Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Που κρυφτηκατε παλι
Για βγειτε απο τα γατοτουνελ σας,γιατι δεν σας βλεπω! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλημερα!Που κρυφτηκατε παλι
![]()
Προσπαθώ να βγω, αλλά δεν βρίσκω την τρύπα.....που πήγε η τρύπα γμτ.
...γιατί δεν την βλέπω???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Να σας πω τον πόνο μου. Απόψε έχω ένα δίλημμα να αντιμετωπίσω. Ή θα κοιμηθώ σπίτι μου κάνοντας παρέα στην Άσπρη, ή θα κοιμηθώ στο σπίτι της αδερφής μου (η οποία για απόψε θα λείπει) κάνοντας παρέα στον Beeb. Τείνω περισσότερο στο δεύτερο, γιατί η Άσπρη είναι στον χώρο της ενώ ο Beeb όχι. Εσείς τι λέτε;;;
Γιατι δεν θελεις ακομη να φερεις τον Beeb σπιτι? Δεν συνηλθε ακομη καλα η Ασπρη?
Αν η Ασπρη επανηλθε πληρως και εχεις να διαλεξεις μεταξυ των δυο τους, νομιζω εγω θα "διαλεγα" τον Beeb γιατι εμεινε καιρο μακρια απο το περιβαλλον του.Μη νιωθει ο καημενος οτι τον ξεχασες.Με την προυποθεση οτι η Ασπρη μπορει μια χαρα να μεινει μονη της.

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Η Άσπρη συνήλθε κατά πολύ, όμως σκέφτομαι ότι καλύτερα να περιμένουμε 3-4 μέρες ακόμα, μην τον ξαναφέρω εδώ άρον-άρον και γίνει καμιά στραβή και χτυπάω το κεφάλι μου...Γιατι δεν θελεις ακομη να φερεις τον Beeb σπιτι? Δεν συνηλθε ακομη καλα η Ασπρη?
Αν η Ασπρη επανηλθε πληρως και εχεις να διαλεξεις μεταξυ των δυο τους, νομιζω εγω θα "διαλεγα" τον Beeb γιατι εμεινε καιρο μακρια απο το περιβαλλον του.Μη νιωθει ο καημενος οτι τον ξεχασες.Με την προυποθεση οτι η Ασπρη μπορει μια χαρα να μεινει μονη της.![]()
Ας δέσει πρώτα καλά-καλά η τομή της...
Πάντως κι εγώ στον Beeb τείνω. Ο καημένος, έχει γίνει "περιπλανώμενος, δυστυχισμένος, μακριά απ' της μάνας του την αγκαλιά"!

Raisa
Περιβόητο μέλος
Γιατι δεν θελεις ακομη να φερεις τον Beeb σπιτι? Δεν συνηλθε ακομη καλα η Ασπρη?
Αν η Ασπρη επανηλθε πληρως και εχεις να διαλεξεις μεταξυ των δυο τους, νομιζω εγω θα "διαλεγα" τον Beeb γιατι εμεινε καιρο μακρια απο το περιβαλλον του.Μη νιωθει ο καημενος οτι τον ξεχασες.Με την προυποθεση οτι η Ασπρη μπορει μια χαρα να μεινει μονη της.![]()
Συμφωνώ και γω με την Νίκη.....

maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημερα!Που κρυφτηκατε παλι
![]()
Χαιρετώ και εγω τα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης..niki πολυ πετυχημένο

Με αυτο θυμήθηκα το παιχνιδι-τουνελ για τα γατουλίνια

Πήγε καμία απο εσάς στο κέντρο; Ηθελα να παω το μεσημέρι αλλα δίστασα φοβόμουν μην γίνει κανένα επεισόδιο λογω της ΔΕΘ.
Σκεφτομαι να παω το βράδυ αλλα δεν ξέρω τι γίνεται κάτω μένω και Καλαμαρια.
Ποτε θα κάνουμε καμία συγκέντρωση εγω ειμαι μέσα πάντως..

