MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

Καλημερα και απο μένα Eri_siam γράφουν για τις συναντήσεις σε αυτο το θέμα. Θα γινει η επομενη απ'οτι διάβασα τώρα τον Σεπτέμβριο και εγω εχω λίγες μέρες που διάβασα οτι υπάρχει το αντίστοιχο θέμα για Θεσσαλονίκη το οποιο ειναι σούπερ:up::up:

Οποτε γινει ειμαι μέσα;);)

Ευχαριστω για την απαντηση.... :)
Περιμενω λοιπον κ εκτος απροοπτου θα ερθω κ γω....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οσο για τ' άλλα που θίξαμε, τρεις λέξεις έχω να πω: "αρχή άνδρα δείξαι". Το είπαν οι αρχαίοι και ισχύει πάντα. Η εξουσία πάντα δείχνει τι άνθρωπος είναι κάποιος, άνδρας ή γυναίκα. Και δυστυχώς δείχνει συνήθως τη μικρότητα και τα κόμπλεξ.
Αυτό ξαναπές το! :up:
Επίσης, εκ πείρας θεωρώ ότι η υπαλληλική ιεραρχία ευνοεί ό,τι κατώτερο στοιχείο στη φύση του ανθρώπου... Οι περισσότεροι καταπιέζουν τους κατώτερους αλλά στέκονται σούζα στους ανώτερους... :down:

Με την ευκαιρία, σου εύχομαι και "καλή σύνταξη"! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό ξαναπές το! :up:
Επίσης, εκ πείρας θεωρώ ότι η υπαλληλική ιεραρχία ευνοεί ό,τι κατώτερο στοιχείο στη φύση του ανθρώπου... Οι περισσότεροι καταπιέζουν τους κατώτερους αλλά στέκονται σούζα στους ανώτερους... :down:

Με την ευκαιρία, σου εύχομαι και "καλή σύνταξη"! :)
Eυχαριστώ!
Όσο για την ιεραρχία που λες, αυτά χρήζουν ανάλυσης από ψυχαναλυτική σκοπιά. Από κοινωνική βλέπεις, ότι αν πάει κάποιος να κάνει κάτι εκει μέσα, τους χαλάει την όποια σούπα και είναι προς απομόνωση.
Παρ' ότι η εμπειρία μου προέρχεται από χώρο που δεν έχει να κάνει με εξυπηρέτηση κοινού αλλά με τα ενδότερα, θα έλεγα κοντά στη λήψη αποφάσεων, η χρήση των αξιών για ευτελείς σκοπούς, η μετακύληση ευθυνών και η προώθηση προσωπικών συμφερόντων έχει γίνει για μερικούς καθημερινό παιχνίδι. Αυτά, σε βάθος χρόνου, διαμορφώνουν όχι μόνον νοοτροπίες αλλά και προσωπικότητες. Επειδή όμως οι δομές είναι μέσα στη ζωή, πρέπει πάντα να βρίσκεις τρόπο να παραμένεις ο εαυτός σου κατά τη σχέση σου μαζί τους, να μην τον προδίδεις αλλά μάλιστα να τον προφυλάσσεις από τις ύαινες....Χμμμμ! δύσκολη δουλειά ε?
Ωστόσο, όταν έχεις ευκαιρίες δημιουργίας και προώθησης όσων πιστεύεις τότε ανταμείβεσαι για όλα όσα έχεις περάσει! και... πολλά πράγματα δημιουργούνται ή αλλάζουν μόνον αν παλαίψεις από τα μέσα .... όπως είπαν κάποιοι σοφότεροι!
Τέλος πάντων μη σας πρήζω!
Φιλιά στα μουστακάκια των γατουλιών μας!

Κορίτσιααααααααα πού είστε καλέ; Είδατε ότι αρχίζει η Έκθεση και την κάνατε α λα γαλλικά;;; :blink:

Δηλώνω παρούσα:D....
(ουφ, γλίτωσα την απουσία):P:lol:

Δηλώνω παρούσα:D....
(ουφ, γλίτωσα την απουσία):P:lol:
Άμα θέλεις να δηλώσεις και τίποτα χαιρετίσματα σε διαδηλωτές ή (μακριά από μας!) κουκουλοφόρους, πες σε μένα. Όλοι από κάτω από το σπίτι μου περνάνε.
Και το Σάββατο είπαν θα έχει διάφορες διαδηλώσεις...

τι γκρινιάζεις καλέ:confused:.....κάνε μια φραπεδιά και άραξε στο μπαλκόνι.:cool:...τσάμπα θέαμα.....:D
και αν δεις τίποτε κόκκινες σημαίες (ξέρεις εσύ;)) δώσε φιλιά από μένα:D:D:D

τι γκρινιάζεις καλέ:confused:.....κάνε μια φραπεδιά και άραξε στο μπαλκόνι.:cool:...τσάμπα θέαμα.....:D
και αν δεις τίποτε κόκκινες σημαίες (ξέρεις εσύ;)) δώσε φιλιά από μένα:D:D:D
Οι κόκκινες δεν ενοχλούν καθόλου. Όταν βλέπω κόκκινο/μαύρο όμως, κάτι παθαίνω ΑΡΓΚΡΓΚΡ
Γιατί κάθε φορά πέφτουν δακρυγόνα και κλείνομαι μέσα σαν το ποντίκι για να μην πάθουν κάτι τα γατιά μου...
Χώρια που μια φορά έκαψαν ένα ολόκληρο ΔΕΝΤΡΟ απέναντι από τα πανεπιστήμια. Έτσι γίνεται η επανάσταση; Καίγοντας δέντρα;;; :blink:

όχι αγαπητή μου......έτσι αμαυρώνεται η επανάσταση!!!:mad::mad::mad:

όχι αγαπητή μου......έτσι αμαυρώνεται η επανάσταση!!!:mad::mad::mad:
Ω, ρε, αμαύρωμα που θέλει ο κ//// τους!
:lol:

Τώρα να με συγχωρείς, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να κάνω ένα διάλειμμα. Μου κάνει χαρούλες η Άσπρη μου!!! :) ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙ

Mη σε νοιάζει, εδώ είμαστε. Εγώ θα λείψω για λίγες μέρες αλλά ψυχικά εδώ θα είμαι!

Και εγω δηλωνω παρον.:DΛοιπον μολις τελειωσει ο τζερτελες της Εκθεσης
σιγα,σιγα να αρχισουμε να οργανωνομαστε για μια συναντηση μεσ'τον Σεπτεμβρη.:DΕχουμε και τοσο νεα μελη να καλωσορισουμε.:up::D
Ε να γυρισει και η προεδρος μας...:blink::lol:

Αν κάνετε τη συνάντηση μετά τις 11/09 και όχι στις 22, 23 κΑΙ 24/09 θα σας έρθω και γω.
Καλό απόγευμα!

Μόλισ έγινε σεισμός, αλλα ήταν μικρός σε ένταση και διάρκεια. περιμένουμε να δούμε τη θα γίνει ,αν γίνει, στη συνέχεια

Μόλισ έγινε σεισμός, αλλα ήταν μικρός σε ένταση και διάρκεια. περιμένουμε να δούμε τη θα γίνει ,αν γίνει, στη συνέχεια

Και εγω τον καταλαβα.Και τα γατια μου λιγο ανησυχησαν.
Αν μαθετε επικεντρο και ενταση,γραψτε το.:)

Τα έγραψαν και στο σχετικό θέμα, αλλά τα γράφω κι εδώ για πληροφόρηση: 3,8, 7χλμ ανατολικά, ανάμεσα Θεσ/νίκη και λίμνη Λαγκαδά. Έγινε τόσο αισθητός γιατί είχε μικρό εστιακό βάθος.

Τα έγραψαν και στο σχετικό θέμα, αλλά τα γράφω κι εδώ για πληροφόρηση: 3,8, 7χλμ ανατολικά, ανάμεσα Θεσ/νίκη και λίμνη Λαγκαδά. Έγινε τόσο αισθητός γιατί είχε μικρό εστιακό βάθος.

Προσπαθήσα να μάθω και εγώ για την ένταση αλλα δεν το ειπε πουθενά στα κανάλια εκτος και αν μου διέυφυγε, απο την τρομάρα μου δεν έχω υπνο...:bye::bye: το κατάλαβε και το γατι τώρα που το συνδιάζω με το γεγονος ήταν ανήσυχος και πηδουσε σαν κατσίκι δεξια και αριστερα, συν οτι νιαουριζε χωρίς λογο σαν να ενιωθε κάτι..
Τα ζωάκια εχουν πολυ ενστικο:rolleyes::rolleyes:

Τι στο καλο μονο τα δικα μου φαινεται δεν εχουν μονο με τις παραξενες μυρωδιες και τους θορυβους οταν δεν χρειαζεται ξυπνανε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back