μαγισσα
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Όχι, αυτό το ονυχοδρόμιο το έχω από το 2006. Τώρα θέλω να πάρω ένα ψηλό γατόδεντρο για να σκαρφαλώνει ο κολλητός σου!Λοιπον εχω να πω τα εξης
1.Το χαμογελο της Ασπρης-Τζοκοντας σιγουρα θα μπορουσε να εμπνευσει αναγεννησιακο πινακα.
2. Η φωτογραφια του φιλου μου Beeb στο ονυχοδρομιο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!Αποδιδω τα ευσημα στο υπεροχο μοντελο
του οποιου και δηλωνω φανατικη θαυμαστρια:kiss:Α να πω και ενα μπραβο στην φωτογραφο.
Υ.Γ Δεν μου λετε μαδαμ αυτο το ονυχοδρομιο καινουργιο ειναι?Δεν ειπαμε θα παραγγειλουμε μαζι?![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπα δεν νομιζω, δεν πρεπει να μαζευει και τοσο κοσμο.Αν περναει κανεις απο κει ας κανει μια ερωτηση.
![]()
θα ρωτήσω αύριο, εξάλλου τα μεσημέρια εκεί τριγύρω βρίσκομαι![]()
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά, μόλις γύρισα από σύντομο επαγγελματικό ταξίδι και είδα ότι συζητήσατε τις προτάσεις μου και κλίνετε προς το Mπαζάρ. Επειδή το Σάββατο πρωϊ θα κατέβω στο κέντρο θέλετε να κλείσω ένα μεγάλο τραπέζι στο πατάρι? Κι αν έρθουν πιο πολλά άτομα θα επεκταθούμε. Για ποια μέρα τελικά είπατε? Κυριακή 05-10-08 το απόγευμα στις 6.00?Νομιζω οτι το Bazaar στην Αθωνος ειναι μια καλη επιλογη.Αν και λιγο μικρο, εκει εγινε η συνσντηση του bookcrosing οταν πηγα τον Ιουλιο, και να σκεφτεις οτι χωρεσε μια χαρα γυρω στα 35-40 ατομα.Και το ολο περιβαλλον νομιζω οτι μας ταιριαζει καλυτερα.Τα πολυ κυρηλατα δεν μας πανε,ποσο μαλλον που πολλα απο τα νεα μελη που θελουν να'ρθουν ειναι νεαρα σε ηλικια.![]()
θα συμφωνήσω και ΄γώ για τo Bazaar,βολεύει και περισσότερο...
![]()
Ας μου απαντήσετε για να κανονίσω, εκτός αν το έχει ήδη κάνει άλλος οπότε ενημερώστε με!
Ευχαριστώ!
Χαίρομαι που θα τα πούμε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Αφου οσοι εχουν γραψει δεν δηλωσαν προβλημα, ας καλεισουμε οριστικα Κυριακη 5/10 και ωρα 18.00.
Ας αρχισουμε να μετραμε συμμετοχες, τους "παλιους" λιγο πολυ τους ξερουμε, τα νεοτερα μελη ας γραψουν αν βολευει να ερθουν.

Θα χαρουμε πολυ να τους γνωρισουμε απο κοντα.

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ενταξει Anima ανελαβε το εσυ,αλλα ανακοινωσε το εδω για να μην παει καποιος αλλος και κλεισει και αυτος τραπεζι.Αφου οσοι εχουν γραψει δεν δηλωσαν προβλημα, ας καλεισουμε οριστικα Κυριακη 5/10 και ωρα 18.00.
Ας αρχισουμε να μετραμε συμμετοχες, τους "παλιους" λιγο πολυ τους ξερουμε, τα νεοτερα μελη ας γραψουν αν βολευει να ερθουν.
Θα χαρουμε πολυ να τους γνωρισουμε απο κοντα.![]()
Εγώ μέσα

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ μέσα![]()
Το ξερουμε Ουρανια και σε περιμενουμε πως και πως!
Αφου Σαββατο εχεις τον γαμο ,λογικα Κυριακη απο το μεσημερακι θα εισαι ελευθερη.Θα μπορεσεις υποθετω να βρεθεις και νωριτερα με καποιες απο μας (για φαγητο π.χ) και μετα να παμε μαζι στην συναντηση.