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Χαιρετώ και εγω τα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης..niki πολυ πετυχημένο
Με αυτο θυμήθηκα το παιχνιδι-τουνελ για τα γατουλίνια
Πήγε καμία απο εσάς στο κέντρο; Ηθελα να παω το μεσημέρι αλλα δίστασα φοβόμουν μην γίνει κανένα επεισόδιο λογω της ΔΕΘ.
Σκεφτομαι να παω το βράδυ αλλα δεν ξέρω τι γίνεται κάτω μένω και Καλαμαρια.
Ποτε θα κάνουμε καμία συγκέντρωση εγω ειμαι μέσα πάντως..![]()
Εγω παντα τις μερες της Εκθεσης αποφευγω το κεντρο.Αυτες τις μερες φυσιολογικα παντου θα εχει πολυ κοσμο.
Και να ειμαι ειληκρινεις εχω τουλαχιστον 3-4 χρονια να παω στην Εκθεση.
Οσο για την συναντηση του Σεπτεμβριου, αυτην την βδομαδα γυρναει Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

οποτε θα το κανονισουμε.Υ.Γ Συνηθως το συζητταμε καμια βδομαδα νωριτερα.Θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμε απο κοντα.

maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να μου φιλήσετε τα γατουλίνια σας

είναι ολα πολυ γλυκούλια

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εγώ δεν βγαίνω, έχω δουλειά! Παίζω με τις φούντες που κρέμονται μέσα!Καλημερα!Που κρυφτηκατε παλι
![]()

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Αντε και μου λείψατε ζουζούνες

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ

μαγισσα
Διάσημο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος

Πρόεδρε πείτε μας ΠΟΤΕ και ΠΟΥ....και έγινε!!!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Να μαζευτούμε ...να μαζευτούμε.....τώρα που ήρθε και η πρόεδρος να το οργανώσουμε!!!
Πρόεδρε πείτε μας ΠΟΤΕ και ΠΟΥ....και έγινε!!!![]()
Το που θα εξαρτηθεί από το πόσες θά είμαστε αλλά ένα πριβέ με τα κορίτσια της Χαλκιδικής το χτυπάμε και μέσα στο ΣΚ

και μετά κανομίζουμε και κάτι πιο μεγάλο και με το καινούρια μέλη

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Σήμερα το βράδυ έχουν πάρτι οι φοιτήτριες που μένουν από πάνω...

Αναρωτιέμαι τι ώρα τέλος πάντων θα κοιμηθούμε. Και δεν μπορώ να πω και τίποτα. Τα κορίτσια ήταν ευγενικά
και ειδοποίησαν την οικοδομή για το πάρτι από την Κυριακή...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra15827
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις πριν απο λίγη ώρα βρήκα το site, ενθουσιάστηκα και γράφτηκα αμέσως, και φυσικά ούτε πρόλαβα να βάλω και εγώ μια όμορφη φωτογραφία ενός απο τους τρείς κούκλους γάτους μου....Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ελπίζω και εύχομαι να βρώ ωραία παρεούλα εδώ μέσα αλλά και έξω (εννοώ με συναντήσεις)!
Καλως ηρθες Αλεξανδρα στο φορουμ μας.
Θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμε και απο κοντα στην συναντηση που θα κανονισουμε για τον Σεπτεμβρη.
Κορίτσια είμαι εδώ και ναι είναι γεγονός ότι το My Cat Θεσσαλονίκης κάνει πάλι την παρουσία του στην πόλη τι λέτε δεν έιναι καιρός να βρεθούμε και πάλι και να δεί η πόλη τι σημαίνει γλυκό νιαούρισμα και καφεδάκι με τους φίλούς????
Αντε και μου λείψατε ζουζούνες
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ![]()
Και εγω αυτο λεω,σημερα θα συννενοηθουμε με π.μ η τηλεφωνο.

Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου και να ξαναπουμε το Vibrato μια που καιρος ειναι καλος ακομη,και μπορουμε να καθησουμε εξω?

Καμια αλλη ιδεα?

Raisa
Περιβόητο μέλος
Οσο για την συναντηση του mycat Θεσινικης να προτινω το Σαββατο η την Κυριακη 27/28 Σεπρτεβριου
ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα....

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Να αλλαξω την ημερομηνια για Σαββατο η Κυριακη 20 η 21 Σεπτεμβριου?ααααααααααααααα....εκείνο το ΣΚ θα είμαι Αθήνα....![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool