μαγισσα
Διάσημο μέλος
πανε τα σχεδια μας, η μεγαλη οθονη, οι μπυρες....παει κ η καρριερα του Οττο κ των παιχτων....
αχχχχχχ..... να βρεθουμε να πιουμε κανα ελληνικο σκετο ...για παρηγορια
Αχ!!! ναι πάνε τα όνειρα πάνε οι ελπίδες πάνε όλα...:cry::cry::cry::cry:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μέχρι και ο Beeb αγρίεψε. Χθες το βράδυ έκανε όλες, μα όλες τις μ$$$$$ μαζεμένες , με αποτέλεσμα να κοιμηθώ τελικά στις 4 το πρωί αφού πρώτα τον έκλεισα έξω απ' την κρεβατοκάμαρα. Αυτός φυσικά συνέχισε τις μ$$$$$ κι εκεί έξω που ήταν. Έφαγε τη μία σακούλα με τα παιχνίδια του και έφαγε και μερικά παιχνίδια.
Α, ρε Beeb! Πότε θα μάθεις πια να εκτιμάς το Ασπροαρνόγατο και εμένα;

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
"...κι αποχαιρέτα την την πρόκριση που χάνεις!"
Μέχρι και ο Beeb αγρίεψε. Χθες το βράδυ έκανε όλες, μα όλες τις μ$$$$$ μαζεμένες , με αποτέλεσμα να κοιμηθώ τελικά στις 4 το πρωί αφού πρώτα τον έκλεισα έξω απ' την κρεβατοκάμαρα. Αυτός φυσικά συνέχισε τις μ$$$$$ κι εκεί έξω που ήταν. Έφαγε τη μία σακούλα με τα παιχνίδια του και έφαγε και μερικά παιχνίδια.
Α, ρε Beeb! Πότε θα μάθεις πια να εκτιμάς το Ασπροαρνόγατο και εμένα;![]()
Γιατι τα βαζεις με τον Beeb,ειναι λιγο ζωηρουλης πειραζει?

Σκεψου τι μονοτονη θα ηταν η ζωη σου μονο με το Ασπροαρνογατο που κοιμαται ολη μερα?

Οταν λες εφαγε μια σακουλα με παιχνιδια και μερικα παιχνιδια τι ενοεις?

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Σου εύχομαι περαστικά μαγισσούλα κι όλα να πάνε καλά.Αχ!!! ναι πάνε τα όνειρα πάνε οι ελπίδες πάνε όλα...:cry::cry::cry::cry:
Όσο για τα κορίτσια με τα όνειρα και τις μπύρες...μα βρε παιδιά γι αυτό δεν είναι τα όνειρα? για να περνάνε και ... ν' αφήνουν πίσω τους κουτιά πίτσας και μποκάλια μπύρας! Άντε και σε καλύτερα!
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Με συγχωρείς, αλλά διαφωνώ. Τα όνειρα είναι για να πραγματοποιούνται ασχέτως κατανάλωσης μπύρας και πιτσών...Όσο για τα κορίτσια με τα όνειρα και τις μπύρες...μα βρε παιδιά γι αυτό δεν είναι τα όνειρα? για να περνάνε και ... ν' αφήνουν πίσω τους κουτιά πίτσας και μποκάλια μπύρας!
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μα και πάλι μας έμειναν ομάδες να παρακολουθήσουμε!πανε τα σχεδια μας, η μεγαλη οθονη, οι μπυρες....παει κ η καρριερα του Οττο κ των παιχτων....
αχχχχχχ..... να βρεθουμε να πιουμε κανα ελληνικο σκετο ...για παρηγορια
Είδες τι έκανε σήμερα η Τουρκία;;;;

Μπράβο τους!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Nα, βλέπεις το ποστ της Ζβεεβζ, υπάρχουν κι άλλες προσεγγίσεις! Πάντως τα όνειρα περνούν, ιδιαίτερα όταν δεν βοηθούν την .... ψυχανάλυσή μας!Με συγχωρείς, αλλά διαφωνώ. Τα όνειρα είναι για να πραγματοποιούνται ασχέτως κατανάλωσης μπύρας και πιτσών...
Ζήτω η ουτοπία!
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
καλησπέρα,είναι κανείς εδώ;![]()
Τυχαια περνουσα απ'εξω και ειδα λιγο φως και μπηκα

Καλε που φυγατε ολοι-ολες
Αρχισατε τα μπανια χωρις εμενα?

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

jasmine
Δραστήριο μέλος
Απλά έχει αγώνα για το γόητρο Ελλάδα-Ισπανία και μάλλον όλοι το παρακολουθούν!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εστω το ενα γκολ του Χαριστεα για την τιμη του γοητρου

Ακομα και αν χασανε εμεις τους αγαπαμε

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εγώ δεν πήγα ακόμα πουθενά και το μαύρισμά μου φοβάμαι πως οφείλεται στο καυσαέριο...λές να μείναμε οι μόνες χωρίς μαύρισμα;![]()
Καλά να πάθω, εδώ που μένω!Σε λίγο όμως θα φύγω, θα πάω να δω Κροατία-Τουρκία. Θα είμαι μάλλον με την Τουρκία διότι είναι το δυναμικό και απρόβλεπτο outsider!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ δεν πήγα ακόμα πουθενά και το μαύρισμά μου φοβάμαι πως οφείλεται στο καυσαέριο...Καλά να πάθω, εδώ που μένω!
Σε λίγο όμως θα φύγω, θα πάω να δω Κροατία-Τουρκία. Θα είμαι μάλλον με την Τουρκία διότι είναι το δυναμικό και απρόβλεπτο outsider!![]()
Ζωιτσα οντος τωρα με το Euro σε χασαμε τελειως
Τελος του μηνα τελειωνει? να τα ξαναπουμε(και να ξαναβρεθουμε) παλι οπως παλια
Αχ αυτες οι μεγαλες αγαπες....(το ποδοσφαιρο εννοω)

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Πάντως σήμερα άξιζε τον κόπο! Μωρέ τι σου είναι αυτοί οι Τούρκοι, με τίποτα δεν χάνουν το ηθικό τους!!!Ζωιτσα οντος τωρα με το Euro σε χασαμε τελειωςΤελος του μηνα τελειωνει? να τα ξαναπουμε(και να ξαναβρεθουμε) παλι οπως παλια
Αχ αυτες οι μεγαλες αγαπες....(το ποδοσφαιρο εννοω)![]()

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλύτερα χωρίς μαύρισμα, πανάδες και λεκέδες, ρυτίδες και ξεραϊλα. Λίγο αρκεί. Το πέρνεις και στο δρόμο με καπέλο.Εγώ δεν πήγα ακόμα πουθενά και το μαύρισμά μου φοβάμαι πως οφείλεται στο καυσαέριο...Καλά να πάθω, εδώ που μένω!
Σε λίγο όμως θα φύγω, θα πάω να δω Κροατία-Τουρκία. Θα είμαι μάλλον με την Τουρκία διότι είναι το δυναμικό και απρόβλεπτο outsider!![]()
Οσο για Τουρκία, σκέψου την σα Μικρασία. Εχει καταπληκτικά μέρη! Κι αν πας στον Πόντο, πάρε και το βιβλίο της Μ. Κορομηλά για τους Έλληνες του Πόντου!
Άντε , καλό καλοκαίρι!
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Παρεξήγηση!Καλύτερα χωρίς μαύρισμα, πανάδες και λεκέδες, ρυτίδες και ξεραϊλα. Λίγο αρκεί. Το πέρνεις και στο δρόμο με καπέλο.
Οσο για Τουρκία, σκέψου την σα Μικρασία. Εχει καταπληκτικά μέρη! Κι αν πας στον Πόντο, πάρε και το βιβλίο της Μ. Κορομηλά για τους Έλληνες του Πόντου!
Άντε , καλό καλοκαίρι!
Εγώ εννοούσα το ματς που είχε η τηλεόραση στις 20.6 και έπαιζε η Κροατία με την Τουρκία! Δυστυχώς δεν εννοούσα ταξίδι...

Ευχαριστώ και ανταποδίδω την ευχή για καλό καλοκαίρι, πάντως!

Raisa
Περιβόητο μέλος
Παρεξήγηση!Εγώ εννοούσα το ματς που είχε η τηλεόραση στις 20.6 και έπαιζε η Κροατία με την Τουρκία!
Δυστυχώς δεν εννοούσα ταξίδι...
Ευχαριστώ και ανταποδίδω την ευχή για καλό καλοκαίρι, πάντως!![]()

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool