Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Πως επεσε αποτομα ετσι η θερμοκρασια
Εκει που ηθελα το βραδυ ενα σεντονι και ανοιχτο παραθυρο, σημερα τη νυχτα με κλειστο παραθυρο και κουβερλι και παλι κρυωσα.Μπρρρ..
Ακομη και τα μικρα μου δεν ζητουν τοσο πολυ τα μπαλκονι οσο πριν.
Ζηνα μου καλα εισαι? Εχουμε καιρο να τα πουμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω
Δραστήριο μέλος
Να πουμε τελικα για Σαββατο 4 Οκτωβριου το απογευμα.
Δειτε αν καποιοι εχουν προβλημα.Και τωρα συνειδητοποιησα οτι συμπτωματικα 4 Οκτωβριου ειναι η παγκοσμια ημερα των ζωων
Θα γιορταζουν και τα γατονια μας(και οχι μονο)![]()
Μονο αν είναι αργά το απόγευμα γιατί εγώ το Σάββοτο δουλεύω μεχρι το απόγευμα![]()
ας επανελθουμε στο θεμα..

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μπορώ να το κανονίσω χαλαρά.
Μάγισσα, baby, εσύ μπορείς να έρθεις να μας βρεις λίγο αργότερα. Έτσι κι αλλιώς, αν κρίνω από τις προηγούμενες συγκεντρώσεις, αποκλείεται να το διαλύσουμε σε μισή ώρα μόνο!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Για δειτε και αυτη η λυση ποιους βολευει?

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Εγώ ευτυχώς δεν θα πάω 2-5 σε ένα επαγγελματικό και έτσι έχω στη διάθεσή μου εκείνες τις μέρες. Τη μαγισσούλα όμως θα ήθελα να την δω!
Όπως και να εχει θα έρθω ακόμη και αν αργήσω λίγο και εγώ θέλω πολύ να σε δώ έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε.......

κανονονίστε το εσείς και εγώ μέσα σε ότι και αν αποφασίσετε.......

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Μηπως να ξαναπροτινω την Κυριακη απογευμα, που βολευει και την μαγισσα μας και εχουμε ενδεχομενως και την Ουρανια να μας γνωρισει ολους(οσους ερθουν βεβαια)?Για δειτε και αυτη η λυση ποιους βολευει?
![]()
Απ σας έπιασα
. Άντε Κορίτσια εγώ σάββατο έχω τον γάμο της κολλητής. Κυριακή μπορώΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
τι κάνετε; sorry που χάθηκα, αλλά ξαναβρήκα το δρόμο μου( τώρα με τα κρύα
).περιμένω τη συνάντηση, δεν έχω πρόβλημα με της ημερομηνίες.

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
καλησπέρα ,τι κάνετε; sorry που χάθηκα
, αλλά ξαναβρήκα το δρόμο μου( τώρα με τα κρύα).
περιμένω τη συνάντηση, δεν έχω πρόβλημα με της ημερομηνίες.![]()
Μας ελειψες Ζηνα μου, και εχω να σε δω απο το καλοκαιρι!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Κρυώνουμε αλλά ευτυχώς τρέφουμε σπίτι μας τις καλύτερες θερμοφόρες!καλησπέρα ,τι κάνετε;

Raisa
Περιβόητο μέλος

Τελικά καταλήξαμε στην ημερομηνία για καφέ....5 Οκτωβρίου

Δεν είπαμε όμως πού...και με τέτοιο κρύο δεν μπορούμε να κάτσουμε έξω....ακούω προτάσεις

Γωγω
Δραστήριο μέλος
Καλημέρα στην όμορφη αλλά παγωμένη Θεσ/νίκη!!!
Τελικά καταλήξαμε στην ημερομηνία για καφέ....5 Οκτωβρίου
Δεν είπαμε όμως πού...και με τέτοιο κρύο δεν μπορούμε να κάτσουμε έξω....ακούω προτάσεις![]()
5 οκτωβριου, πρωι ή απογευμα?
αν κανονισετε για πρωι, προτινω το shark,εχει και παρκινγκ και ειναι πολυ ωραια για πρωι. επισης το benningans απεναντι απο το ικεα, βολικο και με παρκινγκ.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Συνήθως συναντιόμαστε νωρίς το απόγευμα (γύρω στις 6) και στο κέντρο, για να βολεύονται όλα τα μέλη, δυτικών και ανατολικών συνοικιών, έχουν δεν έχουν αμάξι.5 οκτωβριου, πρωι ή απογευμα?
αν κανονισετε για πρωι, προτινω το shark,εχει και παρκινγκ και ειναι πολυ ωραια για πρωι. επισης το benningans απεναντι απο το ικεα, βολικο και με παρκινγκ.
Τώρα θα κάνουμε brain-storming για να διαλέξουμε μαγαζί!

Γωγω
Δραστήριο μέλος

αν βολευει το κεντρο περισσοτερο, κανενα προβλημα για μενα , εγω εχω και μηχανακι, αυτοι ομως που εχουν αμαξι, που θα το παρκαρουν?
εκτος αν παμε στο Kitchen bar..εκει βολευει για παρκινγκ..
οσο για την ωρα, κανονιστε εσεις τι ωρα βολευεστε οι περισσοτερες, εγω παιζει να μη μπορεσω λογω της υποχρεωσης που εχω με τους ψαραδες.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
γιαυτο προτινα και το benningans απεναντι απο το ικεα, γιατι ειναι το τερμα των λεωφορειων εκει, για οσους δεν εχουν αμαξι, και επισης απο τον περιφερειακο ειναι κοντα σε ολες τις περιοχες, για οσους εχουν αμαξι.
αν βολευει το κεντρο περισσοτερο, κανενα προβλημα για μενα , εγω εχω και μηχανακι, αυτοι ομως που εχουν αμαξι, που θα το παρκαρουν?
εκτος αν παμε στο Kitchen bar..εκει βολευει για παρκινγκ..
οσο για την ωρα, κανονιστε εσεις τι ωρα βολευεστε οι περισσοτερες, εγω παιζει να μη μπορεσω λογω της υποχρεωσης που εχω με τους ψαραδες.
για την περιοχή του ΙΚΕΑ είναι μεγάλη η απόσταση τώρα αν πείτε προς τα εκεί και συμφωνήσουν όλες οκ!!!!
Πείτε το που και εγώ θα είμαι εκεί..

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Γωγω αν πουμε δηλαδη Κυριακη απογευμα κατα τις 6, εχεις προβλημα?

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Στο ρούφ του Ηλέκτρα Παλλάς που είναι "αεράτο".
Στο Μπαζάρ κάτω από την πλατεία Άθωνος (κέντρο), στο στενό, που έχει στυλ και πατάρι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool