μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η μαγισσα έγραψε: #961 24-09-08 10:33 Κορίτσια εγώ μεσα ειπαμε πείτε που και τι ώρα και εγώ μεσα είμαι...... Και να σου πω Ζωή μου και ένα τραπεζάκι να έχουμε κλεισμένο να έχουμε δεν θα ήταν άσχημο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Η Zbeebz έγραψε: #962 24-09-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον εχω να πω τα εξης 1.Το χαμογελο της Ασπρης-Τζοκοντας σιγουρα θα μπορουσε να εμπνευσει αναγεννησιακο πινακα. 2. Η φωτογραφια του φιλου μου Beeb στο ονυχοδρομιο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!Αποδιδω τα ευσημα στο υπεροχο μοντελο του οποιου και δηλωνω φανατικη θαυμαστρια:kiss:Α να πω και ενα μπραβο στην φωτογραφο. Υ.Γ Δεν μου λετε μαδαμ αυτο το ονυχοδρομιο καινουργιο ειναι?Δεν ειπαμε θα παραγγειλουμε μαζι? Click για ανάπτυξη... Όχι, αυτό το ονυχοδρόμιο το έχω από το 2006. Τώρα θέλω να πάρω ένα ψηλό γατόδεντρο για να σκαρφαλώνει ο κολλητός σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:58 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #963 24-09-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπα δεν νομιζω, δεν πρεπει να μαζευει και τοσο κοσμο.Αν περναει κανεις απο κει ας κανει μια ερωτηση. θα ρωτήσω αύριο, εξάλλου τα μεσημέρια εκεί τριγύρω βρίσκομαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:53 Η Anima έγραψε: #964 25-09-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Αρχική Δημοσίευση από niki: Νομιζω οτι το Bazaar στην Αθωνος ειναι μια καλη επιλογη.Αν και λιγο μικρο, εκει εγινε η συνσντηση του bookcrosing οταν πηγα τον Ιουλιο, και να σκεφτεις οτι χωρεσε μια χαρα γυρω στα 35-40 ατομα.Και το ολο περιβαλλον νομιζω οτι μας ταιριαζει καλυτερα.Τα πολυ κυρηλατα δεν μας πανε,ποσο μαλλον που πολλα απο τα νεα μελη που θελουν να'ρθουν ειναι νεαρα σε ηλικια. θα συμφωνήσω και ΄γώ για τo Bazaar, βολεύει και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Παιδιά, μόλις γύρισα από σύντομο επαγγελματικό ταξίδι και είδα ότι συζητήσατε τις προτάσεις μου και κλίνετε προς το Mπαζάρ. Επειδή το Σάββατο πρωϊ θα κατέβω στο κέντρο θέλετε να κλείσω ένα μεγάλο τραπέζι στο πατάρι? Κι αν έρθουν πιο πολλά άτομα θα επεκταθούμε. Για ποια μέρα τελικά είπατε? Κυριακή 05-10-08 το απόγευμα στις 6.00? Ας μου απαντήσετε για να κανονίσω, εκτός αν το έχει ήδη κάνει άλλος οπότε ενημερώστε με! Ευχαριστώ! Χαίρομαι που θα τα πούμε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:49 Η Μυρτω4038: #965 25-09-08 21:49 Ενταξει Anima ανελαβε το εσυ,αλλα ανακοινωσε το εδω για να μην παει καποιος αλλος και κλεισει και αυτος τραπεζι. Αφου οσοι εχουν γραψει δεν δηλωσαν προβλημα, ας καλεισουμε οριστικα Κυριακη 5/10 και ωρα 18.00. Ας αρχισουμε να μετραμε συμμετοχες, τους "παλιους" λιγο πολυ τους ξερουμε, τα νεοτερα μελη ας γραψουν αν βολευει να ερθουν. Θα χαρουμε πολυ να τους γνωρισουμε απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:08 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #966 25-09-08 22:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ενταξει Anima ανελαβε το εσυ,αλλα ανακοινωσε το εδω για να μην παει καποιος αλλος και κλεισει και αυτος τραπεζι. Αφου οσοι εχουν γραψει δεν δηλωσαν προβλημα, ας καλεισουμε οριστικα Κυριακη 5/10 και ωρα 18.00. Ας αρχισουμε να μετραμε συμμετοχες, τους "παλιους" λιγο πολυ τους ξερουμε, τα νεοτερα μελη ας γραψουν αν βολευει να ερθουν. Θα χαρουμε πολυ να τους γνωρισουμε απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Εγώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η Μυρτω4038: #967 25-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εγώ μέσα Click για ανάπτυξη... Το ξερουμε Ουρανια και σε περιμενουμε πως και πως!Αφου Σαββατο εχεις τον γαμο ,λογικα Κυριακη απο το μεσημερακι θα εισαι ελευθερη.Θα μπορεσεις υποθετω να βρεθεις και νωριτερα με καποιες απο μας (για φαγητο π.χ) και μετα να παμε μαζι στην συναντηση. Επιτελους να γνωρισουμε και καποια μελη εκτος Θεσ/νικης.Μεχρι τωρα εγω μονο την Δωρα την moukelis γνωρισα οταν το καλοκαιρι ανεβηκε Θεσ/νικη, οπως επισης και την Ρουλα -rouko περισυ πριν το Πασχα. 0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #968 25-09-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από niki: Το ξερουμε Ουρανια και σε περιμενουμε πως και πως!Αφου Σαββατο εχεις τον γαμο ,λογικα Κυριακη απο το μεσημερακι θα εισαι ελευθερη.Θα μπορεσεις υποθετω να βρεθεις και νωριτερα με καποιες απο μας (για φαγητο π.χ) και μετα να παμε μαζι στην συναντηση. Επιτελους να γνωρισουμε και καποια μελη εκτος Θεσ/νικης.Μεχρι τωρα εγω μονο την Δωρα την moukelis γνωρισα οταν το καλοκαιρι ανεβηκε Θεσ/νικη, οπως επισης και την Ρουλα -rouko περισυ πριν το Πασχα. 0 Click για ανάπτυξη... Θα έχουμε και εμείς αντιπρόσωπό σας στην Αθηναϊκή συνάντηση την Νικολέτα. Ελπίζουμε και εσάς αργότερα. Μόνο στείλτε μου κάνα δύο κινητά με π.μ. γιατί δεν θα έχω το λάπτοπ μαζί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:58 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #969 25-09-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Παιδιά, μόλις γύρισα από σύντομο επαγγελματικό ταξίδι και είδα ότι συζητήσατε τις προτάσεις μου και κλίνετε προς το Mπαζάρ. Επειδή το Σάββατο πρωϊ θα κατέβω στο κέντρο θέλετε να κλείσω ένα μεγάλο τραπέζι στο πατάρι? Κι αν έρθουν πιο πολλά άτομα θα επεκταθούμε. Για ποια μέρα τελικά είπατε? Κυριακή 05-10-08 το απόγευμα στις 6.00? Ας μου απαντήσετε για να κανονίσω, εκτός αν το έχει ήδη κάνει άλλος οπότε ενημερώστε με! Ευχαριστώ! Χαίρομαι που θα τα πούμε. Click για ανάπτυξη... καλησπέρα, πήγα το μεσημέρι και ρώτησα αν χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζια( για 5/10 , απόγευμα στις 6 ώρα), μου είπε ο κύριος ότι δε χρειάζεται,χαλαρά, . Πολλύ χαλαρός ήταν. πάντως στις 15:00 που πήγα ΄΄ηταν πιασμένα μόνο 3 τραπέζια. δεν είχα ιδέα οτι έχει και πατάρι. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #970 25-09-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: δεν είχα ιδέα οτι έχει και πατάρι. Click για ανάπτυξη... Ουτε και εγω! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα έχουμε και εμείς αντιπρόσωπό σας στην Αθηναϊκή συνάντηση την Νικολέτα. Ελπίζουμε και εσάς αργότερα. Μόνο στείλτε μου κάνα δύο κινητά με π.μ. γιατί δεν θα έχω το λάπτοπ μαζί μου Click για ανάπτυξη... Ρανια θα σου στειλω με π.μ τα τηλεφωνα μου και θα συνενοηθω με τις "λοιπες δημοκρατικες δυναμεις " για την επιτροπη υποδοχης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:14 Η Anima έγραψε: #971 25-09-08 23:14 Παιδιά, το πατάρι του είναι πολύ καλό. Έχω πάει εκεί πολλές φορές τόσο ιδιωτικά όσο και για χαλαρές συγκεντρώσεις φορέων, πρωτοβουλιών κτλ. Καλού-κακού θα πω μια κουβέντα στον υπεύθυνο....το σίγουρο είναι σίγουρο .... Τα λέμε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η Μυρτω4038: #972 25-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Καλού-κακού θα πω μια κουβέντα στον υπεύθυνο....το σίγουρο είναι σίγουρο .... Click για ανάπτυξη... Αλλα Anima διευκρινησε στον ανθρωπο οτι ειμαστε παντα οι ιδιοι που ρωταμε για την συγκεκριμενη ημερα. Μη νομιζει ο ανθρωπος οτι ξαφνικα πλακωσε ασκερι πελατων στο μαγαζι του, και μας πει οτι ειναι φουλ γεματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hook Νεοφερμένο μέλος Η Hook αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:54 Η Hook έγραψε: #973 26-09-08 00:54 Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η aalyah έγραψε: #974 26-09-08 02:06 Τσουπ! Να'μαι και γωωωωωωω Και εγώ γέννημα θρέμα σαλλλλλλονικιά και ας ξεστράτισα λιγο τα τελευταία χρόνια στας εξωτερικάς. Πιάνομαι δεν πιάνομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:15 Η Anima έγραψε: #975 26-09-08 08:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αλλα Anima διευκρινησε στον ανθρωπο οτι ειμαστε παντα οι ιδιοι που ρωταμε για την συγκεκριμενη ημερα. Μη νομιζει ο ανθρωπος οτι ξαφνικα πλακωσε ασκερι πελατων στο μαγαζι του, και μας πει οτι ειναι φουλ γεματος. Click για ανάπτυξη... Και βέβαια θα το πω! Πάντως αν είναι και κάποιοι που ζουν στη γύρω περιοχή από τη Θεσσαλονίκη, π.χ. Γιαννιτσά, Καλλικράτεια κτλ. ίσως θα μπορούσαν να κάνουν μια βόλτα ως εδώ για τη συνάντηση. Και για να εμπλουτιστεί το πρόγραμμα, σας ενημερώνω, για όσους δεν το ξέρουν, ότι υπάρχει στο Κέντρο Ιστορίας της Θεσσαλονίκης έκθεση περιοδικών για το περιβάλλον που είναι ανοιχτή ως τις 28-09 και επίσης λειτουργεί η νέα μόνιμη έκθεση του Λευκού Πύργου που είναι info-box δηλαδή όλη ηλεκτρονική. Είναι ανοικτή τα πρωϊνά ως τις 15.00 νομίζω. Καλήμέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #976 26-09-08 09:25 αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Raisa έγραψε: #977 26-09-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Click για ανάπτυξη... Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η fantom-girl: #978 26-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... καλημερα μωρα μουλοιπον ποτε κανονιστικε??????? ραισα δωσε μας τα φωτα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η μαγισσα έγραψε: #979 26-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Hook: Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά! Click για ανάπτυξη... ναι βρε συ αλλά η συνάντηση ειναι στις 5 την άλλη μέρα μήπως σε βολέυει τελικά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Γωγω έγραψε: #980 26-09-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια εγώ μεσα ειπαμε πείτε που και τι ώρα και εγώ μεσα είμαι...... Και να σου πω Ζωή μου και ένα τραπεζάκι να έχουμε κλεισμένο να έχουμε δεν θα ήταν άσχημο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Η Zbeebz έγραψε: #962 24-09-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον εχω να πω τα εξης 1.Το χαμογελο της Ασπρης-Τζοκοντας σιγουρα θα μπορουσε να εμπνευσει αναγεννησιακο πινακα. 2. Η φωτογραφια του φιλου μου Beeb στο ονυχοδρομιο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!Αποδιδω τα ευσημα στο υπεροχο μοντελο του οποιου και δηλωνω φανατικη θαυμαστρια:kiss:Α να πω και ενα μπραβο στην φωτογραφο. Υ.Γ Δεν μου λετε μαδαμ αυτο το ονυχοδρομιο καινουργιο ειναι?Δεν ειπαμε θα παραγγειλουμε μαζι? Click για ανάπτυξη... Όχι, αυτό το ονυχοδρόμιο το έχω από το 2006. Τώρα θέλω να πάρω ένα ψηλό γατόδεντρο για να σκαρφαλώνει ο κολλητός σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:58 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #963 24-09-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπα δεν νομιζω, δεν πρεπει να μαζευει και τοσο κοσμο.Αν περναει κανεις απο κει ας κανει μια ερωτηση. θα ρωτήσω αύριο, εξάλλου τα μεσημέρια εκεί τριγύρω βρίσκομαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:53 Η Anima έγραψε: #964 25-09-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Αρχική Δημοσίευση από niki: Νομιζω οτι το Bazaar στην Αθωνος ειναι μια καλη επιλογη.Αν και λιγο μικρο, εκει εγινε η συνσντηση του bookcrosing οταν πηγα τον Ιουλιο, και να σκεφτεις οτι χωρεσε μια χαρα γυρω στα 35-40 ατομα.Και το ολο περιβαλλον νομιζω οτι μας ταιριαζει καλυτερα.Τα πολυ κυρηλατα δεν μας πανε,ποσο μαλλον που πολλα απο τα νεα μελη που θελουν να'ρθουν ειναι νεαρα σε ηλικια. θα συμφωνήσω και ΄γώ για τo Bazaar, βολεύει και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Παιδιά, μόλις γύρισα από σύντομο επαγγελματικό ταξίδι και είδα ότι συζητήσατε τις προτάσεις μου και κλίνετε προς το Mπαζάρ. Επειδή το Σάββατο πρωϊ θα κατέβω στο κέντρο θέλετε να κλείσω ένα μεγάλο τραπέζι στο πατάρι? Κι αν έρθουν πιο πολλά άτομα θα επεκταθούμε. Για ποια μέρα τελικά είπατε? Κυριακή 05-10-08 το απόγευμα στις 6.00? Ας μου απαντήσετε για να κανονίσω, εκτός αν το έχει ήδη κάνει άλλος οπότε ενημερώστε με! Ευχαριστώ! Χαίρομαι που θα τα πούμε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:49 Η Μυρτω4038: #965 25-09-08 21:49 Ενταξει Anima ανελαβε το εσυ,αλλα ανακοινωσε το εδω για να μην παει καποιος αλλος και κλεισει και αυτος τραπεζι. Αφου οσοι εχουν γραψει δεν δηλωσαν προβλημα, ας καλεισουμε οριστικα Κυριακη 5/10 και ωρα 18.00. Ας αρχισουμε να μετραμε συμμετοχες, τους "παλιους" λιγο πολυ τους ξερουμε, τα νεοτερα μελη ας γραψουν αν βολευει να ερθουν. Θα χαρουμε πολυ να τους γνωρισουμε απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:08 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #966 25-09-08 22:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ενταξει Anima ανελαβε το εσυ,αλλα ανακοινωσε το εδω για να μην παει καποιος αλλος και κλεισει και αυτος τραπεζι. Αφου οσοι εχουν γραψει δεν δηλωσαν προβλημα, ας καλεισουμε οριστικα Κυριακη 5/10 και ωρα 18.00. Ας αρχισουμε να μετραμε συμμετοχες, τους "παλιους" λιγο πολυ τους ξερουμε, τα νεοτερα μελη ας γραψουν αν βολευει να ερθουν. Θα χαρουμε πολυ να τους γνωρισουμε απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Εγώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η Μυρτω4038: #967 25-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εγώ μέσα Click για ανάπτυξη... Το ξερουμε Ουρανια και σε περιμενουμε πως και πως!Αφου Σαββατο εχεις τον γαμο ,λογικα Κυριακη απο το μεσημερακι θα εισαι ελευθερη.Θα μπορεσεις υποθετω να βρεθεις και νωριτερα με καποιες απο μας (για φαγητο π.χ) και μετα να παμε μαζι στην συναντηση. Επιτελους να γνωρισουμε και καποια μελη εκτος Θεσ/νικης.Μεχρι τωρα εγω μονο την Δωρα την moukelis γνωρισα οταν το καλοκαιρι ανεβηκε Θεσ/νικη, οπως επισης και την Ρουλα -rouko περισυ πριν το Πασχα. 0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #968 25-09-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από niki: Το ξερουμε Ουρανια και σε περιμενουμε πως και πως!Αφου Σαββατο εχεις τον γαμο ,λογικα Κυριακη απο το μεσημερακι θα εισαι ελευθερη.Θα μπορεσεις υποθετω να βρεθεις και νωριτερα με καποιες απο μας (για φαγητο π.χ) και μετα να παμε μαζι στην συναντηση. Επιτελους να γνωρισουμε και καποια μελη εκτος Θεσ/νικης.Μεχρι τωρα εγω μονο την Δωρα την moukelis γνωρισα οταν το καλοκαιρι ανεβηκε Θεσ/νικη, οπως επισης και την Ρουλα -rouko περισυ πριν το Πασχα. 0 Click για ανάπτυξη... Θα έχουμε και εμείς αντιπρόσωπό σας στην Αθηναϊκή συνάντηση την Νικολέτα. Ελπίζουμε και εσάς αργότερα. Μόνο στείλτε μου κάνα δύο κινητά με π.μ. γιατί δεν θα έχω το λάπτοπ μαζί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:58 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #969 25-09-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Παιδιά, μόλις γύρισα από σύντομο επαγγελματικό ταξίδι και είδα ότι συζητήσατε τις προτάσεις μου και κλίνετε προς το Mπαζάρ. Επειδή το Σάββατο πρωϊ θα κατέβω στο κέντρο θέλετε να κλείσω ένα μεγάλο τραπέζι στο πατάρι? Κι αν έρθουν πιο πολλά άτομα θα επεκταθούμε. Για ποια μέρα τελικά είπατε? Κυριακή 05-10-08 το απόγευμα στις 6.00? Ας μου απαντήσετε για να κανονίσω, εκτός αν το έχει ήδη κάνει άλλος οπότε ενημερώστε με! Ευχαριστώ! Χαίρομαι που θα τα πούμε. Click για ανάπτυξη... καλησπέρα, πήγα το μεσημέρι και ρώτησα αν χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζια( για 5/10 , απόγευμα στις 6 ώρα), μου είπε ο κύριος ότι δε χρειάζεται,χαλαρά, . Πολλύ χαλαρός ήταν. πάντως στις 15:00 που πήγα ΄΄ηταν πιασμένα μόνο 3 τραπέζια. δεν είχα ιδέα οτι έχει και πατάρι. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #970 25-09-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: δεν είχα ιδέα οτι έχει και πατάρι. Click για ανάπτυξη... Ουτε και εγω! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα έχουμε και εμείς αντιπρόσωπό σας στην Αθηναϊκή συνάντηση την Νικολέτα. Ελπίζουμε και εσάς αργότερα. Μόνο στείλτε μου κάνα δύο κινητά με π.μ. γιατί δεν θα έχω το λάπτοπ μαζί μου Click για ανάπτυξη... Ρανια θα σου στειλω με π.μ τα τηλεφωνα μου και θα συνενοηθω με τις "λοιπες δημοκρατικες δυναμεις " για την επιτροπη υποδοχης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:14 Η Anima έγραψε: #971 25-09-08 23:14 Παιδιά, το πατάρι του είναι πολύ καλό. Έχω πάει εκεί πολλές φορές τόσο ιδιωτικά όσο και για χαλαρές συγκεντρώσεις φορέων, πρωτοβουλιών κτλ. Καλού-κακού θα πω μια κουβέντα στον υπεύθυνο....το σίγουρο είναι σίγουρο .... Τα λέμε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η Μυρτω4038: #972 25-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Καλού-κακού θα πω μια κουβέντα στον υπεύθυνο....το σίγουρο είναι σίγουρο .... Click για ανάπτυξη... Αλλα Anima διευκρινησε στον ανθρωπο οτι ειμαστε παντα οι ιδιοι που ρωταμε για την συγκεκριμενη ημερα. Μη νομιζει ο ανθρωπος οτι ξαφνικα πλακωσε ασκερι πελατων στο μαγαζι του, και μας πει οτι ειναι φουλ γεματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hook Νεοφερμένο μέλος Η Hook αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:54 Η Hook έγραψε: #973 26-09-08 00:54 Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η aalyah έγραψε: #974 26-09-08 02:06 Τσουπ! Να'μαι και γωωωωωωω Και εγώ γέννημα θρέμα σαλλλλλλονικιά και ας ξεστράτισα λιγο τα τελευταία χρόνια στας εξωτερικάς. Πιάνομαι δεν πιάνομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:15 Η Anima έγραψε: #975 26-09-08 08:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αλλα Anima διευκρινησε στον ανθρωπο οτι ειμαστε παντα οι ιδιοι που ρωταμε για την συγκεκριμενη ημερα. Μη νομιζει ο ανθρωπος οτι ξαφνικα πλακωσε ασκερι πελατων στο μαγαζι του, και μας πει οτι ειναι φουλ γεματος. Click για ανάπτυξη... Και βέβαια θα το πω! Πάντως αν είναι και κάποιοι που ζουν στη γύρω περιοχή από τη Θεσσαλονίκη, π.χ. Γιαννιτσά, Καλλικράτεια κτλ. ίσως θα μπορούσαν να κάνουν μια βόλτα ως εδώ για τη συνάντηση. Και για να εμπλουτιστεί το πρόγραμμα, σας ενημερώνω, για όσους δεν το ξέρουν, ότι υπάρχει στο Κέντρο Ιστορίας της Θεσσαλονίκης έκθεση περιοδικών για το περιβάλλον που είναι ανοιχτή ως τις 28-09 και επίσης λειτουργεί η νέα μόνιμη έκθεση του Λευκού Πύργου που είναι info-box δηλαδή όλη ηλεκτρονική. Είναι ανοικτή τα πρωϊνά ως τις 15.00 νομίζω. Καλήμέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #976 26-09-08 09:25 αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Raisa έγραψε: #977 26-09-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Click για ανάπτυξη... Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η fantom-girl: #978 26-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... καλημερα μωρα μουλοιπον ποτε κανονιστικε??????? ραισα δωσε μας τα φωτα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η μαγισσα έγραψε: #979 26-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Hook: Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά! Click για ανάπτυξη... ναι βρε συ αλλά η συνάντηση ειναι στις 5 την άλλη μέρα μήπως σε βολέυει τελικά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Γωγω έγραψε: #980 26-09-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον εχω να πω τα εξης 1.Το χαμογελο της Ασπρης-Τζοκοντας σιγουρα θα μπορουσε να εμπνευσει αναγεννησιακο πινακα. 2. Η φωτογραφια του φιλου μου Beeb στο ονυχοδρομιο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!Αποδιδω τα ευσημα στο υπεροχο μοντελο του οποιου και δηλωνω φανατικη θαυμαστρια:kiss:Α να πω και ενα μπραβο στην φωτογραφο. Υ.Γ Δεν μου λετε μαδαμ αυτο το ονυχοδρομιο καινουργιο ειναι?Δεν ειπαμε θα παραγγειλουμε μαζι? Click για ανάπτυξη... Όχι, αυτό το ονυχοδρόμιο το έχω από το 2006. Τώρα θέλω να πάρω ένα ψηλό γατόδεντρο για να σκαρφαλώνει ο κολλητός σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:58 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #963 24-09-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπα δεν νομιζω, δεν πρεπει να μαζευει και τοσο κοσμο.Αν περναει κανεις απο κει ας κανει μια ερωτηση. θα ρωτήσω αύριο, εξάλλου τα μεσημέρια εκεί τριγύρω βρίσκομαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:53 Η Anima έγραψε: #964 25-09-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Αρχική Δημοσίευση από niki: Νομιζω οτι το Bazaar στην Αθωνος ειναι μια καλη επιλογη.Αν και λιγο μικρο, εκει εγινε η συνσντηση του bookcrosing οταν πηγα τον Ιουλιο, και να σκεφτεις οτι χωρεσε μια χαρα γυρω στα 35-40 ατομα.Και το ολο περιβαλλον νομιζω οτι μας ταιριαζει καλυτερα.Τα πολυ κυρηλατα δεν μας πανε,ποσο μαλλον που πολλα απο τα νεα μελη που θελουν να'ρθουν ειναι νεαρα σε ηλικια. θα συμφωνήσω και ΄γώ για τo Bazaar, βολεύει και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Παιδιά, μόλις γύρισα από σύντομο επαγγελματικό ταξίδι και είδα ότι συζητήσατε τις προτάσεις μου και κλίνετε προς το Mπαζάρ. Επειδή το Σάββατο πρωϊ θα κατέβω στο κέντρο θέλετε να κλείσω ένα μεγάλο τραπέζι στο πατάρι? Κι αν έρθουν πιο πολλά άτομα θα επεκταθούμε. Για ποια μέρα τελικά είπατε? Κυριακή 05-10-08 το απόγευμα στις 6.00? Ας μου απαντήσετε για να κανονίσω, εκτός αν το έχει ήδη κάνει άλλος οπότε ενημερώστε με! Ευχαριστώ! Χαίρομαι που θα τα πούμε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:49 Η Μυρτω4038: #965 25-09-08 21:49 Ενταξει Anima ανελαβε το εσυ,αλλα ανακοινωσε το εδω για να μην παει καποιος αλλος και κλεισει και αυτος τραπεζι. Αφου οσοι εχουν γραψει δεν δηλωσαν προβλημα, ας καλεισουμε οριστικα Κυριακη 5/10 και ωρα 18.00. Ας αρχισουμε να μετραμε συμμετοχες, τους "παλιους" λιγο πολυ τους ξερουμε, τα νεοτερα μελη ας γραψουν αν βολευει να ερθουν. Θα χαρουμε πολυ να τους γνωρισουμε απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:08 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #966 25-09-08 22:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ενταξει Anima ανελαβε το εσυ,αλλα ανακοινωσε το εδω για να μην παει καποιος αλλος και κλεισει και αυτος τραπεζι. Αφου οσοι εχουν γραψει δεν δηλωσαν προβλημα, ας καλεισουμε οριστικα Κυριακη 5/10 και ωρα 18.00. Ας αρχισουμε να μετραμε συμμετοχες, τους "παλιους" λιγο πολυ τους ξερουμε, τα νεοτερα μελη ας γραψουν αν βολευει να ερθουν. Θα χαρουμε πολυ να τους γνωρισουμε απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Εγώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η Μυρτω4038: #967 25-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εγώ μέσα Click για ανάπτυξη... Το ξερουμε Ουρανια και σε περιμενουμε πως και πως!Αφου Σαββατο εχεις τον γαμο ,λογικα Κυριακη απο το μεσημερακι θα εισαι ελευθερη.Θα μπορεσεις υποθετω να βρεθεις και νωριτερα με καποιες απο μας (για φαγητο π.χ) και μετα να παμε μαζι στην συναντηση. Επιτελους να γνωρισουμε και καποια μελη εκτος Θεσ/νικης.Μεχρι τωρα εγω μονο την Δωρα την moukelis γνωρισα οταν το καλοκαιρι ανεβηκε Θεσ/νικη, οπως επισης και την Ρουλα -rouko περισυ πριν το Πασχα. 0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #968 25-09-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από niki: Το ξερουμε Ουρανια και σε περιμενουμε πως και πως!Αφου Σαββατο εχεις τον γαμο ,λογικα Κυριακη απο το μεσημερακι θα εισαι ελευθερη.Θα μπορεσεις υποθετω να βρεθεις και νωριτερα με καποιες απο μας (για φαγητο π.χ) και μετα να παμε μαζι στην συναντηση. Επιτελους να γνωρισουμε και καποια μελη εκτος Θεσ/νικης.Μεχρι τωρα εγω μονο την Δωρα την moukelis γνωρισα οταν το καλοκαιρι ανεβηκε Θεσ/νικη, οπως επισης και την Ρουλα -rouko περισυ πριν το Πασχα. 0 Click για ανάπτυξη... Θα έχουμε και εμείς αντιπρόσωπό σας στην Αθηναϊκή συνάντηση την Νικολέτα. Ελπίζουμε και εσάς αργότερα. Μόνο στείλτε μου κάνα δύο κινητά με π.μ. γιατί δεν θα έχω το λάπτοπ μαζί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:58 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #969 25-09-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Παιδιά, μόλις γύρισα από σύντομο επαγγελματικό ταξίδι και είδα ότι συζητήσατε τις προτάσεις μου και κλίνετε προς το Mπαζάρ. Επειδή το Σάββατο πρωϊ θα κατέβω στο κέντρο θέλετε να κλείσω ένα μεγάλο τραπέζι στο πατάρι? Κι αν έρθουν πιο πολλά άτομα θα επεκταθούμε. Για ποια μέρα τελικά είπατε? Κυριακή 05-10-08 το απόγευμα στις 6.00? Ας μου απαντήσετε για να κανονίσω, εκτός αν το έχει ήδη κάνει άλλος οπότε ενημερώστε με! Ευχαριστώ! Χαίρομαι που θα τα πούμε. Click για ανάπτυξη... καλησπέρα, πήγα το μεσημέρι και ρώτησα αν χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζια( για 5/10 , απόγευμα στις 6 ώρα), μου είπε ο κύριος ότι δε χρειάζεται,χαλαρά, . Πολλύ χαλαρός ήταν. πάντως στις 15:00 που πήγα ΄΄ηταν πιασμένα μόνο 3 τραπέζια. δεν είχα ιδέα οτι έχει και πατάρι. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #970 25-09-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: δεν είχα ιδέα οτι έχει και πατάρι. Click για ανάπτυξη... Ουτε και εγω! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα έχουμε και εμείς αντιπρόσωπό σας στην Αθηναϊκή συνάντηση την Νικολέτα. Ελπίζουμε και εσάς αργότερα. Μόνο στείλτε μου κάνα δύο κινητά με π.μ. γιατί δεν θα έχω το λάπτοπ μαζί μου Click για ανάπτυξη... Ρανια θα σου στειλω με π.μ τα τηλεφωνα μου και θα συνενοηθω με τις "λοιπες δημοκρατικες δυναμεις " για την επιτροπη υποδοχης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:14 Η Anima έγραψε: #971 25-09-08 23:14 Παιδιά, το πατάρι του είναι πολύ καλό. Έχω πάει εκεί πολλές φορές τόσο ιδιωτικά όσο και για χαλαρές συγκεντρώσεις φορέων, πρωτοβουλιών κτλ. Καλού-κακού θα πω μια κουβέντα στον υπεύθυνο....το σίγουρο είναι σίγουρο .... Τα λέμε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η Μυρτω4038: #972 25-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Καλού-κακού θα πω μια κουβέντα στον υπεύθυνο....το σίγουρο είναι σίγουρο .... Click για ανάπτυξη... Αλλα Anima διευκρινησε στον ανθρωπο οτι ειμαστε παντα οι ιδιοι που ρωταμε για την συγκεκριμενη ημερα. Μη νομιζει ο ανθρωπος οτι ξαφνικα πλακωσε ασκερι πελατων στο μαγαζι του, και μας πει οτι ειναι φουλ γεματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hook Νεοφερμένο μέλος Η Hook αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:54 Η Hook έγραψε: #973 26-09-08 00:54 Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η aalyah έγραψε: #974 26-09-08 02:06 Τσουπ! Να'μαι και γωωωωωωω Και εγώ γέννημα θρέμα σαλλλλλλονικιά και ας ξεστράτισα λιγο τα τελευταία χρόνια στας εξωτερικάς. Πιάνομαι δεν πιάνομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:15 Η Anima έγραψε: #975 26-09-08 08:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αλλα Anima διευκρινησε στον ανθρωπο οτι ειμαστε παντα οι ιδιοι που ρωταμε για την συγκεκριμενη ημερα. Μη νομιζει ο ανθρωπος οτι ξαφνικα πλακωσε ασκερι πελατων στο μαγαζι του, και μας πει οτι ειναι φουλ γεματος. Click για ανάπτυξη... Και βέβαια θα το πω! Πάντως αν είναι και κάποιοι που ζουν στη γύρω περιοχή από τη Θεσσαλονίκη, π.χ. Γιαννιτσά, Καλλικράτεια κτλ. ίσως θα μπορούσαν να κάνουν μια βόλτα ως εδώ για τη συνάντηση. Και για να εμπλουτιστεί το πρόγραμμα, σας ενημερώνω, για όσους δεν το ξέρουν, ότι υπάρχει στο Κέντρο Ιστορίας της Θεσσαλονίκης έκθεση περιοδικών για το περιβάλλον που είναι ανοιχτή ως τις 28-09 και επίσης λειτουργεί η νέα μόνιμη έκθεση του Λευκού Πύργου που είναι info-box δηλαδή όλη ηλεκτρονική. Είναι ανοικτή τα πρωϊνά ως τις 15.00 νομίζω. Καλήμέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #976 26-09-08 09:25 αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Raisa έγραψε: #977 26-09-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Click για ανάπτυξη... Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η fantom-girl: #978 26-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... καλημερα μωρα μουλοιπον ποτε κανονιστικε??????? ραισα δωσε μας τα φωτα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η μαγισσα έγραψε: #979 26-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Hook: Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά! Click για ανάπτυξη... ναι βρε συ αλλά η συνάντηση ειναι στις 5 την άλλη μέρα μήπως σε βολέυει τελικά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Γωγω έγραψε: #980 26-09-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπα δεν νομιζω, δεν πρεπει να μαζευει και τοσο κοσμο.Αν περναει κανεις απο κει ας κανει μια ερωτηση. θα ρωτήσω αύριο, εξάλλου τα μεσημέρια εκεί τριγύρω βρίσκομαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:53 Η Anima έγραψε: #964 25-09-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Αρχική Δημοσίευση από niki: Νομιζω οτι το Bazaar στην Αθωνος ειναι μια καλη επιλογη.Αν και λιγο μικρο, εκει εγινε η συνσντηση του bookcrosing οταν πηγα τον Ιουλιο, και να σκεφτεις οτι χωρεσε μια χαρα γυρω στα 35-40 ατομα.Και το ολο περιβαλλον νομιζω οτι μας ταιριαζει καλυτερα.Τα πολυ κυρηλατα δεν μας πανε,ποσο μαλλον που πολλα απο τα νεα μελη που θελουν να'ρθουν ειναι νεαρα σε ηλικια. θα συμφωνήσω και ΄γώ για τo Bazaar, βολεύει και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Παιδιά, μόλις γύρισα από σύντομο επαγγελματικό ταξίδι και είδα ότι συζητήσατε τις προτάσεις μου και κλίνετε προς το Mπαζάρ. Επειδή το Σάββατο πρωϊ θα κατέβω στο κέντρο θέλετε να κλείσω ένα μεγάλο τραπέζι στο πατάρι? Κι αν έρθουν πιο πολλά άτομα θα επεκταθούμε. Για ποια μέρα τελικά είπατε? Κυριακή 05-10-08 το απόγευμα στις 6.00? Ας μου απαντήσετε για να κανονίσω, εκτός αν το έχει ήδη κάνει άλλος οπότε ενημερώστε με! Ευχαριστώ! Χαίρομαι που θα τα πούμε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:49 Η Μυρτω4038: #965 25-09-08 21:49 Ενταξει Anima ανελαβε το εσυ,αλλα ανακοινωσε το εδω για να μην παει καποιος αλλος και κλεισει και αυτος τραπεζι. Αφου οσοι εχουν γραψει δεν δηλωσαν προβλημα, ας καλεισουμε οριστικα Κυριακη 5/10 και ωρα 18.00. Ας αρχισουμε να μετραμε συμμετοχες, τους "παλιους" λιγο πολυ τους ξερουμε, τα νεοτερα μελη ας γραψουν αν βολευει να ερθουν. Θα χαρουμε πολυ να τους γνωρισουμε απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:08 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #966 25-09-08 22:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ενταξει Anima ανελαβε το εσυ,αλλα ανακοινωσε το εδω για να μην παει καποιος αλλος και κλεισει και αυτος τραπεζι. Αφου οσοι εχουν γραψει δεν δηλωσαν προβλημα, ας καλεισουμε οριστικα Κυριακη 5/10 και ωρα 18.00. Ας αρχισουμε να μετραμε συμμετοχες, τους "παλιους" λιγο πολυ τους ξερουμε, τα νεοτερα μελη ας γραψουν αν βολευει να ερθουν. Θα χαρουμε πολυ να τους γνωρισουμε απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Εγώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η Μυρτω4038: #967 25-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εγώ μέσα Click για ανάπτυξη... Το ξερουμε Ουρανια και σε περιμενουμε πως και πως!Αφου Σαββατο εχεις τον γαμο ,λογικα Κυριακη απο το μεσημερακι θα εισαι ελευθερη.Θα μπορεσεις υποθετω να βρεθεις και νωριτερα με καποιες απο μας (για φαγητο π.χ) και μετα να παμε μαζι στην συναντηση. Επιτελους να γνωρισουμε και καποια μελη εκτος Θεσ/νικης.Μεχρι τωρα εγω μονο την Δωρα την moukelis γνωρισα οταν το καλοκαιρι ανεβηκε Θεσ/νικη, οπως επισης και την Ρουλα -rouko περισυ πριν το Πασχα. 0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #968 25-09-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από niki: Το ξερουμε Ουρανια και σε περιμενουμε πως και πως!Αφου Σαββατο εχεις τον γαμο ,λογικα Κυριακη απο το μεσημερακι θα εισαι ελευθερη.Θα μπορεσεις υποθετω να βρεθεις και νωριτερα με καποιες απο μας (για φαγητο π.χ) και μετα να παμε μαζι στην συναντηση. Επιτελους να γνωρισουμε και καποια μελη εκτος Θεσ/νικης.Μεχρι τωρα εγω μονο την Δωρα την moukelis γνωρισα οταν το καλοκαιρι ανεβηκε Θεσ/νικη, οπως επισης και την Ρουλα -rouko περισυ πριν το Πασχα. 0 Click για ανάπτυξη... Θα έχουμε και εμείς αντιπρόσωπό σας στην Αθηναϊκή συνάντηση την Νικολέτα. Ελπίζουμε και εσάς αργότερα. Μόνο στείλτε μου κάνα δύο κινητά με π.μ. γιατί δεν θα έχω το λάπτοπ μαζί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:58 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #969 25-09-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Παιδιά, μόλις γύρισα από σύντομο επαγγελματικό ταξίδι και είδα ότι συζητήσατε τις προτάσεις μου και κλίνετε προς το Mπαζάρ. Επειδή το Σάββατο πρωϊ θα κατέβω στο κέντρο θέλετε να κλείσω ένα μεγάλο τραπέζι στο πατάρι? Κι αν έρθουν πιο πολλά άτομα θα επεκταθούμε. Για ποια μέρα τελικά είπατε? Κυριακή 05-10-08 το απόγευμα στις 6.00? Ας μου απαντήσετε για να κανονίσω, εκτός αν το έχει ήδη κάνει άλλος οπότε ενημερώστε με! Ευχαριστώ! Χαίρομαι που θα τα πούμε. Click για ανάπτυξη... καλησπέρα, πήγα το μεσημέρι και ρώτησα αν χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζια( για 5/10 , απόγευμα στις 6 ώρα), μου είπε ο κύριος ότι δε χρειάζεται,χαλαρά, . Πολλύ χαλαρός ήταν. πάντως στις 15:00 που πήγα ΄΄ηταν πιασμένα μόνο 3 τραπέζια. δεν είχα ιδέα οτι έχει και πατάρι. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #970 25-09-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: δεν είχα ιδέα οτι έχει και πατάρι. Click για ανάπτυξη... Ουτε και εγω! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα έχουμε και εμείς αντιπρόσωπό σας στην Αθηναϊκή συνάντηση την Νικολέτα. Ελπίζουμε και εσάς αργότερα. Μόνο στείλτε μου κάνα δύο κινητά με π.μ. γιατί δεν θα έχω το λάπτοπ μαζί μου Click για ανάπτυξη... Ρανια θα σου στειλω με π.μ τα τηλεφωνα μου και θα συνενοηθω με τις "λοιπες δημοκρατικες δυναμεις " για την επιτροπη υποδοχης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:14 Η Anima έγραψε: #971 25-09-08 23:14 Παιδιά, το πατάρι του είναι πολύ καλό. Έχω πάει εκεί πολλές φορές τόσο ιδιωτικά όσο και για χαλαρές συγκεντρώσεις φορέων, πρωτοβουλιών κτλ. Καλού-κακού θα πω μια κουβέντα στον υπεύθυνο....το σίγουρο είναι σίγουρο .... Τα λέμε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η Μυρτω4038: #972 25-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Καλού-κακού θα πω μια κουβέντα στον υπεύθυνο....το σίγουρο είναι σίγουρο .... Click για ανάπτυξη... Αλλα Anima διευκρινησε στον ανθρωπο οτι ειμαστε παντα οι ιδιοι που ρωταμε για την συγκεκριμενη ημερα. Μη νομιζει ο ανθρωπος οτι ξαφνικα πλακωσε ασκερι πελατων στο μαγαζι του, και μας πει οτι ειναι φουλ γεματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hook Νεοφερμένο μέλος Η Hook αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:54 Η Hook έγραψε: #973 26-09-08 00:54 Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η aalyah έγραψε: #974 26-09-08 02:06 Τσουπ! Να'μαι και γωωωωωωω Και εγώ γέννημα θρέμα σαλλλλλλονικιά και ας ξεστράτισα λιγο τα τελευταία χρόνια στας εξωτερικάς. Πιάνομαι δεν πιάνομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:15 Η Anima έγραψε: #975 26-09-08 08:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αλλα Anima διευκρινησε στον ανθρωπο οτι ειμαστε παντα οι ιδιοι που ρωταμε για την συγκεκριμενη ημερα. Μη νομιζει ο ανθρωπος οτι ξαφνικα πλακωσε ασκερι πελατων στο μαγαζι του, και μας πει οτι ειναι φουλ γεματος. Click για ανάπτυξη... Και βέβαια θα το πω! Πάντως αν είναι και κάποιοι που ζουν στη γύρω περιοχή από τη Θεσσαλονίκη, π.χ. Γιαννιτσά, Καλλικράτεια κτλ. ίσως θα μπορούσαν να κάνουν μια βόλτα ως εδώ για τη συνάντηση. Και για να εμπλουτιστεί το πρόγραμμα, σας ενημερώνω, για όσους δεν το ξέρουν, ότι υπάρχει στο Κέντρο Ιστορίας της Θεσσαλονίκης έκθεση περιοδικών για το περιβάλλον που είναι ανοιχτή ως τις 28-09 και επίσης λειτουργεί η νέα μόνιμη έκθεση του Λευκού Πύργου που είναι info-box δηλαδή όλη ηλεκτρονική. Είναι ανοικτή τα πρωϊνά ως τις 15.00 νομίζω. Καλήμέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #976 26-09-08 09:25 αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Raisa έγραψε: #977 26-09-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Click για ανάπτυξη... Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η fantom-girl: #978 26-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... καλημερα μωρα μουλοιπον ποτε κανονιστικε??????? ραισα δωσε μας τα φωτα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η μαγισσα έγραψε: #979 26-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Hook: Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά! Click για ανάπτυξη... ναι βρε συ αλλά η συνάντηση ειναι στις 5 την άλλη μέρα μήπως σε βολέυει τελικά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Γωγω έγραψε: #980 26-09-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Αρχική Δημοσίευση από niki: Νομιζω οτι το Bazaar στην Αθωνος ειναι μια καλη επιλογη.Αν και λιγο μικρο, εκει εγινε η συνσντηση του bookcrosing οταν πηγα τον Ιουλιο, και να σκεφτεις οτι χωρεσε μια χαρα γυρω στα 35-40 ατομα.Και το ολο περιβαλλον νομιζω οτι μας ταιριαζει καλυτερα.Τα πολυ κυρηλατα δεν μας πανε,ποσο μαλλον που πολλα απο τα νεα μελη που θελουν να'ρθουν ειναι νεαρα σε ηλικια. θα συμφωνήσω και ΄γώ για τo Bazaar, βολεύει και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Παιδιά, μόλις γύρισα από σύντομο επαγγελματικό ταξίδι και είδα ότι συζητήσατε τις προτάσεις μου και κλίνετε προς το Mπαζάρ. Επειδή το Σάββατο πρωϊ θα κατέβω στο κέντρο θέλετε να κλείσω ένα μεγάλο τραπέζι στο πατάρι? Κι αν έρθουν πιο πολλά άτομα θα επεκταθούμε. Για ποια μέρα τελικά είπατε? Κυριακή 05-10-08 το απόγευμα στις 6.00? Ας μου απαντήσετε για να κανονίσω, εκτός αν το έχει ήδη κάνει άλλος οπότε ενημερώστε με! Ευχαριστώ! Χαίρομαι που θα τα πούμε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:49 Η Μυρτω4038: #965 25-09-08 21:49 Ενταξει Anima ανελαβε το εσυ,αλλα ανακοινωσε το εδω για να μην παει καποιος αλλος και κλεισει και αυτος τραπεζι. Αφου οσοι εχουν γραψει δεν δηλωσαν προβλημα, ας καλεισουμε οριστικα Κυριακη 5/10 και ωρα 18.00. Ας αρχισουμε να μετραμε συμμετοχες, τους "παλιους" λιγο πολυ τους ξερουμε, τα νεοτερα μελη ας γραψουν αν βολευει να ερθουν. Θα χαρουμε πολυ να τους γνωρισουμε απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:08 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #966 25-09-08 22:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ενταξει Anima ανελαβε το εσυ,αλλα ανακοινωσε το εδω για να μην παει καποιος αλλος και κλεισει και αυτος τραπεζι. Αφου οσοι εχουν γραψει δεν δηλωσαν προβλημα, ας καλεισουμε οριστικα Κυριακη 5/10 και ωρα 18.00. Ας αρχισουμε να μετραμε συμμετοχες, τους "παλιους" λιγο πολυ τους ξερουμε, τα νεοτερα μελη ας γραψουν αν βολευει να ερθουν. Θα χαρουμε πολυ να τους γνωρισουμε απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Εγώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η Μυρτω4038: #967 25-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εγώ μέσα Click για ανάπτυξη... Το ξερουμε Ουρανια και σε περιμενουμε πως και πως!Αφου Σαββατο εχεις τον γαμο ,λογικα Κυριακη απο το μεσημερακι θα εισαι ελευθερη.Θα μπορεσεις υποθετω να βρεθεις και νωριτερα με καποιες απο μας (για φαγητο π.χ) και μετα να παμε μαζι στην συναντηση. Επιτελους να γνωρισουμε και καποια μελη εκτος Θεσ/νικης.Μεχρι τωρα εγω μονο την Δωρα την moukelis γνωρισα οταν το καλοκαιρι ανεβηκε Θεσ/νικη, οπως επισης και την Ρουλα -rouko περισυ πριν το Πασχα. 0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #968 25-09-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από niki: Το ξερουμε Ουρανια και σε περιμενουμε πως και πως!Αφου Σαββατο εχεις τον γαμο ,λογικα Κυριακη απο το μεσημερακι θα εισαι ελευθερη.Θα μπορεσεις υποθετω να βρεθεις και νωριτερα με καποιες απο μας (για φαγητο π.χ) και μετα να παμε μαζι στην συναντηση. Επιτελους να γνωρισουμε και καποια μελη εκτος Θεσ/νικης.Μεχρι τωρα εγω μονο την Δωρα την moukelis γνωρισα οταν το καλοκαιρι ανεβηκε Θεσ/νικη, οπως επισης και την Ρουλα -rouko περισυ πριν το Πασχα. 0 Click για ανάπτυξη... Θα έχουμε και εμείς αντιπρόσωπό σας στην Αθηναϊκή συνάντηση την Νικολέτα. Ελπίζουμε και εσάς αργότερα. Μόνο στείλτε μου κάνα δύο κινητά με π.μ. γιατί δεν θα έχω το λάπτοπ μαζί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:58 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #969 25-09-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Παιδιά, μόλις γύρισα από σύντομο επαγγελματικό ταξίδι και είδα ότι συζητήσατε τις προτάσεις μου και κλίνετε προς το Mπαζάρ. Επειδή το Σάββατο πρωϊ θα κατέβω στο κέντρο θέλετε να κλείσω ένα μεγάλο τραπέζι στο πατάρι? Κι αν έρθουν πιο πολλά άτομα θα επεκταθούμε. Για ποια μέρα τελικά είπατε? Κυριακή 05-10-08 το απόγευμα στις 6.00? Ας μου απαντήσετε για να κανονίσω, εκτός αν το έχει ήδη κάνει άλλος οπότε ενημερώστε με! Ευχαριστώ! Χαίρομαι που θα τα πούμε. Click για ανάπτυξη... καλησπέρα, πήγα το μεσημέρι και ρώτησα αν χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζια( για 5/10 , απόγευμα στις 6 ώρα), μου είπε ο κύριος ότι δε χρειάζεται,χαλαρά, . Πολλύ χαλαρός ήταν. πάντως στις 15:00 που πήγα ΄΄ηταν πιασμένα μόνο 3 τραπέζια. δεν είχα ιδέα οτι έχει και πατάρι. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #970 25-09-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: δεν είχα ιδέα οτι έχει και πατάρι. Click για ανάπτυξη... Ουτε και εγω! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα έχουμε και εμείς αντιπρόσωπό σας στην Αθηναϊκή συνάντηση την Νικολέτα. Ελπίζουμε και εσάς αργότερα. Μόνο στείλτε μου κάνα δύο κινητά με π.μ. γιατί δεν θα έχω το λάπτοπ μαζί μου Click για ανάπτυξη... Ρανια θα σου στειλω με π.μ τα τηλεφωνα μου και θα συνενοηθω με τις "λοιπες δημοκρατικες δυναμεις " για την επιτροπη υποδοχης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:14 Η Anima έγραψε: #971 25-09-08 23:14 Παιδιά, το πατάρι του είναι πολύ καλό. Έχω πάει εκεί πολλές φορές τόσο ιδιωτικά όσο και για χαλαρές συγκεντρώσεις φορέων, πρωτοβουλιών κτλ. Καλού-κακού θα πω μια κουβέντα στον υπεύθυνο....το σίγουρο είναι σίγουρο .... Τα λέμε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η Μυρτω4038: #972 25-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Καλού-κακού θα πω μια κουβέντα στον υπεύθυνο....το σίγουρο είναι σίγουρο .... Click για ανάπτυξη... Αλλα Anima διευκρινησε στον ανθρωπο οτι ειμαστε παντα οι ιδιοι που ρωταμε για την συγκεκριμενη ημερα. Μη νομιζει ο ανθρωπος οτι ξαφνικα πλακωσε ασκερι πελατων στο μαγαζι του, και μας πει οτι ειναι φουλ γεματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hook Νεοφερμένο μέλος Η Hook αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:54 Η Hook έγραψε: #973 26-09-08 00:54 Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η aalyah έγραψε: #974 26-09-08 02:06 Τσουπ! Να'μαι και γωωωωωωω Και εγώ γέννημα θρέμα σαλλλλλλονικιά και ας ξεστράτισα λιγο τα τελευταία χρόνια στας εξωτερικάς. Πιάνομαι δεν πιάνομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:15 Η Anima έγραψε: #975 26-09-08 08:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αλλα Anima διευκρινησε στον ανθρωπο οτι ειμαστε παντα οι ιδιοι που ρωταμε για την συγκεκριμενη ημερα. Μη νομιζει ο ανθρωπος οτι ξαφνικα πλακωσε ασκερι πελατων στο μαγαζι του, και μας πει οτι ειναι φουλ γεματος. Click για ανάπτυξη... Και βέβαια θα το πω! Πάντως αν είναι και κάποιοι που ζουν στη γύρω περιοχή από τη Θεσσαλονίκη, π.χ. Γιαννιτσά, Καλλικράτεια κτλ. ίσως θα μπορούσαν να κάνουν μια βόλτα ως εδώ για τη συνάντηση. Και για να εμπλουτιστεί το πρόγραμμα, σας ενημερώνω, για όσους δεν το ξέρουν, ότι υπάρχει στο Κέντρο Ιστορίας της Θεσσαλονίκης έκθεση περιοδικών για το περιβάλλον που είναι ανοιχτή ως τις 28-09 και επίσης λειτουργεί η νέα μόνιμη έκθεση του Λευκού Πύργου που είναι info-box δηλαδή όλη ηλεκτρονική. Είναι ανοικτή τα πρωϊνά ως τις 15.00 νομίζω. Καλήμέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #976 26-09-08 09:25 αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Raisa έγραψε: #977 26-09-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Click για ανάπτυξη... Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η fantom-girl: #978 26-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... καλημερα μωρα μουλοιπον ποτε κανονιστικε??????? ραισα δωσε μας τα φωτα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η μαγισσα έγραψε: #979 26-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Hook: Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά! Click για ανάπτυξη... ναι βρε συ αλλά η συνάντηση ειναι στις 5 την άλλη μέρα μήπως σε βολέυει τελικά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Γωγω έγραψε: #980 26-09-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενταξει Anima ανελαβε το εσυ,αλλα ανακοινωσε το εδω για να μην παει καποιος αλλος και κλεισει και αυτος τραπεζι. Αφου οσοι εχουν γραψει δεν δηλωσαν προβλημα, ας καλεισουμε οριστικα Κυριακη 5/10 και ωρα 18.00. Ας αρχισουμε να μετραμε συμμετοχες, τους "παλιους" λιγο πολυ τους ξερουμε, τα νεοτερα μελη ας γραψουν αν βολευει να ερθουν. Θα χαρουμε πολυ να τους γνωρισουμε απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:08 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #966 25-09-08 22:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ενταξει Anima ανελαβε το εσυ,αλλα ανακοινωσε το εδω για να μην παει καποιος αλλος και κλεισει και αυτος τραπεζι. Αφου οσοι εχουν γραψει δεν δηλωσαν προβλημα, ας καλεισουμε οριστικα Κυριακη 5/10 και ωρα 18.00. Ας αρχισουμε να μετραμε συμμετοχες, τους "παλιους" λιγο πολυ τους ξερουμε, τα νεοτερα μελη ας γραψουν αν βολευει να ερθουν. Θα χαρουμε πολυ να τους γνωρισουμε απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Εγώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η Μυρτω4038: #967 25-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εγώ μέσα Click για ανάπτυξη... Το ξερουμε Ουρανια και σε περιμενουμε πως και πως!Αφου Σαββατο εχεις τον γαμο ,λογικα Κυριακη απο το μεσημερακι θα εισαι ελευθερη.Θα μπορεσεις υποθετω να βρεθεις και νωριτερα με καποιες απο μας (για φαγητο π.χ) και μετα να παμε μαζι στην συναντηση. Επιτελους να γνωρισουμε και καποια μελη εκτος Θεσ/νικης.Μεχρι τωρα εγω μονο την Δωρα την moukelis γνωρισα οταν το καλοκαιρι ανεβηκε Θεσ/νικη, οπως επισης και την Ρουλα -rouko περισυ πριν το Πασχα. 0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #968 25-09-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από niki: Το ξερουμε Ουρανια και σε περιμενουμε πως και πως!Αφου Σαββατο εχεις τον γαμο ,λογικα Κυριακη απο το μεσημερακι θα εισαι ελευθερη.Θα μπορεσεις υποθετω να βρεθεις και νωριτερα με καποιες απο μας (για φαγητο π.χ) και μετα να παμε μαζι στην συναντηση. Επιτελους να γνωρισουμε και καποια μελη εκτος Θεσ/νικης.Μεχρι τωρα εγω μονο την Δωρα την moukelis γνωρισα οταν το καλοκαιρι ανεβηκε Θεσ/νικη, οπως επισης και την Ρουλα -rouko περισυ πριν το Πασχα. 0 Click για ανάπτυξη... Θα έχουμε και εμείς αντιπρόσωπό σας στην Αθηναϊκή συνάντηση την Νικολέτα. Ελπίζουμε και εσάς αργότερα. Μόνο στείλτε μου κάνα δύο κινητά με π.μ. γιατί δεν θα έχω το λάπτοπ μαζί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:58 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #969 25-09-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Παιδιά, μόλις γύρισα από σύντομο επαγγελματικό ταξίδι και είδα ότι συζητήσατε τις προτάσεις μου και κλίνετε προς το Mπαζάρ. Επειδή το Σάββατο πρωϊ θα κατέβω στο κέντρο θέλετε να κλείσω ένα μεγάλο τραπέζι στο πατάρι? Κι αν έρθουν πιο πολλά άτομα θα επεκταθούμε. Για ποια μέρα τελικά είπατε? Κυριακή 05-10-08 το απόγευμα στις 6.00? Ας μου απαντήσετε για να κανονίσω, εκτός αν το έχει ήδη κάνει άλλος οπότε ενημερώστε με! Ευχαριστώ! Χαίρομαι που θα τα πούμε. Click για ανάπτυξη... καλησπέρα, πήγα το μεσημέρι και ρώτησα αν χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζια( για 5/10 , απόγευμα στις 6 ώρα), μου είπε ο κύριος ότι δε χρειάζεται,χαλαρά, . Πολλύ χαλαρός ήταν. πάντως στις 15:00 που πήγα ΄΄ηταν πιασμένα μόνο 3 τραπέζια. δεν είχα ιδέα οτι έχει και πατάρι. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #970 25-09-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: δεν είχα ιδέα οτι έχει και πατάρι. Click για ανάπτυξη... Ουτε και εγω! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα έχουμε και εμείς αντιπρόσωπό σας στην Αθηναϊκή συνάντηση την Νικολέτα. Ελπίζουμε και εσάς αργότερα. Μόνο στείλτε μου κάνα δύο κινητά με π.μ. γιατί δεν θα έχω το λάπτοπ μαζί μου Click για ανάπτυξη... Ρανια θα σου στειλω με π.μ τα τηλεφωνα μου και θα συνενοηθω με τις "λοιπες δημοκρατικες δυναμεις " για την επιτροπη υποδοχης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:14 Η Anima έγραψε: #971 25-09-08 23:14 Παιδιά, το πατάρι του είναι πολύ καλό. Έχω πάει εκεί πολλές φορές τόσο ιδιωτικά όσο και για χαλαρές συγκεντρώσεις φορέων, πρωτοβουλιών κτλ. Καλού-κακού θα πω μια κουβέντα στον υπεύθυνο....το σίγουρο είναι σίγουρο .... Τα λέμε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η Μυρτω4038: #972 25-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Καλού-κακού θα πω μια κουβέντα στον υπεύθυνο....το σίγουρο είναι σίγουρο .... Click για ανάπτυξη... Αλλα Anima διευκρινησε στον ανθρωπο οτι ειμαστε παντα οι ιδιοι που ρωταμε για την συγκεκριμενη ημερα. Μη νομιζει ο ανθρωπος οτι ξαφνικα πλακωσε ασκερι πελατων στο μαγαζι του, και μας πει οτι ειναι φουλ γεματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hook Νεοφερμένο μέλος Η Hook αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:54 Η Hook έγραψε: #973 26-09-08 00:54 Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η aalyah έγραψε: #974 26-09-08 02:06 Τσουπ! Να'μαι και γωωωωωωω Και εγώ γέννημα θρέμα σαλλλλλλονικιά και ας ξεστράτισα λιγο τα τελευταία χρόνια στας εξωτερικάς. Πιάνομαι δεν πιάνομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:15 Η Anima έγραψε: #975 26-09-08 08:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αλλα Anima διευκρινησε στον ανθρωπο οτι ειμαστε παντα οι ιδιοι που ρωταμε για την συγκεκριμενη ημερα. Μη νομιζει ο ανθρωπος οτι ξαφνικα πλακωσε ασκερι πελατων στο μαγαζι του, και μας πει οτι ειναι φουλ γεματος. Click για ανάπτυξη... Και βέβαια θα το πω! Πάντως αν είναι και κάποιοι που ζουν στη γύρω περιοχή από τη Θεσσαλονίκη, π.χ. Γιαννιτσά, Καλλικράτεια κτλ. ίσως θα μπορούσαν να κάνουν μια βόλτα ως εδώ για τη συνάντηση. Και για να εμπλουτιστεί το πρόγραμμα, σας ενημερώνω, για όσους δεν το ξέρουν, ότι υπάρχει στο Κέντρο Ιστορίας της Θεσσαλονίκης έκθεση περιοδικών για το περιβάλλον που είναι ανοιχτή ως τις 28-09 και επίσης λειτουργεί η νέα μόνιμη έκθεση του Λευκού Πύργου που είναι info-box δηλαδή όλη ηλεκτρονική. Είναι ανοικτή τα πρωϊνά ως τις 15.00 νομίζω. Καλήμέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #976 26-09-08 09:25 αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Raisa έγραψε: #977 26-09-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Click για ανάπτυξη... Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η fantom-girl: #978 26-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... καλημερα μωρα μουλοιπον ποτε κανονιστικε??????? ραισα δωσε μας τα φωτα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η μαγισσα έγραψε: #979 26-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Hook: Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά! Click για ανάπτυξη... ναι βρε συ αλλά η συνάντηση ειναι στις 5 την άλλη μέρα μήπως σε βολέυει τελικά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Γωγω έγραψε: #980 26-09-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ενταξει Anima ανελαβε το εσυ,αλλα ανακοινωσε το εδω για να μην παει καποιος αλλος και κλεισει και αυτος τραπεζι. Αφου οσοι εχουν γραψει δεν δηλωσαν προβλημα, ας καλεισουμε οριστικα Κυριακη 5/10 και ωρα 18.00. Ας αρχισουμε να μετραμε συμμετοχες, τους "παλιους" λιγο πολυ τους ξερουμε, τα νεοτερα μελη ας γραψουν αν βολευει να ερθουν. Θα χαρουμε πολυ να τους γνωρισουμε απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Εγώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η Μυρτω4038: #967 25-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εγώ μέσα Click για ανάπτυξη... Το ξερουμε Ουρανια και σε περιμενουμε πως και πως!Αφου Σαββατο εχεις τον γαμο ,λογικα Κυριακη απο το μεσημερακι θα εισαι ελευθερη.Θα μπορεσεις υποθετω να βρεθεις και νωριτερα με καποιες απο μας (για φαγητο π.χ) και μετα να παμε μαζι στην συναντηση. Επιτελους να γνωρισουμε και καποια μελη εκτος Θεσ/νικης.Μεχρι τωρα εγω μονο την Δωρα την moukelis γνωρισα οταν το καλοκαιρι ανεβηκε Θεσ/νικη, οπως επισης και την Ρουλα -rouko περισυ πριν το Πασχα. 0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #968 25-09-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από niki: Το ξερουμε Ουρανια και σε περιμενουμε πως και πως!Αφου Σαββατο εχεις τον γαμο ,λογικα Κυριακη απο το μεσημερακι θα εισαι ελευθερη.Θα μπορεσεις υποθετω να βρεθεις και νωριτερα με καποιες απο μας (για φαγητο π.χ) και μετα να παμε μαζι στην συναντηση. Επιτελους να γνωρισουμε και καποια μελη εκτος Θεσ/νικης.Μεχρι τωρα εγω μονο την Δωρα την moukelis γνωρισα οταν το καλοκαιρι ανεβηκε Θεσ/νικη, οπως επισης και την Ρουλα -rouko περισυ πριν το Πασχα. 0 Click για ανάπτυξη... Θα έχουμε και εμείς αντιπρόσωπό σας στην Αθηναϊκή συνάντηση την Νικολέτα. Ελπίζουμε και εσάς αργότερα. Μόνο στείλτε μου κάνα δύο κινητά με π.μ. γιατί δεν θα έχω το λάπτοπ μαζί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:58 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #969 25-09-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Παιδιά, μόλις γύρισα από σύντομο επαγγελματικό ταξίδι και είδα ότι συζητήσατε τις προτάσεις μου και κλίνετε προς το Mπαζάρ. Επειδή το Σάββατο πρωϊ θα κατέβω στο κέντρο θέλετε να κλείσω ένα μεγάλο τραπέζι στο πατάρι? Κι αν έρθουν πιο πολλά άτομα θα επεκταθούμε. Για ποια μέρα τελικά είπατε? Κυριακή 05-10-08 το απόγευμα στις 6.00? Ας μου απαντήσετε για να κανονίσω, εκτός αν το έχει ήδη κάνει άλλος οπότε ενημερώστε με! Ευχαριστώ! Χαίρομαι που θα τα πούμε. Click για ανάπτυξη... καλησπέρα, πήγα το μεσημέρι και ρώτησα αν χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζια( για 5/10 , απόγευμα στις 6 ώρα), μου είπε ο κύριος ότι δε χρειάζεται,χαλαρά, . Πολλύ χαλαρός ήταν. πάντως στις 15:00 που πήγα ΄΄ηταν πιασμένα μόνο 3 τραπέζια. δεν είχα ιδέα οτι έχει και πατάρι. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #970 25-09-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: δεν είχα ιδέα οτι έχει και πατάρι. Click για ανάπτυξη... Ουτε και εγω! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα έχουμε και εμείς αντιπρόσωπό σας στην Αθηναϊκή συνάντηση την Νικολέτα. Ελπίζουμε και εσάς αργότερα. Μόνο στείλτε μου κάνα δύο κινητά με π.μ. γιατί δεν θα έχω το λάπτοπ μαζί μου Click για ανάπτυξη... Ρανια θα σου στειλω με π.μ τα τηλεφωνα μου και θα συνενοηθω με τις "λοιπες δημοκρατικες δυναμεις " για την επιτροπη υποδοχης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:14 Η Anima έγραψε: #971 25-09-08 23:14 Παιδιά, το πατάρι του είναι πολύ καλό. Έχω πάει εκεί πολλές φορές τόσο ιδιωτικά όσο και για χαλαρές συγκεντρώσεις φορέων, πρωτοβουλιών κτλ. Καλού-κακού θα πω μια κουβέντα στον υπεύθυνο....το σίγουρο είναι σίγουρο .... Τα λέμε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η Μυρτω4038: #972 25-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Καλού-κακού θα πω μια κουβέντα στον υπεύθυνο....το σίγουρο είναι σίγουρο .... Click για ανάπτυξη... Αλλα Anima διευκρινησε στον ανθρωπο οτι ειμαστε παντα οι ιδιοι που ρωταμε για την συγκεκριμενη ημερα. Μη νομιζει ο ανθρωπος οτι ξαφνικα πλακωσε ασκερι πελατων στο μαγαζι του, και μας πει οτι ειναι φουλ γεματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hook Νεοφερμένο μέλος Η Hook αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:54 Η Hook έγραψε: #973 26-09-08 00:54 Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η aalyah έγραψε: #974 26-09-08 02:06 Τσουπ! Να'μαι και γωωωωωωω Και εγώ γέννημα θρέμα σαλλλλλλονικιά και ας ξεστράτισα λιγο τα τελευταία χρόνια στας εξωτερικάς. Πιάνομαι δεν πιάνομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:15 Η Anima έγραψε: #975 26-09-08 08:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αλλα Anima διευκρινησε στον ανθρωπο οτι ειμαστε παντα οι ιδιοι που ρωταμε για την συγκεκριμενη ημερα. Μη νομιζει ο ανθρωπος οτι ξαφνικα πλακωσε ασκερι πελατων στο μαγαζι του, και μας πει οτι ειναι φουλ γεματος. Click για ανάπτυξη... Και βέβαια θα το πω! Πάντως αν είναι και κάποιοι που ζουν στη γύρω περιοχή από τη Θεσσαλονίκη, π.χ. Γιαννιτσά, Καλλικράτεια κτλ. ίσως θα μπορούσαν να κάνουν μια βόλτα ως εδώ για τη συνάντηση. Και για να εμπλουτιστεί το πρόγραμμα, σας ενημερώνω, για όσους δεν το ξέρουν, ότι υπάρχει στο Κέντρο Ιστορίας της Θεσσαλονίκης έκθεση περιοδικών για το περιβάλλον που είναι ανοιχτή ως τις 28-09 και επίσης λειτουργεί η νέα μόνιμη έκθεση του Λευκού Πύργου που είναι info-box δηλαδή όλη ηλεκτρονική. Είναι ανοικτή τα πρωϊνά ως τις 15.00 νομίζω. Καλήμέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #976 26-09-08 09:25 αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Raisa έγραψε: #977 26-09-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Click για ανάπτυξη... Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η fantom-girl: #978 26-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... καλημερα μωρα μουλοιπον ποτε κανονιστικε??????? ραισα δωσε μας τα φωτα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η μαγισσα έγραψε: #979 26-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Hook: Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά! Click για ανάπτυξη... ναι βρε συ αλλά η συνάντηση ειναι στις 5 την άλλη μέρα μήπως σε βολέυει τελικά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Γωγω έγραψε: #980 26-09-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εγώ μέσα Click για ανάπτυξη... Το ξερουμε Ουρανια και σε περιμενουμε πως και πως!Αφου Σαββατο εχεις τον γαμο ,λογικα Κυριακη απο το μεσημερακι θα εισαι ελευθερη.Θα μπορεσεις υποθετω να βρεθεις και νωριτερα με καποιες απο μας (για φαγητο π.χ) και μετα να παμε μαζι στην συναντηση. Επιτελους να γνωρισουμε και καποια μελη εκτος Θεσ/νικης.Μεχρι τωρα εγω μονο την Δωρα την moukelis γνωρισα οταν το καλοκαιρι ανεβηκε Θεσ/νικη, οπως επισης και την Ρουλα -rouko περισυ πριν το Πασχα. 0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #968 25-09-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από niki: Το ξερουμε Ουρανια και σε περιμενουμε πως και πως!Αφου Σαββατο εχεις τον γαμο ,λογικα Κυριακη απο το μεσημερακι θα εισαι ελευθερη.Θα μπορεσεις υποθετω να βρεθεις και νωριτερα με καποιες απο μας (για φαγητο π.χ) και μετα να παμε μαζι στην συναντηση. Επιτελους να γνωρισουμε και καποια μελη εκτος Θεσ/νικης.Μεχρι τωρα εγω μονο την Δωρα την moukelis γνωρισα οταν το καλοκαιρι ανεβηκε Θεσ/νικη, οπως επισης και την Ρουλα -rouko περισυ πριν το Πασχα. 0 Click για ανάπτυξη... Θα έχουμε και εμείς αντιπρόσωπό σας στην Αθηναϊκή συνάντηση την Νικολέτα. Ελπίζουμε και εσάς αργότερα. Μόνο στείλτε μου κάνα δύο κινητά με π.μ. γιατί δεν θα έχω το λάπτοπ μαζί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:58 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #969 25-09-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Παιδιά, μόλις γύρισα από σύντομο επαγγελματικό ταξίδι και είδα ότι συζητήσατε τις προτάσεις μου και κλίνετε προς το Mπαζάρ. Επειδή το Σάββατο πρωϊ θα κατέβω στο κέντρο θέλετε να κλείσω ένα μεγάλο τραπέζι στο πατάρι? Κι αν έρθουν πιο πολλά άτομα θα επεκταθούμε. Για ποια μέρα τελικά είπατε? Κυριακή 05-10-08 το απόγευμα στις 6.00? Ας μου απαντήσετε για να κανονίσω, εκτός αν το έχει ήδη κάνει άλλος οπότε ενημερώστε με! Ευχαριστώ! Χαίρομαι που θα τα πούμε. Click για ανάπτυξη... καλησπέρα, πήγα το μεσημέρι και ρώτησα αν χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζια( για 5/10 , απόγευμα στις 6 ώρα), μου είπε ο κύριος ότι δε χρειάζεται,χαλαρά, . Πολλύ χαλαρός ήταν. πάντως στις 15:00 που πήγα ΄΄ηταν πιασμένα μόνο 3 τραπέζια. δεν είχα ιδέα οτι έχει και πατάρι. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #970 25-09-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: δεν είχα ιδέα οτι έχει και πατάρι. Click για ανάπτυξη... Ουτε και εγω! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα έχουμε και εμείς αντιπρόσωπό σας στην Αθηναϊκή συνάντηση την Νικολέτα. Ελπίζουμε και εσάς αργότερα. Μόνο στείλτε μου κάνα δύο κινητά με π.μ. γιατί δεν θα έχω το λάπτοπ μαζί μου Click για ανάπτυξη... Ρανια θα σου στειλω με π.μ τα τηλεφωνα μου και θα συνενοηθω με τις "λοιπες δημοκρατικες δυναμεις " για την επιτροπη υποδοχης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:14 Η Anima έγραψε: #971 25-09-08 23:14 Παιδιά, το πατάρι του είναι πολύ καλό. Έχω πάει εκεί πολλές φορές τόσο ιδιωτικά όσο και για χαλαρές συγκεντρώσεις φορέων, πρωτοβουλιών κτλ. Καλού-κακού θα πω μια κουβέντα στον υπεύθυνο....το σίγουρο είναι σίγουρο .... Τα λέμε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η Μυρτω4038: #972 25-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Καλού-κακού θα πω μια κουβέντα στον υπεύθυνο....το σίγουρο είναι σίγουρο .... Click για ανάπτυξη... Αλλα Anima διευκρινησε στον ανθρωπο οτι ειμαστε παντα οι ιδιοι που ρωταμε για την συγκεκριμενη ημερα. Μη νομιζει ο ανθρωπος οτι ξαφνικα πλακωσε ασκερι πελατων στο μαγαζι του, και μας πει οτι ειναι φουλ γεματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hook Νεοφερμένο μέλος Η Hook αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:54 Η Hook έγραψε: #973 26-09-08 00:54 Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η aalyah έγραψε: #974 26-09-08 02:06 Τσουπ! Να'μαι και γωωωωωωω Και εγώ γέννημα θρέμα σαλλλλλλονικιά και ας ξεστράτισα λιγο τα τελευταία χρόνια στας εξωτερικάς. Πιάνομαι δεν πιάνομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:15 Η Anima έγραψε: #975 26-09-08 08:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αλλα Anima διευκρινησε στον ανθρωπο οτι ειμαστε παντα οι ιδιοι που ρωταμε για την συγκεκριμενη ημερα. Μη νομιζει ο ανθρωπος οτι ξαφνικα πλακωσε ασκερι πελατων στο μαγαζι του, και μας πει οτι ειναι φουλ γεματος. Click για ανάπτυξη... Και βέβαια θα το πω! Πάντως αν είναι και κάποιοι που ζουν στη γύρω περιοχή από τη Θεσσαλονίκη, π.χ. Γιαννιτσά, Καλλικράτεια κτλ. ίσως θα μπορούσαν να κάνουν μια βόλτα ως εδώ για τη συνάντηση. Και για να εμπλουτιστεί το πρόγραμμα, σας ενημερώνω, για όσους δεν το ξέρουν, ότι υπάρχει στο Κέντρο Ιστορίας της Θεσσαλονίκης έκθεση περιοδικών για το περιβάλλον που είναι ανοιχτή ως τις 28-09 και επίσης λειτουργεί η νέα μόνιμη έκθεση του Λευκού Πύργου που είναι info-box δηλαδή όλη ηλεκτρονική. Είναι ανοικτή τα πρωϊνά ως τις 15.00 νομίζω. Καλήμέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #976 26-09-08 09:25 αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Raisa έγραψε: #977 26-09-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Click για ανάπτυξη... Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η fantom-girl: #978 26-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... καλημερα μωρα μουλοιπον ποτε κανονιστικε??????? ραισα δωσε μας τα φωτα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η μαγισσα έγραψε: #979 26-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Hook: Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά! Click για ανάπτυξη... ναι βρε συ αλλά η συνάντηση ειναι στις 5 την άλλη μέρα μήπως σε βολέυει τελικά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Γωγω έγραψε: #980 26-09-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Το ξερουμε Ουρανια και σε περιμενουμε πως και πως!Αφου Σαββατο εχεις τον γαμο ,λογικα Κυριακη απο το μεσημερακι θα εισαι ελευθερη.Θα μπορεσεις υποθετω να βρεθεις και νωριτερα με καποιες απο μας (για φαγητο π.χ) και μετα να παμε μαζι στην συναντηση. Επιτελους να γνωρισουμε και καποια μελη εκτος Θεσ/νικης.Μεχρι τωρα εγω μονο την Δωρα την moukelis γνωρισα οταν το καλοκαιρι ανεβηκε Θεσ/νικη, οπως επισης και την Ρουλα -rouko περισυ πριν το Πασχα. 0 Click για ανάπτυξη... Θα έχουμε και εμείς αντιπρόσωπό σας στην Αθηναϊκή συνάντηση την Νικολέτα. Ελπίζουμε και εσάς αργότερα. Μόνο στείλτε μου κάνα δύο κινητά με π.μ. γιατί δεν θα έχω το λάπτοπ μαζί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:58 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #969 25-09-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Παιδιά, μόλις γύρισα από σύντομο επαγγελματικό ταξίδι και είδα ότι συζητήσατε τις προτάσεις μου και κλίνετε προς το Mπαζάρ. Επειδή το Σάββατο πρωϊ θα κατέβω στο κέντρο θέλετε να κλείσω ένα μεγάλο τραπέζι στο πατάρι? Κι αν έρθουν πιο πολλά άτομα θα επεκταθούμε. Για ποια μέρα τελικά είπατε? Κυριακή 05-10-08 το απόγευμα στις 6.00? Ας μου απαντήσετε για να κανονίσω, εκτός αν το έχει ήδη κάνει άλλος οπότε ενημερώστε με! Ευχαριστώ! Χαίρομαι που θα τα πούμε. Click για ανάπτυξη... καλησπέρα, πήγα το μεσημέρι και ρώτησα αν χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζια( για 5/10 , απόγευμα στις 6 ώρα), μου είπε ο κύριος ότι δε χρειάζεται,χαλαρά, . Πολλύ χαλαρός ήταν. πάντως στις 15:00 που πήγα ΄΄ηταν πιασμένα μόνο 3 τραπέζια. δεν είχα ιδέα οτι έχει και πατάρι. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #970 25-09-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: δεν είχα ιδέα οτι έχει και πατάρι. Click για ανάπτυξη... Ουτε και εγω! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα έχουμε και εμείς αντιπρόσωπό σας στην Αθηναϊκή συνάντηση την Νικολέτα. Ελπίζουμε και εσάς αργότερα. Μόνο στείλτε μου κάνα δύο κινητά με π.μ. γιατί δεν θα έχω το λάπτοπ μαζί μου Click για ανάπτυξη... Ρανια θα σου στειλω με π.μ τα τηλεφωνα μου και θα συνενοηθω με τις "λοιπες δημοκρατικες δυναμεις " για την επιτροπη υποδοχης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:14 Η Anima έγραψε: #971 25-09-08 23:14 Παιδιά, το πατάρι του είναι πολύ καλό. Έχω πάει εκεί πολλές φορές τόσο ιδιωτικά όσο και για χαλαρές συγκεντρώσεις φορέων, πρωτοβουλιών κτλ. Καλού-κακού θα πω μια κουβέντα στον υπεύθυνο....το σίγουρο είναι σίγουρο .... Τα λέμε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η Μυρτω4038: #972 25-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Καλού-κακού θα πω μια κουβέντα στον υπεύθυνο....το σίγουρο είναι σίγουρο .... Click για ανάπτυξη... Αλλα Anima διευκρινησε στον ανθρωπο οτι ειμαστε παντα οι ιδιοι που ρωταμε για την συγκεκριμενη ημερα. Μη νομιζει ο ανθρωπος οτι ξαφνικα πλακωσε ασκερι πελατων στο μαγαζι του, και μας πει οτι ειναι φουλ γεματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hook Νεοφερμένο μέλος Η Hook αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:54 Η Hook έγραψε: #973 26-09-08 00:54 Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η aalyah έγραψε: #974 26-09-08 02:06 Τσουπ! Να'μαι και γωωωωωωω Και εγώ γέννημα θρέμα σαλλλλλλονικιά και ας ξεστράτισα λιγο τα τελευταία χρόνια στας εξωτερικάς. Πιάνομαι δεν πιάνομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:15 Η Anima έγραψε: #975 26-09-08 08:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αλλα Anima διευκρινησε στον ανθρωπο οτι ειμαστε παντα οι ιδιοι που ρωταμε για την συγκεκριμενη ημερα. Μη νομιζει ο ανθρωπος οτι ξαφνικα πλακωσε ασκερι πελατων στο μαγαζι του, και μας πει οτι ειναι φουλ γεματος. Click για ανάπτυξη... Και βέβαια θα το πω! Πάντως αν είναι και κάποιοι που ζουν στη γύρω περιοχή από τη Θεσσαλονίκη, π.