Επιτελους να γνωρισουμε και καποια μελη εκτος Θεσ/νικης.Μεχρι τωρα εγω μονο την Δωρα την moukelis γνωρισα οταν το καλοκαιρι ανεβηκε Θεσ/νικη, οπως επισης και την Ρουλα -rouko περισυ πριν το Πασχα.
0
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Το ξερουμε Ουρανια και σε περιμενουμε πως και πως!Αφου Σαββατο εχεις τον γαμο ,λογικα Κυριακη απο το μεσημερακι θα εισαι ελευθερη.Θα μπορεσεις υποθετω να βρεθεις και νωριτερα με καποιες απο μας (για φαγητο π.χ) και μετα να παμε μαζι στην συναντηση.
Επιτελους να γνωρισουμε και καποια μελη εκτος Θεσ/νικης.Μεχρι τωρα εγω μονο την Δωρα την moukelis γνωρισα οταν το καλοκαιρι ανεβηκε Θεσ/νικη, οπως επισης και την Ρουλα -rouko περισυ πριν το Πασχα.
0
Θα έχουμε και εμείς αντιπρόσωπό σας στην Αθηναϊκή συνάντηση την Νικολέτα
. Ελπίζουμε και εσάς αργότερα
. Μόνο στείλτε μου κάνα δύο κινητά με π.μ. γιατί δεν θα έχω το λάπτοπ μαζί μουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
καλησπέρα, πήγα το μεσημέρι και ρώτησα αν χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζια( για 5/10 , απόγευμα στις 6 ώρα), μου είπε ο κύριος ότι δε χρειάζεται,χαλαρά, . Πολλύ χαλαρός ήταν.Παιδιά, μόλις γύρισα από σύντομο επαγγελματικό ταξίδι και είδα ότι συζητήσατε τις προτάσεις μου και κλίνετε προς το Mπαζάρ. Επειδή το Σάββατο πρωϊ θα κατέβω στο κέντρο θέλετε να κλείσω ένα μεγάλο τραπέζι στο πατάρι? Κι αν έρθουν πιο πολλά άτομα θα επεκταθούμε. Για ποια μέρα τελικά είπατε? Κυριακή 05-10-08 το απόγευμα στις 6.00?
Ας μου απαντήσετε για να κανονίσω, εκτός αν το έχει ήδη κάνει άλλος οπότε ενημερώστε με!
Ευχαριστώ!
Χαίρομαι που θα τα πούμε.
πάντως στις 15:00 που πήγα ΄΄ηταν πιασμένα μόνο 3 τραπέζια.
δεν είχα ιδέα οτι έχει και πατάρι.![]()
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
δεν είχα ιδέα οτι έχει και πατάρι.![]()
Ουτε και εγω!

Θα έχουμε και εμείς αντιπρόσωπό σας στην Αθηναϊκή συνάντηση την Νικολέτα. Ελπίζουμε και εσάς αργότερα
. Μόνο στείλτε μου κάνα δύο κινητά με π.μ. γιατί δεν θα έχω το λάπτοπ μαζί μου
Ρανια θα σου στειλω με π.μ τα τηλεφωνα μου και θα συνενοηθω με τις "λοιπες δημοκρατικες δυναμεις " για την επιτροπη υποδοχης.

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα λέμε ....
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καλού-κακού θα πω μια κουβέντα στον υπεύθυνο....το σίγουρο είναι σίγουρο ....
Αλλα Anima διευκρινησε στον ανθρωπο οτι ειμαστε παντα οι ιδιοι που ρωταμε για την συγκεκριμενη ημερα. Μη νομιζει ο ανθρωπος οτι ξαφνικα πλακωσε ασκερι πελατων στο μαγαζι του, και μας πει οτι ειναι φουλ γεματος.

Hook
Νεοφερμένο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος

Και εγώ γέννημα θρέμα σαλλλλλλονικιά και ας ξεστράτισα λιγο τα τελευταία χρόνια στας εξωτερικάς. Πιάνομαι δεν πιάνομαι?

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Και βέβαια θα το πω!Αλλα Anima διευκρινησε στον ανθρωπο οτι ειμαστε παντα οι ιδιοι που ρωταμε για την συγκεκριμενη ημερα. Μη νομιζει ο ανθρωπος οτι ξαφνικα πλακωσε ασκερι πελατων στο μαγαζι του, και μας πει οτι ειναι φουλ γεματος.![]()
Πάντως αν είναι και κάποιοι που ζουν στη γύρω περιοχή από τη Θεσσαλονίκη, π.χ. Γιαννιτσά, Καλλικράτεια κτλ. ίσως θα μπορούσαν να κάνουν μια βόλτα ως εδώ για τη συνάντηση.
Και για να εμπλουτιστεί το πρόγραμμα, σας ενημερώνω, για όσους δεν το ξέρουν, ότι
υπάρχει στο Κέντρο Ιστορίας της Θεσσαλονίκης έκθεση περιοδικών για το περιβάλλον που είναι ανοιχτή ως τις 28-09 και επίσης
λειτουργεί η νέα μόνιμη έκθεση του Λευκού Πύργου που είναι info-box δηλαδή όλη ηλεκτρονική. Είναι ανοικτή τα πρωϊνά ως τις 15.00 νομίζω.
Καλήμέρα!
Γωγω
Δραστήριο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω..![]()
Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα

(σου στέλνω πμ)

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα
(σου στέλνω πμ)![]()
καλημερα μωρα μουλοιπον ποτε κανονιστικε??????? ραισα δωσε μας τα φωτα σου

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά!
ναι βρε συ αλλά η συνάντηση ειναι στις 5 την άλλη μέρα μήπως σε βολέυει τελικά?????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
:kiss:Α να πω και ενα