!! Κοινώς μας γράψανε... ΥΓ Παναθηναϊκός;;; Αυτό για τα δεδομένα της Θεσ/νίκης σε κάνει ολίγον rara avis! Βέβαια εμένα δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα/κύπελλο, βλέπω μόνο τις μεγάλες οργανώσεις. Αλλά... Παναθηναϊκός;;; Έλα Χριστέ και μπούκωνε κι εγώ να καταπίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 23:55 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #645 06-06-08 23:55 κι εγώ κι εγώ,στο 2004 το έβλεπα μόνη ,ααα φέτος κλείνουμε 100 χρόνια Ηρακλής ολέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 23:55 Η LIFE έγραψε: #646 06-06-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προς Niar και LIFE: κορίτσια, μεγάλη νέκρα έπεσε από τότε που αναφέραμε ποδόσφαιρο. Φοβάμαι ότι οι υπόλοιπες το παίζουν η σιωπή τους προς απάντησή μας!!! Κοινώς μας γράψανε... ΥΓ Παναθηναϊκός;;; Αυτό για τα δεδομένα της Θεσ/νίκης σε κάνει ολίγον rara avis! Βέβαια εμένα δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα/κύπελλο, βλέπω μόνο τις μεγάλες οργανώσεις. Αλλά... Παναθηναϊκός;;; Έλα Χριστέ και μπούκωνε κι εγώ να καταπίνω! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω........το εχω γραψει και παλιοτερα,αλλα μαλλον δεν εμπαινες εσυ τοτε.Η μαμα μου ειναι Θεσσαλονικια[κι εγω εδω γεννηθηκα κ μεγαλωσα] αλλα ο μπαμπας μου γεννηθηκε και εζησε ως τα 16 του στην Κορινθο.Αυτος εφερε το μικροβιο του Παναθηναικου,κολλησε ξαδερφια-αδερφο[ολα μεγαλυτερα απο εμενα]Εγω λοιπον τι θα εβγαινα????Παλια πριν τα παιδια ετρεχα και σε ματς με τον αδερφο μου--- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 23:59 Η Zbeebz έγραψε: #647 06-06-08 23:59 Κορίτσια, πρέπει να οργανωθούμε για το Euro. Όχι απαραίτητα από την αρχή, γιατί έχει 2 ματς κάθε μέρα, αλλά τουλάχιστον από τη φάση των 8 και μετά, κάτι δεν πρέπει να κάνουμε;;; Τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:00 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #648 07-06-08 00:00 ναι ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η Zbeebz έγραψε: #649 07-06-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ναι ναι Click για ανάπτυξη... Γατο-Euro, που είπε και η Niar! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:05 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #650 07-06-08 00:05 σιγά-σιγά να μαθαίνουμε πως γίνετε ο καφές βιενουα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:10 Η Zbeebz έγραψε: #651 07-06-08 00:10 Και μακάρι να χρειαστεί να μάθουμε και πώς σερβίρεται ο βιενουά στο ΚΥΠΕΛΛΟ!!!! Ας είμαστε αισιόδοξοι! Πολύ θα ήθελα να ξαναγίνει ο ίδιος τζερτζελές, όπως είχε γίνει το 2004... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:29 Η Μυρτω4038: #652 07-06-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια, πρέπει να οργανωθούμε για το Euro. Όχι απαραίτητα από την αρχή, γιατί έχει 2 ματς κάθε μέρα, αλλά τουλάχιστον από τη φάση των 8 και μετά, κάτι δεν πρέπει να κάνουμε;;; Τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Και εμεις οι μη ποδοσφαιροφιλοι τι θα κανουμε?Θα κυνηγαμε ακριδες με τον Beeb? Δεν πειραζει ας ειναι,ας μπουμε ως χωρα στους οκτω και θα παρακολουθω και εγω τους αγωνες Ετσι ειχα κανει και το 2004 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 02:57 Η fantom-girl: #653 07-06-08 02:57 εεεεεεε οοοοοο θελω στο κυπελλο καφε βιενουααααααααααααα ΕΕΕ τα μαθατε οι αλλοι πηραν στην ομαδα ντεντεκτιβ . Μα γιατι ρε???? Αμα χαουν την μπαλα να παει να τουσ την βρει!!!!!! \\ EUROOOOOOOOOOOOOOOOO CUPPPPPPPPPP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 07:41 Η NiaR έγραψε: #654 07-06-08 07:41 ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 09:42 Η μαγισσα έγραψε: #655 07-06-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Click για ανάπτυξη... K Kαι θα κλάψουν βεβαίως βεβαίως του Ρεχάνγκελ όχι του Θεμιστοκλέος (συγνώμη επιρεασμενη απο ΕΚ είχαμε εχτές τις επιδείξης και μπερδέυτηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 17:47 Η Zbeebz έγραψε: #656 07-06-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Click για ανάπτυξη... Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 01:40 Η fantom-girl: #657 08-06-08 01:40 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Click για ανάπτυξη... εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 11:05 Η jasmine έγραψε: #658 08-06-08 11:05 Και για τέρψιν πριν τους αγώνες https://www.youtube.com/watch?v=1dSdh5mMQ98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #659 08-06-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Click για ανάπτυξη... Μη μου πεις ότι δεν βλέπεις τα ματς του Euro;;;;; Είδα κάτι ενθουσιώδη σχόλια για τον καφέ βιενουά. Ήταν προσποίηση;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 18:05 Ο pan8hras έγραψε: #660 08-06-08 18:05 και αν ζω στην ξελογιαστρα την Αθηνα και γωωωω...... σαλονικιος ειμαι παιδια αλλα η δουλεια με εφερε στην Αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κι εγώ κι εγώ,στο 2004 το έβλεπα μόνη ,ααα φέτος κλείνουμε 100 χρόνια Ηρακλής ολέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 23:55 Η LIFE έγραψε: #646 06-06-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προς Niar και LIFE: κορίτσια, μεγάλη νέκρα έπεσε από τότε που αναφέραμε ποδόσφαιρο. Φοβάμαι ότι οι υπόλοιπες το παίζουν η σιωπή τους προς απάντησή μας!!! Κοινώς μας γράψανε... ΥΓ Παναθηναϊκός;;; Αυτό για τα δεδομένα της Θεσ/νίκης σε κάνει ολίγον rara avis! Βέβαια εμένα δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα/κύπελλο, βλέπω μόνο τις μεγάλες οργανώσεις. Αλλά... Παναθηναϊκός;;; Έλα Χριστέ και μπούκωνε κι εγώ να καταπίνω! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω........το εχω γραψει και παλιοτερα,αλλα μαλλον δεν εμπαινες εσυ τοτε.Η μαμα μου ειναι Θεσσαλονικια[κι εγω εδω γεννηθηκα κ μεγαλωσα] αλλα ο μπαμπας μου γεννηθηκε και εζησε ως τα 16 του στην Κορινθο.Αυτος εφερε το μικροβιο του Παναθηναικου,κολλησε ξαδερφια-αδερφο[ολα μεγαλυτερα απο εμενα]Εγω λοιπον τι θα εβγαινα????Παλια πριν τα παιδια ετρεχα και σε ματς με τον αδερφο μου--- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 23:59 Η Zbeebz έγραψε: #647 06-06-08 23:59 Κορίτσια, πρέπει να οργανωθούμε για το Euro. Όχι απαραίτητα από την αρχή, γιατί έχει 2 ματς κάθε μέρα, αλλά τουλάχιστον από τη φάση των 8 και μετά, κάτι δεν πρέπει να κάνουμε;;; Τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:00 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #648 07-06-08 00:00 ναι ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η Zbeebz έγραψε: #649 07-06-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ναι ναι Click για ανάπτυξη... Γατο-Euro, που είπε και η Niar! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:05 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #650 07-06-08 00:05 σιγά-σιγά να μαθαίνουμε πως γίνετε ο καφές βιενουα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:10 Η Zbeebz έγραψε: #651 07-06-08 00:10 Και μακάρι να χρειαστεί να μάθουμε και πώς σερβίρεται ο βιενουά στο ΚΥΠΕΛΛΟ!!!! Ας είμαστε αισιόδοξοι! Πολύ θα ήθελα να ξαναγίνει ο ίδιος τζερτζελές, όπως είχε γίνει το 2004... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:29 Η Μυρτω4038: #652 07-06-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια, πρέπει να οργανωθούμε για το Euro. Όχι απαραίτητα από την αρχή, γιατί έχει 2 ματς κάθε μέρα, αλλά τουλάχιστον από τη φάση των 8 και μετά, κάτι δεν πρέπει να κάνουμε;;; Τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Και εμεις οι μη ποδοσφαιροφιλοι τι θα κανουμε?Θα κυνηγαμε ακριδες με τον Beeb? Δεν πειραζει ας ειναι,ας μπουμε ως χωρα στους οκτω και θα παρακολουθω και εγω τους αγωνες Ετσι ειχα κανει και το 2004 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 02:57 Η fantom-girl: #653 07-06-08 02:57 εεεεεεε οοοοοο θελω στο κυπελλο καφε βιενουααααααααααααα ΕΕΕ τα μαθατε οι αλλοι πηραν στην ομαδα ντεντεκτιβ . Μα γιατι ρε???? Αμα χαουν την μπαλα να παει να τουσ την βρει!!!!!! \\ EUROOOOOOOOOOOOOOOOO CUPPPPPPPPPP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 07:41 Η NiaR έγραψε: #654 07-06-08 07:41 ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 09:42 Η μαγισσα έγραψε: #655 07-06-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Click για ανάπτυξη... K Kαι θα κλάψουν βεβαίως βεβαίως του Ρεχάνγκελ όχι του Θεμιστοκλέος (συγνώμη επιρεασμενη απο ΕΚ είχαμε εχτές τις επιδείξης και μπερδέυτηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 17:47 Η Zbeebz έγραψε: #656 07-06-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Click για ανάπτυξη... Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 01:40 Η fantom-girl: #657 08-06-08 01:40 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Click για ανάπτυξη... εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 11:05 Η jasmine έγραψε: #658 08-06-08 11:05 Και για τέρψιν πριν τους αγώνες https://www.youtube.com/watch?v=1dSdh5mMQ98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #659 08-06-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Click για ανάπτυξη... Μη μου πεις ότι δεν βλέπεις τα ματς του Euro;;;;; Είδα κάτι ενθουσιώδη σχόλια για τον καφέ βιενουά. Ήταν προσποίηση;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 18:05 Ο pan8hras έγραψε: #660 08-06-08 18:05 και αν ζω στην ξελογιαστρα την Αθηνα και γωωωω...... σαλονικιος ειμαι παιδια αλλα η δουλεια με εφερε στην Αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προς Niar και LIFE: κορίτσια, μεγάλη νέκρα έπεσε από τότε που αναφέραμε ποδόσφαιρο. Φοβάμαι ότι οι υπόλοιπες το παίζουν η σιωπή τους προς απάντησή μας!!! Κοινώς μας γράψανε... ΥΓ Παναθηναϊκός;;; Αυτό για τα δεδομένα της Θεσ/νίκης σε κάνει ολίγον rara avis! Βέβαια εμένα δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα/κύπελλο, βλέπω μόνο τις μεγάλες οργανώσεις. Αλλά... Παναθηναϊκός;;; Έλα Χριστέ και μπούκωνε κι εγώ να καταπίνω! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω........το εχω γραψει και παλιοτερα,αλλα μαλλον δεν εμπαινες εσυ τοτε.Η μαμα μου ειναι Θεσσαλονικια[κι εγω εδω γεννηθηκα κ μεγαλωσα] αλλα ο μπαμπας μου γεννηθηκε και εζησε ως τα 16 του στην Κορινθο.Αυτος εφερε το μικροβιο του Παναθηναικου,κολλησε ξαδερφια-αδερφο[ολα μεγαλυτερα απο εμενα]Εγω λοιπον τι θα εβγαινα????Παλια πριν τα παιδια ετρεχα και σε ματς με τον αδερφο μου--- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 23:59 Η Zbeebz έγραψε: #647 06-06-08 23:59 Κορίτσια, πρέπει να οργανωθούμε για το Euro. Όχι απαραίτητα από την αρχή, γιατί έχει 2 ματς κάθε μέρα, αλλά τουλάχιστον από τη φάση των 8 και μετά, κάτι δεν πρέπει να κάνουμε;;; Τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:00 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #648 07-06-08 00:00 ναι ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η Zbeebz έγραψε: #649 07-06-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ναι ναι Click για ανάπτυξη... Γατο-Euro, που είπε και η Niar! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:05 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #650 07-06-08 00:05 σιγά-σιγά να μαθαίνουμε πως γίνετε ο καφές βιενουα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:10 Η Zbeebz έγραψε: #651 07-06-08 00:10 Και μακάρι να χρειαστεί να μάθουμε και πώς σερβίρεται ο βιενουά στο ΚΥΠΕΛΛΟ!!!! Ας είμαστε αισιόδοξοι! Πολύ θα ήθελα να ξαναγίνει ο ίδιος τζερτζελές, όπως είχε γίνει το 2004... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:29 Η Μυρτω4038: #652 07-06-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια, πρέπει να οργανωθούμε για το Euro. Όχι απαραίτητα από την αρχή, γιατί έχει 2 ματς κάθε μέρα, αλλά τουλάχιστον από τη φάση των 8 και μετά, κάτι δεν πρέπει να κάνουμε;;; Τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Και εμεις οι μη ποδοσφαιροφιλοι τι θα κανουμε?Θα κυνηγαμε ακριδες με τον Beeb? Δεν πειραζει ας ειναι,ας μπουμε ως χωρα στους οκτω και θα παρακολουθω και εγω τους αγωνες Ετσι ειχα κανει και το 2004 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 02:57 Η fantom-girl: #653 07-06-08 02:57 εεεεεεε οοοοοο θελω στο κυπελλο καφε βιενουααααααααααααα ΕΕΕ τα μαθατε οι αλλοι πηραν στην ομαδα ντεντεκτιβ . Μα γιατι ρε???? Αμα χαουν την μπαλα να παει να τουσ την βρει!!!!!! \\ EUROOOOOOOOOOOOOOOOO CUPPPPPPPPPP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 07:41 Η NiaR έγραψε: #654 07-06-08 07:41 ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 09:42 Η μαγισσα έγραψε: #655 07-06-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Click για ανάπτυξη... K Kαι θα κλάψουν βεβαίως βεβαίως του Ρεχάνγκελ όχι του Θεμιστοκλέος (συγνώμη επιρεασμενη απο ΕΚ είχαμε εχτές τις επιδείξης και μπερδέυτηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 17:47 Η Zbeebz έγραψε: #656 07-06-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Click για ανάπτυξη... Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 01:40 Η fantom-girl: #657 08-06-08 01:40 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Click για ανάπτυξη... εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 11:05 Η jasmine έγραψε: #658 08-06-08 11:05 Και για τέρψιν πριν τους αγώνες https://www.youtube.com/watch?v=1dSdh5mMQ98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #659 08-06-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Click για ανάπτυξη... Μη μου πεις ότι δεν βλέπεις τα ματς του Euro;;;;; Είδα κάτι ενθουσιώδη σχόλια για τον καφέ βιενουά. Ήταν προσποίηση;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 18:05 Ο pan8hras έγραψε: #660 08-06-08 18:05 και αν ζω στην ξελογιαστρα την Αθηνα και γωωωω...... σαλονικιος ειμαι παιδια αλλα η δουλεια με εφερε στην Αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια, πρέπει να οργανωθούμε για το Euro. Όχι απαραίτητα από την αρχή, γιατί έχει 2 ματς κάθε μέρα, αλλά τουλάχιστον από τη φάση των 8 και μετά, κάτι δεν πρέπει να κάνουμε;;; Τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:00 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #648 07-06-08 00:00 ναι ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η Zbeebz έγραψε: #649 07-06-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ναι ναι Click για ανάπτυξη... Γατο-Euro, που είπε και η Niar! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:05 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #650 07-06-08 00:05 σιγά-σιγά να μαθαίνουμε πως γίνετε ο καφές βιενουα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:10 Η Zbeebz έγραψε: #651 07-06-08 00:10 Και μακάρι να χρειαστεί να μάθουμε και πώς σερβίρεται ο βιενουά στο ΚΥΠΕΛΛΟ!!!! Ας είμαστε αισιόδοξοι! Πολύ θα ήθελα να ξαναγίνει ο ίδιος τζερτζελές, όπως είχε γίνει το 2004... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:29 Η Μυρτω4038: #652 07-06-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια, πρέπει να οργανωθούμε για το Euro. Όχι απαραίτητα από την αρχή, γιατί έχει 2 ματς κάθε μέρα, αλλά τουλάχιστον από τη φάση των 8 και μετά, κάτι δεν πρέπει να κάνουμε;;; Τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Και εμεις οι μη ποδοσφαιροφιλοι τι θα κανουμε?Θα κυνηγαμε ακριδες με τον Beeb? Δεν πειραζει ας ειναι,ας μπουμε ως χωρα στους οκτω και θα παρακολουθω και εγω τους αγωνες Ετσι ειχα κανει και το 2004 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 02:57 Η fantom-girl: #653 07-06-08 02:57 εεεεεεε οοοοοο θελω στο κυπελλο καφε βιενουααααααααααααα ΕΕΕ τα μαθατε οι αλλοι πηραν στην ομαδα ντεντεκτιβ . Μα γιατι ρε???? Αμα χαουν την μπαλα να παει να τουσ την βρει!!!!!! \\ EUROOOOOOOOOOOOOOOOO CUPPPPPPPPPP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 07:41 Η NiaR έγραψε: #654 07-06-08 07:41 ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 09:42 Η μαγισσα έγραψε: #655 07-06-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Click για ανάπτυξη... K Kαι θα κλάψουν βεβαίως βεβαίως του Ρεχάνγκελ όχι του Θεμιστοκλέος (συγνώμη επιρεασμενη απο ΕΚ είχαμε εχτές τις επιδείξης και μπερδέυτηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 17:47 Η Zbeebz έγραψε: #656 07-06-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Click για ανάπτυξη... Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 01:40 Η fantom-girl: #657 08-06-08 01:40 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Click για ανάπτυξη... εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 11:05 Η jasmine έγραψε: #658 08-06-08 11:05 Και για τέρψιν πριν τους αγώνες https://www.youtube.com/watch?v=1dSdh5mMQ98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #659 08-06-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Click για ανάπτυξη... Μη μου πεις ότι δεν βλέπεις τα ματς του Euro;;;;; Είδα κάτι ενθουσιώδη σχόλια για τον καφέ βιενουά. Ήταν προσποίηση;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 18:05 Ο pan8hras έγραψε: #660 08-06-08 18:05 και αν ζω στην ξελογιαστρα την Αθηνα και γωωωω...... σαλονικιος ειμαι παιδια αλλα η δουλεια με εφερε στην Αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η Zbeebz έγραψε: #649 07-06-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ναι ναι Click για ανάπτυξη... Γατο-Euro, που είπε και η Niar! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:05 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #650 07-06-08 00:05 σιγά-σιγά να μαθαίνουμε πως γίνετε ο καφές βιενουα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:10 Η Zbeebz έγραψε: #651 07-06-08 00:10 Και μακάρι να χρειαστεί να μάθουμε και πώς σερβίρεται ο βιενουά στο ΚΥΠΕΛΛΟ!!!! Ας είμαστε αισιόδοξοι! Πολύ θα ήθελα να ξαναγίνει ο ίδιος τζερτζελές, όπως είχε γίνει το 2004... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:29 Η Μυρτω4038: #652 07-06-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια, πρέπει να οργανωθούμε για το Euro. Όχι απαραίτητα από την αρχή, γιατί έχει 2 ματς κάθε μέρα, αλλά τουλάχιστον από τη φάση των 8 και μετά, κάτι δεν πρέπει να κάνουμε;;; Τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Και εμεις οι μη ποδοσφαιροφιλοι τι θα κανουμε?Θα κυνηγαμε ακριδες με τον Beeb? Δεν πειραζει ας ειναι,ας μπουμε ως χωρα στους οκτω και θα παρακολουθω και εγω τους αγωνες Ετσι ειχα κανει και το 2004 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 02:57 Η fantom-girl: #653 07-06-08 02:57 εεεεεεε οοοοοο θελω στο κυπελλο καφε βιενουααααααααααααα ΕΕΕ τα μαθατε οι αλλοι πηραν στην ομαδα ντεντεκτιβ . Μα γιατι ρε???? Αμα χαουν την μπαλα να παει να τουσ την βρει!!!!!! \\ EUROOOOOOOOOOOOOOOOO CUPPPPPPPPPP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 07:41 Η NiaR έγραψε: #654 07-06-08 07:41 ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 09:42 Η μαγισσα έγραψε: #655 07-06-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Click για ανάπτυξη... K Kαι θα κλάψουν βεβαίως βεβαίως του Ρεχάνγκελ όχι του Θεμιστοκλέος (συγνώμη επιρεασμενη απο ΕΚ είχαμε εχτές τις επιδείξης και μπερδέυτηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 17:47 Η Zbeebz έγραψε: #656 07-06-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Click για ανάπτυξη... Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 01:40 Η fantom-girl: #657 08-06-08 01:40 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Click για ανάπτυξη... εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 11:05 Η jasmine έγραψε: #658 08-06-08 11:05 Και για τέρψιν πριν τους αγώνες https://www.youtube.com/watch?v=1dSdh5mMQ98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #659 08-06-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Click για ανάπτυξη... Μη μου πεις ότι δεν βλέπεις τα ματς του Euro;;;;; Είδα κάτι ενθουσιώδη σχόλια για τον καφέ βιενουά. Ήταν προσποίηση;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 18:05 Ο pan8hras έγραψε: #660 08-06-08 18:05 και αν ζω στην ξελογιαστρα την Αθηνα και γωωωω...... σαλονικιος ειμαι παιδια αλλα η δουλεια με εφερε στην Αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ναι ναι Click για ανάπτυξη... Γατο-Euro, που είπε και η Niar! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:05 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #650 07-06-08 00:05 σιγά-σιγά να μαθαίνουμε πως γίνετε ο καφές βιενουα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:10 Η Zbeebz έγραψε: #651 07-06-08 00:10 Και μακάρι να χρειαστεί να μάθουμε και πώς σερβίρεται ο βιενουά στο ΚΥΠΕΛΛΟ!!!! Ας είμαστε αισιόδοξοι! Πολύ θα ήθελα να ξαναγίνει ο ίδιος τζερτζελές, όπως είχε γίνει το 2004... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:29 Η Μυρτω4038: #652 07-06-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια, πρέπει να οργανωθούμε για το Euro. Όχι απαραίτητα από την αρχή, γιατί έχει 2 ματς κάθε μέρα, αλλά τουλάχιστον από τη φάση των 8 και μετά, κάτι δεν πρέπει να κάνουμε;;; Τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Και εμεις οι μη ποδοσφαιροφιλοι τι θα κανουμε?Θα κυνηγαμε ακριδες με τον Beeb? Δεν πειραζει ας ειναι,ας μπουμε ως χωρα στους οκτω και θα παρακολουθω και εγω τους αγωνες Ετσι ειχα κανει και το 2004 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 02:57 Η fantom-girl: #653 07-06-08 02:57 εεεεεεε οοοοοο θελω στο κυπελλο καφε βιενουααααααααααααα ΕΕΕ τα μαθατε οι αλλοι πηραν στην ομαδα ντεντεκτιβ . Μα γιατι ρε???? Αμα χαουν την μπαλα να παει να τουσ την βρει!!!!!! \\ EUROOOOOOOOOOOOOOOOO CUPPPPPPPPPP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 07:41 Η NiaR έγραψε: #654 07-06-08 07:41 ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 09:42 Η μαγισσα έγραψε: #655 07-06-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Click για ανάπτυξη... K Kαι θα κλάψουν βεβαίως βεβαίως του Ρεχάνγκελ όχι του Θεμιστοκλέος (συγνώμη επιρεασμενη απο ΕΚ είχαμε εχτές τις επιδείξης και μπερδέυτηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 17:47 Η Zbeebz έγραψε: #656 07-06-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Click για ανάπτυξη... Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 01:40 Η fantom-girl: #657 08-06-08 01:40 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Click για ανάπτυξη... εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 11:05 Η jasmine έγραψε: #658 08-06-08 11:05 Και για τέρψιν πριν τους αγώνες https://www.youtube.com/watch?v=1dSdh5mMQ98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #659 08-06-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Click για ανάπτυξη... Μη μου πεις ότι δεν βλέπεις τα ματς του Euro;;;;; Είδα κάτι ενθουσιώδη σχόλια για τον καφέ βιενουά. Ήταν προσποίηση;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 18:05 Ο pan8hras έγραψε: #660 08-06-08 18:05 και αν ζω στην ξελογιαστρα την Αθηνα και γωωωω...... σαλονικιος ειμαι παιδια αλλα η δουλεια με εφερε στην Αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σιγά-σιγά να μαθαίνουμε πως γίνετε ο καφές βιενουα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:10 Η Zbeebz έγραψε: #651 07-06-08 00:10 Και μακάρι να χρειαστεί να μάθουμε και πώς σερβίρεται ο βιενουά στο ΚΥΠΕΛΛΟ!!!! Ας είμαστε αισιόδοξοι! Πολύ θα ήθελα να ξαναγίνει ο ίδιος τζερτζελές, όπως είχε γίνει το 2004... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:29 Η Μυρτω4038: #652 07-06-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια, πρέπει να οργανωθούμε για το Euro. Όχι απαραίτητα από την αρχή, γιατί έχει 2 ματς κάθε μέρα, αλλά τουλάχιστον από τη φάση των 8 και μετά, κάτι δεν πρέπει να κάνουμε;;; Τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Και εμεις οι μη ποδοσφαιροφιλοι τι θα κανουμε?Θα κυνηγαμε ακριδες με τον Beeb? Δεν πειραζει ας ειναι,ας μπουμε ως χωρα στους οκτω και θα παρακολουθω και εγω τους αγωνες Ετσι ειχα κανει και το 2004 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 02:57 Η fantom-girl: #653 07-06-08 02:57 εεεεεεε οοοοοο θελω στο κυπελλο καφε βιενουααααααααααααα ΕΕΕ τα μαθατε οι αλλοι πηραν στην ομαδα ντεντεκτιβ . Μα γιατι ρε???? Αμα χαουν την μπαλα να παει να τουσ την βρει!!!!!! \\ EUROOOOOOOOOOOOOOOOO CUPPPPPPPPPP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 07:41 Η NiaR έγραψε: #654 07-06-08 07:41 ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 09:42 Η μαγισσα έγραψε: #655 07-06-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Click για ανάπτυξη... K Kαι θα κλάψουν βεβαίως βεβαίως του Ρεχάνγκελ όχι του Θεμιστοκλέος (συγνώμη επιρεασμενη απο ΕΚ είχαμε εχτές τις επιδείξης και μπερδέυτηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 17:47 Η Zbeebz έγραψε: #656 07-06-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Click για ανάπτυξη... Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 01:40 Η fantom-girl: #657 08-06-08 01:40 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Click για ανάπτυξη... εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 11:05 Η jasmine έγραψε: #658 08-06-08 11:05 Και για τέρψιν πριν τους αγώνες https://www.youtube.com/watch?v=1dSdh5mMQ98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #659 08-06-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Click για ανάπτυξη... Μη μου πεις ότι δεν βλέπεις τα ματς του Euro;;;;; Είδα κάτι ενθουσιώδη σχόλια για τον καφέ βιενουά. Ήταν προσποίηση;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 18:05 Ο pan8hras έγραψε: #660 08-06-08 18:05 και αν ζω στην ξελογιαστρα την Αθηνα και γωωωω...... σαλονικιος ειμαι παιδια αλλα η δουλεια με εφερε στην Αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και μακάρι να χρειαστεί να μάθουμε και πώς σερβίρεται ο βιενουά στο ΚΥΠΕΛΛΟ!!!! Ας είμαστε αισιόδοξοι! Πολύ θα ήθελα να ξαναγίνει ο ίδιος τζερτζελές, όπως είχε γίνει το 2004... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 00:29 Η Μυρτω4038: #652 07-06-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια, πρέπει να οργανωθούμε για το Euro. Όχι απαραίτητα από την αρχή, γιατί έχει 2 ματς κάθε μέρα, αλλά τουλάχιστον από τη φάση των 8 και μετά, κάτι δεν πρέπει να κάνουμε;;; Τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Και εμεις οι μη ποδοσφαιροφιλοι τι θα κανουμε?Θα κυνηγαμε ακριδες με τον Beeb? Δεν πειραζει ας ειναι,ας μπουμε ως χωρα στους οκτω και θα παρακολουθω και εγω τους αγωνες Ετσι ειχα κανει και το 2004 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 02:57 Η fantom-girl: #653 07-06-08 02:57 εεεεεεε οοοοοο θελω στο κυπελλο καφε βιενουααααααααααααα ΕΕΕ τα μαθατε οι αλλοι πηραν στην ομαδα ντεντεκτιβ . Μα γιατι ρε???? Αμα χαουν την μπαλα να παει να τουσ την βρει!!!!!! \\ EUROOOOOOOOOOOOOOOOO CUPPPPPPPPPP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 07:41 Η NiaR έγραψε: #654 07-06-08 07:41 ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 09:42 Η μαγισσα έγραψε: #655 07-06-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Click για ανάπτυξη... K Kαι θα κλάψουν βεβαίως βεβαίως του Ρεχάνγκελ όχι του Θεμιστοκλέος (συγνώμη επιρεασμενη απο ΕΚ είχαμε εχτές τις επιδείξης και μπερδέυτηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 17:47 Η Zbeebz έγραψε: #656 07-06-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Click για ανάπτυξη... Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 01:40 Η fantom-girl: #657 08-06-08 01:40 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Click για ανάπτυξη... εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 11:05 Η jasmine έγραψε: #658 08-06-08 11:05 Και για τέρψιν πριν τους αγώνες https://www.youtube.com/watch?v=1dSdh5mMQ98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #659 08-06-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Click για ανάπτυξη... Μη μου πεις ότι δεν βλέπεις τα ματς του Euro;;;;; Είδα κάτι ενθουσιώδη σχόλια για τον καφέ βιενουά. Ήταν προσποίηση;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 18:05 Ο pan8hras έγραψε: #660 08-06-08 18:05 και αν ζω στην ξελογιαστρα την Αθηνα και γωωωω...... σαλονικιος ειμαι παιδια αλλα η δουλεια με εφερε στην Αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια, πρέπει να οργανωθούμε για το Euro. Όχι απαραίτητα από την αρχή, γιατί έχει 2 ματς κάθε μέρα, αλλά τουλάχιστον από τη φάση των 8 και μετά, κάτι δεν πρέπει να κάνουμε;;; Τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Και εμεις οι μη ποδοσφαιροφιλοι τι θα κανουμε?Θα κυνηγαμε ακριδες με τον Beeb? Δεν πειραζει ας ειναι,ας μπουμε ως χωρα στους οκτω και θα παρακολουθω και εγω τους αγωνες Ετσι ειχα κανει και το 2004 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 02:57 Η fantom-girl: #653 07-06-08 02:57 εεεεεεε οοοοοο θελω στο κυπελλο καφε βιενουααααααααααααα ΕΕΕ τα μαθατε οι αλλοι πηραν στην ομαδα ντεντεκτιβ . Μα γιατι ρε???? Αμα χαουν την μπαλα να παει να τουσ την βρει!!!!!! \\ EUROOOOOOOOOOOOOOOOO CUPPPPPPPPPP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 07:41 Η NiaR έγραψε: #654 07-06-08 07:41 ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 09:42 Η μαγισσα έγραψε: #655 07-06-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Click για ανάπτυξη... K Kαι θα κλάψουν βεβαίως βεβαίως του Ρεχάνγκελ όχι του Θεμιστοκλέος (συγνώμη επιρεασμενη απο ΕΚ είχαμε εχτές τις επιδείξης και μπερδέυτηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 17:47 Η Zbeebz έγραψε: #656 07-06-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Click για ανάπτυξη... Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 01:40 Η fantom-girl: #657 08-06-08 01:40 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Click για ανάπτυξη... εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 11:05 Η jasmine έγραψε: #658 08-06-08 11:05 Και για τέρψιν πριν τους αγώνες https://www.youtube.com/watch?v=1dSdh5mMQ98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #659 08-06-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Click για ανάπτυξη... Μη μου πεις ότι δεν βλέπεις τα ματς του Euro;;;;; Είδα κάτι ενθουσιώδη σχόλια για τον καφέ βιενουά. Ήταν προσποίηση;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 18:05 Ο pan8hras έγραψε: #660 08-06-08 18:05 και αν ζω στην ξελογιαστρα την Αθηνα και γωωωω...... σαλονικιος ειμαι παιδια αλλα η δουλεια με εφερε στην Αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εεεεεεε οοοοοο θελω στο κυπελλο καφε βιενουααααααααααααα ΕΕΕ τα μαθατε οι αλλοι πηραν στην ομαδα ντεντεκτιβ . Μα γιατι ρε???? Αμα χαουν την μπαλα να παει να τουσ την βρει!!!!!! \\ EUROOOOOOOOOOOOOOOOO CUPPPPPPPPPP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 07:41 Η NiaR έγραψε: #654 07-06-08 07:41 ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 09:42 Η μαγισσα έγραψε: #655 07-06-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Click για ανάπτυξη... K Kαι θα κλάψουν βεβαίως βεβαίως του Ρεχάνγκελ όχι του Θεμιστοκλέος (συγνώμη επιρεασμενη απο ΕΚ είχαμε εχτές τις επιδείξης και μπερδέυτηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 17:47 Η Zbeebz έγραψε: #656 07-06-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Click για ανάπτυξη... Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 01:40 Η fantom-girl: #657 08-06-08 01:40 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Click για ανάπτυξη... εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 11:05 Η jasmine έγραψε: #658 08-06-08 11:05 Και για τέρψιν πριν τους αγώνες https://www.youtube.com/watch?v=1dSdh5mMQ98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #659 08-06-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Click για ανάπτυξη... Μη μου πεις ότι δεν βλέπεις τα ματς του Euro;;;;; Είδα κάτι ενθουσιώδη σχόλια για τον καφέ βιενουά. Ήταν προσποίηση;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 18:05 Ο pan8hras έγραψε: #660 08-06-08 18:05 και αν ζω στην ξελογιαστρα την Αθηνα και γωωωω...... σαλονικιος ειμαι παιδια αλλα η δουλεια με εφερε στην Αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 09:42 Η μαγισσα έγραψε: #655 07-06-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Click για ανάπτυξη... K Kαι θα κλάψουν βεβαίως βεβαίως του Ρεχάνγκελ όχι του Θεμιστοκλέος (συγνώμη επιρεασμενη απο ΕΚ είχαμε εχτές τις επιδείξης και μπερδέυτηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 17:47 Η Zbeebz έγραψε: #656 07-06-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Click για ανάπτυξη... Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 01:40 Η fantom-girl: #657 08-06-08 01:40 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Click για ανάπτυξη... εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 11:05 Η jasmine έγραψε: #658 08-06-08 11:05 Και για τέρψιν πριν τους αγώνες https://www.youtube.com/watch?v=1dSdh5mMQ98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #659 08-06-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Click για ανάπτυξη... Μη μου πεις ότι δεν βλέπεις τα ματς του Euro;;;;; Είδα κάτι ενθουσιώδη σχόλια για τον καφέ βιενουά. Ήταν προσποίηση;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 18:05 Ο pan8hras έγραψε: #660 08-06-08 18:05 και αν ζω στην ξελογιαστρα την Αθηνα και γωωωω...... σαλονικιος ειμαι παιδια αλλα η δουλεια με εφερε στην Αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Click για ανάπτυξη... K Kαι θα κλάψουν βεβαίως βεβαίως του Ρεχάνγκελ όχι του Θεμιστοκλέος (συγνώμη επιρεασμενη απο ΕΚ είχαμε εχτές τις επιδείξης και μπερδέυτηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 17:47 Η Zbeebz έγραψε: #656 07-06-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Click για ανάπτυξη... Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 01:40 Η fantom-girl: #657 08-06-08 01:40 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Click για ανάπτυξη... εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 11:05 Η jasmine έγραψε: #658 08-06-08 11:05 Και για τέρψιν πριν τους αγώνες https://www.youtube.com/watch?v=1dSdh5mMQ98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #659 08-06-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Click για ανάπτυξη... Μη μου πεις ότι δεν βλέπεις τα ματς του Euro;;;;; Είδα κάτι ενθουσιώδη σχόλια για τον καφέ βιενουά. Ήταν προσποίηση;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 18:05 Ο pan8hras έγραψε: #660 08-06-08 18:05 και αν ζω στην ξελογιαστρα την Αθηνα και γωωωω...... σαλονικιος ειμαι παιδια αλλα η δουλεια με εφερε στην Αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ετσι σας θελω!Ζωη σιγα σιγα μαζευόμαστε!!! καλα κορυφη η διαφημιση που βαλαν "καντε τους παλι να κλαψουν" Click για ανάπτυξη... Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 01:40 Η fantom-girl: #657 08-06-08 01:40 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Click για ανάπτυξη... εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 11:05 Η jasmine έγραψε: #658 08-06-08 11:05 Και για τέρψιν πριν τους αγώνες https://www.youtube.com/watch?v=1dSdh5mMQ98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #659 08-06-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Click για ανάπτυξη... Μη μου πεις ότι δεν βλέπεις τα ματς του Euro;;;;; Είδα κάτι ενθουσιώδη σχόλια για τον καφέ βιενουά. Ήταν προσποίηση;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 18:05 Ο pan8hras έγραψε: #660 08-06-08 18:05 και αν ζω στην ξελογιαστρα την Αθηνα και γωωωω...... σαλονικιος ειμαι παιδια αλλα η δουλεια με εφερε στην Αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ όποτε ακούω "κλάμα" και Euro θυμάμαι τον δικό μας Γκαγκάτση, πώς έκλαιγε μετά τον τελικό τού 2004 με λυγμούς και σπάραζε επειδή... είχε νικήσει η Ελλάδα! Δεν ήξερα ποιος είναι και λυπόμουν "τον καημένο τον Πορτογάλο" που στενοχωρέθηκε για την ομάδα του!!!! Τελικά για τους 8 είμαστε: Εγώ, η Niar, η LIFE, η ΖΗΝΑ, η Niki και η Fantom; Μήπως ξεχνάω άτομα;;; Παρακαλώ συμπληρώστε!!! Click για ανάπτυξη... εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 11:05 Η jasmine έγραψε: #658 08-06-08 11:05 Και για τέρψιν πριν τους αγώνες https://www.youtube.com/watch?v=1dSdh5mMQ98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #659 08-06-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Click για ανάπτυξη... Μη μου πεις ότι δεν βλέπεις τα ματς του Euro;;;;; Είδα κάτι ενθουσιώδη σχόλια για τον καφέ βιενουά. Ήταν προσποίηση;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 18:05 Ο pan8hras έγραψε: #660 08-06-08 18:05 και αν ζω στην ξελογιαστρα την Αθηνα και γωωωω...... σαλονικιος ειμαι παιδια αλλα η δουλεια με εφερε στην Αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και για τέρψιν πριν τους αγώνες https://www.youtube.com/watch?v=1dSdh5mMQ98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #659 08-06-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Click για ανάπτυξη... Μη μου πεις ότι δεν βλέπεις τα ματς του Euro;;;;; Είδα κάτι ενθουσιώδη σχόλια για τον καφέ βιενουά. Ήταν προσποίηση;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 18:05 Ο pan8hras έγραψε: #660 08-06-08 18:05 και αν ζω στην ξελογιαστρα την Αθηνα και γωωωω...... σαλονικιος ειμαι παιδια αλλα η δουλεια με εφερε στην Αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω παντα ημουν μεσα αλλα σε τι ακριβωσ?????? μπυρα και Ευρω??????????????? Click για ανάπτυξη... Μη μου πεις ότι δεν βλέπεις τα ματς του Euro;;;;; Είδα κάτι ενθουσιώδη σχόλια για τον καφέ βιενουά. Ήταν προσποίηση;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 18:05 Ο pan8hras έγραψε: #660 08-06-08 18:05 και αν ζω στην ξελογιαστρα την Αθηνα και γωωωω...... σαλονικιος ειμαι παιδια αλλα η δουλεια με εφερε στην Αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
και αν ζω στην ξελογιαστρα την Αθηνα και γωωωω...... σαλονικιος ειμαι παιδια αλλα η δουλεια με εφερε στην Αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.