Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:15 Η Μυρτω4038: #861 07-09-08 13:15 Καλημερα! Που κρυφτηκατε παλι Για βγειτε απο τα γατοτουνελ σας,γιατι δεν σας βλεπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #862 07-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα! Που κρυφτηκατε παλι Για βγειτε απο τα γατοτουνελ σας,γιατι δεν σας βλεπω! Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ να βγω, αλλά δεν βρίσκω την τρύπα.....που πήγε η τρύπα γμτ....γιατί δεν την βλέπω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η Zbeebz έγραψε: #863 07-09-08 15:50 Να σας πω τον πόνο μου. Απόψε έχω ένα δίλημμα να αντιμετωπίσω. Ή θα κοιμηθώ σπίτι μου κάνοντας παρέα στην Άσπρη, ή θα κοιμηθώ στο σπίτι της αδερφής μου (η οποία για απόψε θα λείπει) κάνοντας παρέα στον Beeb. Τείνω περισσότερο στο δεύτερο, γιατί η Άσπρη είναι στον χώρο της ενώ ο Beeb όχι. Εσείς τι λέτε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:57 Η Μυρτω4038: #864 07-09-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να σας πω τον πόνο μου. Απόψε έχω ένα δίλημμα να αντιμετωπίσω. Ή θα κοιμηθώ σπίτι μου κάνοντας παρέα στην Άσπρη, ή θα κοιμηθώ στο σπίτι της αδερφής μου (η οποία για απόψε θα λείπει) κάνοντας παρέα στον Beeb. Τείνω περισσότερο στο δεύτερο, γιατί η Άσπρη είναι στον χώρο της ενώ ο Beeb όχι. Εσείς τι λέτε;;; Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν θελεις ακομη να φερεις τον Beeb σπιτι? Δεν συνηλθε ακομη καλα η Ασπρη? Αν η Ασπρη επανηλθε πληρως και εχεις να διαλεξεις μεταξυ των δυο τους, νομιζω εγω θα "διαλεγα" τον Beeb γιατι εμεινε καιρο μακρια απο το περιβαλλον του.Μη νιωθει ο καημενος οτι τον ξεχασες.Με την προυποθεση οτι η Ασπρη μπορει μια χαρα να μεινει μονη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:00 Η Zbeebz έγραψε: #865 07-09-08 16:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Γιατι δεν θελεις ακομη να φερεις τον Beeb σπιτι? Δεν συνηλθε ακομη καλα η Ασπρη? Αν η Ασπρη επανηλθε πληρως και εχεις να διαλεξεις μεταξυ των δυο τους, νομιζω εγω θα "διαλεγα" τον Beeb γιατι εμεινε καιρο μακρια απο το περιβαλλον του.Μη νιωθει ο καημενος οτι τον ξεχασες.Με την προυποθεση οτι η Ασπρη μπορει μια χαρα να μεινει μονη της. Click για ανάπτυξη... Η Άσπρη συνήλθε κατά πολύ, όμως σκέφτομαι ότι καλύτερα να περιμένουμε 3-4 μέρες ακόμα, μην τον ξαναφέρω εδώ άρον-άρον και γίνει καμιά στραβή και χτυπάω το κεφάλι μου... Ας δέσει πρώτα καλά-καλά η τομή της... Πάντως κι εγώ στον Beeb τείνω. Ο καημένος, έχει γίνει "περιπλανώμενος, δυστυχισμένος, μακριά απ' της μάνας του την αγκαλιά"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:21 Η Raisa έγραψε: #866 07-09-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Γιατι δεν θελεις ακομη να φερεις τον Beeb σπιτι? Δεν συνηλθε ακομη καλα η Ασπρη? Αν η Ασπρη επανηλθε πληρως και εχεις να διαλεξεις μεταξυ των δυο τους, νομιζω εγω θα "διαλεγα" τον Beeb γιατι εμεινε καιρο μακρια απο το περιβαλλον του.Μη νιωθει ο καημενος οτι τον ξεχασες.Με την προυποθεση οτι η Ασπρη μπορει μια χαρα να μεινει μονη της. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω με την Νίκη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:25 Η maroula έγραψε: #867 07-09-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα! Που κρυφτηκατε παλι Για βγειτε απο τα γατοτουνελ σας,γιατι δεν σας βλεπω! Click για ανάπτυξη... Χαιρετώ και εγω τα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης..niki πολυ πετυχημένο Με αυτο θυμήθηκα το παιχνιδι-τουνελ για τα γατουλίνια Πήγε καμία απο εσάς στο κέντρο; Ηθελα να παω το μεσημέρι αλλα δίστασα φοβόμουν μην γίνει κανένα επεισόδιο λογω της ΔΕΘ. Σκεφτομαι να παω το βράδυ αλλα δεν ξέρω τι γίνεται κάτω μένω και Καλαμαρια. Ποτε θα κάνουμε καμία συγκέντρωση εγω ειμαι μέσα πάντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:29 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #868 07-09-08 20:29 και ΄γω αυτό περιμένω, αντε πότε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:35 Η Μυρτω4038: #869 07-09-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Χαιρετώ και εγω τα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης..niki πολυ πετυχημένο Με αυτο θυμήθηκα το παιχνιδι-τουνελ για τα γατουλίνια Πήγε καμία απο εσάς στο κέντρο; Ηθελα να παω το μεσημέρι αλλα δίστασα φοβόμουν μην γίνει κανένα επεισόδιο λογω της ΔΕΘ. Σκεφτομαι να παω το βράδυ αλλα δεν ξέρω τι γίνεται κάτω μένω και Καλαμαρια. Ποτε θα κάνουμε καμία συγκέντρωση εγω ειμαι μέσα πάντως.. Click για ανάπτυξη... Εγω παντα τις μερες της Εκθεσης αποφευγω το κεντρο.Αυτες τις μερες φυσιολογικα παντου θα εχει πολυ κοσμο.Και να ειμαι ειληκρινεις εχω τουλαχιστον 3-4 χρονια να παω στην Εκθεση. Οσο για την συναντηση του Σεπτεμβριου, αυτην την βδομαδα γυρναει Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ οποτε θα το κανονισουμε. Υ.Γ Συνηθως το συζητταμε καμια βδομαδα νωριτερα.Θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμε απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:48 Η maroula έγραψε: #870 07-09-08 22:48 Και εγώ θα χαρω πολυ να σας γνωρίσω ολους και ολες.. Να μου φιλήσετε τα γατουλίνια σας είναι ολα πολυ γλυκούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Zbeebz έγραψε: #871 08-09-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα! Που κρυφτηκατε παλι Για βγειτε απο τα γατοτουνελ σας,γιατι δεν σας βλεπω! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βγαίνω, έχω δουλειά! Παίζω με τις φούντες που κρέμονται μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:05 Η μαγισσα έγραψε: #872 10-09-08 21:05 Κορίτσια είμαι εδώ και ναι είναι γεγονός ότι το My Cat Θεσσαλονίκης κάνει πάλι την παρουσία του στην πόλη τι λέτε δεν έιναι καιρός να βρεθούμε και πάλι και να δεί η πόλη τι σημαίνει γλυκό νιαούρισμα και καφεδάκι με τους φίλούς???? Αντε και μου λείψατε ζουζούνες Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:07 Η μαγισσα έγραψε: #873 10-09-08 21:07 Επίσης είδα και πολύ καινούριο κόσμο από Θεσσαλονίκη άντε να μαζευόμαστε και να γνωρίσουμε και τους καινούριους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:09 Η Raisa έγραψε: #874 10-09-08 21:09 Να μαζευτούμε ...να μαζευτούμε.....τώρα που ήρθε και η πρόεδρος να το οργανώσουμε!!! Πρόεδρε πείτε μας ΠΟΤΕ και ΠΟΥ....και έγινε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:14 Η μαγισσα έγραψε: #875 10-09-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μαζευτούμε ...να μαζευτούμε.....τώρα που ήρθε και η πρόεδρος να το οργανώσουμε!!! Πρόεδρε πείτε μας ΠΟΤΕ και ΠΟΥ....και έγινε!!! Click για ανάπτυξη... Το που θα εξαρτηθεί από το πόσες θά είμαστε αλλά ένα πριβέ με τα κορίτσια της Χαλκιδικής το χτυπάμε και μέσα στο ΣΚ και μετά κανομίζουμε και κάτι πιο μεγάλο και με το καινούρια μέλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:44 Η Zbeebz έγραψε: #876 11-09-08 01:44 Την έβαψα... Σήμερα το βράδυ έχουν πάρτι οι φοιτήτριες που μένουν από πάνω... Αναρωτιέμαι τι ώρα τέλος πάντων θα κοιμηθούμε. Και δεν μπορώ να πω και τίποτα. Τα κορίτσια ήταν ευγενικά και ειδοποίησαν την οικοδομή για το πάρτι από την Κυριακή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:42 Η Alessandra15827: #877 11-09-08 02:42 Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:46 Η Μυρτω4038: #878 11-09-08 07:46 Αρχική Δημοσίευση από alessandra: Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Αλεξανδρα στο φορουμ μας.Θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμε και απο κοντα στην συναντηση που θα κανονισουμε για τον Σεπτεμβρη. Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κορίτσια είμαι εδώ και ναι είναι γεγονός ότι το My Cat Θεσσαλονίκης κάνει πάλι την παρουσία του στην πόλη τι λέτε δεν έιναι καιρός να βρεθούμε και πάλι και να δεί η πόλη τι σημαίνει γλυκό νιαούρισμα και καφεδάκι με τους φίλούς???? Αντε και μου λείψατε ζουζούνες Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο λεω,σημερα θα συννενοηθουμε με π.μ η τηλεφωνο. Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου και να ξαναπουμε το Vibrato μια που καιρος ειναι καλος ακομη,και μπορουμε να καθησουμε εξω? Καμια αλλη ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:56 Η Raisa έγραψε: #879 11-09-08 07:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου Click για ανάπτυξη... ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:16 Η Μυρτω4038: #880 11-09-08 08:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Click για ανάπτυξη... Να αλλαξω την ημερομηνια για Σαββατο η Κυριακη 20 η 21 Σεπτεμβριου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα! Που κρυφτηκατε παλι Για βγειτε απο τα γατοτουνελ σας,γιατι δεν σας βλεπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #862 07-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα! Που κρυφτηκατε παλι Για βγειτε απο τα γατοτουνελ σας,γιατι δεν σας βλεπω! Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ να βγω, αλλά δεν βρίσκω την τρύπα.....που πήγε η τρύπα γμτ....γιατί δεν την βλέπω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η Zbeebz έγραψε: #863 07-09-08 15:50 Να σας πω τον πόνο μου. Απόψε έχω ένα δίλημμα να αντιμετωπίσω. Ή θα κοιμηθώ σπίτι μου κάνοντας παρέα στην Άσπρη, ή θα κοιμηθώ στο σπίτι της αδερφής μου (η οποία για απόψε θα λείπει) κάνοντας παρέα στον Beeb. Τείνω περισσότερο στο δεύτερο, γιατί η Άσπρη είναι στον χώρο της ενώ ο Beeb όχι. Εσείς τι λέτε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:57 Η Μυρτω4038: #864 07-09-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να σας πω τον πόνο μου. Απόψε έχω ένα δίλημμα να αντιμετωπίσω. Ή θα κοιμηθώ σπίτι μου κάνοντας παρέα στην Άσπρη, ή θα κοιμηθώ στο σπίτι της αδερφής μου (η οποία για απόψε θα λείπει) κάνοντας παρέα στον Beeb. Τείνω περισσότερο στο δεύτερο, γιατί η Άσπρη είναι στον χώρο της ενώ ο Beeb όχι. Εσείς τι λέτε;;; Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν θελεις ακομη να φερεις τον Beeb σπιτι? Δεν συνηλθε ακομη καλα η Ασπρη? Αν η Ασπρη επανηλθε πληρως και εχεις να διαλεξεις μεταξυ των δυο τους, νομιζω εγω θα "διαλεγα" τον Beeb γιατι εμεινε καιρο μακρια απο το περιβαλλον του.Μη νιωθει ο καημενος οτι τον ξεχασες.Με την προυποθεση οτι η Ασπρη μπορει μια χαρα να μεινει μονη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:00 Η Zbeebz έγραψε: #865 07-09-08 16:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Γιατι δεν θελεις ακομη να φερεις τον Beeb σπιτι? Δεν συνηλθε ακομη καλα η Ασπρη? Αν η Ασπρη επανηλθε πληρως και εχεις να διαλεξεις μεταξυ των δυο τους, νομιζω εγω θα "διαλεγα" τον Beeb γιατι εμεινε καιρο μακρια απο το περιβαλλον του.Μη νιωθει ο καημενος οτι τον ξεχασες.Με την προυποθεση οτι η Ασπρη μπορει μια χαρα να μεινει μονη της. Click για ανάπτυξη... Η Άσπρη συνήλθε κατά πολύ, όμως σκέφτομαι ότι καλύτερα να περιμένουμε 3-4 μέρες ακόμα, μην τον ξαναφέρω εδώ άρον-άρον και γίνει καμιά στραβή και χτυπάω το κεφάλι μου... Ας δέσει πρώτα καλά-καλά η τομή της... Πάντως κι εγώ στον Beeb τείνω. Ο καημένος, έχει γίνει "περιπλανώμενος, δυστυχισμένος, μακριά απ' της μάνας του την αγκαλιά"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:21 Η Raisa έγραψε: #866 07-09-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Γιατι δεν θελεις ακομη να φερεις τον Beeb σπιτι? Δεν συνηλθε ακομη καλα η Ασπρη? Αν η Ασπρη επανηλθε πληρως και εχεις να διαλεξεις μεταξυ των δυο τους, νομιζω εγω θα "διαλεγα" τον Beeb γιατι εμεινε καιρο μακρια απο το περιβαλλον του.Μη νιωθει ο καημενος οτι τον ξεχασες.Με την προυποθεση οτι η Ασπρη μπορει μια χαρα να μεινει μονη της. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω με την Νίκη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:25 Η maroula έγραψε: #867 07-09-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα! Που κρυφτηκατε παλι Για βγειτε απο τα γατοτουνελ σας,γιατι δεν σας βλεπω! Click για ανάπτυξη... Χαιρετώ και εγω τα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης..niki πολυ πετυχημένο Με αυτο θυμήθηκα το παιχνιδι-τουνελ για τα γατουλίνια Πήγε καμία απο εσάς στο κέντρο; Ηθελα να παω το μεσημέρι αλλα δίστασα φοβόμουν μην γίνει κανένα επεισόδιο λογω της ΔΕΘ. Σκεφτομαι να παω το βράδυ αλλα δεν ξέρω τι γίνεται κάτω μένω και Καλαμαρια. Ποτε θα κάνουμε καμία συγκέντρωση εγω ειμαι μέσα πάντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:29 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #868 07-09-08 20:29 και ΄γω αυτό περιμένω, αντε πότε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:35 Η Μυρτω4038: #869 07-09-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Χαιρετώ και εγω τα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης..niki πολυ πετυχημένο Με αυτο θυμήθηκα το παιχνιδι-τουνελ για τα γατουλίνια Πήγε καμία απο εσάς στο κέντρο; Ηθελα να παω το μεσημέρι αλλα δίστασα φοβόμουν μην γίνει κανένα επεισόδιο λογω της ΔΕΘ. Σκεφτομαι να παω το βράδυ αλλα δεν ξέρω τι γίνεται κάτω μένω και Καλαμαρια. Ποτε θα κάνουμε καμία συγκέντρωση εγω ειμαι μέσα πάντως.. Click για ανάπτυξη... Εγω παντα τις μερες της Εκθεσης αποφευγω το κεντρο.Αυτες τις μερες φυσιολογικα παντου θα εχει πολυ κοσμο.Και να ειμαι ειληκρινεις εχω τουλαχιστον 3-4 χρονια να παω στην Εκθεση. Οσο για την συναντηση του Σεπτεμβριου, αυτην την βδομαδα γυρναει Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ οποτε θα το κανονισουμε. Υ.Γ Συνηθως το συζητταμε καμια βδομαδα νωριτερα.Θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμε απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:48 Η maroula έγραψε: #870 07-09-08 22:48 Και εγώ θα χαρω πολυ να σας γνωρίσω ολους και ολες.. Να μου φιλήσετε τα γατουλίνια σας είναι ολα πολυ γλυκούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Zbeebz έγραψε: #871 08-09-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα! Που κρυφτηκατε παλι Για βγειτε απο τα γατοτουνελ σας,γιατι δεν σας βλεπω! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βγαίνω, έχω δουλειά! Παίζω με τις φούντες που κρέμονται μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:05 Η μαγισσα έγραψε: #872 10-09-08 21:05 Κορίτσια είμαι εδώ και ναι είναι γεγονός ότι το My Cat Θεσσαλονίκης κάνει πάλι την παρουσία του στην πόλη τι λέτε δεν έιναι καιρός να βρεθούμε και πάλι και να δεί η πόλη τι σημαίνει γλυκό νιαούρισμα και καφεδάκι με τους φίλούς???? Αντε και μου λείψατε ζουζούνες Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:07 Η μαγισσα έγραψε: #873 10-09-08 21:07 Επίσης είδα και πολύ καινούριο κόσμο από Θεσσαλονίκη άντε να μαζευόμαστε και να γνωρίσουμε και τους καινούριους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:09 Η Raisa έγραψε: #874 10-09-08 21:09 Να μαζευτούμε ...να μαζευτούμε.....τώρα που ήρθε και η πρόεδρος να το οργανώσουμε!!! Πρόεδρε πείτε μας ΠΟΤΕ και ΠΟΥ....και έγινε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:14 Η μαγισσα έγραψε: #875 10-09-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μαζευτούμε ...να μαζευτούμε.....τώρα που ήρθε και η πρόεδρος να το οργανώσουμε!!! Πρόεδρε πείτε μας ΠΟΤΕ και ΠΟΥ....και έγινε!!! Click για ανάπτυξη... Το που θα εξαρτηθεί από το πόσες θά είμαστε αλλά ένα πριβέ με τα κορίτσια της Χαλκιδικής το χτυπάμε και μέσα στο ΣΚ και μετά κανομίζουμε και κάτι πιο μεγάλο και με το καινούρια μέλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:44 Η Zbeebz έγραψε: #876 11-09-08 01:44 Την έβαψα... Σήμερα το βράδυ έχουν πάρτι οι φοιτήτριες που μένουν από πάνω... Αναρωτιέμαι τι ώρα τέλος πάντων θα κοιμηθούμε. Και δεν μπορώ να πω και τίποτα. Τα κορίτσια ήταν ευγενικά και ειδοποίησαν την οικοδομή για το πάρτι από την Κυριακή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:42 Η Alessandra15827: #877 11-09-08 02:42 Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:46 Η Μυρτω4038: #878 11-09-08 07:46 Αρχική Δημοσίευση από alessandra: Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Αλεξανδρα στο φορουμ μας.Θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμε και απο κοντα στην συναντηση που θα κανονισουμε για τον Σεπτεμβρη. Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κορίτσια είμαι εδώ και ναι είναι γεγονός ότι το My Cat Θεσσαλονίκης κάνει πάλι την παρουσία του στην πόλη τι λέτε δεν έιναι καιρός να βρεθούμε και πάλι και να δεί η πόλη τι σημαίνει γλυκό νιαούρισμα και καφεδάκι με τους φίλούς???? Αντε και μου λείψατε ζουζούνες Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο λεω,σημερα θα συννενοηθουμε με π.μ η τηλεφωνο. Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου και να ξαναπουμε το Vibrato μια που καιρος ειναι καλος ακομη,και μπορουμε να καθησουμε εξω? Καμια αλλη ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:56 Η Raisa έγραψε: #879 11-09-08 07:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου Click για ανάπτυξη... ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:16 Η Μυρτω4038: #880 11-09-08 08:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Click για ανάπτυξη... Να αλλαξω την ημερομηνια για Σαββατο η Κυριακη 20 η 21 Σεπτεμβριου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα! Που κρυφτηκατε παλι Για βγειτε απο τα γατοτουνελ σας,γιατι δεν σας βλεπω! Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ να βγω, αλλά δεν βρίσκω την τρύπα.....που πήγε η τρύπα γμτ....γιατί δεν την βλέπω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η Zbeebz έγραψε: #863 07-09-08 15:50 Να σας πω τον πόνο μου. Απόψε έχω ένα δίλημμα να αντιμετωπίσω. Ή θα κοιμηθώ σπίτι μου κάνοντας παρέα στην Άσπρη, ή θα κοιμηθώ στο σπίτι της αδερφής μου (η οποία για απόψε θα λείπει) κάνοντας παρέα στον Beeb. Τείνω περισσότερο στο δεύτερο, γιατί η Άσπρη είναι στον χώρο της ενώ ο Beeb όχι. Εσείς τι λέτε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:57 Η Μυρτω4038: #864 07-09-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να σας πω τον πόνο μου. Απόψε έχω ένα δίλημμα να αντιμετωπίσω. Ή θα κοιμηθώ σπίτι μου κάνοντας παρέα στην Άσπρη, ή θα κοιμηθώ στο σπίτι της αδερφής μου (η οποία για απόψε θα λείπει) κάνοντας παρέα στον Beeb. Τείνω περισσότερο στο δεύτερο, γιατί η Άσπρη είναι στον χώρο της ενώ ο Beeb όχι. Εσείς τι λέτε;;; Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν θελεις ακομη να φερεις τον Beeb σπιτι? Δεν συνηλθε ακομη καλα η Ασπρη? Αν η Ασπρη επανηλθε πληρως και εχεις να διαλεξεις μεταξυ των δυο τους, νομιζω εγω θα "διαλεγα" τον Beeb γιατι εμεινε καιρο μακρια απο το περιβαλλον του.Μη νιωθει ο καημενος οτι τον ξεχασες.Με την προυποθεση οτι η Ασπρη μπορει μια χαρα να μεινει μονη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:00 Η Zbeebz έγραψε: #865 07-09-08 16:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Γιατι δεν θελεις ακομη να φερεις τον Beeb σπιτι? Δεν συνηλθε ακομη καλα η Ασπρη? Αν η Ασπρη επανηλθε πληρως και εχεις να διαλεξεις μεταξυ των δυο τους, νομιζω εγω θα "διαλεγα" τον Beeb γιατι εμεινε καιρο μακρια απο το περιβαλλον του.Μη νιωθει ο καημενος οτι τον ξεχασες.Με την προυποθεση οτι η Ασπρη μπορει μια χαρα να μεινει μονη της. Click για ανάπτυξη... Η Άσπρη συνήλθε κατά πολύ, όμως σκέφτομαι ότι καλύτερα να περιμένουμε 3-4 μέρες ακόμα, μην τον ξαναφέρω εδώ άρον-άρον και γίνει καμιά στραβή και χτυπάω το κεφάλι μου... Ας δέσει πρώτα καλά-καλά η τομή της... Πάντως κι εγώ στον Beeb τείνω. Ο καημένος, έχει γίνει "περιπλανώμενος, δυστυχισμένος, μακριά απ' της μάνας του την αγκαλιά"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:21 Η Raisa έγραψε: #866 07-09-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Γιατι δεν θελεις ακομη να φερεις τον Beeb σπιτι? Δεν συνηλθε ακομη καλα η Ασπρη? Αν η Ασπρη επανηλθε πληρως και εχεις να διαλεξεις μεταξυ των δυο τους, νομιζω εγω θα "διαλεγα" τον Beeb γιατι εμεινε καιρο μακρια απο το περιβαλλον του.Μη νιωθει ο καημενος οτι τον ξεχασες.Με την προυποθεση οτι η Ασπρη μπορει μια χαρα να μεινει μονη της. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω με την Νίκη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:25 Η maroula έγραψε: #867 07-09-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα! Που κρυφτηκατε παλι Για βγειτε απο τα γατοτουνελ σας,γιατι δεν σας βλεπω! Click για ανάπτυξη... Χαιρετώ και εγω τα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης..niki πολυ πετυχημένο Με αυτο θυμήθηκα το παιχνιδι-τουνελ για τα γατουλίνια Πήγε καμία απο εσάς στο κέντρο; Ηθελα να παω το μεσημέρι αλλα δίστασα φοβόμουν μην γίνει κανένα επεισόδιο λογω της ΔΕΘ. Σκεφτομαι να παω το βράδυ αλλα δεν ξέρω τι γίνεται κάτω μένω και Καλαμαρια. Ποτε θα κάνουμε καμία συγκέντρωση εγω ειμαι μέσα πάντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:29 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #868 07-09-08 20:29 και ΄γω αυτό περιμένω, αντε πότε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:35 Η Μυρτω4038: #869 07-09-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Χαιρετώ και εγω τα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης..niki πολυ πετυχημένο Με αυτο θυμήθηκα το παιχνιδι-τουνελ για τα γατουλίνια Πήγε καμία απο εσάς στο κέντρο; Ηθελα να παω το μεσημέρι αλλα δίστασα φοβόμουν μην γίνει κανένα επεισόδιο λογω της ΔΕΘ. Σκεφτομαι να παω το βράδυ αλλα δεν ξέρω τι γίνεται κάτω μένω και Καλαμαρια. Ποτε θα κάνουμε καμία συγκέντρωση εγω ειμαι μέσα πάντως.. Click για ανάπτυξη... Εγω παντα τις μερες της Εκθεσης αποφευγω το κεντρο.Αυτες τις μερες φυσιολογικα παντου θα εχει πολυ κοσμο.Και να ειμαι ειληκρινεις εχω τουλαχιστον 3-4 χρονια να παω στην Εκθεση. Οσο για την συναντηση του Σεπτεμβριου, αυτην την βδομαδα γυρναει Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ οποτε θα το κανονισουμε. Υ.Γ Συνηθως το συζητταμε καμια βδομαδα νωριτερα.Θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμε απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:48 Η maroula έγραψε: #870 07-09-08 22:48 Και εγώ θα χαρω πολυ να σας γνωρίσω ολους και ολες.. Να μου φιλήσετε τα γατουλίνια σας είναι ολα πολυ γλυκούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Zbeebz έγραψε: #871 08-09-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα! Που κρυφτηκατε παλι Για βγειτε απο τα γατοτουνελ σας,γιατι δεν σας βλεπω! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βγαίνω, έχω δουλειά! Παίζω με τις φούντες που κρέμονται μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:05 Η μαγισσα έγραψε: #872 10-09-08 21:05 Κορίτσια είμαι εδώ και ναι είναι γεγονός ότι το My Cat Θεσσαλονίκης κάνει πάλι την παρουσία του στην πόλη τι λέτε δεν έιναι καιρός να βρεθούμε και πάλι και να δεί η πόλη τι σημαίνει γλυκό νιαούρισμα και καφεδάκι με τους φίλούς???? Αντε και μου λείψατε ζουζούνες Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:07 Η μαγισσα έγραψε: #873 10-09-08 21:07 Επίσης είδα και πολύ καινούριο κόσμο από Θεσσαλονίκη άντε να μαζευόμαστε και να γνωρίσουμε και τους καινούριους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:09 Η Raisa έγραψε: #874 10-09-08 21:09 Να μαζευτούμε ...να μαζευτούμε.....τώρα που ήρθε και η πρόεδρος να το οργανώσουμε!!! Πρόεδρε πείτε μας ΠΟΤΕ και ΠΟΥ....και έγινε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:14 Η μαγισσα έγραψε: #875 10-09-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μαζευτούμε ...να μαζευτούμε.....τώρα που ήρθε και η πρόεδρος να το οργανώσουμε!!! Πρόεδρε πείτε μας ΠΟΤΕ και ΠΟΥ....και έγινε!!! Click για ανάπτυξη... Το που θα εξαρτηθεί από το πόσες θά είμαστε αλλά ένα πριβέ με τα κορίτσια της Χαλκιδικής το χτυπάμε και μέσα στο ΣΚ και μετά κανομίζουμε και κάτι πιο μεγάλο και με το καινούρια μέλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:44 Η Zbeebz έγραψε: #876 11-09-08 01:44 Την έβαψα... Σήμερα το βράδυ έχουν πάρτι οι φοιτήτριες που μένουν από πάνω... Αναρωτιέμαι τι ώρα τέλος πάντων θα κοιμηθούμε. Και δεν μπορώ να πω και τίποτα. Τα κορίτσια ήταν ευγενικά και ειδοποίησαν την οικοδομή για το πάρτι από την Κυριακή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:42 Η Alessandra15827: #877 11-09-08 02:42 Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:46 Η Μυρτω4038: #878 11-09-08 07:46 Αρχική Δημοσίευση από alessandra: Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Αλεξανδρα στο φορουμ μας.Θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμε και απο κοντα στην συναντηση που θα κανονισουμε για τον Σεπτεμβρη. Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κορίτσια είμαι εδώ και ναι είναι γεγονός ότι το My Cat Θεσσαλονίκης κάνει πάλι την παρουσία του στην πόλη τι λέτε δεν έιναι καιρός να βρεθούμε και πάλι και να δεί η πόλη τι σημαίνει γλυκό νιαούρισμα και καφεδάκι με τους φίλούς???? Αντε και μου λείψατε ζουζούνες Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο λεω,σημερα θα συννενοηθουμε με π.μ η τηλεφωνο. Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου και να ξαναπουμε το Vibrato μια που καιρος ειναι καλος ακομη,και μπορουμε να καθησουμε εξω? Καμια αλλη ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:56 Η Raisa έγραψε: #879 11-09-08 07:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου Click για ανάπτυξη... ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:16 Η Μυρτω4038: #880 11-09-08 08:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Click για ανάπτυξη... Να αλλαξω την ημερομηνια για Σαββατο η Κυριακη 20 η 21 Σεπτεμβριου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να σας πω τον πόνο μου. Απόψε έχω ένα δίλημμα να αντιμετωπίσω. Ή θα κοιμηθώ σπίτι μου κάνοντας παρέα στην Άσπρη, ή θα κοιμηθώ στο σπίτι της αδερφής μου (η οποία για απόψε θα λείπει) κάνοντας παρέα στον Beeb. Τείνω περισσότερο στο δεύτερο, γιατί η Άσπρη είναι στον χώρο της ενώ ο Beeb όχι. Εσείς τι λέτε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:57 Η Μυρτω4038: #864 07-09-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να σας πω τον πόνο μου. Απόψε έχω ένα δίλημμα να αντιμετωπίσω. Ή θα κοιμηθώ σπίτι μου κάνοντας παρέα στην Άσπρη, ή θα κοιμηθώ στο σπίτι της αδερφής μου (η οποία για απόψε θα λείπει) κάνοντας παρέα στον Beeb. Τείνω περισσότερο στο δεύτερο, γιατί η Άσπρη είναι στον χώρο της ενώ ο Beeb όχι. Εσείς τι λέτε;;; Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν θελεις ακομη να φερεις τον Beeb σπιτι? Δεν συνηλθε ακομη καλα η Ασπρη? Αν η Ασπρη επανηλθε πληρως και εχεις να διαλεξεις μεταξυ των δυο τους, νομιζω εγω θα "διαλεγα" τον Beeb γιατι εμεινε καιρο μακρια απο το περιβαλλον του.Μη νιωθει ο καημενος οτι τον ξεχασες.Με την προυποθεση οτι η Ασπρη μπορει μια χαρα να μεινει μονη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:00 Η Zbeebz έγραψε: #865 07-09-08 16:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Γιατι δεν θελεις ακομη να φερεις τον Beeb σπιτι? Δεν συνηλθε ακομη καλα η Ασπρη? Αν η Ασπρη επανηλθε πληρως και εχεις να διαλεξεις μεταξυ των δυο τους, νομιζω εγω θα "διαλεγα" τον Beeb γιατι εμεινε καιρο μακρια απο το περιβαλλον του.Μη νιωθει ο καημενος οτι τον ξεχασες.Με την προυποθεση οτι η Ασπρη μπορει μια χαρα να μεινει μονη της. Click για ανάπτυξη... Η Άσπρη συνήλθε κατά πολύ, όμως σκέφτομαι ότι καλύτερα να περιμένουμε 3-4 μέρες ακόμα, μην τον ξαναφέρω εδώ άρον-άρον και γίνει καμιά στραβή και χτυπάω το κεφάλι μου... Ας δέσει πρώτα καλά-καλά η τομή της... Πάντως κι εγώ στον Beeb τείνω. Ο καημένος, έχει γίνει "περιπλανώμενος, δυστυχισμένος, μακριά απ' της μάνας του την αγκαλιά"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:21 Η Raisa έγραψε: #866 07-09-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Γιατι δεν θελεις ακομη να φερεις τον Beeb σπιτι? Δεν συνηλθε ακομη καλα η Ασπρη? Αν η Ασπρη επανηλθε πληρως και εχεις να διαλεξεις μεταξυ των δυο τους, νομιζω εγω θα "διαλεγα" τον Beeb γιατι εμεινε καιρο μακρια απο το περιβαλλον του.Μη νιωθει ο καημενος οτι τον ξεχασες.Με την προυποθεση οτι η Ασπρη μπορει μια χαρα να μεινει μονη της. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω με την Νίκη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:25 Η maroula έγραψε: #867 07-09-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα! Που κρυφτηκατε παλι Για βγειτε απο τα γατοτουνελ σας,γιατι δεν σας βλεπω! Click για ανάπτυξη... Χαιρετώ και εγω τα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης..niki πολυ πετυχημένο Με αυτο θυμήθηκα το παιχνιδι-τουνελ για τα γατουλίνια Πήγε καμία απο εσάς στο κέντρο; Ηθελα να παω το μεσημέρι αλλα δίστασα φοβόμουν μην γίνει κανένα επεισόδιο λογω της ΔΕΘ. Σκεφτομαι να παω το βράδυ αλλα δεν ξέρω τι γίνεται κάτω μένω και Καλαμαρια. Ποτε θα κάνουμε καμία συγκέντρωση εγω ειμαι μέσα πάντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:29 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #868 07-09-08 20:29 και ΄γω αυτό περιμένω, αντε πότε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:35 Η Μυρτω4038: #869 07-09-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Χαιρετώ και εγω τα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης..niki πολυ πετυχημένο Με αυτο θυμήθηκα το παιχνιδι-τουνελ για τα γατουλίνια Πήγε καμία απο εσάς στο κέντρο; Ηθελα να παω το μεσημέρι αλλα δίστασα φοβόμουν μην γίνει κανένα επεισόδιο λογω της ΔΕΘ. Σκεφτομαι να παω το βράδυ αλλα δεν ξέρω τι γίνεται κάτω μένω και Καλαμαρια. Ποτε θα κάνουμε καμία συγκέντρωση εγω ειμαι μέσα πάντως.. Click για ανάπτυξη... Εγω παντα τις μερες της Εκθεσης αποφευγω το κεντρο.Αυτες τις μερες φυσιολογικα παντου θα εχει πολυ κοσμο.Και να ειμαι ειληκρινεις εχω τουλαχιστον 3-4 χρονια να παω στην Εκθεση. Οσο για την συναντηση του Σεπτεμβριου, αυτην την βδομαδα γυρναει Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ οποτε θα το κανονισουμε. Υ.Γ Συνηθως το συζητταμε καμια βδομαδα νωριτερα.Θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμε απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:48 Η maroula έγραψε: #870 07-09-08 22:48 Και εγώ θα χαρω πολυ να σας γνωρίσω ολους και ολες.. Να μου φιλήσετε τα γατουλίνια σας είναι ολα πολυ γλυκούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Zbeebz έγραψε: #871 08-09-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα! Που κρυφτηκατε παλι Για βγειτε απο τα γατοτουνελ σας,γιατι δεν σας βλεπω! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βγαίνω, έχω δουλειά! Παίζω με τις φούντες που κρέμονται μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:05 Η μαγισσα έγραψε: #872 10-09-08 21:05 Κορίτσια είμαι εδώ και ναι είναι γεγονός ότι το My Cat Θεσσαλονίκης κάνει πάλι την παρουσία του στην πόλη τι λέτε δεν έιναι καιρός να βρεθούμε και πάλι και να δεί η πόλη τι σημαίνει γλυκό νιαούρισμα και καφεδάκι με τους φίλούς???? Αντε και μου λείψατε ζουζούνες Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:07 Η μαγισσα έγραψε: #873 10-09-08 21:07 Επίσης είδα και πολύ καινούριο κόσμο από Θεσσαλονίκη άντε να μαζευόμαστε και να γνωρίσουμε και τους καινούριους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:09 Η Raisa έγραψε: #874 10-09-08 21:09 Να μαζευτούμε ...να μαζευτούμε.....τώρα που ήρθε και η πρόεδρος να το οργανώσουμε!!! Πρόεδρε πείτε μας ΠΟΤΕ και ΠΟΥ....και έγινε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:14 Η μαγισσα έγραψε: #875 10-09-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μαζευτούμε ...να μαζευτούμε.....τώρα που ήρθε και η πρόεδρος να το οργανώσουμε!!! Πρόεδρε πείτε μας ΠΟΤΕ και ΠΟΥ....και έγινε!!! Click για ανάπτυξη... Το που θα εξαρτηθεί από το πόσες θά είμαστε αλλά ένα πριβέ με τα κορίτσια της Χαλκιδικής το χτυπάμε και μέσα στο ΣΚ και μετά κανομίζουμε και κάτι πιο μεγάλο και με το καινούρια μέλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:44 Η Zbeebz έγραψε: #876 11-09-08 01:44 Την έβαψα... Σήμερα το βράδυ έχουν πάρτι οι φοιτήτριες που μένουν από πάνω... Αναρωτιέμαι τι ώρα τέλος πάντων θα κοιμηθούμε. Και δεν μπορώ να πω και τίποτα. Τα κορίτσια ήταν ευγενικά και ειδοποίησαν την οικοδομή για το πάρτι από την Κυριακή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:42 Η Alessandra15827: #877 11-09-08 02:42 Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:46 Η Μυρτω4038: #878 11-09-08 07:46 Αρχική Δημοσίευση από alessandra: Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Αλεξανδρα στο φορουμ μας.Θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμε και απο κοντα στην συναντηση που θα κανονισουμε για τον Σεπτεμβρη. Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κορίτσια είμαι εδώ και ναι είναι γεγονός ότι το My Cat Θεσσαλονίκης κάνει πάλι την παρουσία του στην πόλη τι λέτε δεν έιναι καιρός να βρεθούμε και πάλι και να δεί η πόλη τι σημαίνει γλυκό νιαούρισμα και καφεδάκι με τους φίλούς???? Αντε και μου λείψατε ζουζούνες Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο λεω,σημερα θα συννενοηθουμε με π.μ η τηλεφωνο. Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου και να ξαναπουμε το Vibrato μια που καιρος ειναι καλος ακομη,και μπορουμε να καθησουμε εξω? Καμια αλλη ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:56 Η Raisa έγραψε: #879 11-09-08 07:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου Click για ανάπτυξη... ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:16 Η Μυρτω4038: #880 11-09-08 08:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Click για ανάπτυξη... Να αλλαξω την ημερομηνια για Σαββατο η Κυριακη 20 η 21 Σεπτεμβριου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να σας πω τον πόνο μου. Απόψε έχω ένα δίλημμα να αντιμετωπίσω. Ή θα κοιμηθώ σπίτι μου κάνοντας παρέα στην Άσπρη, ή θα κοιμηθώ στο σπίτι της αδερφής μου (η οποία για απόψε θα λείπει) κάνοντας παρέα στον Beeb. Τείνω περισσότερο στο δεύτερο, γιατί η Άσπρη είναι στον χώρο της ενώ ο Beeb όχι. Εσείς τι λέτε;;; Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν θελεις ακομη να φερεις τον Beeb σπιτι? Δεν συνηλθε ακομη καλα η Ασπρη? Αν η Ασπρη επανηλθε πληρως και εχεις να διαλεξεις μεταξυ των δυο τους, νομιζω εγω θα "διαλεγα" τον Beeb γιατι εμεινε καιρο μακρια απο το περιβαλλον του.Μη νιωθει ο καημενος οτι τον ξεχασες.Με την προυποθεση οτι η Ασπρη μπορει μια χαρα να μεινει μονη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:00 Η Zbeebz έγραψε: #865 07-09-08 16:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Γιατι δεν θελεις ακομη να φερεις τον Beeb σπιτι? Δεν συνηλθε ακομη καλα η Ασπρη? Αν η Ασπρη επανηλθε πληρως και εχεις να διαλεξεις μεταξυ των δυο τους, νομιζω εγω θα "διαλεγα" τον Beeb γιατι εμεινε καιρο μακρια απο το περιβαλλον του.Μη νιωθει ο καημενος οτι τον ξεχασες.Με την προυποθεση οτι η Ασπρη μπορει μια χαρα να μεινει μονη της. Click για ανάπτυξη... Η Άσπρη συνήλθε κατά πολύ, όμως σκέφτομαι ότι καλύτερα να περιμένουμε 3-4 μέρες ακόμα, μην τον ξαναφέρω εδώ άρον-άρον και γίνει καμιά στραβή και χτυπάω το κεφάλι μου... Ας δέσει πρώτα καλά-καλά η τομή της... Πάντως κι εγώ στον Beeb τείνω. Ο καημένος, έχει γίνει "περιπλανώμενος, δυστυχισμένος, μακριά απ' της μάνας του την αγκαλιά"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:21 Η Raisa έγραψε: #866 07-09-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Γιατι δεν θελεις ακομη να φερεις τον Beeb σπιτι? Δεν συνηλθε ακομη καλα η Ασπρη? Αν η Ασπρη επανηλθε πληρως και εχεις να διαλεξεις μεταξυ των δυο τους, νομιζω εγω θα "διαλεγα" τον Beeb γιατι εμεινε καιρο μακρια απο το περιβαλλον του.Μη νιωθει ο καημενος οτι τον ξεχασες.Με την προυποθεση οτι η Ασπρη μπορει μια χαρα να μεινει μονη της. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω με την Νίκη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:25 Η maroula έγραψε: #867 07-09-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα! Που κρυφτηκατε παλι Για βγειτε απο τα γατοτουνελ σας,γιατι δεν σας βλεπω! Click για ανάπτυξη... Χαιρετώ και εγω τα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης..niki πολυ πετυχημένο Με αυτο θυμήθηκα το παιχνιδι-τουνελ για τα γατουλίνια Πήγε καμία απο εσάς στο κέντρο; Ηθελα να παω το μεσημέρι αλλα δίστασα φοβόμουν μην γίνει κανένα επεισόδιο λογω της ΔΕΘ. Σκεφτομαι να παω το βράδυ αλλα δεν ξέρω τι γίνεται κάτω μένω και Καλαμαρια. Ποτε θα κάνουμε καμία συγκέντρωση εγω ειμαι μέσα πάντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:29 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #868 07-09-08 20:29 και ΄γω αυτό περιμένω, αντε πότε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:35 Η Μυρτω4038: #869 07-09-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Χαιρετώ και εγω τα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης..niki πολυ πετυχημένο Με αυτο θυμήθηκα το παιχνιδι-τουνελ για τα γατουλίνια Πήγε καμία απο εσάς στο κέντρο; Ηθελα να παω το μεσημέρι αλλα δίστασα φοβόμουν μην γίνει κανένα επεισόδιο λογω της ΔΕΘ. Σκεφτομαι να παω το βράδυ αλλα δεν ξέρω τι γίνεται κάτω μένω και Καλαμαρια. Ποτε θα κάνουμε καμία συγκέντρωση εγω ειμαι μέσα πάντως.. Click για ανάπτυξη... Εγω παντα τις μερες της Εκθεσης αποφευγω το κεντρο.Αυτες τις μερες φυσιολογικα παντου θα εχει πολυ κοσμο.Και να ειμαι ειληκρινεις εχω τουλαχιστον 3-4 χρονια να παω στην Εκθεση. Οσο για την συναντηση του Σεπτεμβριου, αυτην την βδομαδα γυρναει Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ οποτε θα το κανονισουμε. Υ.Γ Συνηθως το συζητταμε καμια βδομαδα νωριτερα.Θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμε απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:48 Η maroula έγραψε: #870 07-09-08 22:48 Και εγώ θα χαρω πολυ να σας γνωρίσω ολους και ολες.. Να μου φιλήσετε τα γατουλίνια σας είναι ολα πολυ γλυκούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Zbeebz έγραψε: #871 08-09-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα! Που κρυφτηκατε παλι Για βγειτε απο τα γατοτουνελ σας,γιατι δεν σας βλεπω! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βγαίνω, έχω δουλειά! Παίζω με τις φούντες που κρέμονται μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:05 Η μαγισσα έγραψε: #872 10-09-08 21:05 Κορίτσια είμαι εδώ και ναι είναι γεγονός ότι το My Cat Θεσσαλονίκης κάνει πάλι την παρουσία του στην πόλη τι λέτε δεν έιναι καιρός να βρεθούμε και πάλι και να δεί η πόλη τι σημαίνει γλυκό νιαούρισμα και καφεδάκι με τους φίλούς???? Αντε και μου λείψατε ζουζούνες Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:07 Η μαγισσα έγραψε: #873 10-09-08 21:07 Επίσης είδα και πολύ καινούριο κόσμο από Θεσσαλονίκη άντε να μαζευόμαστε και να γνωρίσουμε και τους καινούριους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:09 Η Raisa έγραψε: #874 10-09-08 21:09 Να μαζευτούμε ...να μαζευτούμε.....τώρα που ήρθε και η πρόεδρος να το οργανώσουμε!!! Πρόεδρε πείτε μας ΠΟΤΕ και ΠΟΥ....και έγινε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:14 Η μαγισσα έγραψε: #875 10-09-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μαζευτούμε ...να μαζευτούμε.....τώρα που ήρθε και η πρόεδρος να το οργανώσουμε!!! Πρόεδρε πείτε μας ΠΟΤΕ και ΠΟΥ....και έγινε!!! Click για ανάπτυξη... Το που θα εξαρτηθεί από το πόσες θά είμαστε αλλά ένα πριβέ με τα κορίτσια της Χαλκιδικής το χτυπάμε και μέσα στο ΣΚ και μετά κανομίζουμε και κάτι πιο μεγάλο και με το καινούρια μέλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:44 Η Zbeebz έγραψε: #876 11-09-08 01:44 Την έβαψα... Σήμερα το βράδυ έχουν πάρτι οι φοιτήτριες που μένουν από πάνω... Αναρωτιέμαι τι ώρα τέλος πάντων θα κοιμηθούμε. Και δεν μπορώ να πω και τίποτα. Τα κορίτσια ήταν ευγενικά και ειδοποίησαν την οικοδομή για το πάρτι από την Κυριακή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:42 Η Alessandra15827: #877 11-09-08 02:42 Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:46 Η Μυρτω4038: #878 11-09-08 07:46 Αρχική Δημοσίευση από alessandra: Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Αλεξανδρα στο φορουμ μας.Θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμε και απο κοντα στην συναντηση που θα κανονισουμε για τον Σεπτεμβρη. Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κορίτσια είμαι εδώ και ναι είναι γεγονός ότι το My Cat Θεσσαλονίκης κάνει πάλι την παρουσία του στην πόλη τι λέτε δεν έιναι καιρός να βρεθούμε και πάλι και να δεί η πόλη τι σημαίνει γλυκό νιαούρισμα και καφεδάκι με τους φίλούς???? Αντε και μου λείψατε ζουζούνες Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο λεω,σημερα θα συννενοηθουμε με π.μ η τηλεφωνο. Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου και να ξαναπουμε το Vibrato μια που καιρος ειναι καλος ακομη,και μπορουμε να καθησουμε εξω? Καμια αλλη ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:56 Η Raisa έγραψε: #879 11-09-08 07:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου Click για ανάπτυξη... ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:16 Η Μυρτω4038: #880 11-09-08 08:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Click για ανάπτυξη... Να αλλαξω την ημερομηνια για Σαββατο η Κυριακη 20 η 21 Σεπτεμβριου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Γιατι δεν θελεις ακομη να φερεις τον Beeb σπιτι? Δεν συνηλθε ακομη καλα η Ασπρη? Αν η Ασπρη επανηλθε πληρως και εχεις να διαλεξεις μεταξυ των δυο τους, νομιζω εγω θα "διαλεγα" τον Beeb γιατι εμεινε καιρο μακρια απο το περιβαλλον του.Μη νιωθει ο καημενος οτι τον ξεχασες.Με την προυποθεση οτι η Ασπρη μπορει μια χαρα να μεινει μονη της. Click για ανάπτυξη... Η Άσπρη συνήλθε κατά πολύ, όμως σκέφτομαι ότι καλύτερα να περιμένουμε 3-4 μέρες ακόμα, μην τον ξαναφέρω εδώ άρον-άρον και γίνει καμιά στραβή και χτυπάω το κεφάλι μου... Ας δέσει πρώτα καλά-καλά η τομή της... Πάντως κι εγώ στον Beeb τείνω. Ο καημένος, έχει γίνει "περιπλανώμενος, δυστυχισμένος, μακριά απ' της μάνας του την αγκαλιά"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:21 Η Raisa έγραψε: #866 07-09-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Γιατι δεν θελεις ακομη να φερεις τον Beeb σπιτι? Δεν συνηλθε ακομη καλα η Ασπρη? Αν η Ασπρη επανηλθε πληρως και εχεις να διαλεξεις μεταξυ των δυο τους, νομιζω εγω θα "διαλεγα" τον Beeb γιατι εμεινε καιρο μακρια απο το περιβαλλον του.Μη νιωθει ο καημενος οτι τον ξεχασες.Με την προυποθεση οτι η Ασπρη μπορει μια χαρα να μεινει μονη της. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω με την Νίκη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:25 Η maroula έγραψε: #867 07-09-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα! Που κρυφτηκατε παλι Για βγειτε απο τα γατοτουνελ σας,γιατι δεν σας βλεπω! Click για ανάπτυξη... Χαιρετώ και εγω τα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης..niki πολυ πετυχημένο Με αυτο θυμήθηκα το παιχνιδι-τουνελ για τα γατουλίνια Πήγε καμία απο εσάς στο κέντρο; Ηθελα να παω το μεσημέρι αλλα δίστασα φοβόμουν μην γίνει κανένα επεισόδιο λογω της ΔΕΘ. Σκεφτομαι να παω το βράδυ αλλα δεν ξέρω τι γίνεται κάτω μένω και Καλαμαρια. Ποτε θα κάνουμε καμία συγκέντρωση εγω ειμαι μέσα πάντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:29 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #868 07-09-08 20:29 και ΄γω αυτό περιμένω, αντε πότε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:35 Η Μυρτω4038: #869 07-09-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Χαιρετώ και εγω τα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης..niki πολυ πετυχημένο Με αυτο θυμήθηκα το παιχνιδι-τουνελ για τα γατουλίνια Πήγε καμία απο εσάς στο κέντρο; Ηθελα να παω το μεσημέρι αλλα δίστασα φοβόμουν μην γίνει κανένα επεισόδιο λογω της ΔΕΘ. Σκεφτομαι να παω το βράδυ αλλα δεν ξέρω τι γίνεται κάτω μένω και Καλαμαρια. Ποτε θα κάνουμε καμία συγκέντρωση εγω ειμαι μέσα πάντως.. Click για ανάπτυξη... Εγω παντα τις μερες της Εκθεσης αποφευγω το κεντρο.Αυτες τις μερες φυσιολογικα παντου θα εχει πολυ κοσμο.Και να ειμαι ειληκρινεις εχω τουλαχιστον 3-4 χρονια να παω στην Εκθεση. Οσο για την συναντηση του Σεπτεμβριου, αυτην την βδομαδα γυρναει Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ οποτε θα το κανονισουμε. Υ.Γ Συνηθως το συζητταμε καμια βδομαδα νωριτερα.Θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμε απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:48 Η maroula έγραψε: #870 07-09-08 22:48 Και εγώ θα χαρω πολυ να σας γνωρίσω ολους και ολες.. Να μου φιλήσετε τα γατουλίνια σας είναι ολα πολυ γλυκούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Zbeebz έγραψε: #871 08-09-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα! Που κρυφτηκατε παλι Για βγειτε απο τα γατοτουνελ σας,γιατι δεν σας βλεπω! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βγαίνω, έχω δουλειά! Παίζω με τις φούντες που κρέμονται μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:05 Η μαγισσα έγραψε: #872 10-09-08 21:05 Κορίτσια είμαι εδώ και ναι είναι γεγονός ότι το My Cat Θεσσαλονίκης κάνει πάλι την παρουσία του στην πόλη τι λέτε δεν έιναι καιρός να βρεθούμε και πάλι και να δεί η πόλη τι σημαίνει γλυκό νιαούρισμα και καφεδάκι με τους φίλούς???? Αντε και μου λείψατε ζουζούνες Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:07 Η μαγισσα έγραψε: #873 10-09-08 21:07 Επίσης είδα και πολύ καινούριο κόσμο από Θεσσαλονίκη άντε να μαζευόμαστε και να γνωρίσουμε και τους καινούριους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:09 Η Raisa έγραψε: #874 10-09-08 21:09 Να μαζευτούμε ...