χ. Γιαννιτσά, Καλλικράτεια κτλ. ίσως θα μπορούσαν να κάνουν μια βόλτα ως εδώ για τη συνάντηση. Και για να εμπλουτιστεί το πρόγραμμα, σας ενημερώνω, για όσους δεν το ξέρουν, ότι υπάρχει στο Κέντρο Ιστορίας της Θεσσαλονίκης έκθεση περιοδικών για το περιβάλλον που είναι ανοιχτή ως τις 28-09 και επίσης λειτουργεί η νέα μόνιμη έκθεση του Λευκού Πύργου που είναι info-box δηλαδή όλη ηλεκτρονική. Είναι ανοικτή τα πρωϊνά ως τις 15.00 νομίζω. Καλήμέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #976 26-09-08 09:25 αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Raisa έγραψε: #977 26-09-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Click για ανάπτυξη... Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η fantom-girl: #978 26-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... καλημερα μωρα μουλοιπον ποτε κανονιστικε??????? ραισα δωσε μας τα φωτα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η μαγισσα έγραψε: #979 26-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Hook: Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά! Click για ανάπτυξη... ναι βρε συ αλλά η συνάντηση ειναι στις 5 την άλλη μέρα μήπως σε βολέυει τελικά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Γωγω έγραψε: #980 26-09-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anima: Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Παιδιά, μόλις γύρισα από σύντομο επαγγελματικό ταξίδι και είδα ότι συζητήσατε τις προτάσεις μου και κλίνετε προς το Mπαζάρ. Επειδή το Σάββατο πρωϊ θα κατέβω στο κέντρο θέλετε να κλείσω ένα μεγάλο τραπέζι στο πατάρι? Κι αν έρθουν πιο πολλά άτομα θα επεκταθούμε. Για ποια μέρα τελικά είπατε? Κυριακή 05-10-08 το απόγευμα στις 6.00? Ας μου απαντήσετε για να κανονίσω, εκτός αν το έχει ήδη κάνει άλλος οπότε ενημερώστε με! Ευχαριστώ! Χαίρομαι που θα τα πούμε. Click για ανάπτυξη... καλησπέρα, πήγα το μεσημέρι και ρώτησα αν χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζια( για 5/10 , απόγευμα στις 6 ώρα), μου είπε ο κύριος ότι δε χρειάζεται,χαλαρά, . Πολλύ χαλαρός ήταν. πάντως στις 15:00 που πήγα ΄΄ηταν πιασμένα μόνο 3 τραπέζια. δεν είχα ιδέα οτι έχει και πατάρι. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #970 25-09-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: δεν είχα ιδέα οτι έχει και πατάρι. Click για ανάπτυξη... Ουτε και εγω! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα έχουμε και εμείς αντιπρόσωπό σας στην Αθηναϊκή συνάντηση την Νικολέτα. Ελπίζουμε και εσάς αργότερα. Μόνο στείλτε μου κάνα δύο κινητά με π.μ. γιατί δεν θα έχω το λάπτοπ μαζί μου Click για ανάπτυξη... Ρανια θα σου στειλω με π.μ τα τηλεφωνα μου και θα συνενοηθω με τις "λοιπες δημοκρατικες δυναμεις " για την επιτροπη υποδοχης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:14 Η Anima έγραψε: #971 25-09-08 23:14 Παιδιά, το πατάρι του είναι πολύ καλό. Έχω πάει εκεί πολλές φορές τόσο ιδιωτικά όσο και για χαλαρές συγκεντρώσεις φορέων, πρωτοβουλιών κτλ. Καλού-κακού θα πω μια κουβέντα στον υπεύθυνο....το σίγουρο είναι σίγουρο .... Τα λέμε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η Μυρτω4038: #972 25-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Καλού-κακού θα πω μια κουβέντα στον υπεύθυνο....το σίγουρο είναι σίγουρο .... Click για ανάπτυξη... Αλλα Anima διευκρινησε στον ανθρωπο οτι ειμαστε παντα οι ιδιοι που ρωταμε για την συγκεκριμενη ημερα. Μη νομιζει ο ανθρωπος οτι ξαφνικα πλακωσε ασκερι πελατων στο μαγαζι του, και μας πει οτι ειναι φουλ γεματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hook Νεοφερμένο μέλος Η Hook αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:54 Η Hook έγραψε: #973 26-09-08 00:54 Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η aalyah έγραψε: #974 26-09-08 02:06 Τσουπ! Να'μαι και γωωωωωωω Και εγώ γέννημα θρέμα σαλλλλλλονικιά και ας ξεστράτισα λιγο τα τελευταία χρόνια στας εξωτερικάς. Πιάνομαι δεν πιάνομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:15 Η Anima έγραψε: #975 26-09-08 08:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αλλα Anima διευκρινησε στον ανθρωπο οτι ειμαστε παντα οι ιδιοι που ρωταμε για την συγκεκριμενη ημερα. Μη νομιζει ο ανθρωπος οτι ξαφνικα πλακωσε ασκερι πελατων στο μαγαζι του, και μας πει οτι ειναι φουλ γεματος. Click για ανάπτυξη... Και βέβαια θα το πω! Πάντως αν είναι και κάποιοι που ζουν στη γύρω περιοχή από τη Θεσσαλονίκη, π.χ. Γιαννιτσά, Καλλικράτεια κτλ. ίσως θα μπορούσαν να κάνουν μια βόλτα ως εδώ για τη συνάντηση. Και για να εμπλουτιστεί το πρόγραμμα, σας ενημερώνω, για όσους δεν το ξέρουν, ότι υπάρχει στο Κέντρο Ιστορίας της Θεσσαλονίκης έκθεση περιοδικών για το περιβάλλον που είναι ανοιχτή ως τις 28-09 και επίσης λειτουργεί η νέα μόνιμη έκθεση του Λευκού Πύργου που είναι info-box δηλαδή όλη ηλεκτρονική. Είναι ανοικτή τα πρωϊνά ως τις 15.00 νομίζω. Καλήμέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #976 26-09-08 09:25 αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Raisa έγραψε: #977 26-09-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Click για ανάπτυξη... Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η fantom-girl: #978 26-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... καλημερα μωρα μουλοιπον ποτε κανονιστικε??????? ραισα δωσε μας τα φωτα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η μαγισσα έγραψε: #979 26-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Hook: Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά! Click για ανάπτυξη... ναι βρε συ αλλά η συνάντηση ειναι στις 5 την άλλη μέρα μήπως σε βολέυει τελικά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Γωγω έγραψε: #980 26-09-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: δεν είχα ιδέα οτι έχει και πατάρι. Click για ανάπτυξη... Ουτε και εγω! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα έχουμε και εμείς αντιπρόσωπό σας στην Αθηναϊκή συνάντηση την Νικολέτα. Ελπίζουμε και εσάς αργότερα. Μόνο στείλτε μου κάνα δύο κινητά με π.μ. γιατί δεν θα έχω το λάπτοπ μαζί μου Click για ανάπτυξη... Ρανια θα σου στειλω με π.μ τα τηλεφωνα μου και θα συνενοηθω με τις "λοιπες δημοκρατικες δυναμεις " για την επιτροπη υποδοχης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:14 Η Anima έγραψε: #971 25-09-08 23:14 Παιδιά, το πατάρι του είναι πολύ καλό. Έχω πάει εκεί πολλές φορές τόσο ιδιωτικά όσο και για χαλαρές συγκεντρώσεις φορέων, πρωτοβουλιών κτλ. Καλού-κακού θα πω μια κουβέντα στον υπεύθυνο....το σίγουρο είναι σίγουρο .... Τα λέμε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η Μυρτω4038: #972 25-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Καλού-κακού θα πω μια κουβέντα στον υπεύθυνο....το σίγουρο είναι σίγουρο .... Click για ανάπτυξη... Αλλα Anima διευκρινησε στον ανθρωπο οτι ειμαστε παντα οι ιδιοι που ρωταμε για την συγκεκριμενη ημερα. Μη νομιζει ο ανθρωπος οτι ξαφνικα πλακωσε ασκερι πελατων στο μαγαζι του, και μας πει οτι ειναι φουλ γεματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hook Νεοφερμένο μέλος Η Hook αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:54 Η Hook έγραψε: #973 26-09-08 00:54 Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η aalyah έγραψε: #974 26-09-08 02:06 Τσουπ! Να'μαι και γωωωωωωω Και εγώ γέννημα θρέμα σαλλλλλλονικιά και ας ξεστράτισα λιγο τα τελευταία χρόνια στας εξωτερικάς. Πιάνομαι δεν πιάνομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:15 Η Anima έγραψε: #975 26-09-08 08:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αλλα Anima διευκρινησε στον ανθρωπο οτι ειμαστε παντα οι ιδιοι που ρωταμε για την συγκεκριμενη ημερα. Μη νομιζει ο ανθρωπος οτι ξαφνικα πλακωσε ασκερι πελατων στο μαγαζι του, και μας πει οτι ειναι φουλ γεματος. Click για ανάπτυξη... Και βέβαια θα το πω! Πάντως αν είναι και κάποιοι που ζουν στη γύρω περιοχή από τη Θεσσαλονίκη, π.χ. Γιαννιτσά, Καλλικράτεια κτλ. ίσως θα μπορούσαν να κάνουν μια βόλτα ως εδώ για τη συνάντηση. Και για να εμπλουτιστεί το πρόγραμμα, σας ενημερώνω, για όσους δεν το ξέρουν, ότι υπάρχει στο Κέντρο Ιστορίας της Θεσσαλονίκης έκθεση περιοδικών για το περιβάλλον που είναι ανοιχτή ως τις 28-09 και επίσης λειτουργεί η νέα μόνιμη έκθεση του Λευκού Πύργου που είναι info-box δηλαδή όλη ηλεκτρονική. Είναι ανοικτή τα πρωϊνά ως τις 15.00 νομίζω. Καλήμέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #976 26-09-08 09:25 αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Raisa έγραψε: #977 26-09-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Click για ανάπτυξη... Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η fantom-girl: #978 26-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... καλημερα μωρα μουλοιπον ποτε κανονιστικε??????? ραισα δωσε μας τα φωτα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η μαγισσα έγραψε: #979 26-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Hook: Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά! Click για ανάπτυξη... ναι βρε συ αλλά η συνάντηση ειναι στις 5 την άλλη μέρα μήπως σε βολέυει τελικά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Γωγω έγραψε: #980 26-09-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά, το πατάρι του είναι πολύ καλό. Έχω πάει εκεί πολλές φορές τόσο ιδιωτικά όσο και για χαλαρές συγκεντρώσεις φορέων, πρωτοβουλιών κτλ. Καλού-κακού θα πω μια κουβέντα στον υπεύθυνο....το σίγουρο είναι σίγουρο .... Τα λέμε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η Μυρτω4038: #972 25-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Καλού-κακού θα πω μια κουβέντα στον υπεύθυνο....το σίγουρο είναι σίγουρο .... Click για ανάπτυξη... Αλλα Anima διευκρινησε στον ανθρωπο οτι ειμαστε παντα οι ιδιοι που ρωταμε για την συγκεκριμενη ημερα. Μη νομιζει ο ανθρωπος οτι ξαφνικα πλακωσε ασκερι πελατων στο μαγαζι του, και μας πει οτι ειναι φουλ γεματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hook Νεοφερμένο μέλος Η Hook αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:54 Η Hook έγραψε: #973 26-09-08 00:54 Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η aalyah έγραψε: #974 26-09-08 02:06 Τσουπ! Να'μαι και γωωωωωωω Και εγώ γέννημα θρέμα σαλλλλλλονικιά και ας ξεστράτισα λιγο τα τελευταία χρόνια στας εξωτερικάς. Πιάνομαι δεν πιάνομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:15 Η Anima έγραψε: #975 26-09-08 08:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αλλα Anima διευκρινησε στον ανθρωπο οτι ειμαστε παντα οι ιδιοι που ρωταμε για την συγκεκριμενη ημερα. Μη νομιζει ο ανθρωπος οτι ξαφνικα πλακωσε ασκερι πελατων στο μαγαζι του, και μας πει οτι ειναι φουλ γεματος. Click για ανάπτυξη... Και βέβαια θα το πω! Πάντως αν είναι και κάποιοι που ζουν στη γύρω περιοχή από τη Θεσσαλονίκη, π.χ. Γιαννιτσά, Καλλικράτεια κτλ. ίσως θα μπορούσαν να κάνουν μια βόλτα ως εδώ για τη συνάντηση. Και για να εμπλουτιστεί το πρόγραμμα, σας ενημερώνω, για όσους δεν το ξέρουν, ότι υπάρχει στο Κέντρο Ιστορίας της Θεσσαλονίκης έκθεση περιοδικών για το περιβάλλον που είναι ανοιχτή ως τις 28-09 και επίσης λειτουργεί η νέα μόνιμη έκθεση του Λευκού Πύργου που είναι info-box δηλαδή όλη ηλεκτρονική. Είναι ανοικτή τα πρωϊνά ως τις 15.00 νομίζω. Καλήμέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #976 26-09-08 09:25 αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Raisa έγραψε: #977 26-09-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Click για ανάπτυξη... Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η fantom-girl: #978 26-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... καλημερα μωρα μουλοιπον ποτε κανονιστικε??????? ραισα δωσε μας τα φωτα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η μαγισσα έγραψε: #979 26-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Hook: Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά! Click για ανάπτυξη... ναι βρε συ αλλά η συνάντηση ειναι στις 5 την άλλη μέρα μήπως σε βολέυει τελικά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Γωγω έγραψε: #980 26-09-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anima: Καλού-κακού θα πω μια κουβέντα στον υπεύθυνο....το σίγουρο είναι σίγουρο .... Click για ανάπτυξη... Αλλα Anima διευκρινησε στον ανθρωπο οτι ειμαστε παντα οι ιδιοι που ρωταμε για την συγκεκριμενη ημερα. Μη νομιζει ο ανθρωπος οτι ξαφνικα πλακωσε ασκερι πελατων στο μαγαζι του, και μας πει οτι ειναι φουλ γεματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hook Νεοφερμένο μέλος Η Hook αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:54 Η Hook έγραψε: #973 26-09-08 00:54 Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η aalyah έγραψε: #974 26-09-08 02:06 Τσουπ! Να'μαι και γωωωωωωω Και εγώ γέννημα θρέμα σαλλλλλλονικιά και ας ξεστράτισα λιγο τα τελευταία χρόνια στας εξωτερικάς. Πιάνομαι δεν πιάνομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:15 Η Anima έγραψε: #975 26-09-08 08:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αλλα Anima διευκρινησε στον ανθρωπο οτι ειμαστε παντα οι ιδιοι που ρωταμε για την συγκεκριμενη ημερα. Μη νομιζει ο ανθρωπος οτι ξαφνικα πλακωσε ασκερι πελατων στο μαγαζι του, και μας πει οτι ειναι φουλ γεματος. Click για ανάπτυξη... Και βέβαια θα το πω! Πάντως αν είναι και κάποιοι που ζουν στη γύρω περιοχή από τη Θεσσαλονίκη, π.χ. Γιαννιτσά, Καλλικράτεια κτλ. ίσως θα μπορούσαν να κάνουν μια βόλτα ως εδώ για τη συνάντηση. Και για να εμπλουτιστεί το πρόγραμμα, σας ενημερώνω, για όσους δεν το ξέρουν, ότι υπάρχει στο Κέντρο Ιστορίας της Θεσσαλονίκης έκθεση περιοδικών για το περιβάλλον που είναι ανοιχτή ως τις 28-09 και επίσης λειτουργεί η νέα μόνιμη έκθεση του Λευκού Πύργου που είναι info-box δηλαδή όλη ηλεκτρονική. Είναι ανοικτή τα πρωϊνά ως τις 15.00 νομίζω. Καλήμέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #976 26-09-08 09:25 αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Raisa έγραψε: #977 26-09-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Click για ανάπτυξη... Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η fantom-girl: #978 26-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... καλημερα μωρα μουλοιπον ποτε κανονιστικε??????? ραισα δωσε μας τα φωτα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η μαγισσα έγραψε: #979 26-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Hook: Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά! Click για ανάπτυξη... ναι βρε συ αλλά η συνάντηση ειναι στις 5 την άλλη μέρα μήπως σε βολέυει τελικά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Γωγω έγραψε: #980 26-09-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η aalyah έγραψε: #974 26-09-08 02:06 Τσουπ! Να'μαι και γωωωωωωω Και εγώ γέννημα θρέμα σαλλλλλλονικιά και ας ξεστράτισα λιγο τα τελευταία χρόνια στας εξωτερικάς. Πιάνομαι δεν πιάνομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:15 Η Anima έγραψε: #975 26-09-08 08:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αλλα Anima διευκρινησε στον ανθρωπο οτι ειμαστε παντα οι ιδιοι που ρωταμε για την συγκεκριμενη ημερα. Μη νομιζει ο ανθρωπος οτι ξαφνικα πλακωσε ασκερι πελατων στο μαγαζι του, και μας πει οτι ειναι φουλ γεματος. Click για ανάπτυξη... Και βέβαια θα το πω! Πάντως αν είναι και κάποιοι που ζουν στη γύρω περιοχή από τη Θεσσαλονίκη, π.χ. Γιαννιτσά, Καλλικράτεια κτλ. ίσως θα μπορούσαν να κάνουν μια βόλτα ως εδώ για τη συνάντηση. Και για να εμπλουτιστεί το πρόγραμμα, σας ενημερώνω, για όσους δεν το ξέρουν, ότι υπάρχει στο Κέντρο Ιστορίας της Θεσσαλονίκης έκθεση περιοδικών για το περιβάλλον που είναι ανοιχτή ως τις 28-09 και επίσης λειτουργεί η νέα μόνιμη έκθεση του Λευκού Πύργου που είναι info-box δηλαδή όλη ηλεκτρονική. Είναι ανοικτή τα πρωϊνά ως τις 15.00 νομίζω. Καλήμέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #976 26-09-08 09:25 αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Raisa έγραψε: #977 26-09-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Click για ανάπτυξη... Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η fantom-girl: #978 26-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... καλημερα μωρα μουλοιπον ποτε κανονιστικε??????? ραισα δωσε μας τα φωτα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η μαγισσα έγραψε: #979 26-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Hook: Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά! Click για ανάπτυξη... ναι βρε συ αλλά η συνάντηση ειναι στις 5 την άλλη μέρα μήπως σε βολέυει τελικά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Γωγω έγραψε: #980 26-09-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τσουπ! Να'μαι και γωωωωωωω Και εγώ γέννημα θρέμα σαλλλλλλονικιά και ας ξεστράτισα λιγο τα τελευταία χρόνια στας εξωτερικάς. Πιάνομαι δεν πιάνομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:15 Η Anima έγραψε: #975 26-09-08 08:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αλλα Anima διευκρινησε στον ανθρωπο οτι ειμαστε παντα οι ιδιοι που ρωταμε για την συγκεκριμενη ημερα. Μη νομιζει ο ανθρωπος οτι ξαφνικα πλακωσε ασκερι πελατων στο μαγαζι του, και μας πει οτι ειναι φουλ γεματος. Click για ανάπτυξη... Και βέβαια θα το πω! Πάντως αν είναι και κάποιοι που ζουν στη γύρω περιοχή από τη Θεσσαλονίκη, π.χ. Γιαννιτσά, Καλλικράτεια κτλ. ίσως θα μπορούσαν να κάνουν μια βόλτα ως εδώ για τη συνάντηση. Και για να εμπλουτιστεί το πρόγραμμα, σας ενημερώνω, για όσους δεν το ξέρουν, ότι υπάρχει στο Κέντρο Ιστορίας της Θεσσαλονίκης έκθεση περιοδικών για το περιβάλλον που είναι ανοιχτή ως τις 28-09 και επίσης λειτουργεί η νέα μόνιμη έκθεση του Λευκού Πύργου που είναι info-box δηλαδή όλη ηλεκτρονική. Είναι ανοικτή τα πρωϊνά ως τις 15.00 νομίζω. Καλήμέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #976 26-09-08 09:25 αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Raisa έγραψε: #977 26-09-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Click για ανάπτυξη... Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η fantom-girl: #978 26-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... καλημερα μωρα μουλοιπον ποτε κανονιστικε??????? ραισα δωσε μας τα φωτα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η μαγισσα έγραψε: #979 26-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Hook: Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά! Click για ανάπτυξη... ναι βρε συ αλλά η συνάντηση ειναι στις 5 την άλλη μέρα μήπως σε βολέυει τελικά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Γωγω έγραψε: #980 26-09-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Αλλα Anima διευκρινησε στον ανθρωπο οτι ειμαστε παντα οι ιδιοι που ρωταμε για την συγκεκριμενη ημερα. Μη νομιζει ο ανθρωπος οτι ξαφνικα πλακωσε ασκερι πελατων στο μαγαζι του, και μας πει οτι ειναι φουλ γεματος. Click για ανάπτυξη... Και βέβαια θα το πω! Πάντως αν είναι και κάποιοι που ζουν στη γύρω περιοχή από τη Θεσσαλονίκη, π.χ. Γιαννιτσά, Καλλικράτεια κτλ. ίσως θα μπορούσαν να κάνουν μια βόλτα ως εδώ για τη συνάντηση. Και για να εμπλουτιστεί το πρόγραμμα, σας ενημερώνω, για όσους δεν το ξέρουν, ότι υπάρχει στο Κέντρο Ιστορίας της Θεσσαλονίκης έκθεση περιοδικών για το περιβάλλον που είναι ανοιχτή ως τις 28-09 και επίσης λειτουργεί η νέα μόνιμη έκθεση του Λευκού Πύργου που είναι info-box δηλαδή όλη ηλεκτρονική. Είναι ανοικτή τα πρωϊνά ως τις 15.00 νομίζω. Καλήμέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #976 26-09-08 09:25 αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Raisa έγραψε: #977 26-09-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Click για ανάπτυξη... Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η fantom-girl: #978 26-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... καλημερα μωρα μουλοιπον ποτε κανονιστικε??????? ραισα δωσε μας τα φωτα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η μαγισσα έγραψε: #979 26-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Hook: Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά! Click για ανάπτυξη... ναι βρε συ αλλά η συνάντηση ειναι στις 5 την άλλη μέρα μήπως σε βολέυει τελικά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Γωγω έγραψε: #980 26-09-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Raisa έγραψε: #977 26-09-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Click για ανάπτυξη... Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η fantom-girl: #978 26-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... καλημερα μωρα μουλοιπον ποτε κανονιστικε??????? ραισα δωσε μας τα φωτα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η μαγισσα έγραψε: #979 26-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Hook: Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά! Click για ανάπτυξη... ναι βρε συ αλλά η συνάντηση ειναι στις 5 την άλλη μέρα μήπως σε βολέυει τελικά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Γωγω έγραψε: #980 26-09-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gwgw: αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω.. Click για ανάπτυξη... Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η fantom-girl: #978 26-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... καλημερα μωρα μουλοιπον ποτε κανονιστικε??????? ραισα δωσε μας τα φωτα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η μαγισσα έγραψε: #979 26-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Hook: Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά! Click για ανάπτυξη... ναι βρε συ αλλά η συνάντηση ειναι στις 5 την άλλη μέρα μήπως σε βολέυει τελικά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Γωγω έγραψε: #980 26-09-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... καλημερα μωρα μουλοιπον ποτε κανονιστικε??????? ραισα δωσε μας τα φωτα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η μαγισσα έγραψε: #979 26-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Hook: Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά! Click για ανάπτυξη... ναι βρε συ αλλά η συνάντηση ειναι στις 5 την άλλη μέρα μήπως σε βολέυει τελικά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Γωγω έγραψε: #980 26-09-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Hook: Κάλιο αργά παρά ποτέ... Καθυστερημένα αναφέρω, είμαι κι εγώ από Θεσ/νίκη, Καλαμαριά. Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω (ανειλημμένες υποχρεώσεις για την 4η Οκτωβρίου[FONT="]), [/FONT]αλλά εύχομαι να περάσετε καλά! Click για ανάπτυξη... ναι βρε συ αλλά η συνάντηση ειναι στις 5 την άλλη μέρα μήπως σε βολέυει τελικά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Γωγω έγραψε: #980 26-09-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα μας καταλάβεις από 100 μέτρα (σου στέλνω πμ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.