να μαζευτούμε.....τώρα που ήρθε και η πρόεδρος να το οργανώσουμε!!! Πρόεδρε πείτε μας ΠΟΤΕ και ΠΟΥ....και έγινε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:14 Η μαγισσα έγραψε: #875 10-09-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μαζευτούμε ...να μαζευτούμε.....τώρα που ήρθε και η πρόεδρος να το οργανώσουμε!!! Πρόεδρε πείτε μας ΠΟΤΕ και ΠΟΥ....και έγινε!!! Click για ανάπτυξη... Το που θα εξαρτηθεί από το πόσες θά είμαστε αλλά ένα πριβέ με τα κορίτσια της Χαλκιδικής το χτυπάμε και μέσα στο ΣΚ και μετά κανομίζουμε και κάτι πιο μεγάλο και με το καινούρια μέλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:44 Η Zbeebz έγραψε: #876 11-09-08 01:44 Την έβαψα... Σήμερα το βράδυ έχουν πάρτι οι φοιτήτριες που μένουν από πάνω... Αναρωτιέμαι τι ώρα τέλος πάντων θα κοιμηθούμε. Και δεν μπορώ να πω και τίποτα. Τα κορίτσια ήταν ευγενικά και ειδοποίησαν την οικοδομή για το πάρτι από την Κυριακή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:42 Η Alessandra15827: #877 11-09-08 02:42 Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:46 Η Μυρτω4038: #878 11-09-08 07:46 Αρχική Δημοσίευση από alessandra: Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Αλεξανδρα στο φορουμ μας.Θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμε και απο κοντα στην συναντηση που θα κανονισουμε για τον Σεπτεμβρη. Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κορίτσια είμαι εδώ και ναι είναι γεγονός ότι το My Cat Θεσσαλονίκης κάνει πάλι την παρουσία του στην πόλη τι λέτε δεν έιναι καιρός να βρεθούμε και πάλι και να δεί η πόλη τι σημαίνει γλυκό νιαούρισμα και καφεδάκι με τους φίλούς???? Αντε και μου λείψατε ζουζούνες Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο λεω,σημερα θα συννενοηθουμε με π.μ η τηλεφωνο. Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου και να ξαναπουμε το Vibrato μια που καιρος ειναι καλος ακομη,και μπορουμε να καθησουμε εξω? Καμια αλλη ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:56 Η Raisa έγραψε: #879 11-09-08 07:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου Click για ανάπτυξη... ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:16 Η Μυρτω4038: #880 11-09-08 08:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Click για ανάπτυξη... Να αλλαξω την ημερομηνια για Σαββατο η Κυριακη 20 η 21 Σεπτεμβριου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Γιατι δεν θελεις ακομη να φερεις τον Beeb σπιτι? Δεν συνηλθε ακομη καλα η Ασπρη? Αν η Ασπρη επανηλθε πληρως και εχεις να διαλεξεις μεταξυ των δυο τους, νομιζω εγω θα "διαλεγα" τον Beeb γιατι εμεινε καιρο μακρια απο το περιβαλλον του.Μη νιωθει ο καημενος οτι τον ξεχασες.Με την προυποθεση οτι η Ασπρη μπορει μια χαρα να μεινει μονη της. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω με την Νίκη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:25 Η maroula έγραψε: #867 07-09-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα! Που κρυφτηκατε παλι Για βγειτε απο τα γατοτουνελ σας,γιατι δεν σας βλεπω! Click για ανάπτυξη... Χαιρετώ και εγω τα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης..niki πολυ πετυχημένο Με αυτο θυμήθηκα το παιχνιδι-τουνελ για τα γατουλίνια Πήγε καμία απο εσάς στο κέντρο; Ηθελα να παω το μεσημέρι αλλα δίστασα φοβόμουν μην γίνει κανένα επεισόδιο λογω της ΔΕΘ. Σκεφτομαι να παω το βράδυ αλλα δεν ξέρω τι γίνεται κάτω μένω και Καλαμαρια. Ποτε θα κάνουμε καμία συγκέντρωση εγω ειμαι μέσα πάντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:29 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #868 07-09-08 20:29 και ΄γω αυτό περιμένω, αντε πότε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:35 Η Μυρτω4038: #869 07-09-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Χαιρετώ και εγω τα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης..niki πολυ πετυχημένο Με αυτο θυμήθηκα το παιχνιδι-τουνελ για τα γατουλίνια Πήγε καμία απο εσάς στο κέντρο; Ηθελα να παω το μεσημέρι αλλα δίστασα φοβόμουν μην γίνει κανένα επεισόδιο λογω της ΔΕΘ. Σκεφτομαι να παω το βράδυ αλλα δεν ξέρω τι γίνεται κάτω μένω και Καλαμαρια. Ποτε θα κάνουμε καμία συγκέντρωση εγω ειμαι μέσα πάντως.. Click για ανάπτυξη... Εγω παντα τις μερες της Εκθεσης αποφευγω το κεντρο.Αυτες τις μερες φυσιολογικα παντου θα εχει πολυ κοσμο.Και να ειμαι ειληκρινεις εχω τουλαχιστον 3-4 χρονια να παω στην Εκθεση. Οσο για την συναντηση του Σεπτεμβριου, αυτην την βδομαδα γυρναει Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ οποτε θα το κανονισουμε. Υ.Γ Συνηθως το συζητταμε καμια βδομαδα νωριτερα.Θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμε απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:48 Η maroula έγραψε: #870 07-09-08 22:48 Και εγώ θα χαρω πολυ να σας γνωρίσω ολους και ολες.. Να μου φιλήσετε τα γατουλίνια σας είναι ολα πολυ γλυκούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Zbeebz έγραψε: #871 08-09-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα! Που κρυφτηκατε παλι Για βγειτε απο τα γατοτουνελ σας,γιατι δεν σας βλεπω! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βγαίνω, έχω δουλειά! Παίζω με τις φούντες που κρέμονται μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:05 Η μαγισσα έγραψε: #872 10-09-08 21:05 Κορίτσια είμαι εδώ και ναι είναι γεγονός ότι το My Cat Θεσσαλονίκης κάνει πάλι την παρουσία του στην πόλη τι λέτε δεν έιναι καιρός να βρεθούμε και πάλι και να δεί η πόλη τι σημαίνει γλυκό νιαούρισμα και καφεδάκι με τους φίλούς???? Αντε και μου λείψατε ζουζούνες Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:07 Η μαγισσα έγραψε: #873 10-09-08 21:07 Επίσης είδα και πολύ καινούριο κόσμο από Θεσσαλονίκη άντε να μαζευόμαστε και να γνωρίσουμε και τους καινούριους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:09 Η Raisa έγραψε: #874 10-09-08 21:09 Να μαζευτούμε ...να μαζευτούμε.....τώρα που ήρθε και η πρόεδρος να το οργανώσουμε!!! Πρόεδρε πείτε μας ΠΟΤΕ και ΠΟΥ....και έγινε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:14 Η μαγισσα έγραψε: #875 10-09-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μαζευτούμε ...να μαζευτούμε.....τώρα που ήρθε και η πρόεδρος να το οργανώσουμε!!! Πρόεδρε πείτε μας ΠΟΤΕ και ΠΟΥ....και έγινε!!! Click για ανάπτυξη... Το που θα εξαρτηθεί από το πόσες θά είμαστε αλλά ένα πριβέ με τα κορίτσια της Χαλκιδικής το χτυπάμε και μέσα στο ΣΚ και μετά κανομίζουμε και κάτι πιο μεγάλο και με το καινούρια μέλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:44 Η Zbeebz έγραψε: #876 11-09-08 01:44 Την έβαψα... Σήμερα το βράδυ έχουν πάρτι οι φοιτήτριες που μένουν από πάνω... Αναρωτιέμαι τι ώρα τέλος πάντων θα κοιμηθούμε. Και δεν μπορώ να πω και τίποτα. Τα κορίτσια ήταν ευγενικά και ειδοποίησαν την οικοδομή για το πάρτι από την Κυριακή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:42 Η Alessandra15827: #877 11-09-08 02:42 Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:46 Η Μυρτω4038: #878 11-09-08 07:46 Αρχική Δημοσίευση από alessandra: Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Αλεξανδρα στο φορουμ μας.Θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμε και απο κοντα στην συναντηση που θα κανονισουμε για τον Σεπτεμβρη. Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κορίτσια είμαι εδώ και ναι είναι γεγονός ότι το My Cat Θεσσαλονίκης κάνει πάλι την παρουσία του στην πόλη τι λέτε δεν έιναι καιρός να βρεθούμε και πάλι και να δεί η πόλη τι σημαίνει γλυκό νιαούρισμα και καφεδάκι με τους φίλούς???? Αντε και μου λείψατε ζουζούνες Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο λεω,σημερα θα συννενοηθουμε με π.μ η τηλεφωνο. Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου και να ξαναπουμε το Vibrato μια που καιρος ειναι καλος ακομη,και μπορουμε να καθησουμε εξω? Καμια αλλη ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:56 Η Raisa έγραψε: #879 11-09-08 07:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου Click για ανάπτυξη... ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:16 Η Μυρτω4038: #880 11-09-08 08:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Click για ανάπτυξη... Να αλλαξω την ημερομηνια για Σαββατο η Κυριακη 20 η 21 Σεπτεμβριου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα! Που κρυφτηκατε παλι Για βγειτε απο τα γατοτουνελ σας,γιατι δεν σας βλεπω! Click για ανάπτυξη... Χαιρετώ και εγω τα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης..niki πολυ πετυχημένο Με αυτο θυμήθηκα το παιχνιδι-τουνελ για τα γατουλίνια Πήγε καμία απο εσάς στο κέντρο; Ηθελα να παω το μεσημέρι αλλα δίστασα φοβόμουν μην γίνει κανένα επεισόδιο λογω της ΔΕΘ. Σκεφτομαι να παω το βράδυ αλλα δεν ξέρω τι γίνεται κάτω μένω και Καλαμαρια. Ποτε θα κάνουμε καμία συγκέντρωση εγω ειμαι μέσα πάντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:29 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #868 07-09-08 20:29 και ΄γω αυτό περιμένω, αντε πότε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:35 Η Μυρτω4038: #869 07-09-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Χαιρετώ και εγω τα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης..niki πολυ πετυχημένο Με αυτο θυμήθηκα το παιχνιδι-τουνελ για τα γατουλίνια Πήγε καμία απο εσάς στο κέντρο; Ηθελα να παω το μεσημέρι αλλα δίστασα φοβόμουν μην γίνει κανένα επεισόδιο λογω της ΔΕΘ. Σκεφτομαι να παω το βράδυ αλλα δεν ξέρω τι γίνεται κάτω μένω και Καλαμαρια. Ποτε θα κάνουμε καμία συγκέντρωση εγω ειμαι μέσα πάντως.. Click για ανάπτυξη... Εγω παντα τις μερες της Εκθεσης αποφευγω το κεντρο.Αυτες τις μερες φυσιολογικα παντου θα εχει πολυ κοσμο.Και να ειμαι ειληκρινεις εχω τουλαχιστον 3-4 χρονια να παω στην Εκθεση. Οσο για την συναντηση του Σεπτεμβριου, αυτην την βδομαδα γυρναει Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ οποτε θα το κανονισουμε. Υ.Γ Συνηθως το συζητταμε καμια βδομαδα νωριτερα.Θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμε απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:48 Η maroula έγραψε: #870 07-09-08 22:48 Και εγώ θα χαρω πολυ να σας γνωρίσω ολους και ολες.. Να μου φιλήσετε τα γατουλίνια σας είναι ολα πολυ γλυκούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Zbeebz έγραψε: #871 08-09-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα! Που κρυφτηκατε παλι Για βγειτε απο τα γατοτουνελ σας,γιατι δεν σας βλεπω! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βγαίνω, έχω δουλειά! Παίζω με τις φούντες που κρέμονται μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:05 Η μαγισσα έγραψε: #872 10-09-08 21:05 Κορίτσια είμαι εδώ και ναι είναι γεγονός ότι το My Cat Θεσσαλονίκης κάνει πάλι την παρουσία του στην πόλη τι λέτε δεν έιναι καιρός να βρεθούμε και πάλι και να δεί η πόλη τι σημαίνει γλυκό νιαούρισμα και καφεδάκι με τους φίλούς???? Αντε και μου λείψατε ζουζούνες Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:07 Η μαγισσα έγραψε: #873 10-09-08 21:07 Επίσης είδα και πολύ καινούριο κόσμο από Θεσσαλονίκη άντε να μαζευόμαστε και να γνωρίσουμε και τους καινούριους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:09 Η Raisa έγραψε: #874 10-09-08 21:09 Να μαζευτούμε ...να μαζευτούμε.....τώρα που ήρθε και η πρόεδρος να το οργανώσουμε!!! Πρόεδρε πείτε μας ΠΟΤΕ και ΠΟΥ....και έγινε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:14 Η μαγισσα έγραψε: #875 10-09-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μαζευτούμε ...να μαζευτούμε.....τώρα που ήρθε και η πρόεδρος να το οργανώσουμε!!! Πρόεδρε πείτε μας ΠΟΤΕ και ΠΟΥ....και έγινε!!! Click για ανάπτυξη... Το που θα εξαρτηθεί από το πόσες θά είμαστε αλλά ένα πριβέ με τα κορίτσια της Χαλκιδικής το χτυπάμε και μέσα στο ΣΚ και μετά κανομίζουμε και κάτι πιο μεγάλο και με το καινούρια μέλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:44 Η Zbeebz έγραψε: #876 11-09-08 01:44 Την έβαψα... Σήμερα το βράδυ έχουν πάρτι οι φοιτήτριες που μένουν από πάνω... Αναρωτιέμαι τι ώρα τέλος πάντων θα κοιμηθούμε. Και δεν μπορώ να πω και τίποτα. Τα κορίτσια ήταν ευγενικά και ειδοποίησαν την οικοδομή για το πάρτι από την Κυριακή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:42 Η Alessandra15827: #877 11-09-08 02:42 Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:46 Η Μυρτω4038: #878 11-09-08 07:46 Αρχική Δημοσίευση από alessandra: Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Αλεξανδρα στο φορουμ μας.Θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμε και απο κοντα στην συναντηση που θα κανονισουμε για τον Σεπτεμβρη. Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κορίτσια είμαι εδώ και ναι είναι γεγονός ότι το My Cat Θεσσαλονίκης κάνει πάλι την παρουσία του στην πόλη τι λέτε δεν έιναι καιρός να βρεθούμε και πάλι και να δεί η πόλη τι σημαίνει γλυκό νιαούρισμα και καφεδάκι με τους φίλούς???? Αντε και μου λείψατε ζουζούνες Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο λεω,σημερα θα συννενοηθουμε με π.μ η τηλεφωνο. Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου και να ξαναπουμε το Vibrato μια που καιρος ειναι καλος ακομη,και μπορουμε να καθησουμε εξω? Καμια αλλη ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:56 Η Raisa έγραψε: #879 11-09-08 07:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου Click για ανάπτυξη... ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:16 Η Μυρτω4038: #880 11-09-08 08:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Click για ανάπτυξη... Να αλλαξω την ημερομηνια για Σαββατο η Κυριακη 20 η 21 Σεπτεμβριου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και ΄γω αυτό περιμένω, αντε πότε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:35 Η Μυρτω4038: #869 07-09-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Χαιρετώ και εγω τα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης..niki πολυ πετυχημένο Με αυτο θυμήθηκα το παιχνιδι-τουνελ για τα γατουλίνια Πήγε καμία απο εσάς στο κέντρο; Ηθελα να παω το μεσημέρι αλλα δίστασα φοβόμουν μην γίνει κανένα επεισόδιο λογω της ΔΕΘ. Σκεφτομαι να παω το βράδυ αλλα δεν ξέρω τι γίνεται κάτω μένω και Καλαμαρια. Ποτε θα κάνουμε καμία συγκέντρωση εγω ειμαι μέσα πάντως.. Click για ανάπτυξη... Εγω παντα τις μερες της Εκθεσης αποφευγω το κεντρο.Αυτες τις μερες φυσιολογικα παντου θα εχει πολυ κοσμο.Και να ειμαι ειληκρινεις εχω τουλαχιστον 3-4 χρονια να παω στην Εκθεση. Οσο για την συναντηση του Σεπτεμβριου, αυτην την βδομαδα γυρναει Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ οποτε θα το κανονισουμε. Υ.Γ Συνηθως το συζητταμε καμια βδομαδα νωριτερα.Θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμε απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:48 Η maroula έγραψε: #870 07-09-08 22:48 Και εγώ θα χαρω πολυ να σας γνωρίσω ολους και ολες.. Να μου φιλήσετε τα γατουλίνια σας είναι ολα πολυ γλυκούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Zbeebz έγραψε: #871 08-09-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα! Που κρυφτηκατε παλι Για βγειτε απο τα γατοτουνελ σας,γιατι δεν σας βλεπω! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βγαίνω, έχω δουλειά! Παίζω με τις φούντες που κρέμονται μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:05 Η μαγισσα έγραψε: #872 10-09-08 21:05 Κορίτσια είμαι εδώ και ναι είναι γεγονός ότι το My Cat Θεσσαλονίκης κάνει πάλι την παρουσία του στην πόλη τι λέτε δεν έιναι καιρός να βρεθούμε και πάλι και να δεί η πόλη τι σημαίνει γλυκό νιαούρισμα και καφεδάκι με τους φίλούς???? Αντε και μου λείψατε ζουζούνες Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:07 Η μαγισσα έγραψε: #873 10-09-08 21:07 Επίσης είδα και πολύ καινούριο κόσμο από Θεσσαλονίκη άντε να μαζευόμαστε και να γνωρίσουμε και τους καινούριους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:09 Η Raisa έγραψε: #874 10-09-08 21:09 Να μαζευτούμε ...να μαζευτούμε.....τώρα που ήρθε και η πρόεδρος να το οργανώσουμε!!! Πρόεδρε πείτε μας ΠΟΤΕ και ΠΟΥ....και έγινε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:14 Η μαγισσα έγραψε: #875 10-09-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μαζευτούμε ...να μαζευτούμε.....τώρα που ήρθε και η πρόεδρος να το οργανώσουμε!!! Πρόεδρε πείτε μας ΠΟΤΕ και ΠΟΥ....και έγινε!!! Click για ανάπτυξη... Το που θα εξαρτηθεί από το πόσες θά είμαστε αλλά ένα πριβέ με τα κορίτσια της Χαλκιδικής το χτυπάμε και μέσα στο ΣΚ και μετά κανομίζουμε και κάτι πιο μεγάλο και με το καινούρια μέλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:44 Η Zbeebz έγραψε: #876 11-09-08 01:44 Την έβαψα... Σήμερα το βράδυ έχουν πάρτι οι φοιτήτριες που μένουν από πάνω... Αναρωτιέμαι τι ώρα τέλος πάντων θα κοιμηθούμε. Και δεν μπορώ να πω και τίποτα. Τα κορίτσια ήταν ευγενικά και ειδοποίησαν την οικοδομή για το πάρτι από την Κυριακή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:42 Η Alessandra15827: #877 11-09-08 02:42 Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:46 Η Μυρτω4038: #878 11-09-08 07:46 Αρχική Δημοσίευση από alessandra: Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Αλεξανδρα στο φορουμ μας.Θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμε και απο κοντα στην συναντηση που θα κανονισουμε για τον Σεπτεμβρη. Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κορίτσια είμαι εδώ και ναι είναι γεγονός ότι το My Cat Θεσσαλονίκης κάνει πάλι την παρουσία του στην πόλη τι λέτε δεν έιναι καιρός να βρεθούμε και πάλι και να δεί η πόλη τι σημαίνει γλυκό νιαούρισμα και καφεδάκι με τους φίλούς???? Αντε και μου λείψατε ζουζούνες Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο λεω,σημερα θα συννενοηθουμε με π.μ η τηλεφωνο. Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου και να ξαναπουμε το Vibrato μια που καιρος ειναι καλος ακομη,και μπορουμε να καθησουμε εξω? Καμια αλλη ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:56 Η Raisa έγραψε: #879 11-09-08 07:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου Click για ανάπτυξη... ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:16 Η Μυρτω4038: #880 11-09-08 08:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Click για ανάπτυξη... Να αλλαξω την ημερομηνια για Σαββατο η Κυριακη 20 η 21 Σεπτεμβριου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maroula: Χαιρετώ και εγω τα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης..niki πολυ πετυχημένο Με αυτο θυμήθηκα το παιχνιδι-τουνελ για τα γατουλίνια Πήγε καμία απο εσάς στο κέντρο; Ηθελα να παω το μεσημέρι αλλα δίστασα φοβόμουν μην γίνει κανένα επεισόδιο λογω της ΔΕΘ. Σκεφτομαι να παω το βράδυ αλλα δεν ξέρω τι γίνεται κάτω μένω και Καλαμαρια. Ποτε θα κάνουμε καμία συγκέντρωση εγω ειμαι μέσα πάντως.. Click για ανάπτυξη... Εγω παντα τις μερες της Εκθεσης αποφευγω το κεντρο.Αυτες τις μερες φυσιολογικα παντου θα εχει πολυ κοσμο.Και να ειμαι ειληκρινεις εχω τουλαχιστον 3-4 χρονια να παω στην Εκθεση. Οσο για την συναντηση του Σεπτεμβριου, αυτην την βδομαδα γυρναει Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ οποτε θα το κανονισουμε. Υ.Γ Συνηθως το συζητταμε καμια βδομαδα νωριτερα.Θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμε απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:48 Η maroula έγραψε: #870 07-09-08 22:48 Και εγώ θα χαρω πολυ να σας γνωρίσω ολους και ολες.. Να μου φιλήσετε τα γατουλίνια σας είναι ολα πολυ γλυκούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Zbeebz έγραψε: #871 08-09-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα! Που κρυφτηκατε παλι Για βγειτε απο τα γατοτουνελ σας,γιατι δεν σας βλεπω! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βγαίνω, έχω δουλειά! Παίζω με τις φούντες που κρέμονται μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:05 Η μαγισσα έγραψε: #872 10-09-08 21:05 Κορίτσια είμαι εδώ και ναι είναι γεγονός ότι το My Cat Θεσσαλονίκης κάνει πάλι την παρουσία του στην πόλη τι λέτε δεν έιναι καιρός να βρεθούμε και πάλι και να δεί η πόλη τι σημαίνει γλυκό νιαούρισμα και καφεδάκι με τους φίλούς???? Αντε και μου λείψατε ζουζούνες Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:07 Η μαγισσα έγραψε: #873 10-09-08 21:07 Επίσης είδα και πολύ καινούριο κόσμο από Θεσσαλονίκη άντε να μαζευόμαστε και να γνωρίσουμε και τους καινούριους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:09 Η Raisa έγραψε: #874 10-09-08 21:09 Να μαζευτούμε ...να μαζευτούμε.....τώρα που ήρθε και η πρόεδρος να το οργανώσουμε!!! Πρόεδρε πείτε μας ΠΟΤΕ και ΠΟΥ....και έγινε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:14 Η μαγισσα έγραψε: #875 10-09-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μαζευτούμε ...να μαζευτούμε.....τώρα που ήρθε και η πρόεδρος να το οργανώσουμε!!! Πρόεδρε πείτε μας ΠΟΤΕ και ΠΟΥ....και έγινε!!! Click για ανάπτυξη... Το που θα εξαρτηθεί από το πόσες θά είμαστε αλλά ένα πριβέ με τα κορίτσια της Χαλκιδικής το χτυπάμε και μέσα στο ΣΚ και μετά κανομίζουμε και κάτι πιο μεγάλο και με το καινούρια μέλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:44 Η Zbeebz έγραψε: #876 11-09-08 01:44 Την έβαψα... Σήμερα το βράδυ έχουν πάρτι οι φοιτήτριες που μένουν από πάνω... Αναρωτιέμαι τι ώρα τέλος πάντων θα κοιμηθούμε. Και δεν μπορώ να πω και τίποτα. Τα κορίτσια ήταν ευγενικά και ειδοποίησαν την οικοδομή για το πάρτι από την Κυριακή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:42 Η Alessandra15827: #877 11-09-08 02:42 Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:46 Η Μυρτω4038: #878 11-09-08 07:46 Αρχική Δημοσίευση από alessandra: Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Αλεξανδρα στο φορουμ μας.Θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμε και απο κοντα στην συναντηση που θα κανονισουμε για τον Σεπτεμβρη. Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κορίτσια είμαι εδώ και ναι είναι γεγονός ότι το My Cat Θεσσαλονίκης κάνει πάλι την παρουσία του στην πόλη τι λέτε δεν έιναι καιρός να βρεθούμε και πάλι και να δεί η πόλη τι σημαίνει γλυκό νιαούρισμα και καφεδάκι με τους φίλούς???? Αντε και μου λείψατε ζουζούνες Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο λεω,σημερα θα συννενοηθουμε με π.μ η τηλεφωνο. Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου και να ξαναπουμε το Vibrato μια που καιρος ειναι καλος ακομη,και μπορουμε να καθησουμε εξω? Καμια αλλη ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:56 Η Raisa έγραψε: #879 11-09-08 07:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου Click για ανάπτυξη... ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:16 Η Μυρτω4038: #880 11-09-08 08:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Click για ανάπτυξη... Να αλλαξω την ημερομηνια για Σαββατο η Κυριακη 20 η 21 Σεπτεμβριου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ θα χαρω πολυ να σας γνωρίσω ολους και ολες.. Να μου φιλήσετε τα γατουλίνια σας είναι ολα πολυ γλυκούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Zbeebz έγραψε: #871 08-09-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα! Που κρυφτηκατε παλι Για βγειτε απο τα γατοτουνελ σας,γιατι δεν σας βλεπω! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βγαίνω, έχω δουλειά! Παίζω με τις φούντες που κρέμονται μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:05 Η μαγισσα έγραψε: #872 10-09-08 21:05 Κορίτσια είμαι εδώ και ναι είναι γεγονός ότι το My Cat Θεσσαλονίκης κάνει πάλι την παρουσία του στην πόλη τι λέτε δεν έιναι καιρός να βρεθούμε και πάλι και να δεί η πόλη τι σημαίνει γλυκό νιαούρισμα και καφεδάκι με τους φίλούς???? Αντε και μου λείψατε ζουζούνες Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:07 Η μαγισσα έγραψε: #873 10-09-08 21:07 Επίσης είδα και πολύ καινούριο κόσμο από Θεσσαλονίκη άντε να μαζευόμαστε και να γνωρίσουμε και τους καινούριους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:09 Η Raisa έγραψε: #874 10-09-08 21:09 Να μαζευτούμε ...να μαζευτούμε.....τώρα που ήρθε και η πρόεδρος να το οργανώσουμε!!! Πρόεδρε πείτε μας ΠΟΤΕ και ΠΟΥ....και έγινε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:14 Η μαγισσα έγραψε: #875 10-09-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μαζευτούμε ...να μαζευτούμε.....τώρα που ήρθε και η πρόεδρος να το οργανώσουμε!!! Πρόεδρε πείτε μας ΠΟΤΕ και ΠΟΥ....και έγινε!!! Click για ανάπτυξη... Το που θα εξαρτηθεί από το πόσες θά είμαστε αλλά ένα πριβέ με τα κορίτσια της Χαλκιδικής το χτυπάμε και μέσα στο ΣΚ και μετά κανομίζουμε και κάτι πιο μεγάλο και με το καινούρια μέλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:44 Η Zbeebz έγραψε: #876 11-09-08 01:44 Την έβαψα... Σήμερα το βράδυ έχουν πάρτι οι φοιτήτριες που μένουν από πάνω... Αναρωτιέμαι τι ώρα τέλος πάντων θα κοιμηθούμε. Και δεν μπορώ να πω και τίποτα. Τα κορίτσια ήταν ευγενικά και ειδοποίησαν την οικοδομή για το πάρτι από την Κυριακή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:42 Η Alessandra15827: #877 11-09-08 02:42 Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:46 Η Μυρτω4038: #878 11-09-08 07:46 Αρχική Δημοσίευση από alessandra: Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Αλεξανδρα στο φορουμ μας.Θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμε και απο κοντα στην συναντηση που θα κανονισουμε για τον Σεπτεμβρη. Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κορίτσια είμαι εδώ και ναι είναι γεγονός ότι το My Cat Θεσσαλονίκης κάνει πάλι την παρουσία του στην πόλη τι λέτε δεν έιναι καιρός να βρεθούμε και πάλι και να δεί η πόλη τι σημαίνει γλυκό νιαούρισμα και καφεδάκι με τους φίλούς???? Αντε και μου λείψατε ζουζούνες Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο λεω,σημερα θα συννενοηθουμε με π.μ η τηλεφωνο. Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου και να ξαναπουμε το Vibrato μια που καιρος ειναι καλος ακομη,και μπορουμε να καθησουμε εξω? Καμια αλλη ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:56 Η Raisa έγραψε: #879 11-09-08 07:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου Click για ανάπτυξη... ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:16 Η Μυρτω4038: #880 11-09-08 08:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Click για ανάπτυξη... Να αλλαξω την ημερομηνια για Σαββατο η Κυριακη 20 η 21 Σεπτεμβριου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα! Που κρυφτηκατε παλι Για βγειτε απο τα γατοτουνελ σας,γιατι δεν σας βλεπω! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βγαίνω, έχω δουλειά! Παίζω με τις φούντες που κρέμονται μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:05 Η μαγισσα έγραψε: #872 10-09-08 21:05 Κορίτσια είμαι εδώ και ναι είναι γεγονός ότι το My Cat Θεσσαλονίκης κάνει πάλι την παρουσία του στην πόλη τι λέτε δεν έιναι καιρός να βρεθούμε και πάλι και να δεί η πόλη τι σημαίνει γλυκό νιαούρισμα και καφεδάκι με τους φίλούς???? Αντε και μου λείψατε ζουζούνες Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:07 Η μαγισσα έγραψε: #873 10-09-08 21:07 Επίσης είδα και πολύ καινούριο κόσμο από Θεσσαλονίκη άντε να μαζευόμαστε και να γνωρίσουμε και τους καινούριους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:09 Η Raisa έγραψε: #874 10-09-08 21:09 Να μαζευτούμε ...να μαζευτούμε.....τώρα που ήρθε και η πρόεδρος να το οργανώσουμε!!! Πρόεδρε πείτε μας ΠΟΤΕ και ΠΟΥ....και έγινε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:14 Η μαγισσα έγραψε: #875 10-09-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μαζευτούμε ...να μαζευτούμε.....τώρα που ήρθε και η πρόεδρος να το οργανώσουμε!!! Πρόεδρε πείτε μας ΠΟΤΕ και ΠΟΥ....και έγινε!!! Click για ανάπτυξη... Το που θα εξαρτηθεί από το πόσες θά είμαστε αλλά ένα πριβέ με τα κορίτσια της Χαλκιδικής το χτυπάμε και μέσα στο ΣΚ και μετά κανομίζουμε και κάτι πιο μεγάλο και με το καινούρια μέλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:44 Η Zbeebz έγραψε: #876 11-09-08 01:44 Την έβαψα... Σήμερα το βράδυ έχουν πάρτι οι φοιτήτριες που μένουν από πάνω... Αναρωτιέμαι τι ώρα τέλος πάντων θα κοιμηθούμε. Και δεν μπορώ να πω και τίποτα. Τα κορίτσια ήταν ευγενικά και ειδοποίησαν την οικοδομή για το πάρτι από την Κυριακή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:42 Η Alessandra15827: #877 11-09-08 02:42 Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:46 Η Μυρτω4038: #878 11-09-08 07:46 Αρχική Δημοσίευση από alessandra: Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Αλεξανδρα στο φορουμ μας.Θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμε και απο κοντα στην συναντηση που θα κανονισουμε για τον Σεπτεμβρη. Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κορίτσια είμαι εδώ και ναι είναι γεγονός ότι το My Cat Θεσσαλονίκης κάνει πάλι την παρουσία του στην πόλη τι λέτε δεν έιναι καιρός να βρεθούμε και πάλι και να δεί η πόλη τι σημαίνει γλυκό νιαούρισμα και καφεδάκι με τους φίλούς???? Αντε και μου λείψατε ζουζούνες Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο λεω,σημερα θα συννενοηθουμε με π.μ η τηλεφωνο. Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου και να ξαναπουμε το Vibrato μια που καιρος ειναι καλος ακομη,και μπορουμε να καθησουμε εξω? Καμια αλλη ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:56 Η Raisa έγραψε: #879 11-09-08 07:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου Click για ανάπτυξη... ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:16 Η Μυρτω4038: #880 11-09-08 08:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Click για ανάπτυξη... Να αλλαξω την ημερομηνια για Σαββατο η Κυριακη 20 η 21 Σεπτεμβριου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια είμαι εδώ και ναι είναι γεγονός ότι το My Cat Θεσσαλονίκης κάνει πάλι την παρουσία του στην πόλη τι λέτε δεν έιναι καιρός να βρεθούμε και πάλι και να δεί η πόλη τι σημαίνει γλυκό νιαούρισμα και καφεδάκι με τους φίλούς???? Αντε και μου λείψατε ζουζούνες Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:07 Η μαγισσα έγραψε: #873 10-09-08 21:07 Επίσης είδα και πολύ καινούριο κόσμο από Θεσσαλονίκη άντε να μαζευόμαστε και να γνωρίσουμε και τους καινούριους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:09 Η Raisa έγραψε: #874 10-09-08 21:09 Να μαζευτούμε ...να μαζευτούμε.....τώρα που ήρθε και η πρόεδρος να το οργανώσουμε!!! Πρόεδρε πείτε μας ΠΟΤΕ και ΠΟΥ....και έγινε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:14 Η μαγισσα έγραψε: #875 10-09-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μαζευτούμε ...να μαζευτούμε.....τώρα που ήρθε και η πρόεδρος να το οργανώσουμε!!! Πρόεδρε πείτε μας ΠΟΤΕ και ΠΟΥ....και έγινε!!! Click για ανάπτυξη... Το που θα εξαρτηθεί από το πόσες θά είμαστε αλλά ένα πριβέ με τα κορίτσια της Χαλκιδικής το χτυπάμε και μέσα στο ΣΚ και μετά κανομίζουμε και κάτι πιο μεγάλο και με το καινούρια μέλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:44 Η Zbeebz έγραψε: #876 11-09-08 01:44 Την έβαψα... Σήμερα το βράδυ έχουν πάρτι οι φοιτήτριες που μένουν από πάνω... Αναρωτιέμαι τι ώρα τέλος πάντων θα κοιμηθούμε. Και δεν μπορώ να πω και τίποτα. Τα κορίτσια ήταν ευγενικά και ειδοποίησαν την οικοδομή για το πάρτι από την Κυριακή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:42 Η Alessandra15827: #877 11-09-08 02:42 Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:46 Η Μυρτω4038: #878 11-09-08 07:46 Αρχική Δημοσίευση από alessandra: Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Αλεξανδρα στο φορουμ μας.Θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμε και απο κοντα στην συναντηση που θα κανονισουμε για τον Σεπτεμβρη. Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κορίτσια είμαι εδώ και ναι είναι γεγονός ότι το My Cat Θεσσαλονίκης κάνει πάλι την παρουσία του στην πόλη τι λέτε δεν έιναι καιρός να βρεθούμε και πάλι και να δεί η πόλη τι σημαίνει γλυκό νιαούρισμα και καφεδάκι με τους φίλούς???? Αντε και μου λείψατε ζουζούνες Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο λεω,σημερα θα συννενοηθουμε με π.μ η τηλεφωνο. Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου και να ξαναπουμε το Vibrato μια που καιρος ειναι καλος ακομη,και μπορουμε να καθησουμε εξω? Καμια αλλη ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:56 Η Raisa έγραψε: #879 11-09-08 07:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου Click για ανάπτυξη... ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:16 Η Μυρτω4038: #880 11-09-08 08:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Click για ανάπτυξη... Να αλλαξω την ημερομηνια για Σαββατο η Κυριακη 20 η 21 Σεπτεμβριου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επίσης είδα και πολύ καινούριο κόσμο από Θεσσαλονίκη άντε να μαζευόμαστε και να γνωρίσουμε και τους καινούριους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:09 Η Raisa έγραψε: #874 10-09-08 21:09 Να μαζευτούμε ...να μαζευτούμε.....τώρα που ήρθε και η πρόεδρος να το οργανώσουμε!!! Πρόεδρε πείτε μας ΠΟΤΕ και ΠΟΥ....και έγινε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:14 Η μαγισσα έγραψε: #875 10-09-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μαζευτούμε ...να μαζευτούμε.....τώρα που ήρθε και η πρόεδρος να το οργανώσουμε!!! Πρόεδρε πείτε μας ΠΟΤΕ και ΠΟΥ....και έγινε!!! Click για ανάπτυξη... Το που θα εξαρτηθεί από το πόσες θά είμαστε αλλά ένα πριβέ με τα κορίτσια της Χαλκιδικής το χτυπάμε και μέσα στο ΣΚ και μετά κανομίζουμε και κάτι πιο μεγάλο και με το καινούρια μέλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:44 Η Zbeebz έγραψε: #876 11-09-08 01:44 Την έβαψα... Σήμερα το βράδυ έχουν πάρτι οι φοιτήτριες που μένουν από πάνω... Αναρωτιέμαι τι ώρα τέλος πάντων θα κοιμηθούμε. Και δεν μπορώ να πω και τίποτα. Τα κορίτσια ήταν ευγενικά και ειδοποίησαν την οικοδομή για το πάρτι από την Κυριακή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:42 Η Alessandra15827: #877 11-09-08 02:42 Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:46 Η Μυρτω4038: #878 11-09-08 07:46 Αρχική Δημοσίευση από alessandra: Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Αλεξανδρα στο φορουμ μας.Θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμε και απο κοντα στην συναντηση που θα κανονισουμε για τον Σεπτεμβρη. Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κορίτσια είμαι εδώ και ναι είναι γεγονός ότι το My Cat Θεσσαλονίκης κάνει πάλι την παρουσία του στην πόλη τι λέτε δεν έιναι καιρός να βρεθούμε και πάλι και να δεί η πόλη τι σημαίνει γλυκό νιαούρισμα και καφεδάκι με τους φίλούς???? Αντε και μου λείψατε ζουζούνες Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο λεω,σημερα θα συννενοηθουμε με π.μ η τηλεφωνο. Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου και να ξαναπουμε το Vibrato μια που καιρος ειναι καλος ακομη,και μπορουμε να καθησουμε εξω? Καμια αλλη ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:56 Η Raisa έγραψε: #879 11-09-08 07:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου Click για ανάπτυξη... ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:16 Η Μυρτω4038: #880 11-09-08 08:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Click για ανάπτυξη... Να αλλαξω την ημερομηνια για Σαββατο η Κυριακη 20 η 21 Σεπτεμβριου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να μαζευτούμε ...να μαζευτούμε.....τώρα που ήρθε και η πρόεδρος να το οργανώσουμε!!! Πρόεδρε πείτε μας ΠΟΤΕ και ΠΟΥ....και έγινε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:14 Η μαγισσα έγραψε: #875 10-09-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μαζευτούμε ...να μαζευτούμε.....τώρα που ήρθε και η πρόεδρος να το οργανώσουμε!!! Πρόεδρε πείτε μας ΠΟΤΕ και ΠΟΥ....και έγινε!!! Click για ανάπτυξη... Το που θα εξαρτηθεί από το πόσες θά είμαστε αλλά ένα πριβέ με τα κορίτσια της Χαλκιδικής το χτυπάμε και μέσα στο ΣΚ και μετά κανομίζουμε και κάτι πιο μεγάλο και με το καινούρια μέλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:44 Η Zbeebz έγραψε: #876 11-09-08 01:44 Την έβαψα... Σήμερα το βράδυ έχουν πάρτι οι φοιτήτριες που μένουν από πάνω... Αναρωτιέμαι τι ώρα τέλος πάντων θα κοιμηθούμε. Και δεν μπορώ να πω και τίποτα. Τα κορίτσια ήταν ευγενικά και ειδοποίησαν την οικοδομή για το πάρτι από την Κυριακή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:42 Η Alessandra15827: #877 11-09-08 02:42 Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:46 Η Μυρτω4038: #878 11-09-08 07:46 Αρχική Δημοσίευση από alessandra: Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Αλεξανδρα στο φορουμ μας.Θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμε και απο κοντα στην συναντηση που θα κανονισουμε για τον Σεπτεμβρη. Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κορίτσια είμαι εδώ και ναι είναι γεγονός ότι το My Cat Θεσσαλονίκης κάνει πάλι την παρουσία του στην πόλη τι λέτε δεν έιναι καιρός να βρεθούμε και πάλι και να δεί η πόλη τι σημαίνει γλυκό νιαούρισμα και καφεδάκι με τους φίλούς???? Αντε και μου λείψατε ζουζούνες Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο λεω,σημερα θα συννενοηθουμε με π.μ η τηλεφωνο. Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου και να ξαναπουμε το Vibrato μια που καιρος ειναι καλος ακομη,και μπορουμε να καθησουμε εξω? Καμια αλλη ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:56 Η Raisa έγραψε: #879 11-09-08 07:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου Click για ανάπτυξη... ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:16 Η Μυρτω4038: #880 11-09-08 08:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Click για ανάπτυξη... Να αλλαξω την ημερομηνια για Σαββατο η Κυριακη 20 η 21 Σεπτεμβριου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μαζευτούμε ...να μαζευτούμε.....τώρα που ήρθε και η πρόεδρος να το οργανώσουμε!!! Πρόεδρε πείτε μας ΠΟΤΕ και ΠΟΥ....και έγινε!!! Click για ανάπτυξη... Το που θα εξαρτηθεί από το πόσες θά είμαστε αλλά ένα πριβέ με τα κορίτσια της Χαλκιδικής το χτυπάμε και μέσα στο ΣΚ και μετά κανομίζουμε και κάτι πιο μεγάλο και με το καινούρια μέλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:44 Η Zbeebz έγραψε: #876 11-09-08 01:44 Την έβαψα... Σήμερα το βράδυ έχουν πάρτι οι φοιτήτριες που μένουν από πάνω... Αναρωτιέμαι τι ώρα τέλος πάντων θα κοιμηθούμε. Και δεν μπορώ να πω και τίποτα. Τα κορίτσια ήταν ευγενικά και ειδοποίησαν την οικοδομή για το πάρτι από την Κυριακή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:42 Η Alessandra15827: #877 11-09-08 02:42 Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:46 Η Μυρτω4038: #878 11-09-08 07:46 Αρχική Δημοσίευση από alessandra: Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Αλεξανδρα στο φορουμ μας.Θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμε και απο κοντα στην συναντηση που θα κανονισουμε για τον Σεπτεμβρη. Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κορίτσια είμαι εδώ και ναι είναι γεγονός ότι το My Cat Θεσσαλονίκης κάνει πάλι την παρουσία του στην πόλη τι λέτε δεν έιναι καιρός να βρεθούμε και πάλι και να δεί η πόλη τι σημαίνει γλυκό νιαούρισμα και καφεδάκι με τους φίλούς???? Αντε και μου λείψατε ζουζούνες Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο λεω,σημερα θα συννενοηθουμε με π.μ η τηλεφωνο. Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου και να ξαναπουμε το Vibrato μια που καιρος ειναι καλος ακομη,και μπορουμε να καθησουμε εξω? Καμια αλλη ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:56 Η Raisa έγραψε: #879 11-09-08 07:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου Click για ανάπτυξη... ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:16 Η Μυρτω4038: #880 11-09-08 08:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Click για ανάπτυξη... Να αλλαξω την ημερομηνια για Σαββατο η Κυριακη 20 η 21 Σεπτεμβριου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Την έβαψα... Σήμερα το βράδυ έχουν πάρτι οι φοιτήτριες που μένουν από πάνω... Αναρωτιέμαι τι ώρα τέλος πάντων θα κοιμηθούμε. Και δεν μπορώ να πω και τίποτα. Τα κορίτσια ήταν ευγενικά και ειδοποίησαν την οικοδομή για το πάρτι από την Κυριακή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:42 Η Alessandra15827: #877 11-09-08 02:42 Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:46 Η Μυρτω4038: #878 11-09-08 07:46 Αρχική Δημοσίευση από alessandra: Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Αλεξανδρα στο φορουμ μας.Θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμε και απο κοντα στην συναντηση που θα κανονισουμε για τον Σεπτεμβρη. Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κορίτσια είμαι εδώ και ναι είναι γεγονός ότι το My Cat Θεσσαλονίκης κάνει πάλι την παρουσία του στην πόλη τι λέτε δεν έιναι καιρός να βρεθούμε και πάλι και να δεί η πόλη τι σημαίνει γλυκό νιαούρισμα και καφεδάκι με τους φίλούς???? Αντε και μου λείψατε ζουζούνες Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο λεω,σημερα θα συννενοηθουμε με π.μ η τηλεφωνο. Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου και να ξαναπουμε το Vibrato μια που καιρος ειναι καλος ακομη,και μπορουμε να καθησουμε εξω? Καμια αλλη ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:56 Η Raisa έγραψε: #879 11-09-08 07:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου Click για ανάπτυξη... ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:16 Η Μυρτω4038: #880 11-09-08 08:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Click για ανάπτυξη... Να αλλαξω την ημερομηνια για Σαββατο η Κυριακη 20 η 21 Σεπτεμβριου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:46 Η Μυρτω4038: #878 11-09-08 07:46 Αρχική Δημοσίευση από alessandra: Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Αλεξανδρα στο φορουμ μας.Θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμε και απο κοντα στην συναντηση που θα κανονισουμε για τον Σεπτεμβρη. Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κορίτσια είμαι εδώ και ναι είναι γεγονός ότι το My Cat Θεσσαλονίκης κάνει πάλι την παρουσία του στην πόλη τι λέτε δεν έιναι καιρός να βρεθούμε και πάλι και να δεί η πόλη τι σημαίνει γλυκό νιαούρισμα και καφεδάκι με τους φίλούς???? Αντε και μου λείψατε ζουζούνες Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο λεω,σημερα θα συννενοηθουμε με π.μ η τηλεφωνο. Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου και να ξαναπουμε το Vibrato μια που καιρος ειναι καλος ακομη,και μπορουμε να καθησουμε εξω? Καμια αλλη ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:56 Η Raisa έγραψε: #879 11-09-08 07:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου Click για ανάπτυξη... ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:16 Η Μυρτω4038: #880 11-09-08 08:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Click για ανάπτυξη... Να αλλαξω την ημερομηνια για Σαββατο η Κυριακη 20 η 21 Σεπτεμβριου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alessandra: Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)! Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Αλεξανδρα στο φορουμ μας.Θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμε και απο κοντα στην συναντηση που θα κανονισουμε για τον Σεπτεμβρη. Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κορίτσια είμαι εδώ και ναι είναι γεγονός ότι το My Cat Θεσσαλονίκης κάνει πάλι την παρουσία του στην πόλη τι λέτε δεν έιναι καιρός να βρεθούμε και πάλι και να δεί η πόλη τι σημαίνει γλυκό νιαούρισμα και καφεδάκι με τους φίλούς???? Αντε και μου λείψατε ζουζούνες Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο λεω,σημερα θα συννενοηθουμε με π.μ η τηλεφωνο. Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου και να ξαναπουμε το Vibrato μια που καιρος ειναι καλος ακομη,και μπορουμε να καθησουμε εξω? Καμια αλλη ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:56 Η Raisa έγραψε: #879 11-09-08 07:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου Click για ανάπτυξη... ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:16 Η Μυρτω4038: #880 11-09-08 08:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Click για ανάπτυξη... Να αλλαξω την ημερομηνια για Σαββατο η Κυριακη 20 η 21 Σεπτεμβριου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από niki: Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου Click για ανάπτυξη... ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:16 Η Μυρτω4038: #880 11-09-08 08:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Click για ανάπτυξη... Να αλλαξω την ημερομηνια για Σαββατο η Κυριακη 20 η 21 Σεπτεμβριου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα.... Click για ανάπτυξη... Να αλλαξω την ημερομηνια για Σαββατο η Κυριακη 20 η 21 Σεπτεμβριου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.